• header

MONDAY

Skirt from IvyRevel, more pics coming up

God morgon! Måndag & ny vecka. Solen skiner idag igen och jag ska snart åka iväg till jobbet. Nu har vi ju gått ut med datumet då vi lanserar IvyRevel och det är alltså nästa tisdag, den 11e juni! ÄNTLIGEN!! Så denna vecka kommer bli galen, men väldigt rolig såklart. Vi har jobbat med detta i ett år nu och äntligen är det dags! :)

Nu måste jag skynda mig iväg. Ha en bra dag allihopa ♥

// Good morning! Monday and a new week. The sun is shining today as well and I’m leaving for work soon. Yesterday we announced the launch date of IvyRevel and it’s next Tuesday, on the 11th! FINALLY!! So this week will be crazy, but mad fun ofc. We have been working on this for a year now and it’s finally time! I have to hurry now. Have great day everyone ♥

54 Comments

Ellen Wiklund

Min skolavslutning är den 14:e, kommer man hinna få hem klädena om man beställer den 11:e? Hur lång tid kommer leveransen ta? Svara gärna på mail :) Kram :)

Reply
Emma

Hej Kenza, tänkte först börja med vilken mysig blogg du har, har följt den varje dag i säkert 4 år nu. Tycker de är kul och du låter mig alltid inspireras till så mycket. <3
Detta som kommer nu är inte till för att kritisera utan detta är bara något jag reflekterat över (eftersom jag följt dig så länge) men man ser lixom på dig speciellt i ansiktet att du tappat vikt.Jag vet inte om de är med mening eller inte. Jag hoppas bara att de inte är för att du stressar för mycket nu. Vill ju att du ska må bra så att du kan firtsätta blogga en massa så jag kan få följa dig i minst 4 år till.<3 Du är snygg precis som du är och de är jag med och alla andra.
Keep going strong älskade Kenza!

Reply
Luucy

Åh det ska bli så kul att få shoppa loss på IvyRevel sen!! :D Hur ligger priserna? Är det som H&M eller mer som typiska märkeskläder? Kram!

Reply
Lina

Man är ju alltid lite skeptisk när det ska släppas nya märken, men denna gången var det helt i onödan! Gud allt som du har haft på dig än så länge från IvyRevel har ju varit skitsnyggt! Undrar om en 30-åring kommer undan med det dock :P Hoppas!

Reply
Ellen Wiklund

Hej Kenza! Jag har hur länge som helst följt utveckligen av ivyrevel och jag var säkert inne var 5:e minut på instagram för att få veta lanseringsdatumet och när det äntligen kom ut att det släpps den 11:e blev jag lite smått förkrossad. Jag har suktat efter lite fina kläder till skolavslutningen och min skolavslutning äger run den 14:e, så då är min fråga om jag hinner få hem dom innan den 14:e och hur lång tid leveransen tar? Kram :)

Reply
Johanna

Åh vad kul!! Ser fram emot den 11 juni pga två saker nu! Ivy revel kommer ut OCH jag fyller 20! Så coolt! Men lycka till och hoppas allt går bra! :D
Puss och kram!

Reply
Veronika (CZ)

I’d give anything for a few rays of the sun! We’ve terrible floods in my country (the Czech republic) so your pictures seem to me like a miracle! :(

Reply
Voom

Hej! När du lanserar Ivyrevel, kommer du lägga upp bilderna på dom nya kläderna?? Det skulle vara jättekul!!

Reply
Lisa Gren

Åhh den där kjolen ska jag köpa!! (så länge den inte är allt för dyr) :)

Reply
Emelie

du är så snygg!! jag behöver hjälp, det är så att jag går ut 9an nu om några dagar och vi har skolmiddag på skolan, tycker du att man kan ha en lång klänning på sig ? elr ska man ha en kort kanske?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*