• header

OUR LAST NIGHT

Pictures from Wednesday

Ikväll är det vår sista kväll här i Barcelona. Gissa vad vi ska göra? Absolut ingenting! Vi ska ut och käka middag, promenera runt lite och sedan hem och SOVA. Man har ju lärt sig efter alla charterresor när man var yngre. Att flyga hem bakfull är INTE kul, haha. Så det blir en lugn kväll, 2 partykvällar fick räcka. Igår var vi ute och filmerna/bilderna från hemgången är så sjuka att jag inte vet vart jag ska ta vägen? Fick för mig att släpa med mig ett gigantiskt palmblad hela vägen hem också. Alltid ska jag släpa med mig någon souvenir.

Nu ska jag klä på mig och så måste vi bara hitta en schyst restaurang att käka på också. Häromdagen åt vi riktigt dålig mat och när kyparen frågade om vi var nöjda så nickade vi och log. Fan att man inte vågar säga till?! Jag är så jävla mesig när det gäller sånt. Vill ju inte såra någon, haha.

// It’s our last night in Barcelona. Guess what we’re gonna do? Nothing! We’re going out for dinner, take a walk and then go home to SLEEP. I’ve learned from all the crazy party trips when I was younger. It’s NOT fun to be hungover on a plane, haha. So we’re having a calm night, 2 nights out is enough. We we’re out yesterday and the videos/pictures are so sick. And I also brought a huge palm leave with me home? I always bring a souvenir.

I have to get dressed now and then we’re gonna find some nice place to eat. We ate really bad food the other day and when they asked if we liked it, we smiled and said yes. Why didn’t we say anything? I’m such a coward when it comes to stuff like that. I don’t want to hurt anyone, haha.

51 Comments

Frida

Haha, jag är precis lika dan. Hände oxå mig för någon månad sedan när jag var i Grekland. Hehe

Reply
Agnes

Bar Lobo har bäst tapas i Barcelona, ligger på en smågata till höger om La Rambla, tips!

Reply
Sefanit

hej kenza!!
jag är ett stort fan av dig! ok so jag har en fråga och jag vet att det kanske inte är den bästa frågan men jag ville fråga dig detta för att du har gjort det väldigt länge.. men hur blir man en model? jag menar vart går man och hur gör man?
also har du några tips om man redan är en model?
Xoxo

Reply
B

Den här bruden “posar” som dig i FB, hon försökte adda mig å när jag såg bilderna vart jag lite förvirrad, kände igen dig haha.
anyhoes här är hennes facebook ID; https://www.facebook.com/IAnnaScott
hon har SJUKT många albumsar med bilder på dig, å massa kommentarer -.-
tänkte du ville kolla upp de, vet att de säkert en på miljonen, men endå, here you go.

Reply
yeh

haha jag känner igen mig. Jag kör till och med varianten där jag bygger upp ett scenario i huvudet hur jag ska säga det osv, när väl kyparen kommer så får man inte ut ett ord och bara nickar och ler haha! vill heller inte såra någon och heller inte behöva förklara, göra värsta scenen om att jag ska ha ny mat eller inte betala alls, hhihi!

Reply
att finnas utan att leva

Kloka tjejer ;)
Är precis likadan med att säga till om saker som inte uppfyller mina förhoppningar. Vågar inte för är så rädd att personen ska ta illa vid sig :/

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg vars syfte är att visa att alla de trasiga själar som finns där ute inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar

Reply
Malin

Hej! Ni ser ut att ha/ha haft det bra i Barcelona. Jag funderar på att dra ner dit en sväng och undrar därför vilket hotell ni bodde på och om ni tyckte det var bra? Väldigt tacksam för svar!!
Ha det gött

Reply
Knutte

Känner igen det där, aldrig säger man till om det är dålig mat! Kom precis hem från Barcelona och käkade något dåligt nere vid stranden, tråkigt. Men käkade väldigt god tapas två dagar i rad sen :) Hoppas ni hittade något gott ikväll :D

Reply
Jennifer

Hej! Denna kommentar har ju absolut ingenting med inlägget att göra, men jag undrar bara om du gör något speciellt med dina ögonfransar så att de blir sådär långa? (t.ex. någonting som gör att de blir hållbara, starka eller något som gör att de växer? Haha hoppas du förstår vad jag menar, verkligen älskar din blogg! Kram

Reply
Maja

Hej! Du har lagt ut grymt fina bilder från Barcelona, och jag får bara en längtan av att åka dit! Det jag undra är vad hotellet hette, och hade ni all inklusive eller så? Hotellet och maten ser jätteflott ut!!

Kram

Reply
Sabine-Välbefinnaren

Haha…. jag åkte Bakis en gång från Berlin till London… DET gör jag aldrig om. Det kändes som den längsta resan jag någonsin gjort (och jag har flygit till Oz). =)
Jag förstår vad du menar med att man är mesig… jag är likadan. Tror jag klagat på mat en endaste gång (en gång på Jamie Olivers ställe i Brighton). Ha det gott!

Reply
Linn

Hej Kenza, kan på ett sätt förstå gäster som inte vågar vara ärliga med att maten inte smakar som man hade velat. Men det finns ingenting som uppskattas så mycket inom restaurangbranschen som gäster som är ärliga. Man behöver ju inte vara elak bara för att man är ärlig. Konstruktiv kritik är fint och säger man till direkt att “köttet var lite för rosa eller att det var lite dåligt kryddat” går det oftast att fixa till direkt – vilket leder till att både gäst och personal blir nöjd. :)

Kram till dig

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*