• header

MY WHOLE WORLD

WH

Jag vet inte riktigt vad jag skulle gjort utan den här mannen. Ingen kan pigga upp mig så som han gör. Eller jo, ni förstås. Herregud vilka fina mail och kommentarer jag fått från er. Jag kommer att radera förra inlägget så småningom. Eller inte radera, jag kommer göra det privat för jag vill inte ha det i mitt arkiv. Däremot kommer jag spara inlägget och era kommentarer för mig själv. 700 kommentarer fulla med pepp, som jag kan kolla tillbaka på om jag behöver piggas upp lite. Jag är så lyckligt lottad som har er!

// I don’t know what I would have done without this man. Nobody can cheer me up the way he can. Wait…you can as well. Oh my, so many beautiful e-mails and comments you’re sending me. I will delete the last post very soon. Or I wont delete it, I will make it private cause I don’t want it in my archive. But I will save the post and all your comments for myself. 700 supportive comments, and I can look back at them whenever I feel sad. I’m so lucky to have you!

53 Comments

Jag igen

Jag brukar heller inte kommentera men förra inlägget kunde jag inte låta bli och skriva men det kom aldrig med :/ Men när jag bläddra igenom klmentarerna så var det kul och se med så mycket pep :) det brukar alltid finnas någon idiot med en ful kommentar. Med det sagt Du får även världen att bli bättre..så du har din alex och vi har dig! :)

Reply
Emma

Hoppas du hittar ett sätt att hantera allt på (du verkar vara på god väg!). Du e riktigt grym på det du gör, alltid en inspiration. Lycka till med kollektionen å hoppas du hinner njuta även om de e stressigt :) /emma

Reply
Mikaela

Hej Kenza!
För mig skulle det vara en ära att bära ett av dina klädesplagg och skulle därför väldigt gärna ha möjlighet att vinna, vilket isåna fall skulle vara den första gångerna i en sådan här tävling.
Jag hoppas att jag blir en av dem lyckliga vinnarna!
Din blogg inspirerar mig verkligen, och jag läser den varje dag

Reply
Sofia

Fan vad du är bra! Min förebild ( på riktigt alltså) och min dagliga inperation, även du är förfärligt vacker. All kärlek till dig!

Reply
Lisa

Hej! Du är verkligen otroligt fin och blir så bra på bilder! Skulle betyda mycket om du kunde kolla in min blogg och tycka till, tack :*

Reply
Ellie

Hej fina Kenza. Snälla du, ta inte bort det du skrivit. Det finns så många unga tjejer som har en destruktiv relation till sin pappa. Min lilla kusin är bara 15 år och har det riktigt trufft. Hennes föräldrar skilde sig för några år sedan. Hon har Fram tills nu försökt hålla kontakten med sin far. Men han försvinner, bytet nummer och slutar höra av sig. Sen dyker han upp igen som inget har hänt!? Nu har hon bestämt sig för att bryta kontakten med honom. Hon brukar läsa din blogg då och då, när hon inte pluggar.

Det är en härlig känsla att se att oavsätt vilken bakgrund man har och hur jobbigt man än haft och har det så betyder inte det att man inte kan bryta dåliga/destruktiva mönster. Man behöver inte utsätta sig själv för det…..man kan faktiskt välja bort det!

Du är en otroligt stark tjej och förebild för såååå många som kan relatera till dig. Du borde va stolt över de val du gjort och hur ditt liv har format sig! Du har inget att skämmas för eller att dölja!! När jag läser det du skrivit känner jag frihet….konstigt va? Men det är ju precis va den texten handlar om för mig…FRIHET OCH STYRKA!!!

Reply
Maline

Åh Kenza :/ Jag är så hemskt ledsen att du måste gå igenom något så fruktansvärt jobbigt. Det är ett helt annat slags svek när det kommer från en familjemedlem.

Jag hoppas att du får vara ifred och får vara lycklig. Du är awesome, fortsätt kliva upp varje dag och kicka ass!

Kramis!

Reply
Hedie

Du är en stark tjej!
Livet har sina nedgångar, för vissa av oss är det mer extremt än för andra.
Det gäller att hitta öppningarna i kaoset och se andra dörrarna som öppnas.
kanske låter flummigt men jag tror att du förstår. =)

Reply
S

Att låta inlägget vara kvar i ditt arkiv är inte en plåga utan en påminnelse om var du står idag och hur stark du faktiskt är. Det är en påminnelse till alla andra därute som varit med om något liknande att de hjältar. Du är deras hjälte för du står kvar oavsett.
Du är min hjälte.

Reply
Karolina

you have no idea how much it gives me stepping on your blog when i have a bad day, it makes me feel better, it could be your person, perhaps clothes you wear and which inspire,i don’t know. but what I know, is that I wanna meet YOU one day. Have a nice day!

Reply
Mathilda Hörberg

Härliga bilder du har! och fin blogg. Kolla gärna in min FOTOBLOGG med skönhetstips, recept på god mat, fruktdrinkar, hälsotips, vår takterass med pool. inredning, outfits och så mycket mer! :) Finns även massa bilder från vår utomlandsresa till kemer förra veckan!

Reply
E

Well, vi ska ju vara lyckligt lottade som har dig! Som lägger ut ditt liv för att folk ska kunna läsa. Som har ett 24/7 jobb + ett 7-4 jobb också! Som tar outfitbilder till oss nästan varje dag.

Det är vi som ska tacka dig såååå stort! Tycker verkligen synd om dig som har fått stå ut med alla tråkigheter, men du är stark Kenza. Låt inte honom komma åt dig, du har för mycket kärlek runt om dig!

Reply
Moa

Jag undrar varför du egentligen ens behåller hans efternamn? Förstår inte varför man vill dela samma namn med en person som har begått ett så enormt svek som din pappa.

Reply
Natasha Duncan

I recently stumbled across Ivy Revel thru IG and it was like Love <3 at first sight! I'm working to get my body back to beautiful & what better way to show it off than with amazing new clothes!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*