• header

8/2-13

Åhhh det är så kallt i vår lägenhet! Alla elementen är på och funkar, men man måste ändå sitta med tjocktröja. Brr.. Har förövrigt haft mardrömmar hela natten så när klockan ringde strax efter åtta så var jag svintrött. Nu är jag lite piggare efter morgonpromenad & frukost.

Fredag idag ju, skönt! Jag ska jobba och träna idag, sedan får vi se vad jag hittar på ikväll. Det enda jag vet är att helgen kommer gå åt till att fixa på kontoret! :)

// Ohhh it’s so cold in our apartment! All the radiators works but you still have to wear a thick sweater.. Brr… I also had nightmares all night so when the alarm clock went on around 8 I was deadly tired. But I feel much better now after a morning walk & breakfast.

And it’s friday today! Work and gym are on my schedule, but I don’t know what I’m gonna do tonight. The only thing I know is that we will fix the office the whole weekend! :)

Yesterday before I went out for dinner

60 Comments

Någon

http://www.anonymnatkarlek.se/

Sprid denna sida och börja skicka lite kärlek över nätet. Jag är trött på elaka kommentarer, varför ska det vara så svårt att respektera andra människor och skänka dem glädje? Låt oss alla bli bättre människor föfaan :)

Reply
a

Hey, if you need a break and just say ‘go away’ to all of the internet world? And all the rest? Don’t worry, do so, lady… we will all be ok and still the people who know you, love you! Maybe a nightmare is also a way of your body to say, this stuff is not my dream..and I am scared of the pressure from others…you deserve the right to say, I want my own little sweet life, and do things at my speed! So do what you like, today.. Eat a hamburger, do nothing,no updates until you want to, kiss your guy full on his face 20 times when he is busy doing something Important, and demand a hug, right Now. Tell your dog a story about two little..hm.. what does your dog like? Two of those :)
Maybe work in your office for a while only when you have some ideas… or when you want to make progress…
Be sweet to yourself, girl, kiss your arm and say, ‘good arm’ :)
Just spend the weekend on your dreams… you deserve it like we all do :)

Reply
S

Hej! Jag vill faktiskt be dig om en liten tjänst, som är väldigt stor för mig.
Kan du bli medlem på den här sidan?
Det är en sida där du kan tjäna pengar helt gratis.
Om du blir medlem så får du en fin länkning och jag gör även något tillbaka om det skulle vara så:) tack på förhand!

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=26782

Reply
mallan

Var är din fina tröja ifrån?

Kolla om det drar in kall luft från eluttag och nedre delen av väggarna vid listerna…då får man täta med silikon :) (typiskt gamla hus)

Reply
Inspirationsblogg

Älskar tröjan.. var är den köpt?

Tänker inte gå in här och sprida någon “fulreklam”, men jag uppmanar ändå alla att gå in på den här bloggen -> http://intox.blogg.se I detta stressiga, materiella och begärslystna samhället vi lever så skulle alla behöva få se saker med lite andra ögon. Du skapar din egen verklighet och har du insett det så kommer det inte bara förändra ditt tankesätt utan hela ditt liv.

Reply
Elin

Nu är det ganska lagom i vår lägenhet men när det blev plusgrader ute för ett tag sen då blev det så jäkla varmt! Man visste inte vart man skulle ta vägen :P Inte skönt det heller, lagom är bäst!

Reply
D

Förlåt så jättemycket att jag säger detta men du har på senaste tiden blivit smalare och jag har full förståelse i och med att du inte har mått riktigt bra psykiskt. Ville bara säga att du ska vara rädd om dig själv, du är inte värd att må dåligt för du verkar vara en helt underbar och go människa som jag mer än gärna skulle vilja ha som vän. Dina vänner är verkligen lyckligt lottade som har dig som vänner och att du har de som vänner. Er vänskap ser så äkta ut och jag är verkligen glad att ni har varandra. Vi alla behöver pepp och stöd utav omgivningen och att ni har varandra till det är otroligt bra :)
Tack för en helt AWESOME blogg och jag hoppas innerligt att du snart mår bättre. Ta hand om dig fina Kenza!

Reply
Sara

Ett tips jag lärde mig under veckan av en kollega.
Man kan ta bilder med volymknappen på Iphone också.
Såg ditt finger och tänkte bara tipsa.
Kram på dig underbara Kenza/Sara

Reply
Sandra

Känner igen det där. I mina föräldrars hus, som jag inte bor i längre, är det också fruktansvärt (!!) kallt under vintern!

Reply
Jasmine

Ett kallt sovrum ökar risken för mardrömmar!

Btw, du är en fantastiskt förebild, både utsidan O insidan och jag ääälskar din blogg!
Kramar från Malmö❤❤

Reply
Rinora

Kenzaaaa I lovee youuu

you’re the prettiest girl I’ve ever seen <33333

where did you buy your rings? loveee them and want it

Reply
Rinora

kenzaaaa i love you! you’re the prettiest girl I’ve ever seen <333

where did you buy your rings? looove theem and want iiiit!!

Reply
annie

Snälla Kenza kan inte du lägga upp en bild på dina naturliga ögonfransar? :) Jag skulle bli superglad för jag funderar på att köpa en sån mascara som du har för dina fransar blir superfina med den! Skulle gärna vilja se hur dina ögon ser ut utan mascara så jag vet lite mer hur det kan se ut på mig! Du är så snygg!!!!

Reply
Cornelia

Kenza, du är så otroligt vacker!
Jag har följt din blogg länge nu och du är så fin!
Du skriver sjukt bra också och jag önskar dig bara all lycka, jag vet att du varit lite deppig nu på sista tiden men det kommer att gå över. Du är stark kenza! Du inspirerar mig och säkert många andra tonårstjejer!
<3

Reply
Felicia

Åh Du är så SNYGG! Önskar att jag ser ut som du…. Jag har sagt det förr och kommer säga det igen.. Men du är fasiken en utav mina största förebilder!! ser upp till dig så himlans mycket och det skulle betyda mer än allt i världen om du ville lyssna på när jag sjunger och säga vad du tycker i ett mejl till mig? Min mejl är [email protected] eller så kan du kommentera min blogg som svar.
Här hittar du en länk när jag sjunger: http://www.youtube.com/watch?v=0ZF55FHz1aQhttp://www.youtube.com/watch?v=Yry3Op4N3-4

Reply
Vendela!

Hej Kenza! Så himla vacker du är. Jag tänkte bara tipsa dig om en film. Blev själv tipsad om den på en blogg. Den handlar om tsunamin i thailand. Du kanske redan har sett den , men har du inte gjort de så tycker jag verkligen du ska se den. Man får se så mycket som har hänt och jag själv tycker den är helt amazing. Filmen heter The impossible och finns att se på swefilmer. Puss <3

Reply
Alma

Hej Kenza! Kan inte du ge några tips på hur man ska äta och träna för att ‘bli av med fett’ istället för att bygga upp massa muskler? Väldigt tacksam för svar! :)

Reply
Vicci

Hoppas du mår lite bättre nu, jag är själv nere i en svacka just nu så jag vet hur det känns att inte må bra. Håller tummarna för att du ska komma upp på banan helt igen snart, du är stark Kenza! Och det är jag också!

Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*