• header

AW

20130807-211247.jpg

Jag och vännerna kör AW ikväll! Med drinkar och hela köret. Skål då!


// My friends and I are having after work with drinks and all. Well…cheers!

57 Comments

anu

how u do your hair curls? your hair looks so great always and I would like to know how u do it =)

Reply
DeMarkey -+LiveYourDreams!

Härlig bild, hennes hår ser jätte härligt ut. =)
Du är alltid så vacker.

Kul med AfterWork! Det va länge sen, kommer nog mer sånt längre fram för mig, när jag blir varmare i kläderna med jobbet. =)

Trevlig AW och trevlig kväll
// Diana

Reply
Olivia

Så fina ni är! Kenza jag har en fråga har du färgat ditt hår och i sånnafall vilken färg/produkter använde du? Har du typ ombre eller dipdye, kändes som ditt hår blev ljusare mot topparna? :) hoppas du svarar älskar ditt hår!!!

Reply
Melly

Hej Kenza! Skulle verkligen uppskatta svar :) Jag ÄLSKAR din blogg och vill säga att du ska skita i alla hatare som är avundsjuka på dig! :( Dom gör bara sitt jobb.. Hur som helst haha undrar bara om du kunde räkna upp alla länder du vart i?
Kram

Reply
Nikita

Har precis suttit och läst dina blogginlägg från 2007! Herregud vilken stark människa du varit och fortfarande är! Så otroligt vacker och jag vet inte om det är så men du verkar tänka på det positiva och det är vad som driver mig att läsa din blogg. Det och din helt uuuunderbara klädstil! Sitter och drömmer mig bort om att du ska komma en dag och bara “Här ta vad du vill ha”…vild fantasi haha. Fina vänner, romantisk pojkvän och ett nystartat företag. Du har kämpat och inte fått allting serverat, det gillar jag. Smått avundsjuk på dina ben och ditt hår ska du veta. Men du får ha det så fint, pussar och kramar och fortsatt vara du och du ska veta att jag ser upp till dig för din styrka.

Reply
Ida

Dina bilder är hur awesome som helst, snälla berätta vad för kamera du har? :)

Reply
Camilla Norman

Hej Kenza!
Jag tänkte på det där om att du skrev att du inte har så mycket till foto-inspiration och sånt.
Jag tycker att du gör ett toppenjobb faktiskt! Du har en massa saker att göra hela tiden och ska samtidigt ha ett privatliv. Var inte så hård mot dig själv och försök att se bloggen som något roligt, som du gjorde i början av karriären, och inte som ett jobb. Jag tycker att du bloggar på bra och har nästan alltid intressanta inlägg!
Som sagt, var inte så hård mot dig själv Kenza :)

Reply
Andy

Efterlyses: Bilder på Humlan/Alexandra.
Längtar. Var inte rädd, Kenza, för att visa bilder på Humlan. Ni är LIKA vackra så du blir inte brädad!

Reply
taty

Doing the same with my friends tonight!
Love spontaneous get togethers, especially when it includes to meet friends that you didn’t see in forever. Funny thing is that you usually just pick right up where you ended last time you saw another!!!

xx Taty*

http://taty-in-newyork.blogspot.de

Reply
Ella

Önskar att jag såg ut som dig, du måste va den snyggaste kvinnan på jorden ärligt hahha!! :) KOLLA IN PÅ MIN BLOGG HAR MASSA BILDER FRÅN USA OSV :)

Reply
Dagens tips

Vill du ha tips dagligen? Flera gånger om dagen till och med? Då ska du kika in på våran blogg där vi slänger upp cirkus 10 inlägg per dag om massa nödvändiga och roliga tips om allt och ingenting. Det finns lifehacks, ekonomitips, sminktips, hår & hygientips och en MASSA mer! Jag slår vad om att du aldrig kommer få så bra tips som då. Välkommen in och ta del av det bra!
http://www.nattstad.se/Dagenstips

Reply
gehad

hej! Skulle du inte göra ett inlägg där det står Eid mobarak eftersom det är muslimernas högtid idag? Skulle vara roligt att se en som bloggar om det :)) kramar

Reply
Girlymovies

Hej Hej!
Jag är en tjej på 16 vårar som älskar filmer!
Ett problem som uppstår var enda gång jag ska kolla på en film är att jag inte vet vilken jag ska kolla på. Så för ungefär ett halvår sedan bestämde jag mig för att göra lite olika listor.
Men på min blogg tipsa jag er i alla fall om romantiska komedier.
Hoppas ni gillar den och fortsätter att titta in!

Reply
Cia

Alltså, måste bara säga att Shiva är så HIMLA söt! :D Gillar hennes ombre-look! (Y)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*