• header

PARTY NIGHT

Den enda bilden från igår…söt! haha
// The only pic from last night…cute! haha

God morgon (eftermiddag?)

Herregud vad jag har sovit bort hela dagen haha, men det behövdes. Igårkväll käkade jag tapas ute med Nadia och Mika. Det går fortfarande att sitta ute så länge man har en liten filt på benen! Efter middagen mötte jag upp Shiva och Ingrid och så drog vi till Escalier en sväng för lite drinkar. Vidare ut och dansa lite och vi kom hem vid tre. Joinade grabbarna som satt uppe och väntade på boxningen, käkade lite nattmat och sedan la vi oss.

Kul kväll, men jag rökte 3 cigaretter vilket känns lite jobbigt. Höll mig från ett enda bloss i över fem veckor men igårkväll när det blev lite drinkar så var det för svårt. Men det är bara att börja om och jag vet att jag kan hålla mig från att röka (så länge jag inte dricker iallafall….)

// Good morning (afternoon?) Oh God I’ve been sleeping all day haha, but I needed it. Last night I had tapas with Nadia and Mika. You can still sit outside as long as you have a blanket on your legs! I met up with Shiva and Ingrid after dinner and we went to Escalier for some drinks. And then we went out dancing and got home at three. The guys sat up all night waiting for boxing on tv so we joined them, ate some food and then went to bed. Fun night, but I smoked 3 cigarettes which I regret. I didn’t smoke at all for more than 5 weeks but last night with some drinks it was too hard. Well I just have to start over again and I know I don’t have to smoke (well as long as I don’t drink…..)

66 Comments

snuspojken

Finns inget puligare än att ta några cigg på fyllan :D Speciellt inte om man pussas samtidigt :pPpPp

Reply
Jojo

Låter som en sjukt mysig kväll :)
Men vad synd att du rökte, jag tycker du är skit bra som lyckades så länge! Men som du skrev, det är bara att börja om! haha :D<3

Reply
johanna

Låter som en kul kväll ändå! Och det där med rökningen, du har ju bevisat (för dig själv främst) att du kan klara dig utan. Tycker du är superduktig! heja heja :)

Reply
A

Fan Kenza! Men en gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket..kör nu på igen. Vet att du kan klara det! =)

Reply
Elsa

deppa inte över det utan tänk på hur duktig du har varit som klarade dig så länge från början! Som du säger är det bara att börja om och kanske ha som mål att klara det ännu längre, pussss

Reply
Matilda

Varför blir det att du röker när du dricker? Blir det mer sug efter det då? Nyfiken ;)

Reply
Elza

When you party smoke some cigarettes, but don’t smoke everyday. When you will manage to do that, stop smoking at all. I know, that it’s pretty hard, not just for you, but for everyone, but the way you started it is just too hard. :)

Reply
Linn

jag kan tycka att 3 cigaretter på fem veckor är ändå helt otroligt bra jobbat!! det är bara att kämpa vidare (:

Reply
Sanna

några återfall får man nog tyvärr räkna med då en vana och ett beroende är väldigt svårt att bryta, vanan av att göra en grej ska man inte underskatta. Men så länge man kämpar och är medveten om att man har återfall och vet vart man vill så kommer det att lyckas, kämpa på !

Reply
saranda

till och med när du inte är seriös på dina bilder så är du sååå jävla snygg !!

kolla gärna in min blogg där jag skriver om min vardag, musik, handboll, mode, skönhet och så mycket mer, so check it! ;)

Reply
Emma

Bara att börja om igen. De är så, men måste misslyckas några gånger innan man lyckas, ingen klarar allt på första försöket! :)

Reply
Malin Nilsson

Hej.
Både jag och min syster hade rökt mycket under väldigt lång tid. Jag hade försökt att sluta ett par gånger och min syster hade aldrig försökt tidigare för att hon inte ville sluta. Men en dag beställde jag e-cigaretter från heaven-gifts.com. Jag hostade väldigt mycket och mådde dåligt av dem vanliga cigaretterna. Vi har nu båda slutat utan problem med hjälp av dessa. Dock har vi fortfarande nikotin i c-cigaretterna, men vi sänker dosen för varje gång vi beställer nya smaker, det finns även vätska utan nikotin över huvudtaget. Min hosta har försvunnit, och jag känner mig mycket piggare i kroppen. Jag skriver till dig för att du ska veta att alternativet finns, även om jag också vet att många bara tycker att e-cigaretter är tönterier. Men mig och min syster har det hjälpt, och även en del av våra vänner. Jag använder den här e-ciggen (http://heaven-gifts.com/Joyetech-eGO-C-starter-kit-with-650mAh-eGo-C-2-upgrade-batteries-and-type-A-atomizers.html. Dock har jag bytat ut den lilla delen där man drar in vattenångan, mot denna för jag tycker den fungerar mycket bättre; http://heaven-gifts.com/new-vision-cartomizer-e-cigarette_Vision-VT-Victory-Tank-eGo-2ml-Coil-changeable-clear-cartomizer-Clearomizer.html). Man fyller på dem med e-juice som det kallas (där man kan välja om man vill ha med nikotin, och i så fall vilken “styrka” eller inget nikotin i alls. Dem hittar du här; http://heaven-gifts.com/gallery-index—0—3.html. Jag använder Hangsens smaker. Oj, vad långt det blev! :) Annars om du bara vill sluta röka helt, så kommer du klara det med! Lycka till! :D

Reply
stinas

Inte dåligt att du berättar det, roligt att du blivit lite mer personlig i bloggen Kenza!

Reply
Erika

Kämpa på kenza! Fem veckor utan cigaretter är grymt bra! Det är bara att börja om på nytt!

Reply
Anna

Alltså 3 cigg på en kväll är verkligen inget att må dåligt över! Bara man kan hålla det på vardagar så kam man ju unna sig ibland!

Reply
Asa

Googla KOL. Hade en föreläsning om det vilket borde få vilken rökare som helst att vilja sluta. För varje bloss du tar krymper dina lungor, och det går aldrig att reparera. Tror inte man kan sluta om man inte på riktigt vill. Vill man och har bestämt sig så tar man inga bloss på fyllan ens :) lycka till! :)

Reply
Annie

Låt inte motivationen försvinna bara för att du råkade röka! Du har varit jätteduktig, tycker du ska fortsätta kämpa! :-)

Reply
att finnas utan att leva

Låter som en trevlig kväll :)
Men ajjabajja med rökningen!

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar

Reply
Sofia

Måste bara få tipsa. Gissar att du prövat en massa redan men det finns en bok av Allen Carr, “äntligen icke-rökare” som förespråkar att man måste inse att man inte “avstår” något genom att sluta röka. Avstå att dö, kanske. Mitt ex läste den och han har rökt sen han var fjorton, i 11 år nu. Han har försökt sluta i nästan lika många år. Han fick tips om boken och slutade “cold turkey” vilket jag står helt förbluffad inför. Men, kan HAN kan du! Prova skadar ju aldrig. Väldigt bra ur psykologisk synpunkt om du förstår vad jag menar. Ändra sin inställning och tänkesätt än att “avstå” och belöna sig för att låta bli att dö. Han säger det bättre än jag! Bara ett tips! :)

Reply
Becky

We can do it!! Det är bara den som ger upp som misslyckas!
/från en annan tjej som kämpar med röksug.

Reply
Daniella

Hej Kenza!

Du är en jävligt cool tjej med svinsnygg stil! Jag skulle vilja ha lite tips på hur en bra “ute-kväll outfit” kan se ut. Gärna inget med kjol eller högklackat. Kör hellre med converse och svarta jeans, men jag vill ha något som gör att jag får lite blickar på mig. Kan ju också påpeka att jag har lila stora bröst som ett par fikon.

Tack!

Du är bäst!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*