• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Julia

Jag och min sambo har precis köpt en bostadsrätt ihop (vilket är det läskigaste men mest spännande jag någonsin gjort), men det innebär också att vi måste dra ner på en hel del utgifter den närmsta tiden. Vilket innebär att jag inte kommer få shoppa… Jag vill så himla gärna vinna ett plagg för jag tycker IvyRevel är ett märke som passar min stil och det skulle vara grymt att äga ett plagg designat av dig!

Reply
Lina Petersson

Jag skulle jättegärna vinna ett plagg ur er nya kollektion för att jag älskade verkligen den första lanseringen och kan bara drömma om hur AW kommer se ut..! Men för många, inklusive mig, så är priserna lite för höga för att ha råd med det. Sä att vinna ett plagg skulle vara rena drömmen!

Reply
jennie

hejsan fina du! jag skulle jättegärna vilja vinna denna tävlingen och äga något ifrån den nya kollektionen först av alla i hela världen för att jag älskade stilarna innan och jag antar att dom här är minst lika snygga som de förra var. Sen så behöver jag verkligen nytt till min tomma garderob :)

Reply
Annie Wattman

Jag älskar speciella, coola grejer som inte alla har och det är för mig precis det IvyRevel är! Klädesplagg man känner igen, men omgjorda á la Kenza! Därför skulle jag bli så himla glad av att vinna ett av era unika plagg, och att dessutom vara absolut först med det är ju verkligen ett plus i kanten!

Reply
Emma Hallén

Det hade varit så kul att få vara först med ett plagg från den nya Ivy Revel kollektionen. Unik unik inte en jäkel lik som jag brukar säga!

Reply
Therese

Hej!
Jag har faktiskt ingen bra motivering till varför just jag skulle vinna tävlingen, jag kan inte säga mer än att jag tror väldigt positivt på din kollektion och skulle bli världens gladaste tjej om jag vann!

Reply
Elin

Jag skulle såååå himla gärna vilja vinna ett IVYREVEL plagg för att få känna mig riktigt stilig med en kaxig touch i höstens kyla :D tack för en toppenblogg Kenza!

Reply
elvira molin

hej! Jag tycker jag ska vinna för jag älskar kläder och jag tycker verkligen att ivyrevel har superfina kläder och är helt säker på att höstkollektionen kommer vara minst lika fin och cool som er första kollektion! Jag är super spänd på att se alla fina kläder och hoppas verkligen att jag kan få bära ett plagg själv! Puss

Reply
Nathalie

Varför jag borde vinna ett plagg är för att jag aldrig vinner något.. Hahaha, kommer väl säkert inte vinna nu heller men varför inte ge det en chans! Älskar IvyRevel och det vore as grymt att få vinna ett plagg, dessutom ett plagg från höstkollektionen som låter som min typ av stil! Kramar

Reply
Tova Tjerngren Sand

Hej Kenza!
Att äga ett plagg från IvyRevel har varit en stor önskan ända sedan jag såg plaggen för första gången. Jag kan inte ens tänka mig hur snygga dom kommande plaggen kommer att vara och det hade varit så himla underbart att få chansen att välja ut precis vilket plagg man vill, rena drömmen! Lycka till med kollektionen :) Kram

Reply
Sofie

Kom precis att tänka på de gånger man suttit här och tävlat i olika tävlingar på bloggar, hemsidor, facebook osv. och försökt förklara varför man skulle förtjäna att vinna det fina priset man så gärna skulle vilja ha. Men ärligt talat så är ju inte jag bättre än någon annan, jag förtjänar det inte mer än någon annan. Så nu tänker jag om, och säger bara att jag tycker att den första kollektionen var så himla fin, och tvekar inte på att det finns något som jag kommer fastna så för och dreggla efter i den nya! Sååå… Jag borde vinna för att jag har kommit underfund med detta och lärt mig något…? Hehe skämt å sido, det skulle bara vara sjukt roligt!

Måste bara säga att jag beundrar dig så för att du är så grymt modig och stark som publicerade dina känslor och tankar angående din pappa, du förtjänar allt du uppnått!

Reply
Copa

I’m a big fan of you Kenza! And I would be a sooooo happy girl, if I could win one of your new Ivy Revel Collection! Hope your choose me! If not I wish you the best Monday-Evening ever!

Love,
Copa

Reply
Johanna

Skulle så gärna gå i ett av era plagg. Känner verkligen igen mig i beskrivingen av er höstkollektion. Försöker att varjedag välja de kläderna som jag känner för att ha på mig, och strunta i alla regler. Vill liksom kunna visa vem jag är idag genom vad jag har på mig. För tillfället är jag extremt skoltrött och könner mest för att rymma till ett annat land eller något, men det funkar inte. Så allt möjligt som livar upp är välbehövt. Skulle älska att bära något av era plagg helt enkelt.

Johanna

Reply
Frida Kyrö

ahh jag älskar din stil otroligt mycket och dina kläder som du designat är sjukt snygga! Det skulle vara så kul om jag skulle få bära något av dina kläder. Många säger att du och jag har samma stil, men jag vågar inte riktigt gå hela vägen med mina kläder så skulle höja mitt självförtroende något enormt om jag fick bära något så snyggt och något som du själv valt. tack tack! älskar din blogg massor :) [email protected]

Reply
Severina

Jag vill vara den första i världen för att det skulle vara hur grymt som helst. Älskade eran förra kollektion så kommer antagligen älska höstkollektionen också! Känner även att det inte skulle skada om min höstgarderob blev lite uppdaterad med något snyggt plagg från Ivyrevel.

Reply
Jasmina

Att få vinna ett plagg från IVYREVEL
Skulle få mig att känna mig hel
Designat av Kenza, att få bära det plagget
Skulle få mig mig att känna mig så fin
Så fina Kenza, säg till mig;
Att jag vinner denna underbara skapelse.
Så jag kan få vara fin som dig
Som är finare än en rosa bakelse

Reply
Kristina

Åh åh gud vad kul! Jag skulle så himla himla gärna vilja vara först med att äga ett IvyRevel plagg för att jag sparar alla pengar jag jobbar ihop till att kunna komma iväg till min fina pojkvän i USA,som jag saknar så himla mycket, vilket gör att jag inte har pengarna att investera i fina höstplagg. Skulle bli så glad om jag vann. Kram på er Ivy Revel gänget!

Reply
Olivia

Jag vill vara först ut med IvyRevel AW13 plagg, för att visa er motivation. Genom att vara den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv, visar jag er en stark tjej som klarar alla motstånd i livet och lever sina drömmar, och ger ALDRIG upp!

Reply
MERSAna

Jag vill vara en av de första att äga ett IvyRevel aw13 plagg för att jag älskar din smak på kläder och tycker att du är så otroligt duktig på det du gör. Äger två par Wildflower by Kenza skor, köpt dina smycken och vill mer än gärna ha något från din nya kollektion. Har inte så lätt för att handla kläder då jag har en massa andra räkningar som måste prioriteras, så det hade varit kul att vinna!

Reply
Emmy

Varför vill jag bli först i världen med att äga ett plagg från IvyRevel AW13?

Jo, det är såhär att jag är helt out of my mind förälskad i den förra kollektionen som släpptes, men har tyvärr ingen stabil ekonomi så att jag kan klicka hem det, även om jag så gärna vill. Så spänningen med att kanske få bli en av de fem som får se kollektionen först, är riktigt mäktig! IvyRevel är verkligen ett av de få märken jag skulle vilja bära, och med stolthet. Urläckra kläder, men är tyvärr en aning för dyra för lilla mig, så det hade blivit en perfekt gåva till mig! :)

Reply
Veronica

Jag skulle vilja ha ett IVY revel plagg för jag älskar designen på era kläder och det vore jättekul att vara en av de första som får bära ett av era senaste plagg. Du är en person man ser upp till och det vore skitkul att få ha en garderob med ivyrevel plagg! :D
/Veronica

Reply
Sandra

Jag önskar att vinna, dels för att jag litar på din smak, dina kreationer och visioner! Jag har kämpat genom livet för att hitta mig själv och känner att jag äntligen har landat. Idag är jag 20, har arbetat för att nu ta tag i gymnasiestudierna på folkhögskola – bättre sent än aldrig. Har tryckt ner mig själv med allt för mycket ånger, stress och negativa tankar. Nu kan jag stå upp för mig, vara stolt och le mot världen, mot främlingar, mot mig själv, inte oroa mig för vad folk ska tycka och tänka om mig. Och detta skulle jag så gärna vilja spegla i någon av era plagg och bära upp outfiten med värdighet. Kram och Lycka till hela gänget bakom IvyRevel. Ni kommer att slå i succé, det är jag säker på.

Reply
Ellen

hej kenza!
jag skulle jättegärna vilja vinna denna tävlingen för att jag aldrig riktigt har råd att unna mig själv något märkesplagg. jag älskade verkligen eran senaste kollektion och tror att denna kommer vara minst lika spännande.

Reply
Sanna Linde

Jag skulle SÅ gärna vilja vinna ett valfritt IvyRevel-plagg för att jag har längtat efter att få vara mig själv. Vill inte dra någon snyfthistoria om att jag blev mobbad som barn och inprincip blev tvingad till att se ut exakt som alla andra i 15 år för att känna att jag “passar in”. Men så är faktiskt fallet, och jag har nått den punkten då jag äntligen bestämt mig för att vara mig själv och klä mig så som jag vill. 15 år tog det för mig att inse att mitt rätta jag är också mitt bästa jag, och det skulle vara grymt om ett plagg från IvyRevel fick äran att vara starten på mig, den riktiga Sanna. För jag är så redo att äntligen få visa allihop vem jag verkligen är genom att klä mig som jag vill, låta plaggen tala liksom. Det går verkligen inte att beskriva ordentligt med ord hur mycket jag verkligen skulle vilja vinna♥ (Det skulle även vara häftigt att få bära ett plagg från just din kollektion, hehe)

Massor med kramar!

Reply
Julia Wihlborg

Hej Kenza!
Jag skulle vilja vara en av dom första i världen att få ett plagg från er höstkollektion för dels skulle det ju vara as ballt, och er förra kollektion var ju bara hur snygg som helst så denna är med säkerhet minst lika snygg! Jag skulle ju även bli superduper glad!

Hoppas du får en trevlig fortsatt kväll (eller dag, vet inte riktigt när du läser detta) och hoppas att jag blir en av vinnarna, kraaam på dig!

Reply
Karolina

Älskar verkligen din blogg! Helt klart bästa bloggaren någonsin! Och du har ett drömutseende!
Jag skulle tycka det vore grymt att vara först i världen med att få välja ett plagg i höst kollektionen. Jag älskar mode och jag älskar alla kläder från IvyRevel, men har tyvärr inte tillräckligt med pengar till att köpa något därifrån. Därför skulle det vara så kul om jag vann den här tävlingen!
Älskar din blogg!

Reply
Leila

Jag vill bli en av det första med ett plagg från er nya kollektion för att jag kommer spendera vintern i öst afrika (blir kyligt uppe i bergen) och kommer inte kunna shoppa i butiker med min stil i ett halvår. Då vore det super kul om jag kunde ha med mig ett plagg från Ivyrevel !!

*Fingers crossed”

Reply
Louise

Ett plagg från AW13 kollektionen skulle ge min stil den kicken som behövs för att få mig att inte bara se ut som en riktigt snygg stadsbabe utan också känna mig som en!

SJÄLVKLART har jag gillat Ivyrevel’s facebook sida! :)

Reply
Emma

För att jag älskade din förra kollektion men jag hann inte köpa något innan min stl tog slut :( dina kläder är så himla snygga och det skulle betyda jätte mycket för mig om jag vann denna tävlingen. Du är min största inspiration här i livet. löv you kenzzz
Gillade IvyRevels facebook sida så fort jag såg den på facebook<3

Reply
Mina

Åh vilken rolig tävling!
Jag skulle vilja vinna ett plagg ur höstkollektion eftersom att jag är helt säker på att det kommer vara en grymt snygg kollektion, och som du skrev ovan, hur häftigt är det inte att vara först i hela världen med att äga ett plagg från Höstkollektionen??
Det hade varit sjukt coolt, och jag hade blivit sååå glad ifall jag vann.
Självklart gillar jag IvyRevel på facebook! ;)

Reply
Sara Johansson Clausen

Jag vill vara först i världen att vinna ett plagg från ivyrevel pga att jag sen jag var 10år har följt din blogg. Jag älskar hur du klär dig och om jag hade alla pengar i världen så skulle jag köpa alla dina “outfits”. När jag fick reda på att du skulle skapa ett eget märke så blev jag jätte lycklig.. Dock tog allting på sidan slut väldigt snabbt & jag blev utan något plagg.
Nu när det kommer ut nya kläder så vill jag i alla fall försöka med denna motivering att få chans till att ha ett plagg som INGEN annan än jag och några få har (i alla fall i några dagar). Annars har jag problem med att alla jag känner, inklusive jag själv köper från samma ställe sen står man där en kväll & har på sig likadan tröja/byxor osv..

Reply
Ida

Det vore himla roligt att vinna då jag ser fram emot höstkollektionen något enormt. Ni lyckades riktigt bra med förra kollektionen så ska bli spännande att se ert jobb denna gång också.

Reply
Alina

Hej fina Kenza.
Har precis blivit dumpad och jag kan inte hjälpa att känna mig så ful och.. ovärd? Jag tror verkligen att om jag fick lite nya kläder så hade mitt självförtroende ökat och jag tror jag hade blivit mer som mig själv igen. Känner verkligen att jag behöver en ny fräsch start! Nu håller jag tummarna. Kram Alina

Reply
Vera

Hej Kenza! Jag skulle bli jätteglad över att få vinna ett plagg ur höstkollektionen! Som varje höst behöver garderoben en rejäl uppdatering och IvyRevel’s kläder är grymma! Utan att ha sett kollektionen skulle jag välja ett plagg som går att bära på många olika sätt under hösten och vintern! Du är grym!

Reply
Emelie

Vi väntar vårt första barn inom några få veckor och har inte fokuserat så mycket på mig själv på väldigt länge, och när pluttan kommer är nog kläder till mig själv inte det första jag skulle prioritera.
Men jag skulle bli den coolaste morsan i stan med ett IvyRevel plagg!

Reply
Georgia

i have been following your blog for 3 years now and i love absolutely everything you create!i live in greece therefore i also think it would be a good promotion to promote your clothes in southern europe :) i absolutely loved your previous collection but unfortunately i was not able to order anything from it :( keep up the amazing work! <3

Reply
Ellen Torkelsson

Hej jag heter Ellen och är 15 år gammal! Jag är en tjej som ofta känner mig osäker på hur jag ser ut och om jag är tillräckligt bra osv. Genom att bära snygga kläder känner jag mig genast mer självsäker och vågar vara mig själv. Ett par snygga kläder från tex Ivy Revel kan förändra äns dag så mycket och den förändrar min genom att ge mig självförtroende och känna mig snygg.
Skulle vara extremt roligt och speciellt att få bära ett av dina plagg Kenza, att för någon gång vara lite udda och ha ett klädesplagg som inte så många andra har.

Love IVY REVEL<3

Kramar Ellen Torkelsson

Reply
Therese

Eftersom jag inte äger ett klädesplagg från IvyRevel över huvud taget så skulle det vara awesome! Som student har man inte så mycket pengar att köpa fina kläder för! :/

Reply
Maria

Jag vill vinna för att jag vill bära runt på ivy revel kläder nu på höst! Nu ska jag inte säga “jag vinner aldrig ta mig” nej. Men jag hade varit överlycklig om jag vann! haha :)

Reply
Petra M.

Oh, I d love to have something from Ivyrevel since you don’t ship to another countries for now :( !! <3 you are my all time favourite blogger and I love the diary in Guess you did!!!:) xx

Reply
Amanda

Det hade varit en ära! Här går man som en helt vanlig tjej och aldrig kan få gå på modeveckor, pressvisningar, man får aldrig ha en fancy klänning från någon känd designer på nån gala osv, osv. Tänk att få vara först, före alla andra för en gångs skull. Lyxigt!

Reply
Amanda Fröling

Jag skulle bli överlycklig om jag fick chansen att välja ut ett plagg i din kollektion! Då jag normalt är en så kallad hm tjej som inte har så mycket pengar att lägga på kläder skulle det bli ett väldigt utstående plagg i min garderob om jag fick välja något från dig nya kollektion!
Så länge håller jag tummarna!

Reply
Petra

Jag skulle blir såååå glad ifall jag skulle vinna, gillar verkligen märket och tycker att kläderna är såååå fina:D kanske inte världens bästa anledning men det är sanningen:) haha:D

Reply
Emma

Jag vill vinna ett plagg från din balla höstkollektion för jag vill vara tjejen med de snyggaste kläderna på en kommande 25 års fest och kunna le av lycka av att ha vunnit plagget!

Reply
Elin Jonsson

Varför jag skall vinna!?

Det är svårt att motivera varför just jag ska vinna, det finns alltid dem som har 1000 ggr bättre motivering än mig! Och jag vill vinna för att som alla andra älskar jag att vara med och i tävlingar och vinna!!

Med vänliga hälsningar

Elin

Reply
Nellie

Jag skulle vilja vara först med att bära en av ivyrevels nya kläder för om denna kollektionen är lika snygg som den förra vem skulle inte vilja ha den?
Jag hoppas bara att jag har turen att få känna mig speciell och lika vacker som tjejerna på bilderna. Jag hoppas bara att du tycker desamma :)

//Ha en bra kväll och lycka till, till alla er andra tjejer

Reply
Mariam Barakat

Hej!

Jag vill vara den första i världen med ett klädplagg från IvyRevel’s AW13-kollektion, för det första skulle det varit hur roligt som helst att visa upp plagget för alla och låta dem vara avundsjuka, för det andra älskar jag mode och framförallt kläder!!! Håller tummarna

MVH
Mariam Barakat

Reply
Annie P

Jag vill jättegärna vinna ett plagg från ivyrevel. I våras åkte jag iväg som volontär på andra sidan jordklotet, för att göra detta måste man spara. Vilket jag gjorde länge. Därför har jag inte unnat mig kläder på jag vet inte hur länge utan har hellre sparat till resandet. Därför vill jag gärna ha något fint och nytt till hösten :) kram

Reply
Ina Forsgren

Jag vet att det är många som läser din blogg. Jag själv har läst din blogg sen du började.. Jag har även träffat dig en gång och du är en så fin person, verkligen! Därför skulle jag önska att äga ett plagg ur din egna kollektion. Skulle vara en dröm. Jag har inne på ivyrevel var dag och kollar på de fina kläderna.. Men hittills har jag inte haft råd faktiskt, har velat unna mig ett fint plagg från dig, men har varit för mycket räkningar det senaste.

Ja, oavsett. Så du är du en fantastisk människa.. Och din blogg är helt otrolig!

Kram!

Ps. Gillar såklart ivyrevel med!

Reply
kay

1. Åh blev så glad för att se denna tävlingen. SJälv tycker jag att ivyrevels kläder är sjukt snygga. Har varit i Kina i ett år så ville inte köpa ivyrevel för slipper så mycket frakt. Dock vill jag ju så sjukt GÄRNA ha era plagg, plus åker jag till england för att plugga så kan visa upp mina snygga kläder där :D.

Reply
Tyra D

Åh älskar ju både märket Ivy Revel och dina fina kollektioner för Jofama, detta låter som typ en blandning av de två men ändå som nåt helt nytt. Äger än så länge inget IVYREVEL plagg men blir riktigt sugen på beskrivningen av höstkollektionen! Gillar att blanda söta plagg med lite “hårdare” typ av kläder och sen skulle det förstås vara sjukt coolt att vara först i världen med att bära kläderna från ett märke som en av mina största förebilder faktiskt varit med och skapat!
Gillar er på Fb och följer även er på instagram, håller tummarna ;P

Reply
Kristina

Det skulle vara riktigt roligt att få äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion. Eftersom jag inte brukar vara med på tävlingar så skulle det vara kul att få en chans. Så får väl chansa och se om man blir en av de 5 vinnarna. Att äga ett plagg från IvyRevel skulle vara grymt. Men man får väl hoppas på det bästa!!

Reply
Alice Wallner

Jag har varit inne och kollat på era kläder i somras men det har aldrig riktigt blivit av att jag har beställt…

Att jag skulle passa i Ivyrevel är ingen nyhet,
det är något som varenda en av oss redan vet
Ett par jeans eller en stickad tröja
oavsett i vad kommer jag att röja!
Kenza du är riktigt begåvad,
så vem som helst skulle i dina kläder kunna bli förlovad!
Att detta skulle betyda mycket för mig är ingen nyhet,
det är något som varenda en av oss redan vet!

Hoppas att du väljer mig! :D x 100000000

Reply
Matilda

Jag vill bli först i tävlingen för att Kenza är en stor inspiration för mig, för att alla andra kläder hon lanserat är otroligt fina. Jag har aldrig fått chansen att köpa några kläder pga olika saker. Nu har jag chansen att vinna ett plagg och jag hoppas på det bästa! :)
[email protected]

Reply
Elin

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg från er kollektion för att jag tycker verkligen om din klädstil och jag är väldigt nyfiken på den nya kollektionen och det hade gjort hela mitt år ifall jag vann den här tävlingen!

Reply
Josefine

Jag ska vinna för att DU & IVY REVEL ÄR BÄST. Jag skulle kunna gå och köpa chokladglass i världens snyggaste plagg och sedan äta den in front of everyone Else! Nämen seriöst, låt mig vinna så älskar jag dig för alltid:D (har följt din blogg i typ fyra år! Du är så inspirerande och rolig, kramkram<333)

Reply
Paula

Kan säga såhär att det minst sagt skulle ljusna upp den kommande hösten, då jag har tusen tentor att skriva. Skulle ändå kännas lite bättre att skriva dessa tentor i ett snyggt IvyRevel-plagg, som denna fattiga student inte skulle ha råd med i vanliga fall. Hoppas att denna korta motiveringen gjorde sitt, kan även påpeka som en liten parantes att jag redan gillar facebook-sidan, sedan innan. Trevlig vecka på dig hördu, det verkar du förtjäna!

Reply
sofia hansson

Åååååh jag skulle bli så fruktansvärt glad om jag vann!
Jag har liksom inte pengarna att köpa kläderna då jag pga av vissa omständigheter måste prioritera annat. Men jag älskar verkligen det du gör och det skulle vara så kul!!
Kram!
Jag gillar fb-sidan också :)

Reply
Sanna

Hej!
Wow vad glad jag skulle bli om jag vann den här tävlingen!
Jag älskade den förra kollektionen, så kan tänka mig att denna är minst lika fin!
Beskrivningen av kollektionen låter väldigt jag, Åtminstånde den jag vill vara! Behöver verkligen en uppdate i höst gaderoben då jag känner att jag bytt stil ganska mycket från förra hösten, vågar mer nu och har hittat mig själv bättre iallafall :)
Sedan älskar jag din stil så jag litar på att kollektionen är AP-SNYGG!!

Kul att du fått skapa ditt eget märke, har varit en dröm för mig sen länge tillbaka, hoppas allt går vägen för dig!

Btw facebook sidan är gillad :)

Reply
Hanna

Jag vill vinna ett av dina kickass plagg bara för att kunna bära det hela tiden och visa alla non-believers hur badass du är!

Reply
Tamara

Att vinna ett av dina designade plagg hade såklart varit en stor ära. Att motivera till varför jag vill vinna gör jag genom tankar som går igenom mitt huvud för tillfället och hur mitt liv ser ut idag. Efter motgång skiner solen och att få det att rulla på i livet den perioden det är tufft är att hitta något som får en att vilja gå upp på morgonen. För min del är det bland annat att bara gå in och läsa två bloggar jag följer, en av de är din blogg. Få inspiration till mode, skönhet, livet och att leva livet och det får jag av dig!

Reply
Alicé

Jag har haft ett tufft år, min mamma är sjukskriven pga utbrändhet, min ena syster ligger på sjukhus för sin endometrios och har gjort det ett tag och för 3 månader och 5 dagar fick jag reda på att min mormor har allvarlig cancer. Jag själv hamnade i någon slags “depression” ett tag, men börjar komma tillbaka till det verkliga livet.
Något som verkligen skulle göra mig glad är ett nytt klädesplagg, då jag har gått ner i vikt och verkligen har fått rensa ur massor av kläder.
Det skulle betyda massor för mig, kram!

Reply
Maria

ååå nu kommer egoboosten. Jag vill vinna ett plagg från IVYREVEL’s AW13-Collection för att jag vill så gärna visa upp dem för mina vänner och alla andra som jag glider förbi. Hur coolt skulle det inte vara att äga helt sprillans nya kläder från IVYREVEL’s nya kollektion innan alla andra? Riktigt coolt. Hoppas på vinst haha! Har även gillat på FB

Reply
Julia

Jag skulle vilja vinna ett valfritt plagg från AW13 pga att jag känner mig som den typisk lantisbrud som vågar vara sig själv i alla lägen. Tycker att en tjej från landet också kan vara spontan, ha en cool stil och självsäker.

Reply
Sophia

Jag skulle vilja bli först med ett IvyRevel plagg eftersom jag tycker det är ett genomtänkt klädmärke med ofta fina detaljer som gör plaggen till pricken över i:et och jag tvekar inte på att höstens kollektion blir sämre än den första! Skulle glänsa på gatan i ett plagg från IvyRevel!

Reply
Erika

För att jag studerar och skulle älska att glida fram i universitetssalarna med ett asgrymt plagg som får livet som student att bli tusen gånger bättre ;)

Reply
Christian

Jag vill verkligen vinna och kunna ge denna fina present till min flickvän som jag vet älskar dig och dina kläder, det skulle göra henne paff och överlycklig!

Reply
Cajsa Torstensson

Varför jag så gärna vill vara först i världen att bära ett IvyRevel AW13- kollektion är för att jag älskar att vara först ut med ett plagg eller outfit och ditt märke och din stil är helt underbar, kläderna från förra kollektionen var alla så himla snygga och jag skulle vilja ha varenda plagg och det tror jag även att jag vill ha i denna kollektionen med, så det hade inte varit så dumt att få ett plagg före alla andra också.

Reply
Anna

Åh jag skulle bli överlycklig om jag vann! Är en sjukt fattig student som inte köpt några nya kläder på månader.. Nu när hösten och mörkret kommer blir jag så trött och deppig, men vad piggar inte upp om inte nya kläder? Jag älskade Ivyrevels förra kollektion (har linnet, storfavoriten i garderoben <3 ) och är bombsäker på att jag skulle bli salig över den nya också :) Hoppas att turen är på min sida! :) (Har gillat er fb-sida också)

Reply
Linnea S

Hejsan jag skulle vilja vinna för din klädnollektion är så fruktansvärt snygg så att jag dör. Har alltid velar äga ett plagg av ivy revel men ekonomin Räcker inte till. Bor inneboende i Stockholm för jag så jätte gärna ville plugga.
Jag ska bli så oroligt tacksam om jag kunde få bli en utav vinnarna.
Hade jag haft råd hade jag verkligen köpt klänningen Detroit från sommarkolleltionen. Så fruktansvärT snygg.

[email protected]

Reply
Sara

Ok svårt att motivera varför eller inte svårt men svårt att förklara i en kommentar allt känns så smörigt som man skriver haha, men jag har alltid älskat dina kläder och designer (dina jackor är dem enda jag använder, älskar dom <3) Och lyckades få tag på det vita linnet från ivyrevel på tradera lite billigare som jag bara älskar. Skulle bli lyckligast i världen om jag för en gångs skull lyckades vinna något.
Du är min insperation och förebild att alla kan lyckas om dom vill så jag bär upp dina kläder med stolthet <3

Kram

Reply
Klaudia

HI! I WANT TO FIRST WEAR IVY REVEL, BECAUSE IM AMAZED WITH THE BRAND, AND ALSO SO EXCITED ABOUT THE NEW COLLECTION. I LOVE YOUR STYLE, YOU ARE MY INSPIRATION, KENZA <3. AND I'D LOVE TO WEAR CLOTHES DESIGNED BY YOU! THOSE CLOTHES ARE SO ORIGINAL AND SOOO IN MY STYLE. I THINK IT WOULD BE SO AMAZING, BECAUSE PEOPLE IN POLAND ( YES IM FROM PL) DONT REALLY KNOW THIS BRAND AND IM SURE PEOPLE WILL STOP ME ON THE STREETS AND ASK LIKE: 'OMG WHICHS BRAND ARE THESE AMAZING CLOTHES?!' HAHA AND YES! I THINK BECAUSE OF ME THE BRAND WILL BE MORE POPULAR SOOO THATS WHY I AM THE ONE TO WEAR IVY REVEL FIRST! XOXO LOVE, KLAUDIA

Reply
Nina

Of course, every single girl who follows you wants to win this.. Logical, because IvyRevel is one of the most amazing new brands. You should be so proud!

But well.. why I want to win? I’m seriously in love with the clothes. They’re all so perfect and on the other hand so awesome. It’s minimalism, but in a girly way and you rarely see that kind of combination. I’ve been following your blog from the start and I think having a piece from IvyRevel is necessary…
Lots a love, Nina

Reply
Kamilla Beck

I want to be the first one in the world to own a piece of this hopefully beautiful collection,

BECAUSE I WOULD ROCK THAT PIECE, LIKE NO ONE ELSE EVER COULD :-D

Reply
Mikaela H

älskar dig. älskar din nuvarande kläd-kollektion, och jag är 100% säker på att jag kommer älska din höst-kollektion också. skulle vara SÅ häftigt att få vinna något sånt här och jag skulle bli SÅ glad. :D har redan gillat FB-pagen och gillar er även på instagram.

YOU ROCK. YOU GO GIRL! <3

puss och kram!

Reply
Malin

Hej! Jag skulle absolut älska att få äga ett av dina designade plagg. Förra kollektionen tokälskade jag men hade dessvärre inte pengar över just då att beställa hem något av det, nu har situationen inte ändras tyvärr och jag står fortfarande utan några pengar till övers. Jag har läst din blogg i många år och alltid inspirerats och beundrat din stil. Därför är det en självklarhet för mig att dina plagg kommer bli fantastiska likaså som dina förra! Därför skulle jag gärna vilja att något av de flyttar in i min garderob för en lång tids användning.

Mvh// Malin ([email protected])

Reply
Therese nilsson

Hej Kenza! Therese heter jag, är en 20-åringifrån uppsala, en go och glad tjej som jobbar på en bensinstation och älskar träning och min nyfödda systerdotter! Sommarrn har varit lång och varm, men för mig har den varit lång och avdankad. Jag går nämnligen hemma och väntar på min soldat som i oktober har utfört en 7,5 månad lång utlandstjänst. Min pojkvän, min stora kärlek och bästa vän. Snart har dessa 7,5 månader passerat och jag kan inte tänka mig en större vinst än att 1; få träffa min käresta 2; att när han är tillbaka är jag dösnygg och redo för höst i Ivy Revel! Många varma kramar Therese

Reply
Lovisa Kotilainen

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg från IvyRevel! Jag tycker att jag är rätt tjej, eftersom jag är sjukt modeintresserad. Älskar kläder och jag tycker att ni på IvyRevel har jättesnygga kläder. Snälla välj mig, ni skulle inte ångra er. Kram :)

Reply
Tilda

Jag tycker det skulle vara så awesome med ett gratis plagg från Ivyrevel just för att jag är 15 år och tjänar inga egna pengar än, och jag MÅSTE verkligen fylla på höstgarderoben. Dessutom tror jag att höstkollektionen kommer vara så dösnygg med tanke på första kollektionen som var var så grymt snygg. Puss och kram!!!

Reply
Mikaela H

älskar dig. älskar din nuvarande kläd-kollektion, och jag är 100% säker på att jag kommer älska din höst-kollektion också. skulle vara SÅ häftigt att få vinna något sånt här och jag skulle bli SÅ glad. :D har redan gillat FB-pagen och gillar er även på instagram.

YOU ROCK. YOU GO GIRL! <3

kram!

Reply
Anna Dahl

Åh guuud vad jag blev glad nu! Jag älskar verkligen din blogg och tycker att den är helt grym. Har många gånger klickat in på ivyrevel och tycker att allt är förbannat snyggt, men lite för dyrt för mig:( är 15 och utan extra jobb så det finns inte mycket pengar över till dyrare märkeskläder. Därför vore det helt sjukt roligt om jag kunde få vinna för äger i stort sett inga “märkeskläder” och era kläder är så grymt fina. Gash jag dör lite när jag tänker på dom..
Största styrkekramen, hoppas allt löser sig för dig och din familj❤❤

Reply
Timi

oh my! I am sooo happy about this new collection!
I love all the things on ivyrevel.com, but unortunatelly, it´s too expensive for me :/
I would like to have one piece of this autumn collection in my closet, just for make my life more and more great, haha :D
and also to take some great photos to my blog!
my e-mail adress is: [email protected]
and I already liked your fb page – long time ago!

sending you lot of love and kisses, with your blog you make my life!
So keep writing, cause we love you!

Reply
Jenny Tamnhed

Jag skulle verkligen vilja vinna då jag älskar din förra kollektion. Dina kläder är otroligt vackra. Jag skulle känna mig så lyckligt lottad om jag hade turen att vinna och få möjlighet att bära dina kläder som en av de första i världen, då jag är en student och inte har råd att shoppa särskilt mycket!
Kram

Reply
Mikaela H

älskar dig. älskar din nuvarande kläd-kollektion, och jag är 100% säker på att jag kommer älska din höst-kollektion också. skulle vara SÅ häftigt att få vinna något sånt här och jag skulle bli SÅ glad. :D har redan gillat FB-pagen och gillar er även på instagram.

YOU ROCK. YOU GO GIRL! <3

puss!

Reply
Emelie Karlström

Jag tycker att Ivy Revel’s sommarkollektion var riktigt inspirerande med dem ljusa färgerna, men jag har en förkärlek för lite mörkare toner och därför kan jag inte vänta länge nog med att se vad ni har satt ihop i höstens kollektion! Grejen med era kläder är ju att dem är lite mer exklusiva, vilket självklart påverkar priset lite grann. Jag är en fattig student, precis som många andra, som mer än gärna skulle vilja ha ett plagg från Ivy Revel’s höstkollektion hängandes i min garderob!

Reply
Giuliaaa

Daaaaamn this an awesome contest! Ivy revel collections are so beautiful and I would e honored to show this amazing collection off! I love to travel and I believe ivy revel clothing would be the perfect companion for all my Autumn travels :)

Kenza you are beautiful and amazing, stay strong from Milan

Reply
Magdalena

Jag är mamma till tre. En glammig mamma som behöver nåt fint i garderoben. Kan jag rocka plagget?? Låt mig vinna så visar jag!

Reply
Ellen Olofsson

Hej bästa Kenza!
Du är verkligen min största förebild och jag vill verkligen vara och se ut som du! Jag tycker du har en sån bra syn på saker och ting, du har liksom fötterna på jorden och du vågar bjuda på dig själv. Jag älskade eran första kollektion och jag har linnet med kors i ryggen från den. Jag är helt övertygad om att den här kollektionen kommer bli ännu bättre eftersom jag älskar just den självsäkra och lite tuffare stilen! Jag är själv en ganska självsäker person så jag är övertygad om att jag kommer hitta något som jag verkligen vill ha. Och även fast jag inte vinner så kommer jag antagligen att köpa något eftersom jag ät helt frälst i dina kläder och smycken sol du har designat.
Det skulle betyda så mycket för mig att vinna! Du är min idol! Skulle göra allt för att få träffa dig och ungås med dig en hel dag och sen din vardag ännu bättre än vad jag läser mig till i din blogg!
Du är underbar! Sluta aldrig skriva! Puss.

Reply
Malin

Hej och tack för bästa bloggen! :) jag skulle vilja bli först med ett plagg från höstkollektionen för att jag tyckte att kollektionen i somras var fantastisk snygg och vet att jag inte kommer vara besviken på denna! Du inspirerar mig till att ha den stil som jag tycker är snygg och trivs i, vilket jag tycker är jätte skönt och roligt! Skulle bli överlycklig om jag vann! Ha det fantastiskt och tack än en gång för en inspirarande, motiverande och rolig blogg! Kram!

Reply
Leila

Well, I would be really happy if I win this, because I fell in love with previous season, and of course with everything you wear! You are my inspiration! (I swear I have a picture of you -in my notebook’s desktop- wearing a t-shirt very similar to one that I have, and that’s my motivation to go everyday to the gym, even when I don’t want to go!) and because IvyRevel does not ship to Argentina, yet, and I would love to show off the beautiful clothes that you sell, in this country!
I’m not a lucky person, but I’ll keep my fingers crossed! <3

Reply
Sofia

Hej! Jag vill vinna denna tävlingen för jag ska flytta till London om en månad och har därför jobbat hårt hela sommaren och inte unnat mig något för har råd vilken gjorde att jag inte köpte något från eran första kollektion trots att jag var sugen på flera plagg. Och det vore ju så kul att få gå omkring på Londons gator snyggt klädd i IvyRevel! :D

Reply
Amanda

Åh vilken rolig tävling!! Okej, min motivering är att jag helt enkelt har satt upp ett shoppingförbud för mig själv, då jag helt enkelt måste spara alla mina pengar till körkortet som är på gång!! Så därför har jag inte köpt en enda liten pryl till mig själv de senaste veckorna, vilket jag tycker är starkt gjort då jag ÄLSKAR kläder. Så det är därför jag skulle vilja bli en av de lyckliga vinnarna till att bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg, så att jag kan vara snygg till hösten och på uppkörningen!!

Min mejl är [email protected], och självklart gillade jag FB-sidan för länge sedan! Du är så duktig ska du veta. glöm aldrig det. puss <3

Reply
Sandra Alwerholm

Jag vill vinna för att de skulle göra hösten så mycket bättre. Går sista året på gymnasiet, så pengarna räcker inte till för att köpa något från dina andra kollektioner. Du har varit en sån stor inspirationskälla för mig sedan 2008, då jag började läsa din blogg. En förebild utan att du ens vet vem jag är, exakt som flera hundra andra tjejer säkert känner. Skulle värma mitt höstkalla hjärta att få gå runt i en IvyRevel! <3

Reply
Maja

Jag har hela mitt liv brunnit för kläder och mode men tappade helt intresset när jag i åttan fick ätstörningar och gick ner väldigt mycket i vikt. Nu går jag i tvåan på gymnasiet, jag har kämpat så jävla hårt och äntligen återhämtat vikten. Jag är fortfarande inte helt frisk men jag kommer inte ihåg senast jag kände mig glad och nöjd med mig själv så ofta som jag gör nu och det gör mig så stolt över mig själv! Jag har börjat tycka det är roligt med kläder igen (för nej, att klä sitt skelett till kropp är inte speciellt roligt) och har nu t.o.m. startat en blogg där jag kan skriva om mode och mitt liv i hopp om att inspirera andra. Det skulle betyda världen för mig om jag fick äran att ta del av ett plagg från IvyRevels AW kollektion innan alla andra eftersom jag aldrig hunnit köpa de plagg jag velat ha innan de har tagit slut. Tack för bästa bloggen, det är såna som du som inspirerar mig och får mig att vilja fortsätta kämpa <3

Reply
Jenny

ÅÅH vaf roligt, såklart är jag med!

Jag är just nu i en svacka i livet. Jag vet inte vem jag är, eller vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet inte vad jag vill bli eller arbeta med, inte heller om jag egentligen borde byta umgänge för att utvecklas som person. Jag behöver människor som kan lyfta mig ur dom här svackorna, och just nu är dessa människor alldeles för få. Jag känner en så otroligt stark längtan efter att finna mig själv, och att kunna stå för den jag är. Även om jag inte vet vem jag är just nu, så vet jag vem jag strävar efter att vara; den där självsäkra, lekfulla och spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv.
(Att jag är pank, och att du är en otroligt fantastiskt duktig designer gör ju inte direkt lusten att vinna mindre..)

Reply
Rebecca

Hej! Här kommer min motivering:
Jag skulle bli så otroligt glad om jag skulle bli en an vinnarna till denna roliga tävling! För tillfället håller jag på att betala av min bil och mycket annat, att det pengar som blir över i månaden ofta går till sparande. Därför finns det inte alltid mycket pengar kvar i månaden.
Och shopping älskar jag ju, men just nu tycker jag att allt som finns i butikerna är så tråkigt! Så därför hade det varit så roligt att få vinna just ett plagg ur din kollektion som definitivt hade piggat upp min tråkiga garderob!
Håller tummarna för att jag blir en av de lyckliga vinnarna! :)

Reply
Diana

Jag diggar verkligen Ive Revels stilrenhet och skulle gärna bära ett snyggt höstplagg från Ivy Revel under hösten. Jag älskar höstens mörka färger och längtar efter att hösten ska slå till ordentligt! Jag skulle matcha Ivy Revels plagg med en stilren oversizekappa, stor halsduk och ett par snygga boots!

Kram och heja dig, du är bäst!

Reply
Hedvig

Hej Kenza!
Jag skulle så gärna vilja vinna ett plagg från Ivyrevels AW13 kollektion för att jag tycker att alla kläder som finns nu på Ivyrevel är så himla fina och därför måste denna kollektion också bli fin!!
Jag har följt din blogg i flera år och du är den bästa bloggerskan som finns! Vi har åkt utomlands samma dag flera gånger och varje gång har jag letat som en galning efter dig på Arlanda men vi har alltid åkt olika tider :/

Hoppas du har det bra! :)

Reply
makda

kenzaaa!!! jag vill verkligen vinna fan va glad jag skulle bli VERKLIGEN :D JAG HÅLLER TUMMARNE HELT ENKELT. <3

Reply
Linnea

Jag har hur länge som helst velat skapa min egna klädstil men pengar är ett ständigt problem för mig. Jag kan inte lägga 500 kronor på en tröja, det går inte. Jag vill vara den där stadstjejen. Inte hon som ser ut som halva sveriges befolkning. Jag vill uttrycka mig genom min stil, som du gör. Jag är riktigt inspirerad av din klädstil så därför finns det inte på kartan att jag inte skulle kunna älska ett enda plagg ifrån din kollektion. Snarare tvärtom. Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann, skulle typ studsa omkring. Jag vet, vilken kliché men jag älskar mode och vill gärna börja hela min förändring med ett plagg ifrån IvyRevel.

Reply
Anna

HEJ!

Jag skulle så gärna vilja bli en av dem första i världen att få äga ett plagg ur er höstkollektion eftersom att ALLT ni hittills har skapat har varit en sån fin mix av sött, vackert och sexigt!! Tappade hakan när jag såg er första kollektion, så det skulle betyda otroligt mycket. Jag fyller år på torsdag också, så ett plagg från er nya kollektion hade absolut inte suttit fel.

Ha det bra och jag hoppas att allt går bäst med nya kollektionen, FET KRAM!

Reply
Busra Unlu

Hej Kenza!

Hoppas allt är väl med dig. Här sitter jag en måndagskväll och pluggar till min kontrollskrivning som är imorgon.
När jag såg ditt inlägg la jag ifrån mig plugget i några få minuter för att motivera varför jag borde vinna ett plagg.

Först vill jag säga att jag vet att det vi är en hel del tjejer som älskar kläder och styling. Jag kan inte direkt säga att jag är en person som sticker ut pga min klädsel, men precis som alla älskar jag att kunna variera kläder och se bra ut.

Jag litar på min klädsmak (väldigt mycket) och vet att jag skulle bära dina kläder väldigt bra, tillräckligt bra för att dra uppmärksamhet.

Dessutom pluggar jag heltid på kth, vilket innebär att jag varierar kläder, och försöker ta på mig ngt nytt varje dag. Jag skulle älska att bära ett av dina plagg, o även kunna göra reklam till 18 000 elever som just nu pluggar på kth.

Därmed blir det win-win för båda :d Ha en trevlig kväll:)

Reply
Fiona Schubert

Hi Kenza and the IvyRevel Team! ♥

First, i want to say that my style is casual and simple, just like IvyRevel. Additional i love dark clothing, so the new collection would be perfect for me. I think that your team have developed a lot of creative ideas and clothing, which are important for a good online shop.

IvyRevel differs from other online shops, because you don’t have many, but perfect clothes. If i would win, i could show it on my blog and make a post about it to support you. I think you deserve to get a better and better shop, because you put so much work into it.

It would be a very great pleasure for me, to be one of the elect. I didn’t have much luck in my life, but hopefully i did it this time ♥

Love, Fiona Schubert.

Reply
Vera

Jag skulle vilja vinna för att det är just du som har varit med och lanserat kollektionen. Du är en ung tjej som verkligen har gjort något med ditt liv. Du är en inspirationskälla och någon för oss ungdomar att se upp till. Du visar att allt inte är helt lätt hela tiden men att det viktigastes att vi har drömmar och att det mesta går tillslut. Att ha något från den kommande kollektionen skulle motivera mig varje dag att inte ge upp, våga drömma, se alla uppförsbackar i livet som något positivt, man bli bara starkare. Jag skulle fortsätta att blogga och drömma om att en dag bli lika stor som dig.

Reply
Jennifer

Hej Kenza och Co!
Jag tycker att en inte så rik (pluggande) tjej i sina bästa
dagar borde få ett ivy revel plagg före alla andra. Varför? Jo för att jag
Älskar din stil och vet att den nya kollektionen inte kommer att göra mig besviken. Jag kommer antagligen att älska alla plaggen i nya kollektionen,
Men jag kommer finna något som jag kommer rocka sönder i plugget!

Puss och kram från dalkullan i Dalarna :*

Reply
sandra

Hej! Jag fick barn för ca 2 månader sen och under en graviditet förändras kroppen ganska mycket såklart men jag har nu gått ner 11 av mina 15 kg som jag gick upp. Problemet är bara att mina gamla kläder är fortfarande aningen för små, jeansen går knappt att knäppa och tröjorna är aningen tajta. Jag är nästan desperat efter att känna mig snygg och självsäker igen. Därför vill jag vinna. Jag kämpar och tror att ett plagg från ivyrevel kan ge mig den sista motivationen som behövs:)
Har gillat Facebooksidan också.

Varma kramar
Sandra

Reply
Sophia Andersson

Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara en sån underbar känsla att få äga ett av dom plaggen, dessutom före alla andra. Dessutom vore det så roligt att vinna eftersom det är du som står bakom det, och jag tycker du är en förebild för mig!

Reply
Sonja

Hej, jag skulle vilja bli en av vinnarna av IvyRevel’s AW13-kollektion då min familj inte riktigt har pengarna till att köpa dessa kläder. Jag älskade även den tidigare kollektionen och att vinna detta nu skulle vara perfekt då jag fyller år nästa vecka. Så det skulle vara den perfekta månaden att vinna något så underbart som från eran kollektion och jag fyller ju år nästa fredag så… vad finns det för bättre present? Nu hoppas jag bara som bara den att jag är en av de lyckliga vinnarna. Hopppaas!

Reply
Rebecca Larsson

För att jag älskar verkligen alla som jag sett av Ivyrevel och jag skulle älska att få en! Jag skulle känna mig som en liten flicka på julaftonsmorgonen.
Jag har nämligen alltid velat köpa något där ifrån men aldrig riktigt gjort det! Jag skulle även vela skryta lite om att jag har vunnit ;)

Reply
Elin Folkesson

Heej :)) Jag skulle vilja bli först i världen med ett Ivyrevel AW13 plagg eftersom jag tror på er kollektion så mycket. Jag tycker att er förra kollektion var en stor hit. Jag tycker att den förmedlade färg och form sjukt bra och kläderna var skitsnygga. De visade verkligen att de var 2013. Därför tror jag att den här kollektionen kommer bli lika bra om inte ännu bättre :)). Det skulle vara skitkul att få vara bland de första i världen att få äga ett plagg från den här kollektionen. Jag vet redan nu att det kommer bli en megasuccé!!

Lycka till i framtiden Kenza!!

Reply
Emelie

Motivera… inte min starka sida men jag ska ge det ett försök. Jag är den tjejen som älskar kläder men eftersom man är student måste lägga pengar på tråkiga saker som mat och kurslittratur. Nu skulle jag vilja göra skolan till min egna personliga runway med dina snygga kläder! Ett klädesplagg som man kan ha i biblioteket och gå direkt där ifrån möta upp vännerna på närmaste pub. Kanske kan jag äntligen få mod till mig att faktiskt inse hur jäkla awsome jag kan vara!
Stora Kramar!

Reply
Emma Lidman

När jag såg den här tävlingen tänkte jag bara “Wow! Fan va najs det hade varit att vinna den här tävlingen!”. Jag tänker inte sitta och koka ihop en berättelse om att jag verkligen förtjänar att vinna den här tävlingen eftersom att jag jobbat så hårt på sistone eller för att något tråkigt hänt i mitt liv, för det skulle vara en lögn. Den bästa motivering jag har till att vinna den här tävlingen är helt enkelt att jag skulle bli så jätteglad om jag vann och det skulle verkligen vara en ära att vara den första i världen som fick bära ett plagg från din – min favorit stilikons – klädkollektion! Ha det bäst Kenza, det glädjer mig verkligen när det går bra för dig!
Kram Emma

Reply
En glad tjej från Örebro

Hej Kenza nu ska jag berätta om varför jag ska bli en utav de första i världen att äga ett plagg från IvyRevel AW13-kollektion!

Jo jag är en tjej på 17 år och mitt namn är Emina vilket kommer från gamla Jugoslavien.
Mina föräldrar kommer därifrån efter kriget så rymde de till Sverige där jag är född och har växt upp i. Som flykting startar man från noll och får hantera tanken att man förlorat allting man någonsin har haft. Därifrån har vi jobbat uppåt och skapat oss ett fantastiskt liv. Och som tjej har jag inte alltid råd med det jag vill ha för vi tjejer vill ju ha så förbaskat mycket!! Så jag jobbar väldigt mycket för mina egna pengar och lever på mina studiebidrag eftersom att jag verkligen hatar att fråga mina föräldrar om pengar även fast de köper mycket åt mig ändå.
Och Ivyrevel’s första kollektion har verkligen överraskat mig och önskade mig allting, fast sen när jag såg priserna så föll mitt humör för jag hade inte tillräckligt pengar för att köpa mig något o samtidigt ha kvar pengar på kontot.
Min favoriten var den svarta jumpsuiten och när den va på halva priset så beställde jag den genast och är SÅÅÅ nöjd!!!
Can’t wait tills denna kollektion, och ja..
Om ja ska sammanfatta varför jag förtjänar detta plagg?
Jag kommer säkerligen inte ha råd med ett plagg från nya kollektionen så det skulle uppskattas SÅÅÅ mycket om jag vann detta!!

Massar Kramar, Emina

Reply
Emma

Varför jag vill vinna? Jadu fina Kenza, efter 8 år tillsammans med kärleken i mitt liv så hade det varit kul att kunna visa upp sig i något finare än det jag i nuvarande har på mig, fattig student som man är. :)

Reply
Emma

Jag är en glad tjej på 17 år som bor i Göteborg. Jag älskar mode och jag älskar hur du klär dig Kenza. Att sett dig utvecklas genom din blogg har varit hur kul som helst. Att gå in på din blogg varje dag för att kolla in dina inlägg och se dina fantastiska outfits är en vana för mig. Du inspererar mig så mycket genom din stil. Eftersom jag är student och inte får världens bästa månadspeng så har jag tyvärr inte råd att köpa din underbara kläder från din kollektion. Därför skulle det betyda så mycket om jag valdes ut bland det första personerna att bära ett Ivyrevel plagg från din andra kollektion. Älskar din blogg och din stil!

Reply
Elin

Hej bästa Kenza!:D
Jag tycker du är en sån fantastisk person som inspirerar och boostar unga tjejer till att stå upp för sig själva! Jag läser din blogg dagligen och har gjort det i ett par år nu! Lätt min favorit! Iallafall, att få vinna ett plagg från AW13 kollektionen för Ivy Revel skulle vara så fantastiskt! Dina kläder är verkligen något som visar att man kan komma långt i livet och klara allt om man har styrkan och passionen! Stilen är helt outstanding och nytt höstmode är något av det bästa som finns för en liten fashionista som jag!;) Ha det awesome och fortsätt med att vara just DU!
Kramar till dig <3:D
// Elin

Reply
Jalila Trabelsi

Hej Kenza!
Mitt namn är Jalilla, är en halv chilensk/tunisisk tjej på 18 år. Halv arab halv latinamerikan.. Alltså ändras min stil varje dag, älskar att ta något vardagligt och göra det till något speciellt med antingen ett smycke eller lägga till ett udda klädesplagg till så det bara säger “poff” när jag kommer in i ett rum, I like to push the limits. Att vara en av de 5 vinnarna skulle verkligen göra mig super glad. Älskar verkligen IvyRevel! Vilket du säkert hör från alla. Men nu har du hört det från mig också! :)

Reply
Kornelia

Åh Gud vet knappt var jag ska börja!! Först och främst måste jag säga att förra kollektion var ett fantastisk. SÅ min stil. Hade jag haft ekonomin till att köpa allt, ja då skulle min garderob endast bestå av IvyRevel inom de närmsta åren. Blir jag en av vinnarna skulle jag bli SÅHÄÄÄÄÄÄÄR glad :D Kenza, du är fantastisk, en otrolig förebild och torts att det är tungt för dig känns det nog bra för många att veta att även du vackra skönhet har downs i livet. Hur som helst. ÄLSKAR IVYREVEL.

Reply
Alva

Hej jag har en blogg som heter alvisarna.blogg.se och den har jag med min bästa kompis och där skriver vi om bland annat djur fritid m.m. Komentera gärna vad ni tycker om den när ni har varit i ne på den

Reply
Sabrina Leuthäußer

Dear Kenza,

I should win a piece of your new collection, because I’m your biggest fan and I’m totally in love with your style. I read every lovely post and I love them.
You are an inspiring example for me!

This is the first comment so it tells it’s own story.

Love Sabrina (Germany)

Reply
matilda

Jag skulle vilja vara en utav de fem vinnarna för att det låter som att kläderna kommer att falla mig i smaken. :) Definitivt den stil jag vill satsa på i höst. Sen älskar jag de kläderna från ivyrevel som redan finns <3

Reply
Sarah Magnusson

Denna tävling är ju to die for!!! Har sedan start suttit och beundrat märket genom dataskärmen, men jag har inte kunnat beställa någonting tyvärr. Jag vill nämligen ha ALLT, men har tyvärr inte pengarna att lägga på någonting av det just nu då jag precis börjat plugga till sjuksköterska & pengarna var tvungna att gå till annat… Skulle därför vara grymt coolt att kunna få vara en av de första som får hem ett plagg, det skulle definitivt få hedersplatsen i garderoben.
Min mailadress är: [email protected] & jag gillar dessutom er sida på facebook!
Kram!!

Reply
linnea

Jag skulle bli så himla glad om jag vann. Jag älskar din blogg (som jag har läst i flera,flera år nu) och jag älskar dig och din fantastiska stil. Jag inspireras av dig som bara den och kläderna från ivyrevel är helt underbara!

Massor med kramar till dig bästa Kenza!

Reply
Maria-elena

Jag vill vinna för att jag ÄLSKADE din förra kollektion, och kan knappt tänka mig hur denna är! Min favorit årstid är sommaren men när det gäller kläder så är det hösten som gäller! Älskar höst modet och älskar/inspereras av din stil och tidigare designer så att äga nått “höstigt” som du har varit med och gjort skulle ju vara drömmen!!! Och att man får det först före alla andra är ju ett stort plus bara det! Jag är överhuvudtaget över taggad på att se den nya kollektionen haha ryser typ!
Heheh hoppas jag har en chans nu då, vore jävligt kul att vinna. Lite spännande när man inte ens vet vad som finns att välja bland ifall man vann…✌

Reply
Claudia

Jag skulle vilja vara en av de första med ett Ivyrevel-plagg för att just du är den som har designat kläderna och det skulle betyda bamsemycket om just jag fick den chansen att få bära ett plagg som ingen annan har fått göra förutom modellerna + du ;)Hhihi…det skulle kännas awesome helt enkelt, bara gå omkring o glänsa med ett av Ivyrevels plagg.

[email protected]

Reply
Elma

Jag har verkligen följt din blogg i åratal. Du är en underbar människa. Jag har verkligen velat länge och få ha ett sånt plagg ifrån ditt eget märke. Om jag skulle vinna skulle jag verkligen bli glad. Att få vara första personen i världen att få ett plagg skulle vara en sjuk känsla. Hoppas det är min tur nu.

[email protected]

Reply
tiana

Hej! Jag skulle gärna vilja vara med och tävla då jag sååå gärna vill ha ett plagg från ditt märke. Det är lite svårt att investera i det när man endast lever på ett studiebidrag så att vinna det skulle vara perfekt. Vill så gärna slippa höstångesten och ett sätt att göra det är med snygga kläder så ett snyggt plagg från ivyrevel hade verkligen varit ett plus i kanten :) kram!

Reply
Ebba

Hej Kenza och IvyRevel!

Jag har precis jobbat mitt första jobbpass i en liten klädesbutik i Halmstad där jag bor. Jag har alltid drömt om att jobba i en butik så det känns så himla roligt :) Tänk då att gå runt där i lilla Halmstad med ett sprillans nytt IvyRevel plagg!! Så vet du?! Vi båda kommer att göra en bra deal om jag vinner. Jag får känna mig awesome i IvyRevel och ni gör reklam genom mig i Halmstad!

Håller alla mina tummar och tår
Ebba

Reply
eleftheria andreou

Hello Kenza..i would really love to win something from the ivyrevel collection!!The last one loved it!!the clothes are just simple and chic…and also i can’t afford them..(i’m from greece…you know… financial crisis e.t.c)i would really want to win something from the fall collection!thanks a lot!!Good luck with everything!!Puss puss

Reply
Linn Wallard

Jag skulle vilja vinna för jag älskar dina kollektioner och det skulle bara vara så jäkla coolt att få äga ett plagg från Kenzas kollektion som du har designat först av alla!

Reply
Maria

Hej Kenza!:)
Jag har läst din blogg i många år nu och följt dig genom i princip alla dagar. Jag tycker det är väldigt kul med mode och jag tycker din stil är helt perfekt. När du öppnade ditt eget märke blev jag helt lyrisk och jag älskar verkligen kläderna du har skapat! Jag har tyvärr inga kläder från din tidigare kollektion pågrund av att prisklassen är en aning hög för mig! Men du är verkligen en stor förebild för mig och jag vill verkligen att du ska förstår det! Att få bära dina kläder först av alla vore verkligen en stor ära! Skulle verkligen vara supergrymt!!! Och du ska veta att du är bäst!
Snällaaaa
Ha det bra!<3

Reply
sandra

Jag skulle hemskt gärna vinna för att du är min största inspiration, och få bära något du har skapat vore en ära.. Jag skulle bli överlycklig och bo i kläderna:D

Reply
Pauline Geffroy

Hi Kenza!! I’m glad you made this wonderful post because i was thinking of order for the first time at IVY REVEL soon so i think the fall of this collection may be the perfect opportunity to do so!! I would be very happy to have the chance to be one of the lucky winner.

Reply
goetz

One of my biggest dream is to have my own line. So it would mean a lot to be, being able to wear something of your line, because you managed my dream :) !

Reply
Christine Andersson

Åh, vad roligt med ännu en tävling! Jag är alltid med och tävlar, speciellt när det gäller kläder. Jag har ett jättestort intresse av kläder och mode, tyvärr kan jag inte spendera så mycket pengar då jag studerar och måste lägga mina pengar på mat nu när jag bor i egen lägenhet. Att vinna ett plagg av ditt fantastiska märke skulle göra mig så himla glad!!! Hoppas det är min tur snart!!

Reply
Moa Olsson

Hej vackra Kenza!
Ett plagg får dina fantastiska kläder skulle sitta fint till hösten! DU är en förebild för mig och din drivkraft, glädje och vilja smittar av sig så lätt. Jag tävlar i längdskidor men älskar mode och är verkligen intreserad!
Att vinna ett plagg från din kollection skulle vara en dröm och det skulle bäras med ära och stolthet. Från en 16 årig tjej från Dalarna.
Pussar & kramar!

Reply
Kajsa

Har följt din blogg sedan start och har, om jag ska vara ärlig, först på senare tid förundrats över din känsla för mode! Och din förra kollektion va så fruktansvärt väldesignad och allt va så fint men jag hade inte råd att köpa något. Så därför vore denna vinst PERFEKT då jag känner på mig att denna kollektion kommer vara ännu grymmare! =)

Reply
Pauline Geffroy

Hi Kenza!! I’m glad you made this wonderful post because i was thinking of order for the first time at IVY REVEL soon so i think the fall of this collection may be the perfect opportunity to do so!! I would be very happy to have the chance to be one of the lucky winner :) Adress: [email protected]

Reply
Cornelia

Jag har just flyttat till Skottland för att plugga och bor nu i en Skokartong på 7kvm med en smutsig heltäckningsmatta och regnregnregn. Känner mig rätt eländig och har till råga på allt min pojkvän i Sverige. Det skulle vara så himla roligt att få ett Ivy Revel plagg för att muntra upp min höst lite. Sjukt spänd på att få se kollektionen!

Jag har gillat sidan på fb!

Reply
SHKURTE!!

OMG! Vilken jävla möjlighet att få välja ut ett plagg ur din kollektion!

Min motivering då: Jag har faktiskt ingen om jag ska vara ärlig, vet att jag ändå inte kommer ha en chans att få sen äran att få välja själv och få det först av alla. Det är sååå många som kommer att tävla om detta, och jag suger verkligen på motiveringar haha. Så jag väljer helt enkelt bara att kommentera och hoppas på att jag vinner ändå!

Ha en underbar kväll och din kollektion kommer garanterat rocka i höst! GRATTIIS:))!

PS. Har gillat sidan på facebook också.

Reply
Gisela

Hej!
Jag tycker att jag ska få bli en av fem lyckliga vinnare. Jag behöver verkligen ett nytt snyggt höstplagg, och eftersom att jag inte har så jättemycket pengar så skulle det betyda jättemycket om jag skulle kunna vinna ett istället! Jag har läst din blogg sen 2008, och tycker att du har så himla bra stil, så det skulle inte vara fel med ett höstplagg designat av en av mina största stilikoner!

(Jag har gillat er facebooksida!)

Reply
Ebba Helmersson

Jag vill bli först i världen med att att bära ett IvyRevel AW13 plagg för att det skulle vara en ära. Alla tjejer i min umgänges krets är väl medvetna om ditt klädmärke så det skulle vara awesom att få vara först med ett av plaggen från den nya kollektionen. Kram

Reply
Elif

Jag skulle vilja vinna ett plagg eftersom jag har alltid velat ha något från Ivy Revel sen dag 1, då jag tycker att ni har sååå fina kläder och exakt i min smak men tyvär inte haft ”råd” eller mina föräldrar har aldrig låtit mig beställa eller köpa ett plagg som är dyrt (enligt dom..)
Vet ej… skulle känna mig mycket glad och samtidigt speciell och lycklig lottad ifall jag blev vald. Skulle bokstavligen bli super glad och känna mig fett snygg, mår verkligen bra när jag känner mig fin och har då självförtroendet. Vill äga åtminstone något som du, Kenza min inspiration, också har. Vill att något i min garderob ska lysa och göra hela garderoben fin, bara genom ett önskad plagg från bästa märket.

Även om jag brukar alltid ha otur på sånna tävlingar och aldrig vinna så ville jag iallafall chansa, vem vet jag kanske blir vald? Hoppas på detta *håller tummarna hårt*!! :)

Reply
Nellie

Ska inte köra på någon fjäskamotivering eller liknande utan min motivering till varför jag vill vinna & vara först är för att det är förbannat snygga kläder som jag helt enkelt bara vill vinna. Jag bara VILL vinna en bra tävling för en gångs skull, inte “förlora” som jag gjort i alla dessa x antal bloggtävlingar jag varit med i. Så ja, nu vill jag helt enkelt bara vinna dessa plagg och vara så stolt över det.

Om jag nu skulle göra det: [email protected]

Reply
Emelie

Jag ska bli mamma i november. Det skulle vara såå kul att vinna ett av dina plagg, behöver hotta upp garderoben efter alla tråkiga gravidkläder;)

Reply
denisse

jag vill vara först i världen med ett ivyrevel plagg för att jag har alltid velat ha ett ivyrevel plagg, men det har alltid varit liiite för dyrt, men jag SKA unna mig någonting från AW ’13..
Men tillbaka till frågan? varför just jag? jo, för att jag ÄR den självsäkra, lekfulla och spontana stadstjejen du skriver om här, och då borde jag ju väll få ha tuffa, lekfulla, snygga kläder?!
så ja, nu ska jag gå runt och hålla tummarna och kolla min mejl och din blogg en gång var 5:e minut och kolla om jag vinner.

Reply
nor ibrahim

hej kenza!
Jag ÄLSKAR din design på IvyRevel!! Jag är ett grymt stort fan av både dig, din blogg och dina kläder som du designar. Grym är du!!!!!
Att få kanske bli en av de där 5 lyckliga vinnarna skulle göra mig till den lyckligaste av dem! Jag vinner ALDRIG på tävlingar och kände att det skulle bli kul om jag vann!! Nu när jag tänker på det skulle det faktiskt vara rätt grymt att få vinna och vara den första som har på sig din nya kollektion, och om jag vinner tänker jag faktiskt köpa en hel del plagg till :)

Hoppas jag får turen att vinna denna tävling för det skulle vara sjukt grymt och betyda jätte mycket för mig! I will wear it with a smile on the streets :D

Med vänliga hälsningar ditt, och IvyRevels, största fan Nor! :)

Reply
Julia

Hej Kenza!

Jag skulle gärna vilja ha ett plagg från nya Ivy Revel kollektionen till hösten då jag tyvärr inte kan lägga pengar på att köpa det själv. Just nu lägger jag alla pengar jag kan på att kunna åka till min pojkvän i Malmö så jag kommer inte kunna lägga mina sparpengar på kläder från er. Därför skulle jag gärna vilja få lite hjälp av dig så att även jag kan känna mig snygg och fräsch till hösten i ett av era plagg!

Puss och Kram

Reply
Cornelia

Jag vill vinna ett plagg från IvyRevel så jag har nåt fint att ha på mig nu i höstmörkret! Älskade förra kollektionen men hade inte råd att köpa allt jag ville ha så jag hoppas jag kan vinna ett plagg nu!! KRAM
Ps. fb sidan gillade jag för länge sen :)

Reply
Tina

Hej kenza!! Jag måste bara säga att du är min förebild, jag har följt din blogg sedan jag var 1o år och jag måste säga att du har hjälpt mig genom allt,mitt klädval,dina kloka ord har gjort mig starkare du är en sjukt vacker och stark person och du verkar vara SÅ sjukt trevlig och snäll så snälla forsätt med det du gör,för att det är så sjukt bra!! Men anledningen till att jag vill såååååå(såsåsåsåsååå) gärna vinna är för att jag har följt iryvel på instagram och g ett tag nu och det är verkligen heelt sjukt snygga kläder!!Ett plus i kanten är att DU kenza designar kläderna! Liksom det vore ett dröm om jag vann något som du har designat eftersom du är en sån stor inspiration för mig och det har du varit i 6 år. Jag har varit helt beroende av ditt blogg nu i 6 år och verkligen beundrat din stil och jag kan bara tänka mig hur snyggt och classy och chict den nya kollektionen skulle vara! Och jag vill bara tacka dig Kenza eftersom att sedan jag följt din blogg har jag velat jobba som design,du har gett mig såå mycket inspiration att jag till och med valt vad jag vill med livet,tack för det :)

Reply
Ellinore Eklöf

Har läst din blogg i flera år nu och kan bara säga wow vilken otroligt fin förebild du är Kenza! Det skulle vara en oerhört stor ära att få bära ett plagg först(!!) av alla från höstkollektionen. IvyRevel är för mig precis min klädstil, mitt i prick! Det skulle betyda såsåsåsåså mycket! En storvinst på Triss kan inte mäta sig mot det här! Hoppas verkligen!

Reply
Olivia

Hej!
1. De skulle vara sjukt kul att vinna ett plagg ur den nya kollektionen! Framförallt pga att den ska vara mer mörk och hård vilket är helt min stil, den förra va lite för flickig för mig. Varför vågar ingen skriva först? haha Aja, kul tävling!

3. Jag gillar redan din sida :)

Reply
Jenny

Hej Kenza!

Det hade varit helt sjukt att få vara först i världen med ett av dina plagg. Du är en av mina största förebilder och har alltid varit, och det vet alla runtomkring mig. Dom säger typ: sluta tjata om Kenza hela tiden.. Okej det där lät som att jag var en stalker, haha. Men helt ärligt är du en sådan inspirationskälla och det jag ser mest fram emot varje dag är att gå in och läsa din blogg. Varför? Framförallt för att du är så jävla skön och en tjej som verkligen är down to earth, men också så mycket för att se alla dina snygga outfit bilder med vad du har på dig på dagarna. Jag hade kunnat döda för din garderob, din stil är verkligen helt sjukt ball och snygg, och vad kommer inte kläderna i din nya kollektion då vara? Att få vara en av de första som får bära dessa kläder hade varit en dröm, så är det bara!

All lycka till dig kära Kenza, min största inspirationskälla! Kram

Reply
Stella

För att plaggen är sjukt snygga, vem vill inte ha äran att ha ett IvyRevel plagg i garderoben? Fanns ett par riktiga guldklimpar som jag blev lite småkär i när den släpptes så skulle gärna få chansen att få ett plagg gratis, kram(:

Reply
Sara

Har aldrig riktigt vunnit någon tävling och skulle tycka det vore helt grymt att få vinna något från just din kollektion. Är inte just den där självsäkra tjejen som kollektionen är inspirerad för, men skulle verkligen älska att få bära ett plagg som min största inspiration har skapat. Får helt enkelt hålla tummarna och hoppas på det bästa!

Reply
Medina

Åh hade varit så kul att vinna! Jag har precis börjat gymnasiet och är gärna den som sticker ut och det hade varit kul att vara edgy med ett snyggt och fierce plagg från ivyrevel, liva upp hela outfiten nu när gråa och tråkiga hösten är pågång! Massor med kramar och hälsningar, Medina :D

Reply
Josefine

Jag är en såndär tjej som börjar gilla modet när det är påväg ut. När alla andra redan har det och till och med börjat tröttna på det, då nappar jag. Jag vet inte varför det är så, har bara alltid liksom blivit så. Kommer speciellt ihåg de långa midjekjolarn från gina tricot för fleeeeeera år sen. Jag fick leta som en idiot för att få tag i en för att jag liksom inte fattade galoppen med det från början, haha. Så för EN GÅNGS SKULL så hade det varit kul att vara först med något. Att vara en del av att skapa trenden istället för att bara haka på alla andra. Och att det är ett plagg från IvyRevel gör ju inte direkt saken värre, hade varit grymt!!!

Reply
Johanna

Hej! Vilken spännande tävling, lite “köpa grisen i säcken” fast ändå inte alls. Är ganska så säker på att inget av plaggen är alls grisliknande plus att man ju faktiskt får se plaggen sen ;)

1. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett IvyRevel plagg eftersom a) jag är student och min ekonomi är därefter. b) Förra kollektionen var sjukt fin så det kommer alldeles säkert denna också vara! c) jag ogillar hösten skarpt men en av de saker som får mig att stå ut är alla fina höstkläder och ett nytt tillskott i denna kategori hade skjutit bort höstdepressionen något mer! d) jag gillar att stå i centrum och sticka ut litegranna och det är jag säker på att man kommer göra som en av de första att bära ett Ivyrevel AW13-plagg!

2. [email protected]

3. Klart jag gillar sidan redan!

Reply
Nicole218

Hey Kenza!
What a great idea :-)
I would love to be one of your chosen girls winning one piece of your new collection because I am this playful, confident girl you are addressing to.
Especially the autumn and winter are periods in which our creativity is asked when it comes to clothes. It’s not like in summer that you choose between dresses or a skirt with a cute top. In autumn and winter it’s more about combining things, trying out new matches. It’s the time you see the most who has got which kind of style.
Therefore I think it would be great to take advantage of your collection in order to have a more exclusive thing to mix.
I appreciate the possibility given to us and would share a picture wearing this so hoped cloth on Facebook :-)
The germans and europeans would be enthusiastic.
Moreover, I have been visiting and recommending your blog for 5 years now. It’s overwhelming to see steps like an own clothing label by somebody who you have been following for such a long time.
Best wishes from Germany, Nicole

Reply
Elin Mårtensson

Vem vill inte vara snyggast på stan i höst?! JAG!!!!
Happy happy girl then!

Reply
Cajsa Bergström

Jag älskar höstmodet i år och jag antar att även du gör det och inspirerats därifrån, då du alltid har så grym stil och gjort något underbart till kollektionen! Dock måste jag spara pengar pga lite olika skäl, så kommer inte kunna köpa något själv. Därför skulle jag bli så glad om jag vann ett av dem. Kram!

Reply
Louise

Jag skulle vilja vara en av de första i världen med att äga ett plagg av IVYREVELs höstkollektion för att jag tycker att era plagg är så otroligt fina och jag har alltid velat haft ett plagg där ifrån! Jag är jätte spänd på höstkollektionen och kan knappt vänta på att den kommer! Tyvärr har jag inte jätte mycket pengar så jag får nog vänta ett tag! Men också något som jag tycker är speciellt med ivyrevel är att ni har en otrolig känsla bakom varje plagg! Allt ni skriver och gör har ni lagt ner mycket tid på! Och ni får en att känna sig helt awesome och självsäker! :) <3

Reply
Shehed

Hej Kenza! Jag skulle flippa ur om jag blev en av de fem lyckliga vinnarna! Haha, nej men jag skulle bli hur glad som helst. Mina föräldrar brukade ge mig pengar till kläder osv, men nu så har de inte råd att ge mig till det, och självklart blir jag lite ledsen eftersom jag klär mig ungefär med likadana kläder varje vecka, men jag förstår hur mina föräldrar har det, så jag försöker visa mig glad framför de, älskar de så fruktansvärt mycket. :)
Att få hem ett plagg av The one and Only, Kenza Zouiten, wow säger jag bara. Att komma en dag till skolan, iklädd ett av dina plagg är en dröm. Jag vill vara finklädd, speciellt i skolan då det finns en kille… ja du förstår nog. :$ Och om jag visar mig i ett av dina plagg skulle det nog få honom på knä, så fina som dina kläder är! Ja.. jag tror det var min motivation. Jag får hoppas på det bästa, och oavsett om jag vinner eller inte, kommer du alltid vara en stor förebild vad som än händer.
Önskar dig lycka i framtiden, ha det bäst! Kram. <3

Reply
emmi

Har precis klickat mig in och gillat er sida på facebook, all lycka vid er nästa lansering!
Varför skulle jag vilja vinna? Jag är 20 år och student, hela min värld kretsar kring mode då det är ämnet jag studerar på universitet, mode är vad jag bloggar om, mode är vad jag andas. Länge har jag följt din blogg och blivit inspirerad så många gånger så för mig skulle det vara en ära att få bära ett plagg ur din kollektion (vilken säkert är fantastisk, sommarens var gudomlig!) Skulle samt känna mig extra fin i klassrummet och kanske även under en festkväll på stan i höstmörkret.
Kramar från modegalna Emmi

Reply
Rebecca

Jag skulle jättegärna vilja ha ett plagg från IvyRevel därför att jag behöver förnya min garderob, och det skulle varit en stor ära att äga ett alldeles nytt (och exklusivt!) plagg från den nya kollektionen. Jag älskade den första kollektionen IvyRevel-kläder, men har tyvärr inte möjlighet att lägga ner pengar på något av plaggen. Jag har precis tagit studenten och nu söker jag jobb, det är inte det lättaste. Som skämt brukar jag säga att om man ska vara arbetslös (vilket jag så klart inte vill vara ett längre tag till), så kan man lika bra vara det med stil! ♥

Kram!
/Beccy

Reply
Kate

1.Jag vill bli först i världen med att få välja ett plagg från eran senaste kollektion eftersom jag alltid har avgudat dig, alla kläder som du har burit och alla outfits som du har skapat. Nu när du har skapat ett eget märke som jag bara tycker är ashäftigt så skulle det vara riktigt riktigt roligt om jag fick bli en av de fem som fick välja först. Har alltid velat beställa något från ivyrevel och ni har så himla snygga kläder, men har inte haft pengar till det plagget jag har velat just i din vårkollektion. Om jag skulle bli en av de fem så skulle jag ha seriöst skrikit rakt ut av lycka och typ fått damp haha..skulle vart den perfekta julklappen!! Hela min familj vet hur mycket jag älskar dig (haha som förebild) och ja som sagt så skulle det bli den perfekta julklappen som jag får välja och öppna i förtid!! Självklart så skulle det kännas coolt att få bära ett av era plagg innan ens kollektionen har kommit ut. Jag som “bara” är 13 år skulle vara döglad om jag fick vara en av de 5 eftersom det säkert är mååånga andra vuxna som skriver mer “noggrant” varför de vill va bland de 5. Hoppas du märker hur nyfiken jag är på eran kollektion, vet redan nu att den kommer bli grym! Kram!!

2. [email protected]
3. Har tyvärr inte facebook men kan skaffa och då kommer jag såklart gilla fb-sidan!

Reply
eleftheria andreou

Hello Kenza!!My name is eleftheria!i would really love to win something from your collection!!the last one loved it!!The clothes were just simple and chic…and also i can’t afford them(i’m from greece…you know…financial crisis e.t.c)well,i would really want to win!!Thanks a lot…and good luck with everything!!Puss puss

Reply
Evelina

Det skulle vara så himla fett att vinna! Jag gillade den tidigare kollektionen jättemycket och ångrar mig att jag inte köpte något fint plagg.. Återigen skulle det vara så himla kul att vinna och kunna få vara först ut “för en gångs skull” med ett riktigt snyggt plagg!

Massa kramar!

Evelina

Reply
Victoria

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett plagg då jag är en ung ensamstående småbarns mamma & pengarna först och främst går till min lilla. Jag älskar kläder (who doesn’t tänker du haha) jag har en egen stil men börjat tröttna på det mesta. Skulle vara himla roligt att få vinna!! Håller tummarna. Tjiiing :*

Reply
Kasia Sobiech

I would love to win it because you have an amazing style so no doubt the collection will be too! And I would love to get a piece from the collection before everybody else! And of course I already liked your facebook page :)

Reply
Lily

Har ingen FB men hoppas det går bra iaf.
Har tyvärr inte haft råd med plaggen från IvyRevel, skulle bli världens lyckligaste om jag fick bära och äga ett av plaggen nu till hösten. Hoppashoppas på turen :)

Reply
Mathilda

Gud vad kul! Anledningen till att jag vill vinna är för att jag inte hann köpa det jag vill ha ur din förra kollektion då jag var ute på på mitt landställe och när jag kom hem var det som jag ville ha slut. Just nu är det inte heller riktigt så att jag kan spendera pengar på kläder utan nu när det börjar bli höst måste jag lägga det mesta på vinterjacka och skor etc. Så om jag skulle vinna skulle jag bli jätteglad, och få det innan någon annan skulle vara underbart.

Håller tummarna! Kram.

Reply
Elin

Heej kenza!
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett valfritt på ivy revel kollektionen. PÅ grund av att jag verkligen totalt älskar din stil och följer din blogg varje dag för inspration. Jag räknade ner dagarna för den förra kollektioen och var så glad när den kom ut. Nu får personerna i min klass ofta höra tjat om kenza zouiten och ivy revel. Hade därför blivit så otroligt glad över att få piffa upp höst gaderoben med ett snyggt ivy revel plagg! :)
Stora kramar

Reply
lovisa

Shit vad svårt att skriva varför jag ska vinna. Just nu är jag för trött för att komma på något, har precis jobbat dubbelpass och ska upp om fem timmar för att jobba ännu ett! Tänkte bara lägga en kommentar innan jag somnar och hoppas på det bästa. Det hade bara gjort mig så glad att få vinna ett av dina plagg som jag vet kommer vara fantastiskt. Stay golden och var föralltid den fantastiska människa som du genom bloggen verkar vara! Kram från en otroligt trött skåning..

Reply
Linnea

Hej!
Jag vill vinna för jag tycker du har en bra stil, så kläderna kmr säkert vara sjukt snygga. Sedan även för min höstgarderob ekar tom och att jag skulle bli så glad!
Kram

Reply
Angelique Skröder

VILL DU HA DIN BLOGG LÄNKAD?
Med bild och text? eller bara text?

MED BILD OCH TEXT

1.Tryck på denna länken och sedan ”gilla” – https://www.facebook.com/pages/Angelique-Skr%C3%B6der/323031274509467
2.Tryck på denna länken sedan prenumerera – http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=222445&f=true

MED BARA TEXT

Gör endast ett av alternativen ovan

KLAR?

Skriv till mig i PM (funkar det inte så kommenterar du här sedan)
Då skickar du din blogg länk till mig, en kort beskrivning om din blogg och en bild på dig eller bloggen. (Rekomenderar alternativ ”MED BILD OCH TEXT”, då mina läsare får en bild av dig och blir intresserade av din blogg). Lycka till!

Reply
Diana Hildersten

Jag bara älskar dina kläder! Så fina och så eleganta och classy! Det skulle vara så sjukt kul att få bära dina kläder och vara en av de 5 vinnarna! Jag är ganska ung och har inte råd att köpa dina kläder så det vore så otroligt kul! Senaste kollektion var så fiin och längtar till den nya!
Du är mn förebild och jag ser upp till dig! You go girl <3

Reply
Kristin

Hej!
Jag hade varit jätte sugen på att vinna ett plagg! Jag hade gärna velat ha ett annorlunda men snyggt plagg, vilket jag är övertygad om att ivyrevel kan erbjuda! Att vinna hade verkligen lyst upp min annars tråkiga höst!
Och självklart har jag gillat fb sidan!
Ha det bra! :)

Reply
Ida

Ivyrevels kläder är så sjukt snygga! Jag skulle lätt köpt alla kläder från er, om inte min plånbok sa till. Ivyrevels kläder är så unika och det får en verkligen att sticka ut. Det skulle verkligen göra mitt år att vinna ett plagg från märket!! :D

Reply
Nina Holmström

jag har efter så många år påbörjat min stora dröm – att bli make up artist. jag jobbar i en liten restaurang ett fåtal timmar om vardagarna och utbildar mig på helgerna för att kunna betala av mitt lån till utbildningen samtidigt. detta innebär att min inkomst inte är speciellt hög vilket gör att mitt andra stora intresse blir lidande: kläder. jag är sällan ledig, men tar vara på varje tillfälle för att hålla kvar mina vänner och för att inte glömma bort att leva, även om det bara är för en kort stund.
jag skulle vilja bära ett av dina plagg – just precis vid ett sådant tillfälle.

Reply
Lulle

Ohhh herregud va jag så himla jättegärna skulle vilja vara en utav de fem lyckliga!!! Önskar jag vinner eftersom jag är en fattig stundent som har lite svårt att få ekonomin att gå ihop med all dyr kurslitteratur, mat, färdkort, osv men vill så klart också ha fina kläder att välja bland i garderoben men just fina, lite dyrare kläder blir ju sista prioritering så det skulle vara himla kul om jag vann och fick plagget helt GRATIS, speciellt när jag vet att det kommer finnas riktigt snygga plagg eftersom det är IvyRevel med dig Kenza i spetsen!! Åhh, tänk om det är min tur denna gång!!

Reply
Maria

I want to win cause i can be the first one who own IvyRevel in Russia, haha! I want to be unique and the best dressed, i’m sure your awesome clothes will help me. You haven’t shipping to our country so i have no idea how i can take your clothes and this is my chance :) And it’s your chance expand the boundaries of IvyRevel’s lover, haha.

Reply
Mimmi

Att vinna ett plagg ur vårkollektionen och få chansen att erhålla ett plagg innan den övriga världen vore så sjukt ballt. Jag skulle verkligen vilja beskriva mig själv som den där stadstjejen som (iallafall alltid försöker) vara sig själv.

Reply
Felicia Andersson

Hej!
Jag vill vinna för jag älskade verkligen förra kollektionen, köpte flera saker och jag är verkligen väldigt nöjd med allt( helt klart bästa plaggen i garderoben)
Jag är 110% säker på att denna kollektion kommer bli minst lika bra!:)
Tänk att få ett plagg före alla andra, hur coolt är inte det?
Skulle bli hur glad som helst, älskar allt som har med kläder att göra ;)hahaha
När jag ändå håller på kan jag samtidigt säga att du är en jätte stor förebild, tack för att du är du!:D

Reply
Matilda

Hej Kenza!
Jag skulle bli lyckligaste tjejen på jorden om jag fick vinna underbara plagg från IVYREVEL.
Min motivering!
Jag älskar att känna mej fin, men på sista tiden har jag haft väldigt dåligt med pengar. Så har inte haft råd att ha eller köpa de kläder jag egentligen vill.
Att få fina plagg ifrån ditt underbara märke skulle stärka min självkänsla och få mig att tycka om mej själv, tycka att jag själv såg bra ut! Det skulle helt enkelt betyd väldigt mycket för mig och min självkänsla.
Puss och kram Matilda :)

Reply
sofia

Varför jag skulle vilja bli först i hela världen är för att eran förra kollektion var så himla grym men hann aldrig köpa något då och den här kommer också säkert vara grym säkert bättre också!

Reply
maria

ja rensa garderoben här om dagen och insåg att ja bara har bas kläder å ja vill sticka ut vara den där självsäkra lekfulla tjejen så ett plagg från ivyrevel hade kunnat bli en start på den nya garderoben som ja strävar efter! så hoppas hoppas

Reply
Charlotte

Jag skulle bli jätteglad om jag blev en av dom första i världen med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag älskar era kläder. Jag bor utomlands i ett land där det inte finns en endaste kläd affär som säljer kläder som följer modet. Ni i Sverige har ju Gina Tricot, Bik Bok, Zara osv. I skolan är alla klädda jättesnyggt, och jag skulle för en gångs skull vilja sticka ut med vad jag har på mig, och kunna visa upp min modemedvetna sida som ingen har fått se än. Speciellt nu till hösten. Det skulle det vara jättekul att ha ett plagg som man kan bo i, och mixa och matcha hur man vill. Jag har drömt om att få ha på mig IvyRevel efter att ha sett er sommarkollektion, men jag har inte haft råd att köpa något av det. MEN jag sparar! Att vinna den här tävlingen skulle betyda supermycket för mig, och att få äga ett designer plagg skulla vara obeskrivligt.

Reply
Julia Thulin

Hej Kenza!

Jag skulle gärna vilja ha ett plagg från er nya Ivy Revel höst kollektion. Anledningen är att jag kommer behöva använda alla mina pengar till att kunna åka ner till min pojkvän i Malmö så jag kommer inte kunna ha råd att köpa något från er kollektion själv. Jag skulle därför gärna vilja ha lite hjälp av dig så att även jag kan känna mig snygg och självsäker på Stockholms gator i höst!

Puss och Kram

Reply
frida

Jag vill bli först att vinna ett IvyRevel AW13 plagg för att hittills har jag älskat alla plagg på IvyRevel, men har inte haft råd att köpa något. Min garderob behöver något nytt snyggt plagg som jag kan använda flitigt i höst! :)

Reply
Claudia

Egentligen så har jag ingenting fancy att säga men klart jag vill vinna. Känner för tillfället att livet inte går åt det håll jag vill. Jag kantas med ständiga problem och pengarna till nya sköna höstkläder finns inte ens på tal. Så självklart hade jag velat vara en av de första som får bära din kick-ass kollektion. Vartenda plagg från den första kollektionen föll jag pladask för, så har inte det minsta tvivel på att jag kommer gilla denna med. You go girl!

Reply
Alva Gagnefur

Brukar aldrig kommentera bloggar men den här chansen måste man ju ta! jag skulle bli så hemskt glad om jag vann den här tävlingen just för att jag verkligen ÄLSKAT allt från Ivy Revel hitills.
Har inte hunnit köpa nånting då jag haft väldigt dåligt ställt nu ett bra tag, men gud vad det har kliat i fingrarna när man varit inne och kollat på hemsidan! Om jag skulle vinna det här så skulle du göra en tjej sjukt glad!
Haha åå sitter och drömmer här framför telefon, klädtokig som man är..
Ha en super bra dag Kenza! :)

Reply
Anastasiya

Efter att jag såg bilden på dig i den svarta kjolen och linnet från IvyRevel’s AW13-kollektion, så visste jag redan då att jag hade hittat min födelsedags outfit! Och har sedan dess väntat med spänning!
Fyller 18 år den 11:e november, och har självklart tänkt att gå ut och uppleva Sveriges nattliv helgen där på, och vad sitter inte bättre än en outfit som både är tuff, chic och sexig?!
Att vinna någon av dessa plagg skulle vara helt AWESOME!

Kramar

Reply
Ida

Hej Kenza! Jag vill vinna ett plagg för att jag bor i kiruna, en jäkla liten håla med typ 5 klädaffärer. Jag internet-shoppar alltid pga det. Er senaste kollektion var precis i min smak och jag antar att denna också är det. Så snälla, låt mig få vinna så jag får ha min egen stil och inte behöva se ut som alla andra tjejer här i stan. Kram

Reply
Emmy

Hey Kenza!
This will be my first comment I put on your blog(and deep down I hope to be the first on this post héhé).
Well, its been almost 3 years that follow you, everyday Im always ready to check your blog because am always so curious and exited about your oufits and what you write! You’re so inspiring and you have that talent that I can’t explain, I mean you have your own thing you know.. keep that!!!
Well, why I would like to be one of the 5: Im again so so so exited about the new IVYREVEL collection. I don’t have anything of the previous colletion, I couldn’t get connected to the website, don’t know the reason (I live in Belgium, dont know if it has to do with that but anyways,..) and when I read this I thought like this could be a chance to get something of Ivyrevel!!!! Like I said, you have your own thing and yes Ivyrevel also has it! It’s so differend than the other mark.
When I look at the pieces that you’re wearing from Ivy’ then theres a kinda click that I have like “THAAATTT is what I also need in my closet, its a must must must! So gorgeous” Im looking forward to it and hope to be one of the 5 but we’ll see cuz everyone deserves a chance to wear Ivyrevel, isn’t it!? :D
I’m alredy liking your page, my name is Emmanuelle Uwayo btw. Goodluck everyone :)

Reply
tuva

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag tycker att IvyRevel har så sinnessjukt snygga kläder och du är en av mina större förebilder. Skulle kännas coolt att ha något därifrån och speciellt från höstkollektionen! Har varit med i måååååånga av dina och andra bloggares tävlingar men inte vunnit. Men vi försöker igen!
Kram

Reply
Karolin

Hej Kenza!

Jag åker i slutet av oktober till Usa där jag ska vara i ett år. Att då kunna klä sig i något som är från ett svenskt nytt märke, som även är den typ av klädesplagg som folk frågar vart det kommer ifrån, skulle vara ett sätt för mig att visa upp en del av modesverige. Jag har höga förväntningar på er höstkollektion och är säker på att de som vinner kommer ha ett extremt tufft beslut i att välja vad de vill ha.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*