• header

Vidriga människor!

Nu ska jag berätta om något som har stört mig hela dagen. Det började med att jag fick massvis med mail ifrån läsare som sett denna annons på Facebook. Reklam för något bantnings-skräp där de använt sig av en bild på mig när jag var 18 år och var i Egypten på semester. Bilden är snodd från min blogg.

Det här har hänt förut och det är väldigt irriterande. Jag har kontaktad Facebook men annonsen ligger kvar. Det sjuka är alla jäkla kommentarer under annonsen, från VUXNA människor (vi snackar kvinnor i min mammas ålder) som skriver saker som (jag citerar) “vem vill se ut sådär, alldeles för smal och benig, stackars tjej”, “detta måste vara ett anorektiskt skämt!” “menas det att man ska eftersträva hon på bilden med anorexia?” “åh vem vill se undernärd ut, vidrigt!!!”

Japp. Detta är alltså kommentarer på en bild på mig och min kropp. En kropp som jag kan springa, hoppa, kramas, dansa (och så mycket annat!) med.. En kropp som får både motion & ordentligt med mat. Den fungerar alltså finfint.

Jag hoppas innerligt att deras döttrar inte tar efter sina mammors beteende.

227 Comments

Moa

Men vad man blir förbannad på sådana vidriga personer avundsjuka jävlar!
usch

Reply
madde

Benig tjej? Wow

Orkar inte med att alla tanter/surkärringar (kan vara unga också) ska klanka ner på människor som är smala bara för att de är så avundsjuka och kalla de anorektiska trots att de är normalviktiga!!

Är själv inte smal men irriterar mig något fruktansvärt att folk låter avundsjukan tala på det sättet och trycker ner andra för att må bättre själva.

Reply
Nathalie

GO KENZA! Hahaha skrattretande hur människor ser på saker idag. Du är liksom en av Sveriges vackraste kvinnor, dom vet inte vad dom pratar om. :) Pusshejjjjj

Reply
Cajsa

Vidriga människor! Man får se ut hur man vill utan att någon ska klanka ner på en…. Vidrigt! Kram på dig Kenza!

Reply
Silje Helene

Och jag hoppas på att hon och alla andra som skrivit liknande skäms nu. Fy att det inte ska vara okej att säga att någon är tjock, men är man smal då är det fritt fram att tycka allt möjligt. Usch.

Reply
ella

men kenza dom skriver ju inte så för att klanka ner på din kropp, dom tror ju att du har bantat och gått på dieter för att bli så smal, och det är det anorektiska beteendet som dom är emot. Du kanske inte har det beteendet, men hur ska dom veta det? Dom ser inte att det är du eller läser inte din blogg. Visste dom att du är så naturligt hade det varit en annan sak. Dom flesta ser ju faktiskt inte ut så utan ansträngning. Du har ingen anledning att vara sur på dom, bara säg till dom som det är och skippa utskällningen! För du är väl också emot att folk svälter sig?

Reply
Anna, New York - My Bite of the Big Apple

Så fruktansvärt vidrigt gjort! Om inte Facebook omedelbart tar bort annonsen, så borde du anmäla på annat sätt. Samtidigt förstår jag att du inte vill sprida bilden vidare. Finner inga ord … Jag håller tummarna för att du får upprättelse!

PS. Kika gärna på min blogg för tips om vad man kan göra när det regnar i New York. Jag bara älskar bröllopsbilden där!

Reply
Camilla Norman

Det är helt sjukt. Du verkar ha en fullt fungerande kropp, och även om du inte skulle ha det, vem är någon att klanka ner på den kroppen?? Om det nu var så att du faktiskt hade anorexia, är det då bättre att klanka ner på någon som har det?? Nej det är vidrigt vad det finns för sidor på internet. Allt för att vi tjejer ska må dåligt över oss själva och banta ner oss till storlek 0!

Reply
Malin

Fan vad sjukt… Hoppas verkligen dom tar bort den snart, inte okej!! Men det är ju tydligen väldigt många som snackar utan fakta, som bara dömer, dömer och dömer utan och veta vafan dom snackar om, denna värld börjar verkligen bli sorglig..
Stå på dig bara Kenza, du har många bakom dig. Kramisar <3

Reply
Dixi Wonderland

Stäm dom som har annonsen för copyright! Den som har tagit bilden äger den och man måste alltid ha fotografen godkännande. Samma sak har hänt Alexandra Bring! Snälla anmäl dom som lagt ut annonsen! Det är sjukt att företag ska vara så jävla oseriösa!

Angående dina tankar till utseende så älskar jag verkligen dina åsikter. Att du tycker alla är vackra oavsett och jag tycker verkligen inte att du ska behöva få såna hemska kommentarer om ditt utseende! Fruktansvärt att vuxna som ska föregå med gott exempel beter sig så här! Stå på dig fina du!

Reply
Cornelia

Men att folk orkar klanka ner, det bara skriker avundsjuka om sådant. Såå hemskt med denna nätmobbing. Att man kan vara hur hemsk och elak som helst bakom en liten skärm! USCH!

Bra att du tog upp detta!

XOXO
Cornelia – Stil Shopping & Ungmamma-blogg

Reply
Kira

Jag blir okså så innerligt irriterad på att det i denna värld eftersträvas att vara smal som en sticka, men att det ändå är okej att kritisera smala människors kroppar!
Det är så konstigt och twisted. Dels får man inte vara fet utan måste vara smal, dels mobbar man feta människor, men man får heller inte vara för smal för då är det ok att bli kritiserad, medan det heller inte är ok att kritisera feta människor. Liksom vad?
Det är ALDRIG ok att kritisera någon annans kropp.

Reply
Johanna

Det sjuka är att bakom detdär hemska förolämpningarna ligger en välmening, egentligen vill dom nog bara ändra på dethär “jättesmal är rätt tjock är fel” liksom, men dom gör det på HELT fel sätt, dom försöker rikta mobbning mot de smala istället, när de egentligen inte ska vara mobbning över någon sorts kroppstyp.

Förstår att du blir arg, dehär inlägget kommer förmodligen framkalla “man får inte klanka ner på tjocka men på smala?”-kommentarer vilket också är patetiskt.

Kan du inte anmäla annonsen? Fy vad vidrigt gjort utav dom.

Reply
Jessi

Du ser ju inte ens anorektisk ut, förstår inte vad de pratar om?
Och att säga att någon har en sådan sjukdom är ju detsamma som att kalla någon tjock – förutom att det första är mycket mer tolererat. Helt sjukt.

Reply
Janita

Du er flott som du er, Kenza <3

Ikke ta deg nær av det andre sier, de er bare ubetenksomme og smålige når de kommenterer slike ting.

Stor trøsteklem fra Norge :)

Reply
Lina

Ha, så rätt att du svarade och “hängde ut” hon som kommenterade. Folk får fan ta å skärpa sej. Och på tal på Facebook, de har så jäkla många skitannonser ute nu för tiden. De verkar inte ha någon koll alls på vad som publiceras, tyvärr.

Reply
Hanna

Fy fan vilka vidriga människor!! Jag förstår inte och kommer aldrig förstå hur folk kan skriva sånna här saker här om någon. Hur kan man må bättre av att skriva skit om andra? Jag blir så förbannad på sånt här!

Reply
Malin L

Bara jag som tycker att din kropp är snygg där? Sjukt hur människor kan vara så otrevliga….

Reply
Anders

Det är väl så här när man inte kan stämma folk och företag som inte svider i plånboken. Svensk lagstiftning i ett nötskal. :(

Finns alltid folk som har olika åsikter. De som klagar mest över din kropp är de som hörs mest. :(

Reply
Cajsa Tapper

När alla slutar klanka ner på varandras kroppar, när vi ens slutar kommentera eller ens tänka på att göra det, det är då vi kan komma nån vart. För det spelar ingen roll hur man ser ut, alla har verkligen fördomar om alla kroppstyper nuförtiden och det är så jävla fel! Åh och så fruktansvärt pressande och stressande.

(Nu pratar jag inte om folk som verkligen är sjuka i anorexia eller fetma, det är en annan diskussion).

Reply
greta

FYFAN för sådana människor! Folk som klankar ner på andra utan vetskap alls om någonting i ämnet att tala om. Du är GRYMT vacker Kenza, och allt därtill :D

Reply
Anna

Är så glad att du säger emot och står upp för dig själv och det du står för! keep your head up!

Reply
Annelie

Bra svar på tal dock :-) det finns en massa olika kroppar i världen och bara man är hälsosam så får och kan man se ut precis som man själv vill :-)

Reply
Maria

Är så himla glad att det finns en tjej i bloggvärlden som du som sprider viktig och riktig information. Du som person har ju inget ansvar att vara en “förebild”, men i denna fråga kan jag säga att du, i mina ögon, verkligen är en förebild för unga och gamla:)

Reply
Jonna

Följ med på min resa till att bli frisk och mig själv igen, jag skriver om psykisk ohälsa, men även min resa till att bli medicinfri. Och att jag kan skratta och le dom dagarna som gör mig glad.

Senaste inlägget hyllar jag min bror. Har nu frågor om psykiatrin, mediciner eller liknande så kommer jag att svara i den mån jag kan,

http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

Reply
Elsa

Diskriminering på hög nivå. Lika fel att kalla bajsa ut skit om överviktiga som underviktiga personer.. Du är superfin som du är Kenz :) Vissa lever bara på att kommentera om andra och klaga. Puss!

Reply
fanny darling

usch vad hemskt! både den synnerligen tveksamma annonsen och kommentarerna, hur kan de anse sig ha rätten att kritisera någon annans kropp på det där viset?! och att stjäla din bild? inte alls okej.

Reply
Ellen

Men VARFöR tror alla sig ha rätt att kritisera en kropp så fort de får syn på den?

Reply
elinore

Men fy fan! Ja vuxna kallas dom flesta som beter sig illa.. och så undrar många varför barn gör som dom gör.
Hoppas annonsen försvinner! Stå på dig! :)

Reply
Emelie

Tycker din kropp är perfekt, och jag antar att alla som kommenterar att du är för smal och till och med har anorexia själva är feta och försöker ha något att skylla på för att de inte vågar erkänna för sig själva att de är något för stora i storleken om man säger så…

Reply
Gianna

Oh man People really have to stop hating at each other!!! I cant understand that, why do they always jump of each others and telling others how they should look like…gosh. Too thick too thin…there are waaaaay more important things to worry about! And kenza you are not the only one who has to deal with that. there are a lot of german diet sites which use pictures of famous german singers and actors without asking them. they also told them sites to delete their pictures but they didnt delete them.

Reply
Josefin

Det är just sånt här jag stör mig så fruktansvärt mycket på!! USCH på vissa människor. Jag är smal, du är smal, vissa är större än mig, vissa är mindre än mig. Men så länge man mår bra så spelar det absolut INGEN roll. Vad ska man göra för att få folk att förstå detta?

Reply
Mia

Gud vad sjukt! Dels att de snor en av dina bilder utan att fråga och till en sådan annons!? Och så har människor mage att klaga på hur du ser ut när de har noll jävla vetskap om vem du är och hur du mår! Kvinnor i den åldern också som borde veta så mycket bättre! Om de inget vet om saken ska de fan inte uttala sig heller och vad är egentligen den ultimata kroppen om jag får fråga? Så jäkla trött jag blir på sådant. Hur skönt som helst att du gav ett ordentligt svar!

Anledningen till att jag också blir upprörd är först och främst för att du har en kropp “tooo die for” och för att människor runt omkring mig under hela min uppväxt sagt till mig att jag är för smal och att ingen vill ha någon som är så benig.

Ja, det var nog allt!
Over and out!

Reply
Emma

Åh, jag blir så irriterad! Varför ska vi alltid vara så elaka mot varandra? Speciellt vi tjejer. Alla ser olika ut! Alla är unika, och alla är vackra på sitt sätt! Varför kan vi inte bara bli bättre på att tycka om oss själva, som vi är. Som vi är skapta att vara. Vissa kroppar är skapta för att väga 60 kilo, andra kroppar 40, eller kanske 85 kilo. Men ALLA är vackra! Sålänge man är sund och mår bra så är man i mina ögon vacker också!!!

Reply
E

Tycker din kropp kan användas som en god förebild för hur en kropp kan se ut! Nu har din kropp hamnat i helt fel sammanhang. Men jag som läser din blogg tycker du har Sveriges snyggaste utseende och vet dessutom att du tar hand om din kropp!
Tycker din kropp kan användas alldeles utmärkt som förebild, i mina ögon lagom smal och hälsosam. Sen kan inte alla ha en superkropp som dig Kenza, det är omöjligt! Men att vuxna människor, mammor som kanske har döttrar med komplex, borde veta bättre än att klanka ner på andra tjejers kroppar…

Reply
Vendela

Braaaa att du går emot sån skit. Sjukt snygg och hälsosam kropp skulle jag säga. vilket du redan är medveten om själv!

Reply
emilia

Elaka kommentarer kommer oftast från folk som är avundsjuka.. att de själva inte klarar av att träna och äta rätt är sedan en bisak :D kanske det är för svårt att acceptera att man själv inte blev modell för Guess. Haha.

Reply
Maria

Men vafään då! Det finns människor till allt…! Ta inte åt dig ett endaste skit av vad de skriver, du starka, vackra kvinna! Tragiskt också att bilden används i ett sådant sammanhang, man ser ju att du är sund och vältränad på bilden. Men, som vanligt är det tydligen “okej” att nedvärdera smala människor! Var stolt över dig själv, både som artonåring och idag =) Bajs på bitterfi**orna! Varm kram!

Reply
madde

VIDRIGT!!!! DU ÄR JÄTTEFIN I BÅDE KROPP OCH SJÄL. GLÖM DOM SOM SÄGER NÅGOT ANNAT!

Reply
Emilie

I love you and absolutely adore you. You are the only blogger i’ve followed non-stop since i discovered you 4 years ago.
Of course these comments are NOT okay. We should all stop criticizing each others bodies!
As much as i respect you and understand how you feel about this, I must say that I’m shocked that you show this woman’s name on an international blog with so many followers! Imagine how many hatemessages she could get from your fans now. I’m sure she didn’t mean to hurt you personally.

Just my opinion. I still love you, and even though i don’t think it’s okay of you to publicly show her name, I understand your feeling (have always been a skinny girl myself)

Kärlek från Danmark!

Reply
Sara

Kenza, det säger mer om dom! Dom har förmodligen aldrig fått lära sig hur man beter sig och visar respekt för andra människor. Dom är trångsynta och sådana människor ska alltid klaga o klanka ner på andra människor. Det är sådana människor som dör ensamma om dom fortsätter så som dom gör, för vem vill egentligen vara kring sådana energitjuvar?
Om jag var du hade jag nog anmält den sidan för brott mot upphovsrättslagen. Stay your ground

Reply
Fanny

Asså helt seriöst va vidriga människor det finns! Orkar inte leva på denna planeten längre. Let’s move to mars!

Reply
Yasmine

Åh vad bra rutet! Jag är fullkomligt allergisk mot sådan här typ av mobbning, ett typiskt exempel på att folk inte har förstått innebörden av alla människors lika värde. Mobbning är inte tillåtet, inte ens mot vita, smala, rika, svarta, tjocka eller fattiga människor.

Reply
petra

Det är antagligen bara för att den där therese är missnöjd med sin kropp och är bitter för att hon inte lyckas tappa vikt eller vad det nu är hon eftersträvar!

Reply
Johanna

FY tusan..dålig stil av facebook och dålig stil av de som kommenterade.Hur kan människor tycka det är ok att säga att människor är för smala? är inte det lika hemskt som att säga att människor är för tjocka,långa,korta etc.?

Reply
Sanna

folk kan verkligen uttrycka sig riktigt jävla hemskt på facebook och på nätet allmänt. Min svärmor ( i 50 års åldern ) skrev på en bild jag fick upp på min wall ( på en annan tjej då jag gillade hennes träningsresultat som hon lagt ner massa tid på ) att hon såg ut som ett smalt spöke typ…så jävla taskigt !

Jag tog bort kommentaren direkt och tyckte inte att denna tjej som varit kraftigt överviktig skulle behöva se den nu när hon tränat och kämpat ner sig till en kropp som är stark och som hon är nöjd med.

Sura kärringar kan dra åt helvete ! och dom som snor dina bilder tycker jag du ska fakturera riktigt hårt ! ;)

Reply
Alexandra

Ännu ett bevis på att den värld vi lever i har en lång väg att gå… Först och främst kan det väl bara inte vara lagligt att sno någons bild såhär? Hoppas de åker fast stenhårt. Inte ok!
För det andra är kommentarerna helt fruktansvärda. Ofta ska till och med de som säger emot de “elaka” också skriva elaka saker och antyda på utseendet. Det är bara sorgligt alltihop…. Styrkekram till dig Kenza! Diggar dig megamycket <3

Reply
Emma

Hej. Vill bara skriva att du är så vacker och har en hälsosam och helt normal kropp. Stå på dig var stark och lyssna inte på tanter som inte vet vad de pratar om. Go girl! :) kram

Reply
Mona

Bra att Du säger ifrån! Jag har aldrig förstått hur folk inte kan fatta att det är lika fel att reta någon för att vara smal som det är att reta folk för att vara tjocka! Ska det vara så svårt att fatta: Alla ser olika ut och vissa är tjocka/kurviga/whatever naturligt, VISSA ÄR SMALA NATURLIGT!

Reply
Mikaela

Brukar inte ta mig tid till att kommentera tyvärr men nu tänker jag göra det.
TACK för det här fantastiska inlägget, TACK för att du ser ut som du bill och TACK för att du står emot vikthets åt BÅDA hållen. Verkar som att vissa tror att det är ok att kommentera att någon är spinkig, men kommer ordet mullig upp så är det mobbning. För att inte tala om när folk säger hur en “riktig” kvinna ska se ut eller att det bara är hundar som gillar ben Kränkande kommentarer om ens kropp sårar alltid, oavsett kroppsform och det är aldrig okej.

Vi ser olika ut, alla gillar olika, det är helt fantastiskt!

Reply
M.

Jag såg det här på facebook igår faktiskt men jag viste att de hade tagit bilden från din blogg och jag var 110% säker på att de inte hade frågat om lov eller liknande.. Läste dock aldrig kommentarerna då jag skiter i vad folk säger. Du har en fin kropp och du mår bra! Det är det viktiga. Fuck vad alla andra säger.. ♥

Reply
Emma Olausson

Vidriga människor. Du har en riktigt fin och fantastisk kropp. Det finns folk och så finns det folk man bara vill fylla upp med självkänsla så dom kan tänka ur ett annat perspektiv, istället för att må bättre genom att klanka ner på andra och skriva något så vedervärdigt.

Reply
Christina

Helt galet!
Ta verkligen inte åt dig.
Du är fin på alla sätt, precis som alla människor är på sitt sätt.
Bra du tar upp detta i bloggen så man vet att du inte stödjer detta!
Kram C

Reply
Vanessa

Verkligen inte okej! Verkar vara en trend att sno andras bilder och marknadsföra de tillsammans med någon mirakeldiet. Såg att Alexandra Bring råkat ut för samma sak. Synd bara att folk känner att de måste klanka ner på andra på det där viset :(

Reply
Anna

Mmm, på Jezebel pratade de om såna här frågor:

“Let’s just get this out of the way right up front, everyone: Don’t tell thin women to eat a cheeseburger. Don’t tell fat women to put down the fork (…)

Basically, just go ahead and CEASE telling other human beings what they “should” and “shouldn’t” do with their bodies unless a) you are their doctor, or b) SOMEBODY GODDAMN ASKED YOU.

Now, that said, I want to talk about the concept of “skinny-shaming,” because it’s been coming up a lot lately and I know this conversation causes a ton of pain for people of all sizes.

(…)

Thin-shaming and fat-shaming are not separate, opposing issues—they are stratifications of the same issue: Patriarchal culture’s need to demoralize, distract, and pit women against one another. To keep women shackled by shame and hunger. To keep us obsessing over our flaws rather than our power and potential. To get our money.”

Den här annonsen är ett perfekt exempel på det sista. Hela artikeln finns att läsa på:

http://jezebel.com/thin-women-ive-got-your-back-could-you-get-mine-1173888442

Reply
Carro

men fyfan vad hemskt sånt är. dina läsare vet att du är hälsosam och man kan sannerligen inte hjälpa hur man är byggd. jag hoppas detta inte gjorde att du mådde för dåligt. kryp upp i din mans arm och var svag ett tag sedan vaknar du imorgon och är stark igen.

Reply
Johanna

Vilka sjuka människor det finns!! Både dom som lagt ut annonsen och dom som kommenterar!!! Kan folk inte bara hålla sin käft stängd någon gång?? Tänk om du nu hade varit anorektiker (som vi alla vet att du INTE är!!) och tagit åt dig och mått ännu sämre av deras kommentarer. Jag tycker du har skit snygg kropp och du ska vara stolt över den, du visar att man kan äta onyttigt men ändå vara tränad.
Och dom som måste kommenterar negativt är säkerligen avundsjuka och mår så jävla dåligt i deras egna kroppar, annars håller man käften oavsett om man tycker någon är för smal eller för fet för det är väl inte någon annans jävla problem!!! All styrka till dig!

Reply
Katrine

Noe så irriterendes! Veldig dumt av facebook at dem ikke fjerner dette, men dette er bare for å tjene penger på annonser og det er trist at dem bare stjeler bilder sånn. Alt dreier seg om penger! :(

Reply
Audrey

Unbelievable, people who post such comments are most probably jealous, sitting home doing nothing but posting stupid comments! Your body is just perfect :)

Reply
Sara

fan vad trist! blir både jävligt arg och ledsen av att läsa det du skriver… idioter till människor det finns! Ja wow, stackars kenza, vem vill se ut som henne? hmmm…nää jag tror väl knappast att kenza vill det, och säkert tycker både hennes miljoner läsare och företag som anlitar henne som modell att hon är alldeles för smal, benig eller anorektisk.

Kenza DU vet att du är snygg och att du mår bra, det är allt som spelar roll. måste ge dig cred för att ta detta jävligt bra… kanske hade 18-åriga kenza inte kunnat hantera dessa kommentarer? man skäms över att läsa de, helt enkelt.

Reply
ZANDRA

Du är superfin Kenza! Låt aldrig någon klamra ner dig! Det du skrivit är helt rätt! Du är superfin, glöm aldrig det!

Reply
Johanna

Jag förstår dig! Man ska även ha förståelse för att de är oroliga för sina döttrar. Jag vet om jag hade sett ut som du så hade jag garanterat inte mått lika bra som du mår! De verkar tro att allas kroppar fungerar lika men så är ju självklart inte fallet. Vi är olika! Jag vet att du äter bra och tränar och det är så det ska va! Som jag sa så tror jag att de är mammor som är extremt oroliga för sina döttrar, med förutfattade meningar och illa ordval. Fortsätt som du är och jag hoppas de tar bort bilden! Alla som läser din blogg vet bättre om dig!

Reply
ray

Pay no attetion to such people.I think you have a fit and healthy figure.People like that are probably insecure about themselves

Reply
Camilla

Som du säger stackars deras barn!! Skit i dom för varje person som skriver något taskit om din kropp (troligtvis oftast av avundsjuka) är det ju 100000 som skriver eller tänker vilken jäkla hälsosam drömkropp!! Vidrigt också att använda din bild o ljuga om att du sysslar med skumma bantningsmedel. Men folk som skriver dumheter är väl också för korkade för att fatta att det finns en “riktig människa” bakom den bilden.

Reply
Ewelina

Å så förbannad man blir!!!! Det bara kokar! Du som år så fin på både insida och utsida!! Hoppas du inte tar åt dig! Samt att fb genast tar bort annonsen. Finns ju dock en anledning till varför de valde den bilden och just dig eftersom nästintill vemsomhelst hade velat se ut som dig så sälja det där medlet lär de ju göra även om du inte använder det. Sjuka jävla feta tanter som tror man kan klanka ner på andra. kanske har de barn och barnbarn, vad vad lär vi dom!? att det är ok att säga osanna elaka saker om framför allt kändisar men även andra fullt hälsosamma människor! Förstår inte varför man inte (framförallt vuxna) kan acceptera att alla ser olika ut och det har man rätt till utan att man ska få massa elaka påhopp!! ren avundsjuka och inget annat!!! varm kram och hoppas så du inte tar åt dig!

Reply
Minnie

Jag har sett förut att de gjort samma sak med andra personers bilder utan att de frågat bildernas ägare, Alexandra Bring är en av dem som blivit utsatt av deras fuffens. Är otroligt patetiskt att de inte ens kan få fram bilder på kunder som faktiskt använt deras produkter! De går ju troligare i back på att hålla på med sånna här affärer! Nej jag markerade dem som spam och blocka dem, sånna här fulheter är inget jag vill se…

Reply
Emelie

Dom idioterna är bara så sjukt avensjuk
På dig för du är så grymt fin ! Och den
Perfekta kroppen alla vill ha! :)<3

Reply
Rebecca

Det är bra att du står upp för dig själv Kenza! Finns alldeles för mycket idioter och och skit i världen och inte minst på nätet…
Kör hårt, nevermind the haters ;)

Reply
Daniella

fy sate vad hemskt, klanka ner på kroppar så folk mår dåligt är inte okej bara för att en kroppstyp är mer socialt accepterad..

Reply
Emily

Helt sjukt att folk kan skriva så om dig! Du är så sjukt fin och min största förebild. Älskar dig och läser din blogg varje dag! Kram <3

Reply
Anna

Du är väldigt smal och på den bilden ser u väldigt spinkig och benig ut men ändå vacker.

Reply
DeMarkey -LiveYourDreams!

Vad sjuka människor kan vara. Inte bara dom som lagt upp bilden utan även dom som faktiskt skriver så hemska saker. Galet att det är vuxna människor som borde veta bättre!! Pinsamt!!

Beklagar att du ska behöva gå igenom såna saker, synd att du ska behöva läsa sånt om dig och din kropp som du kämpar så för att hålla i trim. Det är väl så med modellkroppar, inte många som accepterar dom..

Hoppas du ändå får en ganska trevlig tisdagkväll
Kram

Reply
Linnea

Men vet du hon är säkert bara avis på din sjuk snygga kropp!! Hon är säkert missnöjd med sitt eget utseende och vill lätta sitt eget samvete och tar ut det på dig som bara är en riktigt snygg kvinna!! Du ska inte ta åt dig av kommentarerna det är dom som mår dåligt! Du har i alla fall en riktigt snygg fin hälsosam kropp som du ska vara stolt över!!!!

Reply
Maria

Hejja dig! Dags för naturligt smala att sluta behöva ursäkta sig! Vi e vad vi e, alla e människor med känslor

Reply
Johanna

FASEN vad jag ser upp till dig. Grymt stark är du. Älskar kvinnor som står upp för sig själva!

Reply
sanna

det är ju helt sjukt, dels att dom använder din bild utan din tillåtelse men främst en vuxen kvinnas hemska kommentar om en människas kropp? jag blir så jävla irriterad och arg. tur att du är stark i dig själv och orkar stå emot och säga ifrån, men det är jävligt skrämmande att det inte bara har krypit ner i åldrarna, utan även börjat klättra uppåt i åldrarna, där man numera måste gå runt och vara orolig om någon väns mamma ska pika en . helt sinnessjukt.
du är en förebild kenza och du är vacker, fin och fantastisk. fortsätt leva livet, och älska din kropp. den ska bära dig hela tiden :) kramar.

Reply
Elena

Helt rätt, Kenza! Jag är också naturligt smal och blir äcklad av alla kommentarer att smala kroppar är vidrigt, sjukt, osv.

Reply
sara

Så otroligt ointelligent sagt av dessa människor, de tar liksom illa upp för att de anser att du är ett kroppsideal som är = en hälsorisk. Vi som följer din blogg vet att du är inte ens i närheten av ett dåligt exempel för unga tjejer gällande hälsa. Du tränar och äter bra. Du har ju aldrig uppmanat något annat, som så många andra gör. Vi ser ut som vi gör, varför kan man inte få duga som man är utan att få personliga påhopp efter sig? Har vi inte kommit längre än så? Du är så vacker Kenza, låt ingen annan säga något annat. En av flera bra egenskaper du har är att du är respektfull och rakryggad. Jag kan inte komma på nån bättre förebild, så det så. Kram!!

Reply
Level

Allt med detta är sjukt. Det är sjukt att man så enkelt kan stjäla någons bild sådär och komma undan med det, (du borde typ stämma dem!) men det är nästan än mer tråkigt, samtidigt som det är minst lika sjukt, att dessa kvinnor, mogna kvinnor, öppet trycker ner en medkvinnas kropp. För alla att se, okända, som vänner, och barn! Tragiskt.

Vet hur det är att äta som en galning, älska soffhäng, hata att röra på mig (tyyyyyp) och ändå vara smal som en planka!

Jag tycker du är såååå snygg, nu och då, och tror du är en bra förebild att uppfostra en ung generation av tjejer som förhoppningsvis inte beter sig på detta bisarra och omogna vis i den åldern!

Be strong girl!

Reply
Terese

Nu ska jag ju inte komma och försvara dessa människor för det gör jag verkligen inte (oacceptabelt) men då tränade du väl inte? Inte på samma sätt som du gör idag? Så, idag är din kropp så mycket finare än vad den faktiskt är på den bilden då du har en mer fit kropp med muskler istället.
Hoppas du förstår vad jag menar och inte tar det på fel sätt nu.

Sen att dem använder din bild till såna annonser är bara vidrigt! Försök gå vidare med det. Ta hand om dig, kramar!!

Reply
Malin Jonsson

Det är så fruktansvärt att det är okej att klanka ner på folk som är smala, det är ju inte så att någon skulle kommentera att du var tjock om det hade varit så.
Jag har kämpat så länge jag kan minnas med att gå upp i vikt, då är det inte kul att få höra att jag är så himla smal. Hade till och med en kompis till mig som frågade om jag hade anorexia, inte en utan två gånger! Man var ju lagom glad efter den kommentaren.

Reply
Ellinor

Som juriststudent säger jag bara…STÄM! Haha. Du kan få upprättelse i rätten :)

Reply
Vanessa

Har anmält och kommenterat nu!

Hoppas att dom idioterna som lagt upp det inser snart hur dumt de dom gjort är.
Du är värld guld och folk ska inte göra sånt här.

Reply
Vanessa

Har anmält och kommenterat nu

Hoppas att dom idioterna som lagt upp det inser snart hur dumt de dom gjort är.
Du är värld guld och folk ska inte göra sånt här, din kropp är perfekt lyssna inte på dom.

Reply
Ida

FYFAN rent ut sagt. Så jävla trött på att SÅ många tar sig friheten att klanka ner på andra och verkar tycka att det är okej att slänga ur sig vad som helst gentemot “smala”. Hur många gånger jag än fått höra dumma kommentarer mot min naturligt smala, friska kropp som får massa jäkla mat har jag aldrig haft mage att slå tillbaka med vidriga förmaningar om hur personen ifråga själv ser ut, då kanske för att jag vet bättre och är nöjd med mig själv som jag är. Älskar ditt inlägg tidigare i år angående att det inte finns några sk “ska” för en kropp. Keep it up! Dessa kommentarer säger som sagt mer om personen ifråga än den som får ta skiten. Du är SÅ fin som du är skapt & både ser strålande och sund ut! Kram

Reply
In

Det är få personer som kan äta skräp mat, utan att magen svullnar.
Jag tycker att du ser jättebra ut..du verkar vara hälsosam men ändå unnar du dig mkt ” dålig” mat och u tränar. Du ska beslut inte bry dig om de gamla tanterna. Den bilden kanske är tagen för ngt pr sedan, och då hade du inte de kvinnliga kurvorna som du har idag..kroppen ändras ju..nu menar jag inget illa med det, utan tvärtom du är både vacker och har en normal kropp.. För vem ska dömma ngn annan o säga tjock smal osv.vi ser alla olika ut.
Men dåligt av de gamla tanterna och skriva så..väldigt pinsamt för dem.

Ha de bra

Reply
Karro

Åh, jag såg den där bilden på FB innan idag och så tänkte jag, “Gud vilken fejkad reklam, det är ju definitivt inte samma tjej, men hallå, det är väl Kenza på andra bilden?!” Och för att tillägga så tycker jag du har sjukt snygg kropp (det är ju därför de använt bilden över huvud taget, för att visa “drömkroppen”) men INTE OK att de bara snor din bild och använder den i sin fejkade lögnreklam!!! Och, haters gonna hate, så det är bara att försöka ignorera dem. Det är aldrig okej att klanka ner på någons kropp, smal som tjock, men vissa fattar ju inte det. Kram på dej

Reply
vilma

Ta inte åt dig Kenza, antagligen är dom avunsjuka som fan för att duhar liksom dreambody:)

Reply
joanna

vidriga människor det finns alltså!
helt sjukt vad osäker man måste vara på sig själv för att må bättre genom att klanka ner på en sån sjukt vacker tjej som du.
sjukt alltså.
you go girl !<3

Reply
Lisa

It’s so disgusting how people can bring you down like that. They can’t even see the difference between a sporty healhty girl and an anorexic girl. Those people are so dumb!

Reply
Johanna

Jag skulle inte kalla det avensjuka som vissa skriver här ovanför. Jag vet faktiskt precis vad du menar Kenza när det gäller detta. Folk inser inte att det gör lika ont av att få en kommentar som att man ser ut som att man har aneroxia, är ett benrangel osv. när man bara är smal. Folk inser inte det är samma sak som att säga till folk att man har fetma och är tjock. Vad är skillnaden? Jag blir så sur när jag ser sådant, och äntligen har jag faktiskt blivit av med de kommentarerna efter att fått höra dem i två års tid varje dag.

Reply
Karolin

GI GIRL!!! Skitbra att du vågar stå på dig själv och vara nöjd med din kropp, det inspirerar andra att göra likadant. Din kropp är så fin så fin och fastän alla inte ser ut som dig borde de vara minst lika säkra på sin kropp!

Jag får ibland höra av mina föräldrar att de är rädda för att jag ska bli undernärd, bara för att jag inte gillar all sorts mat. Det jag gillar äter jag VÄLDIGT mycket av! Dessutom idrottar jag varje dag och är en väldigt aktiv person. Själv tycker jag att jag mer ser ut som en elitidrottare än en tonårstjej med allvarliga ätstörningar.

Det jag vill få fram är att det är jobbigt när vuxna människor inte är dem som stöttar i sammhället!

Reply
A.

Kenza, you look great, you are healthy and extremely beautiful woman, don’t let judgamental people that are not happy with themselves ruin your day xoxo

Reply
Lina Persson

Är fruktansvärt avundsjuk på din kropp och tycker verkligen inte att du ser undernärd ut. MEN på just den bilden ser du ovanligt smal ut. Förstår dock din frustration och ilska, ingen ska yttra sig på så sätt om
någonannans kropp.

Reply
sanna

Usssccch va elaka människor kan vara egentligen och särskilt när de tar en bild som inte har med denna annons att göra och sen alla äckliga människor som klankar ner på kroppen. Jag har alltid tyckt du har en fin hälsosam kropp och varit avundsjuk på den, är det än idag!

Reply
anneli

Vackra, fina kenza! Fick en riktig klump i magen av att läsa detta. Vilka vidriga kommentarer från vidriga människor. Ingen har rätt att klanka ner på någon annans kropp, någonsin. Jag hoppas innerligt att du inte tar åt dig av vad de skrivit, för du är så otroligt fin! Och som du så klockrent skrev, din kropp funkar perfekt till allt som den ska. Massa kramar till dig!!

Reply
Johanna

Jag har faktiskt skrivet ett inlägg om detta på min blogg. Jag skulle uppsaktta det så mycket om ni gick in och läste detta!

Reply
Amanda Johansson

Jävla idioter!
Dom har gjort likadant med Lotta Engberg, bantningspiller, vilket Inte stämmer. Hon hade bett dom ta bort det men det verkar inte som dom gör det. Hoppas det löser sig <3

Reply
Emelie T

Det finns flera grejer som gör mig sur i det här inlägget. Dels blir jag sur på alla dessa företag som ska lura folk att gå ner i vikt. För ärligt talat, en superfrukt som raderar fett…!? Sen blir jag sur på att de har mage att vara så lata att de snor en bild istället för att ta en egen. En bild som dessutom tillhör en av Sveriges största bloggerskor. Hallå?!?! Slutligen blir jag sur på de människor som får för sig att klaga på modeller som används i kommersiella bilder. Nu var du en “ofrivillig modell” i det här sammanhanget men du blev ändå utsatt för andra människors oerhört oförskämda negativitet. Det är ju trots allt en individ på bilden, och oavsett om hon/han är för smal, för tjock eller vad som helst så ser jag inte någon anledning till att en människa som sitter och gömmer sig bakom en dator ska ha rätt att klanka ner på den modellen. Samma sak med icke-kommersiella bilder. Det är inte okej…

Reply
Anna

Hur kan du bli arg på det? Du behöver inte ta åt dig!! Du har väääärldens finaste kropp och ansikte

Reply
Jonna

Du är så otroligt stark Kenza! Så modig och en så jäkla bra människa rakt igenom. Du är god. Du är en riktig inspiration, tack för det! You go girl!!!

Reply
Linda Lind- artist and blogger living in Los Angeles

Det varsta med internet ar att sa manga verkar tycka att de bara kan skriva vad som helst och vraka ur sig elaka kommentarer. Jag blir helt chockad ibland nar jag laser vad folk skrivit pa facebook och youtube etc. 99% av dessa manniskor skulle aldrig vaga saga nagot ens i narheten lika illa direkt till nagon, men nar de kan gomma sig bakom en datorskarm har de inga filter.

Folk som tycker att de har ratt att klanka ner pa andra borde skammas! Sarskilt nar det ar vuxna manniskor vi pratar om.

PS. Du har en fantastisk kropp Kenza och ska inte ta at dig aven om jag vet att man blir ledsen nar man laser nagot elakt om sig sjalv.

Reply
Nora

Kenza you go girl!! Du är den person jag inspireras allra mest av, när det gäller både kläder, smycken och annat. Jag läser din blogg flera gånger per dag för jag tycker att det är så kul att klicka sig in på din blogg och läsa ett inspirerande inlägg eller bara se alla dina fina bilder som du har. Du är så himla vacker, och du får aldrig låta någon såra dig genom att klanka ner på ditt utseende! Du är inte värd det!
Att sånt här händer tyder bara på att personen som skrev detta är osäker och kanske även missnöjd med mig själv eller annat, och för att då känna sig lite bättre till mods sätter sig han eller hon framför skärmen och skriver någonting elakt till nån annan människa, vilket den tycker är lätt eftersom att den inte behöver ta konsekvenserna i verkligheten. Jag hoppas verkligen att samhället förbättras snart, för sånt här är absolut inte bra.
Kram!!

Reply
Kimberly

Fan vad fult av de som gjort den där annonsen att bara ta en random bild sådär. btw, Kenza, du har ballar av stål! you go girl! :)

Reply
Felicie

Jag brukar aldrig kommentera i vanliga fall men den här gången gör jag det för jag vill bara säga: GOO KENZA! Skönt att du säger ifrån, då det inte är alla som vågar det.
Fruktansvärt hur folk anser sig ha rätt att kommentera någon annans utseende oavsett om det är att man är smal/tjock/ful/fin osv. Alla tycker det är kul med komplimanger men folk lägger ner alldeles för mkt tid på andras (& sitt eget) utseende.

Sen att de dessutom har stulit din bild är förjävligt det med. Hakan upp tjejen, du är fantastisk på alla sätt & vis!

Reply
Anne

Hej Kenza! Jag förstår att du är jätteupprörd! Förstår inte varför vuxna människor tar sig rätten att kommentera någon annans kropp. Hoppas du kan få upprättelse från företaget. Kram!

Reply
Zee

Du är ungefär lika vidrig själv eftersom din blogg enbart är ytlig och baserad på utseende, och därmed bidrar till kroppsfixeringen. Spelar ingen roll hur mycket du skriver om att hur mycket du äter, att du äter godis och snacks – det enda unga lättpåverkade ser är en smal kropp de också vill ha….

Reply
CHARLOTTE

Usch, vad hemskt! Dels att hamna på en sån oseriös sida, plus att de har stulit din bild. Dessutom att det finns tråkiga människor som sitter och kommenterar sådär, det är skrämmande! Hoppas att din bild tas bort..

Reply
Tessan

Jag tycker att alla är lika vackra! Din kropp idag är och ser hälsosamt smal ut, medan bilden på din 18åriga kropp så såg du helt ärligt inte sund och hälsosam ut. Men det är ändå ALDRIG okey att skriva/säga sådär om en annan person.

Styrka till dig -kom ihåg att oroliga föräldrar reagerade på 18 åriga du och inte på dig idag <3.

Reply
hanna

Den som säger att du ser anorektisk ut på bilden har nog aldrig sett en person sjuk i anorexia. Visst man behöver inte vara pinnsmal för att vara sjuk, men att bara utgå från en bild är ju fel. Speciellt en sån här bild där det är uppenbart att det bara är en smal ung tjej står på en strand i bikini med en vältränad kropp. Vart är det sjuka i att ha en sund kropp. NU är jag lite dömande åt andra hållet, men personerna som skriver/ säger illa om en person som är vältränad och smal men ändå inom “det normal-viktiga” har konstigt uppfattning om vad som är sunt. De utgår säkert från att sina sambo-kilon och godismagar är det normala och allt annat är osunt. de kanske skulle plocka fram ett måttband och kolla hur runda de egentligen är och sen kolla vad som är fettma. Det är allt närmare än man tror. Man behöver inte väga 200kg för att ha en osund övervikt. Kolla sitt bmi (om man är vältränad går ju inte det att gå efter). Sen kan jag tilläga om nu en person är för smal på riktigt är det inte okej att hänga ut den och säga gud vad du är smal, ät! Samma som det är opassande att säga till personer Gud vad du är tjock, borde inte du banta. Ville bara säga lite om vad jag tycker om sån här skit.

Reply
oda

Bra skrevet, og godt at du sier i fra. Snart må jo mennesker innse at vi alle er forskjellige. Og du ser forresten smashing ut!:-*

Reply
Sophie

Har hört talas om samma sak som hänt med en person vars foto blev taget från Facebook och blivit använt i en tandkräms- eller tandblekningssreklam och hamnade på stor reklamskylt utomlands. Tydligen hade det stått i Facebooks regler som man godkänner när man blir medlem att de får lov att använda våra foton till sånt. Vet inte om reglerna har ändrats nu dock. Men om din bild blivit stulen från din blogg och inte varit uppladdad på facebook så är det helt sjukt. (Man kan ju välja på instragram att även ladda upp på facebook, kanske går med blogg också?) Är det någon som vet om reglerna blivit ändrade på facebook? Sjukaste reglerna jag hört i alla fall.

Bra att du säger ifrån och visar hur all skit går till här i världens. Spelar ingen roll hur man ser ut folk ska alltid hitta brister för att de är avundsjuka. Du är vacker!

Reply
Majsan

Jag förstår verkligen din frustration eftersom du själv vet med dig att du mår bra trots att du är smal.
Det du kanske inte tänkt på dock är att långt ifrån alla människor känner till dig/känner igen dig. Visst är det fel att kommentera andra människors kroppar oavsett situation, men glöm inte att dessa människor tror att tjejen på bilden har gått på på bantarpiller. Jag tror inte det är elaka och hemska människor som kommenterat, utan dom är nog mest upprörda över marknadsföringen av detta bantarpiller. Dom vet inte att dom kommenterar din kropp Kenza, dom tror att det är en sjuk människa som tagit piller för att bli så smal.

Reply
Liza

You Go Girl!!!
Kenza, det där fick mig faktiskt att må lite bättre då jag konstant stöter på sådana människor varje dag!
Tack!))

Reply
Liza

Måste tillägga att du har all rätt att böta dem (om det nu hjälper) du har trots allt all fullo rätt för dina bilder (upphovsrättslagen) som blivit “stulna” och ihop placerade med “lögn”!

Reply
Anna JH

BRA svara till tanten på facebook Kenza, förstår att du är irriterad och du förtjärnar verkligen inte detta <3

Reply
Elin

Men fy faaan! Vad händer i en sådan process, kan du stämma företaget? Tycker så är sinnessjukt fin och verkar i år hälsosammare än någonsin! Otroligt vackra bilder från senaste shooten!

Reply
Linda

Jätte tråkigt att andra ska kommentera om någons utseende.
Ta inte åt dig, vet exakt hur det känns då min låtsas mamma alltid ska kommentera att jag är för fet eller för smal eller har fula ögonbryn eller har gått ned för mycket efter att ha ammat mitt barn….. Men vet du? Det är hennes/deras olycka som pratar.

Ha en bra dag och FORTSÄTT ge oss så himla underbart vackra kläder, u go girl!

Reply
Sandra

Jag håller med Ella. De som skrivit kommentarerna till bilden kan inte veta att Kenza är frisk och mår bra. Jag tror också att de som kommenterat inte alls vill sträva efter att bli sjuka/sjukligt smala. De flesta supersmala tjejer mår nog faktiskt inte bra. Så de som kommenterade kunde inte veta att just kenza mår bra trots att hon är supersmal. Bara för att Kenza mår bra av att vara så smal så betyder det inte att alla mår bra av att vara så smal. Jag tycker det är bra att folk reagerar så starkt på bilder på smala tjejer på reklam, för är det något problem vi har bland unga tjejer så är det att de bantar sig smala och mår dåligt psykiskt och fysiskt.

Jag tror att jag och de flesta håller med om att det är fult att vara för smal, speciellt killar brukar vilja ha lite kött ovanpå skelettet. Fast Kenza tycker jag har typ perfekt kropp. Men få människor kan se ut sådär och samtidigt må bra, så vi bör inte ha reklambilder med så smala kroppar till olika dieter. Om den nu varit seriös.

Sen att bilden är snodd är en helt annat sak. Jag skulle gjort en anmälan om jag var Kenza.

Reply
Evelina johansson

Till Zee: Jaha så du menar att Kenza ska gå upp massa i vikt och må dåligt för att unga tjejer påverkas av att hon är smal och vältränad? Haha hör du hur dum du låter? Kenza visar upp en sund livsstil, aldrig någon hets till hur man ska se ut. Och påverkas unga tjejer av något så litet som en smal kropp, ja då är det något fel i deras skallar och dom behöver hjälp.

Du äger Kenza! Puss

Reply
Cia

Jag har sett många dokumentärer om just synen vi har på hur kroppar “ska” se ut.
Det är många som har fått upp ögonen för diverse ätstörningar och andra extrema bantings-metoder på sistone, och det intressanta är att de på köpet har fått en felaktig bild av hur en hälsosam kropp kan se ut.

Är man smal så är det tyvärr många som på en gång drar slutsatsen att man antingen har en ätstörning, eller att man går på en intensiv/extrem diet.

Dessutom finns det kvinnor som ÄR lite rundare, och som har fått lära sig att älska sig själva. Det är ju jättebra, och så SKA det vara. Det ska ju faktiskt inte spela någon roll hur man ser ut.
MEN – det har en trist bi-effekt: Alla som är hälsosamt SMALA blir plötsligt dömda på ett väldigt negativt sätt.

Men det är fantastiskt att du står upp för dig själv Kenza! Du har en otroligt fin figur, och det är många som gärna skulle vilja vara lika vältränad som du är. Myself included. :) Glöm inte det. Det är avundsjuka och okunskap som talar på nätet.
Be strong girl.

Reply
Ewe

Gud vilken bullshit måste jag säga… du ser ju fantastisk ut! De flesta skulle döda för att se ut som du! Inget att ta åt sig av, vilket jag antar att du inte gör heller :)

Reply
sofie

Kenza du ska absolut inte ta åt dig vad hon skriver för du är bara för perfekt jag hade velat se ut som dig och ha din kropp och vafan va det med anorexia!! du har inte det!! Du ska inte ta åt dig av såna hat komentarer dom är bara avensjuka för att du är så otroligt vacker! Du är bara bäst Kenza det ska du veta. STAY STRONG GIRL!

Reply
Gika

Du är vacker som en dag. Bry dig inte om vad folk skriver men tänk på att du själv inte ska kalla andra människor för vidriga..du är offentlig och det rimmar dåligt att själv anamma andras mindre bra beteende.

Reply
Fanny

Började typ gråta när jag läste det här. Varför? För jag är så JÄVLA trött på dagens SKITsamhälle när det gäller internet, åsikter, skitsnack osv osv. Har själv det senaste året varit i konstans blåsväder från tjejer i min egen ålder och äldre som snackat så mycket skit om mig, dömt mig, kritiserat. Haft så jävla mycket ÅSIKTER om saker de inte har någon rätt att tycka något om, precis som kärringen som skrev såhär på facebook om din bild.
Känns som det konstant kommer upp nya grejer när det gäller sånt här. Är ungefär 2 månader ifrån att ta mitt pick och pack och flytta till en öde ö där allt BULLSHIT inte finns. så fruktansvärt LESS!!!
Kram på dig Kenza, du är fantastisk.

Reply
Hannah

Konstiga människa.. Som alla andra skriver du är en fin människa. Go kenza. Du har den bästa bloggen :))

Reply
Linnea

HAHA, SÅ JÄVLA RÄTT!!! Hon trodde säker aldrig att du skulle de hennes kommentar, hoppas hon tänker en gång extra nästa gång!

Jag är själv smal och sjukt trött på alla (fetknoppar) som klankar ner på folk som är smala (och hälsosamma). Det är som att det inte går ihop i deras huvuden att du kan äta dig mätt och vara smal? Jag har aldrig i hela mitt liv svultit mig själv och en del vägrar liksom tro på det?!

Ser på dessa människor som lata förlorare. Inget annat.

Reply
Matilda

Jag var tvungen att läsa det du hade svarat ett antal gånger för jag tyckte att det var så himla bra skrivet! Tycker att det är sjukt att, som du säger, vuxna människor kan “kasta ur sig” något sådant! Hoppas att hon har lärt sig en läxa.

ALLA ser olika ut och det är ett faktum och bara att konstatera! Du är otroligt vacker Kenza, liksom alla andra i världen! KRAM

Reply
Sassa

Hej Kenza!

Har läst din blogg då och då men har aldrig kommenterat, försen nu. Du borde seriöst anmäla dem då det strider mot personuppgiftslagen. Man får inte använda någon annan persons bilder utan personens (ditt i detta fall) samtyckte – strider kraftigt mot den personliga integriteten!

Tycker du är otroligt vacker och verkar ha koll på allt runtomkring dig, tycker det är tråkigt hur människor kommenterar, såg också detta på facebook och blev förvånad. Jag har själv hela mitt liv vart och är fortfarande smal. Tränar regelbundet och tänker på min kost, äter nyttigt och dricker ibland men inte ofta då jag föredrar min träning. Jag får konstant höra från kollegor och min omgivning kommentarer som: “Jag får sån ångest av att dricka framför dig när du inte dricker, du som är så smal varför tränar du och tänker på kost? Herregud du borde äta” osv osv. Jag brukar svara: Sköt du ditt liv så sköter jag mitt, varför stör mina vanor dig? Vad ger dig rätten att kritisera mitt liv och mina vanor?

Oftast är detta osäkra människor som får ångest av att se en annan människa göra sina egna, medvetna val. Val dem även själva vill göra men inte klarar av, så man måste kritisera personer som jag och du. Ville bara dela med mig av att du inte är ensam och människor som har sunt förnuft skriver inte sådant som du fick se på facebook – fortsätt med det du gör, för du gör det jäkligt bra.

Reply
Olivia

Det som är värst är att det är “accepterat” att kalla någon eller att bli kallad för smal, pinne osv. men när man kallar någon för tjock, då är det tydligen skillnad. Blir så jävla irriterad på sådant för det är ingen skillnad alls, det gör lika ont på oss “smala” som det gör ont för en stor att bli kallad för “tjock”. Vilket samhälle vi lever i… Blev så jävla glad över det här inlägget där du uppmärksammar detta problem, hemskt när sk. vuxna kvinnor klankar ner på yngre människor kroppar. Fy och skäms på dem

Reply
Rebecca.R

Åhhhh, fy f*n va förjävligt! Jag blir så sjukt arg på såna här människor, det är rätt att hålla på så om att folk är för smala men om man säger någonting om någon som är överviktig då blir det sjuttahejdans liv! Det är inte okej att det ska vara så, jag ska berätta att när jag var lite mindre 7an-9an så tyckte jag att jag var för smal och jag mådde inte så jätte bra över det, men sen när jag började se din blogg Kenza, då såg jag hur vacker och fin du var och det var du som fick mig att älska och tycka om min kropp, för jag såg att min kropp såg ut som din och du var/är så sjukt fin och jag började inse det med sin själv då också. Och jag fick styrka utav dig, du står för din vackra kropp och det gör jag med. Och inners inne vet man att hade dom människorna som klagar på smala tjejer haft våran kropp så hade dom älskat den och utnyttjat den kroppen. Dom hade också varit helt annorlunda människor med tror jag. Nu är dom bara bittra och avundsjuka för att dom inte har någonting som dom hade önskat att dom hade.

Verkligen, om dom själva hade haft den då hade det helt plötsligt varit en helt annan sak! I äldre åldrar så får vissa dålig ämnesomsättning och då blir dom säkert bittra över det, att dom inte kan gå ner lika lätt och då börjar dom klaga på det (som en annan skrev här uppe) för att själva må bra. Det är bara ett tecken på att dom själva inte mår bra,det är någonting som bekymrar dom i deras eget liv. För då blir man bitter, en människa som mår bra är snäll och vänlig mot sig själv och andra. Det där är människor som inte mår bra. För dom vill såra andra, då dom själv är sårade.

Din kropp är underbar, den finaste jag någonsin sett. Dina ben är dom mest perfekta benen jag någonsin sett, jag avgudar både ditt yttre och inre. “Vem vill egentligen se ut sådär?” DU vill det, och VI vill det och många många fler hade nog önskat.

Reply
Sandra

Alldeles för benig och smal för VAD? För den här personens smak? Du är dessutom 18 år på bilden, och frisk! “Stackars tjej”? Jag tycker snarare synd om personen som kommenterade, så otroligt mycket. Sjukt patetiskt av en vuxen människa som borde veta bättre. Bara för att man är smal och har höftben som syns så behöver det inte på något sätt betyda att man försöker banta eller gå ner i vikt. Tycker snarare att du är tursam som kan äta i princip vad som helst utan att behöva oroa dig för att få en ohälsosam vikt.

Reply
Sara

Vart är du benig nånstans? Du är vältränad och fit som fan. Tror dom flesta som kommenterat skulle döda för att vara lika vältränade som dig, eller längtar tillbaks till kroppen dom hade för 20 år sedan. Dom är bittra, och det märks så väl i deras kommentarer. Så vidrigt.

Reply
Moa

Jag forstar att du tycker detta ar jobbigt, men samtidigt godkanner du hundratals kommentarer om hur “perfekt” du ar och vilken snygg kropp du har och hur folk vill se ut som du osv, bade har och instagram. Ar det bara okej att kommentera nar man far positiv bekraftelse, eller hur funkar det egentligen? Tror du inte tjejer blir minst lika paverkade av att hora hur perfekt du/din kropp ar hela tiden? Istallet for att lagga ut bikinibilder pa dig sjalv i tid och otid hade det kanske varit battre att fokusera just pa det inre och att inte lagga in kommentarer som just fokuserar pa din kropp. Du ar ju som sagt mycket mer an sa! Kram!

Reply
Matilda

Vad folk än säger, stäng ute alla elaka kommentarer! Du är vacker och speciell precis som du är, glöm aldrig det <3 Sen angående idioter som måste ha en åsikt om hur andra människors kroppar ser ut, oavsett om man är smal, tjock, lång, kort, vänster eller högerhänt så har endast man själv rätten att kommentera sin egen kropp. Ingen annan har rätt att säga att man är si, man är så, man borde gå ner i vikt, man borde gå upp i vikt. Mår man bra och trivs med sig själv, varför skulle då andra människor behöva ha problem med det?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*