• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Areyoulookingclosely

Omg! I want to win an item from Ivy Revel because it I love it, I love your style, and it would be the very first item that I would own of Ivy Revel! I want to make it known in the Netherlands and display it in my fashion blog… Ivr Revel is gonna conquer Holland!!

Reply
Cassandra

Jag vill bli först att bära ett plagg från IvyRevel AW13 eftersom jag tycker att kläderna är sjukt snygga och du är lite av en förebild för mig så jag vill jättegärna bära dina kläder! Dessutom så ska jag på Paris Fashion Week nu snart så det vore kul att work it i ett plagg från din kollektion!
Kram!

Reply
Kimberly

Jag har precis flyttat till en ny stad, fått ett nytt jobb och är nu in desperate need of a new autumn closet! IvyRevel är exakt den typ av tjej jag är! Är jätte nyfiken över hur höstkollektionen kommer att va då sommarkollektionen var to die for! Varför jag skulle vinna är för att det helt enkelt skulle va sjukt coolt att få vara först att få se kollektionen och få äga ett plagg från IvyRevel! :)
Ha de bra!

Reply
Ida

Hej Kenza! vet inte riktigt hur jag ska starta detta, varför jag vill vinna? Jo, jag har väldigt länge beundrat dig och din stil och har alltid inspireras. Och ända sen du startat IvRevel har jag varit fast, jag älskar verkligen dom flesta kläderna! Men dock har jag inte haft pengarna till dom, så de skulle vara jätte roligt att vinna för engångs skull haha :)Längtar verkligen till AW3-kolletionen kommer, ha en bra kväll Kenza!kram

Reply
Selma

Jag vill bli först i världen med att bära ett IvyRevel AW13 plagg för att jag vill vara den personen som först har det snyggaste plagget hösten 2013. Jag vill känna mig fin och höstig med mitt plagg när jag går genom färgglada löv med mina höst boots samtidigt som jag har en mysig halsduk som aldrig tar slut och sist men inte minst, det som får mig att bli hel, IvyRevel plagget! För mig är det inget som säger höst mer än höstiga kläder, och att få börja med halsduk igen.

Reply
Tuva

Jag tror att den kollektionen kommer vara lika bra som den första, så peppad att få se den snart och jätte glad för din skull!
Varför jag hade velat vinna detta och vara den första som får se är för att jag bara älskar dig och kläderna du designa. kläder är något jag älskar och att få bära ivyrevel hade varit BÄST! Så tagged !:)

Reply
Hana

Jag har flera plagg av IvyRevel’s sommarkollektion i min garderob, och att bära kläderna är, förutom bekvämt, väldigt bra för självförtroendet och trycket. Finns ingen risk för att ångra sig över dagens klädval om man bär något som Kenza Zouiten designat. Och att din blogg är det första stället jag går till för att hitta inspiration gör bara saken bättre. Det skulle vara en absolut ära att få vara en av de första i världen som får bära denna kollektion, verkligen.

Reply
Sofia

Hej Kenza

Varför vill jag vara en av de första att ha ett plagg från IvyRevel’s AW-kollektion?

Alla dina plagg från IvyRevel är så snygga och att få äga ett vore en dröm.
Jag brukar inte vinna något när det kommer till tävlingar och lyckohjul.
Jag önskar att jag hade hunnit köpa från sommarkollektionen men allting som jag gillade tog slut. Man vill ju ha allt!
Du är en förebild och inspiration Kenza!
Man önskar att man fick byta garderob med dig i en hel vecka.

Ha det bra
Kram
Sofia Meijer
[email protected]

Reply
Lovisa Danielsson

Jag vill vinna för att jag älskar att uttrycka mig med kläder,men det är inte ofta dom blir så uttrycksfulla för jag är en 15 årig tjej med inte så mkt i månadspeng.När jag använder min månadspeng till att åka till stan med kompisar räcker inte pengarna till så mkt mer sedan.Så det blir oftast jag och mina vanliga/casual outfits,smälter ihop med alla andra.Men jag känner mig själv och det är inte så min personlighet är,utan full med överraskningar.Så likaså borde min stil vara;) Hjälp mig att låta min stil växa!!

Reply
Miko

Hej Kenza!

Hösten är här! Det är den absolut bästa årstiden och därför kan jag inte vänta tills den nya kollektionen AW13 kommer ut. Det jag älskar med hösten är alla fina höstkollektioner och mysiga kläder, promenader i skogen, som blir allt mer färgglada, gosa framför en film med varm te, regn, Halloween och så vidare… Jag kan fortsätta skriva listan, men den skulle bli alldeles för lång ^^

Jag älskar verkligen allt med hösten, och att vara en av de första som får ett plagg hemskickat… Det skulle kännas overkligt, jag vinner ju aldrig (vilket inte alls är konstigt eftersom det är så många som vill vinna, jag kanske har 1 på 1000 chans att vinna)
Att även se alla plagg innan är ju helt underbart (då slipper jag vänta tills söndag för att se alla plagg och kommer då veta i förväg vilka kläder jag ska klicka hem)
Men att vara de första i hela världen att se kollektionen och ha ett plagg på sig… Jag skulle bli den lyckligaste på jorden… Inga ord kan beskriva
Jag vet inte hur jag ska förklara, jag har aldrig riktigt varit bra på det, allt från problemlösningar till beskrivningar
Men jag hoppas du förstår
Det finns nog inte någon som inte skulle bli glad

Tack så mycket för den här tävlingen
även om jag inte vann, så fick jag ändå chansen
Jag skulle fortfarande vara lika glad och optimistisk
Det är ju trots allt höst! ^^

Tävlingen avslutas snart så hoppas du ser det här

Ha det bra! ^^

//Miko

Reply
Helena Pettersson

Först och främst så älskar jag era kläder, såå fina! Jag hade använt plagget dagen efter att jag hade fått hem det (om jag nu skulle vinna då haha). Är galen i kläder och att få vinna ett plagg samt kunna bli FÖRST hade varit riktigt häftigt och att ha på sig en fin tröja och känna sig fin, gör hela ens dag!

Maaassa kramar! :)

PS.
När jag vaknar och är sur, är jag som en tiger i en bur. Då tar jag på mig denna runt min kropp, för då kommer mitt humör ligga på topp! :D

Reply
Madelen

Hejsan! Jag vill vinna därför att det skulle vara hur häftigt som helst att få vara en utav de första som får bära ett Ivy Revel plagg!! Och att det är DU KENZA som har designat det, det är så himla häftigt!!! Och nu i denna trista höst med högar av läxor skulle jag bli så glad. Skulle vara såå lycklig om jag vann… <3

Reply
anneli

Jag vill så gärna vinna ord kan inte beskriva hur mycket jag vill ha ett ivyrevel plagg jag tävlade förra gången också men vann inte så nu kommer jag hålla tummarna tills dom blir röda. Hoppas jag skulle skrika av lycka eftersom jag älskar kläder och jag har blivit mer mode intresserad på sista tiden. Men ett ivyrevel plagg fattas i garderoben kram älskar bloggen kenza

Reply
Linn Viklund

Varför jag vill bli först i världen med et IvyRevel AW13, är väl framförallt för att jag är väldigt intresserad inom just ämnet mode. Jag delar mitt intresse med de flesta av mina vänner och att just jag skulle få vara en av de fem första med ett plagg ur denna kollektion skulle vara en ära för mig.

Då det gäller min klädsel kan jag bära vad som helst, har inga gränser faktiskt. Med en snygg styling går att göra allt modernt och stiligt.

Att klä sig hårdare och mörkare är verkligen jag, finns inget jag är så bekväm som i just mörkare färger och hårdare stil, mamma ber mig alltid köpa plagg i mer färger men jag fördrar svart/vitt m.m

Så om jag vann detta skulle jag bli hur glad som helst, förmodligen hoppas och skrika av glädje, ringt mina vänner, instagrammat och mycket mycket mer!

Reply
emma

det skulle vara hur kul som helst att vara först i världen med något, vilket man troligen inte kommer vara någon annan gång än just denna.. Skulle också vara jätte kul att få bära ett plagg designat av dej. HOPPAS på det bästa! kram

Reply
sarah

Jag vill bli först i världen med ett plagg ur IvyRevel´s AW13-kollektion för att jag älskade den förra och är säker på att denna kommer bli minst lika bra. Att sedan få äga ett plagg som ingen annan äger är en speciell känsla! :)

Reply
Trine Pedersen

Hi there!

I discovered Ivyrevel, quite by accident, not that long ago. But I’m glad I did. I loved your latest collection. Very modern, stylish, but with a nice twist of edgy and cute. The perfect kind of clothing items!!

Even though I love clothes for all the seasons, fall is by far my favorite season when it comes to clothes and accessories. I love how you are able to layer your clothes in all kind of ways, and both be comfortable and well dressed.

So, yes, I would very much like to win a piece from your new fall collection. I kid you not, it would make not only my day but my entire season, haha! I really believe that your collection resembles a strong, confident, independent, well-dressed woman and not that clothes means everything, but I do believe it can make a difference in the impression you give and how you feel.

Reply
Cherin El-Halabi

Hey Kenza!

I’m a girl from denmark, and i’m one of those types whos always in her gym clothes because i study sports in my last year of gymnasium (high school). So i have never time to wear ‘normal clothes’ i’m always stuck in my training pants and a sweaty t-shirt. So when i finally have time to wear somthing nice , i open my closet and i have NOTHING to wear, when i go shopping i end up buying sports bra, training pants and i always forget to buy somthing nice. After i saw your collection i was in love!! it’s girly, it’s simple and it’s pretty to. So i really hope i will win, and even though i don’t win i will still buy some of your collection!

ps. I’m in love with your blog! i just love your style <3

Big love
From the girl in the sweaty t-shirt :D

Reply
Monia

Hej Kenza!
Jag har precis börjat gymnasiet inriktning foto och älskar kläder. Det skulle vara så otroligt häftigt att bära ett IvyRevel plagg på insparksfesten om några veckor. Skulle vara så himla kul att få piffa upp sig lite.
Tack för din fina och inspirerande blogg Kenza.
Epost- [email protected]

Reply
Kira Casén

Hej Kenza!

För cirka 5 år sedan deltog jag i en av dina tävlingar. Då var priset en hoodtröja från MTV EMA och även då skulle man motivera varför man skulle vinna. Jag skrev en lång förklaring om hur musiken och dansen hjälpt mig att klara av en ganska tuff barndom med tuffa familjeförhållanden. Döm av min förvåning när jag bland 600 bidrag vann tävlingen! Tröjan kom på posten och glädjen varade i exakt 36 sekunder. Så många sekunder tog det nämligen innan jag insåg att tröjan var för liten. Men stolt som jag var bar jag den ändå, dag ut och dag in, som ett bevis på att min glödande penna och skärpta kommentar givit utdelning. När jag nu ser att du har en tävling där man kan vinna något från ditt EGET märke måste jag delta! Vilken dröm att få välja bland din design, få hem det på posten och (för att du valt storlek själv) få dra på ett plagg som passar! Jag tänker inte skriva ner fler orsaker. Den tuffa tiden ligger bakom mig, jag blickar bara framåt och för stunden är livet bra! Men det vore snäppet bättre i ett plagg från DIN kollektion, härliga du! Kram!

Reply
Indy Mora Moreno

Hi Kenza,

I want to own a piece as one of the first because last time
I didn’t get the chance to buy the piece I wanted (the Davis playsuit)
I discovered ivyrevel too late and I’m still kinda bumed I don’t have it
hanging in my closet!! So this time I want to have the chance to have
something new from your FW collection.

x

Reply
Anna

Hej Kenza!

15-årig tjej som behöver nya kläder till hösten och skulle verkligen bli överlycklig om du valde mig att få välj ett plagg från den nya kollektionen. Du kan ju dela med dig lite av din snygghet haha.

Jag har suttit i cirka 3 veckor och uppdaterat IvyRevel.com varje dag för nyheter (innan jag såg att du gjorde den här tävlingen). har skrivit lite inlägg till och från i veckan men som inte kändes speciellt minnesvärda…

Jag har då aldrig vunnit en tävling som jag varit med i, men denna skulle jag bli så besviken eftersom jag är heelt kär i allt från IvyRevel.

Håller tummarna för att du väljer mig, i vilket fall är du så snygg och din blogg äger.

*gillade även facebooksidan och följde instagramkontot*

kisses n hugs från Anna xoxo

Reply
Emma

Hej Kenza!!! Om jag skulle bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg skulle nog mina föräldrar slippa mitt eviga tjatande på morgonen om att jag inte har något att ha på mig… :))

Reply
Alva

Hej kenza, jag är en fashionista från en liten stad i allra norraste Norrland. Jag älskar att ha på mig unika och fina kläder vilket är ganska svårt att få tag på då utbudet i min hemstad suger, när man äntligen hittar ett superfint klädesplagg så har redan halva skolan ett likadant. Därför skulle det vara så sjukt kul och coolt att få vara först med något för en gångs skull, att kunna gå till skolan och känna sig speciell. Jag äskar din blogg och din stil är helt grym!!

Reply
Emma

Endast 5 min kvar, men jag är fortfarande i tid right :P
Jag ska fatta mig kortfattat, eftersom att jag bara har 4 min på mig… Men jaja, jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg från kollektionen utan att ens veta hur kläderna ser ut, för jag är HELT säker på att kläderna kommer vara dödligt snygga. När du gör en kollektion så kan det inte bli annat en sjukt snyggt!!!! Hoppas jag har en chans att vinna trots att jag är seeent ute… Kram!

Reply
Berenice Paetz

Kenzaaa! I absolutely love you and Ivy Revel so so so much! I’m 21 years old & from Berlin /Germany and I would love to choose one of the new pieces of Ivy Revel. Have a nice evening! Much love <3 Berenice

Reply
jenny sandberg

Hej Kenza!

Jag anmäler mig med till tävlingen så här i sista minuten (hoppas jag hann med..) Det beror troligen på att jag har gått omkring och funderat på en bra motivering. Varför ska just jag få vinna någonting?

Well, jag är 16 år gammal, känner att livet just har börjat, jag bor hemma med en härlig familj som jag älskar och som älskar mig. Jag studerar till närvårdare och vid sidan om det går jag i gymnasiet. Jag har turen att ha fötts i ett land där det inte förekommer krig, jag har massor med vänner som jag älskar och som älskar mig, en allra bästa vän som stöttar mig i vått och torrt. Jag spelar innebandy på min fritid i världens härligaste lag, jag är också lyckligt lottad som hittills inte drabbats av någon sjukdom, inte misst någon så himla nära, aldrig skurit mig eller skadat mig allvarligt. Jag har turen att varje dag kunna stiga upp och le åt mig själv i spegeln, kunna klä mig hur jag tycker, ha vilken färg på naglarna som hellst. Och jag är så otroligt tacksam!

Varför är jag då värd att vinna? Jag vet inte, ingenting gör mig så otroligt speciell, eftersom jag är frisk, glad och kry. Det jag vet är att jag älskar din förra kollektion, och den här kan inte vara annat än lika fin om inte finare!

Kram!

Reply
Moa

Jag vill vara först i världen att vara i dina kläder eftersom att ditt liv verkar vara så perfekt. Och det är inte alla som får chansen :D kram!

Reply
Berenice Paetz

Oh I forgot. I wanna be the lucky one because here in Germany, Ivy Revel isn’t popular at the moment. I’m pretty sure that everyone would love the new pieces of the collection and I wanna be the first who is presenting your clothes.

Reply
MyzaaN

oj oj motivera varför jag ska vinna? Super svårt. Jag förtjänar det inte mer än någon annan. Men sista tiden har jag verkligen jobbat sten hårt på bland annat jobbet, min farfar har hamnat på sjukhus och min pojkvän har blivit utbränd. Det är verkligen mkt som hänt på en gång .Skulle vara kul att att få muntra upp sig själv lite. gillar såklart redan er sida på fb.

Reply
Sandra Vikström

Hej Kenza!
Jag skulle behöva vara först i världen med ett plagg från AW13 för att jag är frusen av mig. För att jag bor uppe i Luleå och tror jag vet vad mode är. Jag skulle vilka vinna för att förebygga min årliga höstdepression, för att känna mig fräsch i ett plagg från Ivyrevel. För att få ny energi och fota snygga bilder med min fjärrutlösare som jag för femte gången måste beställa en ny av då jag alltid tappar bort den. Jag är en norrbottning som vill inspirera och det vet jag att jag gör på många plan men när det kommer till mode – då inspireras jag av dig.

Reply
Mounia

First of all I love your blog, I’ve been reading it for 2 years and as a Moroccan I am so proud of you and your amazing work. It will be an honor to be the first one to get a piece from your wonderful collection because you inspire me and also because it’s probably amazing :D so please if I could have this chance that would be the highlight of my life :) Thank you for being a great role model. Love always, Mounia <3

Reply
Fnan

Kan börja med att jag aldrig tävlar för jag känner att det aldrig kommer hända något! Jag älskar kläder älskar fashion något jag vill jobba med i framtiden något jag ska kriga efter! Drömmer om att ha egen kollektion! Ja vill vinna detta för ja älskar kläder nytt! Som ingen har och speciellt något som är kenzas kollektion!!!!! Stor inspirationskälla som jobbar hårt även om de finns hatare där ute keeep workin kenza!! Ja vill sååååå gärna ha ett plagg so bad assssså!!!!!

Hoppas verkligen ja kan vinna en dröm verkligen! // 19åring brud

Reply
Hanna

Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom jag älskar ivy revels kläder men tyvärr inte har råd att köpa de. Därför hade jag blivit jätte glad om jag vann så att jag kan få ha ett av dina underbara plagg ändå <3

Reply
Anna

Jag skulle verkligen vilja vinna och det skulle betyda sjukt mycket för mig! Jag avgudar din klädstil, varje morgon när jag får panik över vad jag ska ha på mig så tänker jag vad skulle Kenza ha på sig? Och då blir jag alltid nöjd! Eftersom att du har bestämt /designat dessa plagg skulle det vara enormt häftigt att ha på sig som!

Reply
Towie

Åhh vad spännande med en ny kollektion! Har inte direkt någon bra motivering, men det skulle helt enkelt vara jätte kul att vinna även fast chansen är minimal bland alla dina läsare! Well, lycka till allihopa som tävlar iallfall!

Reply
Malin Ohlsson

Jag skulle vilja vinna eftersom din kollektion senast va så grymt snygg så nya kollektionen kommer säkert vara hur bra som helst. Såg din tävling och blev genast sugen på nya höst kläder, och va vore inte bättre än att vinna dom hos dej? Och ifrån din kollektion. Rena drömmen. Håller tummarna nu kram!

[email protected]

Reply
Therése Anderstedt

Hej Kenza och teamet!
För min del behöver jag lite motivation, en liten push ut i den burriga hösten. Många menar att det är: “såååå myyysigt med alla halsdukar och varm choklaaaad så gos”, men jag och andra sidan har aldrig riktigt känt det där extra för hösten. Kanske är det för jag inte har något fabulöst att bära för att välkomna denna årstid? Självklart ser jag fram emot er AW13 kollektion, och kommer nog götta till mig nåt där i alla fall.

Puss och kram fina ni!

Reply
PR

Don’t know did it publish my comment or not, but Kenza I adore your style! Me and my sister follow you for couple of years now, we read it every day, our friends started to read it. They all know our love and devotion for your blog :D I showed them and some of them are your followers now tOO :D
We so love ivyrevel line! It is soooo pretty *_* I can only imagine the fall line that is comming *_*
So proud of your succes! Greeting from Balkan :D :*

[email protected]

Reply
candida

Nice weblog here! Also your site so much up fast! What host are you using?
Can I get your affiliate hyperlink to your host? I desire my website
loaded up as quickly as yours lol

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*