• header

VARDAGSBILDER

Nu är jag hemma efter en jobbdag i Borås! Vi var klara redan vid fyra så vi försökte boka om flyget hem, men det gick inte så vi hängde på ett fik på flygplatsen och åt massa gott. Nu är jag iallafall hemma och det är dags för en sen middag.

Här kommer lite bilder från dagen. Hade på mig mina favoritjeans igen & på fötterna satt mina sneakers från Zara. Tycker ni att jag ska lägga upp mer sånna här “vardagsbilder”? Jag är ju helst rätt privat av mig nuförtiden när det gäller bloggen (av en rad olika anledningar) och kör därför mycket på outfitbilder och sånt, men om ni tycker att det är kul så kan jag försöka fota lite mer om dagarna.

// I’m back home after a work day in Borås! We were done by four so we tried to reschedule the flight but it wasn’t possible, so we chilled at the airport and ate some good stuff. Well now I’m home and it’s time for a late dinner.

Here you have some pics from today. I wore my favourite jeans again with my sneakers from Zara. Do you want me to put up more of these “everyday pics”? I prefer to be kinda private, that’s why I go for a lot of outfit pics etc.. But if you think it’s fun I’ll try to take more pics during my days.

203 Comments

Emelie - den stora bloggen

Fina bilder! Du borde absolut slänga ut lite fler sånna här “lediga” inlägg!

Reply
alexandra

mer vardagskenza! det kan ju bara vara när du är ute och går med mani, fredagsmys med aleks, innan utgång med tjejerna, lite bakom kulliserna :)

Reply
Anna

Jag skulle uppskatta mer vardagsbilder, vore kul att se :) så länge det är bekvämt för dig såklart!

Reply
elin

Mycket mer levande med vardags bilder. Dessutom så sätt jag och kolla igenom dina outfits bilder från tidigare månader och år, shirt så roligt hur du tar fram smycken, väskor och skor flera gånger. Och visar att ett skärp går att använda flera gånger till massa olika. Tack!, du är grym.

Reply
Julia

Jag tycker nästan det är roligast att se vardagsbilder så om du vill så tycker jag du ska fortsätta med det :-)
xoxo

Reply
J

Vad gör du egentligen där uppe i Borås? och om du inte redan gjort det, kan inte du fota ditt kontor sen eller kanske ditt hem om du inte har något emot det? :)

Reply
Anna

Jaa! Älskar mera vardag. Blev lite tråkigt här på bloggen bär det BARA handlade om outfits.. Men du är underbar endå!!

Reply
Fia

Jag tycker du ska ha lite mer vardagliga grejer. Har följt dig i flera år nu men jag måste erkänna att jag kollar in här mer av vana än att det ger så mycket. Tycker dock om din klädstil! Kram på dig :D

Reply
Fanny

Ja lägg gärna upp lite mer vardagsbilder! Så länge det inte känns för privat! :) Älskar din blogg och din stil Kenza!

Reply
Camilla Norman

Det är ju ändå ditt liv vi vill läsa om tror jag? Bilder på outfits i all ära,men en blogg utan personlighet är ju inge kul:-) det är trist att du inte ska kunna skriva personligt längre. Det är ut ändå dig och ditt liv som är intressant!;-)

Reply
Johanna

Klart vi vill! ;)
Är inte från Skåne och tycker det är kul att uppleva lite mer storstadsliv <3

Reply
Anna

Nej!!!!!!’ Inga fler bilder. Det är så jävla boring.. skriv hellre inlägg än att posta bilder, vad fan är annars anledningen med att ha en blogg!?

Reply
Matilda

Jätteroligt med sånna här bilder! Tycker verkligen du ska lägga upp flera sånna! :D

Reply
Lisa.

Tja Kenza!
Jag tycker det skulle vara kul att se lite mer “vardagsbilder” det hade varit kul att se lite mer från vardagen. :) :)
//Lisa♥

Reply
Natalie

Så fina bilder! Tycker faktiskt du borde ta fler vardagsbilder. Sånna är alltid kul att se på! Älskar din blogg och du är sjukt vacker! Ha det bra :) <3

Reply
Hilda

JA! Dendär skrattbilden var helt underbar! Jag gillar outfitbilder men det är ju pågrund av DIG jag läser din blogg :) Var aldrig mer privat än du känner dig bra med bara, välj helt själv. Din blogg är superbra ändå.
Kram!

Reply
Sanna

jag gillar väldigt mycket när du tar mer privata bilder…det behöver ju inte betyda att du ger ut massa info av dig liksom…men att få se lite mer ofixade bilder gör att man känner att man får en liten inblick i ditt liv vilket verkligen ger en go känsla i din blogg

Reply
Malin

Ja snälla! Trots att du är supersnygg och att dina outfits är grymma, så blir det lite enformigt med samma typ av inlägg hela tiden. Så mer vardagsbilder! :D

Reply
Julia

Mycket roligare att se sånt här än outfitbilder. Visst är la det kul någon gång med men att nästan enbart se det varje dag är rätt tråkigt. Och avskyr alla “sneakpeak på outfit resten kommer senare”. Haha. Förstår om du inte har tid att uppdatera en massa när du är mitt uppe i jobb och så.. men försök då variera de få inläggen istället :)

Reply
sara

asso du behöver ej skriva ut dina personliga problem i bloggen utan typ skriv kanske lite mer utförligt om din vardag, lägg upp recept på mat eller ngt. innan la du alltid upp bilder på armani men de gör du ej längre.
skriv om små saker, sånt som gör dig till den du är. (musik, intressen t.ex) eller tips till dina läsare om en restaurang och vf du gillar den.

ett tips är titta på amirs blogg, han är ett bra exempel på hur man kan vara personlig utan att skriva ut allt för privata ämnen.

älskar din blogg&hoppas du hittar tillbaka intresset gällande bloggandet! :)

kram från en läsare som läst din blogg sen 2008

Reply
Chandra

I would love to see more of your “everyday pics”! I especially love the picture of you laughing! It’s looks so natural and carefree! You don’t really have to post everyday pics all the time (because it’s good to stay private) but I think once in a while would be okay =) It’d be interesting to see what goes on during your day!

Reply
Emelie

klart vi vill se fler vardagsbilder, alltid kul att få en inblick i din vardag med dina “nya” projekt :)

Reply
Frida

Ja, det vore jättekul! Det är så charmigt, och lite mer personligt. Det är ju en skillnad på personlig och privat, och jag förstår varför du skulle vilja hålla det privata för dig själv. Men känn dig inte pressad av dina läsare, det är din blogg och du får sköta den som du vill! :)

Reply
denise

De här bilderna är ju dock inte personliga, så att säga. Det finns inget i dem som avslöjar din vardag mer än att du hade kul, fikade och bar jeans. Så ja, jag tycker att du kan fortsätta med dem för de är absolut inte personliga!

Reply
Jenny

Vi älskar allt du gör Kenza så lägg upp det du orkar. Dina outfits är alltid en enorm inspirationskälla man inte kan få nog av.
Puss!

Reply
Caroline

Ja det tycker jag verkligen att du ska göra :) Det är verkligen en stor förändring nu gentemot hur du var förut, brukar gå tillbaka i arkivet och läsa dina gamla inlägg. Det är jätte roligt haha :)

Reply
viktoria

jaa, det är jätte kul när man får se lite av dina vardags bilder! :) Lite synd att du blivit lite väl privat, men jag och säkert alla andra förstår att du inte vill lägga ut dig över nätet. prutt och kram!

Reply
disa

Först av allt tänkte jag säga att jag ääälskar din blogg och din stil/dina kläder!
Så tänkte fråga, kan inte du tipsa om olika hemsidor med snygga kläder och så? så himla svårt att hitta!

kram!

Reply
Sarah

Låter kul! Haha, dina byxer är nästan likadana som mina favoriter. Ja, lite mer vardagsbilder skulle va kul! Men förstår dig helt när du säger att de finns anledningar till varför.
Klicka gärna in på min blogg, har precis släppt en bildbomb ftån miami
http://sarahkronvall.colin.se/

Reply
anna

Jaaaaa!! Fan vad jag har längtat på det. Har tittat tillbaka på 2011 (psycho) för då var bloggen som bäst. Länge sedan man såg dig skratta på bild :) Kram!

Reply
Inas

Hej Kenza jag älskar verkligen din blogg! det hade varit jätte kul om du la upp lite mer privat och så, men jag älskar din blogg oavsett. Du är väl halv marockan? jag är också marockan hehe, men vilken stad kommer din pappa ifrån? kan du inte lägga ut lite bilder på lite fler resor som du gjort och lite sånt det är kul, eller tex ha en frågestund? det vore kul :) kram! <3

Reply
Amelie

Vardagsbilder är mycket roligare! :D en mix mellan kläder, mat, vänner, träning och pojkvän är grymt! Mycket roligare än bara kläd och smink tips :P
Kram!
By the Way snygggg du är!!

Reply
LOL

Superduperfinaa jeans! Såna där bilder på dig är roligare å titta på än outfit bilder hela tiden tycker jag!

Reply
Amanda

Hallå Kenza! Älskar verkligen din blogg och inspireras dagligen! Men fler bilder hade varit toppen! Har inte instagram för jag pallar inte bli beroende av ännu en sak på mobilen haha, känns som att det enda man gör är att nörda sig framför den!

Reply
Maxime

I really like to see pictures of your life. :) But if you don’t want to, then don’t. :) xoxo

Reply
anonym

Tycker absolut du borde lägga upp fler vardagsbilder! Du tar jättefina bilder, men du lägger över ett filter som förstör bilden. Försök att öka kontrast och ljusstyrka istället för att bara lägga över det här filtret så kommer du få ännu bättre bilder!

Hoppas du tar del av detta tips :)

ps, jag kikar in på din blogg typ 4 ggr/dag lol

Reply
Malin

Forstar verkligen ditt dilemma! Naturligtvis blir man nyfiken pa dig men att du maste ha ett privatliv forstar man ju. Kanner du dig bekvam med det vore det dock jattejattekul :) Tack for en fin blogg!

Reply
Adriana

Yes please! Post photos of your day, it would be really cool!! By the way, I love you Kenza!

Reply
Emelie

Mer vardagsbilder, istället för att bara köra på outfit! :) riktig härlig bild när du skrattar på bänken!

Reply
mia

I would love to see more personal pics! It makes you look kuch more relatable. I love your blos so much!

Reply
Karin

Ja mer vardagsbilder! Ärligt talat tycker jag din blogg blivit så trist det senaste med bara massa outfits hit och dit, du är så opersonlig och då tappar i alla fall jag intresset. Synd för jag gillar verkligen dig egentligen men numera är din blogg så tråkig.

Reply
Saga

Förstår om du vill vara privat. Men det skulle vara jätte roligt med liiite mer vardags bilder. Kram <3

Reply
stinaa

Jag verkligen älskar din bogg! Det skulle vara jätte kul ifall du la ut lite mer vardagliga bilder!:-) kram!!

Reply
Frida

Ja, det är kul när du lägger upp sånna bilder :) även om du vill vara privat blir detta fortfarande mycket mer personligt :)

Reply
Jasmine

Mer vardagsbilder!
Helt ärligt så tycker jag din blogg har blivit tråkig och enformig, jag läser den mest för att det är en vana sen år tillbaka.
Så lite mer enkla vardagsbilder hade varit väldigt kul, kanske en lätt sneakpeak på prover ibland o.s.v. Göra oss lite mer nyfikna på ditt liv. Just nu är du ganska platt

Reply
Sofia

Du har jätte fina outfit bilder men jag uppskattar vekligen när man får se lite mer av dig. Förstår att du inte vill vara för privat men du verkar ha en sån sprudlande glad och härlig personlighet så det är klart att det är kul att kunna få se lite mer av den sidan också! Kram

Reply
Jenny

För att vara en toppbloggare som tjänar så mycket pengar är din uppdatering under all kritik. Jag tror inte att ALLA som går in här läser din blogg bara för modet utan är mer intresserade av vad du gör på dagarna/vad som händer i ditt liv, så är det för mig i alla fall. Därför blir det otroligt långtråkigt att bara se outfitbilder utan knappt någon text alls varje dag. Variera helst lite mer, bara ett litet tips.

Reply
Emma

Det här frågar jag bara av ren nyfikenhet. Bryr du dig inte om miljön? för att flyga är ju dåligt mot miljön och du gör det typ varannan dag.. :)

Reply
Emma

Skulle gärna vilja se mer av din vardag igen.. :) BTW du har så SNYGGA BEN! Avundsjuk till tusen

Reply
Emilia

Eftersom du fick pris för personliga blogg skulle det ju vara kul om den var personlig… Du kanske vill skydda privatlivet men det är roligare om vi får se vad du gör osv!

Reply
Vera

JAAAA! Mer vardagsbilder tack :) blir så himla enformigt med bara outfitbilder. Man ser ju ändå vad du har på dig även om du bara tar vardagsbilder ;)

Reply
Chantelle

I’ve been trying to find jeans like yours for a week, here in north america. They’re so gorgeous and they look incredibly comfortable!

Reply
Klara

Jag tycker det är superkul att se vardagsbilder! Man ser mer om vad du gör om dagarna:) kram!

Reply
Kristine

Ta gjerne mer hverdagsbilder :-) Det er så fint å titte innom hos deg om dagen, det virker som du har det bra, og da blir vi glad :-)

Reply
Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Kram!

Reply
Elin

Känns inte som att dom här bilderna föreställer något “privatare” liv än dina outfits bilder. Jag menar, det är ju fortfarande på bild 1 och 2. Dina kläder, som alltid. 3 och 4 när du solar. 5- en närbild på mat. Vet inte vad som är bättre med det. Din blogg börjar bli otroligt tråkig och det är synd.

Reply
vendela

Jag ääälskar dina outfit bilder! Man får så himla mycket inspiration! Men det är även skojigt med vardagsbilder, typ som dom ovan, lite mer sånt tycker jag!
Puss och kram <3

Reply
Isabelle

Ja sånna här bilder tycker jag är jätteroliga:) och typ när andra har tagit på dig när du inte vet om det, typ när du jobbar och sånt:P

Reply
Johanna

Man kan mycket väl förstå att du inte vill vara allt för privat, men sådana här bilder tycker jag är en trevlig omväxling. För även om jag tycker om dina outfit-bilder och anser att de är inspirerande så blir det i längden lite lätt långtråkigt (ta mig inte fel, du klär dig snyggt!)och variation är alltid trevligt!

Reply
mmm

Svar ja! Det vore trevligt att få se mer vardag istället för mest yta och image :)

Reply
Anselm

Skönt med någon som inte “måste” hänga ut sitt liv. Känns som att det är bilder osv som är det intressanta inte vad du äter till frukost eller vilken runda du skall ta för att komma till affären denna gång.

Så so go less private ;)

Reply
Anselm

En blogg som denna kan man ändå kalla offentlig så varför tar ni bort min trevliga kommentar. Eller tyckte ni det var ett påhopp kanske? ^^

Reply
Sandra

Hej Kenza :) Gör som du vill med bilderna och tänk på hur du själv känner. Kramar till dig, din blogg är så fin <3

Reply
Kimberly

Vart har du köpt dina jeans??!! Har letat runt som en galning men hittar inga liknande! SNÄLLA svara haha :(

Reply
shelly

Yes please i think your personal , make up , questions and answers are the best! It makes it more personal like back in the days and we really get to know you.

Reply
Stina

Jaaa! Det är sådana här inlägg som är de roligaste att läsa, även fast outfit/klädinläggen är väldigt inspirerande.

Reply
Julia - Kenza jackorna?

Hej fina Kenza! Hoppas allt är bra med dig :) Jag undrar om dina designade jackor med jofama fortfarande finns att köpa, tycker dem är så fina och skulle gärna vilja äga en egen. Om det fortfarande finns att köpa, vet du isåfall var? Älskar din blogg, Kram! :)

Reply
Alexandra

Hej kenza!
Ja, vi vill se dig mer i vardagen. Som tex när du svettas på gymmet, handlar mat på ica, är nere i tvättstugan m.m. Jag älskar din blogg men som du säger själv är den tyvärr väldigt opersonlig. Hoppas du kan förändra detta lite. Din blogg skulle bli såå mycket bättre. Du kan ju vara privat fast att vi får se dig mer i vardagen. Hoppas du förstår mig rätt.
Ha en bra dag!
Kram
Alexandra

Reply
Mira

I would love to see more “everday pics” but I also understand that you are a private person. Maybe you´ll find the right balance :-)
xx
Mira

Reply
Steph

Jaaa, mer sånt här!! Outfitbilderna är ju ganska tråkiga o titta på(då mode inte är så intressant i denna utsträckningen att jag behöver se exakt vad du har på dig;)). Du är ju snygg och bilderna är fina, men är lixom inge intressant i dom. Men som dessa här ovan, här ser man lite liv i bilderna:) DET gillar jag!:) Som förr lixom:) förstår att du drar in på lite privata grejer, men det är ju inte allt för privat vad du käkade på cafet;) hihi..

Reply
J O L E N E

Hej, jag är en tjej som går ut nian i år, och jag såg klänningen på din instagram igår och undrar om du skulle kunna kommentera min blogg var den är köpt eller skicka ett mail?:) skulle vara hur snällt som helst! Men förstår om du inte gör sånt, men jag behöver hitta någon fin klänning.. :)

Reply
Yasmine

Hejsan, jag har just nu en frågestund på bloggen min i syfte (delvis) att skapa större förståelse kring ätstörningar då jag själv lider av en sedan två år tillbaka och kan svara på alla frågorna. Så är det något du skulle vilja veta är det bara att slänga in en kommentar där :)

Reply
Nantu

Hej, jag gillar de här vardagsbilder som berättar om din vardag:) Det skulle också vara kul att se bilder på din legenhet.

Reply
Zee

Bara outfit- och instagrambilder är skittråkigt. En blandning mellan den och vardag vore bättre.

Reply
Hanna

lite mer vardags bilder skulle vara jätte roligt att se! :) blir lite mer omväxling och så :)

Reply
Johanna

JA! :D Hur mycket jag än älskar alla dina outfitbilder är det roligt med lite varitation, jättehärliga bilder verkligen!

Reply
Filippa

Det är kul att du börjat anstränga dig för att ta fina out fit bilder, men det är tyvärr ganska tråkigt.. Det är roligare att få se DIG! Vad du sitter och fenular på haha, och mer vardag, mer liv.. Kramar till dig Kenza

Reply
A

For sure. I get so sad when we only see outfit pictures. Everyday pictures would be sooooo great :))

Reply
Cassandra

vore roligt, din blogg har blir ganska tråkig med bara outfitbilderna även om jag mycket väl förstår att du inte vill vara privat längre. men jag har tyvärr tappat lite intresset för den på senare tid.. förut hade du mycket roliga kategorier också tex, ur din gaderob, minnen osv, väldigt roliga inlägg :)

Reply
mio

JATACK… tkr de blivit tråkigare att kika in här för att du blivit mindre privat..såklart helt och hållet ditt beslut men tråkigare för oss me bara en outfitbild per dag och nån rad med vart de kmr ifrån.. lr kanske en frylle bild och “nu ska ja iväg”.. jao? jaha? hoppsan..

herrå!

Reply
Karro

Tycker det är synd att du inte känner att du kan dela med dig längre, bara outfitsbilder är ju lite tråkigt ytligt men det finns säkert en giltig anledning. Mer vardagsbilder skulle vara trevligt! :)

Reply
Julia

Jaa, gärna mer vardagsbilder, men bara så långt som det är okej för dig :) Jipii!

Reply
T.

Åååhh bästa Kenza, kan inte du tipsa om lite studentklänningar i år som du brukar göra? :D Vore himla uppskattat! Du är grym!

Reply
A

Lady girl woman,
To answer that question, yes it is a privilege, that you entrust us with your personal things!
Just… keep them real OK? I mean if you are going to make everyday life pics, of e.g. a smile in the sun, don’t stage it…. it looked a little staged, or am i wrong? I am very good at being wrong, you know :)

Oh and you wrote you are feeling sorry for yourself,
haha guess what – I made a snowman yesterday on the balcony all by myself, now -I- should feel sorry for myself!

You, just call your man and tell him how poor you are and you’ll be fine…

oh and by the way i love getting home and just seeing something from you. Feels a little like i am spying in your life, i dont want that.. i just want to see that real you every now and then, just, the way you are.

X

Reply
A

oh wait a minute.. your big laugh was for real i think.. :) must be so cool to make you laugh like that.

Reply
Lollo

Jaaaaaaaa mera vardagsbilder! Fast läser din underbara blogg i vilket fall som helst hihi

Reply
Emma &+Amelia

Hej! Vi är två enäggstvillingar som driver en livsstilsblogg. Vi lägger upp mycket bilder på oss själva och våra outfits och skriver om hur vi kombinerar vår elitutbildning inom bioteknik med att fixa kroppen inför beach 2013. Kika gärna in. Kram /Emma & Amelia

Reply
Anonym

Slutat läsa din blogg för den blev för enformig, men med vardags bilder skulle den nog bli jätte bra!

Reply
Malin

Tycker du kan vara personlig i bloggen, skriva mer om vad som händer i livet. Dock behöver du ju inte vara privat. Men det är stor skillnad på privat & personlig. Min favoritblogg är Elaine Eksvärd, hon lyckas bra med det där och har fortfarande god stämning på bloggen.

Reply
Ella

Vad kul att du hänger så mycket i Borås! Skulle vara hur kul som helst att stöta på dig någon dag. Vad är det du jobbar med här?:)

Reply
Johannna

Hej ååh ja mer vardag! Tråkigt med bara outfitbilder.. speciellt när du känns så otroligt fixad varje gång. Jag menar, jag saknar kenza som inte skämdes för att äta pizza som la upp “livsbilder” och inte bara egopics :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*