• header

16e januari 2013 – i Australien

God morgon!

Nu när jag skriver detta har ni fortfarande natt i Sverige, så jag tidsinställer det så det kommer upp när ni har morgon. Här har vi precis vaknat och ska göra frukost. Omelett & yoghurt med fruktbitar i (frukterna här är så sjukt goda!!). Nog för att hotellfrukost är gott, men att göra egen frukost är fan snäppet bättre. Från och med nu vill jag alltid bo i en lägenhet när jag reser utomlands, som vi har gjort här veckan i Noosa. Det är mycket mysigare.

Om en stund ska vi checka ut, ställa våra väskor någonstans och promenera ner till stranden. Flyget går inte förrän kvart i tolv ikväll, men flygplatsen ligger 2-3 timmar bort så vi blir upphämtade vid sju. Som jag skrev igår så tar resan hem typ 33 timmar. Två långflyg på 8-9 timmar var och ett lite kortare flyg. Samt väntetid på varje flygplats. Oh God…. Australien är verkligen på andra sidan jordklotet!

Tänk att vi lämnar detta…

59 Comments

Malena

Have a good journey back home! I know, it’s horrible these long flights. (I live in Perth and whenever I travel back to Europe I’m dyyyyiiing).

Reply
Lina Tsutsumi

Det är så mycket bättre att bo i lägenhet när man är utomlands och mycket billigare många gånger! Jag hittade en jätte bra sida som heter wimdu.se där man kan hyra jätte fina lägenheter för ett billigt pris. Kolla gärna in den (:

Reply
Natalie

Glad you have enjoyed Australia. I moved here 6 months ago and I never want to leave! I haven’t made it to Noosa yet but can’t wait to x

Reply
Jael

Hej, kan inte du lägga upp fler bilder från när du gick på cheerleading? Det vore kul att se :)

Kram

Reply
Martina

du e verkligen min förebild :D
jag läser din blogg varje dag!!!!
Hoppas det har vart härligt i astralien!!! älskar dig, du är verkligen BÄST :D

Reply
Marianne

Hej Kenza!
Jag har läst din blogg i många år nu men tror faktiskt aldrig att jag har kommenterat. Så nu gör jag det. För du är inspirerande! Inte bara så där lite, utan megamycket. Inte bara för det att du har kläder som alla bara drömmer om att ha, utanför att du verkar vara så godhjärtad. Du snackar inte skit, och du dömer inte alls som många andra bloggare. Du skriver personligt, men inte privat. Jag tycker det är jätte fint, för det visar verkligen att du har ett annat liv också.
Jag har en lite fråga till dig. Jag tar studenten nu i vår och har nästan bestämt mig för att åka som Au Pair efteråt, till Australien. Det kommer kosta en del men det känns så himla häftigt. Du har ju varit där ganska länge nu, så därför vill jag höra din åsikt om Australien, är det så häftigt som man kan tro? Vad får man inte missa? Något man ska tänka på?
Hoppas du har tid att svara, eller kanske göra ett inlägg om Australien som resmål. Om inte, keep going girl! You rock!

Reply
Ida

Jag har verkligen älskat att läsa din blogg när du varit iväg på denna resa. Många snygga outfits och väldigt fina bilder med bra kvalité. Känns som att du fått upp din bloggmotivation igen? :)

Reply
Nathalie

Jag har alltid velat åka till Australien men det som stoppar mig är alla äckliga kryp!!! Så – såg du många spindlar, ormar osv.? ;)

Reply
Shade

Alltid lite trist att åka hem från en bra semester – men när man har djur så blir det lättare för dem saknar man ju så ini norden så man längtar hem bara för det… I alla fall gör jag det ^^
Måste bli himla skönt att se din vovve igen efter så lång tid.

Reply
Frida

Den gången jag bodde i lägenhet när jag var utomlands var den helt klar bästa! så mysigt att sitta ute på terassen i solen och göra sin egen frukost och även lunch. Hade också några trevliga middagar på terassen. Kul att du också tycker det är mysigt!

Reply
Michaela

Hej! Vilka länder har du varit i och hur många gånger? :)
Sen vilka ställen skulle du vilja besöka som du inte gjort än?
Nog fler än jag som undrar angående dessa frågor :) . Det vore ju passande nu när du kommit hem till Sverige igen efter du varit på en resa.

Reply
Klara

Du är så extremt vacker Kenza.
Är så otroligt avundsjuk på eran resa, vill ju också.

Hoppas du har haft det bra och kul att träffa Humlan.

Kram Klara

Reply
N

var har du köpt dina svarta glasögon? (inlägget under) snälla svara, jag har letat överallt efter sådana

Reply
Jens

Hej Kenza,
Underbar bild!
Tänkte höra med dig vilka objektiv ni haft med er på resan?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*