• header

DAGENS

Skinnjacka från Jofama by Kenza // jeans från Never Denim // skjorta från H&M // solbrillor från RayBan // väska från Alexander Wang // Converse // ringar från Guldfynd by Kenza

123 Comments

Maja

Asså jag älskar värkligen dig du är en av mina störrsta föreilder !! Jag tycker du har jätte snygga kläder och du är jätte snygg själv och jag hade typ inte så mycket att säga mer än det så jag ville bara säga att du är Bäst ska fortsätta läsa bloggen jag lovar !!

Reply
Naghmeh

love the all denim look with a pop of colour with the red leather jacket!
those jeans are so well fitting I need a pair like those.
xo

Reply
Emma

Jäklar vad fin du är i dit naturliga hår! :) Det syns verkligen skillnad sen du började med balsammetoden också!

Snyggt matchat med jackan och jeansen :)

Reply
Ronja

Oj vilken ljuvlig outfit! Du är väldigt vacker och har en inspirerande trevlig blogg, keep up the good work :)

Reply
Julia

Dina byxor är sjuktsnygga! Köpte du dom med hål i eller har du gjort det själv?:)
Din blogg är bäst!

Reply
Hanna Ericsson

Åh gud, du är så himla fin Kenza! Har du traschat jeansen själv eller köpte du dom så? Om du inte köpte dom så,hur gjorde du när du traschade dom? :) Har en likadan skjorta som dig förresten! Skulle vara jätte tacksam för svar, ha det bra sötnos!

Reply
Ciiz

När ska du lära dig hur man klär sig för årstiden? det är förfan minus grader ute och du går i låga converse, en tunn skjorta och en skinnjacka?. Vad ska du ha när det är sommar? vinterjacka då eller? ser ju inte klokt ut. Du som ska ha så mycket koll på mode borde väl iallafall veta hur man ska klä sig när det är kallt ute.

Kan du förresten inte försöka och variera lite i din blogg? jag menar.. du skriver ca 3 inlägg per dag. Ett godmorgon inlägg. andra inlägget är bara ett litet “sneakpeak på din outfit” och sista inlägget så är det bilder på vad du har på dig. SÅ ÄR DET VARJE DAG ! VARIERA MÄNNISKA

Reply
Nina

Såna jeans har jag letat efter hur länge som helst! Beställde du dem från BikBoks hemsida eller köpte du dem direkt från butik? Jag hittar inte dem på hemsidan.. :(
Tacksam för svar, kram! :)

Reply
Vendeliss

Jag är en 14 årig tjej som reser flera gånger om året, bloggar om det, mode, shopping, min vardag och underbara New York, titta in!

Reply
Klara

jeansen var ju skitsnygga. läste att dem var från Never Denim men vad heter dem mer?

Reply
Edith

Hade du bara det där på dig? Frös du inte? Hur gör du för att inte frysa när du har så lite (men snygga) kläder? :O

Reply
nathalie

Fyfan vad snygg outfit! Trodde aldrig att man kunde matcha demin med demin men du gör det så jävla bra :) sjukt fint!

Reply
Elin

Så jäkla snygg jacka, men kan inte hitta den någonstans? Hittar bara Marie serneholts kenza-kopia? :S du vet kanske var man kan få tag i den innan våren är slut? :)

Reply
aisha

Hej! Snälla läs denna kommentar.. du som är emot päls bör se denna videon (om du inte redan sett den)

https://m.facebook.com/story.php? story_fbid=10101391689265385&id=5647744585&mds=%2Fsharer-dialog.php%3Fsid%3D10101391689265385&mdf=1&__user=100003936318906

Alla borde kolla på denna videon som är gjord av Olivia Munn.. hittade den på Petas hemsida. Det är bland det värsta jag sett i mitt liv..så snälla se denna videon.. och posta den på bloggen (snälla!) så att fler kan påverkas som jag gjort. Det är viktigt!

Reply
Sahar

Hej kenza!
Snälla kan inte du svara på min fråga som jag ställde igår om den där appen som du änväbde när du sprang? Jag hoppas jag får ett svar av det finaste! Jag springer varje helg och vill så hämst gärna använda den appen! Jag hoppas så fort du ser kommentaren att du svarar! Du är helt underbar och jätte fin! Älskar mani! Så söt! Hoppas du har en trevlig o toppen dag! PUSS & KRAM! ❤❤

Reply
Becki

snyggt! önskar att det blir varmare snart så man själv kan ta fram vårjackan! är för frysen att gå så lättklädd och snyggt som du kenza. -10 grader ute är vinter tid för mig, vill gärna sova ide under denna period ;)

Reply
Anna

tycker du är så fin i håret när du har det rakt i mittbena sådär :) tummen upp! och skinnjackan… uj vad fin den är!:)

Reply
Désirée

JACKAN! Herre min Gud! Haha behöver den, men hittar inte den på Jofamas hemsida… Kan man få tag på den någon annanstans?

Reply
Frida

Åh den där jackan är verkligen jättesnygg! Jag har en blå skinnjacka som jag använde jättmycket förra året! Hittade ett så sjukt snyggt sidentyg som jag tror du skulle passa jättebra i också =D https://www.silkbaron.com/product_p/15.htm
Beställde själv från den sidan till tre kjolar jag ska sy åt mig själv, och när jag såg det där så tänkte jag direkt på dig!

Hoppas du får en jätteskön lördag och grattis till de nya lokalerna!!

Reply
Modefreak mamman

@CIIZ-Gå o lägg dig, sedan när du vaknar imorn så skaffa dig ett vettigt liv! ett gott råd från nån som blir irriterad på alla gnällfittor därute!
Kram!

Reply
Erika

åh! Det där är min drömväska. Så jäkla snygg. Dör lite.
Jag drömde om dig inatt – för övrigt – så himla sjukt. Drömde att vi var vänner och vi skulle ses mot eftermiddagen men jag skulle först jobba och sen gå hem och duscha. Men när jag skulle duscha var jag helt plötsligt i din lägenhet och du hade duschen ovanför din säng, så jag bäddade upp och ställde mig där men funderade rätt bra på hur jag överhuvudtaget hamnade där haha… Och när jag var klar hörde jag en röst från ett annat rum, då låg din pojkvän där och hade inte vågat säga att han var hemma för att han hörde att jag var där. Så jag bad om ursäkt över att jag lånat er dusch. Så reste han sig för att släppa in hunden (som han hade på ett snöre hängandes ut från fönstret) och så var han flintskallig mitt uppe på hjässan. HAHA. Sen orkade jag inte drömma mer så jag vaknade. Galet!

Reply
Emma &+Amelia

Hej! Vi är två enäggstvillingar som bloggar om vår vardag, outfits och hur vi får vår elitutbildning inom bioteknik att gå ihop med att fixa beach13kroppen. Kika gärna in!
Kram /Emma & Amelia

Reply
Daniella

Vad är namnet på dina byxor, alltså inte märket bara namnet, för att hitter inte den, duuuuu är sååååå fin!!

Reply
Sandra

Snyggt! Vad för slags jeans är det från Never denim, dem är från Bikbok eller hur?:D Försöker hitta ett par likadana på deras sida men det finns 2-3 olika… Vilka är det?!?

Reply
fanny

Du är så himla fin! och passar verkligen i ditt hår nu! Så himla fint när det är lite halvlångt! :)

Reply
Manda

Hej!jag är kär i dina byxor, jag vet vart man kan hitta dem och vilket märke det är men kan du kanske svara på vad dem heter! skulle va så kul och kunna pröva dem, jätte fina! btw älskar din blogg. Kramis!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*