• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

J

För att jag generellt sett inte är särskilt intresserad av kläder! Om jag vann så skulle jag säkert få tips, av t.ex dig eller några av dina läsare, om vad som skulle passa mig :)

Reply
Ana Maria Bruggink Ramirez

Hi Kenza, I guess I’m the first commenter!
I’m from Belgium and I’ve been following your blog for about three years (back in the days I was also a Tokio hotel fan haha.) Anyways, that’s not really relevant as to why I would love to have a pice from IvyRevel’s fall/winter collection. Basically, I would love to win one of the IvyRevel pieces for Autumn because I really liked the summer collection, but mostly, I love your sense of fashion! I go to your blog to find inspiration. Since you’re the creative director I’m pretty sure that I’ll love the fall collection as well. anyways, I hope you’ve enjoyed your work so far and with a bit of luck I can hopefully win a piece from the fall collection! kisses, Ana

Reply
Moa Rudsäter

Min motivering som bara måste ta mig till vinst (!!!!). Jag borde vinna därför att:
1. Jag tyckte om er sommarkollektion så mycket att jag åt upp den.
2. Det skulle vara första gången jag vinner en tävling om Ivy Revels plagg. (Hehe)
3. Jag har följt Kenzas blogg i evigheter.
4. Jag skulle lägga upp bilder med plagget överallt och bära det överallt.
5. Jag är awesome.
6. Ivy Revel är ett awesome namn och en awesome klädbutik.
7. Plz ily bby

Reply
Lovisa À

Hej! Älskar dina kläder och tvivlar inte en sekund på att din höstkollektion kommer vara sämre. Väntar och väntar. Hoppas varje morgon när jag vaknar och varje kväll efter jobbet att kollektionen ska ha släppts, så att få chansen att vara först med ett plagg från din nya kollektion skulle vara hur kul som helst:-D älskar din blogg, tusen kramar!!! [email protected]

Reply
Chelsea

Det känns konstigt att skriva varför just jag ska vinna, men jag älskar älskar älskar dig och läser din blogg minst 5 gånger om dagen. När jag fick veta att du skulle släppa ett eget klädes märke blev jag helt överlycklig. För varje gång jag sätter på mig kläder tänker jag ” Vad skulle Kenza sätta på sig? ” Och jag kollar alltid på dina gamla och nya outfit bilder för att få inspiration till mina egna outfits. Så när du berättade om Ivy Revel så förstod jag att nu kunde jag köpa kläder du designat och kläder du också hade. Men nu har jag inte haft råd och köpa eftersom att jag är 14 år och jag har inte dem pengarna för att kunna köpa kläder från Ivy Revel om jag hade haft mycket pengar skulle jag dock köpt upp allt tror jag :’). Men det är svårt att skriva en bra motivering, men jag antar att detta är min.

Min mejl: [email protected]
Jag har även gillat Ivy Revel på facebook. Jag heter Chelsea Oliv där. :)

Reply
Matilde

I would be really happy to win a piece from IvyRevel’s AW13 collection because I simply adore your style and I am sure I will fall in love with this collection, if you took part in the realization.
Thanks for the opportunity.
Matilde

(my email is [email protected])

Reply
Miranda

Åh Gud att vinna ett plagg från din höstkollektion skulle ju vara helt sjukt!! För det första så har du ju helt underbar stil så jag antar att din nya kollektion säkert är lika fin som din förra! Sen gillar jag att förmedla mig själv genom kläder och du skrev ju att dina nya kollektion var inspererad av “den självsäkra lekfulla stadstjejen” och självsäker hade jag gärna förmedlar genom outfits! :) så vinna något från din kollektion och vara en av de fem första i världen att få det skulle ju vara så underbart!!! Och just att vara först hade ju vara grymt grymt grymt roligt haha!!

Mejl: [email protected]

Kram :)

Reply
Lilla Biten - Linnea

För att jag har stirrat ögonen ur mig på Ivyrevels hemsida, men inte haft pengarna att köpa något då jag sparar till en resa till Kina.. Jag vill verkligen verkligen vinna. Du hade gjort min höst ljus, finfina Kenza! <3

Reply
Frida kajlöv

Hej Kenza! Jag skulle tycka det va grymt om jag vann denna tävling då jag älskar kläder ! jag inspireras jätte mycket av dig och är säker på att någon av dessa kläder från AW13 skulle sitta fint i min garderob och att bli först i världen att äga en av dessa kläder skulle ju inte heller va helt fel. Stora kramar till dig Kenza och tack för en bra blogg

Reply
Emma

The reasond why I want to be the first one to win an IvyRevel AW13 piece is because I absolutley L.O.V.E. the IvyRevel clothing line! It’s like the clothes were made for me! So to be the first one to see the collection would just be an honor! And I also feel really desperate for some new fall clothes, haha ;) Really hope to win <3

Reply
elza

Jag tycker det skulle vara sjukt coolt att vara en av de första att äga ett av plagen, och jag vet redan nu att de kommer att bli sjukt snygga! Så det skulle vara sjukt awesome att vinna. <3

Reply
Liv

Hej Kenza! Vad svårt det är att komma på en motivation. Jag antar att jag jättegärna vill vinna ett av Ivy Revel plaggen är för att jag tycker att du har såå fin stil och för att jag inte har så bra stil själv, haha. Jag älskar din blogg och du är en sjukt stor inspirationskälla för mig. Ett Ivy revel- plagg hade verkligen gjort mig jätteglad! Fortsätt att inspirera och ha det bäst! Kram!

Reply
Mimmi

Jag skulle vilja vinna för att jag älskade din förra kollektion, tyckte kläderna var stilrena och enkla. Plaggen kunde lätt kombineras med andra plagg och accessoarer. Har haft en jobbig tid på sistone och har aldrig vunnit något tidigare (frånsett från när jag var 12 och vann en toblerone, eller ah någon vann 2 och gav mig en :). Att vinna skulle tolkas som ett litet gott tecken på bättre tider haha :)

Reply
Elsa Björk

Jag har nu likat på Facebook!
Ska jag vara helt ärlig så var jag riktigt skeptiskt mot Ivy revel, men wow säger jag bara eran vårkollektion var helt grym tyvärr tog några av de plaggen slut väääldigt fort och jag hann aldrig få tag på det jag ville. Att vinna den här tävlingen skulle göra att jag äntligen fick ett Ivyrevel plagg ( före alla adnra dessutom hehe)! Att vinna skulle helt enkelt göra en liten spansk femtonåring väldigt glad! :D

Reply
Louise

Jag skulle så sjukt gärna vilja vinna den här tävlingen för mitt absolut största intresse är mode och att vara mig själv så mycket som möjligt! Att vara först med något plagg är bland det roligaste som finns enligt mig haha. Jag tycker att dom har jätte jättefina kläder MEN det är ganska många som jag känner/vet vilka det är som har kläder från Ivyrevel och tänkte då att det är ju alltid lite roligare att ha andra kläder och ha mer sin egen stil. Och nu passar jag ju såklart på när jag vet att dom har så himla snygga kläder i nästa kollektion i och med att nästan allt dom gör är jättesnyggt och vet att man faktiskt kan bli den absolut första som får bära plagget! Nånting som är lite extra roligt är att jag är som ett fan till dig haha!

Reply
lisa larsson

Jag borde ett plagg från IVYRevel vinna,
för snyggare kläder går inte att finna.
Länge jag längtat efter en möjlighet som denna,
dina kläder skulle ingen underkänna!

Håller nu alla tummar jag har,
för att jag ska vinna ett plagg av “kenza the star”!

/Lisa “bästa-rimmaren-någonsin” Larsson

Reply
Tamanna

Ok nu kör jag, första kommentaren och hoppas att bli första vinnare ;)
Nu tänker inte jag sitta här o tjata om hur
finaste och raraste Kenza jag skulle vilja vinna denna tävlingen pga Ivyrevel kläderna är så stilrena och ser så fräscha ut och designen är så välarbetat tack vare dig. Jag vet exakt vad du har gått genom med att lansera ditt eget klädmärke för att jag har själv drivit företag (dock inte lika stor som ditt) där jag sålde sjalar. Så duktig du är och jag är säker att så många människor kommer att bära Ivyrevel’s AW13-kollektion.
Tänker ej nu sitta här och gråta om hur olycklig jag kommer att känna mig om jag inte vinner men det skulle vara sjukt häftigt att jag blir en av de 5 personerna som kommer att bära din skapelse först av alla andra.
sist men inte minst vill jag säga att du är så vacker, snygg, stark och framgångsrik. Jag vet att du hör det här ofta men jag ville att du skulle höra det från mig också.
Angående Ivyrevel’s facebook sida så hade jag gillat det för länge sen.
kärlek och respekt :*

Reply
Elsa Ekbom

Åh, Kenza vilken grymt tävling! Jo jag skulle vilja vinna därför att jag lever på studiebidraget ( 1000 kr ) vilket gör att H&M och Gina Tricot blir där jag handlar även om jag är en mer av en “Acne och Carin Wester tjej”. Dessutom såg jag inte fram sådär jätte mycket när eran vårkollektion skulle släppas, men dom var ju skitsnygga och blev slutsålda direkt :( Att vinna skulle alltså betyda väldigt mycket :) kram

Reply
greta

hej kenza! jag vill gärna vinna ett ivyrevel plagg från aw13! varför? jo, de senaste månaderna har jag gått och letat i mina favorit klädbutiker efter några snygga höst-/vinterplagg, men det enda jag hittat har varit en tråkig stickad tröja…den känns inte så spännande alls och eftersom att du designar så grymma kläder för ivyrevel (och har en grym stil) så litar jag på att jag nu skulle hitta ett skitsnyggt plagg för hösten/vintern från den nya kollektionen du designat! skulle bli superglad och tacksam :)

Reply
Sara

Jag hade velat vinna för att jag ska snart flytta till London så jag kommer inte ha chans att beställa något från kollektionen. Är super peppad på detta släpp. Och sen skadar det ju inte om jag går runt med ett ivy revel plagg i London! Kram på er

Reply
MADDISENJ.SE

Jag vill vara först med IvyRevel då jag nog aldrig varit först med något. Vore roligt att få vara den som kan inspirera lite före alla andra för en gångs skull :)

Reply
Kenza Marrakchi

YEEEEES ! OMG IM SO HAPPY ! you have no idea ! ok sooo here’s the reason why i want to win this so badly !
Firstable i was soooo excited about your spring/summer collection but then ive been despaointed when i knew that i couldnt buy them because i live in morrocco…. i waaas so peaced becauuuse damn the collection was so hot and beautiful ! i showed your blog to my friends a few months ago and they all became addicted so you can imagine how disappointed they were too. loved it and wanted it !
So now fall is coming and i just cant wait to wear coat, boots and jeans.. but not ordinary fall’s clothes, I WANT TO WEAR AW13 ! IT WOULD BE SUCH A HONOR to represent you in the whole world and especially in morocco cause thats kind of your second country… if i win Of course i will send you the pictures of me wearing your creation and i will proove you and i deserved to win
I also want to win this cause i would like to show to all your readers an other idea of morocco. I MEAN DAMN THERE IS NOT ONLY DEALERS AND HORRIBLE PERSONS. women do not wear only moroccan dresses and the veil on their head ! we are modern !
SO THATS MY REASONS ! Im gonna stop there even if i could write a 867687 pages about why i deserve it ! I know youre gonna have a lot of comments so good luck haha and im looking forward to know who is gonna be the winner ! this girl is gonna be so lucky ! Much love Kenza, be strong, and keep going you’re an amazing designer and blogger. kisses !

Reply
Amanda

Det skulle var jättekul att få vinna för jag är en tjej som inte har världens största garderob och skulle behöva uppdatera denmed lite nytt. Hade jag kunnat så hade jsg velat lägga pengarna jag får varje månad på bara kläder sånt kul men tyvärr så räcker det inte alltid.
Dessutom känns det som om allt är emot mig just nu så att vinna denna tävlingen hade varit uppiggande! =)

Reply
Tamanna

Ok nu kör jag, första kommentaren och hoppas att bli första vinnare ;)
finaste och raraste Kenza jag skulle vilja vinna denna tävling pga Ivyrevel kläderna är så stilrena och ser så fräscha ut och designen är så välarbetat tack vare dig. Jag vet exakt vad du har gått genom att lansera ditt eget klädmärke för att jag har själv drivit företag (dock inte lika stor som ditt) där jag sålde sjalar. Så duktig du är och jag är säker att så många människor kommer att bära Ivyrevel’s AW13-kollektion.
Tänker ej nu sitta här och gråta om hur olycklig jag kommer att känna mig om jag inte vinner för att jag kommer att handla från Ivyrevel även om jag inte vinner men det skulle vara sjukt häftigt att jag blir en av de 5 personerna som kommer att bära din skapelse först av alla andra.
sist men inte minst vill jag säga att du är så vacker, snygg, stark och framgångsrik. Jag vet att du hör det här ofta men jag ville att du skulle höra det från mig också.
Angående Ivyrevel’s facebook sida så hade jag gillat det för länge sen.
kärlek och respekt :*

Reply
isabelle brandt

Hur COOLT hade det inte varit med ett IvyRevel AW13 plagg? och dessutom först i världen???? Dröm ju!
Kläderna av IvyRevel som jag sett än så länge är otroligt snygga och precis min stil. Ni vet verkligen vad ni gör! puss

Reply
Sofie

Jag skulle så gärna vilja vinna denna tävling! Varför? Jo för att jag är ett sånnt stort fan av Ivy Revel för det första men också det att jag har precis börjat gymnasiet vilket betyder mycket omställning och mycket nya intryck. I en helt ny stor miljö så känner man sig lite lost och självförtroendet är långt ifrån toppen. Jag vet att med fina kläder så känner man sig så mycket bättre på alla sätt och vis. Tyvärr så har man inte sådär super bra ekonomi då man lever på studiebidraget. Ja 1000 är väldigt mycket och man är tacksam för det man får men dem pengarna går ju till det mest nödvändliga som skor och jackor nu mot hösten. Så det där med extra fina kläder finns inte på kartan. Jag tycker att alla kläderna från Ivy Revel är så sjuukt fina och jag skulle känna mig som en helt ny Sofie om jag fick bära ett av dem nya plaggen, mer självsäker och väääääldigt glad (och såklart tacksam). Skulle seriöst göra vad som helst för att vinna!
massa pussar och kramar från mig! älskar din blog <3

Reply
Matilda

Varför jag vill vinna, är för att jag verkligen ÄLSKAR ivyrevels kläder! skulle vara så himla coolt att få bära det först!! Jag går andra året på gymnasiet också, så lever på mitt studiebidrag som är på 1050 kr. vilket inte är så mycket, så skulle inte tacka nej till att få vinna ett plagg från ivyrevel då:D kram!

Reply
Laura

Hi! I would be very pleased to wear your clothes first, because IvyRevel stands out from other brands and inspires me and my lifestyle. Your collection is possible to combine to many clothes, so I’m all set for a fall. I imagine your clothes still very comfortable, classic and elegant. What does a woman want more? This is what I would like to combine with pretty boots. Autumn is my favorite season, where I am happiest and therefore I want to wear your clothes, because then I feel good. I would identify myself with your new clothes and be more myself, because IvyRevel can not be compared with H&M, Zara or Mango. I would be delighted if you would secure me my happy autumn! Thank you for reading.

[email protected]

Laura :)

Reply
vendela

har börjat gymnasiet nu och har inget jobb så man får ju inte in så mycket pengar, och skulle verkligen behöva nya kläder och peppas lite inför hösten (vill ha sommar igen :/ ) så det skulle ju vara något från ivyrevel, det är ju såå sjuukt snygga kläder!!
Har gillat er på facebook också! <3

Reply
Hibo Yusuf+Ahmed

Åh herregud vet inte vad jag ska börja med haha. Jag kan tänka mig att höstkollektionen är helt underbar och skulle verkligen älska älska ett eget plagg från kollektionen i min gaderob!
[email protected]

Kram Kenza

Reply
Rosa

Hej Kenza!
Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg från IvyRevel AW13 då jag älskade(!) den förra kollektionen men då jag är en student med lite pengar så blev det endast ett plagg inhandlat(Tifton top.
Din blogg är superbra, kram Rosa

Reply
Frida

Hej!

Jag skulle vilja vara först i världen med ett IvyRevelplagg AW13 för att:

– För det första är det sjukt snygga kläder.
– Hur coolt är det inte att kunna glida runt och skryta med att man fick plagget före alla andra.
– Ha ett plagg i sin garderob som man vet är gjort av kärlek och vet vem som skapat det.

Kramar

Reply
Dhel

Varför jag skulle vilja vinna och bli en av de lyckliga som bär er nya kollektion ?
jag älskar era kläder dem ser så enkla och eleganta ut, som själva Kenza. Hann inte köpa föra kollektionen på grund av ekonomiska problem men håller och sparar till den här kollektionen ;-). men det skulle bli göt om jag vinner och bli en av de första som rockar IvyRevel AW13. :-)

Reply
Revati

wow!! När jag läste hur du beskrev kollektionen så tänkte jag bara NU är det min tur att vinna! Det här är för jäkla bra! Du beskrev helt enkelt precis den stilen jag är bekväm i! vilket är det absolut viktigaste, man ska vara bekväm i de man har på sig! När man hittar det där plagget som känns nästan som att det är skapat för en är guld värt!

och hur awesome hade de inte varit att vara en av de första i världen med något från den nya kollektionen? Lite extra UNIKT!

Reply
Kenza Marrakchi

YEEEEES ! OMG IM SO HAPPY ! you have no idea ! ok sooo here’s the reason why i want to win this so badly !
Firstable i was soooo excited about your spring/summer collection but then ive been despaointed when i knew that i couldnt buy them because i live in morrocco…. i waaas so peaced becauuuse damn the collection was so hot and beautiful ! i showed your blog to my friends a few months ago and they all became addicted so you can imagine how disappointed they were too. we loved it and wanted it but didn’t had it :( !
So now fall is coming and i just cant wait to wear coat, boots and jeans.. but not ordinary fall’s clothes, I WANT TO WEAR AW13 ! IT WOULD BE SUCH A HONOR to represent you in the whole world and especially in morocco cause thats kind of your second country… if i win Of course i will send you the pictures of me wearing your creation and i will proove you and i deserved to win
I also want to win this cause i would like to show to all your readers an other idea of morocco. I MEAN DAMN THERE IS NOT ONLY DEALERS AND HORRIBLE PERSONS. women do not wear only moroccan dresses and the veil on their head ! we are modern !
SO THATS MY REASONS ! Im gonna stop there even if i could write a 867687 pages about why i deserve it ! I know youre gonna have a lot of comments so good luck haha and im looking forward to know who is gonna be the winner ! this girl is gonna be so lucky ! Much love Kenza, be strong, and keep going you’re an amazing designer and blogger. kisses !

Reply
Karolina

Jag vill vinna ett plagg för att de är helt AWesome, vilket hörs på namnet! Och självklart vill jag vara AWesome i ett plagg från Ivyrevel, designat av AWesomaste Kenza! :D

Reply
Ellinor

Jag vill vara först i världen med IvyRevel AW13 plagg för jag vill vara just den där självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag älskade första kollektionen av IvyRevel och jag kan inte tänka mig något annat än att älska AW13.

Reply
Hanna N

Jag ser verkligen fram emot att få se den nya kollektionen. Förra var väldigt chic och fin. Hade varit en riktig ära att få bli en av de som får ett klädesplagg hemlevererat först. Dels för att jag ser upp till dig som person och som modeikon men också för att kläderna antagligen kommer vara jävligt snygga!

Ha det så bra!
Kram :))

Reply
Teresia

Jag vill bli den “självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv” och vågar påstå, 25 år gammal, att jag är på god väg. Jag tar snart examen, och skulle gärna låta ett plagg från AW13 pryda mig och fortsätta vandra mot mina mål!

Power!

Reply
Edith

Hej Kenza!
Jag har läst din blogg så länge jag kan minnas och jag tycker du är helt fantastisk som person. Du vågar verkligen vara dig själv och står för den du är, och du har inspirerat mig så himla mycket. Och därför skulle jag med stolthet bära något av dina plagg, och att få göra det innan alla andra skulle ju inte vara fel ;) Sen älskade jag vårkollektionen och är säker på att höstkollektionen kommer vara lika fantastisk!

Reply
Ekaterina

jag får aldrig köpa något online för mina föräldrar tycker det är onödigt att köpa saker långt bort ifrån. bor i den lilla staden Umeå och här finns inte så mycket annat att välja på än Bikbok (som är ner stängt just nu) Ginatrico och H&M, vilket gör att alla ser likadana ut i Umeå för att man köper kläder från samma ställen. Jag vill sticka ut, och kläderna från ivyrevel är så jäkla coola och med dom kan jag äntligen kryssa av en grej på min ‘to do list’ – att köpa ett plagg därifrån.
är en tjej som verkligen hatar att vara en i mängden så försöker matcha kläderna på olika sätt för att det ska funka.
tycker du är en grym förebild och dina kläder har något extra i sig.
kram från UÅ. :)

Reply
Theresa

Att repensentera ditt klädesplagg först av alla i -hela världen- vore ju mer än en grym tanke. Älskar ditt klädesmärke för att den är så personlig men ändå trendig. Och om jag ska vara ärlig, det hade inte passat fel med en nytt hösttillskott i garderoben … Ser mycket fram emot din nya höstkollektion!

PS. Gillar redan på Facebook, såklart :)
Håller tummarna!

Reply
Linn Due

Hej! Jag är en 15-årig tjej som älskar att mixtra och matcha med färger och olika plagg! Jag är ingen sån som köper kläder för märkets skull utan jag tar på mig det jag tycker är snyggt, nytt som gammalt. Ni hade helt underbara plagg i eran vårkollektion! Rosmönstret var min favorit. Detta säger jag inte för att fjäska, jag tycker det verkligen! Det ska bli så spännande att se höstkollektionen. Längtar! “Jag vill bli först i världen med” att få ett av de kommande IvyRevel-plaggen för att jag älskar kläder, och jag vet redan nu att allt i den nya kollektionen kommer vara skitsnyggt! Jag vet inte riktigt om detta blev nån motivering till varför jag ska vinna… Men jag tycker iallafall att du är en otroligt bra designer och du har en unik känsla för vad som är snyggt.
Tusen kramar

Reply
emilia

Liksom sommarkollektionen tror jag att höstkollektionen kommer vara full med en massa fina plagg. Att vara den första i världen som bar plagg från IvyRevel’s AW13-kollektion, skulle vara asballt! Att vara först innebär ju att ingen annan har dessa kläder, och det kommer kännas så speciellt om det blir jag som är först med att bära dem. Och om man dessutom är student som jag är det inte fel att vinna ,det finns ju massa andra utgifter som dock står i vägen för att kunna köpa dina ursnygga plagg. Men vem vill inte vinna något av dina plagg och kunna bära det och känna sig så fin, det kan man undra. jo konkurransen om vinsten kommer förmodligen bli stor, men håller tummarna på det bästa.

kramar!:)

Reply
Trixi

Hej kenza!

Tycker det är så jäkla kul när du har såna roliga tävlingar (speciellt för ditt eget märke!!). Just nu håller jag faktiskt att spara ihop till min alldeles egna Jofama by kenza jacka nr 9 som höstjacka till mig. Är helt förälskad i den.

Anledningen till att jag vill vinna ett klädesplagg från Ivyrevel är självklart för dom är så jäkla snygga. Men tycker de skulle va så speciellt och kul för jag har precis skrivit kontrakt med elite modelmanagement, som är ju även din modellargentur! Varje gång jag är på elite ser jag din vackra bild på väggen! Jag tycker de ska bli så jäkla kul att få börja inom modellbranschen, trodde faktiskt inte jag skulle tycka om det men desto mer test fotograferingar jag gör, desto mer älskar jag det! Förhoppningsvis om några år kunnat tjäna lite pengar och kunna förfylla min största dröm – öppna ett eget konditori i framtiden. Pga mycket problem i min familj med psykiska sjukdomar och annat, Så har aldrig växt upp med bra ekonomi eller stöd, så fått ta hand om mig själv sen jag var 10 år, men det har gjort mig till den jag är idag. Skulle bli så glad över att få mitt alldeles egna Ivyrevel plagg designat av Kenza, min idol och förebild.

Reply
Lisa

Hej Kenza! Jag skulle vilja vinna ett plag ur AW13 för att det skulle va så coolt. Varje gång jag ser någon på stan med nått tidigare plagg ni gjort blir jag helt kär i era kläder. Det finns så mycket som är helt min sti, och jag har inte köpt något av dina plagg än, jag har kollat ett antal gånger däremot. Men det skulle vara super kul att få vinna, jag skulle helt enkelt bli glad!:) kram!<3

Reply
J

Hej underbara Kenza! Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg ur IvyRevel AW13. Dels så älskade jag den första kollektionen, och sen så hade det inte varit fel med ett nytt plagg i garderoben. På hösten blir det aldrig för mycket! Sen har jag också ett par kämpiga år bakom mig, men föräldrar som missbrukar och inte bryr sig om mig. Så att vinna ett IvyRevel plagg skulle kännas lite som en boost, att jag faktiskt är bra som jag är. Och VEM skulle inte vilja vinna ett plagg som vår alldeles egna Kenza tagit fram med sitt företag? Du är en stor förebild för mig och jag hoppas verkligen att jag vinner. Det skulle betyda oerhört mycket och få hösten att kännas lite extra bra.
Tusen kramar <3

Reply
Malin

Det skulle vara den absolut häftigaste känslan någonsin att skutta ner för gatan och ha folk som kommer upp till en för att fråga vart man köpt sina kläder bara för att kunna svara “Ja, det är Kenzas höstkollektion av Ivyrevel, men alltså den har inte kommit ut ännu. Ledsen!”
Kläderna från förra kollektionen var att dö för och din smak på kläder är helt gudomlig, så jag tvekar inte en sekund på att den här kollektionen kommer vara grym! Höstkläder är ju för övrigt också det bästa inom fashion ;)
Skulle bli helt galen om jag vann den här tävlingen, har aldrig vunnit något ens i närheten av det här :D Kraaaaaam

Reply
Charlotta

Jag vill vara den första att äga ett IvyRevel AW13-plagg för att jag älskar mode men jag är så ung ännu att jag inte har råd att köpa fina modesplagg… Min största dröm är att nån dag jobba med mode och träffa viktiga människor inom industrin. Jag har redan länge läst modetidningar, tittat på fina plagg på webbshoppar, drömt och blivit inspirerad. Mode är bara en av de viktigaste saker i mitt liv och sättet jag visar min kreativitet och mig själv. Att få vinna något i mitt liv skulle betyda mycket. Jag har aldrig haft mycket lycka i livet och har aldrig vågat delta i någon tävling men i denna måste jag absolut för att IvyRevel är kanske det finaste och inspirerande märke jag aldrig sätt. Ni tillverkar som plagg som passar flickor i all stil och sånt som inte förr funnits i butiker. Och ni gör det billigare än många andra fina märken. Kenza, du är min största inspiration och fast du är min motsats kan jag se så många liknande drag i oss två. Din personlighet, din stil, det du gör för andra människor, speciellt dina läsare, är så underbart o kanske det vackraste jag någonsin sätt! När jag hörde att du ska få chansen att designa din egen kollektion, var jag så himla glad för att jag alltid drömt om att bära liknande plagg som du och få äga en del av din stil och nu har jag äntligen chans till det! Tack så mycket för att du är
dig själv och inspirerar mig! <3 [email protected]

Reply
Edna Saciragic

Hej Kenza!

Mitt namn är Edna Saciragic, jag bor i den lilla regniga staden Borås. Jag är en sån tjej som bryr mig om min klädsel, jag gillar att ha på mig ovanliga kläder, galna brallor och jag älskar färger.Jag är inte en typ som är förtjust i Odd Molly… Jag gillar att klä mig på ett ” eget ” sätt, min klädstil beskriver mig mycket som person… Och jag är en väldigt glad och sprallig tjej.

Puss och kram! :)

Reply
CC

Borde jag vinna? Jag vet inte. Kanske är jag inte mer speciell än någon annan, kanske borde alla vinna lika mycket, men jag vet att det i mig spritter i hela kroppen! Jag vill tjuta “jag jag jag” och “snälla välj mig” och dra en snyfthistoria och hoppas på sympati, men istället skriver jag bara helt ärligt att jag så hemskt gärna vill vinna, och det är endast därför jag borde det.

Reply
Jeanette Zetterberg

Jag kände redan vid första lanseringen att jag verkligen ville köpa någonting för allt var så himla fint! Dock hade jag inte råd då det var lite över min prisklass. Men nu när du beskriver denna kollektion så låter det på pricken som min stil, mer än den förra mer somriga kollektionen. Så hoppas hoppas hoppas att jag vinner ett plagg då jag känner på mig att jag kommer älska allt!
Mail: [email protected]
/Jeanette

Reply
Cornelia

Hej, jag är en tjej som bor i en liten stad. Det finns inte många affärer här och för det mesta ser man lika dan ut som någon annan tjej. Man får inte känna sig speciell och känna att man sticker ut! Därför hoppas jag att jag får chansen att få ett av Aw13 nya plagg. Känna mig cool och speciell

Reply
Sofie

Hej hallå kenza! Tyckte att er sommar kollektion var as grym! Skulle vara hur glad som helst om jag var den lyckliga som vann! Jag har precis börjat studera på högskolan, skulle vara grymt om jag kunde få nå snyggt nytt skol plagg :D

Reply
Festa Kusari

Hi Kenza,

Thank you so much for giving your readers an opportunity like this.Firstly I would like to own a a IvyRevel AW13 piece because I think its such a stylish brand with unique pieces and I would be honored to wear it.The brand is very edgy and trendy and I love it how it mixes the feminine style with more of a biker style with a tough leather jacket.
I know this brand is going to continue to rise and to probably be a top brand worldwide hehe and then I will be proud to say that I actually owned one of their very first AW pieces.
You are doing a great job with the brand and continue to do so and make us readers/buyers excited to buy your brand’s clothing.

XOXOX

Reply
Josephine

Jag var mäkta imponerad av den förra kollektionen och har använt min klänning detroit så ofta jag kunnat! Beskrivningen av denna kollektionen känns som att den passar mig som handen i handsken och jag kan inte annat än att hålla alla mina tummar och tår för att jag ska bli en av vinnarna!

Reply
Laura

If i’m the first one in the whole world to own a piece, i think it will be very nice that everyone who asks where i got it from, i can tell them i’m the first one to wear it! Not even a dutch brand but an international one! Seems cool right?!

Reply
DeaB

Varför just jag ska vinna…. Bra fråga.. Har jag förtjänt det? Ja, utan tvekan, men varför? jag har pluggat (universitet) i snart tre år utan lov/sommarlov pluggat som en häst kalla mig plugghäst även om jag inte är bäst i klassen försöker jag ändå. Skolan tar mycket av min tid och min energi men är där något som jag har lagt energi på är det min vikt. Jag har sen barn varit lite överviktig nu när jag har förlorat 30% (har dock lite kvar) kunde det vara najs med lite nytt och fint inför hösten.

Även om jag inte har Facebook, följer jag IvyRevel på Instagram.

Förutom detta vill jag bara skriva TACK, för att du finns och även du inte själv tror det har du en stor inflyttande på mig. Din personlighet är vad jag gillar mest och din O.M.G still. <3

Reply
Rima

Enligt mig är hösten den bästa fashion månaden. Mycket svart men ändå massa färger och det är så himla classy. Och jag vet att du skulle rocka denna fashion månaden sååå bra att jag måste se denna kollektionen först. Det är ju min favorit årstid så jag vill jätte gärna se snygg och sexig ut och jag tror verkligen din kollektion utstrålar just det. Min stil alltså.

Jag längtar ihjäl mig för Ivyrevel nya kläder och vill verkligen äga ett Ivyrevel plagg från den kollektionen först. Vem vill inte det? :)

Facebook är såklart gillat. Puss ♥

Reply
Ebba Andersson

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett IvyRevel AW13 plagg, eftersom jag skulle behöva ett nytt fint plagg som lyser upp garderoben de mörka regniga höstdagarna. IvyRevel AW13 plagget skulle pigga upp mig varje gång jag bär det, trots att det är mörkt och trist utomhus.

Reply
Lola

Hi Kenza !
My name is Lola, i’m a 20 years old french girl.
So why me ?
Because i’m a huuuuuuuuge fan, i admire you so much, i love you style, your posts, i love everything about you, i wish i could be like you because for me you are the perfection.
The summer Ivyrevel collection was so beautiful but too expensive for me… So i couldn’t buy your clothes. So for me, this is the reason why i deserve to have a piece of the new collection because i know that it will be so beautiful but too expensive for my bank account haha… So i hope to be one of the luckiest girl in the world tomorrow.

Don’t change and please choose meeeeee!

Reply
Narin

Dear Kenza,

I would feel so incredible honored to be the first one to own a IvyRevel AW13 piece because I absolutely adored your last collection (and adore your brand, great work, well done!). It was so amazing and I wish so bad that I was able to get a piece from the SS13 collection! I’ve been here since you talked about your upcoming brand and then launched IvyRevel, and it’s actually so amazing how much support you guys already have – and no wonder why with such a nice brand!

So I would literally be the happiest girl in the world if I was lucky to win this! I adore your work and you deserve to know – no matter what – that you have every single reason to be proud of IvyRevel.

Thank you for giving your readers this opportunity! Love from Denmark xxx

– Narin x

Reply
Tilda

Jag vill vinna för att jag vill verkligen köpa något nytt och höstigt klädesplagg men det kan jag inte för jag måste köpa en ryggsäck först, och den kommer att kosta. Kram

Reply
Filippa harbom

Hej, jag skulle vilja vinna ett valfritt plagg från Ivy revel, för att det är ju världens bästa märke, SJÄLVKLART! Men jag vill faktiskt ge mitt plagg till min lillasyster som är så sjukt inspererad av dig, och som läser din blogg dagligen, samt ALLTID har velat ha ett plagg från Ivy revel. Eller, sedan sommarkollektionen lanserades. Vi är väldigt tajta och hon skule blir sååå glad om hon fick ett plagg ifrån ditt fantastiska märke! Våran relation skulle bli ännu tajtare om jag skulle ge henne denna presenten. :)
Min lillasyster skulle också få mer respekt för mig och tänka: men, hon gav mig ju faktiskt ETT PLAGG FRÅN IVY FUCKING REVEL, så jag borde väll inte vara spydig nu, eller någonting sånt.
Tack finaste kenza för ditt underbara klädmärke och din fantastiska blogg! :) kram och puss

Reply
Xandra

Oh hade ju varit underbart att få vinna ett plagg ur IvyRevel AW13 kollektionen, eftersom jag faktiskt inte hann köpa de plaggen jag ville ha vid första lanseringen.. Då dem tog slut. Hade varit drömmen att faktiskt få äran att vara bland de första denna gången för att få pryda sin garderob med ett IvyRevel plagg, även att få bära ett. Ha det fint så länge, kram!

Reply
Kajsa

Jag vill vinna eftersom jag ÄLSKAR din klädstil och det skulle vara sjuktligt att då få vara först med DINA DESIGNADE KLÄDER!!

Reply
Jenny

Jag skulle vilja vara en av dom 5 som får välja ett valfritt plagg från ivyrevels höstkollektion för att…
Jag avgudar dig kenza du är så himla snygg, dig själv liksom du lägger ibland upp en sån bild som ingen annan bloggare hade kunnat göra och du är en sån himla stor förebild för så många tjejer och då jag är en av dom. För vilken bloggar lägger upp en bild på sig själv och ser helt galen ut? Jo du kenza för du bryr dig inte om att vara perfekt som massa andra ska framstå som du delar med dig om privata saker tex din pappa och det är så himla starkt av dig!
Du är så himla cool!
Men nu fortsätter vi till varför jag vill vinna jo jag skulle så jätte gärna vilja vinna ett valfritt plagg för jag vet att jag aldrig kommer kunna köpa något från ditt varumärke för det är ganska dyrt men jag verkligen älskar alla kläderna på hemsidan och skulle vilja köpa allt men man har ju inte alla pengar i världen till att göra det, och det skulle vara så himla kul att få bära ett plagg som är ganska unikt för alla har inte en tröja/plagg från ivyrevel precis, och nu får jag det att låta som om det är ett jätte stort märke som tex, prada, hermes eller något liknade.

Jag är jätte dålig på att skriva motiveringar men detta för duga!

Och just nu är jag verkligen i behov av ettt nytt klädesplagg.

Jag håller verkligen tummarna och hoppas hoppas jag blir en av dom 5!

Reply
Linnea

Hej Kenza! Jag är en tjej på tretton år som verkligen älskar hösten och dess klädsel, men just nu finns det bara “sommar kläder” i garderoben men det ska de bli ändring på ;) din blogg är väldigt inspirerande och Ivy revel’s kläder är verkligen så snygga men för dyra för mig :( jag vet varför då det är bra tillverkare som får riktig lön för sitt arbete men i min ålder och budget tänker man sällan på det utan oftast går på 1 är det snyggt? 2 är det billigt? haha men om jag för en gång skulle vinna skulle jag bli hur glad som helst! Hoppas du lägger märke till min kommentar ps jag har gillat er sida om det skulle spela någon roll :)

Reply
Julia Mück

Hey Kenza! I’m an german Girl addicted to Fashion! Always Reading your new posts and loving your outfits! An Inspiration to me is reading where your clothes are from. And the prettiest things are always from IVYREVEL!
So I wish I could wear a garment from the New collection because in Germany your Brand isn’t very known and I would be so happy to change this!
Xoxo JULIA
(Mail Adress: [email protected])

Reply
jossan

Jag vill vinna därför att för det första älskar jag din förra kollektion, så jag kan bara tänka mig hur snygga de här kläderna kommer att vara. Jag tycker också att jag förtjänar att vinna därför jag pluggar ihjäl mig varje dag och är alltid positiv och glad så det skulle verkligen vara så sjukt kul om jag fick välja ut ett plagg som jag vinner!!! Brukar aldrig vara med i tävlingar men kände att jag var tvungen nu för vem vill missa chansen till det här lixom XD
kram!!!

Reply
Vikanda welin

Jag vill bli först i världen att äga ett plagg från ivyrevel AW13 just för jag såg den förra kollektionen som var så sjukt fin, ville ha alla plagg. Jag vet att denna kollektionen kommer bli mycket grymmare och det hade varit coolt att vara en av dom första som får äga ett plagg därifrån. Att man får plagget gratis är bara ett plus i kanten :)

Reply
Amanda nirdkvist

Jag skulle vilja vinna för att jag ör en Norrlandstjej
Som inte har så nära till klädafffärer men ör väldigt
Intresserad av kläder så beställer väldigt ofta !:)
Och skulle vara jätteroligt om jag fick vinna kläder från ivyrevels
Höstkollektion :D älskar din stil och kläderna som du gör :*
Skulle verkligen förgylla hela mitt åååår om jag vann det här :***

Reply
Sandra S

Ett snyggt plagg från IvyRevel jag ha till tusen
Det kan bli en tröst till hösten då man är kall och frusen
Att vara bland dom första att ha ett plagg från AW13 colektionen vara en ära
Och om jag vann skulle jag plagget från IvyRevel med stolthet skulle bära!!

Gillar på fb!

Reply
Sanne-Madeleine Håkansson

Jag skulle jätte gärna vilja vara en av de första med att få bära nytt från ivyrevel. Har ända sedan de lanserades biljakt köpa något oxh verkligen hittat en massa som jag vill ha men har tyvärr inte råd.
Har precis flyttt hemifrån och satsar allt i lägenheten och min pojkvän och katt såklart så har inte råd med dem sorters kläderna. Men skulle bli super glad om jag fick de! :D
Ps. Älskar dig kenza, du är så sjukt bra!

Reply
Filippa

Jag har hela sommaren och hösten nu äntligen sparat ihop till min kära moped (och körkort) sammanlagt har det blivit 21.000 allting och jag är bara 15 år men har kämpat som bara den! Jag har nu lite skulder att betala tillbaka mina föräldrat som nu lånat ut de sista pengarna för att jag ska kunna köpa mopeden vilket gör att jag redan ligger i back och kan inte köpa något nytt till garderoben på ett väldigt långt tag.. Jag kollade på Ivy Revels kollektion innan och var superintresserad av flera plagg, men var som sagt tvungen att prioritera mopeden i det läget… skulle vara superkul att få vinna ett plagg till höstgarderoben!

Reply
Linnéa

Såg denna tävling och blev helt exalterad. Jag bor i en otroligt liten stad där utbudet på mode är fruktansvärt lågt. Oftast så finns det alltid någon med samma tröja eller byxa som du på skolan vilket är väldigt tråkigt.Det gör att jag shoppar det mesta på nätet. Har många gånger dräglat framför kläderna på IvyRavele men aldrig beställt något eftersom jag inte haft den budgeten. Älskar kläderna som både är tuffa och avslappnande men ändå med så mycket klass. Skulle så gärna vilja vara först med något exklusivt i denna lilla stad. Tack för en fantastisk blogg!

Reply
Gabriella Bjursten

För att jag lyckades fixa den första kommentaren, och för att jag verkligen diggar både dig och ivyrevel! Behöver jag säga mer? Lööööve it!

Reply
Marta

I want to be a winner of this. Because i love Fashion. I believe that i am the right Person to wear this things. I am very flexible with clothing. I want to wear ne things.
:)

Reply
Nesrine

Bonjour,
my name is Nesrine and I live in the south of France.
I want to be the first one in the world to own an Ivy Revel AW13 piece because I’ve been following your blog for many many years and I have no doubt this collection is going to be amazing, but also because I’m getting to that “confident, playfull and spontaneous city girl” in my life, and clothes are helping me be more confident. More than that the fact that you take such a stand against bullying but also people celebrating anorexia is very honorable of you and touches me really much, so it’ll be like having a piece of your advices with me.

My mail is: [email protected]
and of course I liked your facebook page !
Bisous :)

Reply
Sanna

Det skulle vara det bästa någonsin om jag skulle få chansen att äga ett plagg ur AW13 kollektionen! Haha jag brukar aldrig vinna på någonting och vet egentligen inte ens varför jag försöker, men det hade varit otroligt kul att vinna och era kläder är sjukt snygga. Jag har läst din blogg flera år och du är en otrolig inspiration eftersom att du till skillnad från många andra verkar vara otroligt ödmjuk som person!

Reply
Angelica

Efter ett år av motgångar (en pappa som lämnade mamma under en tid av svår sjukdom, att behöva flytta på kort tid och bo ihop med mamma pga små inkomster, jag är student) så känner jag att jag inte fått tillfälle att unna mig själv något eftersom alla mina pengar just nu går åt till hyra/räkningar/kurslitteratur. Att få förnya garderoben med ett nytt plagg som dessutom inte är nedsatt minst 50% som det vanligtvis behöver vara för att jag ens ska fundera på att införskaffa ett plagg skulle betyda världsmycket! Och sen att det är från Ivyrevel, ett märke som jag definitivt inte skulle ha råd med själv gör det hela ännu bättre!

Reply
Marloes

I want to win because being the first person to win an ivyrevel piece is like the most exciting thing, i can exaggerate but being the first person wearing a piece from the ivy revel autumn collection says more than enough, no need to say more just really want it so much.
xoxo 20 year old dutch girl

Reply
Amanda Pålsson

Du är min förebild. Så stark och modig genom allt. Visst har du blivit nertryckt men du har alltid lyckats resa dig upp och då varit starkare än någonsin. Din stil… Oo, huregud vad jag är avundsjuk. Kollar på dina outfits och får så otroligt mycket tips och idéer. Nu har du designat egna kläder utifrån det du gillar. Skulle känna mig så otroligt hedrad av att få bära något av dina plagg. Därför borde jag vinna!
Ha en bra kväll och en forsatt bra vecka. Du är grym!
Kram Amanda:) <3

Reply
Raffaella

Because I’ve never seen a collection like IvyRevel’s spring/summer one, and all your clothes convey me feelings of beauty and self-confidence and this is never happened to me before! Prices are affordable and I think it’s a good thing :) I’m sure the new autumn/winter collection will be as beautiful as the preavious so I would like to be the first one to wear a piece from IvyRrevel’s AW13 collection :D

Reply
Mikaela

Vill så sjukt gärna vinna!! Tycker dina plagg är jätte snygga och är super nyfiken på höstens IvyRevel-mode! Tycker själv att kläder är kul och du är en av mina största inspirationskällor, om jag nu var tvungen att välja något som jag hellre skulle vilja vinna så skulle det helt klart blivit din garderob! <3

Reply
Caroline

Why do I want to be the first one with Ivyrevel clothes?
From the last collection I ordered three pieces and fell in love with them directly. I also got a lot of compliments for them so I would love to be one of the first who wear the new collection. Fashion is one of my biggest passions and with Ivyrevel clothes I feel always very self confident. It would be a Honour for me to be one of the first persons who wear your new collection!

Reply
Meike

I just love the style IvyRevel has. It’s just so basic und simple and yet so stylish and inspiring, elegant and comfy! I feel so much more beautiful while wearing your stuff!

Reply
Sara

Hej! Jag skulle bli så himla glad om jag vann! Ivyrevel är ett väldigt dyrt märke så det lär inte bli därifrån jag handlar kläder i första taget, men kläderna är ju så himla snygga så de vore så kul om jag fick den här chansen, att Vinna ett plagg! :) jag har varit inne och gillar ivyrevel!
Kram kram <3

Reply
Edda

För att det skulle vara sjukt coolt att vara först med er höstkollektion! Dessutom så köpte jag inget från vårkollektionen, som jag tyckte var så himla fin! När Kenza förklara att det är mycket girlpower i er nya kollektion tycker jag skulle passa mig bra! :-D

Reply
Malin Monge

I would want to own a piece of IvyRevels AW13 collection because I didn’t get the chance to order a piece from the summer-collection, it got too cold when I first was ready to order and now I’m ready to see the new collection! I can’t wait to see what you’ve come up with this time, I love your sense of style and I find you truly inspiring :D
mail-adress: [email protected]

Reply
Lina

ÅH hur ska jag kunna förklara hur gärna jag skulle vilja vinna?! IvyRevel har såååå fina plagg men tyvärr med min tajta budget så är det sällan jag klickar hem något :(
Det skulle betyda oerhört mycket att kunna gå runt med ett IvyRevel plagg! Verkligen OERHÖRT.
Håller fingrar & tår och t.o.m hårstrån!
Kram!

(p.s .. jag har även gillat FB-sidan ;)

Reply
Christine

Hi <3, I really would like to get a first piece of your new collection. I have been a fan of yours for ages now and I am still every day so happy to be able to read your blog. I get so many inspirations from you and even though you are such a known person, you are still down to earth and tell your readers about your personal things. It would mean so much to me to get a first piece of YOUR collection ;).

kind regards from germany.
<3 Christine

Reply
Ellen

För det första vore det så himla coolt att vara först i världen med ett plagg som du, världens bästa bloggare har designat. jag menar, hur coolt är inte det? För det andra så behöver jag verkligen en uppdatering i min höstgarderob, har nästan bara gamla och för små saker. För det tredje så skulle jag blir hur glad som helst om man kommer hem sådär en mulen och regnig höst dag och så ligger det ett paket på Ivy Revel och väntar på en! Vilken lycka! Du är en sjukt stor förbild för mig och det skulle verkligen vara så sjukt awesome om jag vinner! Jag fyller tolv om en vecka och det skulle verkligen vara den bästa födelsedagspresenten, någonsin!

Reply
Nathalie

Det vore bara coolt att ha ett plagg som ingen annan kan köpa än. Lite som att vara en filmstjärna fast jag är en vanlig Johansson.

Reply
Louise

Det skulle vara så häftigt att ha ett plagg som en av mina störtsa inspirationskällor har designat. Att även få välja vilket klädesplagg jag vill och dessutom vara en av dom första i världen som har det skulle bara vara såå himla coolt!!
Puss & Kram ❤

Reply
Jessica!

Hej Kenza, älskar din blogg! :)
Jag kommer från en liten stad i norrland där alla har likadana kläder bara för att det typ bara finns en affär att handla på. Så om jag skulle vinna plagget skulle jag kanske kunna inspirera mina tjejkompisar till att bredda sin stil (+ så skulle jag bli ofantligt glad).
Kramar :)

Reply
Frida Rogbring

Jag vill vara först i världen av att äga ett plagg från IvyRevel AW13 för att, som du säger, är jag en tjej som väldigt gärna vill gå som jag vill med mina kläder, men det är dock lite svårt. Jag går i en klass då man blir dömd över vad man har för kläder och märken på kläderna (det ska gärna vara dyra saker o allt..) och nu är det så att min familj inte har råd med det. Jag kan inte köpa alla dyra märken som alla tjejer i min ålder går runt i för att vi inte har råd att lägga så mycket pengar på det. O sen blir det ju värre med att jag är väldigt intresserad av mode o kläder, (därför läser jag din blogg, älskar din unika stil!), så jag kan ju inte köpa allt jag rikitigt vill ha. Jag får köpa mina kläder på lite mer lågprisaffärer som H&M och Lindex t.ex, o då blir jag dömd av mina klasskamrater för att jag inte har dom dyraste märkerna. Så nu kommer din kollektion in, jag tänker att om jag har något plagg från IvyRevel (mina klasskompisar älskar dig!) så kanske dom börjar se upp på mig lite mer. Det kanske inte är säkert, men jag tror att det kan hjälpa. För jag är så trött på att bli sneblickad pågrund av mina kläder. Så snälla Kenza, låt mig vinna något plagg från din kollektion, jag verkligen älskar dig och dina kläder, därför är jag säker på att det kommer finnas något plagg jag älskar! Du kan göra mitt skolliv lite bättre än vad det är, och det skulle göra mitt liv lite bättre o enklare. Men vill bara säga igen att jag älskar dig också, du är en sån stark person och en fantastisk förebild, du har hjälpt mig genom så mycket! Tusen kramar till dig!!

Ha en underbar kväll/dag!

Reply
Amelie Gustafsson

För att jag inte hann/kunde köpa någonting från er förra kollektion, ville så gärna ha!!!!!!!! (Men snart fyller jag 18 så då kan jag onlineshoppa SÅ MYCKET JAG VILL!) och en IR-plagg? Skojar du? Kan bara TÄNKA mig hur höstkollektionen ser ut och jag är PEPP!!!! :D

Reply
Greta

Hej!
Jag älskar din stil, och är säker på att kollektionen kommer att vara assnygg! Jag skulle såå gärna villa ha kläder ur din kollektion men har ej råd. Höstmode är min favorit!

Reply
Hanna Ekeroth

Jag tycker att ajg borde vinna ett plagg från nya Ivy Revel eftersom jag fortfarande inte lyckats få tag på något, trots min jakt i våras! Alla saker jag ville ha tog slut så fort att jag inte hann med vilket är så sjukt synd. Jag bor även i London vilket betyder att jag är ute en del och får alltid höra, hur ego det än låter, att jag har snygga kläder på mig eller att jag matchar snygg. Därför skulle det vara ett perfekt för PR i och med att jag skulle kunna snyggt bära upp de nya plaggen på stan/klubben och prata om Ivy Revel så att även Londonborna får försmak för detta grymma märke! Sjukt snygga grejer är det, verkligen! xx

Reply
Anna Spencer

Hej Kenza!
Min motivation är ganska simpel. Jag sparade hela sommaren för att kunna köpa några plagg från er sommarkollektion men som vanligt kom livet i vägen och pengarna fick spenderas på annat men nu ska jag bannemej köpa något från er höstkollektion (hösten är min ultimata årstid, speciellt pga kläderna!) och det hade varit helt fantastiskt att kunna vinna ett plagg inte bara för att jag är helt garenterad på att det kommer vara hur snyggt som helst men också för att jag aldrig har vunnit i en tävling innan.
Wish me luck!

Reply
Isabelle

Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna ett plagg från IvyRevel för att jag ääälskar deras kläder! Jo men vem gör inte det? Men dom är verkligen super fina. Det skulle va riktigt coolt att vinna ett plagg som inte ens kommit ut också, hehe.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det skulle vara jätte kul att vinna:)

Btw, din klädstil är sjukt go Kenza!
Kram/ Bella
(gillat på fb)

Reply
Emma

Hej Kenza! Först och främst vill jag säga att jag ÄLSKAR din blogg och dig;) Du har en såN fantastisk ung och stilren stil och det är klart att alla vill ha det du stylat och designat. Jag är inte ett dugg osäker på att IVYREVEL AW13 kommer bli lika fin collection som din senaste. Jag skulle dö för att få bära ett plagg som du har pusslat ihop och jobbat hårt för. Jag skulle lätt bli snyggast i stan med ett plagg från IVYREVEL AW13.

Reply
mirela

I want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece because this brand is amazing and I liked it since the first time. It’s simple but at the same time fresh, glamouros and very femminine, I think that every woman should have a piece of this brand on her weardrobe….

Reply
Eline

Jag är en sån tjej som kollar på massa fashion och kläd bilder på internet varje dag och önskar jag med hade lika snygg och självsäker stil. Men jag har i flera år känt att nej, det är inte jag, jag kan bara inte börja ha på mig vad som helst. Tänk om nån i skolan kollar på mig konsitgt?
Men nu har jag lovat mig själv äntligen att jag ska ha på mig just det jag vill! Om jag känner mig snygg i något får jag ha på mig det, så mycket självförtroende får jag faktiskt ha!
Därför skulle ett helt nytt plagg från IvyRevel (gillade sidan också btw!) ge mig en superstart. Även om jag inte sett kollektionen än var jag helt kär i den gamla, och jag är helt säker på att jag kan hitta så många plagg i den nya kollektionen som jag skulle älska att ha på mig. Nya kläder, det älskar jag, och IvyRevel plagg i min garderob skulle göra mig så otroligt glad. Eller speciellt ofta skulle den väl inte vara i garderoben utan på mig ;)

Reply
Emilie Arrano

Jag har läst din blogg sedan 2008 nu och har ständigt inspirerats av dina kläder, och nu när du gjort egna kollektioner vore det super kul att kunna bära ett av dina plagg från AW13 :) du är grym!

Reply
Sandra

Åh! :’)
Jag skulle vilja vinna något fint att piffa upp vardagen med! :) jobbar som lastbilschaufför åh varje dag går jag klädd likadant, hade varit underbart att vinna något fint att ha till helgen! :)

Reply
Hannas

Jag skulle bli så jäka glad om jag fick vinna ett plagg. Det känns som att jag tävlar i alla tävlingar överallt men aldrig vinner.. Dessutom skulle det vara extra roligt eftersom att jag följt din blogg sendan du startade. Du äger Kenza!
Kram

Reply
Donna

Hejsan kenza! Åh alltså det skulle bara vara helt galet roligt att vinna ett plagg från IvyRevel! Jag älskar verkligen era kläder och ett nytt plagg till höstgarderoben skulle ju vara underbart. Jag syr mina egna kläder och drömmer själv om att kunna starta ett eget företag med egendesignade plagg. Jag får ofta mycket inspiration av dina outfits och man kan väl säga att du har blivit en förebild för mig då ditt företag har blivit så stort och många unga tjejer älskar dina kläder.

Många kramar
Donna

Reply
Lins

Jag vore jätteglad om jag skulle få ett plagg ur IvyRevel AW13 eftersom jag annars inte har råd med era fantastiska plagg, då min studentplånbok inte rymmer pengar till lyxiga saker. =(

Reply
Felicia Österström

Hej!
Jag ska vara ärlig här och säga att jag faktiskt inte vet så mycket om mode, men jag tycker väldigt mycket om det. Jag gillar att matcha olika plagg och hitta min egen stil liksom och det är därför jag följer din blogg. Du är en snygg kvinna med en väldigt inspirerande och egen stil. Jag har varit inne på hemsidan IvyRevel och nästan allt faller mig i smaken. Det skulle vara så coolt för mig om jag blev en av vinnarna i denna tävling och jag skulle bli jätteglad. Även om jag inte skulle vinna ska jag ändå köpa plagg därifrån. Ni kanske tänker nu: Hur kan denna tjej vara så säker på att hon kommer tycka om just denna kollektion? Jag kan bara säga att jag vet att jag inte kommer bli besviken. När jag lästa vad du skrev i inlägget om kollektionen så kan jag bara säga att det är jag! Jag Gillar den hårda, mörka, lekfulla stilen! Kram

Reply
Julia Sederström

Jag tycker att alla era kläder är så fantastiska. Det finns ett plagg till varje tjej. Beroende på vilken stil man gillar hur man är som person och mycket mera. Det finns kläder för tjejen som vill ha en outfit som sticker ut men samtidigt för den som vill vara som alla andra. Därför tycker jag att jag borde få chansen att vara en av de första i världen att upp era kläder. För att få representera er och allt ni står för, samtidigt vore det en stor ära och detta skulle göra mig så lycklig. Kram

Reply
Nellie Almgren

Skulle vara otroligt häftigt att få vinna ett IvyRevel plagg Inte bara för att jag är kär i den förra kollektionen utan för att det är något extra med dem. Jag läser på din blogg hur du sliter och jobbar häcken av dig för denna kollektion, vilket gör den så speciell. Att du lägger ner hela ditt hjärta och Själ i dessa kläder. Jag skulle bära ett plagg med stolthet.

Du är en stor förebild för mig och får så många andra!:)

Reply
zoey sabah

Jag hade sån otur nær Ivyrevel først slæppte sin kollektion och såg så mycket fint jag ville ha och va så førvæntansfull, men sjælvklart nær jag væl fick min løn førsvann allt jag ville ha och før en gångs skull ønskar jag mig lite tur i livet och hoppas på att få ett vackert plagg som ingen annan får tag i først :) <3

Reply
Hannas

Det skulle vara så jäkla roligt att vinna ett plagg! Det känns som att jag är med och tävlar i alla tävlingar överallt, men aldrig lyckas vinna.. Desutom skulle det vara extra roligt eftersom att jag följt dig sedan du började blogga. Du äger Kenza!
Kram

Reply
Angelica

Helt ärligt så hade jag velat vinna för min lilla syster!
Hon älskar verkligen dig Kenza och följer din blogg varje dag, hon försöker sätta ihop outfits som inspirerats av din stil. Hon är just nu i Thailand och har varit där och volontärarbetat som lärare i 8 veckor och kommer hem om 3 veckor. Och hon älskar mode,Läser sista året på gymnasiet till Stylist.
Så det hade varit så skoj att få ge henne en fin present när hon kommer hem!! Efter det fina hårda arbetet hon har gjort och sedan få vara en av de första i världen att bära ett plagg från IvyRevel AW 13 som du har designat.
Hon hade blivit den lyckligaste tjejen på jorden och det hade varit skoj att få se hennes ansikts uttryck.

Reply
Klara Rautio

Okej, here’s the drill –
Är en tjugoårig student som är så fruktansvärt less på att känna mig FUL FUL FUL. Den där trista känslan när jag öppnar garderoben på morgonen och stökar fram nån avdankad sommartröja som “duger ett tag till” gör liksom hela dagen lite, lite gråare och det är inte så jag vill inleda min höst. IvyRevels sommarkollektion var fantastisk, och att få bläddra runt och välja ett plagg från höstkoölektionen vore drömmen.

Reply
Malin

Jag brukar alltid bläddra igenom motiveringarna för varje tävling jag är med i, jag tycker det är så himla kul att man faktiskt får chansen att tävla om något man älskar. Jag tycker det är härlig att man på något sätt får känna sig “med” om du förstår. Jag ÄLSKAR din kollektion och jag älskar på sättet ni som skapat den har tagit fram den. Rena och skära linjer, stilrent men eget och så himla snyggt. Jag är den som aldrig nöjer mig med en stil och det är därför jag suktat efter en liten bit av er kollektion enda sedan ni släppte den. Att som du Kenza, få bära upp de med stil och modekänsla eller att som Fanny Lyckman få ge intryck med tryck i. Det är därför jag älskar mode, det är så många blandade känslor. Men jag skulle i alla fall vilja få drömma lite till om just det där..

Reply
Ebba

Åh gud vilken GRYM tävling! Jag är så sjukt peppad att få se höstkollektionen, för den låter som om den är exakt rätt i min smak! Jag är så taggad på läder, stickat och mörka, dova höstfärger så att det är galet!

Vill SÅ sjukt gärna vinna den här tävlingen Kenza, jag tror inte att du förstår! Helt säker på att jag kommer bära mitt plagg med 100 % stolthet och älska det mer och mer för varje gång jag använder det. Hösten är trots allt här för att stanna ett tag och ett plagg från IvyRevel AW13 hade förgyllt den till den absolut bästa <3

Tack förresten för en underbar blogg Kenza och för alla dessa galet bra tävlingar som du lägger energi på för att anordna, bara för oss! Bäst är du!

email: [email protected]

Reply
Amanda

Jag skulle gärna vilja vara först med ett plagg från er nya kollektion för att jag tycker ni gör sjukt snygga kläder och det skulle passa perfekt att få vinna ett höstplagg nu när hösten är här och man håller på att skaffa sig en ny höstgarderob! Kram Amanda

Reply
Anita

Det skulle betyda sååå mycket har försökt så många gånger att vinna en tävling men lyckades aldrig :(( Jag hoppas att det blir min tur nu för en gångs skull :))

Förresten så älskar jag ditt blogg Kenza<3 Och dig med så klart :))

Reply
Ida

Åh jag skulle bära det med stolthet! Jag bor i England just nu och då kan jag sprida ordet om IvyRevel här också och speciellt grymt blir det ju när det är från den nya kollektionen, då är jag verkligen ENSAM om att ha plagget, speciellt här :D Helt sjukt coolt ju :)
Vore helt sagolikt roligt om jag kunde ha turen att få vinna:)
Kram!

Reply
Wilma Wassberg

Jag har följt din blogg väldigt länge och jag har inte ogillat ett enda plagg du haft på dig. Jag har ofta försökt vara en lookalike till dig eftersom att jag verkligen avgudar din klädstil. Jag tycker att din förra kollektion var såå bra och jag antar att detta också kommer att bli det(så himla spännande)och hur grymt vore det inte att vara först?! Har inte så mycket pengar eftersom att jag just köpt jacka 9 som du gjort för Jofama! Skulle bli väldigt glad om jag vann! Älskar din blogg och du gör så himla läsvärda inlägg <3 Helt sjukt om jag skulle vara bland de första i världen att få bära ett av plaggen! IVYREVEL forever <3

Reply
Amy Le

mail: [email protected]

Hi. I’ve followed your blog since 2011 and I’ve never got tired of you and your fashion! I admire you and your work so much! I love fashion myself, and you actually motivated me to start a blog and I did. But after a year I stopped blogging, because my school and work filled too much in my life. My parents are really traditionally which is why I’ve chosen my school and work over blogging, to make them glad and proud of me! I’m not from the richest family, so I work alot to follow the fashion and it could be amazing to win a piece of ivyrevel!
Thanks for reading, lots of love Amy.

Reply
Malin

Jag har hela mitt liv varit osäker på vem jag är, min läggning, hur jag ska se ut och hur jag ska bete mig. Har kommit fram till vem jag är idag. Och det känns så otroligt bra. Mode och smink är en stor del av mig och hjälper mig att uttrycka mig! Jag lider av depression, ätstörningar och självskadebeteénde och genom stilen kan jag förmedla mig och det får mig att känna mig bättre och fin! Jag vill så gärna vinna för att jag känner mig så mycket säkrare i kläder som jag tycker om. Jag har varit mobbad bla. för min stil. Hade en väldigt konstig stil, men nu har jag hittat mig själv.
Tack!
/malin

har gillat facebooksidan

Reply
Emma

Åh! Jag skulle så gärna vilja vara först med något och varför inte med AW13, jag har aldrig riktigt varit “först” med något nytt så det hade varit så coolt att faktiskt vara det, och jag skulle nog aldrig kunna köpa något plagg från ivyrevel eftersom vissa kam vara lite dyra för mig just nu, så jag önskar verkligen att jag vinner denna tävlingen för jag vill så gärna äga ett plag från ivyrevel och vara “först” med något! Tuuuuusen tack en så jäkla grym o inspirerande blogg kenza!
[email protected] :)

Reply
Oliwia Österström

Hejsan!
Jag är en småstadstjej från Gryt (Östergötlandlän) och jag tillhör Valdemarsviks kommun. Jag är 15 år och bor hemma med min familj. Jag älskar att sporta, kör basket, går till gymmet och hänga med mina vänner. Jag älskar mode och tycker den här kollektionen verkar as häftig!! Du är en ascool person Kenza och du är och kommer alltid att vara en förebild för mig. Jag vill verkligen vara en av vinnarna i denna tävling, dels för att jag skulle bli as glad om jag fick vara en av de som skulle bli en av de fem första att bära ett as coolt plagg från IvyRevel och lite för att göra alla mina kompisar lite avundsjuka ;) Skulle ju självklart säga åt dom att gå in på er hemsida och handla!! Hejdå ha det så bra! :D

Reply
Rika

Hey Kenza :)
I really like your blog and I’ve been reading it for a long time without commenting. I thought I’d change that since you announced this little competition. :)
Hm, why I want to be one of the first to own an IvyRevel piece: I looked through your online store and I love most of your pieces, however they are very expensive for me. I sadly can’t afford a beautiful piece of your collections. :( So I’d be very happy if you choose me to be one of the winners. :)
I also have a blog (which I just started and doesn’t have much readers), but I could advertise your label there if you wanted. :)

So, I wish you a lot of luck with your AW13 collection and I hope a lot of people will buy a piece or two. :)

Reply
Ellen

Hej Kenza. Jag skulle vilja vara först med att ha ett ivyrevel plagg för jag har det rätt tufft nu med det mesta och detta skulle verkligen skina upp min tillvaro. Plus att ni har gjort så supersnygga kläder innan så jag tror 100% på att den kollektion kommer bli hur bra som helst. Kram på dig, Ellen.

[email protected]

Reply
Katrin Monikainen

Hey Kenza! The motive why I want to be the first one in the world to own an IvyRevel AW13 piece is that I’ve been very passionate about fashion as long as I can remember myself understanding a word “fashion” (and I’ll do my best to be a part of that world one day:P) and you and your blog is one of the biggest inspiration to me, to work hard and make the dreams come true, just like you made your own awesome IvyRevel company! So since now I’m just at the beginning of my path to my dreams and to your kind of world, it would mean the world to me to get the piece… not just because of brand, but because It will be a little victory to me and I’d take it as a sign that I’m on a right way and It will remind me of your hard working journey and inspiration you give to me! :)
…That sounds and feels so weird to me since that’s the first time ever I’m writing a comment to someone’s blog! :D Anyway, best wishes to you dear Kenza and keep it up! You’re a big big inspiration!!! :)

Reply
Lise

Of course I want to win this competition! I loved your last collection, and I am sure this one is just as fantastic.

I am studying and I don’t have the money to buy that many expensive things, so I think this is a great opportunity for me to finely get the newest hottest clothes first.

I love your blog Kenza and I check it every day. I find you very inspiring and think you are doing a great job. :)

Reply
Emelie

Hej!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta för de hade varit något så häftigt att ha i garderoben. Ville så gärna ha ett plagg från sommarkollektionen men lyckades aldrig gå in när den toppen fanns inne. Ett linne med så underbar rygg som fick mig att sitta uppe bara för att kunna gå in när det släpptes för att få kolla lite. Har hela sommaren letat efter ett liknande men inte hittat något så fint. Så vinna detta skulle betyda SÅ mycket.
Kram! Du är bäst!

Reply
Julia

Du är en stor förebild för mig Kenza, därför vet jag helt säkert att din kollektion kommer bli helt fantastisk! Det hade varit riktigt häftigt att bli en av dem som vinner ett plagg. Jag har kämpat mot dåligt självförtroende nästan hela mitt liv, men jag har äntligen lärt mig att trivas med mig själv och jag hade älskat fått bära ett av dina plagg. Jag kommer bära upp det på bästa sätt och känna mig snyggare än någonsin!

Tack för all inspiration du ger, kram!

Reply
Camilla

När man bor i en bruksstad med väldigt lite utbud när det gäller kläder så är det alltid samma visa – nästintill alla tjejer har samma stil och klär sig likadant och har plagg från samma affärer. Om inte nån åker till närmsta större stad och handlar på Gina tricot eller bikbok i princip. Själv har jag heller aldrig haft så mycket utöver svarta leggings, kängor och en oversizetröja så att få vinna ett mer exklusivt plagg från er hörstkollektion skulle verkligen pigga upp i höst! Håller tummarna för att få vinna!

Camilla, Avesta

Reply
Elizabeth Gomez

I would love to win a piece of the new collection because I love surprises. Its like walking down the stairs when your little and walking up to presents for Cristmas. The thrill! The smell of something new against your nose. The least expected gift that overfills you with joy! Hope its me…lol

Reply
sarah

Hay I’m sarah from Germany I’M 16 and i want to by the first girl in the IvyRevel AW13 pice beycause I love IvyRevel clothes I realy would buy them but in Germany I can’t do this :/ I would relay by so happy when I would by the one of the 5 girl’s :))

Reply
Tove

Att skriva att det är för att IVYrevel kläder är bäst och snyggast och skönast i hela världen känns lite väl klyschigt även om det är sant!

Svaret på frågan är mycket simplare. Har du sett min höst garderob Kenza? Nää, du har ju inte det och tur är väl det för den är *trumvirvel* TOM. Därför är jag i behov av höstkläder. Verkligen i akut behov. Inspireras av dig varje dag här på bloggen och klickade nyss hem lite mysiga koftor från BIKBOK. men somsagt. Inget är ju så bra som IVYrevel.

Kramkram :)

Reply
Johanna

För att jag nu i 19 månader gått hemma med min underbara älskade lilla dotter och ska om en månad tillbaka till skolbänken! Min garderob har under dessa 19 månader bytts från fina stadskläder till sköna lekvänliga kläder. Jag har ångest varenda gång jag funderar på va jag ska ha på mig nu när skolan börja igen. Ett plagg från ivy revel hade verkligen släppt ångesten för iaf några av dagarna i månaden :)
Tack för en grym blogg!
Johanna

Reply
Sara Ommedal

Hei Kenza! :)
Veldig bra konkurranse! Jeg liker utrolig godt alle klærne fra sommerkolleksjonen og er sikekr på at jeg kommer til å like plaggene fra høstkolleksjonen minst like godt! Du er en stor inspirasjonskilde for meg og å se innom bloggen din er en daglig rutine for meg! Jeg kunne virkelig ønske å vinne et plagg fra IVYREVEL sin kolleksjon fordi jeg trenger noen nye høstplagg og ville brukt plagget masse og vist det stolt frem! :)

Reply
Katarina

Tjenare Kenza! läget?

varför jag vill vara först i världen med ett ivyrevel plagg? Jo, för det första så älskade jag din första kollektion (grymt jobb)och tvekar inte på att din nya kollektion kommer vara minst sagt lika grym! för det andra, nu som nybliven student ekar det ganska så tomt i börsen, därför hade det varit helt underbart att vinna ett av dina plagg var det nu än kan vara :D. Skolsnygg, festsnygg, mys-snygg, helt enkelt snygg inför hösten med ny fräsch höstgarderob, något som står högt upp på listan! Jag är en tjej som älskar hösten, när löven faller från träden, och när man behöver ha på sig en tjock stickad tröja under jackan för att inte frysa, när man sitter inne invirad i ett täcke med en varm kopp te! hösten är min årstid. Höstgarderoben är självklart det viktigaste med hösten och att få ett av dina plagg till min garderob hade min höst varit räddad!

Ha det bra så hoppas jag att vi hörs snart :D

många kramar

Katarina, [email protected]

Reply
Cecilie

Hey Kenza! <3
I would love to win a piece from your new Collection because it would first of all mean a lot to me to own one of your pieces, and how cool wouldn't it be, being the first one to own a piece from your new Collection? Since i'm only sixteen and i don't have a job i really can't afford anything from your Collection which is such a shame since i looove your sense of style! <3

– Many hugs from here!

Reply
Bea

Hej Kenza! tänkte först inte skriva här för jag vinner ändå aldrig men eftersom jag bara älskar din klädsmak och att du även verkar ha en sån stark personlighet så var jag bara tvungen! Jag själv älskar kläder men eftersom jag bara lever på studiebidrag så har jag alltid en liten budget att hålla mig till…, Iallafall så skulle jag bli helt överlycklig om jag skulle vinna!

Reply
Emi

1. I’ d LOVE to be one of the happy 5 winners who could have an IVYREVEL AW13 peace before everyone else, because i love your blog your style and everything I’ve seen from IVIREVEL is soo beautiful!! I’m from Germany and don’t have the oportunity to come to Stockholm :'( So I’d be veeerrryyy pleasured if you’ll choose ME

Reply
Julia Eriksson

Oh herregud vad kul det skulle vara att vinna! Jag är en sån där tjej som är ganska besatt av att hitta lite annorlundare kläder och sticka ut lite, och vad är då bättre än att använda snygga plagg som ingen annan har än? Jag får smått ångest när alla ser likadana ut, blir så tråkigt då. Som sagt, det skulle vara JÄTTEKUL att få vara en av de fem vinnarna så jag håller tummarna!

(Gillar facebooksidan!)

Reply
Lovisa Dahlgren

Varför jag vill vara först med att få tag på IvyRevel’s nya klädkollektion är nog för att jag vill kunna bära upp det till något nytt. En stil som bryter varandra! Jag vill kunna skapa något nytt med hjälp av mina kläder och min stil! ! Och det skulle jag kunna ha chansen till om jag skulle få denna möjlighet. Jag älskar mode och det skulle vara stort för mig. ;)
STORA KRAMAR // Lovisa

Reply
Ella Finne

Jag vill verkligen vinna ett plagg från ivyrevel aw13 då jag vart helt kär i förra kollektionen och då måste man bara älska den här?! Har länge haft dig som förebild och följt din blogg, vart inne och kollat flera gånger per dag för att se om du uppdaterat! Det skulle få vara en ära att få bära ett plagg som självaste kenza zouiten har designat!

/har gillat facebookgruppen!!/

Kram!

Reply
Malin

Jag skulle känna mig så galet speciell, unik och fin i ett klädesplagg som ingen annan har (än) men som alla vill ha! Den känslan! När jag känner mig snygg så vågar jag mer också, vilket jag helt klart kommer göra i ert klädesplagg, vem vet vad jag kan lyckas med? jag kan ta mig vart jag vill, och det är liite lättare när man är snyggt klädd haha. så om jag vinner så ska jag ta på mig ivyrevel plagget och bara gå ut och äga och göra världen liite bättre! Och samtidigt så räcker inte riktigt min lilla månadspeng till att köpa ivyrevels coola kläder, kläderna får ju bara vara en dröm då tyvärr..
Så jag hoppas på tur, lovar att ta på mig plagget varje gång jag ska göra något läskigt och tänka att Kenza stöttar mig! :)

Reply
ornina

Hej Kenza.
Det skulle betyda jättemycket för mig om jag vann. Har aldrig vunnit förr så skulle hur glad som helst om jag skulle vara en av de 5 personerna som vinner.
Jag älskar din blogg och du är min förebild.

Reply
Ylva Naumburg

Jag har läst din blogg huuur länge som helst och måste bara säga att du är en stor inspiration för mig.
Jag hoppas på att vinna dels för att jag själv aldrig skulle ha råd med ett plagg från ivyrevel, sen så älskar jag allt du har på dig, skulle lätt kunna gå runt i alla outfits du lägger ut. Och kläderna som jag dreglat efter på ivyrevels hemsida tycker jag speglar något du skulle kunna ha på dig. Jag har aldrig vunnit på någon tävling, men hoppas verkligen att jag har en chans i denna!!

Och jag gillar redan er på Facebook!
Kram

Reply
Falis

Heey kenza!
First of all I want to tell you that you are such a young and beautiful girl! (Hehe, it’s sound like I’m a granny ‘young and beautiful’) anyways…I have been reading your blog for years now and I’m still excitied every time I go on it!
Why i want to be the first one In the whole World to own a Ivyrevel Aw13 piece? Because I reeeeaaaaaly wants to! I loved your first collection sooo much and I know that this one would be even better (if that’s possible? Hehe) + plus I live in Denmark not long from you which means we a sisters

Reply
Anita

Hej!
Jag skulle vilja bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg är för att er förra sommarkollektion var jättefin och jag tror att er höstkollektion kommer säkert vara jättefin också och därför skulle det vara roligt att vinna ett plagg av er höstkollektion :D
Jag har aldrig varit med en sådan här tävling för jag tycker att jag har aldrig varit den som har haft turen med att vinna saker och ting och därför hoppas jag, och skulle därför bli jätte glad om jag vann :)

Reply
clara

jag är arbetslös för tillfället, därför räcker inte min budget precis till att köpa fina kläder för tillfället.. skulle därför vara sjukt nice att spicea upp höstgarderoben med någonting från kollektionen! ett plus att det är ju grymt att få vara först i världen med någonting hehe

Reply
Liridona

Eftersom höstmodet är det finaste som finns! Jag älskar att matcha olika mörka färger i det fina höstvädret! Massa stickat, mörka byxor, boots och härliga halsdukar. Dessutom hade detta varit en perfekt födelsedagspresent. Jag fyllde år igår! :)

Reply
Sandra

Hej Kenza!

Vill bara också säga att din senaste kollektion var helt fantastisk. Även fast jag tyvärr inte köpt hem något än, hoppas jag att jag kan göra det till min födelsedag.

Dina ideer och utvecklingar är beundransvärt. Jag skulle vara STOLT av att bära ett plagg från ditt märke. Jag har följt din blogg i flera år, sett dig bli äldre och äldre. Du är en av de sidorna jag besöker varje dag! Du är en sån stor inspiration, både till mig och många andra. Så varför jag borde vinna är för att jag vill kunna vara stolt att det faktiskt är Kenzas plagg jag bär. Jag har aldrig haft världens modekänsla, och jag har aldrig fått någon speciell uppmärksamhet från tjejer när det gäller mina kläder, men med din hjälp tror jag att det skulle vara tillräckligt. Mer än tillräckligt. Jag borde vinna för att jag har blivit inspirerad så mycket av dig, och jag vill även ha chansen att göra det själv. Många kramar, Sandra.

Reply
Tereza Kreizlova

Hi Kenza,
I have to say I didn´t know Ivyrevel before I discovered your blog and started read it. I´m from Czech republic and I think much people here also don´t know your brand. And that´s the reason why I could be the winner :D – with piece from your fall collection I could amplify your chic brand here in CZ! :D Now seriously – I really like your clothes and I would be pride to have some piece in my wardrobe. Wish you good luck, Kenza. Tereza

Reply
Maryam

Hej vackraste Kenza och världens finaste bloggare!
för det första, älskar din blogg, jag läser den ofta och det ändrade mig. jag fick inspirationer av dig som gav mig bättre självförtroende. Min förebild är du! <3
Jag skulle vilja gärna bli först i världen med att äga ett plagg ur YvyRevels's AW13 plagg eftersom jag älskar kläder och mode det är det bästa som finns. jag är säker på att alla plagg kommer att vara grymmt snygga (som de förra kollektionen) och då vill jag gärna ha en av de som kan ge mig ännu bättre självförtroende när jag går ut med den snygga plaggen. Höst är min favoritårstid, jag bara älskar stämningen i hösten och mest av allt stickade tröjor och höst färger, det gör mig bara gladare.
Beskrivningen på kollektionen lockar mig så bra så jag bara vill ett plagg av det och kanske kan köpa andra också, har längtar efter det länge och sparat pengar för det ;) Det känns som att kollektionen passar mig.

Mejl: [email protected]

Reply
Anna

Hej hej! Jag måste börja med att säga att du Kenza är en stor inspiration för mig. Du är så cool, snygg, snäll, rolig, härlig och älskvärd! Längtar efter att läsa din blogg varje dag och kikar alltid in här när jag inte mår så bra eller är på dåligt humör så mår jag 100 gånger bättre :)
Din första kollektion med Ivyrevel är hur snygg som helst. Älskar alla kläderna och tycker att du och dina arbetskamrater lyckats med att skapa en kollektion som passar alla.
Det skulle vara en ära att få vara en utav de första att få bära ett Ivyrevel plagg i världen. (Wow! Nu när jag tänker på det får jag gåshud haha).
Jag ser upp till dig för den självsäkerhet du visar i bloggen och i din klädstil. Jag önskar jag var mer som du. Själv så är jag rätt osäker på mig själv och har alltid varit. Det har utvecklats till ätstörningar för att jag tror jag ska få ett bättre självförtroende om jag är smalare, men så blev det inte. Har utöver det väldigt mycket i skolan där jag läser ett svårt program med mycket plugg så mer än att plugga gör jag inte… Oj vad jag låter negativ nu och det var inte meningen. :P

Det skulle vara en ära att bära dina kläder och jag slutar med det.
Kram

Reply
evelina

Hej Kenza och IvyRevel gänget! Jag skulle bli så oootroligt glad om jag fick välja ett plagg från kollektionen! Jag har aldrig någonsin köpt något märkesplagg för att jag inte ansett mig själv ha råd med det.. Jag älskade eran förra (första) kollektion och kommer antagligen känna detsamma för denna! Hoppas nu på de bästa! Tack för en grym blogg, har följt dig sen jag kunde använda en dator ;) Puss

Reply
Olivia

Åh nu blev jag jätteglad! Jag vill så himla gärna få chansen att vinna ett plagg. Jag följer ivyrevel på instagram och jag älskar när ni lägger upp peppande texter, tycker hela ivyrevel står för självständiga, coola och stilrena tjejer. Skulle vara en ära att bära ett sådan plagg ju. En annan orsak till att jag blev glad för att jg fick chansen att vinna ett plagg var för att kläderna är ändå rätt dyra, så jag har i vanliga fall inte råd att beställa hem plagg. Har alltid tyckt att du kenza har så otroligt snygg stil och din stil återspeglas i ivyrevel, helt perfekt. Jag vill helt enkelt vinna ett plagg från er eftersom kläderna är sådana kläder jag vill ha på mig, jättesnygga. :)

Reply
Malin Paulsson

Hej! JAg hade gärna vunnit denna tävlingen då jag precis har börjar studera på högskolan och kanske inte har bästa ekonomin längre. Pengarna går istället åt att köpa kurslitteratur och åt matkassar fulla med budget varor istället för att köpa fina kläder ;) Tävlingen kommer perfekt då min mamma fyller 45 i november och vi ska iväg och fira henne. Vad passar då inte bättre än att vinna något fint som man kan ha på sig den kvällen då man ska fira personen som betyder mest i ens liv?
Kram Malin

Reply
Amalie

Hi, so why should I be one of the first in the world to get my hands on a piece from ivyrevel aw13 you ask? I would really, really love to become one of the five lucky winners. I remember when the first line came (and the online shop for that sake) and I was sooooo excited! I couldn’t wait and even saved up money so that I could by some pieces when the line came. But when it finally opened it turned out that you didn’t ship to Norway, so I wasn’t able to buy anything. I was really sad and even tried to get one of my swedish friend to buy it for me and then send it here. Which didn’t happen..Then you stared to ship to Norway and I was ready to buy, but my parents put the foot down because they are against shopping over the internett. Typical!! So long story short, I didn’t get any of the items from the last collection tho I loved every bit of it. Well, hopefully you’ve read the hole thing (sorry that it turned out so long) and that I have a chance of winning. But even if I don’t I just wanted to say that I think you are amazing and keep up the good work! <3

Reply
Beatrice

1: Jag vill vinna eftersom jag tycker att du som designer har så otroligt bra smak vilket gör att Ivyrevel har så stilfulla kläder! Vore en ren dröm att få vinna och få en kik på kollektionen före resten av modevärlden! :)
2: [email protected]
3:Klart jag gillar Ivyrevel på facebook :D

Reply
Sonia

I follow Kenza’s blog since 2010 and I think it’s impressive to see how she developped years by years. She started as a “simple” blogger and she is now the owner of the Sweden’s biggest blog, she is now invited as a guest to many events, she works with favorite brands like for example Guess, and she has got now her own brand : IVY REVEL. I always dreamt of having a famous fashion blog, of being invited at shows during FW and stuff.. Kenza is a great inspiration for me and she’s the proof to me that you can achieve your dreams if you really want to. And even if i’ll never be the famous fashion blogger I so badly wanted to be, at least it makes me happy to read blogs such as Kenza’s blog because SHE DID IT and she’s still close to her readers, she seems to be a modest and lovely person.
I would be so proud to be the 1st one in the world to wear a IvyRevel AW13 piece. I loved the Summer Collection but unfortunately I couldn’t buy anything, but I’ll do my best to promote the brand in France by wearing a IvyRevel AW13 piece.
This would mean a lot to me. Thanks for reading.
Sonia
x

Reply
Selma

Hej Kenza! Så kul att vara med och tävla om ett plagg från en av de mest inspirerande designers. IvyRevels plagg är tuffa,söta och väldigt unika. Jag gillar att blanda tufft svart med oskyldigt rosa, och skulle väldigt gärna vilja matcha en cool outfit med en ny design från Ivyrevel!!

Reply
emilia- hösten är extra tuff

Hej Kenza! Jag har redan gillat IvyRevel på fb @emilialarsson :)

Våga tro på dig själv och på dina drömmar, det har tagit mig hit där jag står idag. Vill inte att någon ska tycka synd om mig eller behandla mig annorlunda från alla andra för att jag är ett maskrosbarn. Har en kämpig uppväxt som gjort mig till den jag är idag, ensam men stark och det har jag bevisat. Jag älskar mode, går min egna väg och jobbar hårt för att nå mina drömmar. Jag är en 17 årig tjej som både jobbar och går i skolan för att efter gymnasiet kunna flytta utomlands och fullfölja mina drömmar inom mode. Jag får inte mycket stöd av mina föräldrar då en av mina är psykiskt sjuk och den andra jobbar dubbelt & är inte ofta hemma så jag försörjer mig själv. Min lön går mycket till mat och studiemedel och köper enstaka nya plagg sällan.

JAG vill
bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg därför använda det som motivation att fortsätta framåt då Kenza är stor förebild för mig och det skulle vara en dröm att bära ett plagg från hennes kollektion och för att jag älskar mode, skulle behöva nya plagg i min garderob! Det skulle pigga upp mig att fortsätta kämpa och följa mina drömmar inom mode. Hösten är extra tuff då mörkret är här och jag även fyller år om två månader så det skulle även bli som en present och det skulle betyda så mycket. Vem som än vinner så är dem värda det MEN JAG vill vinna för att använda det som motivation och sätta ihop snygga outfits. Mode är min vägledning i livet och Kenza min inspo som är så stark, jag vill vinna. Kram! [email protected]

Reply
K

Ett ivyrevel-plagg i garderoben skulle kännas toppen, men de skulle vara underbart att kunna ha ett på kroppen. En värmande klädsel i en kyla som denna, är ett måste om jag på natten ska ränna.

Att vinna denna tävling skulle vara en jävla ära, med en riktig bonus då man med ivyrevel får premiära. Heja mig jag är najs, snälla maila mig en magisk suprice.

Puss och kram hoppas vi hörs!

(Ps jag heter klara men om jag vinner skriv inte ut mitt efternamn!! Det finns i mailadressen hehe men är personligt så kan inte berätta why)

Reply
Pamela Wall

Jag vill vinna eftersom jag genom att klä mig i något av era plagg vill att folk ska lägga märke till min outfit på stan som om jag vore ett fucking piece of art!

Reply
Fanny

Jag skulle vilja bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag är en fashionista och för att jag älskar hösten! Jag älskar att få kombinera tunna, skira tyger med tjockstickat,så att det blir exakt den där perfekta höstmys-känslan. De lite mörkare färgerna kan lätt hottas upp om man sätter till en färgklick!
Är dessutom nybliven student så min ekonomi sätter numera stopp för mig på klädfronten, så därför hoppas jag att jag kan bli en av de lyckliga vinnarna i denna tävling! Puss & Kram!/ Fanny

Reply
Marisia

Jag skulle vilja vinna för att…jag vill vinna. Jag vet inte varför! Hahaha du kmr säker tycka att den här motivationen suger! Men det är alltid kul att vinna något! Folk brukar alltid vinna saker! Som typ på Liseberg! Så har man försökt 84831919274 ggr för att få den jävla chokladen, men så får man aldrig den, och så måste man kolla på alla sina kompisars vinster.
Jag skulle vilja vinna, för att det märket har så grymt snygga kläder (och det är ett plus att du samarbetar med de!) hahah jag gillar dig! HAHAHA du ba weird?

Reply
Karolina

Jag vill bli en av de första i världen med att äga ett plagg från ivyrevel’s AW13 kollektion för att jag verkligen (HELT ÄRLIGT NU) älskade sommarkollektionen! Och jag VET att höstkollektionen kommer att bli hur ball som helst! Har verkligen suttit och stirrat på denna kommentar rutan i säkert en kvart nu utan att komma på en “unik” och “kreativ” anledning att vinna… Men helt ärligt så kan jag säga att jag hade blivit super duper glad och jag älskar trender, kläder, mode! Hade varit sjukt ballt att vara första ägaren av ett ivyrevel plagg! Blir alltid så deprimerad och trött nu framåt hösten så något uppiggande hade verkligen hjälpt och gjort mig lite glad!(plus att jag tjänade in en plus i kanten genom att gilla Facebook sidan. ;))
Kram

Reply
Thea

Tror inte Du förstår hur mycket jag vill vinna ett plagg ur den här kollektionen. Kan med handen på hjärtat säga att jag följt din blogg från första året du startade den (ej besatt haha) och jag tycker du är en sjukt grym inspiration för alla tjejer och att du borde fortsätta att va exakt som du är och göra precis det du gör. Jag har tyvärr inte råd att lägga pengar på kläder så därför skulle det betyda så sjukt mycket för mig att vinna ett plagg från din kollektion. Du är min förebild och att få bära dina kläder hade helt enkelt fått mig att känna mig lycklig, vacker och speciell. Kram

Reply
Emmy

Hej Kenza! :)
Det skulle göra mig otroligt glad ifall jag vann denna tävling och fick vinna ett förmodligen jättesnyggt plagg (vilket jag är helt säker på att det är eftersom förra kollektionen var helt awesome) som jag förmodligen egentligen inte kommer ha råd med… Förutom att kläderna från IvyRevel är snygga skulle det också va jättekul att ha ett sådant plagg eftersom det är du, min absoluta favoritbloggare, som designat det! :)
Jag antar att du inte kommer ihåg det, men jag var med i två tävlingar du haft innan, och skrev då att jag skulle bli extra glad att vinna eftersom jag under en månad haft fyra uppkörningar och alltså inte klarat än enda, det har alltid varit nåt litet fel… Förra veckan hade jag min femte, och missade bara på en liten sak, men fick ändå inte det där förbaskade körkortet.
Så imon ska jag försöka ännu en gång (sjätte gången gillt eller?) och ifall jag klarar det skulle det vara en helt fantastisk grattis-present att få vara först med ett IvyRevel-plagg, men också ett riktigt kul tröst-pris ifall det inte går bra… Men jag ska inte tänka negativt så jag hoppas att jag klarar uppkörningen imorgon och i så fall skulle det vara otroligt härligt att vinna denna tävlingen efter en riktigt dålig start på mitt 18:de år. :D
Ha det bra, kram! (Och självklart har jag gillat er facebook-sida)

Reply
lisa

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett plagg ur er nya kollektion, tyckte eran första var jätte snygg! Det skulle vara den bästa födelsedagspresenten eftersom jag fyller 18 år på torsdag :D

Reply
Raffaela

I want the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece, because I love fashion and I loved the last IvyRevel Collection! I think this new collection will be incredible as well! I was so excited, when the last collection was launched and this is how I feel about the new one right now!
I also love your style, so I’m sure that you create a new awsome collection with your team.
No one in my town has got a piece of you wonderful IvyRevel Collection and I want to change this! I want to be the first person to show Germany how unique, stylish and beautiful IvyRevel is! (And I also want to make all of them jealous :P )
I would be very glad if I would get the honor to wear one of the new IvyRevel AW13 pieces and additinal to be one of the first persons in the whole WORLD who wears it. An very exciting notion and I hope I will win this chance!

Compliments and much respect from Germany for the work you put in the Collection and you guys from IvyRevel really did a good job!!
Love and support from Germany <3

Reply
Emma Johansson

Jag vill bli först i världen att vara ägaren av ett IVYREVEL plagg eftersom att de för de första skulle vara såååå coolt!! Jag älskar helt klart din stil till 100 procent, och är därför helt säker på att jag kommer ÄLSKA eran nästa kollektion! Skulle känna mig så speciell och skulle verkligen verkligen uppskatta de hela så otroligt mycket. Kan inte säga mer än att jag skulle uppskatta de till 1000 och att ni verkligen skulle göra en tjej här ute väldigt extremt glad och lycklig! Tack för att ni är bäst!!! <3

Reply
Mikaela

Nu har jag äntligen kommit till landet av mina drömmar och det är bara hitta min dröm britt som saknas… frågan är hur jag och min älskade Kenza-skinpaj ska lyckas utan ett syster plagg.. We need you! p.s dessutom har jag inga pengar pga sämsta lönen ever. puss på dig

Reply
Sara Borojevic

Hejsan! jag heter Sara och är 17 år. Jag hade älskat att ha mitt egna ivyrevelplagg. Det är så svårt att alltid må bra i kläderna man bär, det kan varenda tjej erkänna men jag är så himla kär i dina kläder. Vilken ära det hade varit att kunna va en av de första att välja! Men nu måste jag fortsätta plugga fysik, haha yeahh.. försöker överleva tredje året, hade varit kul med en liten tidig julpresent hihi. hejsvejs, ha en trevlans dag!

Reply
Astrid Bäckström

Jag skulle verkligen bli superglad om jag vann den här tävlingen även om jag inte lär göra det för jag är riktigt dålig på att skriva sådana här texter.. Jag har aldrig vunnit något i mitt liv (eller nja, kanske en fiskedamm eller något sånt då) och jag har aldrig köpt något från Ivyrevel, fastän jag dog lite när jag såg Detroit dress och alla andra fina kläder. Har inte haft råd med något och eftersom jag fyller år på lördag (om du inte tror mig så kan du kolla upp det ;3) så skulle det här vara den perfekta presenten!

Vill bara tillägga att jag älskar din blogg och du är en sådan bra förebild! Du försöker sluta röka och jag vet hur tufft det är för min mamma rökte väldigt mycket innan och eftersom hon lyckades sluta så kommer du också klara det för du är en stark och en underbar person Kenza! Kram <3

Reply
Amanda

Hej kenza! Jag riktigt avgudar dej och din sköna stil och din helt fantastiska kämparanda! Jag har haft flera jobbiga år nu med båda skador och sjukdomar både själv och i min närhet. Men tackvare att jag vet att du fixar allt du går igenom klarar även jag mej! Ivyrevel är ett av mina favoritmärken och är på riktigt helt kär i alla kläderna och vill verkligen kunna klä mej som världens finaste människa (du såklart!)

Det skulle betyda så mycket för mej att vinna!
Du är värd allt och lite till och jag hoppas verkligen att du bara kan få vara lycklig nu! Kram till dej kenza! <3

Reply
Marie

För det första så har Ivy Revel sjuuuukt snygga plagg man kan ha dagligen och även på små fester! Man kan ha massa med accessoarer till! Guld accessoarer är sjukt snyggt! Man kan ha converse men även klackskor till plaggen! Jag vill så jätte gärna vinna ett plagg från Ivy Revel för att jag har kollat in plaggen sedan ni släppte ut dem! Har alltid velat köpa ett plagg från er! Jag var med på förra tävlingen men tyvärr så vann jag inte! Men denna gången så hoppas jag på det BÄSTA! Tack tack! :)

Reply
Fanny Astner

Hej mitt namn är Fanny, 16år från Sunsvall. Fyller nämligen 17år 25 oktober och att vinna detta skulle ju vara fantastiskt, som en födelsedags present. jag är också nämligen väldigt intresserad av kläder så att vara först i världen med IVYREVEL AW13 skulle va en höjdpunkt. Kram

Reply
Marisia

Neee.. :( jag skrev jätte mkt mer! Jag motiverade varför jag ville ha de! :( jag skrev jätte mkt! :(
Jag skrev typ!
Det skulle vara så “mäktigt/ cool”t att komma till skolan med kläderna så undrar dina. Kompisar var du ar köp de ifrån så säger jag Ivyrevel’s nya kollektion 2013. Då kmr de ba hur har du de då? Jag kmr ba jo för att jag vann de för att de är så BÄST SOM GER CHANSEN ATT VINNA DERAS NYA KLÄDER!hahah De är så fina och moderna. Chansen att fina plagg som man har önskat att alltid ha’. Att man ens får en chans.
Jag gillar de för att de är så fina kläder! Jag skulle va den överlyckligaste tjejen om jag vann. Jag har ingen tur alls! Det är typiskt min tur, att få otur! Men om jag vann det här skulle jag bli så överlycklig! Och då skulle ni kunna “byta” på min tur, och få riktig tur! Hahah
Era plagg är underbara, när man ser kläderna på dig kenza så vill man bara äta upp dig för att du du gör allt magical. Haha
Och det skulle vara så underbart att få vara bland de första som få ha på sig kläder som kenza har designat! AHH (fangurlar typ!) hahah ne men det var allt! Du är en underbar pärla (HAHAHAH vår lärare säger så) <3 hahah nu tkr du säkert att jag är jobbig. Så det var nog allt! MEN JAG LOVAR DIG MIN FÖRSTA MOTIVATION VAR SÅ BRA! Om jag inte vinner pågrund av den här motivationen förvånar det inte mig! Haha men Yep! Det var allt! <3

Reply
Amanda

Jag vill bli först i världen med ett AW13 plagg eftersom jag vill bli den tjejen ni skriver om! Den spralliga, självsäkra, spontana och lekfulla tjejen.

Reply
Ruth

Hello Kenza,

I’ve been reading your blog for such a long time. For me, you are a true style inspiration. I love your style so much, and sometimes I imagine myself in your beautiful clothes. Sad, but I can’t aford very much to buy for myself I have my autumn coat for about 4 years now and I still wear it beacause, well, not because I still like it, it’s just because it still fits me. So to change my autumn looks, I try to knit myself a new scarf to save money.
I am sooo looking forward to see your new autumn colection, maybe I will get some inspirations how to DIY something looking like from your collection to renew my old boring clothes.

Best wishes,
Ruth

Reply
Julia

Åh, vilken underbar tävling! Jag tycker att IvyRevels kläder är så himla fina och jag kan tänka mig att höstkollektionen kommer vara minst lika snygg!Då hösten närmar sig så vill man börja fylla på garderoben med lite höstkläder men det kan vara lite jobbigt som student och jag vet att om jag skulle få chansen att vinna ett plagg från IvyRevel så skulle det bli ett av mina nya favoritplagg!Höstmodet är ju också enligt mig det snyggaste modet!
Kramar!!

Reply
Velli K

I am a very confident woman. I am only 22 years old, but I feel much older and mature inside. I have traveled the world and that has made me realise that I am who I am and I’m loving it. I love IvyRevel and the description of this AW collections describes exactly me. I would be thrilled to own a piece of that collection!
[email protected]
Velli Kütt

Reply
Hanna

Hej finaste Kenza!
Jag skulle vilja vara först med ett plagg ur den nya kollektionen för att jag har längtat efter att få se vad Ivyrevel skulle komma ut med denna höst ändå sedan den första kollektionen kom ut. Jag tycker att plaggen ni kommit ut med hittills är riktitgt snygga! Det vore jättekul att få vinna denna tävling och vara först med att känna mig snygg i något av era plagg, då jag litar på din modekänsla (du har så cool stil!). Dessutom kan min garderob behöva något nytt till denna höst haha.
Vill även passa på att tala om att jag tycker att du är en riktigt bra förebild och du verkar så rolig och jordnära, är dålig på att kommentera men jag kikar gärna in på din blogg för att få inspiration och ett skratt ;)
Tack för chansen! Du är bäst! :)

Reply
Freja

Jag skulle bli helt lycklig i själen om jag vann den här tävlingen! Jag älskar in blogg och all inspiration man får av den!:) jag har suktat mycket efter kläder ur din sommar kollektion, men plånboken har varit lite för tom för det :S utan att ens ha sett höst kollektionen kan jag med säkerhet säga att jag kommer bli kär i något av plaggen, då jag verkligen gillar din stil och vet att ivyrevels är ett säkert drag! Det skulle vara underbart att pigga upp dom gråa höstdagarna med något fint och höstigt, kram!:)

Reply
Rebecca Strokan

Hej Kenza!

Jag ska vara helt ärlig. Jag är studerande och har inte råd med dina sjukt fina kläder. Det är faktiskt så, och det är min motivering till varför jag vill vinna, simple as that. Jag vill vara fin, dina kläder är fantastiska!

Ge mig chansen att få känna mig fantastisk i dina kläder! <3

Rebecca

Reply
paulin

Hej Kenza, jag vill verkligen vinna denna tävlingen då jag inte har chansen att köpa något plagg själv, har två små underbara barn som får de dom behöver först, kan såklart unna mig själv ibland med, men kanske inte ett plagg ur din kollektion, sen också för att du är grym och stark beundrar ditt mod tror inte de är så lätt alltid, du är då driven och jag älskar de. tack för mig, ha de toppen! kram

Reply
Olivia

Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna för att det skulle vara så otroligt coolt att vara bland de första fem att äga ett plagg ur den nya kollektionen! Jag tyckte att kläderna från sommarkollektionen var väldigt fina, och jag brukar älska höstens mode så jag antar att jag kommer tycka väldigt mycket om dessa kläder! Dessutom, vem vill inte känna sig som den där självsäkra tjejen som du beskriver att kollektionen är inspirerad av? Jag skulle helt enkelt bli otroligt glad om jag skulle vinna det här!
Kram och tack för en jättebra och inspirerande blogg

Reply
Alisha Joshi

I want to own a piece of your clothing brand because I am no blogger, instead just a boring finance student who lives in NORWAY and spends 10 hours a day at the library, BUT you know WHAT, every evening when I want to relax I open your blog with my good night milk and THERE flies away my “tiredness” haha. Oh Kenzas, you are amazeballs, and I am sure your new collection will be fly so it would be refreshing and inspiring to own a piece of clothing reflecting your taste, siden jeg virkelig digger deg som mange andre gjør! MASSE LYKKE TIL VIDERE!

Reply
Sofie

Jag hade velat vinna ett av era som vi redan vet helt fantastiska plagg för att jag bor i en liten stad med endast två klädaffärer och för en gångs skull skulle jag inte vilja vara som alla andra, jag vill känna mig unik, som mig själv och inte alltid vara en i mängden.
Love Sofie

Reply
Mikaela

Känner mig tråkig och grå,
det är så hösten får mig att må.
Skulle piggas upp av ett plagg i en härlig färg,
det skulle få mig att känna mig som på toppen av ett modeberg!
Designad av en fantastisk kvinna,
skulle bli så lycklig om jag denna tävling skulle vinna.
Skulle göra min höst,
och under kylan skänka mig lite tröst.
För när jag känner mig lite nere och depp,
tar jag på mig plagget och blir genast mer pepp.
När jag går i plagget på gatan kommer folket tappa hakan,
och gifta män skilja sig från makan.
De kommer tycka att det är så snyggt,
i dina händer är modet tryggt!

Reply
Nina

Jag skulle vilja vinna denna tävlingen för att jag är helt en shopping-maniac. Älskar mode, älskar kläder(älskar tävlingar hehe). Har dock inte alla förutsättningar till att vara först med modet. Detta skulle vara min första chans! *Fingers crossed*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*