• header

BEACH FUN

Åh vad jag kommer sakna stranden här i Noosa! Den är så fin och vattnet är så himla skönt. Det är inte lockande att återvända till minusgrader i Stockholm kan jag lova.

Nu håller vi tummarna för att vår sista dag imorgon blir solig, så att vi får en sista dag på stranden.. ♥

122 Comments

Carrooo

Det ser nice ut! Jag hoppas jag kommer iväg till värmen snart igen.. har bara varit 2 ggr till varma länder utomlands..2000 och 2011 :P

En sak jag kom å tänka på nu är att du lär ju ha ändå rätt bra självförtroende med tanke på alla bilder du lägger ut på dig själv. Inte för att jag själv har så dåligt att jag går med kroppsstrumpa inför folk men ändå x) skillnaden är att jag skulle ha svårt att lägga upp sådana här bilder (i bikini) för random people och sen skulle det nog kännas jobbigt för min pojkvän troligtvis. Det blir ju en del mer “avklädda” bilder för din del, speciellt när du är utomlands men så länge det känns bra för dig så..

Jag är visserligen ingen stor bloggerska (tur är väl det kanske :P) men har svårt att se framför mig hur jag postar massor med bikinibilder ^^ but that’s just mean we’re different =)

Reply
ellinor

bruuuuuuuun! kan man inte få se bikinranden? :D haha eller jag kanske inte vill det ifall jag blir allt för avundsjuk ;)

Reply
Klara

Har bara en liten fråga till dig, hur är det mellan dig och Mirre nuförtiden? Är ni fortfarande kompisar och har kontakt? Tack för en superbra blogg!

Reply
Mari

Vackra du =) Nej värmen mot Sthlm nu kyla grader förstår jag att du inte vill byta bort. Så njuuut =)

Reply
Matilda

Hej! Undrar om du har lite tips på övningar och träning man kan göra hemma? Har inte fixat ett gymkort än och vill verkligen börja träna. Grymt snygg bikini med! :) Kram

Reply
Kristin

Hej Kenza! Jag har läst din blogg länge nu och har lite funderingar. Du skriver Sveriges största blogg. Tusentals människor klickar sig dagligen in till din blogg för att läsa det du har att säga. Känner du inte att du vill skriva något viktigt ibland? Att du vill skapa opinion, tankar och funderingar hos dina läsare om annat än skor, kläder och smink? Om annat än ytlighet och konsumtion? Du har otroligt mycket makt genom din blogg. Dina läsare ser upp till dig. Varför inte skriva ett par rader, någon gång ibland, om till exempel fattigdomen i världen, jämställdhet eller hur högerextremismen breder ut sig och ökar i Europa? Jag tycker åtminstone att det hade varit lite pk utav dig att nämna något om läget i Australien just nu. Du har ju trots allt varit där på semester i en månad.

Reply
Hanna

ååh kan du inte dela med dig lite värme från Australien, skulle inte sitta fel med lite värme just nu. Sveriges väder suger!

Reply
jasskasse

Heej!
Din blogg äger verkligen kenza! Du är bäst!
Och till alla andra: kika gärna in på min blogg!
jasmiiins.blogg.se

Reply
Emma

Hej Kenza!

Först vill jag bara säga att du är otroligt vacker, sen har jag en fråga också: hur många tatueringar har du och vad står det på dom eller vad föreställer dom? Skulle vara kul att veta :)

Hoppas du överlever kylan när du återvänder till isiga Sverige, haha! Hoppas ni får en jättebra sista dag i solen och värmen.

Kram <3

Reply
Trine

Hi Kenza .

I really love your bikini! Witch size are yours? And does it look
The same on the back? I mean with the frilles? Or is it only in the front?

Hope you Will answer :)

Trine

Reply
Tesen

Immigrera! Kom inte tillbaka till Sverige, är fördjävlig här!

p.s. Såg att någon Kristin längre upp frågade om du inte skull skriva om viktiga sammhällsfrågor i bloggen. DON’T! Om du inte känner för det själv vill säga men alla behöver faktiskt inte lyfta samhällsfrågor bara för att de är kända och om man skriver om något bara för att man måste så blir det ofta pannkaka av alltihop och så får man stå till svars för något man inte riktigt kan backa upp. Älskar att läsa om vardagliga saker, vill jag läsa om sammhällsproblem kan jag ju söka mig till andra bloggar, vettja. Keep Rockin’ Kenza! Puss!

Reply
maria

Åh du har så fin kropp! jag undrar om du vet hur man kan få mellanrum mellan benen?fin blogg!

Reply
Pernilla

Hej!
Jag har en fråga till dig, vet inte om du känner att du vill svara på den här i din blogg.. Men testar ändå!
Jag är väldigt nyfiken på hur lång du är och vad du väger! Kanske låter konstigt, men jag tycker du har en sjukt fin kropp, och mitt mål med min träning nu är att ha likadan kropp som du! Du är min motivation alltså =)=)
Så jag är bara nyfiken på ett ungefär hur jag ligger till ;) Även om jag vet att vågen inte säger allt!

Reply
Sanna

Hej! Varför uttrycker du så sällan dina åsikter på bloggen?

“Du målar upp en perfekt värld, gör aldrig några fel, uttrycker aldrig dina åsikter och provocerar inte ett dugg”

Reply
Rikke

Hi Kenza,

I hope you are enjoying yourself!

I have very often thought about the way you exercise. Have you ever thought about making a blog post, about how often you exercise in a week, what kind of exercise you like and why ect.?

I think it could be a very good post, considering you have such an amazing body. I think a lot of girls out there would be very much interested in such information. There are many girls who dosn’t know how to exercise properly.

I hope you will take it up to consideration! Otherwise, have a great day!

Reply
Lina S

Nu börjar det nästan bli lite jobbigt med alla härliga bilder,haha. Speciellt när snön faller ner och det är -6 grader här. Ser underbart ut!

Reply
Annie

Trine: I think she has already written that here size is S on both topp and bottom. And the brand is 2chillies so if you look into their homepage I’m sure that you will find out how the back side of the bikini looks as well /Annie

Reply
Jana

Hej kenza jag har en fråga angående dina jackor på jofoma by kenza. Jag är väldigt intresserad utav 2 av dom. Men är väldigt osäker på storleken. Kan man Inte köpa jackorna i vanliga butiker istället för online? Isåfall i vilka butiker finns de olika jackorna?

Skulle varit otroligt tacksam och glad för svar.
Du är urvacker! Tack på förhand

Reply
mery:)

please can you tell me what facial wash do you use from nivea? a picture or something.. thanks!!

Reply
Lyset

Snygg brud! Min brorson blev tillverkad på just den där stranden, så om vattnet är skönt beror det nog på det.

Reply
Kira

Drömutseendet right there!

KOLLA GÄRNA IN MIN BLOGG PÅ KIRAUHLIN.COM! FÖR EGOBOOST, TIPS OCH MODE! xo

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*