• header

WORK

Hjälp vilken snöstorm vi har här i Stockholm idag. Det var inte det lättaste att gå ut med hunden imorse. För min del alltså, han älskar ju snö så han sprang ut och rullade sig i snöhögar. Det är nästan så att jag vill stanna inne hela dagen, men samtidigt så kryper det i kroppen på mig. Jag har suttit och jobbat några timmar nu på morgonen. Hade tänkt ta en paus nu och sticka iväg till gymmet! Sedan blir det mer jobb.

Det är lite svårt att finna inspirationen & koncentrera sig här hemma (ibland blir jag galen på att jobba hemifrån) men på fredag får vi nycklarna till vår lokal. Så helgen kommer gå åt till att städa och rusta upp lite, sedan har vi vårt alldeles egna KONTOR!! :)

// Oh God.. It’s a snow storm outside. I want to stay in all day but at the same time I NEED to get out. I’ve been working a couple of hours this morning and now I’m taking a break to go to the gym. I’ll get back to work after that. It’s a little hard to find inspiration and concentrate here at home (sometimes working at home makes me go nuts) but we will get the keys to our new place on friday. So we will fix and clean all weekend, and then we have our very own OFFICE!! :)

70 Comments

Ichraq

i hear you! working at home drives me crazy as well!
and yay for the new office! you have to show it to us when its done! :)

Reply
Carolin

Supersnygg bild verkligen! Här har vi inte längre någon snö, tack och lov. Håller i smyg tummarna för att våren ska komma tidigt i år!

Reply
Sara

Hehe ursäkta kan inte låta bli att kommentera på bilden; såklart du inte vet var du är på väg när du inte ser var du går x) dålig humor, det är en fin stämningsfull bild!:) Hoppas inspirationen infinner sig! Kram

Reply
Emmy

Hej! Jätte fina bilder!
Tänkte bara på en lite rolig sak, går du över vägen flera gånger för att få en bra bild? :D haha.
Skulle vara skoj också om du kunde lägga upp bilder som inte blir bra?
När man själv ta så blir 9 av 10 kass typ :p haha!

Reply
edith

I really like your blog! I follow you for 2 years now but i still don’t understand what you are writing! But I love your photo’s

Reply
Camilla Norman

Du är duktig du K! Du verkar ha en sund inställning till jobb tycker jag. Inte som många andra bloggare som lever på sitt namn. Det känns som att du faktiskt TÄNKER TILL och gör bra val i ditt liv.
Keep up the good spirit!:)

Reply
Lina

Grattis till nya kontoret! Det kommer att kännas mycket bättre att komma hem nu och vara ledigt:) Kram!

Reply
Generation Knas

Det gör du rätt i stick och gymma. Sen när du kommer hem så köp godis, ta en bra bok, chillaxxa med tv:n eller datorn, gör det du känner för, det förtjänar du om du jobbat under morgonen och gymmat:)

Intressant blogg för övrigt:).

MVH

Reply
Henna

Alltså sluta va en COPY cat nu ska du eka Angelica med texten på bilder oxå??? HAHA lägg inte en que? För alla märker att du får all inspo av henne!:)

Reply
Anonym

alltså vad gör du när du “jobbar” har du något annat “jobb” utöver bloggen? för det är väl på bloggen du tjänar dina pengar? eller? har tänkt på det :) du gör ju lite olika saker som med jofama osv men vad jobbar du med på dagarna egentligen?? skulle vara kul att få svar på frågan kraam från en tjej som ska snart hitta ett jobb som hon vill göra men vill få lite inspo hahah :)

Reply
Saga

Hej! Hur går det med balsammetoden för dig? Skulle vara kul med en update på det.
Tack på förhand!! Gillar din blogg

Reply
Amica

Sjukt härlig bild på dig och skön kommentar också. Gymma borde jag också hinna med idag haha. Hoppas du får en trevlig kväll. Å så väntar vi med spänning på den nya lokalens bilder

Reply
Denise

Hej Kenza ! Hur får du en sån fin form på dina ögonbryn ? Har du färgat eller använder du ögonbrynspenna ? Kram

Reply
Josefine

You are so beautiful Kenza! Jag önskar att ja hade ditt ansikte, ditt hår, ditt allt. Du ska veta att jag tycker att du är så vacker, säkert den vackraste kvinna in the hole world. Hoppas du får/fått en bra dag!
Från Josefine

Reply
Jessica

Hejsan Kenza! Jag har förstått att du har haft det lite tufft ett tag nu, så jag tänkte bara dela med mig av en uppiggande låt eftersom jag tror att man läker bättre av musik. Hoppas det lindar det onda en liten stund iallafall. Kramar till dig!

http://www.youtube.com/watch?v=UevdJjjs_00

Reply
elin

hahaha typiskt stockholmare! “Så mycket snö, kan inte gå ut, KAOS” så är det typ max 2 dm, om ens de, heheh. Men lugn, vi från Norrland (bor dock inte där nu) kommer och räddar er, vi har ju bara någon meter… ;)

Reply
Amanda

Du har ju många projekt och jobb.. vilket jobb är det du skaffar lokal till?

Reply
Linda

Haha det gör min hund också, hon äålskar att rullaisg och busa i snön och hon ser så rolig ut så jag blir aldeles varm och lycklig av att se det :-D. Det är för hundarnas skull man gillar när det är så mycket snö – för att man vet att de älskar det. Och det är ju väldigt vackert också!

Reply
cecilia

vart har du köpt väskan? :D
exakt en sån jag vill ha, men hittar inte någon liknande någonstans, skulle vara super gulligt om du vill svara!!

Reply
olivia

Kenza vill bara säga att du har den/det snyggaste bloggen/stilen/utseendet/inspobilderna mm. ÄLSKAR din blogg Kenza!!! :) <3

Reply
Sandra

I always love your outfits, hair, accessories and… everything actually! :)

Keep on going Kenzas!

Greets,

Sandra

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*