• header

GOOD JOB!

Bloppis-gänget!

Amen hallå, hur grymma är inte ni då! Strax efter 10 slog vi upp portarna till vår bloppis och redan då var kön hur lång som helst. Tjejerna längst fram hade väntat sedan 6 imorse!! Eftersom att det bara fick vara ett visst antal personer i lokalen samtidigt (pga brandrisk osv) så fanns det inte så himla mycket grejer kvar när de längst bak fick komma in.. Jag hade väldigt mycket skor och kläder men det mesta gick åt de första två timmarna. Vid halv två var ALLA mina saker sålda så då packade jag ihop, käkade en lunch med Shiva och drog till kontoret. Här jobbar jag nu till sent ikväll.

Ni får mer än gärna skicka bilderna vi tog ihop till min mail. Tack för att ni kom och hoppas ni är nöjda med sakerna! Det var svinkul att träffa er! Jag ska sätta mig ner ikväll och läsa igenom era kommentarer angående vilken välgörenhetsorganisation jag ska skänka pengarna till.

// You guys were awesome today! We opened our flea market at 10 and the queue was SO long. The girls in the front of the line had been waiting since 6 this morning. Crazy! I had a lot of shoes and clothes and all my things were sold just a few hours later. So Shiva and I ate lunch and then I went to the office. Now I’m here working all night. Thanks guys for coming! I hope you’re happy with the stuff you bought. It was really fun to meet you! I’ll sit down tonight and read your comments about what organisation I should donate the money to.

77 Comments

Alicia

Det känns så sjukt att jag har träffat er! :O och pratat med iaf dig och Angelica..tog bilder men dom blev alldeles för suddiga och fula ;) Men jag undrar om ni kommer fixa det här snart igen? Sånnafall ska jag också vara där kl 6! fick knappt tag i nåt :( KRAM

Reply
Sofia

Det var verkligen en grym idé!! Hade sååå gärna kommit dit och köpt något av dina snygga plagg eller skor, hoppas att de som köpte blev nöjda!! :D

Reply
Karolina

Jag tycker du ska skänka det till nån djur organisation, för det känns som det inte är lika vanligt, typ WWF eller nått för gatuhundar i andra länder osv :)

Kram

Reply
Cajsa

Hehe jag var en av oss fyra som hade väntar sedan 6 imorse :/ vi tog tunnelbanan vid 5 haha men vi hade super kul och jag är sjukt glad att vi var där så tidigt! Det var verkligen jätte kul att träfa er allihopa! Hoppas ni gör detta igen någon gång! Kraam

Reply
Rita

Jag är så sjuuukt glad! haha Jag tog ju en bild med dig (där jag inte såg bra ut) men du helt perfekt, anyway jag la upp bilden på instagram och du gillade den:D Överlycklig men ville bara säga taaack! Du har verkligen gjort min dag faktiskt bara när jag fick se dig blev jag enormt glad och har aldrig upplevt att någon jag verkligen gillar har lagt märkte till mig som du gjorde ;) <3 (hoppas du svarar på det här)

Reply
Caroline

Jag slutar aldrig förvånas utav dig Kenza, du är en fruktansvärt god människa. Du skrev att vissa saker du gjorde dig av med var gratis och skall nu, om jag uppfattat det rätt, skänka allt till välgörenhet. Det är inte många människor som skulle ha gjort det, hur mycket pengar dem än har. Du är en bra människa. Inte bara på grund av det här utan mycket annat du gör också. Jag är lika gammal som dig och jag ser upp till dig. Jag strävar inte till att få samma kropp som dig. Mer din personlighet och ditt goda hjärta. Jag önskar dig allt gott med livet. You go girl!

Reply
Mariam

Hej! Vad är din email? Älskar din blogg. Du är min och min kompis förebild. VI ÄLSKAR DIG så sjukt mycket!!

Reply
Rebecca M.

Hade jätte gärna velat kolla förbi då det garanterat hade varit något i min smak, men hade inte pallat med så mycket folk och försöka slåss för saker tyvärr! Hoppas ni fick in mycket pengar för att ge till någon/något väl behövligt.
Jag tycker som sagt att det ska gå till djur organisationer!
Kram

Reply
anna

då jag kom var det tyvärr inte så mycket kvar men det var kul att träffa dig! önskar att du och de andra i gänget kunde ha en till bloppis så kunde jag komma lite tidigare! ;)

Reply
Natalie Patzer

Fanns det någon maxgräns för hur många plagg folket fick köpa? Annars är det inte konstigt att allt tog slut så snabbt, haha :D

Reply
Elvira

Vår veckans blogg avgörs på onsdag så det finns mycket tid kvar att anmäla sej! Anmälningsinlägget finns på vår kategori “tävlingar” nu så är det väl dags för mej att säga GOOD LUCK!

Reply
Felicia

HEJ KENZA!!!!! Ser fram emot lanseringen av IvyRevel på tisdag!! Jag tänkte då köpa den klänningen som är vit upptill och blommig nertill. Jag tänkte ha den på midsommar så hoppas jag hinner köpa den och att den inte tar slut i lager

Reply
karolina

Skänkt till det/dem du tror kommer ha mest nytta av pengarna alternativt någonting som ligger dig varmt om hjärtat.

Skulle bara vilja uppmärksamma de små fonderna/organisationerna som är i stora behov av startkapital för att kunna påbörja forskning om diverse sjukdomar.

De stora organisationerna/fonderna som det reklameras för på tv är också viktiga, men de har ju redan kapital nog att annonsera ut att de behöver mer kapital – det har inte de små fonderna/organisationerna råd med.

Reply
isabella

Hej! Kan du visa alla dina tatueringar i ett inlägg? Har sett några men skulle vart kul att se alla på lite större bilder! Tack på förhand.

Reply
Emma

Det hör ju inte hit men jag känner att jag behöver göra nått och du brukar va så himla klok och bra att få ord på saker så fler tar till sig. :)

Jag köpte min katt Ellen ifrån Norrtälje katthem och sen dess har jag följt ägarens blogg. Hen lägger ner sin själ och räddar hur många katter som helst och ger alla en chans. Nu hotar Länsstyrelsen att stänga hela stället. De villbla att fullt friska katter som inte ärfullt psykiskt rehabiliterade ska avlivas efter tre månader. Helt galet ju, då katter är individer som tar olika tid på sig. Du har ju en relativt stor blogg och det vore verkligen en fin gärning om du ville skriva några ord om detta. Hens blogg på katthemmet är http://blogg.kattcenter.se/ om du vill få en bättre bild. Tillsammans är vi starka och ju fler som skriver till Länsstyrelsen Stockholm dessto bättre. Katterna kan ju inte tala själv. De behöver oss.

Reply
Klaudia

I would like to buy something from your stuff. you should do a flea market in Poland next time haha
have a nice night!

Reply
Emma S ♥

Skänk pengarna till stiftelsen Min Stora Dag!
Dom är superbra! Har blivit nominerad dit en gång och då fick jag träffa One Direction och jag fick en Jofama by Kenza jacka + ett personligt brev från DIG ♥

Reply
marie

Hade verkligen velat vara där men bor alldeles för långt bort, tyvärr!
Men jag tvivlar inte en sekund på att dom som köpte dina plagg blev nöjda! Vem vill inte ha kläder som själva modeikonen ;) må bäst!

Reply
marie

Hade gärna velat vara där idag och shoppat loss av dina plagg men tyvärr bor jag för långt bort :( men ja tvivlar inte en sekund på att dom som handlade av dig är super nöjda! Vem vill inte bära nått som vår mode ikon burit ;) må bäst!

Reply
Alice

jag skulle föreslå att du skickade pengarna till UNICEF! En riktigt bra organisation och dessutom minns jag att du tidigare postat om “Skitungarna” eller hur? UNICEF är ju inriktat på att hjälpa barn så tycker det passar dig.
Annars finns det många andra FN-organisationer som behöver pengar. Skälet till att jag tycker du ska skänka till just FN-organisationer är för att de inte stoppar undan pengarna på samma sätt som en del andra gör, så det känns mer “säkert” I guess?

Reply
Hanna

Fattar inte att de va så många önskar att ja kunde ha kommit skulle vara så sjukt att få träffa dig

Reply
Marica

Åh så kul, önskar jag hade varit där! Såg Dick på instagram att min typ kusin hade träffat dig, alltid något haha ;)

Reply
Mariam

Hej! Kenza bilderna som jag och min kompis tog med dig är på våran blogg. Du kan jättegärna kolla in den. Vi älskar dig!!!

Reply
Helene Vagtborg

Hi Kenza. I know you love animals and I think it would be great if you donated the money to WSPA or another animal organization.
Love your blog<3
Hugs from Denmark

Reply
sara

Alltså kan fanny lyckman inte le eller vadå?? ser aldrig henne le fan, alltid samma gamla tråkiga stela min, som om hon fått tandläkarbedövning som kommer hålla i hundra år eller ngt. Liksom den bruden behöver fan släppa loss, inte farligt att ha en bild där man ler på och inte ännu en där man ser jääävligt tradig ut, för det är vad hon gör, traaadig(tråkig). Hon tänker för mkt på att posera modelaktigt…så jävla tråkigt..

Reply
Josephine

http://www.nyfamilj.se
En liten, men trovärdig, organisation. Pengarna går till skolor och gatubarn i Kambodja.

Under “Kommer pengarna fram?” och sedan på sidan kan du så exakt vad de ger pengar till. Det är värt att skänka!

Reply
linnea

Kenza!
Jag tycker att det absolut viktigaste när man skänker pengar till en välgörenhetsorganisation är: vet man att pengarna verkligen kommer fram? I många fall så finns det mellanhänder och i slutändan så kommer pengarna ändå inte riktigt fram. Jag tycker att du ska göra något aktivt, t ex vill du skänka pengar till fattiga barn i Afrika så ta några dagars ledigt och åk ner dit och köp mat, vatten, betala skola vad tusan som helst så att du ser att det verkligen kommer till nytta. Bara en tanke! Många flyktingläger är så korrupta idag att matleveranser och dyl inte alltid kommer fram på rätt sätt.

Men, jag tycker att du skulle ha skänkt till en svensk organisation. T ex någon som hjälper unga i Sverige. Fattigdom i Sverige är så otroligt utbredd utan att det kanske alltid syns!

Det bästa är alltid att göra något konkret. Skänka till Röda Korset är givetvis bra men du får inte se ett bevis på att de kommer till nytta.

Bara lite tankar! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*