• header

BIKBOK BY MARY-KATE & ASHLEY OLSEN

Pieces from BikBok by Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen

Nu i dagarna släpps systrarna Olsen’s kollektion för BikBok! Mycket svart & vitt och det gillar jag till hösten. Här ovan ser ni iallafall mina favoriter! Jag gillar skinnjackorna speciellt mycket så jag funderar på att köpa dem. Den korta kostar 2999:- och den med ull kostar 3999:-

Eller så struntar jag i bägge och köper mig en “oversized shearling jacket” från Acne istället som jag velat ha sååå länge nu. :)

// The Olsen sisters collection for BikBok is out soon! It’s a lot of black and white and I like that. Here you have my favorites! I love the leather jackets so I’m thinking about getting them. Or I might just skip them and buy the “oversized shearling jacket” from Acne instead. I’ve wanted it for so long now.

60 Comments

Wilma

åhh vilken fin blogg !
skulle du kunna göra ett inlägg med snygga väskor :)

Reply
Sandra

Detta kanske låter fel, men om jag hade tillgång till årslönen du tjänar hade jag slagit till på alla, allt som jag ville ha. Men du tänker ofta på detta sätt har jag märkt, så som när du skulle välja mellan Celine väskan och Michael kors. Jag tänkte varför slår hon inte till på båda? Vuxet & klokt. /Shoppinggalen-behöver-hjälp haha.

Reply
Sara

Hej Kenza! på tal om bikbok: undrar om du har köpt din silvriga paljett topp och din svarta lace top som du matchade med hatten för några veckor sedan i butik eller har du fått det hemskickat? för jag har gått till hur många bikbok butiker som helst men inte hittat. Tacksam för svar! Kram!

Reply
kajsa

BLONDINBELLA HAR SKRIVIT ETT INLÄGG OM ATT HON VILL ATT DU DESIGNAR PLAGG ÅT HENNE ;)

Reply
Ebbz

Hur fan tänker bikbok när de säljer kläder till 13-17 åringar för 3000? Eller det är väl ytterst få i deras ålderskategori som faktiskt har så mycket pengar.

Reply
Emma

du kan ju alltid börja med att andända 10tusenkronors skinnjackan från acne först….

Reply
L!

Köp Acne istället! Blev riktigt besviken på den här kollektionen, hade väntat mig något mycket mer bohem/hippie-inspirerat, och så var det bara.. svart? Ser ut som vilka basplagg som helst..

Reply
Louise

Var precis inne å kolla på deras kollektion. Trodde jag skulle falla som en fura för x antal plagg då jag älskar deras stil… Men Mja inget som jag kommer springa och köpa direkt :/ träligt!

Reply
Linn

Alltså jag VET verkligen inte vart jag ska börja.. Det är så mycket jag skulle vilja berätta för dig. Helst öga mot öga och inte genom en text. Men!! För att göra en lång historia kort och för att få fram mitt budskap på bästa sätt så börjar jag med att TACKA dig! Otroligt mycket tack. Du är inte medveten om varför jag tackar dig men jag ska berätta. Jag är en 18 årig tjej som bor ute på landet i Norrland. Jag bor tillsammans med min pappa och mina tre andra yngre syskon. Min älskade mamma gick bort i sin bröstcancer -10 och det tog hårt på mig. Jag var då 15 år (en känslig ålder) och såklart vart livet jobbigare utan min mamma. Jag drabbades av anorexi. Jag har åkt ut och in på behandlingshem och jag har legat på linjen där mitt hjärta har slagit som svagast och min kropp vart nära att sagt ifrån. MEN!! (Det är nu du kommer in i bilden Kenza.) Jag har följt dig ända sen jag vart sjuk och du blev snabbt en inspiration för mig. Det låter så SJUKT men det känns som att jag känner dig. Haha galet! I vilket fall vill jag tacka dig oerhört mycket för du har fått mig att kämpa (du skrev en gång att man aldrig ska ge upp) jag har levt på dom orden. Jag är inte fri från min anorexi men jag är på bättringsvägen. Jag har en lång väg tillbaka till ett normalt liv men jag är påväg. Jag ska aldrig ge upp.

Du var i Sundsvall i vintras, jag gjorde allt för att få åka och se dig men jag fick inte för min behandlare. Jag satt då i rullstol och fick inte ens gå uppför trappan själv.

Jag önskar dig all lycka! Du är en förebild och en inspiration. Tack för att du hjälp mig. Fina fina du. /Linn

Reply
EM

Acne acne acne! Funderar själv om jag ska slå till på den, finns på 70% rea – men är fortfarande jäkligt dyr!

Reply
Alex

Modellerna är jätte smala på dem bilderna :/ Känns som att man inte kan handla någonting där längre eftersom att kläderna är så små. Med undantag för toppar och klänningar.
Menar inte det bara utifrån bilderna utan deras kläder. Jag som normalt är 36/38 kommer inte i någoting.Hur häftigt modet än är tycker jag att de har osunda ideal jämfört med andra butiker.

Reply
Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 16 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Just nu har vi en bloppis, kolla gärna in den!

Kram!

Reply
Ida

hej fina du! undrar om du skulle kunna lägga upp en närmare bild på din tatuering på höger handled, den med de 2 svalor/fåglarna, väldigt länge har jag velat haft något liknande och när jag såg din så var det en väldigt stor inspiration. skulle betyda så mycket, då min egen tatuering kommer ha stor betydelse för mig.

jättefin tatuering iallafall, så skulle vara jättekul. är så tacksam för din inspiration!

Reply
carolina

Jag har börjat bojkotta systrarna Olsen sedan jag fick veta att de äger pälsar till ett värde av 16.000.000 SEK… Bra att veta

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*