• header

Today’s outfit.

Dress from BikBok // leather jacket from Jofama by Kenza // belt from Issue 1.3 // boots from Zara // RayBan wayfarers // Balenciaga bag

Jag hade en kofta under också, men gud så härligt att börja klä sig i vårkläder igen! :D

// I had a cardigan under as well, but ahhhh it’s wonderful to start wearing spring clothes again!

124 Comments

Nicolina

Åh vilken fin klänning Kenza, underbar!!!

———–

Ung och långtidssjukskriven med komplicerad skada i ryggen. När blir det bra igen? Ingen som vet. Går det att operera? Ingen som vet.

Vill du veta hur det är att inte längre göra det där vardagliga, som att arbeta, tvätta, diska, städa, fika, laga mat, umgås, träna eller göra sig fin – fråga mig gärna, för jag vet! Och anledningen till att jag skriver det här, det är inte för att göra reklam för bloggen, utan för att det ibland är bra för oss alla att se hur livet kan ta en helomvändning, kanske kan det hjälpa någon som är i samma situation men inte lika långt gången i sina besvär ännu, eller bara att man kan behöva se att livet ser väldigt olika ut för alla, att den där överviktiga tjejen i sunkiga mjukiskläder på konsum, eller i centrum, kanske inte bara är lat och “vidrig” – hon kan faktiskt ha allvarliga fysiska besvär som gör att det tyvärr är så hennes liv nu ser ut. Så är det i alla fall för mig.

Reply
Alma

Åhhh❤ Guuud vilken fin klänning ❤❤❤ är det nyss du köpte den? Tänker om det är värt att ge sig ut och leta i bikbokaffärerna?!!!
Skulle vara suuuper snällt om du svara! Ha en toppen dag och njut av solsken❤❤❤

Reply
Anna

Jag tycker alla dina outfits är sååååååhääär snygga (och jag menar det, verkligen!), men nu var jag bara tvungen att kommentera!

Kenza, du har en gåva.

Reply
sofie

Vart är dina svarta strumpbyxor från? Har du något favvomärke som inte går sönder efter en användning? :-)

Reply
Anna

Håller med! Nu vänder det och vårkläderna får tas på.
Snygg outfit som vanligt :)

Hur ska man klä sig i New York? Det bloggar jag om i dag på min New York-blogg.

Reply
patricia

Känner du större press på dig hur du klär dig varje dag och hur du ser ut och sånt när du går utanför dörren idag när du är känd än för ett par årsen då du inte var det? :) KRAM

Reply
Rebecca

Hej! Jag är en glad tjej på 16 år som älskar mode och shopping. Skriver om detta i min blogg, tillsammans med min vardag, träning, resor och andra saker ur mitt liv. Ta er en titt! Kram :)

Reply
Kathleen Ramos

Skulle du snälla kunna länka mig i din blogg? Snälla, snälla, snälla, snälla! Vet att kanske typ 1000 flickor frågar dig samma sak varje dag, men det skulle betyda så mycket.. Alltså du kanske bara kan länka mig kanske under ett inlägg, i någon text, på en bild, under någon video! Alltså verkligen vart som helst, kramis! :)

Reply
paulina

ooh jag älskar den klänningen! jag hade tänkt att köpa den i blå, men dessa bilder gjorde mig verkligen sugen på att köpa den i svart istället ;)

Reply
Louise

vad rockigt men ändå sött! :D

Vill du ha en sund livsstil? Vill du känna dig stolt över det du ser i spegeln? Vill du passa i den där bikinin du kollat in? Kolla i så fall in min blogg, Itsalifestyle. Fullt med motivation till träning och nyttig mat utan några konstiga dieter, proteinpulver eller andra icke naturliga levnadssätt.
http://itsalifestyle.devote.se/

Reply
E

Under en magsjuka i Thailand förändrades mitt liv. Ny i bloggvärlden men vill sprida pepp:) spana in mig!

Reply
Bee

Snygg outfit idag, har en fråga som jag skulle vilja att du svarade på som jag tidigare har kommenterat på insta och det är om du inte skulle du kunna visa dig utan smink utan bara vara naturligt ^^
du är grymt fin !

Reply
Lisa

Vilken modell är den jackan? Letar efter den på internet men kan inte hitta nån som säljer just den, o den var supersnygg!

Reply
björn brink

ang m thatcher är död- järnladyn
kan ju bli fler
apotekardotter som blev kemist och premiärminister
skärde ner lite fackhelvetet
att vanligt folk inte kan få slita, sen social kompetens
hon sa ju att det var viktigt
hon försökte få “dom 3 stora” brink och de beuff att bli 100 mdr klubben. stevenson fick inte ge sig själv pga testamentet
spädgrisen gjorde ju ingalunda – 1996 fick jag det

polis, sjötjänst, tog argentinabusarna etc
sa sanningen om kommunistjävlarna- puppar men
socialisterna – bara ha å låta andra slita

den moralen= låta andra slita tex jag mobbad lärarna förfalskade mina betyg trots att jag bara pluggade i uppväxten och fick mvg-skitsystemet

hon hade stött mig

Reply
Z

Kan inte du lägga ut bilder på eran lägenhet och hur du tycker om att ha det hemma. Inredning osv.. :) fin blogg

Reply
Emma &+Amelia

Hej! Vi är två enäggstvillingar som driver en livsstilsblogg. Vi lägger upp mycket bilder på oss själva och våra outfits och skriver om hur vi kombinerar vår elitutbildning inom bioteknik med att fixa kroppen inför beach 2013. Kika gärna in. Kram

Reply
Ali

The jacket + the belt + the handbag is the perfect mix. Black and white clothes is (almost) always beautiful, keep going :) From France.

Reply
maria

Åh, vilken otroligt inspirerande och snygg outfit! Jag är gravid och känner mig hopplöst “låst” inför vårens alla godbitar, men just en lösare klänning med skärp på midjan har jag sett som tips tdigare, och det borde ju funka super! Ser att klänningen är fr Bikbok, är den köpt nyligen? Jag bor för tillfället i Tyskland, och det är alltid så jobbigt när man hittar det där MÅSTE HA plagget och får skicka ut sina stackars vänner eller mamma på shoppingrunda där hemma, haha. Tänkte bara höra om det var värt att leta efter denna?

Ha en bra helg och keep up the good work! :) Kram

Reply
Linda

Ha i lite fiberhusk, går mycket enklare att steka, då smeten sväller på grund av fiberhusket !! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*