• header

Vad gör man när man har ont i foten?

Jo… Då går man och köper fler högklackade skor. Så funkar jag! Haha.. Haltade runt på stan med Nadia och inne på Zara köpte jag bland annat två par skor. De blåa kostade 399 kronor och de andra 549 kronor. Älskar den guldiga klacken på de blåa och jag vet precis hur jag ska matcha dem. När foten tillåter. :)

Och nu måste jag sluta köpa skor….. Eller inte. Däremot så blir det storrensning och bloppis i sommar där jag kommer sälja hälften av mina skor för 100 kronor paret.

// What to do when your foot is hurting? Well, then you go and buy more high heeled shoes. That’s the way I work! Haha.. I was limping around down town with Nadia, and at Zara I bought 2 pair of shoes. I love the golden heels on the blue ones, I know exactly how to match them. When my foot is better. And now I have to stop with the shoe shopping… Or not. But I will clean out my closets and have a flea market this summer.

113 Comments

Elsa :)

Jag undrar om du skulle kunna bli kompis med kissie? asså om du tkr hon värkar snäll/trevlig. Skulle du kunna tänka dej att hänga med henne ?

<3

Reply
Maria A

Skulle du kunna lära mig och berätta vad du gör med kameran så att man får en “suddig bakgrund” när man fotar, så som det blir på dina outfit bilder till exempel. Har själv en Canon g12 men kan verkligen ingenting om inställningarna.. Vore snällt om du kunde berätta hur man gör stegvis. Krya på dig!

Reply
Lisa

Don’t sell your clothes at a flea market, sell it on eBay or other, so we’ll can buy it !!!! Pleaaaase :(((

Kisses

Reply
ANNA

FAN ATT MAN INTE HAR SAMMA SKO STORLEK………………………………………………………………………………………………du har inte 36 va?
kraaam

Reply
Malin

Snälla Kenza! Kan du inte ha budgivning istället och dra in lite pengar som du kan skänka till välgörenhet? Jag tror nog du får mer än 100:- paret.

Reply
sarah

vad har du för sko storlek? kan du göra det innan sommaren för många av oss är bort resta en stor del av sommran och jag vill vill gärna köpa!!!!!!

Reply
Marielle

Gud vad kul om du har bloppis! Men undrar om man ens har en chans att köpa nåt för det kommer ju vara värsta konsertkön haha ;)

——
Läs min blogg om mitt liv som sångerska och smyckesdesigner i Stockholm!
kram /Marielle

Reply
nora

fin blogg kan du snälla besöka min blogg och lämna en kommentar vi är två tjejer som älskar din blogg och har gjort det sen länge sen <3

Reply
fernanyi

you just to funny kenza!!! my feet are hurting too lately, what a pain in the but. But seriously how can you say no to those heels? I been wanting to get those two too. they are super cute!! hope you feet get better!! Hugs

Reply
Linnea

oooh fina! skulle inte du kunna ha en frågestund snart? Det vore jättekul! :-)

Reply
Frida

Kan du inte visa hur du har dina kläder/skor, eller nu när du köper nya garderober? :)

Reply
Ayca

Låter helt underbart med bloppis! Speciellt när man har samma skostorlek som dig, haha! Blir det kläder också? :)

Reply
michella

Grattis till att du ska bli gudmor till Kims och Kanyes barn!! =) låter kul

Reply
Emelie

Hoppas du säljer några par på Tradera då så alla har möjlighet att köpa, för jävlar så mycket fina skor du har!!

Reply
Evelina

åååååh de där blåa klackarna med guld detaljer är sååå snygga! min vän köpte dom för någon dag sen och själv provade jag dom idag och staplade runt haha. ska bli kul att se hur du matchar dom! kram

Reply
Linnea

PAXAR ETT PAR! :D
Hej när du säljer skor på din bloppis för 100kr paret, snälla söta rara kan jag få köpa ett par då? Det vore HUR kul som helst!! Skulle uppskatta det otroligt mycket!
Du ser min mail så du kan ju maila mig!

Reply
R

Vi som inte bor i Stockholm vill oxå kunna köpa via bloppisen! Kan du lösa det på något sätt via nätet? :)

Reply
Sandra

ÅÅÅÅH, snälla snälla världens bästa Kenza! Kan inte du komma till Göteborg och ha bloppis?! jag hade blivit pank efter jag hade gått dit! och när skulle du byta header? Jag har skickat in 2 st! puss o kram!

Reply
Kassandra orrell

du kan skääänka bort dom till stackars mig :(
Krya på dig med foten, har alltid varit avis på dig och kommer alltid att vara det. Min förebild! <3

Reply
Sofia Xu

Vad fina skor! Men skulle du kunna ha bloppis innan sommarlovet ( 11 juni) Ska åka bort senare, och dina skor är amazing. Jag vet att det är fånigt att sjuta fram en bloppis på grund av en liten läsare, men det skulle betyda massor! :)

Reply
Linnea

Ser framemot en bloppis! Snälla ha din bloppis på Tradera, så att alla har samma förutsättningar att köpa skorna. Eller säg till i förväg när bloppisinlägget dyker upp på bloggen. Det blir så himla orättvist annars..

Reply
Tanja

yes another voice for ebay :)!! So international readers can try their luck too.. would be awsome

Reply
Mau

Kan du inte sälja massa av skorna via bloggen så vi 40 mil ifrån får chans också? (för antog att du kommer sälja i sthlm) Jag råkar ju ha din fucking skostorleeeek!!!! :D haha!

Reply
josefine

Du tjänar ju ganska bra med pengar så varför inte lotta ut dina skor till dina läsare?

Reply
Beatrice

SNYGGA! Kan inte du göra ett inlägg där du visar din garderob? :D med skor och allt! Vore kul att se :)

Reply
Krista

What do I do when my feet hurt? I take a glass of wine :D
No but honestly, alcohol is the only thing that takes the pain away. Side effect is that it also takes away your selfcontrol… :)

Reply
t

Vilken skostorlek har du, Kenza? (: Gillar skarpt att du tipsade om bloggen med “Mina Skitungar”, om insamlingen. Det gillas skarpt. Jag skänkte själv en peng till dem. Hoppas verkligen att det går vägen för henne.

Reply
Frida

Vilken storlek har du? Så man vet om man ska förbereda sig på bloppisen eller inte ;)

Kenzas svar: 37,5 så skorna är i antingen 37 eller 38 :)

Reply
Emma

Jättesnygga! :)

Kommer helt klart vara med och buda högt på flera av dina skor… om plånboken tillåter… ;)

Kramar :) ♥

Reply
....

Vet inte om du vet om det, men verkar som att det är någon som har startat en blogg med ditt namn på nattstad & påstår sig vara du..
Personen har även kopierat dina inlägg rakt av.
Ville bara att du skulle veta det. :)

Reply
Jennifer

Du är varmt välkommen till eventet, BOOST 2013!
Mellan 10-14 den 18 Maj på Campus i Varberg, Halland är det äntligen dags för ett inspirerande event som du absolut inte får missa. Ett fullspäckat program med modevisningar, konstutställning, framträdande och mingel m.m. (Fri entré hela dagen)

Det nystartade klädföretaget Lie-em lanserar sin första kollektion. Kläder som för övrigt jag designat och tagit fram tillsammans med grundaren Emmelie Olofsson.

Läs mer och anmäl dig till Facebook-evenemanget “Boost2013 Varberg”. De 100 första som anmäler sig till eventet genom att tacka ”JA” på Facebook får en goodiebag vid ankomst.

Bjud med dina vänner och kom och dela denna roliga dag tillsammans med oss :)
Kram från Jennifer

Reply
Ronia

Åh vad roligt! :-D Kan du inte sälja skorna på typ Tradera eller Ebay? Det vore hur bra som helst!
Kram

Reply
Emma

Hej vad har du för skostorlek? jag har 38 och skulle behöva ett par snygga skor som inte kostar så mycket, Jag ska på bröllop imorgon å ska ha en grå klänning, Kanske du har ett par som skulle passa :) Jag vill inte köpa ett par för flera hundra då jag är värdelös på att använda höga skor så det blir antagligen en engångsförtelse hehe :). tacksam för svar kram

Reply
Sofia

Gud vad kul med en bloppis! Jag vill verkligen ha ett par nya klackskor. Vilken skostorlek har du? :)

Reply
Titti

Oh ge mig dem blå! Riktigt heta skor, du har så bra smak när det gäller smycken och skor!

Kram:www.lillapingu.blogg.se

Reply
Helen

Kommer du ha loppis i stan eller kommer det bli på bloggen? det är ju roligare att komma till ett loppis och kolla på alla kläder, köpa de och träffa dig!
Skulle inte du och några bloggerskor kunna ha en bloppis tillsammans? :)

Kenzas svar: Vi är ett gäng bloggare som håller på och styr upp en bloppis nu, ja det blir inne i stan :) Kram!

Reply
Thea

Brukar du prova skorna innan du köper dom?eller gör du så att om du ser några snygga skor så tar du bara dom? :)

Reply
Louise

Du som typ är Sveriges bästklädda, skulle du kunna ägna typ 5 minuter åt mig? Jag ska gå bal om drygt en månad och fetångrar mitt val av klänning men nu är det som de är!

Klänningen är svart och min baldejt har grå kostym, jag har tänkt mig de blå skorna med guldig klack och sen antingen en liknande blå kuvertväska eller en guldig, tror du det kan funka? Eller har du något annat förslag? Tacksam för all hjälp jag kan få:-D

Reply
Mel

Hej! Jag har en liten fashion fråga här & du är rätt person att fråga. Är det snyggt, okej eller fult, helt fel att använda en cheeky, svart (med vinröda fickor), mellanstor, sliten, gammal väska som en skolväska? hehe :P Hoppas du ser detta och heelpar mig :)

Reply
Sofie

Gillar att det ser ut som ett hästhuvud i spegelbilden på de blå skorna! haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*