• header

15e januari 2013 – i Australien

Hej bloggen! :)

Här är det tisdag kväll och vi håller på att packa lite smått. Imorgon åker vi nämligen hem, men inte förrän sent på kvällen så vi har hela dagen på oss att sola och bada. De här 4 veckorna har gått så JÄKLA snabbt, men samtidigt har vi hunnit göra så mycket. Och vi har haft så kul!! Det har absolut varit vår bästa vinterresa någonsin och jag kommer sakna det så mycket. Men samtidigt ska det bli lite kul att komma hem, jag har ju mina älskade vänner, familj och vovve där hemma som jag saknar ihjäl mig efter.

Något jag INTE ser fram emot är kylan.. Att lämna sommaren för vintern. Hur kallt är det i Stockholm nu? Åhh det är bara att hålla ut för “snart” kommer ju våren. Nej nu ska vi laga mat och mysa. Vi ska försöka få en ordentlig nattsömn inatt också eftersom att vi har en 33 timmars flygresa framför oss.

En bild från nyår ♥

37 Comments

Maria

Skulle vilja tipsa om min nya blogg! Den handlar om en diet eller mer livsstil som heter 5:2 dieten. Vem vill inte gå ner i vikt , bli friskare och leva längre!?

Låter det intressant gå gärna in och kolla på min blogg
http://www.femtvadieten.wordpress.com
och kolla på dokumentären!
Vore kul att få lite följare som också vill köra dieten!

Reply
Anita

I Stockholm är det -3 enligt iPhone, MEN det snöar som fan. Trevlig resa hem :-)

Reply
Carolin

Kan förstå att det varit den bästa vinterresan, man blir så himla sugen på att åka iväg till Australien själv när man ser dina bilder! Den där 33 timmar långa flygresan kan jag dock gärna vara utan, känner jag ;)

Reply
Liza Jönsson

Hej!
Ett tips, dom gångerna jag åkt till Australien så har jag och min pojkvän sovit så lite som möjligt natten innan så man har möjlighet att sova bort massa timmar på flyget istället. Så blir resan inte lika lång och utdragen. :)

Reply
Nathalie

Välkommen hem.. till snöstorm.. :/ det har varit riktigt härligt att få läsa och se bilder på eran sköna resa, lyser upp i vintermörkret :)

Reply
Petra

Här hemma har det varit minusgrader senaste dagarna och idag har det snöat heeela dagen! Välkommen hem!

Reply
Lina

Bor 2 timmar från Stockholm. Igår morse vid 09.30 var det -14c. -11c idag vid 08.30.
Välkommen hem! ;)

Reply
Viktoria

är så avundsjuk på dig som har fått vara i värmen under de här veckorna då det har varit så otroligt kallt här hemma i Sverige.

Reply
Julia

Just nu är det ungefär -2 i Göteborgsområdet, är väl kanske något liknande i Stockholmområdet :)

Reply
Josefin Strömberg

Här i Stockholm är det faktiskt inte så kallt, sådär -7 grader (eller så kanske det bara är jag som kommer 100 mil Norrut som inte tycker det är kallt? ;) ) Annars snöar det på rätt bra, stora flingor men mest rakt ner, så att säga. Riktigt mysigt vinterväder helt enkelt!
Hoppas hemresan går bra för er, kram! :)

Reply
Astrid Bäckström

Det positiva med att komma hem från en resa och det är fortfarande snö är att alla andra är bleka och glåmiga medans du själv är brun som en pepparkaka! ;)

Reply
Katrine

Så bra du har kost deg masse! Skjønner godt at du ikke vil hjem til kulden. Jeg tror det kan være veldig kaldt i Stockholm nå, for den siste tiden har det blitt utrolig kaldt :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*