• header

DOPE

God morgon!

Jag ska precis ge mig ut i spöregnet och åka iväg till jobbet. Ville bara kika in och önska er en härlig torsdag! Jag jobbar till fyra-tiden idag och efter det ska jag till gymmet och köra ett pass. Nu för tiden kör jag bara måndagar och torsdagar, men det är perfekt för det är då jag behöver tvätta håret också, haha. Tvättar jag det ikväll så är det fortfarande fint till helgen. ;-) Jag tycker inte om mitt hår när det är nytvättat. Då är det för lent och platt.

Nu måste jag kila. Spana in min snygga tröja förresten! Puss.

// Good morning! I’m just about to head out in the rain and go to work. I just wanted to stop by and wish you a lovely Thursday! I’m working til four today and after that I’m going to the gym. Lately I’ve been working out on Mondays and Thursdays only, but that’s perfect cause that’s when I need to wash my hair as well, haha. If I wash it tonight it will still be fresh for the weekend. ;-) I don’t like my hair when I just washed it cause then it’s too flat & smooth.

Got to go now. Check out my new sweater btw! Kisses.

Sweater from Yourglow // earrings from Glitter

51 Comments

Fanny

Hej fina Kenza :) hade en skum dröm om att du inte gillde diamanter längre och ångrade din diamant tatuering. makes no sense. haha kram :)

Reply
@iamdiddy

Great blog! Me and my daughters actually checkin
out your website on daily basis… Your are truly an inspiration

// Sean Combs

Reply
Good Citizen

Hej Kenza, jättefin blogg du har. Ville rekommendera en riktigt bra blogg om träning, han är även en business man, en entreprenör. Sveriges Bruce Wayne aka Batman

Jag lämnar blogg adressen ovanför i flik fältet han heter Yonatan.

Reply
Amanda

Jag är likadan och planerar så att hårtvätt och träning passar ihop, vet inte varför jag hatar att tvätta håret så mycket, är nog förningen jag avskyr!

Reply
therese

Men HUR lyckas du hålla håret frächt när du tvättar det lite mer sällan :P ?
Mitt blir fett direkt , haha :P

Reply
Louise

Vill du ha en sund livsstil? Vill du känna dig stolt över det du ser i spegeln? Vill du passa i den där bikinin du kollat in? Kolla i så fall in min blogg, Itsalifestyle. Fullt med motivation till träning och nyttig mat utan några konstiga dieter, proteinpulver eller andra icke naturliga levnadssätt.

Reply
Linda

FYFAN VAD SÖT PÅ FÖRSTA BILDEN!
Ser ut som du gjorde när du började blogga, jätteliten!

Reply
pernilla

Hejsan jag tänkte be dig om lite hjälp, det är så att jag driver en blogg som heter http://www.nattstad.se/lillans och jag verkligen älskar att blogga men det är så att jag har tappat insprationen till att blogga och jag vill verkligen få tillbaka den,
så skulle du kunna gå in och kommentera på min blogg vad man kan blogga om det vore verkligen underbart och snällt om du kunde göra det
kram ha en bra dag

Reply
Jennie

Är det din naturliga hårfärg nu förresten? :)

Skulle oxå uppskatta om du tog dig tid att gå in på min blogg och läsa inlägget om bilolyckan och ta till dig det som står, jag önskar av hela mitt hjärta att du inte får uppleva det jag upplevde.

Reply
Sanna

jag tycker att det är den absolut bästa känslan i håret när det är nytvättat och luftigt. Tänk va olika det kan vara =)

Reply
Emelie

Kenza kan du köpa den där tröjan till mig? :( Fyfan vad snygg den var men ååh, alltid så dyrt med kläder..

Reply
Pallokala

Do you know is it possible to order things from Your glow to Finland?
I love your blog♥

Reply
Jenni

Hej. Tvättar du bara håret då med balsam ännu, eller med både shampoo och balsam?

Brukar du skölja håret eller nått alls förrutom på måndagar och torsdagar?

Du är gryym!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*