• header

FREDAG

Hej lilla bloggen.

Jag är på jobbet och tänkte snart ta lunch. Jag har varit lite nere de senaste dagarna men nu ska jag fan rycka upp mig. Jag måste sluta tänka på det förflutna, gå vidare och fokusera på mig själv. Jag vill vara den bästa jag kan vara.

Nu ska jag ut och fota lite till er. Ha en UNDERBAR fredag allihopa!! Massa kärlek till er. ♥

// Hey guys. I’m at work and about to take lunch. I’ve been a little sad lately but now it’s time to feel good again. I need to stop thinking about the past, move and and focus on myself. I want to be the best of me.

Now it’s time to go out and take some pictures for you. Have a GREAT Friday everyone!! Lots of love to you.


Right now. Hello!

43 Comments

Liana

Do you want People to feel sorry for you or why are you constantly talking about that you’re sad on your blog?
It starts to look like you’re an Attention seeker.. well I gave you the Attention you’re obviously looking for :)
Remember there is always something to be thankful for.
Stop worrying bout the bullshit and Focus on all the positive and beautiful things in your life!
Shit could always be worse.

muaaah

Reply
Johanna

Kör hårt Kenza! Tänk på att sätta dig och din lycka i främsta rummet och göra det som gör dig glad och ingen annan. Vet precis hur det känns, har följt dig i flera år nu och vi sitter i samma båt ungefär.. Du förtjänar all lycka i världen, glöm aldrig det! <3

Reply
Ida N

Hej!! :)
jag verkligen älskar din blogg! du är så himla fin och SNYGG! och jag skulle nästa kunna döda för din garderob!! :o jag är en 15 årig (fyller 16 imorgon) tjej från jämtland och jag skulle behöva lite tips på någon bra webbsida där det finns snygga kläder! inte för dyrt bara.. jag ska beställa kläder och jag vill beställa från något “nytt ställe” ;) skulle vara jättekul om du skulle kunna tips om någon sida som du kanske brukar beställa kläder från! :) kram Ida! :)<3

Reply
emma

Lilla bloggen?? Snarare “Hej Sveriges största blogg” ;) Haha ha en bra helg Kenza! :)

Reply
Sanna

det är otroligt viktigt att man tar sig an sitt förflutna och verkligen ger sig själv tid att tänka och reflektera. Sen är det viktigt att man går vidare…du kommer att klara dig igenom allt de där. Fokusera på de som ger energi bara så att du orkar igenom de hårda tiderna….det är lite tips och tankar bara

Reply
Lina

Snälla, kan inte du göra en sminkvideo? du är så himla vacker! Om du redan gjort det kan du väl lägga upp den igen? :D

Reply
tuva

såååå fin du är kenza ! men jag undrade om du kunde tipsa om lite fina klänningar till studenten och konfirmation hade varit jätte snällt ! :) hade det bra och hoppas att det går bra !

Reply
Isabella

Låter bra! Njut av nuet och försök att inte tänka på det förflutna även om det kan vara svårt. Det finns så mycket i ens liv som man glömmer att njuta av!

Reply
Mikkan

Du e verkligen otroligt vacker Kenza! Förresten, du borde komma till Finland och hälsa på, du har faktiskt jättemånga läsare här! :)

Reply
BEa

Enough med ditt förflutna nu already… Förlåt, men känns som du drar “tyck synd om mig”-kortet direkt läsare klagar på din uppdatering eller något. Det som har hänt är hemskt, JA. Men man kan inte använda det hur länge somhelst. Kan du inte vara lycklig och se förbi det med det livet du har med vänner, pojkvän och allt vad det är då kan jag känna rent spontant… Kommer du någonsin bli nöjd och må bra då?
Rannsaka dig själv och MOVE ON!

Reply
viktoria rancic

Min förebild,du är så fin och alldeles underbar! Jag älskar din blogg så mycket! <3

Reply
Annika

To all of those people who says she is an attention seeker, looking for someone to pity her – just shut up. This is her PERSONAL blog where she can write whatever the fuck she wants. And she isn’t even telling us anything about what she is sad about, so she is definitely not looking for people to feel sorry for her. She is also allowed to have bad days, just like the rest of us.

Love your blog Kenza, just keep on doing what you’re doing<3.

Reply
Banäna

Ibland måste man tillåta sig själv att må dåligt, lyssna på kroppens signaler. Att må dåligt ibland är naturligt och heeeeelt okej, trots att folk inte pratar om det så har såklart vi alla såna stunder. Det är okej att må dåligt, för att kunna samla krafter igen för att vara stark.

Reply
Lisa

Hej! Har du färgat topparna igen? ser ljusare ut :) puss och kram, önskar dig allt gott!

Reply
Viktoria

Sluta aldrig tro på dig själv! Allt kommer bli bra tillslut och är det inte bra så är det inte slutet, som en smart människa sa. Du är grym och du inspirerar till att kämpa och bli framgångsrik bara man jobbar för det. Du verkar vara en tjej med fötterna på jorden helt enkelt med en grym personlighet.

Bara så du vet är jag dålig på att skriva ut tankarna i text så om det låter konstigt så är det bara därför haha.

Reply
Carolina

Pratar du inte med någon psykolog? Kanske skulle behövas med tanke på att du verkar ha många psykiska påfrestningar i bagaget? Kram!

Reply
Movin' on

Alla ni som är så jävla avundsjuka på denna tjej och rent av elaka kan ta en titt på ER själva. Det är folk som Ni som jämt letar efter fel på andra helt enkelt pga er avundsjuka och tristess i ert egna liv. Det är inte alltid så jävla enkelt att gå vidare och tänka positivt, även om man nu har ett underbart liv i allmänhet. Jag läser juridik, jobbar, har körkort och en bra familj, men mår skit nästan jämt och det går inte en dag där jag nte känner mig ensam. Min pojkvän som jag älska och var min första Allt, var otrogen och dumpa mig och utöver det går han i samma juristprogram så jag ser honom och hans nya tjej JÄMT. Förresten så var hon min kompis förr. Och utöver det verkar det som om en olycka kommer sällan ensam.. Så tack Kenza för att du är mänsklig och har känslor, och för att jag nu vet att det inte är fel på MIG så fort tankarna kommer upp igen och jag går bakåt.. Puss på dej And God bless <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*