• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Rebecca

Hej! Jag är en tretonårig tjej som jätte gärna skulle vilja vinna ett plagg från ivyrevel;) Jag vill vinna dörfär att: på sistonde har jag haft kläddkriss på mornarna och jag har inte vetat vad jag ska ha på mig allt har bara känts för sommrigt eller helt fel:( Därför tror jag att om jag skulle få välja nått från ivyrevel så skulle jag få inspiration och jag tror definitift att jag skulle få tillbaks mitt modesug och MIN stil igen! För hösten är ju verkligen då modet är härligt och mysigt. Ivyrevels sommar kollektion var verkligen super finn och jag är 99.9 procent säker på att jag kommer älska höstkollktionen:)
Det skulle vara väldigt kul att få vara en av dom 5 första också att få använda Ivyrevel för att det är ju så kul att vara lite speciel!;):) jag skulle verkligen bli helt överlycklig! Även om jag inte vinner så vill jag tacka dig föratt du är en så bra mode förebild och jag får verkligen inspiration av dig och jag vet att jag inte är den ända som tycker så! Kramar Rebecca

Reply
Alexandra

jag skulle så gärna vilja vinna ett av dina plagg. jag tycker att du har världens skönaste stil, du är alltid så himla vacker och en stor inspiration. jag skulle bli så otroligt glad av att vinna ett av dina plagg!
fortsätt som du gör, du är helt fantastisk

Reply
Amanda E

Hej Kenza!
Jag är ett stort fan av Ivy Revel. Jag älskar er förra kollektion och då måste ju den här bara bli bättre! Är mycket nyfiken och spänd på att få se den nya.
Jag äger fortfarande inget Ivy Revel plagg men har varit mycket nära på att köpa. Jag skulle bli överlycklig om jag får vara först i världen med ett Ivy Revel AW13-plagg. Det är drömmen.
Tack så jättemycket på förhand.
Nu är det bara att hålla tummarna!!

Reply
Sanna

Jag vill vara först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg eftersom min garderob behöver det. Man blev inte besviken på nån av era plagg i vårkollektionen och därför litar jag starkt på att höskollektionen kommer bli lika underbar!

Reply
Linn A

Hej älskade Ivyrevel, Kenza och alla andra på Ivyrevel.
Jag verkligen älskar alla era kläder. Er sommarkollektion var HELT UNDERBAR! Jag vet hur mycket ni alla sliter och kämpar för denna kollektionen. Jag vet att ni lägger ner extremt mycket tid just nu på den nya kollektionen. Men tänk vad underbart det kommer bli när höstkollektionen släpps.
Så, varför ska just jag vinna ett plagg?
Jag är en tjej som heter Linn Arvidsson som går i 8:an. Jag hat haft en svår period ganska länge. Stressat, tappar självförtroendet helt och bara flippat ut. Men nu äntligen börjar jag komma på banan igen. Det skulle betyda något enormt om jag vann ett klädesplagg Ivyrevel, först av alla. Det skulle höja mitt självförtroende sjukt mycket. Åhh vad glad och lycklig jag skulle bli. Jag är den personen som tänker på alla andra före mig själv. Jag försöker hela tiden göra så att alla mår bra. Det händer då och då att jag glömmer bort mig själv helt.
Det är också så att jag set upp till Kenza väldigt mycket. Älskar hela henne, framförallt hennes klädstil. Dagar jag mått dåligt har jag alltid gått in på Kenzas blogg, för sanningen är att du Kenza, du ger sån härlig och go energi! Min dröm har alltid varit att träffa dig!

Alla människor har en svår period ibland, jag har haft min nu och hoppas att den är över. Därför skulle jag piggna ut något enormt om jag fick bli den första i hela världen att äga ett Ivyrevel plagg!!!

Detta är just nu min stora stora dröm.

Tack till hela Ivyrevel gänget som gör såna fantastiska kläder. Ingen riktig höst utan er ! <3

Massa ölänska kramar från Linn

Min mail är – [email protected]

Reply
Anna

Hej Kenza! Jag har gillat Ivyrevel på FB :)
Jag hade jättegärnat velat vinna för att jag tycker du har så bra klädsmak och allting på Ivyrevel ser amazing ut! Jag är en tjej med ganska dålig självkänsla så därför hade jag velat bära något från höstkollektionen så att jag kan se lika självsäker ut som du gör i Ivyrevels kläder :-) Åh hoppas på tuuur nu, bara av att veta att du läser den här kommentaren av alla skulle göra mig glad! Ha en underbar dag, kram!

Reply
Johanna

Jag vill bli först världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13 kollektion eftersom jag är grymt intresserad av mode men i stort sett aldrig köper nya, trendiga kläder då jag är student och mest handlar på tradera och secondhand! Skulle vara en ära att bära kläder som Kenza har designat!
Kram!!:-)

Reply
linda

i think, also german people should see the nice outfits from ivyrevel. love these clothes ! in munich we just have h&m, mango and zara or lv, prada… but nothing special :D it would be great to win a piece. a little motivation…university starts again in october -.-

love
linda

Reply
Paola

Hi!

I would love to be one of the first to see your new collection! I loved the previous one of your brand Ivy Revel, especially the Detroit dress, so I’m more than sure that I’ll fall in love with the new one.
Moreover, you inspire me so much! I read your blog on a daily basis. You helped me to find my own style. I’m also really thankfull that you translate your blog into English so I can understant it ’cause I don’t speak Swedish.

I hope I’ll be part of the 5 lucky winners.

Reply
mathilda sandström

Det skulle vara så himla kul att bära någonting som ingen annan har, innan resten av Sverige bär samma plagg, som det brukar vara. Och jag tycker så mycket om era kläder! Skulle vara superkul!

Gillat eran FB sida! Kramar<3

Reply
Henrika

När passion for fashion får råda,
väljer jag Ivyrevel by Kenza som står för båda.

Reply
Elina

Jag vill vinna ett plagg ur den nya kollektionen för att allt ur den förra va skit snyggt och kan tänka mig att den nya kommer vara ännu bättre!!

Reply
sanna

Jag älskade verkligen sommarkollektionen men hade aldrig pengar att köpa något. Nu börjar vi gå mot höst och vinter och jag vet redan nu att jag skulle älska att få gå runt i något mysigt och snyggt från Ivyrevel! Jag kan tänka mig att det kanske kommer finnas något stickat i någon mörk mysig färg.. Åh det skulle jag verkligen önska mig. Hoppas så himla mycket på vinst. Skulle betyda jättemycket och jag skulle bli sååå glad! Kram

Reply
Zoozi

Hej! jag älskar din stil och antar att din nya kollektion kommer mest baseras på din smak och just därför är jag heeelt säker på att jag kommer vilja gladeligen bära upp ett plagg från din kollektion. Av beskrivningen så låter det som att de kommer va en blandning av coolt och vardagsstil och de älskar jag!! Längtar tills kollektionen kommer ut!!!! kramisar :)

Reply
Julia

För ungefär en månad sedan började jag gymnasiet. Detta var för mig ganska jobbigt, jag lämnade alla mina gamla vänner och började helt ensam i en ny klass. Jag har aldrig trivts särskilt bra i stora grupper och har alltid haft svårt att ta för mig. Jag var tvungen att kliva ur min bekvämlighets zon och prata och öppna upp mig för nya människor, och jag är så glad att jag vågade! Jag har fått massor av nya vänner och jag har utvecklats så sjukt mycket som person. Jag har blivit mer säker på mig själv och jag tror att jag skulle bära upp ett plagg från IvyRevel med självförtroende ;) Kram

Reply
Evin Ghaderi

Varför jag vill bli först? Jo, diggar själva Ivy Revel märket först och främst! Men sen är ku pengarna en annan punkt, med andra ord så har jag inte råd att köpa plagg från Ivy Revel. Tyvärr..
Men nu!
Jag skulle vilja vinna för att ja först och främst inte har råd med detta men jag har en syster som fyller år nästa månad och hon förtjänar verkligen detta. :)

Reply
Elisabetta

Är en smått mode intresserad tjej men som desvärre inte har råd till dyrare plagg ( studerande får lite studiebidrag -.- ) Gillade mycket din förra kollektion och räknar dagarna tills den nya kommer ut hoppas verkligen jag får chansen att äga ett av dina plagg för en gång i livet experience :* Love from an Italian girl

Reply
Fiffi

Ser fram emot en hösten då jag vill ha lite nya höstkläder! Men har dock inte hittat något speciellt. Och du KAN mode så höstkollektionen kommer vara helt amazing, det vet jag! Om man får chansen att ha ett plagg som du har designat, hur coolt vore inte de!? Ren lycka ju! ;)

Reply
Rebecca

Det var jag som lämnade den där kommentaren om kläddkriss på mornarna jag glömnde förklara varför jag har lite extra kläddkriss och det ör för att jag har varit lite överviktig och i våras bestämnde jag mig för att ta tag i det hela och jag tränade och nu äntligen känner jag mig nöjd och jag orkar mycket mera och har en mycket bättre kondis, iaf med detta gick jag ner 10kg och nåra av mina kläder har faktiskt blivit för stora för mig så det skulle vara kul att få köpa något i den storlek jag har nu.rebecca 13 :) kramar:)

Reply
Selma Berglund

Jag vill vara först i världen med ett AW13 plagg för att jag älskar IvyRevel i allmänhet och jag kan inte förvänta mig att den nya kollektionen ska bli annat än succé! ps. Jag har även gillat FB-sidan! :)

Reply
Cecilia

Hej Kenza!
Jag älskar dina kläder och att få ett plagg som du har skapat vore en dröm för mig.
Hur mycket jag än vill ha ditt plagg så skulle jag ge bort plagget till min underbara syster.
Hon har alltid ställt upp för mig i alla sorters situationer och jag vet ärligt talat inte vad jag skulle ha gjort utan henne.
Kram ♥

Reply
Dinah

Om jag vinner skulle jag ge plagget till min välförtjänta lillasyster. Jag vill att min vän ska bli den första i världen att äga ett IvyRevel AW13 plagg.

För ett par år sedan var hon blyg som ett lamm, hon vågade inget annat än att följa strömmen, hon var en i mängden, bland en folkmassa tynade hon bort på grund av sin osäkerhet.

Hon var osäker på om folk skulle accepter hennes tunna kropp, hennes tunna hår ,eller hennes förflutna. För något år sedan slog osäkerheten henne som en örfil mot kinden.Hon kom på att hennes förflutna var historia, hon skulle blicka framåt nu .

She could kick ass if she wanted to!

Hon gick från att vara no one till someone. Hon gick från no body till att ha ett välbetalt och attraktivt jobb. Idag lyser hon med sitt självsäkra och framförallt spontana sig, hon har hittat sig själv och är en attraktiv tjej för åskådarna. She kicked ass!

Reply
Madeleine

Jag tycker att jag ska vinna för att jag är precis det som kläderna står för, jag vågar verkligen sticka ut, även fast jag vet att många tycker att jag matchar blått mönster till orange skjorta så tycker JAG om det! Och jag skulle verkligen bära dina sanslöst fina kläder på ett sätt som verkligen framhäver!!!
Så jag skulle bli otroligt lycklig om de skulle va så att jag fick ett vackert plagg!
Otroligt fin blogg också och du är ju bara finast på jorden! Puss

Reply
Ellen Backe

Det finns sååå många motiveringar till varför man vill vara först med att bära ett plagg från IvyRevel AW13, men vet du vad? Jag har faktiskt inte kommit på en ända negativ sak?! Är inte det fantastiskt? Ändå har den inte äns presenterats än, hur grymt?!

Även gillat facebook sidan :*

Kram Ellen!

Reply
Isabella

att för första gången och kanske enda gången i hela mitt liv vara först med ett plagg från en ny kollektion.
dessutom är du en stor förebild för mig och att då äga ett klädesplagg från DIN kollektion vore superkul!
(gillade även facebooksidan ♥)

puss&kram!

Reply
Stephanie

Jag vill vinna och låta min fina lillasyster Hanna välja ett plagg. Det är nio år mellan oss och nu är hon helt plötsligt 18 år, en liten mini-vuxen. Hjälp! Hur som helst, hon är bra fin och eftersom hon kämpar på i skolan (frisör-linjen) och fortfarande bor hemma men pendlar mellan mamma och pappa så förtjänar hon nåt fint att ha på sig i höst.

Reply
Skorpan Eriksson

Anledningen till varför jag skulle vilja vinna ett plagg är enkel, och precis som alla andras. Kläderna är helt magiskt snygga (i alla fall de vi sett från tidigare kollektion) och min plånbok som en ganska så väldigt snart 16-åring är tunn, på tok för tunn. Jag skulle verkligen vilja och också behöva uppdatera min garderob, även om det bara är ett plagg, så att jag inte skulle behöva känna mig så… Sunkig? Och sen kanske man skulle kunna önska sig att vinna i födelsedagspresent? Nä jag skoja bara. Men det vore så förbannat roligt att få vinna någonting någon gång.

Har även gillat sidan!

Reply
Josefine

Det skulle vara jättekul att få vinna! Jag har länge kämpat med att gå ner i vikt har nu gått ner hela 20kg och kämpar fortfarande med att gå ned till min målvikt, det är en bit kvar men jag har kommit en bra bit på vägen. Därför skulle det vara kul och en ära att få visa upp min “nya” kropp i dina designade kläder!

MVH Josefine
[email protected]

Reply
lisa

Hej! Skulle vara sjukt roligt att vinna! har värkligen inga höst kläder alls och kläderna verkar så snygga oooo jag vet inte vad jag ska säga jag bara hoppas hoppas hoppas hoppas!!!!

Reply
Natalie

Heeeej!

Jag är mest en “sommar människa”. Höst och vinter är inget för mig, det är ju sååå kalt.. Men jag är helt säker på att ivyrevels höst kollektion kommer att göra min höst bättre och framför allt snyggare. Jag skulle vara så stolt att få bara ett plagg från kollektionen! :)

Kraaaam

Reply
yagmur

I want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece because I want to show my city Istanbul how to be a real city girl. <3

Reply
Emilie

Hej, jag tycker att jag ska få ett plagg av det nya, för att så fort jag kände för att köpa från din förra kollektion så var det jag ville köpa slutsålt! Din nya kollektion är säkert lika snygg eller kanske snyggare (om det går), kram!

Reply
caroline

Hej Kenza! måste börja med att skriva hur super fin du är, verkligen ! Du är så många unga tjejers stora förebild, även min ! Jag skulle vilja vinna ett klädesplagg från aw13 kollektionen då jag verkligen älskar kläder och försöker precis som du inspirera andra med mina kläder! Kläder visar så mycket m hur är en person är, och att försöka kunna visa vilken person just du är på bara kläderna du bär upp, det är det roligaste som finns. Jag ska inte skriva något snyft inlägg för att vinna, då jag inte har någonting att snyfta över! Jag tycker bara det skulle vara jäkligt kul att vinna ett av dessa plagg och få vara en av de första i världen med just detta plagg. Kunna tänka att bara du och ingen annan har det! fatta känslan, asso wow!
Kram på dig !

Reply
Amanda Karlsson

Hej! Först och främst, vilken rolig tävling! Jag älskade alla kläder från förra kollektionen men hade tyvärr inte riktigt pengarna till att köpa något plagg… Jag tycker du har bra pris på dina fina kläder, de är inte alls så dyra. Men när man går på gymnasiet som jag gör och ska leva på endast studiebidraget som ska räcka till både mobilräkning, underhållning med vänner och annat som att ta en fika ute så räcker det inte speciellt långt. Det är svårt att köpa något extra varje månad, om man då inte har sparat från månaden innan.
Även fast jag inte sett den nya kollektionen så vet jag att kläderna säkert kommer vara superfina! Därför skulle jag verkligen vilja vinna ett valfritt plagg då jag säkert kommer kära ner mig i flera, men inte kommer ha råd att köpa det just nu (kanske om jag får något extra jobb, men det har jag inte fått ännu…). Så jag håller tummarna på att jag ska bli en av de lyckliga som vinner, det skulle betyda riktigt mycket för mig!
Du har en super bra blogg vill jag bara säga också, har hängt med här många år nu! Kram :)

Reply
paulina

1. Varför jag vill vara först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg? Jo helt enkelt för att få känna mig lite snyggare, lite coolare och lite mer fierce än alla andra när jag bär ett plagg som dessutom är från THE KENZA ZOUITEN’s egna klädmärke! Kom igen liksom, vem skulle inte känna sig fierce av att ha ett plagg innan någon annan i världen? ;D

2. [email protected]

3. Jag har gillat gruppen! :D

Reply
Victoria

Jag har under hela mitt 21 åriga liv varit överviktig. För ett par månader sedan fick jag nog. Idag är jag 30 kilo lättare och mår bättre än någonsin. Jag älskar mig själv och min kropp, något jag inte gjort innan. Det är en fantastisk känsla! Mode har aldrig tidigare varit kul. Det har bara varit ett väldigt jobbigt måste. Det är alltså en helt ny värld som öppnats och det skulle vara kul att äga ett plagg från er. Jag ligger ju lite back inom modevärlden om man säger så, haha :)

Reply
Sara

Hej underbara Kenza!!
Jag vill vara först i världen med att vinna ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion eftersom jag aldrig någonsin har vunnit något på nätet tidigare, och att få vinna något från din kollektion som en allra första gång är ju så himla häftigt! Något jag verkligen kan gå runt i stan med stolt och nöjd som bara den! Känner på mig att jag aldrig velat ha andra saker lika mycket som något sånt här, ett plagg ur DIN Kenza’s kollektion!!! Jag skulle varit en av de lyckligaste tjejerna i världen om jag fick ett mejl från dig där det stod att jag har vunnit ett plagg som DU har designat, sjukt! Tacksam för ditt beslut om du väljer mig :) Mvh, Sara

Reply
Lotta

åhh vad kul att du har en tävling till, älskar verkligen kläderna från IvyRevel så det hade varit väldigt roligt om jag skulle få chansen att utöka min garderob med något av era ursnygga plagg i höst. plagget lär pryda min kropp i alla lägen och kommer användas flitigt i det kalla höstmörkret..
håller tummarna!

Reply
Josefin

Jag skulle vilja vinna ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion eftersom att jag alltid diggat din klädstil och älskade sommarkollektionen men hade inte råd att köpa något. Därför skulle det varit sjukt kul att vinna ett plagg ur höstkollektionen då jag även älskar höstmodet och säkerligen kommer älska IvyRevel’s höstkollektion! Kram

Reply
Carolina Wretman

Jag borde vinna för att Ivy Revel är ett snyggt klädmärke, mycket populärt och något man vill äga. Och jag borde vinna för att jag aldrig annars beställer varor från internet och då inte har chans till ett ivy revel plagg.

Reply
Annie

Jag skulle verkligen vilja ha ett ivyrevel plagg!
jag skulle verkligen vilja ha ett klädesplagg där jag kan visa min stil då jag oftast hittar sjukt snygga kläder men vågar inte köpa dom för jag vet att någon kommer komentera min klädstil och försöka trycka ner mig, detta är något jag jobbar på och jag vill verkligen känna mig säker i mina klädval. Jag tror att om jag skulle vinna ett klädesplagg så skulle det göra en stor skillnad för mig. Om jag vinner kommer jag försöka att inte bry mig om vad andra tycket.
Jag hade blivit jätte glad om jag vann!

Reply
Inaaa

hej skulle sjukt gärna vilja vinna! älskar era kläder så sjukt fina! älskar dig kenza du är en stor förebild! <3

Reply
Hanna

Jag tycker att jag borde vinna eftersom jag har alltid varit intresserad av lite dyrare och märkeskläder så det skulle vara grymt kul att få bära “ivyrevel” märket. Ända sen ni släppte sommarkollektionen har jag varit helt förälskad i era/dina kläder och tvivlar inte på att höstkollektionen kommer att vara minst lika grym! Så det skulle verkligen vara en ära att få vinna och ha på mig era snygga kläder! :D <3

Reply
Jihan

Om jag ska vara fullständigt ärlig så tycker jag att jag förtjänar att få ett ivyrevel plagg aw13 . Jag har slitit jätte mycket och tycker att jag borde få ett vilket kommer att motivera mig och verkligen se fram emot allting.

Dessutom har jag aldrig vunnit något via en bloggtävling och det skulle också vara en riktigt roligt! Även en upplevelse.

Reply
Anna Andreasson

Herregud att ha ett riktigt snyggt plagg är bra nog men att vara själv om plagget (iallafall ett tag ;) är för bra för att vara sant! Personligen använder jag kläder för att visa vem jag är och vad jag står för och då är Ivy Revel helt rätt ställe att handla på! Helst är man då själv om ett plagg, för man är ju unik!

Reply
Denise

Hej!
Ni frågar “Varför skulle du vilja ha ett plagg från IvyRevel?”
Jag svarar “Varför inte?” Varför skulle jag inte vilja ha ett valfritt plagg från IvyRevel som jag inte ens har sett? Varför skulle jag inte vilja glänsa i ett nytt plagg? Varför skulle jag inte vilja se ut som en prinsessa? Då mitt studiebidrag är det enda jag får i månaden som oftast går åt till skolmaterial eller nya strumpor som gått sönder så skulle jag mer än gärna vilja lägga pengar på kläder från IvyRevel men har inte kunnat.
Men någon gång så lovar jag att jag klickar hem något från IvyRevel, inte bara för att det är fint utan också för känslan att få äga något från Ivy.
Tack och hej för mig! :)

Reply
Elvira Larsson

Jag är sååå spänd och förväntansfull på kollektionen så du anar inte! I CANT WAIT TOO SEE IT!! ahhh! Skulle verkligen vara en dröm att få vinna tävlingen och få välja ett plagg. Både för att jag vet hur fantastisk den kommer att bli (!!!) och för att jag troligen inte har råd att köpa något själv. Jag har egentligen ingen bra motevering förutom att jag ÄLSKAR kläder och speciellt dina!

Hur som helst så kommer det att vara underbart att få se vad som finns med i kollektionen. Om inte annat kan jag ju kolla på den och drömma!

Vet att chansen är typ en på miljonen att jag skulle vinna men jag hoppas på det bästa! Fingers crossed!! ;)

Och till sist vill jag bara säga att jag älskar dig Kenza, du är verkligen en förebild för mig! BÄST är du!

PUSS OCH KRAM!

Reply
Amanda Sörling

Jag skulle vilja va först i världen att ha ett IvyRevel AW13 plagg för att jag älskar hösten och har tyvärr inte så många höst kläder. Jag älskar att vara mig själv och gå min egen väg och jag bara älskar att vara jag. Jag bryr mig inte om så mycket om vad andra tycker eller tänker om mig utan jag tänker istället “detta tyckte jag va skit snyggt, det här ska jag ha på mig flera gånger!”
Jag skulle bli jätte glad om jag vann för du är en utav mina största idoler och du inspirerar mig himla mycket och får min nästan att vela vara mig själv ännu mer! Tack Kenza! Önskar att jag skulle kunna få träffa dig en dag

Reply
Emma

Hej!
Jag tänkte börja med att skriva att jag ALDRIG vunnit en sån här tävling förut. Och det hade varit riktigt kul och jag hade nog hoppat och skrikit om jag vunnit. Jag är en tjej som kämpar med att komma tillbaka till arbetslivet och tänk så kul med nya kläder när man ska på arbetsintervjuer. Trots att jag är en av dina lite äldre läsare, känner jag ingen åldersskillnad på oss i ditt sätt att skriva på. Du är en fantastisk människa och jag ser verkligen upp till dig. Tusen tack för en fin blogg.
Hälsningar från södraste skåne
/Emma

Reply
Ellinor

Jag påbörjar precis min värsta (och bästa?) termin på universitetet någonsin och vad passar då bättre än att pigga upp trötta kvällar på juridiska biblioteket med fina kläder?

Reply
Linnéa

Hej igen!
Åååååh vilken bra tävling! Provar min lycka bland tusentals kommentarer. Nåväl, jag älskar din stil och är därför helt övertygad om att varenda plagg i AW-kollektionen kommer vara klockrent och skulle passa i min ack så minimala höstgarderob. Så jag hoppas på en vinst, det skulle plånkan jubla över!

Ha det bra!

Reply
InesMLT

AS simple as that I am a victime of fashion . So obviously when it comes to have masterpieces from Kenza Zouiten’s collection , you better participate ! I am from France and I live there , I am about to start my own fashion blog and to see how Kenza reached the stars so amazingly , it makes me want to begin NOW ! So like everybody else … i really want to WIIIINNN :p

Reply
Marta.

Hej söta Kenza !
Skulle jätte gärna vilja vara med och vinna en av dina plagg!
För det första så älskar jag din kollektion, smak av kläder! Du inspirerar mig så himla mycket! De är så kul för att om jag behöver inpriation för vad jag ska ha på mig så besöker jag din webbsida elle instagram och taaada inga problem länge :) för det andra har jag varit med i varenda tävling du har och det skulle vara suuuuper trevligt att få vinna någon gång.
Håller tummarna för mig!
Tack och adjö <3

Reply
Elizabete Onzule

Hey Kenza! I want to be the first girl who wears IVYREVEL AW13 because I’m a huge fan of you and you style! I love your fashion sense and I love IVYREVEL, I love clothes that you make. I adore you and everything you do, you give me strentgh to keep my head up, to keep bloging and to be myself, to make my own outfits and wear what I like! You inspire me! Wearing AW13 would be such a pleasure!

[email protected]
I already follow you on FB!
x

Reply
Sofie

Hej Kenza! Kan ju inte låta bli att innan jag säger detta att tala om för dej hur otroligt fin du är och hur du inspererar mej varje dag!! (Så nu kan vi komma till saken, haha) Jag skulle absolut vilja vinna, jag är en 16 åring glad tjej som har stora ögon för höstmodet, de är helt underbart och mysigt! Många kan tycka att det är deppigt när hösten kommer, men de tycker jag man lätt kan leva upp med en fin höstig outfit, outfiten behöver ju bara en liten färgklick, ex. mörkrött, mörkgrönt, å vips, så har du en grymme-outfit, som utan tvekan inte är tråkig. Att för mej bära ett Ivyrevel plagg skulle vara som en ära, att känna sej vacker fast ändå tuff på nåt sätt, det är verkligen den stilen jag gillar! Ha en bra dag :D /Sofie – [email protected]

Reply
Hanna

Hej, jag skulle vilja vinna ett plagg åt min syster för hon är den mest underbaraste och finnaste människan<3. Hon älskade verkligen din förra kollektion, men verken jag eller hon hade pengar över :(

Reply
Nina Anna

Dear Kenza, i love your clothes and your style. Because of that fact i´m sure AW13 is the most beautiful collection in the World! I want to be the first Girl in GERMANY with a piece from the new collection! Please choose me, because in the past never wone a german girl. We are also big Fans here, we love you Kenza! :)

Reply
Anna

Jag skulle vilja vinna ett plagg ur IvyRevel AW13 för att ge mig den sista slutboosten och motivationen till slutspurten mot ett friskare liv. Jag nosar på mållinjen och tror att ett galet snyggt plagg från din kollektion skulle få mig att korsa den jäkla linjen en gång för alla!
KRAM

Reply
Madeleine

Det skulle betyda jätte mycket för mig att vinna ett plagg från AW13 ivyrevel, för att jag jag är väldigt intresserad av mode och det skulle vara sjukt kul att få äga ett plagg först i hela världen och få styla till det med en hel snygg outfit!;)

Reply
estelle

I’d like to win one piece of the IvyRevel AW13 collection because i think this collection is gonna be as awesome as the spring one was with so much beautiful pieces and i am sure they’re going to be MUST HAVES this fall and i would be so happy to own such a unique thing (i am from germany and i dont think the label is well known here yet) so i can show my friends how stylish pieces from IvyRevel collections are :)
Thank you very much and i really love to follow you! <3

Reply
Amanda Englund

Jag vill vinna för att jag dagar i ändå går runt i min tråkiga städoutfit som vi tvingas använda på jobbet. Hade varit kul med något riktigt fint att ta på sig till helgen :)

Reply
Ania z Krzyża

Hello Kenza!

So I saw this post yesterday and I thought to myself: ‘I’ll not win,’ but today I saw it again, (I still don’t know if there’s something wrong with my computer, or there is no comment yet?!) and today I know I’m gonna win!

Probably you ask yourself ‘why?’ – I’ll tell you why Kenza.

1. I’ve been following your blog for over 3 years, and I admire you.
2. I’m here every single day, to see your new outfit – in my opinion you have sense of style, which goes perfectly in my taste…
3. …so I thought, that if it’s the only thing that allows me to get ‘a piece of your style,’ it’s worth the risk.
4. I was competing for your outfit from ‘Guess Diaries,’ but unfortunately someone had better luck.
5. If you decide, that I’m one of the five lucky winners, I’ll send you picture, to show how I wear it. (I know it’s not something so awesome. :D)
6. Only that one time, please, let me feel really special.

That’s it. I’ll wait. Don’t know If it’s okay, that it’s sooooo long, but maybe you’ll notice it and decide, that I’m the lucky one.

Best wishes and greetings from Poland,

Ania. :))

Reply
Cecilia

Tjenixen,
Så anledningen till att jag borde vinna? Det är helt enkelt som så att jag är luspank och inte ens har råd att köpa proteinpulver till min träning. Jag lever på min lillasysters gamla kläder och ev. om jag fyndar kläder under 50:- på Tradera. Jag kom inte in på min drömlinje på universitet och har ännu inte lyckats hitta ett jobb i dessa svåra tider, så därav pengabristen.
Så, jag behöver _verkligen_ något nytt och uppiggande i min garderob. Hade mer än gärna inhandlat hela kollektionen från IvyRevel, men ja, jag har ju inte råd med något.. Haha! Älskar sommarkollektionen och önskade att jag även då hade kunnat köpa hem något från er, men cashen räckte liksom inte till då heller. Så jag ber nu, snälla ovanstående krafter, låt mig åtminstone få lite ljus i vardagen och ett fantastiskt plagg från IvyRevel!

Puss och kram från mig, Cecilia.

Reply
vilma

Åh, jag vill jättegärna vinna ett plagg från IvyRevels höstkollektion! För att det är ju alltid lika kul med kläder och mode, och att få bära ett fint höstplagg från IvyRevel skulle betyda så mycket eftersom jag tycker att alla era kläder ni designat hittills har varit hur snygga som helst! Så att få starta igång hösten påriktigt med ett snyggt plagg från IvyRevel hade ju vart super grymt! Jag får hoppas på det bästa! Kramar

Reply
Felicia

Har längtat så myyycket efter AW13! Du är en av mina största inspirationskällor när det gäller kläder och stil – att få vara FÖRST i VÄRLDEN med att bära ett IvyRevel-plagg som DU designat vore helt amazing! Du ska veta att utan dig vore jag fortfarande fast i det där “tights-och-hoodie-stadiet”, hehe. Du fick mig att öppna mig och våga testa nya saker, nya kombinationer och nya färger.

Tack för allt, du är grym!

Reply
Jennifer

Hej Kenza!
Jag skulle sååå gärna vilja få en plagg från höstkollektionen då jag älskar ivyrevels stil men är fattig student så jag snålar på pengarna (snålar alltså på godsaker till mig!).
Så jag vill gärna få ett av höstkollektionens plagg att rocka med i Umeå!

Kram!

Reply
Therese

Ska snart in på operation (min första, ta bort knöl i bröstet ASKUL!!) och skulle inte skada att komma ut från doktorn i kick ass kläder! ;)

Reply
Elsa

Det skulle vara så himla kul att få ett plagg från IvyRevel! Jag var så nära att köpa något från sommarkolektionen men slog aldrig till. Att nu få ett plagg och dessutom vara först bland alla skulle va så himla kul och speciellt!

Reply
Emilia Franzén

Hej Kenza!

Jag har alltid varit en sådan person som tar hand om alla andra, vilket är bra men det gjorde att jag tappade bort mig själv. Jag kände mig inte tillräcklig på något sätt!

Även om jag nu mår mycket bättre så har jag en liten bit kvar att kämpa. Det skulle kännas så mycket enklare för mig om jag blev uppmuntrad på något sätt. Att få vinna det här skulle vara den bästa uppmuntran jag någonsin skulle kunna få.

Jag går ständigt med en klump i magen för att min familj inte har råd att köpa de märkeskläder de andra på min skola har. Visst tycker jag om Gina Tricots plagg men det känns väldigt jobbigt att aldrig få känna sig extra fin och uppskattad i några speciella kläder. Att aldrig få känna sig som en av de andra.

Fan, nu sitter jag och gråter eftersom allt det här är så otroligt känsligt för mig. Men samtidigt känns det väldigt skönt att dela med mig utav allt jobbigt till någon, någon som kanske förstår. Det är så otroligt svårt att sätta ord på mina känslor och jag har nu kämpat hur länge som helst med den här texten men jag hoppas att du kan begripa vad jag menar.

Kenza, du gör att jag dagligen känner mig starkare, gladare och säkrare i mig själv. Att få vinna det här fantastiska priset skulle betyda enormt mycket för mig! Jag vet att det kanske låter ytligt men det skulle boosta min självkänsla enormt! Men vinner inte jag så vinner någon annan fin person och jag skulle verkligen glädjas för hen!

Hoppas att allt blir bättre med dig! Även om jag inte haft det tufft på samma sätt så vet jag hur det känns när allt är jobbigt, om det kan vara till någon tröst. Sluta aldrig tro på dig, du är grym!

Tusen kramar från din trogna läsare Emilia.
PS! Jag gillar er Facebook-sida!

Reply
Emily

Det skulle vara så sjukt kul om jag vann! Jag älskade er förra kollektion och kommer med största sannolikhet att tycka om höst kollektionen med! Min höst garderob behövs definitivt fyllas på och ett plus vore ju om det var med IvyRevel kläder! ;)

Kenza, du har min största förebild och inspiration! Jag ÄLSKAR din outfit bilder! <3

mail: [email protected]
Jag har "gillat" sidan på FACEBOOK! :)

Reply
Gabrijela Dragic

Jadu varför ska man vinna? För mig räcker äran och tanken på att jag bara vet att jag är en av dem första som får ett snyggt designat plagg som ingen annan har i min ägo, och bara det känns fantastiskt! Att plagget dessutom har designats av självaste du Kenza, gör ju inte hela saken värre! =)

Reply
Jennie Prytz

1. Jag har aldrig tyckt om hösten och plugg-motivationen tryter lite(mycket) mer än vanligt under denna årstid. Kanske hade det hjälpt om jag fick dra på mig ett (ännu okänt) AP-snyggt plagg från er AW13-linje och känna mig lite fierce när jag struttar(kånkar) runt med lagboken. :)

2. Mailadress ovan *pekar*

3. Like:at på FB, dooooone!

Puss & Kram!

Reply
Małgorzata

In these clothes is something magical. The magic connected with classic and elegance. The first collection of clothes showed femininity and lightness. I saw that a simple, well selected and perfect made clothes, make that every woman can feel special – like a princess which create its exceptional fairy tales. And I just want to feel like this! I want to magic in my life. I would love to wear clothes designed with love. IvyRevel create stories of many women in the magical world.

Reply
Elin N

Jag vill bli först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13 kollektion för att då är man garanterad en snygg outfit! Det säger väl allt ;)

Reply
Andrea

Hej, jag skulle bli så sjuukt lycklig om jag vann något fint från ivy revels nya kollektion:o :*
Äger redan ett plagg från er förra kollektion och tycket att allt är SÅ snyggt men eftersom att pengarna inte räcker så långt har jag tyvärr inte haft råd med mer än 1 tröja :( iallafall skulle det bli som julafton i förskott om denna önskan gick i uppfyllelse hahahihiho:D att vara först i världen är ju inte heller ett litet pluss;)
Kram Andrea

Reply
Matilda

ÄLSKAR förra kollektionen. Är en shoppinggalen student som tyvärr shoppar mer än hon har råd med. Så lite hjälp på traven skulle inte vara fel ;) Och grymt att få bära plagget före alla andra! Hej hopp!

Reply
Linnea H

Jag skulle bli så sjukt glad om jag vann. Jag älskar Ivyrevels kläder, eller iallfall av det jag har sett från tidigare och att bli en av de första att få ett plagg därifrån skulle verkligen vara så sjukt kul. Jag har alltid varit modeintresserad och älskar att matcha och mixa kläder varje dag. Skulle verkligen inte tacka nej till ett nytt höstplagg då höstgarderoben behöver pimpas upp ordenligt! Kram

Reply
Ellinor

Åh, min garderob skulle verkligen “behöva” lite nya höstkläder och jag tror säkert den skulle bli sååååå glad om ett plagg från IvyRevel flyttade in!!
Ska inte fjäska, men har alltid tyckt att du klär dig så himla fint och när jag såg att du skulle starta ett eget klädmärke blev jag skitglad och visste att kläderna skulle bli så fina:)) har btw gillat eran facebook sida.
kramis!!

Reply
essla

Jag skulle så gärna vilja ha ett ivyrvel plagg för jag måste verkligen byta min garderob efter flera år med panik ångest vill jag bara glömma det gamla och ha nytt och vad är snyggare än ivyrevel? :D

Reply
Sellan

Jag är den där tjejen du beskriver, och med ett plagg från ivyrevel skulle jag få den sista unf-en. Dessutom genomgår jag en svår period med en som en gång i tiden varit när och kär, och detta skulle, även om det inte läker mina sår, i alla fall vara ett plåster på såret. Älskar din blogg!

Reply
Sandra Lindqvist

Jag är nu 25 år, väntar mitt första barn och är halvvägs i graviditeten. Viktuppgången är ett faktum och jag har redan börjat förbereda mig på den hårda vägen tillbaka efter en graviditet. Jag följer din blogg och älskar din stil. Att hitta motivationen till resan som jag vet ligger framför mig tror jag absolut skulle hjälpa om man har ett riktigt snyggt plagg som mål. Jag är helt bombsäker på att just det plagget finns i din höst kollektion. Mitt mål är att nästa höst stå i detta plagg nöjd och glad och i full gång med en hälsosam träning!

Du är fantastisk!

Mvh Sandra

Reply
Nicky Behshad

Hej Kenza! Du har inspirerat mig enda sen jag började läsa din blogg i 2007, och har gjort det nästan varje dag sen dess. Det är inte bara du som person, hur stark och positiv och lyckad och så himla vacker du är, utan även din stil när det gäller kläder, och därför är det typ en ära att kunna ha på sig något du, någon jag har sett upp till så länge, har designat. Före alla andra i världen är bara ett stort, fett plus! Jag har alltid velat ha något du gjort, från Jofama-jackorna till Guldfynd-ringarna till Wildflower skorna och så. Nu är det kanske min chans! Vinner jag inte så ska jag spara ihop och skämma bort mig själv med en rätt tidig födelsedagspresent från IvyRevel, men jag får hålla tummarna hårt!
Stay strong and awesome! Vi älskar dig!

Reply
Nursin

I will leave germany at the end of october, to travel around the world for half a year=)I’m going to work as a volunteer in Indonesia and that’ll mean that i will not have the chance to buy something from ivyrevel for a long time. It would be awesome to win a piece and take it with me, it would always remind me of my favorite and only blogger Kenza! <3 haha

Reply
Hannah

Jeg vil veldig gjerne få muligheten til å få et IvyRevel plagg før kolleksjonen slippes :D jeg fikk desverre ikke sjansen til å skaffe meg et plagg fra sommerkolleksjonen, fordi alt ble utsolgt før jeg fikk mulighet til p kjøpe noe! Så nå gleder jeg meg utrolig mye til høstkolleksjonen kommer, og det hadde vært utrolig gøy å få mulighet til å både velge et plagg, og ikke minst SE kolleksjonen før den slippes:D gleder meg uansett veldig til den slippes, for det var så utrolig mange fine plagg i sommerkolleksjonen, og jeg er utrolig spent på å se hva dere kommer med for høsten!
Hadde blitt utrollig glad hvis jeg hadde vunnet:D

[email protected]

Reply
Emma J

Hej Kenza!!
Jag skulle vilja vinna för att jag har så himla dåligt självförtroende när det kommer till stil. Har liksom ingen koll alls på vad som är snyggt och hur man ska matcha! Skulle väl egentligen behöva dig som en personalshopper;P
Känner mig alltid så himla vanlig och tråkig även om jag verkligen försökt och även om jag inte sett din kollektion än så vet jag att varenda plagg kommer vara så stylish och det är precis något extra snyggt jag behöver för att börja tycka det är kul med mode igen och känna mig snygg och säker i en riktigt fin outfit!
Massa kramar från Emma

Reply
A

Jag har nästintill inga höstkläder i min garderob, allt är rätt gammalt och jag har inte råd att köpa nya saker ;( samtidigt känner jag att jag behöver verkligen något nytt! Skulle bli överlycklig ifall jag fick in nått nytt i garderoben hahah :D

Älskar din blogg btw, så bra!

Reply
Sofia Olsson

skulle väldigt gärna vinna då jag känner att jag behöver ny inspiration, och det hade varit väldigt kul med nya fina kläder som kan lysa upp en vardag nu i det mörka höstvädret.

Reply
Emelie Holmblad

Jag skulle bli så glad om jag vann! Skulle springa runt till alla mina vänner och berätta, heheh. Mina föräldrar gillar inte att beställa online heller, så finns inga chanser annars och måste säga att jag blev kär i den förra kollektionen, denna är säkert minst lika bra. Kommer Ivyrevel i butik någon gång i framtiden tror du? Hoppas det!
Puss!

Reply
Malin

Hej Kenza! Jag älskar Ivyrevel och har faktiskt gillat facebooksidan för länge sedan! Jag har två tidigare plagg från Ivyrevel som jag har fått av min mamma och jag är supernöjd! Det är mitt absoluta favoritmärke! Det finns verkligen ingenting jag inte skulle tänka mig att köpa av sommarkollektionen! Det är på pricken min stil! Jag har försökt att spara pengar till ett år i USA, och varje köp kommer jag ett steg ifrån min dröm. Jag längtar efter höst kollektionen och det hade varit sjukt ballt att ha ett plagg som ingen annan kan köpa innan mig! Jag skulle även vilja pigga upp min garderob inför hosten, att vinna den här tävlingen hade betytt så mycket för mig! Du är bäst Kenza och du driver min absoluta favoritblogg! Stor kram!

Reply
anneli

Jag vill vinna ett ivyrevel plagg för att jag verkligen älskar kläder och jag skulle bli jätte glad om jag vann och sen vill jag gärna utveckla och hitta min stil håller på med det förfullt varje dag älskar känslan när man är riktigt nöjd med sin outfit. Och att få ha ett ivrevel plagg i min garderob skulle verkligen vara lycka. Tävlade i den förra ivyrevel tävlingen men vann inte så nu har jag kollat din blogg varje dag för att ha en chans att vinna. Så jag hoppas riktigt mycket att jag vinner och hur cool skulle det inte vara att vara först med ett plagg hatar när någon har likadana kläder som mig så om jag var först i världen skulle jag bli jätte glad.

Reply
Lina

Åå vad kul! Jag skulle jättegärna vilja vinna för som student är det svårt att få ekonomin att gå ihop när det kommer nya kläder inför nya roliga säsonger, även om man vill är det inte alltid det man kan lägga pengar på. Det skulle vara jättekul att få vara bland de första att se kollektionen och sig tror verkligen att jag med hjälp av de plaggen skulle kunna lyfta hela min, lilla men fina, redan existerande höstgarderob! Kram

Reply
linda olsson

Jag vill vinna ett av dina fantastiska klädesplagg just därför att dom är fantastiska! Klyscha hit och dit om att det är synd om mig för att jag inte har råd osv osv MEEEN ICKE…jag vill vinna bara för att kläderna är underbara, du är underbar och jag är tametusan underbar! ;) skulle nog koka lite i sundsvalls fashonisternas ögon när jag är en av dom första att bära upp ivyrevels nya kollektion.

Pussilago ♥

Reply
Evelina Enqvist

Åh skulle vara överlycklig om jag vann!

Varför just jag skulle vilja vinna är för att, vem vill inte vara en “mini-Kenza”? Tänk att ha just ett plagg som du designat, skulle vara såå hääääär glad! Har totalt nerkärrat mig i flera plagg som du hade i somras, så då måste ju höstkollektionen vara såå underbar!

Tyvärr så säger plånkan nej och räcker tyvärr inte till. Så att vinna just ett plagg och att dessutom få det före alla andra i världen är ju en ren dröm av lycka! Speciellt eftersom just du designat det, min största stilikon.

Så varför just jag vill vinna är ganska självklart, även fast min motivering inte må vara så djup och känslomässig.

Men får hålla alla tummar och tår på lite extra tur!

Puss och kram!

(har sjävklart gillat Ivyrevel på facebook)

Mail: [email protected]

Reply
Gabriella

Detta är faktiskt, tro det eller ej, första gången jag är med i en sån här tävling. Man vinner ju ändå aldrig, brukar jag tänka. Men när jag lästa om denna tänkte jag “äh, vad fan, det skadar ju inte att söka i alla fall!”.

Jag har varit inne på IvyRevels sida flera gånger men aldrig köpt något eftersom jag sparar till att kunna flytta till min pappa i Senegal och jobba med Läkare utan gränser. En dröm som varit en dröm så länge jag kan minnas, men som ,faktiskt, om 9 månader kommer att bli sann!

Jag skulle verkligen vilja vinna denna tävling då att uttrycka mig med mode är något som jag verkligen älskar. Ett intresse som jag, tyvärr, pga ekonomiska skäl, behövt lägga åt sidan de senaste åren… Det vore så himla kul att få vara den första som bär ett Ivy Revel AW13 plagg. Det skulle jag leva på länge!

Reply
Felicia Furå

Hej Kenza! Som fattig student (som dessutom inte fått studiebidrag på hela sommaren) har jag suttit och dregglat över Ivyrevels sommarkollektion oförmögen att beställa hem något. När jag nu såg detta inlägg blev den här otroligt gråa och regniga dag så mycket ljusare!

Jag har en lite speciell stil, handlar extremt mycket (nästan bara) på second hand, men enligt mig behöver ALLA en släng av Ivyrevel i sin garderob, oavsett klädstil! Jag har följt din blogg i cirkus två år och blir alltid lika inspirerad av dina outfits! Dock sätter jag min egna lilla prägel på det hela, men “What would Kenza do?” finns alltid där i bakhuvudet! Du är en otrolig inspiration till såååå många ungdomar, och jag skulle utan att tveka kalla mig Kenzian, Kenzalover eller vad du nu kallar dina fans! Trots att jag inte har sett kollektionen än VET jag att det kommer bli magnifikt, fantastiskt och alldeles…. Alldeles underbart! ;)

Hoppas hjärteligt att jag vinner den här tävlingen för jag har just nu lite klädkris inför hösten, och ett plagg Ivyrevels AW13 kollektion skulle verkligen göra susen! Ha det bäst Kenza! Kram från Felicia!

(Jag gillar även Ivyrevels facebook sida)

Reply
Regina

Hej, jag skulle vilja vinna ett plagg från IVYREVEL AW13 för att jag älskar din stil, älskar alla dina kläder och skulle bli SÅ glad om jag skulle få vinna ett plagg. Dessutom så hann jag aldrig få tag på något förra gången då ni lanserade eran nya kollektion, de tog slut snabbt och sedan blev det aldrig av. Skulle verkligen bli jätteglad om jag vann!

Reply
Sepide

jag skulle vilja vara en av de 5 vinnarna i tävlingen eftersom att jag och min syster har följt dig och din blogg i 5 år och vi älskar verklligen din blogg och alla dina outfits (även de du hade i gymnasiet) och vad är då bättre än att vinna ett plagg ur Kenzas egna kollektion? Helt awesome och jag och min syster skulle känna oss sjukt glada. <3

Reply
Rebecca

Hej fantastiska människa!

Varför jag önskar att bli först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s Aw-13 kollektion;

Den första kollektionen inspirerade mig verkligen, och jag väntar spänt på att se vad ni skapat för härliga plagg för denna kollektion.
Jag ÄLSKAR hösten, just för alla svarta, snygga och mysiga plagg som plötsligt känns rätt att ta på sig igen.
Jag vill gärna få chansen att bära ett plagg från er, då man som en kämpande student, mestadels bara kan beundra dessa härliga kläder på dina bilder :)

Höstkramar!
Rebecca

Reply
Nellie

För att jag älskar era kläder och min mamma kommer antagligen inte vilja köpa något plagg åt mig för att min bror behöver dom pengarna dom närmaste månaderna:(

Reply
Felicia Lindqvist

Hej, jag skulle så gärna vilja vinna eftersom det skulle vara så häftigt att vinna och få vara en av dom första som bär ivyrevel AW13. Jag älskar dina kollektioner men har inte råd att köpa något eftersom jag försörjer mig på barnbidraget. Det ska alltså räcka till luncher inne i stan, smink, kläder, osv. Så jag får snåla. Så därför skulle det vara skit häftigt att ha ett ivyrevel plagg.
Kram på dig!
Har även gillat er på FB!

Reply
Josefine

När man har kommit till insikt med att det är mitt och ingen annans hjärta man ska följa och sedan börjar göra val efter det, det är då man förstår hur jävla bra man är. Genom att alltid följa sitt hjärta och sin egen intuition växer känslan av självsäkert allt mer. Gör det DU brinner för, våga chansa och se vart det tar dig. Vad är egentligen det värsta som kan hända? Lycka är att göra det man vill göra.

Jag har bestämt mig, nu och för resten av mitt liv ska jag göra det jag vill, inte alltid det jag kanske borde.
Därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna ett plagg ur aw13 som verkar vara inspirerad av precis det jag tror på.

ps. gillade er sida på fb!

puss & kram från Josefine

Reply
Amanda

Hej! Hade varit jätteroligt om jag vann, jag älskar ivyrevel’s kläder och skulle mer än gärna vilja ha ett av plaggen i garderoben :) kram

Reply
Sara

Jag vill vara först med ett IVY REVEL plagg för jag skulle vilja uppleva känslan att bära på hemligheten att få se en kollektion som en av de första :)

Reply
Linnea Edman

Efter ett tufft år med sjukdomar och dödsfall sitter jag nu här och börjar komma på banan igen skulle jag vilja skriva, men att jag sitter i ett 13kvm litet studentrum med nästan inga möbler och en cigarettdoftande säng som jag köpt på blocket och med hopande studieskulder och dessutom 3 parkeringsböter på fyra dagar pga en bil som vägrar starta är väl närmare sanningen…

Nåja, jag vill helt enkelt bli först i världen för att det skulle vara otroligt kul. Ibland är det så enkelt, man vill vinna något eller bli positivt överraskad av något för att det på något sätt ger en tillbaka ‘tron på mänskligheten/världen’. Ett slags löfte om att det kommer att bli bättre, är på väg att vända.

Sedan skadar det ju såklart inte att kläderna i förra kollektionen var sjukt snygga!

Reply
Sara Furbäck

Den vackraste klänningen för jag har inte fel
Downey med blommigt tyg och vit nederdel
En tjej kan nog inte bli mer nöjd
Den bars hela sommaren med stor fröjd
Äntligen med nya plagg för nästa säsong
En väntan som har känts oändligt lång
Kjolar och tröjor ni verkligen hanterar
Ska bli spännande att se vad Kenza presenterar
Snart kommer kläderna med dunder och smäll
Tänk att få vara först med ett plagg från IvyRevel

Tack för en grym blogg som inspirerar varje dag!
Vänliga hälsningar
Sara

Reply
victoria weber

Gud så spännande med den nya kollektionen har själv suktat efter massor av plagg från förra! Jag är tjejen som oftast hänger i en en färgad t-shirt och ibland piffar jag upp min outfit med ett svart skärp.. Du hör ju! Jag vill vara finklädd på hösten och jag vill känna mig FIN! Jag vill komma till skolan en måndag, den där festen och alla ska tänka wow. För jag kan också klä mig i något annat än t-shirt, och jag vill såå gärna klå mig i IVYREVEL. Gillat fb sidan! Kram

Reply
Denise Helli

Min motivation:
‘i’m ready to join the dark side’
Håller på att bygga upp mig själv. Inte den klassiska vem är jag. Utan snarare vem är jag nu? Skaffa lite mer självförtroende, stärka min stil. Våga vara mig själv. Bryta mig loss från vad alla andra tycker. Jobbar hårt för att nå upp dit jag vill. Slåss mot motgångar.
Bära svart. Har aldrig burit svart. Nu vill jag göra det.
Jag vill bära ivy revel.

Reply
Alexandra Darius

Jag är en tjej som alltid har på mig mörka, grå och svarta kläder, för att istället matcha med schyssta, utstickande accessoarer. Jag är inte så säker i mig själv eftersom jag alltid har haft komplex för att jag är för smal, ah tänka sig, man kan ha komplex för det med. Jag är inte så speciellt spontan, gillar att planera saker i förväg och det sista jag är, är en stadstjej, jag bor så mycket på landet som bara går. Jag vågar dock vara mig själv och jag tror på mig själv. Jag skulle vilja vara först med att ha ett IvyRevel plagg för att förhoppningsvis kommer känslan av den självsäkra, lekfulla, och spontana stadstjejen att lysa igenom när jag har på mig det, puss<3

Reply
Mikaela

Jag vill vara först med att bära ett plagg pga att jag precis börjat plugga på universitet och vill känna mig sjukt snygg. Jag litar på din/er stilkänsla så jag antar att denna kollektion kommer vara underbar. Den lite mörkare stilen passar mig perfekt nu när hösten har smugit sig på. Jag hoppas jag får chansen att bära era kläder först :)

Reply
Jessica svensson

Jag vill vara först i värden att bära ett Ivrrevel plagg för att vara peppad till den kommande hösten. Jag går i förnekelse, att det har börjat bli höst och har fortfarande på mig mina shorts och klänningar. Sedan förra hösten har jag lyckats gå ner 11 kg och mina kläder från förra året passar “tyvärr” inte längre. Jag vill ha på mig ett snyggt plagg för att inspirera andra och mig själv att fortsätta vara hälsosam. I höst kommer jag visa upp mina nya snygga kurvor, och förhoppningsvis kan det vara med ett fantastiskt Ivrrevel plagg från höst kollektionen. Tack för chansen ! :)

Reply
Malwina

Hi Kenza! I would love to have something from IvyRevel because I freaking love your style and I know that your clothes will be amazing! I dont have a perfect body but I am working on it :) and I recenly lost over 10kg and I think I need some good clothes! Greetings :)

Reply
El fakir nassima

Heyyy kenza :) i am such a huuuuge fan of yours and i’m so in love with you and your style !! That’s why it would be such an honor for me if i could win one of the fall collection pieces, first of all because i was so fond of the summer collection, so colorful and girlish, and i’m sure AW13 would be as good as the 1st collection or even better, that’ a fact. In addition . To be honest i can’t really afford it, cause my parents wouldn’t let buy such expensive pieces even if i’m keen of it. Well to sum up i would be so grateful to be one of the five winners and so proud to be wearing one of AW13 pieces
P.S: we really looooooove you here in morocco and we admire and we are so proud that you are half moroccan, just so you know it is really a big honor for uss

Reply
Tara

Hi Kenza!
I would want to be the first one to wear an IvyRevel AW 13 piece becouse I Love Your style and it would be amazing to have one of your pieces in my closet!! <3
Love, Tara.

Reply
Gabriella Toresson

Wow, nu blev jag glad! Dina tävlingar är verkligen sådanna man kan lita på (då det finns många som bara vill lura fokl). Har följt dig i många år via bloggen, facebook och instagram och bara när jag fick höra talas om att du skulle komma med ett klädmärke fick mig att hoppa av glädje! Därför vill jag självklart inte missa denna chans till att kunna äga ett av dina plagg som lanseras ur höstkollektionen! Min favvoårstid ju, i alla fall inom mode. Jag hade redan bestämt sedan långt tillbaka att jag absolut skulle shoppa från din hemsida ur höstkollektionen, för din klädsmak och din känsla för mode är precis vad jag skulle vilja få ta del av. Ser fram emot AW13, kram! ♥

Reply
Anna

Hej Kenza. Jag är en tjej som valde att inte läsa vidare på universitet eller högskola efter studenten då skolan enbart gav mig stress och tårar. Det innebär att inkomsten just nu är låg då det är svårt att hitta jobb. Det skulle verkligen vara guld värt att känna sig moderiktig (vilket jag inte betvivlar då du har ett öga för mode och fina detaljer) och jag skulle bära ditt plagg med stolthet ifall jag vann.

Kram för att du har en sådan här tävling!

Reply
Pia Karpowitz

I would love to win a piece from IvyRevel’s AW13 collection because I’m soooo sad that summer is over again and I need something ( to wear ;) ) that will make me enjoy autumn/winter. And also because Frankfurt, where I live, needs a portion of you Kenza!

love from Germany, pia xxx

Reply
Clara

Hej! Att vinna denna tävling skulle betyda sjukt mycket. Har aldrig riktigt vunnit förrut.. Hela sommaren har jag haft som mål att hitta min egna stil och exprimentera mer med kläder, färger och mönster. Jag har nu koll på vad jag gillar men inte pengar till att köpa nya kläder. Skulle bli så glad för jag tycker verkligen att du är hur cool som helst och din stil är helt fantastisk. Ett plagg ur kollektionen skulle betyda enormt. Pussar / Clara

Reply
Liesbeth De Vreese

Hi, Kenza!
I would love to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece because next week I’m leaving home for 5 months to travel the world.
I only have 1 backpack of clothes with me, so it would be awesome if I had one unique piece of clothing that I can wear all around the world. (free global advertising for IvyRevel, yay! Haha)

Big kiss,
Liesbeth

Reply
Karin Keisu

Jag flyttar till Berlin för att få leva min dröm och den drömmen är att få skapa och designa. Ivyrevels senaste kollektion var en dröm och denna låter så inspirerande! Hade jag fått gå med ett Ivyrevel AW13 på Berlins gator hade jag kännt mig så ball, inte för att tala om alla pengar jag inte har till kläder även fast mode och design är mitt största intresse. Kramkram! karin_keisu(@)hotmail.com

Reply
Sara :)

Åååh vad roligt!
Jag vill vara med och tävla. Din förra kollektion var så snygg. Du är en sjukt stor mode-inspiration för mig och eftersom att du är helt lyrisk och supernöjd med den här kollektionen så måste den ju vara SuperSnygg!
Jag är alltid så efter med allting (känns det som) så det skulle va jättekul att bli först med någonting för första gången.

Oavsett om jag får äran att vinna eller inte så vill jag bara tillägga att din blogg är superbra! Du verkar vara en sån härlig och gullig person. Inget fjäsk eller så men ta åt dig. Du har gjort ett superjobb med din modell-karriär, ditt EGNA företag Ivy Revel och din blogg. Du är en inspiration på andra sätt än bara mode.

Ha det bäst! :)

Reply
Ellen

Hej Kenza! Så roligt att ni gör tävlingarsom den här!
Jag skulle bli världens gladaste om jag skulle vinna ett av IvyRevels plagg ur den kommande kollektionen. Jag ser massor fram emot att se hur kläderna ser ut, och bara att äga ett av de första plaggen skulle vara helt otroligt! Hösten är min absoluta favorit årstid när det gäller kläder och därför skulle det vara något alldeles speciellt att vinna den här tävlingen!
Min mail är: [email protected]
Kram!

Ps. Jag har gillat er facebook-page!

Reply
Sandra Johansson

hej! Jag skulle tycke det var jättekul att vinna ett plagg från ivyrevel AW13 för jag har alltid blivit inspirerad av era kläder och din stil och tycker jättemycket om den! Men att själv äga nya och moderna kläder brukar jag vara rätt dålig på, då jag inte vet vart man ska leta och aldrig riktigt får tid och pengar att hitta något innan alla andra har det! haha. Tack för en rolig tävling, vinner aldrig men det är alltid kul att försöka! kram

Reply
Matilda

Motivering: höstsnygg till vardag och kväll.. Jobbar med barn
och längtar att få vara snygg på jobbet. Med ett nytt fräscht plagg
från er så borde ju det fixas.

Reply
Adelina Asani

Kort och enkelt, för att du är så sjukt jävla grymma på att designa kläder. Vem vill inte bära dem?

Reply
Ebba

Kära Kenza!
Det var en gång en tjej som, varken kort eller lång, men suktandes efter höstkläder från kommande modesäsong. Inspiration hon finner i allt hon ser, men plagg hon spanat ut kommer inte gratis, oavsett hur mycket hon än ber. Därför fortsätter hon att önska, och kämpa för att kunna uppfylla sin dröm. Tänk att så mycket längtan kan framstå av någon enstaka söm. Kanske kan hon skicka en hälsning till sin mode-gud: Snälla bloggprinsessa, ett plagg från Ivy Revel mig bjud! Tanken att påbörja ett eget modeprojekt en dag svävar fortfarande i hennes hjärna, även om hon kanske, som Kenza, inte kan bli en lika stor stjärna. Till sist vill hon bara säga att hon tycker du som person verkar vara så otroligt fin. Många hälsningar och kramar från en imponerad blondin <3

Reply
Louise

Hej Kenza (och resten av världen). Jag har aldrig ställt upp i någon tävling i bloggar eller dyligt, då jag har haft en ganska negativ bild av verkligheten och alltid betvivlat att just jag skulle lyckas vinna något. Bland så många sökare känns det ju ganska omöjligt att man själv skulle vinna. Denna sommar, sommaren mellan andra och sista året i gymnasiet är det någonting som har hänt. Ingenting konkret, men det är ändå så tydligt att det finns en skillnad. Jag har alltid haft väldigt få, men väldigt nära, vänner. Jag har alltid varit väldigt osäker när jag är utanför min komfortzon, till exempel bland klasskompisar. Jag har aldrig, inte en enda gång, räckt upp handen i klassrummet. Jag jag alltid haft ett svagt självförtroende när det väl kommer till kritan, och det har hindrat mig från att fullfölja mycket i livet.

Den 18 juli åkte jag, och en vän, till Frankrike. Vi skulle dit och praktisera i tre veckor på två olika vandrarhem. Helt ensamma. Det var allt vi visste. Jag bestämde mig helt enkelt, mellan kväljningarna av nervositet, för att jag skulle låtsas att jag inte alls är en blyg person. Och, till min stora förvåning, lyckades jag. Jag skaffade flera nya vänner som jag kommer att ha fortsatt kontakt med, och jag stod även upp för mig själv för första gången i mitt liv. Under min första arbetsdag bad kocken i restaurangen mig att dra åt helvete, för att jag frågade honom i vilket kylskåp sylten skulle stå. I vanliga fall hade jag bara gått därifrån med svansen mellan benen, och nästan bett om ursäkt, men denna gång sa jag ifrån. Jag sa till honom att det inte är okej att säga sådär till någon, och att det var min första arbetsdag. Jag sa det till och med på franska, haha. Han bad om ursäkt och behandlade mig, faktiskt, med någorlunda respekt efter det.

Jag kände hur mycket jag trivdes med att våga vara så som jag faktiskt vill vara. Jag är en snäll och bra person. Det är först nu jag kan säga så om mig själv. Nu har jag räckt upp handen fem gånger sedan den 21 augusti, vilket är otroligt stort för mig. Och vet du vad? Ingen skrattar åt mig. Ingen fnyser. Jag är så glad att jag verkligen känner hur jag växt som person.

Det är även det som ger mig någon sorts “hopp” när det gäller sådana här tävlingar. Jag har alltid velat vara med, men aldrig riktigt tänkt tanken på att ens försöka. Men nu försöker jag, för detta är något jag verkligen vill ha. Jag har även sökt fyra jobb idag. Jag känner att detta kommer att bli mitt år, min framtid i MITT liv.

Nu har den här motiveringen handlat väldigt mycket om mig, och väldigt lite om den kommande kollektionen. Jag vill extremt gärna bli en av de fem som får välja ut ett plagg. Hittills har IvyRevel levererat riktigt bra! Det kan inte bli så mycket annat, med tanke på hur mycket tid, kärlek och energi som verkar läggas ned på detta. Helt underbart, och jag stödjer det till 100%! Jag önskar dig/er all lycka och framgång med kollektionen och alla kommande utmaningar!

Reply
Sonja

För att det skulle vara så jävla coolt att kunna säga att det plagg man bär är designat av Kenza! Jag beundrar verkligen dig och din stil och du är en av dem som man kan tänka på och bli glad av. Då skulle det här plagget alltid påminna mig om dig och din fina personlighet. Dessutom är de plaggen du designat sedan tidigare så himla snygga, det skulle betyda så himla mycket. Kram!

Reply
Ebba

Kära Kenza!
Det var en gång en tjej, varken kort eller lång, men suktandes efter höstkläder från kommande modesäsong. Inspiration hon finner i allt hon ser, men plagg hon spanat ut kommer inte gratis, oavsett hur mycket hon än ber. Därför fortsätter hon att önska, och kämpa för att kunna uppfylla sin dröm. Tänk att så mycket längtan kan framstå av någon enstaka söm. Kanske kan hon skicka en hälsning till sin mode-gud: Snälla bloggprinsessa, ett plagg från Ivy Revel mig bjud! Tanken att påbörja ett eget modeprojekt en dag svävar fortfarande i hennes hjärna, även om hon kanske inte, som Kenza, kan bli en lika stor stjärna. Till sist vill hon bara säga att hon tycker du som person verkar vara så otroligt fin. Många hälsningar och kramar från en imponerad blondin <3

Reply
Victoria Jarl

Hej! Jag bor i en liten kommun med inte ens 20000 invånare! Här har alla tjejer i min ålder bara kläder från Gina eller H&M, ingen vågar liksom sticka ut. Jag älskar din kollektion och skulle vilja vinna för att visa att man ska våga ha sin egna stil och inte bry sig vad andra tycker! :)

Reply
Ingrid

Hej!
Jag är 17 år och lever endast på studiebidraget, vilket ju som bekant inte är en sån överflödig summa. Det gör att jag kan köpa långt ifrån alla kläder jag helst skulle vilja gå klädd i och ett plagg från fina märket IvyRevel skulle sitta perfekt i höstgarderoben (och dessutom funka länge, då plaggen är så tidlöst snyggt designade att man inte tröttnar!).
Kram /Ingrid Ramberg

Reply
Evelina

Jag har precis börjat jobba på ett modeföretag efter att ha varit arbetslös ett tag (=dåligt med cash att shoppa för). Så jag vill GÄRNA vinna ett coolt plagg från IvyRevel AW13, som jag stolt kan bära och vara först med på jobbet. Då det för stunden känns som jag är den enda som går runt i gamla trasor!

Tack för mig och kram till dig!

Reply
Victoria Jarl

en liten kommun med inte ens 20000 invånare! Här har alla tjejer i min ålder bara kläder från Gina eller H&M, ingen vågar liksom sticka ut. Jag älskar din kollektion och skulle vilja vinna för att visa att man ska våga ha sin egna stil och inte bry sig vad andra tycker! :)

Reply
Josefine

Hej Kenza! Jag älskar dina kläder, och din förra kollektion var så rätt att man inte kan förvänta sig något annat av den nya! Jag älskar din stil och du är min inspiration varje morgon när jag ska välja ut vad jag ska ha på mig. Därför hade det varit riktigt kul att kunna ha på sig något som du designat, och som jag vet att du tycker är fint. Då kommer jag också känna mig fin.
Kram på dig, du är helt underbar!

Reply
Elin

Hej! För det första älskar jag din blogg, blir alltid lika glad när jag surfar in på den och ser ett nytt inlägg!
Jag skulle vinna ett IvyRevel plagg för att jag tycker att sommarkollektionen var så sjukt cool och alla kläder var fullkomligt perfekta, och jag tror att du har lyckats ännu bättre den här gången! Dessutom blev jag smått besviken för jag kunde inte beställa från sommarkollektionen för jag hade inte pengar då och min familj hade annors också ont om pengar. Jag kunde bara surfa in på ivyrevel.com varenda dag och drömmande titta på kläderna om och om igen, och fantisera outfits tillsammans med mina egna kläder! Så kul! Jag hoppas verkligen att jag vinner, men om inte så blir jag i alla fall glad för vinnarnas skull, de kommer ju att förtjäna kläderna! ;)

Reply
Lina Johansson

Är en sann modeälskare! Tyckte er första kollektion var ursnygg, och är säker på att jag kommer gilla denna ännu lite mer eftersom jag är en höst människa. Bor i stan och min vardags-look består ofta av lite mörkare färger, alltså den perfekta kunden för denna kollektionen! ;)

Tyvärr räcker inte pengarna i plånboken alltid till, så att få ett plagg gratis hade verkligen lyst upp min dag!! (+ gjort min plånbok glad)

Reply
Julia

Hej!

Varför vill jag vara först i världen med att ha ett plagg ur IvyRevel’s AW13 kollektion?

Jag finner tusen anledningar till varför jag vill vara det. För det första – du har varit en stor inspiration för mig hur länge som helst, då du faktiskt också var en av de första bloggarna jag började följa och den enda jag fortfarande följer. Inte nog med att jag blev så otroligt glad när jag fick höra att du skulle starta ditt eget klädmärke, när jag väl fick se kläderna så var de exakt på pricken det jag älskar och skulle kunna leva i var dag om jag bara fick välja ett märke.

Mer då? Jag är utbildad stylist, lever i min walk-in-closet och lever för att inspirera och inspireras. OCH, jag fyller år på fredag! 19 år! :D

Kram Julia
[email protected]

Reply
Ella

Jag vill vara först i världen med att bära höst/vinter kollektionen för att jag är alltid lite efter när det kommer till trender, någon gång vill jag vara först =)
Sen så bor jag just nu i London och jag vet att Ivy Revels kläder kommer sticka ut i höstmörkret här i storstaden.

(gillade även sidan på FB)

Reply
Emilia

Jag skulle vilja bli först i världen med att vara en stolt ägare av ett Ivyrevel AW13 plagg för att det helt enkelt skulle vara sjukt coolt. Jag vill gärna ha ett plagg från förra Ivyrevel kollektionen men priset är tyvärr lite väl saftigt för min familj. Jag älskar mode och din stil, tyvärr kan jag inte kopiera din stil eftersom den helt enkelt är för dyr för mig, jag bor i en liten byhåla och det skulle vara grymt coolt om jag vann ett plagg från Ivyrevels nya kollektion. Det finns inte mycket affärer här och man ser på er bloggare vilka sjukt fina kläder man kan köpa i storstäedrna (det är tur man kan köpa på internet).Jag hade varit sjukt stolt om jag vunnit, då hade jag gått runt i byn med mina nya snygga kläder haha. Snyggast i byn hade jag lätt blivit haha. Jag vill helt enkelt vinna för det hade varit sjukt coolt att vinna en så stor tävling och då hade jag blivit unik i min lilla byhåla hehe kram :)

Reply
Emilia

Oj glömde skriva att jag inte har facebok så kan inte gilla, hoppas det inte gör något eller påverkar beslutet :(

Reply
Ellen

Skulle villa vara den som först äger ett plagg av ivyrevel höstkollektion för att jag ska i november på en släktfest och min faster är väldigt in i mode och kommer att hämta dit hennes modekompisar och eftersom jag också är in i mode så skulle få känna mig lite mer speciell och kanske imponera dom om jag bär ivyrevel höstkollektion.
Dessutom så kan jag inte med ord förklara hur sjukt glad jag skulle bli och skulle bara vara såååå himla tacksam!
Puss och kram <3

Reply
Linnea

Åh kul tävling! För det första vill jag vinna för att jag verkligen ser upp till dig och allt du har gjort och lyckats med! Jag ser dig verkligen som girlpower och har dig i baktanken att alltid följa mina drömmar och aldrig ge upp. Så att få bära ett plagg designat av dig skulle vara en egoboost bara det! För det andra för att jag verkligen älskar stilen på Ivy Revel; feminin med ändå liksom fierche och classy på samma gång. Det speglar mycket hur min klädstil är och skulle passa perfa! Ivy Revel är för mig så himla mycket girlpower och det kan vi aldrig få för mycket av! Who run the world? Girls!
Puss!!

Jag har gillat er facebooksida :)

Reply
Isabelle Andersson

Jag vill ha ett IvyRevel-plagg för att jag jag tycker sommarens kollektion var så sjukt tuff och dessutom vill jag gärna förnya höstgarderoben lite! Ska bli spännande att se AW13-kollektionen i vilket fall!

Reply
Anna

Då jag jobbar i klädbutik är det alltid roligt med nya kläder. Nu är det snart farsdag och jul och då kommer det dessutom bli mycket jobb vilket i sin tur innebär att jag inte hinner shoppa egna kläder :(

Reply
johanna

hej mitt namn är Johanna. Jag vill bara börja med att säga att jag älskar dig så att det inte är sant jag säger inte så för att jag vill vina jag säger det här för att jag verkligen älskar dig så mycket. Du är min före bild i allt jag gör typ alla min skolprojekt! jag tittar på din blogg VARENDA DAG. Du är så finn på alla sett så att det inte ens går och hata dig men på riktigt nu asså.
Jag vill vina för att jag vill vara den personen som bär dina kläder först jag vill vara den där stolta personen som säger att jag bär en utav Kenzas kollektionen och jag är den första i världen också. Om jag inte vinner den här tävlingen så kan jag inte bära dina kläder mina mamma säger att det är för dyrt och att vi har inte råd med det. Min mamma är ensam stående men fyra barn och försöker med allt för att göra oss lyckliga så jag skyller det inte på henne för jag vet hur det är så svårt det är för henne. Jag ber dig Kenza låt mig vinna från djupet av mitt hjärta låt mig vinna snälla. jag ber inte om så mycket men när jag gör det betyder det att jag måste verkligen gilla det jag vet att det kommer flera tjejer med bättre text en jag men jag ber dig för den här gången låt mig vinna!!/ Från en person som älskar dig och avgudar dig mycket!

Reply
Johanna Brändström

Hej!
Jag skulle gärna vilja vinna för att det skulle göra höstmörkret här uppe i Norrland lite ljusare. I min lilla stad så är det svårt att hitta nåt unikt och spännande att ha på sig då alla handlar på samma ställen. Och för mig som gärna är lite udda, på alla plan haha, så vore det kul med nåt som inte alla andra har :)

Kram Jonna

Reply
Rebecka

Efter att ha spenderat fyra månader i chokladfläckiga tröjor och förvirrade klädkombinationer känner jag att det är dags att släppa den där dumma mannen och rycka upp mig från hjärtekrossen. Han kanske tog min sommar ifrån mig, men den här hösten ska jag fasen äntra med stil!

Reply
Laureline

Hi Kenza! What a good news you can win a piece from your Ivy Revel collection!!

I’m from south of France, near Cannes and I’m working for a swimwear brand (Banana Moon) in Monaco.
I started reading your blog more than 5 years ago… Thanks to you, I was the first of my friends to shop on Asos and I discovered some brands as Acne, so thanx Kenza!
To me you are the best fashion blogger and it’s a pleasure to follow you.

Now you have your own brand, the first collection was so perfect, I love every piece of it.
It would be such an honnor to wear one of them, and before everybody ahah! ;)

Thank you for reading me and I wish you the best

xxx
Laureline

Reply
Linnea Hultkvist

Jag skulle bli överlycklig om jag var bland de första att äga ett plagg från Ivyrevel’s AW13-kollektion. Jag hade tyvärr inte möjligheten att beställa något från sommarkollektionen men jag älskade varenda plagg. Jag tror på att självkänslan höjs när man bär fina kläder som man dessutom trivs i. Och jag blir glad av att bara se Ivyrevel’s kläder, tanken att jag skulle kunna bli ägare av ett sådant plagg känns därför obeskrivligt. Hoppashoppashoppas. Jag älskar föresten din blogg, och du själv Kenza är så jäkla vacker. Var tvungen att få fram det också. Hoppas du har en bra kväll!

Reply
Inari

Hej! Jag känner att jag behöver lite hjälp med min höst gaderob, jag hinner nästan aldrig in till stan för att jag jobbar så mkt! Ett plagg från din höst kollektion skulle boosta min garderob och även min vardag! ☺

Tack ☺

Reply
Meliz Johansson

Hej Kenza. Jag brukar kolla in IvyRevel hur mycket som helst och tjatat på mamma att få allt som går att köpa där men dock så äger vi ej den summan av pengar just nu för att handla kläder av. Det skulle vara fantastiskt att bara få ett plagg sådär från den hemsidan du även drivit fram. Att dessutom få vara först med ett plagg av IvyRevel AW13-kollektion skulle inte bra vara coolt utan mäktigt. Hoppas du väljer ut rätt vinnare ! :)

Reply
Susanne

Jeg har fulgt deg lenge og synes det var helt knall da du slapp første Ivy Revel-kolleksjon! Jeg har dessuten fått jobb på en kjempestor festival i Norge, hvor jeg skal jobbe med konserter og rundt artister. Det er ingenting jeg heller vil kle meg i enn Ivy Revel! :) Jeg vil være ganske synlig på festivalen, så hvem vet hvor mange andre kule norske jenter får øynene opp for Ivy Revel?

Reply
Claudia

Jag vill så gärna vinna ett plagg Kenza! Det skulle vara så himla häftigt och coolt och en ära att få bära nåt som du själv har designat! Jag typ dyrkar dig också, du är en sån stark person och inspirerar så många. Någon dag vill jag kunna vara så framgångsrik som du är. Skriv på bloggen om du någon gång kommer till Västerås, då vill jag träffa dig!
[email protected]
Puss och kram!

Reply
Elina

Hej Kenza!
Det känns som om jag känner dig som en nära vän, händer till och med att jag drömmer om dig (haha, ingen stalker eller så ;)) Jag gillar verkligen dig och allt du gör, du går din egen väg. Jag brukar inte göra detta. Men jag är i så stort behov av nya höst kläder. Jag bara jobbar och jobbar och hinner/orkar inte gå på stan. Bor i Borås och tycker inte utbudet är alls bra. Så nästa lördag så ska jag och mina kompisar äntligen ut och dansa, har inte varit ute på evigheter. Det vore ju helt fantastiskt att få ha på mig något utav IvyRevel’s kollektion. Skulle bli superglad. Puss o kram skumbanan

Reply
Sanne

Åh herregud tänk att vara en av dom första att bära ett plagg av självaste Kenza zouiten!;D
Du har varit en stor inspiration i många år nu och, tanken att du kanske läser detta går verkligen inte att förklara haha :)
Jag har gillat Facebook sidan.Du lyser upp mina mörka dagar <3

Reply
Alva

Hej kenza! Jag vill börja med att jag tycker att du är en jätte bra bloggare och en av mina största inspirationer inom mode och min förebild. Jag skulle vilja vinna det nya ivyrevel aw13 plagget jätte mycket för att jag är jätte intresserad av mode men framförallt kläder men jag har väldigt dåligt själv förtroende och vet inte riktigt vad min stil är och jag vill helst veta vad alla andra tycker om saker innan jag har på mig det.Det skulle nog öka mitt självförtroende om jag fick bära något plagg som jag verkligen skulle tycka vara fint det skulle få vara en ära att få bära ett plagg som en av dom första får göra. Jag älskade förra kollektionen ni hade. kram från en västerbottning! :)

Reply
Anne P.

I’m a fan of your style and also of Ivyrevel :)
So I will be very excited if I would to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection.
Pleaseeee!

Reply
Deeqa

Varför vill jag vinna detta? Ska jag vara helt ärlig så är det för att ni har så sjukt snygga kläder och vill verkligen komma till skolan och bara känna mig fin för en gångs skull. Jag bär mest bara basic kläder eftersom att jag inte har möjligheterna till att kunna shoppa så mycket då min familj har det inte så bra ekonomiskt. Jag älskar verkligen mode och kläder så det gör mig väldigt ledsen att hela tiden gå till skolan i ett par svarta jeans och en randig tröja… Jag vill inte att ni ska tycka synd om mig för att såklart handlar inte allt om det materiella men det hade betytt så mycket för mig om jag hade kunnat få bära något från IvyRevel. :)

Reply
Amelie

Ever since I discovered kenzas.se, I go to it everyday to get inspired on what to wear or just to cheer myself up because Kenza seems so positive about EVERYTHING! She is so nice and so kind and I LOOOVEEEE her style. It is everything I like about dressing. She is edgy, a bit rockish, but yet casual and elegant. In Croatia, we have some great stores in which we can shop, but if I want some great pieces, I have to go to stores where I can afford only one t-shirt which is on sale :). IvyRevel reminds me of Kenza’s style which I like so much and I would really like to win. I also need some fresh clothes for my new year on college. I want to show some great style to Croatia before Kenza decides to visit us and show us herself. Haha! Kissy Kissy

Reply
Carro

Min motivering till att jag ska vinna är att jag fyller snart 18 och vill gärna se snygg ut när jag är ute och dansar ;) och som fattig student har man inte speciellt mycket pengar till kläder haha!
Ha de bäst fina kenza! Kram

Reply
Lina Larsson

Hej! Du är verkligen min förebild, och att få bära ett av dina plagg från Ivyrevel vore en sån otroligt stor ära! Skulle verkligen bli så sjukt glad! Fortsätt med vad du håller på med Du är bäst! :)

Reply
Isa K.

Hi Kenza :)
I am from Germany and I absolutely loved your last collection. both pieces I bought have now become part of my favorite clothes that I wear all the time! People always ask me where I get them from and I proudly tell them about you, your blog and Ivyrevel. I’d be honored if you would let me choose one of the new pieces and show it around town as one of the first people. Thanks :D

Reply
Meliz Johansson

Hej Kenza. Jag har länge kollat din hemsidan IvyRevel du har drivit men dock aldrig haft den summan av pengar för att köpa kläder av. Jag tycker det vore så sjukt coolt att få äga ett plagg från IvyRevel AW13-kollektion före någon annan. Inte bra coolt men jätte mäktigt. Skulle bli super glad och stolt över mig själv att ja lyckades vinna på en sådan stor blogg som din. :)

Reply
wictoria

att bli en av dom första som får bära ett av ivyrevels nya plagg är ju hur grymt som helst. jag älskar ivyrevel men har dock inte köpt något därifrån än, men det kommer hända snart.
någon speciell anledning till varför just jag ska vinna har jag inte, bara att det skulle vara jättekul o vinna o få ha ett riktigt snyggt plagg som ingen annan har här i min lilla stad. :)

Reply
E

Hej Kenza! Jag skulle jätte gärna vilja vinna då jag är så jävla peppad att komma tillbaka i form från graviditeten och det vore roligt att bli peppad med ett skitsnyggt plagg från IVYREVEL!

Puss!

Reply
Johanna

Ja, nu undrar du säkert varför jag skulle vara värd att vinna detta fina pris. Jag fötjänar väl egentligen inte det mer än någon annan. Så vad ska jag egentligen säga för att du ska välja mig? Ska jag smöra, hitta på en historia om hur jag aldrig har vunnit något eller hur jag har gjort allt för att förtjäna detta? Tyvärr får du ingen snyfthistoria ifrån mig om hur jag aldrig vinner och hur orättvist det är. Inte heller en hel uppsats om hur jag förtjänar att bära ditt egna plagg. Utan vad jag egentligen vill säga är att när jag tänker på dig, när jag ser dig, så kan jag inte göra annat än att beundra dig. Visst, nu kanske det börja låta som att jag ska smöra mig fram detta pris, men det är inte vad jag är ute efter utan vill helt enkelt berätta hur jag ser dig. Du är vacker, nästan helt perfekt, men vad jag gillar med dig är att du inte bara är den där ytliga personen som man kan komma över på andra medier och blogger. Nej, du delar med dig av din personlighet, dina känslor och din historia. Visar att människor inte kan vara helt perfekta, trots att de ser helt fantastiska ut, har drömjobbet och ett underbart liv med familj och vänner. När jag läste inlägget om din pappa så blev jag helt tagen över hur du vågade dela med dig, hur du vågade visa dina inre känslor. Du visa att man inte alltid kan vara stark, även om det ser ut så på utsidan. Även om du är oerhört stark och inspirerar andra tjejer så visar du även att man får bryta ihop ibland. Du är en förebild, jag hoppas du förstår det.
Vad jag försöker säga med det här är att du är en underbar person och jag skulle vara stolt över att bära ett plagg designat av dig. Lycka till i framtiden och jag hoppas du hittar en vinnare.

Reply
Narin

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja var den som vann! Helt seriöst ska jag inte sitta har och skriva en påhittad berättelse, jag vill vinna för att du är så jävla grym alltså Kenza din stil och hur du lyckas styla dig själv är helt jävla amazing, du är alltid så jävla snygg i allt du har på dig. Och det här med Ivy Revel är bara fööööör bra. Och om jag vann så skulle det vara ASS coolt skulle gå runt i skolan och bara skryta om att jag vann, liksom vem skulle inte göra det? Så jag hoppas på att jag vinner och önskar er och företaget all lycka i världen!! NI KOMMER BLI SÅ JÄVLA STORA FÖR NI ÄGER!!

Reply
Jenniefher Roslund

Hej kenza! Jag skulle bara älskat och vinna ett utav
Plaggen! Dom har verkligen förstått min smak på kläder
Dock har jag inte köpt något där ifrån för jag har behövt
Lägga pengarna på annat! Så hade inte varit helt fel att få
En vinst! Mvh jenniefher

Reply
Vilma Olsson

Hej på dig Kenza!
Jag tycker att du är så vacker å jag är jätte glad för att du valde att börja blogga när du började :) annars hade jag aldrig börjat bry mig om kläder och olika stilar! Å det jag vill mest av allt just nu är att ha något plagg från ivyrevel, för att jag gillar mode jätte mycket fast jag har bara ett märkesdag å den fick jag när jag fyllde 13 år å det va nästan min bästa dag i mitt liv :)
Så mitt liv hade varit bäst om jag hade vunnit :) kram

Reply
Nathalie H

Hej! Jag tycker att det skulle vara URKUL att vinna ett plagg för att jag bara älskar din stil, jag får mycket inspiration av hur du klär dig. Det är sjukt hur du kan va snyggt i exakt allt! Jag jobbar i klädes butik och jag kämpar just nu för att vi ska bli återförsäljare för dina kläder när det går! Vi säljer Jofama by Kenza jackorna och självklart äger jag är kenza 9 och en Kenza 10! Och jag är helt kär! Så att få vinna ett plagg av dina vore så coolt! Kram Nathalie

Reply
El fakir+nassima

Hey there kenza :) i am such a huuuuuge fan of yours, i am so in love with u, ur clothes and ur style ofc.That’s why i’m begging u to give me a chance to win one of AW13 pieces cause i’m sure tha it would as cool and beautiful and gorgeous as the summer collection or even better. And actually, to be honest i can’t really afford it :( if u give me a chance to wear one of AW13 pieces i would so grateful kenza, and i can assure i would be soooo proud while wearing one of those amazing pieces
P.S: in case u didnt know, we are so fond of u here in morocco and we are such big fans of urs, and we are proud that ur half moroccan
MOROCCANS LOVE U KENZA!!!

Reply
Lina Lindberg

jag skulle SÅ gärna vilja vinna ett plagg från den nya kollektionen! SÅ coolt! Jag är helt förälskad i fashion men har dock inte råd med kläderna från IvyRevel men sitter och dagdrömmer om dem lite då och då! Så fina kläder som jag vet exakt hur jag ska matcha med andra klädesplagg, smycken och hår! Men coolaste skulle vara att få ett plagg som ingen annan sett, skulle vara så stolt att få bära ett av dina plagg. DU är så duktig på det du gör och en väldigt bra förebild då du är den du är. Du är en så bra förebild för oss tjejer, då du visar att tjejer kan lyckas med det de vill. Har dessutom tröttnat helt på min garderob och skänkt bort det mesta då jag växt. Så skulle behöva fylla på lite granna. Ett plagg från den nya kollektionen skulle sitta perfekt! Skulle bli så glad att få bära ett av dina plagg. Ha en bra kväll, kram <3

Reply
Sandra

Jag vill vinna ett plagg från IvyRevel AW13 så alla kan se vilken cool tjej jag är hehe ;) Sen är man ju extra cool om man får plagget före alla andra ;) Haha nämen skämtåsido, skulle vara riktigt nice att vinna ett plagg!!

Reply
Stina

Hej Kenza!

Jag skulle bli så jäkla glad att få vinna ett plagg från IVYREVEL, av två skäl:
1: Jag har sedan två veckor tillbaka, påbörjat min magister i företagsekonomi (fjärde året) och har redan fått slita häcken av mig! Har i princip bott på skolan och slitit som ett djur, kan tänka mig att det är lite som då ni på IVYREVEL ska förbereda inför en realse ;)
2: Under de tre år jag har studerat har inte direkt studentekonomin räckt längre än till H&M-kläder, och min garderob skulle bli ruskigt glad av ett riktigt läckert plagg från IVYREVEL! :)

Så snälla, lys upp min studentvardag lite! :)

Kramar, Stina
Mail: [email protected]

Reply
Anna

Vore en dröm att få vinna ett plagg som direkt skulle infinna sig min 19 åriga dotters garderob!! Tror att kläderna skulle passa henne perfekt!
Det är hon värd som nybliven och utflyttad student! Inte mycket pengar över till kläder så att säga:)

Reply
Roxanne Schrooijesteijn

I love the style and simplicity of the last collection of Ivy Revel. You looked so good in the black dress that i had to order one for myself as well :D, would love to have another item of the new collection. Very curious what it will look like xoxo

Reply
Ida

God kväll! Jag skulle gärna vilja vara en utav de första i hela världen (först och främst.. Hur COOLT är inte de?)med att äga ett IvyRevel plagg, just för att det känns så otroligt lyxigt men även att man blir utvald, att det är just “jag” som är värd detta. IvyRevels senaste kollektion var RÅGRYM och då höstmodet är mitt favoritmode så kan jag bara tänka mig vad detta kommer att bjuda på..! *Håller tummarna nu* Kram!

Ps. har även gillat på fb :)

Reply
Kristin Eriksdotter

Hej!
Jag vill vinna ett plagg eftersom jag är en fattig student i stort behov av nya kläder! Jag misstänker att kollektionen innehåller någon snygg klänning vilket skulle sitta fint eftersom jag ska på gasque och har inget att ha på mig! (en gasque är en finare sittning) Kram och hoppas jag vinner! / Kristin

Reply
Anna

I loooove your style so much and i really think that the IvyRevel’s new collection will be so “you” and will reflect the way you dress!
Not to mention that i liked every single piece from your summer collection, so i am absolutely sure that i will love every single piece from this one, too!
Good luck with the launching, i hope you are not too stressed out! :)

Reply
Jessica

Höstkollektionen beskriver mig som person. Självsäker, lekfull, spontan och stadstjej. Från att ha vart den osäkra, blyga, genomtänkta flickan har jag växt och mognat till en ny bättre person. Jag gillar mig själv nu, jag är den personen jag alltid viljat vara. Dessutom har jag alltid varit intresserad utav mode, men det är inte förens nu på senare år som jag själv burit det med stolthet! Det må låta cheesy men jag kunde inte hindra mig själv ;)

“Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
― Marilyn Monroe

Reply
Cristina

I´m really like the way that you designed so i´ll really pleased to be de first in see your new collection! also with have a new piece!!
many thanks

[email protected]

Reply
Linda

Hej Kenza! Jag skulle tycka att det vore jättekul (okej, jag skulle DÖ av lycka) ifall jag vann, eftersom att jag alltid velat äga ett känt klädesplagg och har inte pengarna att köpa kläder på andra ställen än budget-kedjor som H&M och när det är REA, haha. pinsamt men sant, men så är det när man är studerande. Jag tycker du har jättefin stil (obviously) och har svårt för att matcha kläder, så om jag skulle vinna så skulle det bli enklare eftersom du lägger upp oufitbilder på när du bär IvyRevel och få lite inspiration. Kortfattat så skulle det bli a dream come true.

Reply
Samara Pierce

Hey there! Samara here from http://www.styledchic.net!! I feel that I should win a piece because I am a fashion blogger and Ivyrevel is exactly what Styled Chic exemplifies! Cool and Chic! I am from California originally and relocated to Virginia (United States) so I have the swag to pull off the clothing line for sure!! I’m such a HUGE fan of Kenza as well!!

Reply
Evelina

Jag har börjat plugga på högskolan och vi alla vet att det är lite knapert med ekonomin då. Därför hade jag tyckt att det vart så himla kul att kunna få uppdatera min trista garderob med inte mindre ett klädesplagg från IVYREVEL av självaste Kenza!!? Hade hoppat upp och ner i sängen av lycka om jag var den lyckliga vinnaren av ett sådant coolt plagg. Hejja mig! Haha. Gillar även facebook-gruppen! Puss & kram!

Reply
Marlene J

Well.. I think I deserve this because of the rough year I’ve had. During the last couple of years I’ve gotten several operations because of a knee injury, and in january the doctors told me that they can’t do anything more for me and that I have to take morphine for the rest of my life because of the pains. In march I suddenly started cramped in my whole body and was at the hospital for a long time, but the doctors could not find the reason for the cramps. Since march I’ve been picked up by an ambulance and stayed at the hospital several times. Furthermore my littlebrother is about to get an quite dangerous brainsurgery and I’m so nervous about it!! Well, I guess I sound like a person who really likes to complaine, but I actually don’t – I just think I need something to cheer me up right now, and a piece from the (hopefully) gorgeous IvyRevel collection will definitely cheer me up!

I also want to say THANK YOU for your lovely blog and send you a hug because of all the things your father is putting you through. I hope he’ll let you alone in the future!

XOXO from Denmark

Reply
Linda Segerfeldt

En grej i livet jag älskar så är det speciellt överraskningar! Tycker det är bland det bästa som finns när man inte vet vad man ska förvänta sig! Därför känner jag mycket spänning inför IVYREVELS nya kollektion, min stil är ingen speciell genre utan jag kör på lite av allt, därför känner jag bara extra excitement inför deras plagg! Det kan inte gå fel :)

Reply
Embla

Med ett år i Spanien runt hörnet, behöver jag all självsäkerhet och mod jag kan samla ihop. Och med IvyRevels tuffa, lekfulla stil, får jag en självsäker look. Då kan jag ta Spanien med storm, och visa dom svensk modekoll!

Reply
Elin Sandin

För rosor är röda, violer är blå, jag ett Ivyrevel plagg vill få! ;) Skulle bli väldigt glad över att vinna ett valfritt plagg, skulle gärna vilja uppdatera garderoben!

Reply
Elin

ÅH VILKEN UNDERBAR TÄVLING.
Min beundran för din stil kombinerat med min favoritårstid höstens kläder gör mig så sjukt peppad och glad över att du ger oss chansen att bli först med kläder från er nya kollektion. Dock så kan jag uppriktigt säga att oavsett om jag fick kläderna först, i efterhand eller när som helst skulle jag vara väldigt nöjd. Eftersom att jag är en 13-årig tjej med genomsnittlig månadspeng har jag inte råd med särskilt mycket kläder, som är bland ett av mina största intressen. Därför skulle jag vara så tacksam och stolt över att vinna och sedan kunna bära dina plagg, mmmmm! Kram!

Reply
Hedda

well, tänker inte skriva nåt som “åhh snälla kenza låt mig få vinna, jag är speciell” och blablabla. Om jag skulle det hade jag ljugit. För jag är inte särskilt speciell. Dock vågar jag vara mig själv, och det är jag stolt över, för det vågar ju faktiskt inte alla. Men anledningen till att jag skulle vilja vinna är nog att jag älskar allt som har med hösten att göra, kläderna, mysvädret, allt. jag är en glad tjej med trista kläder så skulle ju alltid vara kul med dom- förmodligen- sjukt snygga kläderna du fixat ihop. Lycka till med allt, kram <3

Reply
Mimmi Söderberg

Hur kan man inte stanna upp och skriva några rader och på så sätt få vara med i denna härliga tävling!
Så varför ska lilla jag vinna?

På torsdag kommer jag ligga på operationsbordet för en knäoperation som jag väntat på i fem år. Efter det blir det rehab, kryckor och en stor ful ställning på benet i 10 veckor. Mjukisar, leggings och träningsbrallor är planen. Att ens få tänka tanken att klicka mig in och kolla igenom hela IVYREVELs sortiment får mig att klia i fingrarna. Men eftersom jag hoppar runt på kryckor kommer jag inte få någon lön under de här två månaderna, och ett studiebidrag på 1050 i månaden räcker inte långt.

Jag skulle bli superduper glad om jag fick möjligheten att klicka hem något, längtan att få gå i snyggakläder. Att få piffa upp mig med något stilrent, snyggt men ändå enkelt (även om det till en början måste matchas med en snygg ställning och kryckor).

Håller tummarna så hårt jag bara kan!
Kramis Mimmi

Reply
isabella olsson

hej Kenza! jag vill vinna den här tävlingen dels för att Ivyrevels kläder är väldigt fina, men också därför att jag tycker du reflekterar min stil väldigt bra och då vore det en ära att få gå runt med kläder DU designat. jag hade anars inte haft råd att köpa dessa kläder så det här är ju rena drömmen! du ska veta att du är så sjukt inspererande! inte äckligt smal eller ovärklig! du är grym! :)

Reply
Sonja

Därför att det skulle vara så jävla coolt att bära ett plagg och kunna säga att det är designat av Kenza! Du är min förebild, både stilmässigt, träning, personlighet och drivkraft. Din förra kollektion var så himla snygg så det skulle vara grymt att få bära ett från den nya, för jag är säker på att den kommer bli minst lika snygg. Dessutom måste min höstgarderob uppdateras och ett plagg från Ivyrevel´s AW13- Kollektion skulle bli den rätta början. Kram!

Reply
Sunneva

I would love to be one of the first to win a pice from Ivy Revel’s AW13 collection because I’m sure it will be mindblowingly beautiful like the summer collection was. Every piece was special and so pretty. It would be so cool to be one of the first person in the world to have a piece from the collection and be an Ivy Revel girl. I have ofcourse liked the FB page :)
Best of luck with the collection.
xxx Sunneva

Reply
Bella

Att äntligen kunna vara mig själv, men ändå ha en cool och “mysterious” stil, det är svårt att uppnå! Med dessa kläder blir drömmen sann!

Reply
Frida Blomberg

Om mindre än en månad tar jag det stora steget och flyttar till the big Apple som au pair , och vad passar då bättre än att strosa runt på New yorks gator i ett plagg från Ivyrevel, ett plagg som jag dessutom är först med!

Reply
CAROLINA

Jag läser nu mina sista två terminer på sjuksköterskeprogrammet. Har dock en examen sedan innan vilket nu innebär att jag inte får något studiestöd alls från CSN. Detta innebär i sin tur att jag inte heller är beviljad att ta något CSN-lån, och med tanke på att jag är student är jag inte heller någon kandidat för ett banklån. Detta innebär att jag har noll kronor i inkomst såvida jag inte jobbar extra utöver det jag pluggar på heltid. Bara under den senaste månaden har jag fått jobba två nätter, fyra heldagar samt två kvällar bara för att inse att de pengarna jag får ut därigenom bara kommer att täcka hyra och 500 kr mat. Inga pengar alls över till något roligt eller fint, och ärligt talat så är det något jag mår dåligt och blir extremt stressad över. Är 29 år och singel. Inte roligt att få tacka nej till saker med kompisarna eller att kunna unna sig ett snyggt höstplagg. Gosh, det var skönt att få öppna sig haha. Jag vet att jag kommer fixa dessa tuffa nio månaderna som är kvar innan min examen. Men ja, hade gärna kunnat unna mig ett snyggt plagg från ditt klädmärke. Kärlek <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*