• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Emma

Vilken rolig tävling! Jag vill vinna denna tävling för att jag försöker alltid våga vara mig själv, ha på mig det jag tycker är snyggt och inte bry mig om jag får några blickar från personer i skolan, dina ledord för kollektionen passar så bra in på mig och det skulle vara himlans kul om jag fick vara en av de första i världen som får sticka ut i ett ivyrevel plagg. [email protected]

Reply
Petra

Jag vet att alla här skriver hur mycket de vill vinna och att de förtjänar att finna (vilket de kanske gör) och jag vill också jättegärna vinna! Men fast jag inte skulle vinna så tycker jag det ändå är roligt att du ordnar tävlingar och att bara få vänta så där som när man var lite är ju roligt det också! Hehehh
Så ja, oberoende vem som vinner så är det alltid roligt att vara med i olika tävlingar och vem vet någon gång så kanske du vinner! Och nu ska jag säga varför just JAG förtjänar att vinna: jag beställde inte något från ivyrevels förra kollektion för jag måste spara ihop pengar till mina gymnasie-böcker som är otroligt dyra! Så nu skulle jag bli så enormt glad om jag skulle vinna!

Reply
pernilla.

Att motivera varför jag kan vinna är alltid lika svårt, jag vill ju sticka ut men ändå skriva det klassiska… men såhär är det, jag är en student som inte alltid har pengar över till just det lilla extra såsom en snygg höstkappa eller en fin skinnväska. Och såklart finns det fler precis som mig, men ibland ska alla har tur. Och nu hoppas jag på att jag får turen med mig. + att jag älskade första kollektionen av Ivyrevel, speciellt jeansjackan, så jag kan bara tänka mig hur ball denna kollektion kommer att bli! Och såklart, vinner jag så har du i alla fall fyllt mig med ett glimrande leende denna höst.

Reply
Saga

Jag skulle bli så glad om jag vann ett plagg från AW13. Jag älskar stilen och har vart inne många gången på hemsidan för att klicka hem plagg från förra kollektionen, men tyvärr har jag haft otur då min storlek har varit slut. Därför hade jag blivit extra glad om jag var en av de första som fick äran att bära ett plagg från den nya! Hoppas jag har turen på min sida denna gången! Kram

Reply
Ena

Hi Kenza,
my name is Ena, student (biology & chemistry) from Germany.
I’m a reader of your blog from the very beginning and now after 6 years it almost feels like you are a friend of mine. (Which also is a little bit creepy because you have no clue I exist :D ) Anyway I want to say thank you for sharing your life on this blog! You inspired me a lot – not only with your fashion but with your attitude towards life. You really are a role model especially because you’re also showing us the tough sides of your life and how you deal with them.
I’m proud of your success – your fashion brand is amazing. You made a really good job and I’m sure this is just the beginning of your career.
I’m in Stockholm on a short city trip with a friend from thursday to sunday and maybe we’ll see you somewhere :) that would be awesome!

I’m not sure if international readers can participate, but if so:
I would love to own a piece from IvyRevel! Why should I win it? I’m a fashion girl in a science/nerdy kind of environment – It definitely is hard sometimes to have no one in your daily life that understands your passion and way of expressing yourself through clothes. But I arranged myself so it would be fun to gain some skeptical looks from my profs and fellow students for a new fashionable piece :D

All the best for you, Ena

Reply
Lisa

Jag vet att den här kollektionen kommer bli sååå ball! Jag har längtats tills den här lanseringen skulle komma ända sen jag fick höra att du skulle skapa ett klädmärke. Det bästa jag vet är hösten pga alla variation man kan ha med kläder. Det är på hösten det är roligast att klä sig eftersom man har olika kläder för varma dagar, regniga dagar, kalla dagar osv. Det värsta är att plånboken blir lidande, så ett bidrag inför hösten och vintern skulle vara en riktigt fet bonus i mitt liv! Tack på förhand.

Reply
Aya

I should be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece because I have never won anything in my life, plus I love IvyRevel but can’t really afford to buy them :(
Thanx

Reply
madeleine

för att jag inte hade råd att köpa några plagg från förra kollektionen :(

Reply
Sara Fors

Hej hej! Tänker gå rakt på sak och förklara varför jag så himla gärna vill vinna dessa artiklar. Jaghar alltid varit intresserad av mode, make-up med mera och varit med och läst din blogg från början då en kompis tipsa mig. Har gråtit (som det här med din pappa) och skrattat (svårt att räkna upp alla tillfällen) med dig utan att du antagligen har märkt det och följt Ivyrevel processen från början till nu när den första höst kollektionen ska lanseras. Älskar verkligen dina kläder men med min magra tonårings slash mamma pappa budget så har jag tyvärr aldrig haft råd att införskaffa ett plagg då jag är en riktig slösare. Hur som helst, hoppas du väljer mig!

//Sara

Reply
Anna

Oh my god what a contest! So, I loved ivyrevel’s first collection – so simple but still stylish and girly – but for some reason I never ordered anything, maybe because I was afraid of the costs that might include after ordering to Finland. ’cause I loved the first collection I don’t doubt that the aw13 collection would be an exception. It would be awesome to get a piece before anyone else designed by my favorite and most beautiful blogger!

Reply
Sabina Brahimi

Hej kenza. Jag har altid vart ett stort fan av dig och inspersrats av dig. du har en så fin kläd stil och när ivyrevel kom ut var jag as glad och taggad. men när jag klickade jag mig in på sidan så såg jag att det var lite dyrt för mig. Och det är inget fel på det men jag verkligen älskar dig kenza du är så vacker underbar fin och verkar super snäll. Hoppas du läser detta

Reply
Filippa öjefors

Hej Kenza! Jag gillade verkligen IvyRevel’s första “kollektion” dock fick jag aldrig chansen att köpa något där ifrån, för antingen var storlekarna slut eller pengarna…tråkigt:( Så det här är ju verkligen chansen för mig! Du är verkligen en stil icon för mig, älskar hur du mixar och matchar olika kläder och stilar! Så att vinna ett klädes plagg som du har varit med och designat kan ju inte bli bättre! Kan inte beskriva i ord hur lycklig jag skulle bli att vinna, vara en av dom allra första som får ett plagg från IvyRevel hur stort är inte det?
håller tummarna nu!! <3
MVH
//Filippa

Reply
Emilia arvidsson

Hej kenza! jag tänkte att för en gångs skull i hela mitt liv så är jag väl med i en tävling på en blogg, gav upp efter ett antal tävlingar flera år sen och vann inte någonting, men är man en tävlingsmänniska så kan minsta lilla grej göra en lite ledsen.
Men inga sura miner idag! Jag skulle verkligen vilja vinna det här för att jag ÄLSKAR ditt märke!! och är så himla taggad till höstkollektionen, sommar kläderna var så himla fina allihopa och man skulle ju känna sig riktigt snygg och lite cool att gå runt med ett plagg från höst kollektionen! och att vara den första!!
Vet att det är typ en på miljonen att jag vinner, men men worth a shot!
älskar din blogg samt ditt klädmärke Ivyrevel!
Puss och ha en bra dag!!!

Reply
Johanna E

Hejsan!

Jag skulle jättegärna vilja bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag är den hårdare och mörkare, självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv, det stämmer in helt på mig. Jag har följt din blogg i några år och finner den alltid lika inspirerande. När jag läste att du skulle starta ditt egna märkte blev jag jätteglad! Jag har själv länge velat starta ett eget företag där säljandet av kläder är i fokus. Din förra kollektion var absolut amazzing och jag är säker på att IvyRevel AW13 kommer att bli minst lika snygg om än hetare!

Jag ser fram emot att höra från dig, ha det bra!

MVH,
Johanna E

Reply
Madelief

I want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece because after your post the other day about your private situation, I realized I wanted to be like you. Strong, powerful, independent. I’m 16 years old and live in the Netherlands, but have big dreams and you help me to aspire them. The inspiration for this collection really attracts me and in a way also describes me. So whether I win or don’t, I will still keep on chasing my dreams, thankyou <3

Reply
Josefine

Hej! Jag är med och tävlar och jag borde vinna ett plagg eftersom jag tror att den nya kollektionen kommer att bli awesome och ett plagg därifrån skulle pigga upp mitt klädval men också mitt självförtroende. Jag får så mycket bättre självförtroende när jag har något snyggt på mig som jag trivs i! Jag tycker såklart att det är viktigt att ha/finna ett bra självförtroende utan ytliga saker som kläder, smink etc, men att känna sig fin kan verkligen piffa upp sitt yttre och inre :)

Jag gillar såklart IvyRevel på facebook! :D

Reply
Emma Berglund

Hej!
Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg ur IvyRevel´s höstkollektion eftersom jag älskar mode och särskilt nu på hösten då det är som bäst! Jag gillade alla plagg från er förra kollektion och tror den här kommer bli minst lika bra, så det är bara att hoppas att man har turen att få vinna något snyggt till garderoben nu i höst!
Kram Emma.

Reply
Maria S

Det skulle vara jätteroligt att vinna ett IvyRevel AW13 plagg, som jag skulle kunna ha, som en av de fem första i världen, på föreläsningarna på universitetet. Skulle säkert gå ännu bättre att plugga i ett IvyRevel plagg också, eftersom de är så jäkla snygga ;) Kram!

Reply
Lisa

Skit vad kul det skulle bli! Att vinna ett av dina fanatiska plagg skulle vara amazing! Hur kul som helst! Kunde tyvärr inte köpa något från sommarkollektionen eftersom jag inte har tillräckligt med pengar. Därför skulle det bli extra kul eftersom jag inte har några plagg från IvyRevel.
Hoppas jag vinner!
Kul att du hinner med allt. Tycker dina kläder är jättefint och du har en riktigt bra blogg! Keep going!
Kramar från mig!

Reply
Sara

Skulle vara så roligt att få hem en av de allra första IvyRevel AW13 plagg!! Tänk själv att få vara den första personen på månen, samma känsla som att va bland de första med ett IvyRevel AW13 plagg =D Min dröm skulle defenetivt gå i uppfyllese! Om jag skulle vinna kommer jag alltid tänka på dig Kenza när jag bär plagget. <33

Reply
Mariette

Hi Kenza!
To win one piece from your new collection would save this awful hard-working month for me, where I’m not doing anything else but working! (boring…) Some new clothes would definetly help me get through it, and I would wear it next month where I’m starting to travel around the world! ;-)

Reply
isabelle

Åh ville jätte gärna vara med och tävla, har gillat facebook sidan! (isabelle lindell)

Jag vill jätte gärna vinna för jag får inte beställa hem och min mamma tycker att dessa plagg är för dyra för hennes inkomst eftersom jag är 15 och hon får betala och att vi är 4 stycken tjejer i familjen(inklusive min mamma) och mycket av hennes pengar går för min halvsyster som är handikappad och hon är sjuk för tillfället och är på sjukhus rätt ofta och det får oss att få en mindre peng för kläder osv för att medicinerna kostar väldigt mycket.
Jag skulle också vilja klä mig lika snyggt som du klär dig, känna mig snygg för en gång skull i skolan. Många av mina kompisar springer runt i Zara kläder och alla möjliga smådyra märken. Att komma med ett plagg ifrån dig(!!) i skolan skulle be the dream!
Är ett stort fan av dig Kenza och även om jag inte skulle vinna ska jag forsätta följa dig och din vardag.
Love u. / [email protected]

Reply
Natalie

Jag skulle vilja vara först för jag alltid kommer sist, haha. Ne men jag tycker kläder visar en persons personlighet. Ivyrevel har den unika stilen att få vem som helst att känna sig speciell och därför vill jag vara en av dom personerna som får bli först att bära ett plagg. Få känna att man har något ingen annan har för en stund, få blicken “wow, vilka snygga kläder hon har”. :)

Reply
BECCA- Mode, foto och vardag!

Jag vill vinna för att jag för älskar kläder, jag älskade din senaste kollektion, den var grym och jag är 110% säker på att denna kollektionen kommer bli ännu grymmare! Både för att du har en grym stil plus att höstkläder är underbara!

Denna höst kommer bli tuff för mig, ekonomin är inte på topp och inte heller miljön runt omkring mig, så att vinna ett plagg skulle verkligen pigga upp mig :)

Kram!

Reply
Hanna

Jag älskade förra kollektionen från ivyrevel, men jag hade tyvärr inte råd att köpa något därifrån. Jag har inte kunnat köpa nya kläder på evigheter så därför skulle det vara jättekul att vinna, så jag kan gå runt i fina IvyRevel-kläder :)

Reply
Amanda

Åh, jag vet inte riktigt hur jag ens ska förklara hur mycket jag vill vara först i hela världen att äga ett IvyRevel AW13 plagg. Men typ, ni vet, när man är någonstans och bara absooluuuuut inte kan gå därifrån eller får göra några ljud.
Så måste man fisa.
Och så sitter man där och håller igen och kniper utav bara helvete. I flera timmar. Och det är så olidligt och man vill sååå gärna – men man kan inte.
Så gärna vill jag vinna! Haha!

Reply
Emmeli

Jag är en tjej som precis tagit studenten, nu ska jag stå på mina egna ben och äntligen ska världen få lära känna mig, den starka självständiga unga kvinna som jag är. Tjejen med dom höga betygen, den perfekta pojkvännen och den fina familjen. Tjejen som så att säga “already’s got it all down” … eller?

Det där är hon som alla ser, hon som alla tror att dom vet att jag är, när jag egentligen är så förvirrad och så snurrig och så totalt krossad så att jag knappt orkar med mig själv längre.

För 1,5 år sedan blev jag övergiven av min egen pappa, han vägrade fortsätta betala för mig och min syster, han vill inte ens prata med oss och han lämnade min mamma ensam med ansvaret för mig och min lillasyster.
Min älskade lillasyster som tagit att bli övergiven av sin egen far så hårt att hon inte längre fungerar som en människa, hon gått igenom saker som jag själv inte ens kan föreställa mig med en umgängeskrets som tog ner henne till den totala bottnen med kriminalitet och droger. Tack och lov har jag en stark mamma som drog henne därifrån. Vi är en trasig familj med tre kvinnor/tjejer/töser som är starka men ändå så fruktansvärt svaga.

Min lillasyster läser din blogg, dagligen, hon ser upp till dig och tycker att du är den vackraste mest perfekta personen hon någonsin sett, så jag vill bara TACKA dig för att du publicerade inlägget om dig och din pappa. Jag vill tacka dig för att det visade för mig men framförallt för min lillasyster att alla har trasigheter, till och med personer som man själv tycker ser perfekta ut.

Jag vet att detta kanske verkar som en konstig motivation till att vinna ett klädesplagg men jag kommer till poängen alldeles strax…

Min lillasyster har alltid tyckt om att “göra sig fin”. Redan som litet dagisbarn var det jätteviktigt vilka kläder hon hade på sig och man märker att hon gillar att uttrycka sig med sina kläder och sin stil. Hon, precis som många andra, mår bättre av att ha på sig något som hon tycker är extra fint.

Du är en person som min lillasyster idoliserar och att få ett klädesplagg från DITT klädesmärke skulle betyda hur mycket som helst för henne. Så min önskan är inte att jag ska vinna, utan att min syster gör det, för något så litet som en tröja, en klänning eller ett par byxor kan lyfta upp hela ens dag, och hon behöver fler bra dagar.

Reply
mia

Hej!Jag jobbar som reseledare och har nu tillbringat ett år i utlandet. Men nu är det dags för mig att ta hem i november utan ett enda vinter/höst plagg i garderoben. Att jag dessutom har NOLL koll på vad som hänt i modevärlden under mitt “missade” år gör inte saken bättre. Men om jag tror på något, så är det ju att din kollektion kommer bli fantastisk! Så varför inte starta vinter halvåret i dina kläder? /Mia

Reply
Sandra

I would like to win a piece from IvyRevel’s AW13 collection because IvyRevel does not ship to the United States yet and so I will have to wait a very, very, very, verryy, verrryyyy longggg time before I will ever be able to purchase a piece! :)

Reply
Sofia

Jag tänker gå rakt på sak nu: jag vill vinna eftersom Ivyrevel har så grymt snygga och bekväma kläder! Även hållbara, har en del därifrån och längtar tills höst kollektionen kommer ut!

Reply
Elinn

Jag är en 14 årig tjej från Trollhättan. Jag har alltid varit intresserad av mode och har nyss startat en mode blogg, där var du en stor inspiration till det.
Jag vill vara först i världen med ett IvyRevel pagg från den nya kollektionen därför att jag kämpar så bra jag kan, klär mig alltid i de kläderna jag tycker är snygga och skiter i vad andra tycker för det är endast min åsikt om mina kläder och min stil som räknas.
Puss och kram,
Elinn

Reply
Ida

Jag vill vara först i världen med ett plagg från Ivy Revel AW2013 eftersom att jag alltid annars är sist i världen när jag väl lyckats skrapa ihop till “det där som jag så gärna vill ha med inte har råd med”.

Jag är nämligen student som så många andra och har nu på senaste intresserat mig mer för mode. Därav följer som tidigare nämnt problemet att jag aldrig hinner skrapa ihop pengen innan trenden är förbi.

Jag vet att säkert tusen andra modeglada tjejer skriver samma sak men jag är säker på att ingen hade blivit gladare än jag om jag kunde få skryta med en vinst i denna tävling – HUR coolt vore det inte liksom?!

Puss & Kram o tack för en inspirerade blogg.

Reply
vida

Hej Kenza,

vill börja med att jag är en av de läsaren som har varit med din resa från första början. när du startade din blogg hade du 100 läsare som blev tusen och nu har du vunnit internationella blogg titeln. Jag var en av dina 100 läsare.

Men varför jag tycker att jag borde vinna är eftersom jag är 23 år och har en 15 månaders son. mina dagar går ut på att vara med honom hela dan, från morgonen när han vaknar ska jag se till att blöja byts om, till att se till att han får mat, går ut med honom, leker med han osv. så de ä basicly hur min dag ser ut. nu i oktober ska jag gå tillbaka till skolan och fortsätta studera till att bli kosmetolog.
som tur har jag gått ner till den vikten jag var innan jag fick min son men tyvärr så har jag inte kunnat köpa extra plagg för mig själv, så med de sagt skulle de vara en ära att vara en av de 5 personer som du väljer till att få en Ivyrevel plagg. så välj mig, vore väldig tacksam för det!!

Reply
Mehtap

I would love to win a piece from the fall collection because we all want to be wear a little bit of Kenza and embrace our own beauty.

You re so inspiring <3

Reply
Leanne

Hello Kenza,

I am from The Netherlands and not many people here know Ivyrevel. I would like to be the first one with a Ivyrevel AW13 piece, because I might be the first (and only) one wearing Ivyrevel here. Plus, it would be a good advertisement for your brand, because probably every girl will ask me where I got that shirt/pants/dress/skirt. Soon, the whole netherlands will be wearing your brand ;).

Greatings,
Leanne

Reply
Mia

Jag skulle vilja vara en av dom som får ett plagg först, för jag inspireras så otroligt mycket av dig och dina kläder och hur du sätter ihop allt! Otrolig duktig är du! :)Och sen har jag tyvärr aldrig vunnit något för :(

Reply
Frida

För det första älskar jag att vinna , är då alltså världens sämsta förlorare så att jag ens ställer upp i denna tävling är en överraskning till och med för mig själv! ;) annars så har jag en ganska så vanlig stil och kanske detta skulle vara ett steg åt att våga prova något annat och nytt, håller även på att flytta från en småstad upp till sthlm och anser själv att jag är rätt så spontan så då är det mest den lekfulla sidan jag behöver jobba med för att plagget ska passa mig. Jag är även student så att vinna underlättar alltid i plånboken! ;)

Jag avslutar med att tacka dig för en bra och inspirerande blogg!

Reply
Bel

I really like to win some pieces out of the new AW13 Collection and want to be one of the first who see it.
I love Ivy Revel, because it is exactly your style – so my favorite style and I love to wear those clothes.
Also this would be pieces which are special to me, so I reeeeally like to win!

Your Blog ist awesome :)

Reply
Teresia

Hej Kenza, klart jag vill! Älskar höstmode och älskar IvyRevel. Hoppas ni är med på modeveckan nästa höst? Varför jag vill vinna denna tävling? Åker på weekend resa med pojkvän till Berlin i oktober och hoppas i smyg att han skall fria efter 4,5 års sällskapande. Då skulle jag passa på att vara redo för den stora frågan klädd i IvyRevel! :)
Kram

Reply
Ebba

Heej! Jag skulle så gärna vilja vinna ett plagg ur höstkollektionen för att jag älskar din stil. Jag köpte även ett plagg från vårkolektionen och är såå nöjd med den! Jag skulle även vilja vinna för att jag har helt bytt stil sen jag började läsa mer bloggar men är lite rädd för att ha just den stilen i skolan… Jag vet egentligen inte varför men det skulle vara väldigt kul att ha lite mer kläder i min smak så att jag känner att det verkligen är jag och inte någon som bara smälter in med alla andra… Stor kram!! /Ebba

Reply
Ida

Hej! Det vore så otroligt kul att vinna ett plagg från Ivy Revel, då den första kollektionen var sjukt snygg! Helt min stil! Du har alltid väldigt snygga kläder så då kan din kollektion inte bli annat än magisk ;) :D tack för en grym blogg, kram!

Reply
Sara

Jag skulle vilja vinna för att det skulle helt enkelt vara super kul och coolt haha. Sen så älskar jag mode och kläder och min största dröm i livet är att känna pengar på min egna modeblogg hihi. Och en bra början då kan ju vara att klä sig snyggt. Och kläderna som ni designar brukar vara super snygga :)

Reply
Lena

I don’t want to be the first one to own a IvyRevel AW13 piece – I NEED TO BE THAT ONE.
I’m reading your blog for quite a long time and since you’ve written about Ivy Revel I’m absolutely in love with it. Whenever you post a piece of the collection I absolutely need to have that as well and I need to admit that I liked EVERY single item of Ivy Revel since yet.

I would absolutely love to be one of the first one’s owning an item of the new collection – i just started writting a fashion blog on my own and what would be better than showing my new item(s) there?
Ivy Revel stands for fashion – affordable fashion and I love fashion – I think everyone is able to find a “favourite item” there and that’s a very special point!

I’d love to get a piece of the new AW13!

Reply
Jordie T

I have to win because I need at least one piece by Ivyrevel! And I can ofc buy on the net. But the problem here is.. My mom doesn’t like to buy anything on the net! And I have not bank card or anything yet! I’m 15 and I live in finland!! Please!! Pic me!!!

Reply
Freja Olsson

Jag vill vinna ett plagg från din nya kollektion för att din första kollektion va sjuukt fin, och den här blir säkert ännu bättre! Skulle vara typ det coolaste någonsin att få vinna ett av de fem första plaggen. Jag bor i en ganska liten stad där alla tjejer ser likadant och det är så himla tråååkigt ju, så skulle gärna stå ut från mängden med ett dösnyggt ivyrevell plagg. Vem vill inte va lika snyggt klädd som Kenza liksom ;-)

Reply
Alexandra Eriksen

Åh vad spännande! Jag tycker att jag förtjänar att vinna ett av era plagg för att jag kommer att flytta till Barcelona inom kort för att följa mina drömmar (dansa) och där vill jag göra en total förändring! Jag ska bli en fashionista som strosar omkring i Barca och bara utstrålar den KICK ASS attityden som IvyRevel står för. Elegans, kaxighet och självsäkerhet. WHO RUN THE WORLD? GIRLS!

(…och självklart har jag gillat er sida på fb redan)

Kram, Alexandra.

Reply
Malin Antonsson

Hej Kenza (och den som ev hjälper dig gå igenom kommentarerna)!
Jag vill vinna ett IvyRevel plagg för att jag tycker att dina kläder är så himla snygga. Att dessutom få lov att vara först med ett plagg från din nya kollektion hade känts så coolt – tänk, det är bara jag och du och kanske någon annan som har det här plagget, jag är helt unik. För att vara unik är så himla viktigt, även om vi försöker låtsas att det inte är det. Och ett plagg från din kollektion hade verkligen gjort mig unik, och galet snygg.

Kram
Malin

Reply
Nhi V.

I loved the last collection it was just so cute, and I am convinced that this new fall collection will be even more amazing, and I love Kenza, she’s amazing and has such a great style and is a great rolemodel too, would be awesome to get a little piece of her collection ^^who wouldn’t want a piece of her collection beforehand? that’s crazy :D

Reply
Tove

Jag ska bli först med ett sådant plagg då jag kommer bära det med en sådan enorm stolthet och självsäkerhet så att alla här nere i Skåne kommer få glo-sjukan. När jag visar upp mina “graciösa moves” på ett dansgolv, hänger på någon skön konsert, fikar men härliga människor eller kutar över stan för att hinna med det där tåget (som jag alltid missar). DÅ kommer INGA blickar vara på något annat håll än på min snyggt klädda figur. För jag bär ett IvyRevel AW13 plagg.

Jomenvisst gillar jag facebooksidan så att jag kan glo och sukta lite efter snygga kläder.. ;)

Reply
Nette

Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna för i början av november åker jag till USA för att resa runt där i 6 veckor. Därför har jag nu en väldigt stram budget men hur trevligt skulle det inte vara att få resa dit i ett plagg från IvyRevel?! :)

Reply
Amanda

Har följt din blogg ett tag nu och älskar verkligen din stil, brukar gå tillbaka i ditt arkiv bara för att få inspiration när jag inte kommer på nånting att ha på mig. Blir alltid lika inspirerad och glad. Jag älskade verkligen den första kollektionen av Ivyrevel, ville verkligen ha allt men hade tyvärr inte råd. Hoppas verkligen att jag kommer få ett plagg från den nya kollektionen och jag tvivlar inte ens på att jag kommer älska den!

Reply
Sarah

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna, för jag är 100% säker på att hela kollektionen kommer vara grym! Eftersom den förra hade hur fina kläder som helst, kunde dock inte köpa något därifrån, Därför skulle det vara kul att ha något från denna kollektion! Är även i stort behov Av Höstkläder så det skulle va sjukt bra att få nåt snyggt plagg från IVYREVEL!!
Kram!!

Reply
Evelina

Att ens få äga ett plagg från IvyRevel skulle vara så himla otroligt roligt. Tycker att dem kläder som dem redan lanserat har varit så snygga skulle därför verkligen vilja ha ett plagg från deras höstkollektion tror att kollektionen utan tvekan kommer att vara minst lika snygg. Hoppas nu på att vara en av dem 5 vinnarna :)P.S super fin blogg! kram <3

Reply
Sara

Hej, ja skulle vilja vinna ett ivyrevelplagg för ja tyckte förra kollektionen va superfin och är 100% säker att nästa är dubbelt så snygg! Sen är du en stor isperationskälla och grymmt snygg! Det vore extra kul att vinna för jag fyller år på torsdag så de skulle vara en rolig överaskning!
Ha en superbra dag!

Reply
Ida

Jag skulle vilja vara först i världen med ett av plaggen från den nya kollektionen därför att jag känner att något fattas i min höstgarderob och jag är helt säker på att det finns en massa godbitar från IVY REVEL som skulle passa in finfint där :)

Reply
Alicia

Hej Kenza!
Skulle jag vinna skulle jag bli chockad och såklart helt sjukt glad! Ser dig som en stor inspiration, inte bara när det gäller kläder, utan med tanke på jobb och karriär och så. Tror starkt på att höstkollektionen kommer bli grym och framgångsrik. Jag älskade plaggen från Ivyrevels vårkollektion, och skulle med stolthet och mer än gärna vara först upp ett plagg från höstkollektionen! Det skulle verkligen pigga upp min höst, såhär mitt i studentskrivningarna du vet. Kramar och lycka till!

Reply
Linnéa

Hejsan Kenza!
Det hade varit så sjukt fett att få vinna ett plagg från din kollektion. Jag har ända sedan jag började läsa din blogg tyckt att du har en grym klädstil, och som jag även såg i din sommar kollektion så märkes det värkligen att den speglade din klädstil, därför tror jag även att denna kollektionen blir hur bra som helst.
Tack på förhand.

Reply
Fanny Skalberg

Hej Kenza! Jag skulle så väldigt gärna vilja äga ett plagg från den nya Ivyrevel kollektionen. jag köpte byxdressen från den förra kollektionen och fullkomligt älskar den men mina vänner klagar konstant på det flitiga användandet så för deras skulle det vara toppen om jag fick ett nytt Kenzaplagg jag ständigt kan använda. Detta skulle göra mig otroligt glad eftersom du är en så fantastisk förebild! Ha det bra!

Reply
Louise

Att ha ett plagg från IvyRevel i min garderob skulle vara fantastiskt! Alla plaggen från den förra kollektionen var ursnygga och min plånbok skrek varje gång jag ville ha något. Nu när jag är en fattig student som får max 1000kr. i månaden så kommer jag aldrig att få ett IvyRevel och när man kan vinna så skulle jag bli superglad om det blev jag! Och jag skulle gå runt med plagget med stolthet!

Reply
Lisa

Jag bor i en liten stad med inte alls många butiker och därför har dom flesta likadana/liknande kläder. Och självklart är det lite tråkigt för jag vill inte se ut som alla andra. Så med ett av Ivyrevel’s plagg skulle jag sticka ut ifrån mängden och känna mig lite extra fin med ett originellt plagg som inte alls många i min stad skulle ha, så därför vill jag gärna vara en av vinnarna! Tack på förhand!

Reply
emi

För att det skulle göra mig sjukt glad!

Jag vet inte hur många gånger som jag har varit “Ne, nu orkar jag inte med mina kläder” och så kollar jag in din blogg och får inspiration att matcha om mina kläder eller till ett nytt inköp som resulterar till en dö snygg outfit.

Jag gillade ivyrevels förra kollektion och kommer troligtvis älska denna! (Höstkläder är ju överlag bara de snyggaste kläderna!)
Plus beskrivningen du gav på kollektionen lät väldigt spännande.

Och sist men inte minst skulle ivyrevel få en snygg finlandssvenska att mannekänga era kläder i Finland ;)

Reply
Sarah Jensen

I want to be the first person, because I love your blog so much and I love Ivyrevel! I would be so happy, if I won a piece from the collection! I would wear it almost every day!

Greetings from Denmark!

Reply
Hanna

Hej! Jag vill bli först med ivyrevel höst kollektion plagget för jag vet att det kommer vara dösnyggt!! Jag älskar mode och det är aldrig fel att vara först ut med modet!! Jag älskar verkligen hösten för då får man bära massa gosiga och snygga plagg!! Plus att du Kenza är en riktigt stilförebild!! Alltså jag älskar din stil den är sååå snygg! Jag har inte råd att handla så mycket kläder då jag lever på mitt lilla studiebidrag.. Jag önskar att jag vinner!! Puss och kram på dig Kenza! Du är min förebild!
Mvh Hanna <3

Reply
Khadija

Hej,

Dag och natt har jag drömt om att jag har på mig dina fräcka coola underbara fantastiska kläderna på. Dina kläder växer en stark självkänsla hos mig. Ju mer jag använder dina kläder dessto mer ser jag en självsäker Kenza framför mig och detta gör mig lycklig och glad :)

Jag vet redan att dina kläder kommer vara riktigt snygga! <3

Reply
Sofia

I simply loved your clothes in the last ivyrevel collection :). You have a really good taste! I would wanted some piece but i know that my mum doesn’t like to order from internet that much :D. So it would have been difficult to pay the clothes :/. And I live in a small town in Finland, so many people wear just H&M or Gina Tricot.. I don’t want to wear same clothes than every other people! So it would be lovely to have something different :)<3

Reply
Caroline

Vilken rolig tävling! Jag borde vinna nu eftersom det helt enkelt är min tur (enligt mig själv då) ;) Jag har följt denna blogg i urminnes tider och varit med i ALLA tävlingar utan att vunnit en enda gång, snyft! Detta är dock den bästa tävlingen någonsin, jag älskar dina kläder och att få ett plagg före alla andra skulle vara häftigt! Jag har gillat fb-sidan också! :)

Kramar

Reply
Ema

My first motivation would be to wear something that can help me to be different but still me at the same time.I would probably feel “powerful” wearing a piece from the new collection, i mean i always feel like that when a buy a new thing.haha.And i would wear something that i can’t buy in my far away country Serbia. :)

Reply
antonella

jag vill vinna eftersom jag inte har pengar för att beställa hem ett plagg och har alltid velat ha ett plagg från ivyrevel och speciellt höstkollektionen !

Reply
Johanna

Funderade först på att motivera mig med ett fyndigt litet rim, men äsch. Let’s keep it simpel. Jag vill känna riktigt fin i något annat plagg än mina tråkiga kläder! Help me out.

Reply
Ellen

Hej! Jag skulle såå gärna vilja vinna för att jag älskar din stil och jag älskar allt du har på dig och den förra IvyRevel kollektionen, så jag har ingen tvekan om att den här kommer bli minst lika bra! Men jag vill gärna vinna för att jag äger inget IvyRevel plagg ännu och det skulle betyda sååå mycket!!! Du är min favorit bloggerska och jag ser verkligen upp till dig. Kram<3

Reply
Michelle

Hej!
Jag skulle vilja vinna denna tävlingen för att kunna ge ett av era plagg till min mamma på hennes födelsedag i december. Livet har inte alltid varit så lätt för henne och hon har kämpat väldigt mycket för att vi ska ha det bra. Hon tänker alltid på mig och mina syskon och vi kommer alltid i första hand. Och nu när jag blivit äldre märker jag hur mycket vår mamma egentligen ställt upp för oss och själv fått offra ganska mycket saker. Jag vet att mamma älskar kläder och bara för några dagar sen satt vi och kollade på er förra kollektion och vi ville typ ha allting! Jag vet att det skulle betyda mycket för henne och jag känner att jag vill ge henne något för att visa hur mycket jag faktiskt uppskattar henne.

Kram Michelle

Reply
NINA

Hej Kenza!
Jag skulle bli jätteglad om jag vann denna tävlingen,jag är 14 år och lever på mitt barnbidrag. Så att få ett fint plagg ur din kollektion skulle betyda mkt!

Kramis! :)

Reply
Ebba Gunnarsson

Jag har precis lämnat tryggheten i Stockholm hos mina föräldrar och flyttat ned till Linköping för att plugga på ett gymnasium. Mina föräldrar har varit min trygghet alldeles för länge känner jag. De har stått för alla hästgrejer jag behövt genom åren, alla kläder, boendet här och hemma i Stockholm, mat och mycket onödigt som jag tjatat om att få. Det har nog aldrig hänt i hela mitt liv att jag känt mig snygg i kläderna jag haft på mig, förutom på min bal förra året. Jag är en sådan som tycker att dyra kläder är lite onödigt men ändå kan jag inte sluta hitta SVINsnygga kläder överallt och dregla, men det slutar för det mesta alltid med att jag går därifrån med mycket inspiration men med sänkt huvud… IvyRevel är helt osannorligtbrutaltoslagbartförbannatgroteskt underbart klädmärke som får mig att dregla badkar när jag ser kläderna!

Reply
Yessica

Hej Kenza! Älskar verkligen Ivyrevel och kan inte vänta tills den nya höstkollektionen kommer ut! Skulle betyda mycket om jag skulle få vara en av dom första i världen!! Älskar Ivyrevel’s stil på kläder och hur ni har tänkt på alla detaljer!
Din blogg är grym och har fått massa tips på inspirationer från din blogg :D //yessi

[email protected]

Reply
Natalie

Jag ser verkligen upp till dig Kenza och beundrar dig till 120 %, att du klarar av denna bloggpress samtidigt som du har privatliv och faktiskt har en egen klädkollektion!
Jag tycker verkligen du är en förebild, och jag skulle verkligen vilja bli en av vinnarna för att visa upp dina plagg med stolthet för du är en GRYM designer! Du vet vad man gillar och vad som är inne och jag skulle verkligen, verkligen vilja vinna. Har aldrig vunnit någonting (och det är faktiskt helt sant, ingenting som jag bara säger!)

Jag håller tummar och tår, och massor med kramar till dig!!

Reply
Johmna

Hej Kenza!
Jag är en tjej på 13 år som skriver till dig. Jag skull vilja vinna eftersom att jag inspireras av dig. För att du har lyckats skapa ett så stort modeföretag när du är så ung! Vilket jag också skulle vilja göra. Fast jag tror inte att jag kan lyckas, och det tror inte människor runt om mig heller…
Att få äga ett av dina plagg skulle vara en av de bästa upplevelserna i hela mitt liv! Jag hoppas verkligen att du överväger ditt beslut, jag vet att jag inte är så gammal men jag skulle verkligen uppskatta om du till och med bara övervägde mig! Du är min förebild Kenza, du är jätteduktig! <3
Love
Johmna <3

Reply
Elza

i’m really looking forward to seeing the new AW13 collection and i bet it’s going to be perfect, so i just couldn’t pass up the opportunity to participate in this competition !

i loved the previous collection especially all the different designs and shapes (my favorite was the dark jumpsuit – love love love, it was absolutely perfect). since the new collection is going to be darker, i’m mega excited because recently i’ve really been digging the darker monochrome colours and i know the new ivy revel collection won’t dissappoint. i’d love to be one of the lucky winners because having one ivy revel aw13 piece to center my winter wardrobe around would be ahhhhhmazing !

my e-mail [email protected]

Reply
Elsa

Tjena!! Det känns helt galet att dela med mig av det här, MEN..Min mormor som jag inte träffat sen jag var liten har jag äntligen fått kontakt med och ska träffa om en månad. Jag är självklart glad men så otroligt nervös samtidigt! I och med att min mormor inte har någon aning om hur jag ser ut idag, skulle det vara en dröm att få bära något av dina plagg när vi ska ses! Att få ha på sig något av dina plagg just då, skulle ge mig precis samma säkerhet och kraft som jag får varje gång jag läser din blogg!! Det skulle betyda så himla mycket för mig.

Reply
Mikaela

Hej vackra du! Jag skulle jättegärna vinna ett plagg ur den nya kollektionen eftersom jag inte har speciellt mycket pengar till att köpa ett själv. Har nyss flyttat hemifrån efter att ha bytt skola TRE gånger sedan augusti på grund av att jag inte trivts på någon utav skolorna.. Jag bestämde mig för en vecka sen att ta steget ut ur fågelboet och flytta hemifrån och hoppas att jag skulle trivas på min nuvarande skola, vilket jag faktiskt gör! Så, jag skulle som sagt vilja vinna ett plagg då jag nu blivit en fattig student utan någon förberedelse, skulle vara en ära att få bära ett plagg ur din kollektion!

Och tack för att du delar med dig av det gör på bloggen, det är tack vare såna som du man vågar vara sig själv och köra sitt eget race, “be strong girl”.

Reply
Lisa Gren

Jag skulle vilja vinna för att jag har i stort sett haft samma höstkläder i min garderob i flera år nu. Jag har inte tillräckligt med pengar för att kunna köpa massor av nya så därför skulle jag bli väldigt glad om jag vann. Desstutom så var ju den första kollektionen superfin så det kommer nog den här också att vara :)
Kram

Reply
Nina

Jag vill vinna eftersom jag har varit ett enormt fan av dig i flera år!! Jag tycker att du är en enorm inspirationskälla när det kommer till fashion men även som den underbara personen du är. Att få välja ett av dina plagg hade varit otroligt eftersom jag vanligtvis inte hade kunnat ha råd med det men även eftersom jag har beundrat dig väldigt länge och bära ett plagg som är designat av Kenza zouiten hade varit en dröm!!

Reply
Jessica

Hello Kenza, I would like to win the contest because I’m a fan of yours for many years and you serve as inspiration every say. You make me be a special girl and love everything you do.

I’m from Canary Island, xxoo

Reply
Jennifer

Att få spendera härliga höstdagar i ett ivyrevel plagg vore väldigt roligt!
Det är klart roligare att sätta sig och plugga med sina vänner om man gör sig lite fin först, tyvärr kommer ju shoppingintresset lite i andra hand, främst pga studentekonomin, mat och hyra måste ju trots allt betalas först…!
Så jag håller verkligen tummarna om att få vara snyggast på universitetet i höst!

Reply
Shannon

Hi Kenza,
I would love to own a Ivyrevel piece, because the items are so fun and girly. My cat is getting surgery soon, so that will cost me about 400 euro’s. Since i am a student, i don’t have a lot of money to spend! Thanks for reading.
Love, Shannon

Reply
Kabibi Weka

Hi !!
I think I should win it, because I have been following you for a while. And I just love your style. I’m always so crazy about everything you wear. And you sure one of the most gorgeous girl on this earth hihi ;)! I would like to have the opportunity to have clothes designed by you, because of your great sense of style. I also loved the summer collection, but I live in Belgium so it’s a little bit difficult for me to buy clothes online from other countries. I love fashion and I love that you make fashion available for a little price. I REALLY HOPE TO WIN THIS CONTESTTT :(!!
Keep on doing what you doing, because you great and funny!!

xoxo

Reply
Davina

Your Blog was the First one I have ever seen and the only One I Check out regulary. You inspire me not only because of your pictures but also because of what you Write and think

Reply
Erika

Jag skulle vilja ha ett plagg dels för att som arbetslös har jag inte råd att unna mig nya kläder speciellt ofta.
Sedan skulle det vara sjukt awesome att få äga ett plagg av ens stil idol.
Är inte speciellt insatt i bloggvärlden men din blogg har jag följt slaviskt.

Kram

Reply
j

För att jag vill så klart! Har sett era fina skapelser i den förra kollektionen och beundrar de alla :) Vore coolt att få förtur till troligen ännu en snygg kollektion som ni har gjort. Bra jobbat, du kämpar på bra :) Kram

Reply
Vilma Keilor

Först och främst för att du är en grym designer, är kär i dina jofama jackor, och din senaste kollektion på ivy revel. För att vara med om en upplevelse man aldrig glömmer och att få en grym höst garderob. därför.

Reply
Lisa

Efter att ha studerat i fem år är jag nu på väg att ge mig ut i jobbdjungeln, pirrig och nervös inför stundande intervjuer. Jag är övertygad om att ett plagg från IVYREVEL kan hjälpa mig att visa det självförtroende som behövs för att imponera på potentiella arbetsgivare!

Reply
Jullan Svensson - Foto, Träning, Vardag & MODE.

varför jag vill vara först i världen med ett plagg från IvyRevel AW13, hmm? Jo för det första jag kommer att vara ensam om plagget, och tycker det är sjukt tråkigt när alla har samma kläder, som det oftast är på min skola pga bor i en lite stad jämfört med Stockholm typ, så alla köper ju sin kläder på samma ställe och då blir det lätt att alla har samma kläder osv. Så då kommer jag vara ensam om det plagget vilket skulle vara sjukt najs, och alla skulle självklart frågat vart det kom ifrån osv. För det andra hur coolt skulle det inte vara att få bär ett av DINA plagg som DU har designat, omg sjukt coolt.
För det tredje, kommer vara först i världen med att ha ett plagg från IvyRevel AW13, vilket är sjukt coolt. För det fjärde tror att kläder kommer vara svin snygga så jag tror att de kommer att vara lätta och matcha eller ah jag hoppas på det, så att man kan använda det mycket, hihih.

VILL BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR DIN BLOGG MED! KRAM <3

Reply
Kathrin

hi kenza! I want to be a part of the AW13 collection ivyrevel win because i feel so independent, sexy and free! ivyrevel gives me the chance, and all the other girls in the world, to feel a bit like “kenza”! I have a troy top and the playsuit and love both parts! I’m kathrin, I am 25 and I bring ivyrevel to munich!i want to be a part of IVYREVEL – a bit KENZA!

Reply
Hilma

Vem vill inte vara först i världen av att äga ett så grymt klädesplagg? Personligen tror jag nog aldrig att jag har vart först med någonting.. Förutom spermie-loppet, det var jag snabb nog att vinna. MEN det är typ 1000 gånger så mycket coolare att vara först med detta och att man delar det med bara 4 andra personer, medan de andra loppet har ju hela världen i princip vunnit… Älskar dessutom kläder och din ivyrevel kollektion! Grymt jobbat!

Skulle vara ärad över att bära ett av dina plagg, puss och kram :D

Reply
Charly

Eftersom jag ska ut och resa i ett år från och med december behöver jag ett snyggt plagg som är stiligt och lättmatchat – baserat på den tidigare kollektionen så tror jag att IvyRevel kommer att uppfylla detta!

Jag kommer att resa runt främst i Afrika och Asien – så vill ni sprida märket över kontinenterna lovar jag att promota det snygga svenska märket IvyRevel :)

Puss och hej!

Reply
Emma Olin

Hej Kenza och IvyRevel teamet!
Jag hade jättegärna vunnit ett IvyRevel AW13 plagg eftersom jag vill skina under höstens gråa moln här nere i Lund! Jag anser definitivt att man gör det med er tidigare kollektion, och sen när blev höstkläder inte ännu bättre?! Ser så fram emot att få kika in er nya och att få vara en av de första som bär era plagg hade varit underbart, blir helt exalterad vid tanken!
Vill även tacka för en underbart bra blogg, you go girl! Kramar från Emma

Reply
Selene

Skulle jätte gärna vela vinna för att jag helt enkelt älskar allt du bär. Tusen gånger har jag varit på väg någonstans men inte vetat vad jag ska ha på mig men då kollat på din blogg bland outfits o fått massa inspiration. Du har alltså hjälpt mig vid tusen utgångar eller bara vanliga skoldagar mm.
Er förra kollektion var awsome o skulle vara kul o ha något av er nya som säkert kommet vara lika bra!!

Reply
AlmaB

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag har läst din blogg sedan starten och du har alltid varit en av mina största inspirationskällor. Du verkar bara vara en så otroligt rolig och stark människa. Dessutom har du fantastisk smak och IVYREVEL är otroligt fina kläder!
Kram!

Reply
Anastasia

Hi Kenza!
I know it wont be easy but I try me best to convince you :) I read your blog since 3,5 years. So, everyday I turn on my computer, the first thing I do (sometimes second after fb:)) is to check if there is something new on your blog. This became my daily routine (meanwhile on iphone) and you became one of my biggest inspirations and of course idols. When I heard you were going to create your own label I was really exited and you should have seen my face when my first IvyRevel order arrived :D everytime I’m wearing a piece of IvyRevel I’m feeling a little bit like my Kenza (even it looks so much better on you:D) and feel a little bit closer to my idol! Btw ckeck out my Instagram (@aniban_ani) and have a look on a few outfit post with IvyRevel clothing:) That’s why I would be so happy if I could be one of the first to have a look on the new IvyRevel fall collection :) Anyway.. I’m so exited :D I’m sorry for my english, hope you understand.. Love and kisses from your german reader Anastasia :*** love you Kenza<3

Reply
Isabelle

Du har i flera år varit min absoluta stilförebild, jag tycker att du överlägset har bäst klädstil i Mode-Sverige! :) Som student, i Stockholm innerstad är det sällan man har pengar över till klädinköp, ett plagg ur IvyRevels AW13 kollektion vore varmt välkommet i min tomma höstgarderob!

Reply
Emma L.

Hej! Jag vill verkligen ha ett plagg ur höstkollektionen! sommarplaggen var skitfina, så dessa kan ju inte vara annat än de perfekta höstplaggen! Om jag skulle vinna skulle det säkert bli svårt att välja ett plagg alltså.. Men jag vill vara först med ett plagg från Ivyrevel för jag tycker det är ett märke som ska representeras av unga glada tjejer, en sån som jag! Och själva märket representerar väl typ en dröm, för dig och för många (alla?) andra unga tjejer, en dröm som i ditt fall gått i uppfyllelse. Att ha ett eget märke. Så om jag skulle vinna skulle jag kunna se det som ett tecken.. Det kanske också är för mig drömmen går i uppfyllelse. Haha, poetiskt.. kram :)

Reply
Signe Carlsson

Hej!! Jag skulle vilja vinna för att jag har precis börjat i en ny skola i ett nytt land. Jag går i en internationell skola och allt är verkligen helt nytt. Innan jag flyttade hit hade jag gått i samma skola länge och under en lång tid i skolan tänkte jag att jag gärna skulle vilja byta klädstil lite grann. Till en lite tuffare mer vågad stil och inte gå runt i precis samma kläder som alla andra. Men när man går i samma skola under en lång tid och lär känna alla så väl är det svårt att bara byta klädstil helt plötsligt eftersom då skulle alla ifrågasätta varför och så. Så jag vill jättegärna vinna ett klädesplagg från IvyRevel som jag tycker har jättefina kläder för att liksom börja använda lite nya kläder som ingen annan har och särskilt eftersom jag börjat i en ny skola så skulle det vara kul att starta på nytt med en ny cool klädstil liksom!
Jag har gillar IvyRevels facebook sida också!

/Signe

Reply
Elin

Jag skulle bli så sjukt jäklarns glad om jag vann ett plagg från ditt superfina klädmärke! Satt länge i somras och suktade över kläderna från er förra kollektion, som student har man dessvärre inte allt för mycket till övers så jag fick nöja mig med mina dagdrömmar. Älskar hela stylingen och hur ni har tänkt till med påsar och dylikt, allt ser så genomtänkt och vackert ut. Dessutom så skulle det definitivt bli bästa födelsedagspresenten! Fyller 23 på torsdag nämligen ;) Puss på dig och fortsätt vara den starka tjejen som du är och som jag följt i flera år via din blogg.

Reply
Yvonne Schröder

JAG ÄLSKAR IVYREVEL och känner på mig redan nu att den nya höstkollektionen kommer vara SÅ GRYMT snygg! Skulle så himla gärna vilja vara den första som stolt bär era plagg då mina kläder annars vanligtvis är så himla tråkiga. Men ifall jag vann skulle jag stolt gå runt med en riktigt häftig outfit (TROR VERKLIGEN PÅ ERAN KOLLEKTION (: ) och verkligen känna mig riktigt ball, haha! Kram

Reply
María Vidal

Ivyrevel, and specially you, Kenza, have inspired me in some many aspects of my life that I don’t even know where to start. Reading about your life and seeing your pictures has made me realize that there is nothing wrong with being who you are, so I now try to be myself at all times. I have also learnt to love my body the way it is, as well as to try a healthier and more active lifestyle. Ivyrevel’s spring collection has helped me to feel more feminine and comfortable in my own skin, so it would be really great to win a piece of the autum collection to keep feeling that way. Thank you so so much for all you have done (without even realizing it. You help and inspire so many young women…) Love you!!

Reply
lina

Hej Kenza! Jag vill vinna då jag varken får beställa hem saker eller köpa dyra saker då vi inte har så mycket pengar. Jag får bara köpa en viss mängd och jag har inte råd att spara själv pengar nu då allt går till studier. (Framtid kommer först)
Kram!

Reply
nanna

Hade ju vart fett!
Jo, min anledning varför jag vill vinna är detta: När den andra kollektionen fanns ute blev jag helt förälskad i den svarta Detroit-klänningen. Jag är ingen tjej som varken har smink, högklackar eller klänning, men denna föll jag för. Jag bestämde mig också för att ha den på min bal nästa maj då jag tar studenten 2014. När jag väl hade pengar och tid att beställa hem den har ni stängt ner sidan.. Har mailat överallt för att försöka få tag på en men det verkar inte gå…
Så som lite plåster på såren, så tycker jag att jag borde vinna! :)
Keep up the good work!

Reply
Clara

Jag skulle bli superglad om jag vann eftersom att jag verkligen älskar era kläder! Kläderna är unika och snygga, och att det är du som designar dom gör det bara ännu bättre!
Du verkar så otroligt härlig, och senast igår visade du upp i ytterligare ett inlägg angående din pappa att du inte tänker ta nån skit, be strong girl!
Er facebook gupp gillar jag såklart redan..Kram

Reply
Elvira

Jag skulle så gärna villja ha ett plagg från eran nya kollektion! Jag tycker den senaste kollektionen var jättesnygg och jag skulle verkligen tycka det var så coolt med ett plagg från den här kollektionen. Det låter bara Så ballt med den där tuffa och coola stilen! Jag försöker hela tiden försöka hitta “min” stil och den här verkar ju bara för ball! Älskar din blogg och inspereras sjukt mycket av dina kläder :) Kram

Reply
Rebecka

Jag har faktiskt inget bra argument varför just jag ska ha plagget men eftersom att kläderna säkert kommer att vara jättesnygga vill jag skälvklart ha ett. Haha kommet verkligen inte på nått att skriva så det blir kort och enkelt :)

Reply
Josefin

1. Jag kommer ihåg när jag första gången läste om Ivyrevel på din blogg. Jag blev otroligt glad över att du skulle ha ett eget märke för det är alltid din blogg jag går in på om jag vill få inspiration till en outfit osv. När kollektionen släpptes var den helt klart över mina förväntningar (även fast jag hade sjukt höga förväntningar haha) och ÅH, blev helt kär i allting! Speciellt klänningarna!! Eftersom jag älskar höstmodet så skulle det vara SÅÅ roligt att vinna ett plagg från Ivyrevel! Håller tummarna!

2. [email protected]

3. Gillar på facebook!! (heter Josefin Eklund Stengård)

Reply
Sofie

För att jag skulle jättegärna vilja äga ett supersnyggt plagg från IVY REVEL och samtidigt spara lite pengar på det genom att tävla :D

Reply
Julia J

Jag skulle vilja kunna gå runt var som helst och veta att jag har något som ingen annan har. Ibland behöver man liksom veta att man är speciell och unik, inte bara på insidan men också på utsidan. Dessutom är du Kenza, en stor förebild för mig och att bära något i höst som du designat, skulle vara underbart.

Kram Julia

Reply
Agnes Karlsson

Jag har alltid tyckt att när höstkollektionerna är bland det bästa som händer på året. När jag hörde att IvyRevel skulle släppa höstkollektion blev jag såklart superglad! Ett höstplagg från ivyrevel skulle göra höstgarderoben komplett!

Reply
Josefine

I would LOVELOVELOVE to have a piece from Ivy Revel’s new collection because I love the style of the IR clothes! Last time I wanted to get one piece soo badly but I had absolutely no money for shopping because I moved houses (now I am a “french girl”, haha!). xx

Reply
Ida

Hej!
Jag skulle vilja vinna den här tävlingen för att det vore fett najs att vinna en tävling på the one and only Kenzas.se
Haha,ne men för det första skulle det vara jätte roligt då jag har tight budget som student och har inte direkt råd att lägga så mycket pengar på kläder
och för att jag fyller år den femte oktober och om jag vann skulle jag kunna säga att jag har fått en present av Kenza!

Reply
Linnéa

Hej!
Jag skulle älska att vinna för att jag är den där tjejen som älskar att sticka ut litegrann, och jag vet att era plagg skulle passa mig perfekt. Att bli först av alla att få ett plagg kommer man att komma ihåg föralltid, och Ivyrevel motsvarar min stil perfekt. Att våga vara sig själv och inte bry sig om vad andra tycker, ena dagen går jag med en kjol och stickad tröja och dagen därpå i tajta jeans och en snygg topp. Ivyrevels höstkollektion är nog helt grym. Älskar jumpsuiten från i somras så om jag vinner ett plagg känner jag på mig att det kommer passa mig perfekt!

Reply
Chanelle

Varför inte?? Hehe nä men med tanke på hur den första kollektionen av IvyRevel såg ut så kommer den här säkert vara minst lika bra och det skulle vara en ära att få vara en av de första personerna i världen som får möjligheten att äga ett av plaggen :D med hösten så kommer regnet och hela det köret så ett fint plagg från din kollektion skulle pigga upp bland allt mörker och pluggande!

Reply
Caroline Persson

Jag har under 4 år varit en fattig student. En fattig student som levt på att klippa kuponger och spara rabatter för att kunna betala hyra, räkningar och köpa mat. Jag klagar inte för jag är nöjd med mitt liv. Men min stooooora passion är ju mode, kläder och skor! Det finns ju ingen underbarare känsla än när man kämpat och sparat och till sist får köpa det efterlängtade plagg man trånat efter i månader! Därför vill jag vara en av de första som får den underbara chans att vara först och få välja ett plagg ur Ivyrevels (förmodligen) underbart snygga höstkollektion! Låt mig få lite lyx och glädje i mitt fattiga studentliv. Låt mig få vara en av de lyckliga som kan säga “Tack! Den är från Ivyrevels höstkollektion, kan du fatta att jag vann den?!”

P.s Jag tycker att du är en underbar förebild för alla inga tjejer i dagens samhälle Kenza. Ändra aldrig på dig själv!

Caroline

Reply
Anna

Åhh vad jag älskade eran föra kollektion men jag har inte råd att köpa så dyra men snygga kläder. Eftersom att den föra kollektionen var så snygg antar jag att höst kollektion är lika underbar. Jag behöver verkligen några snygga kläder till hösten jag vuxit väldigt ,ycket i sommar är snart 15 så jag växer som in i, p.g.a. detta är hela min garderob för liten :(

Skulle bli så glad ifall jag vann <3

Gillar sedan innan fb sidan och min mail är : [email protected]

TAck i förhand :*

Reply
Fanny

Hej Kenza!
Jag skulle jättegärna vilja ha ett plagg från IvyRevel AW13 eftersom de är söta som socker! Jag älskar de fina kjolarna och skulle bli så glad om jag skulle vinna en! Kram Fanny

Reply
Mariel Estrella

Jag, den 18åriga filmintresserade och pianospelande tjejen Mariel skulle verkligen uppskatta och glädjas över att få vinna. Jag är ett riktigt fan av IVYREVEl men har inte haft ekonomiska möjligheter att att shoppa loss. Jag ska tävla in finalen av Novemberfestivalen och vill gärna ha något snyggt att ha på mig då när jag kliver upp på scenen. Jag är även med i 5i12 som jobbar för att förhindra rasism i samhället, jag kommer åka till Bryssel i December och representera oss i 5i12. Jag skulle gärna vilja få ha på mig ett plagg som kan ge mig självförtroende och glädje. Att få vinna detta pris skulle betyda otroligt mycket.

Reply
susanne

Jag har sedan du släppte din första kollektion suktat såå mycket efter dina plagg, då jag tycker alla är så underbart fina och stilsäkra. Tyvärr så äger jag inte något plagg från dig då jag som studerande känner att min plånbok inte riktigt räcker till.. Därför skulle jag bli så fruktansvärt glad om jag fick vinna ett plagg och det skulle vara en ära att få bära något som du har designat, då du är en stor förebild för mig Kenza.

Reply
Erica Wågström

Jag har alltid varit intresserad av kläder och olika stilar. Genom åren har jag försökt mig på punk, rock, hiphop och indie. Jag älskar att utmana mig själv och min stil och för den stilen jag har jsut nu tror jag att Ivy Revels höstkollektion kommer passa perfekt. Problemet med mitt klädintresse är att pengarna inte finns, jag håller nämligen på att spara ihop pengar till en resa jag ska göra i januari. Därför vore det helt perfekt att vinna dne här tävlingen (jag behöver höstkläder!!!)

Reply
elly

jag älskar din förra kollektion, men har inte haft möjlighet att köpa ett enda plagg:( hoppas bara att jag fick möjligheten att välja ett plagg av nya kollektionen!!

Reply
Mira

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna av två anledningar.
1. Vårkollektionen var dundersnygg, och om höstkollektionen kommer gå i mörkt passar det mig superbt!
2. Jag är student. Och jag tänker inte skylla på den här grejen att jag inte har pengar (fast jag kanske gör det sen ändå…). Grejen är att vi går i skolan hela, långa dagar, nästan varje dag i veckan. Jag har inte hittat något extrajobb som passar än, så CSN:et måste ju gå dit det ska gå, mat och hyra. Det KLIAR sönder i mina fingrar över att inte få shoppa. Det skulle kännas så lyxigt (och bra i magen utan skuldkänslor) att få ett nytt, fint plagg.

Reply
Jennifer Järnström

Hej Kenza!
Du är så vacker, grym och en sån inspiration! Dina kläder är skitsnygga och jag skulle bli så glad om jag fick bli den första i (svensk)Finland att bära ett av dina plagg från årets höstkollektion!

Ha det bäst!

Reply
Stina Hufhult

Jag har precis börjat gymnasiet och det skulle vara så kul att få vara bland de första i världen och i skolan! Känna sig jäkla ball och unik… Skulle vari så kul! Kram

Reply
Mich

Hej Kenza! Jag har först och främst aldrig i hela mitt liv vunnit en sånhär tävling, eller någon annan heller för den delen. Mina föräldrar fick KÖPA priser till mig på grönalund och ge till mig när jag var mindre, det kanske säger lite vilken otur jag har :’D Men jag är inte bitter! Hursomhelst, jag fyller 20 den 23:e och känner att som tjugoåring har jag inte riktigt hittat en egen stil som jag känner mig bekväm i. Så hoppas att ett plagg från IvyRevel kan hjälpa mig lite på traven eftersom att dom är fantastiska allihopa!! Har gillat gruppen på facebook också, nu håller jag tummarna. Kram på dig.

Reply
Tilde Kling

Hej Kenza! När ni först släppte er första kollektion var jag så sjukt taggad på att få köpa ett av era klädesplagg! Min pappa lovade mig att jag skulle få välja en. Men den dagen jag äntligen hade bestämt mig för det plagget jag ville ha (otroligt tufft var det eftersom jag ville ha allt, haha). Då sa pappa att vi hade fått ekonomi-problem och sen dess har vi fått leva väldigt begränsat :( Var med i den förra IvyRevel tävlingen också med förhoppningen om att vinna, men tyvärr så gjorde jag inte det. Så jag hoppas igen. :) Kram

Reply
Emma

Åhh!!! Jag vill så gärna vinna för det skulle helt enkelt vara så kul att vara en av dom första som får hem ett plagg från den nya IvyRevel kollektionen. Älskar höstmode och älskar kläder. Vill så gärna gå runt i IvyRevel kläder i höst!!

Reply
Emma

Hej jag heter Emma och jag vill vinna för jag har alltid velat ha plagg från ivyrevel men jag har alltid tyckt att dem är lite väl dyra för mig men jag har ändå alltid kollat på hemsidan typ en gång i veckan och se om det var rea på något eller så så jag skulle verkligen vilja ha den här möjligheten så snälla välj mig kram Emma
Ps:jag älskar din blogg kram Emma!!!!!!!!

Reply
Sophie

Being the first one who has a piece from the IvyRevel AW 13 collection, would make me feel like the luckiest Girl in the whole wide world.
Kenza, you are the Inspiration of my life.
Kisses
Sophie

Reply
Julia N

Orsaken till att jag otroligt gärna vill vinna är för att jag nyligen har börjat intressera mig för mode och att klä mig snyggt på ett helt nytt sätt, och du är personen jag allra mest inspireras av. Vad vore då inte bättre än att få vinna ett plagg designat av dig för att göra min garderob ännu lite gladare och göra så att jag får ännu mera inspiration? Därför hoppas jag att jag vinner så jag får utveckla min stil ännu mera och äga ett IVYREVEL-plagg som alltid brukar vara utöver det vanliga på ett stilrent sätt, och som jag tror kommer att vara riktigt snyggt i min nya garderob! :)

Kram, Julia

Reply
Jenny N

Om jag hade vunnit ett plagg från kollektionen så kommer det definitivt att användas väldigt flitigt, kommer att matcha det med massa olika klädesplagg så att det ser annorlunda ut varenda gång! Dessutom kommer det från min absoluta favorit bloggare!

Reply
Matilda Landström

Hej fina Kenza! Jag pluggar mode design 3 året på gymnasiet och du är en sån stor inspiration för mig så att bli utvald hade verkligen varit helt otroligt!
Hatar när folk skriver att dom har nån sjukdom eller så bara för att dom ska vinna något… Men jag är livssjuk och de har varit ett väldigt tungt år för mig så att få något ljus i vardagen hade varit guld värt.
Puss och Kram<3

Reply
Lisea

Jag vill vara den första i världen med ett IvyRevel’s AW13-kollektion plagg för att jag älskar deras klädder. Tyvär äger jag inga, men jag brukar alltid gå in på IvyRevel.com och kolla på deras plagg, tänka hur de skulle sätt ut på mig. Matcha dem med deras andra plagg. Det skulle bara vara så kul och en ära att vara först i världen med att bära ett plagg från IvyRevel’s AW13-kollektion.

Reply
Sara

Hej kenza! Jag skulle gärna vilja vara den första som äger ett utav era plagg. Anledningen till varför är att jag har varit inne på er hemsida men har aldrig köpt något på grund av dålig ekonomi.. Min mamma är arbetslös och min pappa lägger alla pengar på mat och räkningar vilket jag förstår. Jag tycker ni har jättefina kläder och skulle mer än gärna beställa hem flera plagg från ivyrevel när jag fyller år (i november) och hoppas på att få lite pengar utav familj och släktingar!
Nu ska jag gå in och gilla er facebook hemsida! Kram Sara :)

Reply
Bella Lennartsson

Hej Kenza!
Jag är sångare i ett band (Annie Hall) och vi håller på att spela in en EP just nu och gigar även på olika ställen lite då och då. Jag skulle gärna vilja bli ägare av ett IvyRevel-plagg som jag skulle kunna bära på scen när vi uppträder. Någon snygg klänning, kjol eller häftig topp i IvyRevel-style skulle passa perfekt när jag dansar omkring på scen och sjunger!

Annars hade det varit supergosigt med en fin mysig Ivy-kofta att bära hela hösten/vintern.

Ha det prima skinka, Kenza, och lycka till med kollektionen!
/Bella

Reply
Julia

Varför jag vill bli den första i Världen med att få ett IvyRevel plagg?
För det du beskrev den nya kollektionen passar perkfekt på mig.
En självsäker, lekfull, spontan stadstjej.

Kram! Och mina bästa önskningar om den nya kollektionen. :)

Reply
Helliy

I Want to be the first one to wear Ivyrevel because i will know how to wear it.I Love IvyRevel and its such an Honour to wear one piece before its even launched

Reply
Hanna

Hej!
Det ska bli väldigt spännande att se er nya kollektion. Jag blev ännu mer nyfiken nu när du nämnde att kollektionen kommer gå åt det mörkare lite hårdare hållet då jag älskar att klä mig tufft men ändå enkelt. Det är alltid svårt att klä sig “roligt” och ändå enkelt när man ska till skolan, då jag som många andra tillbringar en stor del av min vardag där.. Hehe
Det vore väldigt roligt att vinna ett plagg från er som jag tror verkligen kan lätta upp både vardagsoutfits och festoutfits. Kram Hanna

Reply
Lina Johansson

Hej på dig Kenza!

Jag skulle jättegärna vinna detta pris, just för att jag älskade verkligen din sommarkollektion, och jag tror att höstkollektionen kommer bli minst lika fin! Jag behöver verkligen nya höstkläder, så jag längtar till lanseringen.

Skulle vara underbart att vinna och jag skulle verkligen uppskatta om du valde mig

Kram!

Reply
Karin

Om jag fick den unika chansen att vinna skulle jag självklart bära plagget all the time, då en ursnygg jacka som jag faktiskt också behöver! Vilket jag också bär varje dag. Att säga till alla mina vänner och resten av världen att plagget är från ivyrevel är också en självklarhet :) Jag får känna mig som drottningen över mode medans mina älskade vänner, familj och släkt kommer hänga på låset när kollektionen släpps! Är så spänd på din nya kollektion! Kram Karin

Reply
Johanna

Hej Kenza och Ive Revel!
Jag skulle så gärna vilja vinna ett plagg från Ivy Revel’s höstkollektion eftersom jag är värd det! Jag har så gärna velat ha varenda plagg från er men jag måste spara pengar eftersom jag ska söka in till collage i USA nästa år och jag jobbar ihop pengar. Jag har inte köpt kläder på flera månader och inte känt den där känslan man får när man köper ett nytt plagg och man känner sig så fin på så himla länge. Jag skulle nästan döda för att få känna så haha. Men nu går det ju inte, så jag skulle bli så himla glad om jag fick vinna. Det skulle vara obeskrivligt att få känna mig fin och moderiktig igen.
Kram,
Johanna.

Reply
Melinda

Hej! Skulle bli så himla glad om jag vann. Allt är piss i mitt liv, inga pengar över till kläder (fattig student) och privatlivet är inte heller på topp känner mig allmänt trött på allt. Beskrivningen på er höstkollektion får mej att dregla så himla snyggt med lite tuffare tycker jag! Jag skulle som sagt bli suuuperglad om jag vann och skulle använda plagget massor!
Håller tummarna att du väljer mig!!
MVH Melinda.

Reply
evelina

Jag verkligen älskar ivyrevel! så sjukt snygga kläder.. kan ju bara föreställa mig hur mycket snyggt som finns i aw13!!
gah.. skulle så sjukt gärna vilja vinna för att jag just nu inte har råd med det.. + att jag kan tipsa om det på min blogg då. hoppashoppas! ;)
har också gillat på facebook! :)
kraam.

Reply
Linn

Hej Kenza! Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom att jag inte är så gammal (13)och inte har råd med så himla mycket snygga och nya kläder. Är väldigt synd då jag ÄLSKAR mode och kläder, men som sagt inte har råd att gå och shoppa så ofta alls. Detta beror inte på att jag och/eller min familj är fattig, utan jag får kläder jag verkligen behöver av mina föräldrar, men inte såna där klädesplagg man verkligen vill ha bara för att det är det snyggaste man någonsin har sett. Jag älskade/älskar de “gamla” kläderna från ivyRevel (har tyvär inte haft råd att köpa något, eftersom det är lite för dyrt för lilla mig), och är helt säker på att jag kommer älska kläderna från den nya kollektionen också!

Skulle bli obeskrivligt glad om jag vann för jag vinner typ aldrig någonting hahahah ;)

Låter kanske som att jag säger det bara för att nu, men måste bara skriva att jag verkligen älskar din blogg och dina bilder! Ha det bra :*
Kram Linn <3

Reply
Emma

Jag tyckte verkligen om IvyRevels första kollektion och önskade verkligen att jag hade haft möjlighet att köpa plaggen! Tyvärr var jag då en fattig student och nu är jag arbetslös, så det är lite svårt att få ihop det. Det skulle varaa en ära att få ett av de första plaggen ur AW-kollektionen! x

Reply
Emma Henriksen

Jag älskar din stil så himla mycket, jag älskar kläder överhududtaget men du kan få allt att se bra ut, och det känns som att det kan vem som helst göra i ivyrevels kläder.
Jag vill känna mig fin någon gång precis som du, jag har kollat mycket på ivyrevels hemsida och de har väldigt fina kläder och att få äga ett sånt plagg skulle vara jätte kul!

Mvh Emma Henriksen

Reply
Amanda

För det första!
HUUUR coolt vore det inte att gå runt i ett plagg som ingen annan har (än)
ÄLSKAR verkligen att vara annorlunda och inte ha det andra har! Därför typ när det är skolavslutning eller annat köper jag grejer på internet på sidor som kanske precis skapats!
Och för det andra!
Vem älskar inte IvyRevels kläder? Har själv int eråd att handla så mycket därifrån så detta skulle vara HEEEELT underbart!

Massa kramar på dig Kenza<3

Reply
Nora A

Jag gärna äga ett IvyRevel aw13 plagg eftersom jag tycker IvyRevel är så himla coolt märke, och faktumet att du har varit me och designat är ju ännu coolare. Vem vill inte äga nånting som självaste Kenza har designat lixom :)

Reply
Sanna

Åh vilken bra tävling!

Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag verkligen älskade sommarkollektionen men jag hade inte råd att köpa någonting ifrån den. Och jag kommer förmodligen inte att ha råd att köpa någonting ur höstkollektionen heller. Därför vore det jättekul om jag vann!
Jag älskar verkligen era kläder och jag skulle så galet gärna vilja ha en av era plagg hängandes i min garderob! :)

Jag har gillat eran facebook-grupp också (Sanna Pedersen) :)

Reply
Jenny Forsberg

Hej! Jag ser fram emot kollektionen, förra var så gaaalet snygg!

Enda sedan jag började välja mina egna kläder har jag bara känt att jag inte har någon egen stil, bara det där tråkiga vanliga och när jag såg eran sommarkollektion så blev jag så impad och vill köpa något direkt, men, en studerande tonåring som jag har ju såklart inga pengar att lägga på sådana plagg.. Det är så tråkigt och eftersom att jag ÄLSKAR mörka färger och jag ÄLSKADE den tidigare kollektionen. Det hade varit så kul om jag kunde få äga i alla fall 1 plagg från IvyRevel i mitt liv! (Känns som alla kommer skriver ganska lika till varför de vill ha, haha, jag blir verkligen imponerad över att någon kommer sitta och läsa igenom allt detta, good job! ;))

Kram!

Reply
Liana

Tjena tjena !
Vill först och främst tacka dig för att du faktiskt har sådana grymma tävlingar så vi får chansen att vara med och tävla om Era fina plagg. Nu till frågan.
Anledningen till varför jag vill bli först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW-13 kollektion är för att jag vill känna mig speciell. Inte nog med det så vill jag kunna instagramma om hur grym jag är som vågar ta chansen och hoppas på att jag kan bli en av vinnarna och om hur bra ni är som gör sådana tävlingar! Det uppskattas! Puss och kram från en glad tjej.

Reply
Frida

Jag vill vara först med ett klädesplagg från IvyRevel helt enkelt för att förra kollektionen var så snygg att jag är säker på att denna är minst lika bra! Jag vill kunna bära plagget innan någon annan knappt ens sett det och vara den första att matcha plagget i olika kombinationer! :)

Reply
Saida

Jag vill jätte gärna vinna eftersom min syster älskar IvyRevel!! Hon har alltid viljat ha ett plag där ifrån, men det är alldeles för dyrt. Hon fyller år snart och det skulle va en sån stor ära att ge henne ett IvyRevel plag. Jag vet att hon skulle bli så sjukt glad och jag är ju hennes storasyster och hennes lycka är min lycka. Hon förtjänar verkligen att vara en av dem första som kommer att få bära ett plag från AW13 höstkollektion. Hon är en snäll, rolig, smart, hjälpsam, jordnära och hon är dessutom en av dem vackraste människan på planeten! Hon skulle passa så SJUKT BRA I ETT IvyRevel PLAG! Xoxo

Reply
lovisa

Hej!
Jag har verkligen längtat till släpet av den nya kolektionen! Jag älskade förra kolektionen och jag ville köpa springfieldskirt (vet inte om den faktiskt stavas så) men den var alltid utsåld. Jag och mina kompisar älskar din blogg och tycker att den är så inspirerande! Verje gång jag inte vet vad jag ska ha på mig så går jag alltid in på din blogg för att hitta inspiration och se hur du sätter ihop snygga outfits. När jag blir äldre skulle jag själv faktiskt vilja bli en designer och skapa ett eget märke. Jag har redan börjat sy några klädesplagg och just nu syr jag på en klänning. Jag tog inspiration av din klänning från ivyrevel som du hade på dig på bröllopet och min kompis bröllops klänning som jag också syr om för halloween. Jag skulle bli extremt glad om jag van den här tävlingen! Hoppas du har en bra dag! kram

Reply
bettis.

för jag vill också kunna ha awesome kläder, som jag inte har råd att köpa själv.

Reply
Saida

Jag vill jätte gärna vinna eftersom min syster älskar IvyRevel!! Hon har alltid viljat ha ett plag där ifrån, men det är alldeles för dyrt. Hon fyller år snart och det skulle va en sån stor ära att ge henne ett IvyRevel plag. Jag vet att hon skulle bli så sjukt glad och jag är ju hennes storasyster och hennes lycka är min lycka. Hon förtjänar verkligen att vara en av dem första som kommer att få bära ett plag från AW13 höstkollektion. Hon är en snäll, rolig, smart, hjälpsam, jordnära och hon är dessutom en av dem vackraste människan på planeten! Hon skulle passa så SJUKT BRA I ETT IvyRevel PLAG! Xoxo

Reply
My

Jag vill vinna för att “life’s to short to wear boring clothes”, och med ett plagg ur er kollektion i garderoben kan en outfit knappas bli tråkig! Just nu är jag i en period där jag spyr (nåja) när jag ser endel tjejer på stan ex, som alla har exakt samma klädstil och ser likadana ut. Vad hände med ‘va dig själv’? Vad hände med att följa sitt hjärta, nu följer man strömmen. Jag känner att med Ivy Revel har jag äntligen hittat enkla plagg med en twist, som ÄNDÅ inte ser ut som alla andra kläder. Och nu ska jag inte dra ‘men jag har inte råd’, för den har ni säkert hört 100 ggr, men det är ju faktiskt sant. Så jag hoppas innerligt att ni väljer mig som en av de 5 lyckligt lyckliga vinnarna!
Kram
Ps: Kenza, don’t worry, be happy<3

Reply
Isabella

Om jag ska vara ärlig så är hösten den värsta årstiden som finns, jag hatar att allt blir grått, löven faller av träden och man kan se hur naturen långsamt “dör”. Men det värsta av allt är nog regnet som man inte kan missa även med det största paraplyet. Det är hösten som får mig omotiverad till att klä mig i något fint eller att ens fixa mitt hår eftersom att jag vet att jag ändå kommer att bli blöt eller att mitt hår kommer att förstöras när jag går ut genom dörren. Därför kan jag säga att jag inte lagt ner mycket pengar på min höst garderob eftersom att jag bara slänger på mig något för att hålla mig varm, men något jag känner i år är att jag verkligen måste förnya min garderob med snygga höst kläder så att jag på så sätt kanske börjar uppskatta hösten lite? Och med tanke på hur fin din första klädkollektion var så kan jag tänka mig att denna kommer att vara riktigt ball, så därför tror jag att ett plagg från din kollektion skulle få mig att se positivt på hösten!

// Höst hataren haha

Reply
Ellen

Hej Kenza!

Hade vart jätte häftigt att vara först i världen med ett av era plagg. Tycker att ni/ du gör jätte snygga kläder och har sett fram emot att se vad som kommer näst ^^ Kan tänka mig den extra goa känslan av att gå runt i nått jag verkligen känner mig skit snygg i :D
Hade blivit super glad om jag vann! Kram på dig och tack för en så bra blogg!
/ LN

Reply
Bella

Jag älskar verkligen ivy revels kläder och det är precis min stil :) det skulle vara hur kul som helst att få piffa upp höstgarderoben lite! Och hur coolt skulle det inte vara att vara först med någonting! Allting har ju någon redan gjort/kommit på eller haft på sig.

Reply
Jennifer Andersson

Hej :)
Jag skulle vilja bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg därför att jag tycker att dina tidigare kläder har varit hur fina som helst men att som en 17-årig student utan jobb och med hyra att betala så hamnar fina kläder ganska långt ner på min prioriteringslista.
Jag skulle vilja vinna för att få ett lyft i min annars så tråkiga garderob och på så sätt liva upp den här hösten som där jag bor ser ut att bli regning och kall.

Reply
Hanna

Det hade varit superkul att vinna en tävling hos dig, särskilt en tävling där man vinner ett klädesplagg som DU designat. Du har en så snygg klädstil och det hade varit riktigt häftigt att äga ett plagg som du gjort :)

Reply
Alice

Jag älskar mode och kläder och har hittat inspiration i din blogg i snart två år nu. Ivyrevel har visserligen bara släppt en kollektion men den kollektionen bestod uteslutet av fina och väldesignade plagg. Höst/vinterkollektionen ser jag därför mycket fram emot och det vore grymt kul att kunna välja och bära ett av plaggen som en av de första!

Reply
Alexandra

Hej!
Kör en vild chansning och slänger iväg en kommentar. Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg från ivy revel. Jag är en 24-årig dagisfröken som dagarna i ända går runt i plagg som får spillas och slitas på och älskar att på helgerna få fixa till mig, att bära något fint, dra på en festmake och känna mig vacker – och det tror jag att jag skulle göra i ett plagg från ivy revel.

Kram Alexandra!

Reply
Klara

Jag vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag vill representera dig. Jag vill representera starka kvinnor, som vågar gå sin egen väg, som visar att dom kan, som inte ger upp i första taget och som visar att man ska tro på sig själv. Ett plagg är inte bara lite tyg!

Reply
Eleonore

Hejsan!
20årig finlandssvensk tjej från Vasa, Finland här!
Stordiggar din stil Kenza! Och sättet du beskrev nya kollektionen på: “självsäker, lekfull & spontan”, låter ju bara för härligt! Skulle gärna bära ett av IvyRevel’s plagg och visa upp det för vasa! ;)

Reply
Fanny

Jag älskar dina kläder och ivyrevel. Jag tycker om den lite kaxiga stilen men det blir mest det vanliga när man shoppar. Skulle bli jätte glad ifall jag vann. Ha en bra dag :)

Reply
Ivana

Jag älskade verkligen din förra kollektion och såg verkligen ifram emot att klicka hem jumpsuiten men den kostade lite för mycket för mig.. Är 100% säker på att jag kommer att älska denna kollektion också, så att vinna hade gjort mitt år! Även kul att få plagget innan alla andra, så kan man visa upp det i skolan innan alla andra har det! xD För övrigt är du en stor förebild till mig och att se att du är så stark har hjälpt mig att vara lika stark, så tack!

Reply
Lala

Ivyrevel is such an amazing clothing line. You bring my desire to the point to wear it and I want to show it to the world.
So ofcourse I want to be the first to wear your clothing line troughout the world and show them what great collections you have. <3

Reply
Gona

För att jag vill va först i världen med nått.. fatta hur fett det hade varit.. hahaha kmr med i min egna guinessbok.
Sen så är jag helt säker på att det ni desajnat är skit fint o passar även de lite mulligare tjejerna (me)..

HOPPPPASSSS, kmr dö typ hahah

Reply
Emma

Jag skulle vilja vinna för att jag skulle vilja känna mig lite mer speciell än alla andra. Jag skulle vilja våga sticka ut och därför skulle jag vilja vinna för att få äga något innan alla andra gör det, det skulle va så jäkla ballt!!! KRAM

Reply
Paula Sorik

Jag skulle gärna vilja bli en av dem första som äger ett IvyReve plagg, fatta hur coolt? Har länge velat köpa något från din shop och jag föll verkligen för en dina klänningar men hade inte råd med det. :( Så när jag såg att du hade en tävling blev jag jätte glad!

Jo det är så att ett disco kommer i skolan och hur coolt vore det inte att gå i något som KENZA har gjort?! :D Sen så har jag alltid varit den som har varit outside och vill ändra det, komma med en coolare stil och bara ändra mig! Älskar verkligen dina kläder och tycker dem är hur coola som helst!

Tack för mig. ♥

Reply
Nellie

Först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Det låter enastående. Som den modeintresserade tjej jag är så skulle det vara underbart att få bära plagg skapade av en ung tjej.
Ett plagg från IvyRevels skulle sitta fint i höst. Den första kollektionen var fylld med smickrande plagg och jag har en känsla av att kommande kollektioner kommer vara minst lika begärframkallande!

Jag vill bli först i världen (!) med att bära ett Ivyrevel AW13 plagg eftersom jag tror det kan hjälpa mig att känna mig som den spontana, självsäkra och positiva tjejen jag är!

Jag är ju en av de få som inte har Facebook. Men hade jag det så skulle jag självklart gilla Ivyrevel där!

Nu hoppas jag på det bästa! Ha det fint!

Reply
Natalie

I would love to be the first to own an IvyRevel piece of clothing because I am crazy about fashion! I love looking at new season trends and know I will get plenty of wear from an autumn piece because where I live is ALWAYS cold!..brrrrrrr.

I’m going into back to University after taking a leave of absence and want to spice up my look. I want to become more daring with my fashion choices and wear things I wouldn’t normally reach for.

I adore your blog and fashion posts and I get so much inspiration from them. My confidence with styling is growing each day and if I were to win I hope whatever way I style my item, that I would do you proud.

Thanks for considering me!

Reply
Salwa

Jag vill bli den första med ett ivyrevel AW13 plagg för att jag fyllde år i söndags 15 sep och jag älskar DIG Kenza du är en bra bloggare och jag läser alltid din blogg! :) så jag vill jätte gärna “vinna” ett ivyrevel AW13 plagg. :) <3

Reply
Alice

Hej!
Jag skulle vilja vinna detta eftersom du är en stor förebild till mig. Du verkar inte “fake” som andra stora bloggare kan göra. Du verkar helt äkta vilket jag ser upp till. Och jag tycker att det är helt otroligt hur bra du har lyckats med din blogg, hallå liksom? Du har ett klädmärke! *DRÖM*. Jag brukar ofta ta inspiration från din klädstil och nu när du har et klädmärke så kan jag ju verkligen likna din! Men självklart sätter jag en egen tuch på det hela! Dessutom har jag Downey klänningen från sommarkollektionen som jag är helt såld på

Reply
Ida

Jag skulle vilja bli först i världen med ett ivyrevel plagg för att jag är jätteintresserad av mode och skulle bli otroligt glad om jag någongång skulle vinna något från just din kollektion för att jag storgillar din klädstil och har på känn att det kommer komma några väldigt fina plagg i den nya kollektionen :D

Reply
Julia

Anledning till att jag skulle villa vinna och få första plagget från din nya kollektion är för att jag skulle välja att ge bort det till en mycket speciell person för mig, min bästavän. Hon är verkligen ett stort fan av dig och ser verkligen upp till dig, hon har också fått höra några gånger att hon är lik dig vilket gör henne så himla glad. Hon är en fantastisk vän, men tråkigt nog så råkar hon alltid ut för saker i sitt liv och har aldrig haft nån riktigt tur i sitt liv. Därför skulle jag villa ge henne det här med att bli först i världen att få ett plag gjord av sin största förebild. Puss och kram!!

Reply
Linda

Jag skulle verkligen vilja vinna ett plagg då jag håller på med en viktminskning på 68 kilo. Jag gick ner 50 kg på 5 månader och behöver en liten morot för att komma hela vägen och dessutom belöna mig själv när jag kommit i mål.

Reply
Emilia

Jag går andra året på gymnasiet och läser en rätt tuff linje med mycket plugg (ekonomi med juridisk inriktning) utöver det jobbar jag extra varje dag och helg på två olika jobb. Varje dag är kämpig att få ihop med tid och ork till annat och utöver det börjar jag känna mig otillräcklig och värdelös. Skulle verkligen behöva något uppiggande nu när en lång höst väntar framför en.

Reply
Hilda

Jag vill ha plagget för jag behöver ny stil, och behöver verkligen något nytt i garderoben:)

Reply
Martina J

Hej!
Jag skulle vilja vinna ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion för att jag aldrig hade möjlighet att köpa något plagg från vårkollektionen. Det är omständigt att vara student och samtidigt gilla mode och lite finare, dyrare kläder.

Kramar

Reply
Josefin

Hej Kenza! Ett plagg från din nya kollektion skulle passa bra in i min tråkiga höst garderob! Jag har för tillfället lagt vanliga kläder på hyllan och satsar stort på min träning som har gett så pass bra resultat, därför skulle jag vilka vinna ett plagg från din nyaste kollektion så min höst garderob kan bli fräschare!

Reply
Rita Costa

I really would like to win a piece from ivyrevel because I can’t really buy one. The previous collection had such amazing pieces and I know the new one is gonna be even better, so please make this girl happy and give me the pleasure of owning one piece :)

Thank You for giving the opportunity to maybe win a fantastic piece of clothing.

Rita Costa.

Reply
CAROLINE

Hej Kenza!

Jag vill bli en av de första med AW13 kollektionen då jag tycker att du designar hur snygga kläder som helst!!!

Tusen kramar,
Caroline

Reply
Nina

Att kunna hålla sig inom en ram för denna motivering är faktiskt väldigt svårt, varför? JO, för att ett klädesplagg utav en kollektion som du varit med och skapat hade varit underbar att ha! varför? joo, för att jag har följt dig sen 2008.. din blogg har alltid varit rolig, speciell och väldigt givande.. du är itne så pass personlig i bloggen, men det känns ändå som att man känner dig. Jag gillar ditt sätt och vara och ditt sätt att göra saker, en helt vanlig tjej som blivit så framgångsrik på ett så fint sätt som bara kan inspirera folk! Ja köpte er fina blommiga klänning, o ja använde den flitigt under sommaren.. o när ja bar klänningen kände ja mig faktiskt väldigt självsäker, nästan som om hela världen är min, ett för att den är snygg två för att den är designad av en så pass awesome människa! därför! dock är inte min ekonomi den bästa, haha, en 18 års tonårstjej som lever på studiebidraget som inte till höst kmr kunna lägga några lappar extra på dina kläder, innan sommaren hade ja jobb och kunde strusa omrking och köpa det som faller mig i smaken.. nuu måste man prioritera andra saker.. därför hade det varit underbart att få vara en av de 5 som vinner, för att återigen till hösten kunna känna mig lika självsäker, i det plagg som väljs, som ja kände mig i somras med er söta klänning!
Håller tummarna!!!
Kraaam, Ninela

Reply
Sara

Halloj Halloj!

Jag är en positiv och glad tjej på 19 år (detta känns som början på mitt cv). När vi ändå är inne på cv, kan jag berätta att jag är arbetslös. Tog studenten i juni utan att veta vad jag ville göra, så jag blev helt enkelt arbetslös, trodde helt ärligt att det skulle vara lättare att hitta jobb, men icke sa nicke. Ni som går i skolan och jobbar och sånt kanske tänker åh vad skönt att vara hemma, men jag tänker OH NOOOOOOO detta är tråkigt och jag har inga pengar, kan typ inte göra någonting. Och jag som älskar kläder kan inte längre köpa! Därför, i brist på pengar och kläder skulle jag så sjukt gärna vela ha ett plagg från underbara IVY-freaking-REVEL. Kanske kan använda plagget till någon arbetsintervju i framtiden. Eller bara krama om på kvällen när jag känner mig ensam, typ. Kram :)

Reply
Linus Jokela

min flickvän älskade eran sommarkollektion och hon ville verkligen köpa kläder ur den, men hon hade inte råd. Hon ser jättemycket fram emot eran höstkollektion och därför vore det jättekul att vinna ett klädesplagg åt henne, hon skulle verkligen bli jätteglad då!

Reply
Cassandra Nunez

I just came across your instagram the other day and I instantly fell in love with your style. It’s girly, urban, chic and everything in between! Seeing the past collection for IvyRevel, the style truly resembles all of what a woman is; classy, fun, urban, and street chic! I can’t even imagine what this years fall collection will be like but to be one of the 5 who do would be so amazing because your style inspires me. And I know it will be the most hottest pieces for this fall.

Reply
Jovana

Vem skulle inte vilja vara först i världen eller hur som helst bära så snygga plagg från IvyRevel? Sjukt fina kläder som fina kenza

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*