• header

Today’s outfit

Jeans from H&M // sweater from Hongkong // coat from Chicy // shoes from JC // bag from Spell // scarf from Ginatricot // sunnies from Nastygal

Vilken dag! Efter jobbet tog jag en eftermiddagsfika med Mika och catchade upp lite. Sedan var jag tvungen att sticka iväg på ett kvällsmöte. NU är jag äntligen hemma och det är dags för tacos & Top Model. Imorgon ska jag upp tidigt och åka in till flygplatsen för att åka iväg på jobb hela dagen, så jag får gå och lägga mig tidigt ikväll. Och mitt i allt det här ska jag andas också.. PHUUU.

Hoppas allt är bra med er iallafall! Även om jag inte hinner uppdatera här så mycket som jag faktiskt vill & önskar att jag kunde, så ska ni veta att jag tänker på er. ♥

// What a day! I took an afternoon coffee with Mika after work to catch up a bit. After that I had to go on a business meeting. NOW I’m finally home and it’s time for tacos & Top Model. I have to get up early tomorrow to go to the airport (I’m going away for work all day) so I really need to go to bed early tonight. And in the middle of all this I have to breathe as well.. PHUUU.

I hope everything’s fine with you guys! Even though I don’t have time to update my blog as much as I actually want to, you should know that I think of you. ♥

86 Comments

Sara

Hej Kenza! Kan du snälla svara på min fråga, jag har kommenterat flera gånger men du har inte svarat. Hoppas du gör det nu.
Vad har du för storlek i dina jeans från Lindex som du hade på dig här om dagen? De finns nämligen inte i butik och tänkte beställa ett par liknande.. De finns i 25/32, 26/32, 27/32 osv.

Sen undrar jag vad du har för storlek i skinnjackan med fransar som du hade på samma outfit? Hoppas verkligen du kan svara denna gång. Kram <3

Reply
Lina

Det har tyvärr blivit tjatigt med ‘Dagens Outfit’ eftersom det är typ det enda du uppdaterar om. Det är tråkigt tycker jag. Jag saknar när man kunde läsa om vad du gjorde om dagen UNDER dagen! Inte ‘idag har jag…’ på kvällen.

Reply
Sara igen

Anledningen till varför jag undrade storleken på jackan är för att det står 8, 10 osv. Och jag förstår inte riktigt dom storlekarna. Tacksam för svar! <3

Reply
Sara

Hejsan! Jag har ett önskemål om Att du skulle Kunna tipsa om vårens “måste ha kläder”. Det skulle vara jätte roligt så man vet vad man ska kolla efter i affärerna. Även att du lägger upp lite fler tips på olika kläder Som du tycker är snygga! Kram kram!:)

Reply
Wilma Karlsson

Kan du lägga ut en bild på din garderob? Skulle vilja veta gur dem såg ut

Reply
Norma Chavez

Åååh du är så fin!!!! GAAAAAH man får värsta ångest HAHA! Men du har sååå många par skoor och jeeans!! Skulle du kunna räkna o visa på bloggen din “sko”kolletion”? Vore skitkul! XOXO

Reply
bettan

Du har blivit så sjukt tråkigt när de gäller bloggen.. Allt har sjunkit, vi får bara se dina ”dagensoutfit”. Kan förstå att du har fullt upp men saknar den gamla kenza som bloggade.. :(

Reply
Javel.

Att du ens tagit dig tid i allt detta att ta outfit bilder för oss är väl bara det guld värt. <3

Reply
Sandra P.

Åh vad jag älskar din kappa.. hittar inte den på chicy, kan du inte länka? :(

Reply
Felicia

Hejsan Kenza!

Jag heter Felicia, är 17 år och går mitt första år på Procivitas Privata Gymnasium i Helsingborg.

Vill först börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg. Blir inspirerad exakt varje dag av din styrka!

Sedan skulle jag fråga om du kanske hade velat lägga upp en video som jag och mina klasskamrater har gjort. Den handlar om att försöka motverka näthat och för att försöka få spridning på det till så många som möjligt tror jag att det är viktigt att en person som många ser upp till publicerar den. Sedan är det en otrolig fördel att du har så många läsare per dag för det gör ju att vår video kan spridas snabbare.
Du behöver verkligen inte om du inte vill, men jag och mina klasskamrater skulle varit oerhört tacksamma ifall du hade gjort det.
Här är adressen: http://www.youtube.com/watch?v=Eg1cD3iPEWE&feature=youtu.be
Tyvärr har vi inte möjlighet att ändra så att folk kan titta på den via mobiler, det har att göra med våra skolinloggningar på youtube. Men annars kan vem som helst se den!

Tack så hemskt mycket på förhand!

Kram, Felicia

Reply
B

Du har fått sånt himla fint hår nu bara den den sista tiden!Ser tjockt och friskt ut. Kör du fortfarande med balsammetoden och är det p.g.a den eller har du några andra samskiga hår-hemligheter du vill dela med dig av?

Reply
Gulizar

Alltid lika snygg!! Kan du göra en inlägg där du berättar hur du behandlar ditt hår? Skulle vart jätte bra för oss läsare :)

Reply
Caisa

Hej Kenza! Har dmretro tillåtelse att använda ditt varumärke/bilder? Annica Englund har lagt upp ett inlägg från dmretro med tydlig bild på dig, är detta verkligen OK? Eller har du själv någon deal med dem?

Reply
Lisa

Har aldrig kommenterat din blogg förr, men ville skriva vad jag tycker om dig;
Du är min FÖREBILD och kommer ALLTID vara. Du är SÅ cool och vi båda älskar kläder, mohahaha! När jag blir lika stor som dig ska jag va som du. Totalt ÄLSKAR din stil och totalt älskar DIG. Du är så j*vla cool, och om du gick in på min blogg och slängde in en liten kommentar skulle jag seriöst DÖ. ÄLSKAR DIG OCH DU ÄR MIN FÖREBILD<3

Reply
Emilia

Snygg outfit! :) kan inte du fortsätta med dina tillbaka blickar hur månaderna var för ett år sedan? Det var så roligt att se ^^ och det var också roligt att se “ur Kenzas garderober”

Reply
Linda

Hej! Tack för en bra blogg!! Jag tycker inted alls det är tråkigt med bara outfit-bilder. Såg att någon skrivit det ovan.. Däremot om jag får önska så skulle jag vilja att du skrev ett inlägg/uppföljning om balsammetoden. Använder du dig av den fortfarande? Funkar den? Följer du den “slaviskt” eller fuskar ibland? Har du hittat några favorit-produkter etc.
Tack på förhand! Mvh Linda

Reply
Jenny

Önskar att man kunde få se mer än bara dagens outfit på din blogg. Börjar bli lite småtjatigt.

Reply
V

Har alltid gillat din blogg mest men du skriver bara om dagens outfit och om vart du ska. börjar bli väldigt tråkigt faktiskt.

Reply
Cattis

Hej! Undrar en ska som jag och mina kompisar suttit och diskuterat hela dagen, säger man kinza eller kenza ?:)

Reply
Nikolina

Älskar skorna och väskan :)
Måste bara säga att du är så otroligt vacker.
Är in här flera gånger om dagen för att kolla om du skrivit något :)
http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skinn på näsan. Nitar, läder och bajsblöjor !

Reply
Cassandra

saknar också din gamla bloggstil, även om din otfits är grymma. det var lite mer blandade inlägg förr.

lycka till med jobbet. :)

Reply
Matilda

Shit va fin du är!! Önskar dig all lycka i världen för du är verkligen bäst. En sån himla fin inspirationskälla :D

Reply
Henri

Galet snygga kläder! Älskar tröjan!

Hur lång är du? tycker du att man är för lång för att ha klackar om man är ca 1.80? :)

Kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*