• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

FRIDA

Jag har aldrig riktigt vågat klä mig hur som helst då jag är uppväxt i en mindre stad och att vara annorlunda innebär blickar och snack, typiska tjejgrejer. Men senaste året har jag börjat känna att fuck it, vem är någon annan att döma mig? Genom sina kläder kan man uttrycka vem man är, och det är det som är så roligt! Då får folk tycka precis vad dom vill.

Så, därför vore det en ÄRA att få bära ett plagg från IvyRevel! Sommarkollektionen var riktigt bra, men med tanke på din beskrivning av höstens kollektion tror jag lätt att jag är rätt person för detta och jag kommer bära det med pride!

Massssor kramar till dig Kenza!

Reply
Fanny Ahl

Jag vill vara först i världen att äga ett plagg av din höstkollektion för att jag tycker att jag är värd det. Jag har äntligen tagit mig ur en jobbig period i mitt liv. Jag klev rakt in i väggen när jag var 21 år, nu är jag 23 och lyckligare än aldrig förr. Vad som gjorde att jag gick in i väggen känns inte så viktigt i dagsläget. Det som spelar någon roll är vad depressionen skapade för människa när jag äntligen kom ur den. Första stegen jag blev otroligt glad över var att jag kunde sitta på bussen helt ensam utan att få panik, att gå och handla utan tårar i halsgropen och ångest i bröstet, att våga kolla upp på människor jag möter på stan istället för att kolla rakt ner i backen. Det som är ett stort plus i kanten är att jag börjat respektera mig själv, min hälsa, och framför allt livet. Nu är jag inne på min andra månad som rökfri och dessutom andra månaden med bra kost och träning och har redan minskat 6kg i vikt. Det har egentligen ingenting med saken att göra, jag vet att jag är fin som jag är och väldigt normalbygd innan. MEN jag har börjat tagit hand om min kropp som gör att den förbättras. Det var en rätt lång och privat historia inte många märkt av och vet om mig, men du öppnade dig här om dagen för oss därför är du värd att få veta detta om mig! Puss hoppas livet är underbart för dig ♥

Har ingen blogg men heter Fannyahl på instagram :)

Reply
Q

Helloj Kenza :)
Under senaste tiden tycker jag att du blivit allt starkare, jag tror därför dina kläder kommer vara fräcka som fan. You rock girl, so let me rock tooo!

Reply
Linda Hooper

Hej!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett plagg från ivyrevel för att jag ÄLSKADE sommar kollektionen och har köpt många plagg! (För många haha har egentligen inte råd) men det va sååå värt det! Har använt dom mycket och längtar till och få se höst kollektionen :) den kjolen som kenza hade på dig i bloggen (sneak peak inlägget) va så snygg! Även om jag inte vinner så kommer jag säkert inte kunna låta bli att köpa något ändå :D
Tack för att ni läste

Mvh

Linda Hooper

Reply
Iskra

I think you’re inspiration for so many young girls, not just for your style, you are whole package of a woman.
I really like to win peace from IvyRevel’s collection cause I believe that represents your personality and spirit and it’s a peace of you.
I believe in this project, saw a lot of photos during the photoshoot, so I want so badly to have small part of it! Guess it will be classy, but at the same time comfortable!

Xo! :*

Reply
T E A ♛

Är verkligen inte bra på att skriva bra texter och vinna grejer är det sista jag brukar göra. Men att försöka skadar ju ingen. Jag tycker att det är grymt av dig att starta ett eget märke och det skulle vara en ära att få bära ett utav dina plagg. Att få vara en utav de första som kan visa upp höst kollektionen hade varit hur coolt som helst. Vill verkligen vinna, men vad är nyckeln till ditt hjärta? haha.
Har läst din blogg sedan år tillbaka och vill bara säga att du ska fortsätta som du gör. Fortsätt inspirera!

Reply
Jenny

Hej Kenza!
Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg av din nya höst kollektion, din stil är “hård” men samtidigt mjuk! Det jag älskar mest med dina kläder är att man kan variera den väldigt mycket. Och just det tycker jag är perfekt! (För vem vill se likadan ut varje dag?) jag är väl inte direkt någon mode tjej men tycker om och klä upp mig och känna mig fin! Jag är en 22 årig tjej och har en son på 1,5 år, vi bor i Österrike som om ni vill ha lite extra reklam här i trakterna så borde jag vinna ;-) hehe. Det var väl allt för mig :-) håller tummarna att jag får en liten höst present eller kanske en födelsedags present (fyller 6 oktober) sen följer jag er på instagram och har gillat på Facebook :-) du är grym Kenza!

Reply
Ebba

Åh det vore så roligt att vinna något från ditt klädmärke eftersom jag älskade ditt förra men kunde inte köpa något för hade inga pengar till det :(

Jag borde vinna eftersom jag älskar kläder och gillar att experimentera med olika stilar :D kanske inte förtjänar att vinna eftersom finns folk som verkligen inte har råd med att köpa kläder men det vore kul iallafall :D

Reply
Alison

Hej!

Har läst din blogg så länge jag kan minnas, du är en viktig förebild för mig och jag älskar din personlighet! Att våga vara den man är är för mig ngt viktigt, har dock inte hittat mig själv ännu.. Är väldigt vilsen. Kanske ngt av dina plagg hjälper mig inse det :)

Reply
Ida

Rett og slett fordi jeg er helt forelsket i klærne derfra og veldig gjerne ønsker meg flere ting, eller egentlig alt derfra. Men pga dyr toll når man kjøper ting på nettet i Norge fra andre land, har jeg ikke råd.. [email protected]

Reply
Diana

Jag vill gärna vinna lite nya kläder som passar.
Har just tappat 20kg och varje dag pekar vågen neråt. Och det är super kul.
Mindre kul är när man öppnar garderoben och allt man tar på sid är 2-3 nummer för stort :)

PS Gillar er på FB :)

Reply
Charlotte

Hi Kenza, my boyfriend just break with me and a piece from IvyRevel’s AW13 collection would be really good for my moral.
xoxo

Reply
frambuxa

I want to be the first because I love your style and want to dress like you and the clothes its just beatifull

Reply
Irene Cebollero

Hey Kenza! I’m so excited about this contest OMG. I’m a spanish girl excuse my english..well your first collection was amazing and I’m sure this new one it’s gonna be even better. I want so bad to win this because I love your style and just everything you do. I’m trying to follow my dreams and I’m going to start a blog soon and I will love to do a post with one of your pieces :) thank you for the oportunity.
Love from Spain xx

Reply
Melissa

I think I deserve to be one of the 5 because I’m starting university next week and since university is quite a lot more expensive than secondary school, I’ve been spending more on stuff for my room, study and the kitchen. I haven’t yet gotten that one new outfit that boosts you enough to drag you out of bed and just be ready to meet new people whilst you’re at your very best.

Reply
Sanna

Hej Kenza!
Jag vill bli först i världen att få använda IvyRevel AW13, för det första för att jag älskar allt du gör och att du inspirerar mig till tusen.. När jag tex. inte mår riktigt bra eller är lite nere så brukar jag gå in på din blogg och läsa och det får mig genast att må mycket bättre just pga att du ALLTID är dig själv precis HELA TIDEN! :) Och för det andra så känner jag att jag verkligen passar in i din beskrivelse om IvyRevel AW13, jag älskar det hårdare och mörkare stilen så tycker det passar in alldeles utmärkt på mig!
Och vet att det låter som en “kliché”, men eftersom jag tog studenten nu sommaren 2013 så har jag inte riktigt råd med dom lite dyrare kläderna, så skulle bli super glad om ni valde mig. Vet att det finns många tjejer där ute som också vill bli en av dom 5 vinnarena. Kan inte sluta att tänka positivt, “tänk den här gången kanske det är jag som vinner av alla dom som har varit med och tävlat. Men en sak är säker jag kommer inte ge mig, är för envis för det! :) haha.
Men skulle som sagt bli hur glad som helst för det du beskrev där uppe passar in på mig fullt ut! Och vill jätte gärna bära upp en av dina plagg!

Tack på förhand!
Och snälla sluta aldrig blogga, skulle vara slutet för mig :) haha
Många varma kramar från
Sanna i Småland!

(Skickar detta 2 gånger för att vara säker!)

Reply
Sanna

Hej Kenza!
Jag vill bli först i världen att få använda IvyRevel AW13, för det första för att jag älskar allt du gör och att du inspirerar mig till tusen.. När jag tex. inte mår riktigt bra eller är lite nere så brukar jag gå in på din blogg och läsa och det får mig genast att må mycket bättre just pga att du ALLTID är dig själv precis HELA TIDEN! :) Och för det andra så känner jag att jag verkligen passar in i din beskrivelse om IvyRevel AW13, jag älskar det hårdare och mörkare stilen så tycker det passar in alldeles utmärkt på mig!
Och vet att det låter som en “kliché”, men eftersom jag tog studenten nu sommaren 2013 så har jag inte riktigt råd med dom lite dyrare kläderna, så skulle bli super glad om ni valde mig. Vet att det finns många tjejer där ute som också vill bli en av dom 5 vinnarena. Kan inte sluta att tänka positivt, “tänk den här gången kanske det är jag som vinner av alla dom som har varit med och tävlat. Men en sak är säker jag kommer inte ge mig, är för envis för det! :) haha.
Men skulle som sagt bli hur glad som helst för det du beskrev där uppe passar in på mig fullt ut! Och vill jätte gärna bära upp en av dina plagg!

Tack på förhand!
Och snälla sluta aldrig blogga, skulle vara slutet för mig :) haha
Många varma kramar från
Sanna i Småland!

Reply
Maja Starck

1. Varför jag skulle vilja vinna, hmm ..
Mest för att jag älskar din stil, och kläderna du gör.
Jag tar inspiration varje dag efter dina outfits, och att få välja ett plagg du gjort och även FÖRST i världen hade varit stencoolt.
Plus att det säkert finns någon mysig fin tröja eller mysigt höstplagg som man skulle kunna lysa upp dagen med och göra hösten extra mysig. :)

2. Yepp, det är ifyllt :)

3. Har helt glömt att gilla! Ska gå in att klicka :)

Kram! <3

Reply
Jennifer Allardice

Hi! I’m not sure if my other comment went through, so I’m sorry if I entered twice. I’d like to win the ivvyrevel pieces, because I think that it would be interesting to have a different style of clothing from a different country. Since I’m not swedish, it would be cool to see what kind of styles this collection has. I’m also always looking to try out new things, and apparently this collection is darker and more edgy than the last. I’m normally used to light and pastel colours, but I’m constantly trying to find myself, so hopefully I get to win some pieces! Good luck to everyone else trying xx

Reply
Benita

Jag är mest nyfiken på hur kläderna passar en kropp som inte är lång och smal som din. Jag är mer kurvig och kort och har d svårt med kläder. Skulle aldrig chansa och köpa något från dig även om jag tycker ni har väldigt snygga plagg just gör att jag skulle inte orka med besvikelsen om d inte passar:/
Om jag skulle vinna och ni på d viset bevisar att kollektionen är för alla kroppar så ska jag för alltid ha på mig det och berätta för varje själ jag möter vilka fantastiska designers ni verkligen är:))

Reply
Jenny

Hejsan!

Jag skulle hemskt gärna vilja bli först i världen att bära ett IvyRevel AW13 plagg, eftersom jag försöker att leva varje dag så som det är den sista och jag tycker att IvyRevel symboliserar just den livsfilosofin.

“Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and proclaiming, ‘Wow, What a Ride!'”

Reply
Frida

Åååh. Jag skulle så sjukt gärna vilja vinna! Så jäkla ballt att för en gångs skull få vara först (i världen!!!) med något… Det har jag nog aldrig varit tidigare. Jag har haft en så himla tråkig och trist stil de senaste åren men nu har jag sakta men säkert börjat tuffa till mig lite och hittat en stil som verkligen känns “Frida”. Det vore så kul att få krydda min nya, lite mer kreativa, stil med ett plagg från Ivy Revel!! Hade blivit SÅ glad!!

Reply
Paula Danielle

You can say I am a new follower, but ever since I discovered your blog a yeah ago I cannot stop looking at it. It even took me a while to go back and read all of your posts and save pictures in an inspiration folder that I created in my computer just for this purpose. It never gets old to me. I even think about re-creating the same Tinkerbell costume you wore some Halloweens ago.
We are almost the same age, but we live so far apart. I’m from and live in Brazil, so this could be a chance for me to know you a little bit even if not in person.
I see you as model, for basically everything important in my life either work, food, family, fashion…
I admire you and your work, being a part of it would be surreal. I don’t know what else I could say, I am not good with words, but I’m writing so I can have the chance that when you read this you can see that the admiration I have of you is beyond what I could possibly say with words.

Reply
Anna

I would love to own one of your ivyrevel pieces! Im from canada and can not order from your site. There gorgeous items and you cannot find anything like that from where I’m from (saskatoon) I adore your blog/ you. Your a big inspiration! xo

Reply
Fannie

Hösten är här, och åter alla besvär. Vi går i väntan på månaderna av ständigt mörker. Jag drömmer om ett ljus i tunneln; att få vakna en kall, blåsig morgon och inse att det dagens minsta problem är vad jag ska ha på mig.

Tack för all läsning under många år!
Kram Fannie

Reply
Ziri

Oj, varför skulle jag vilja vinna? Mitt svar är väldigt enkelt.. Jag vill vara ägare till IvyRevels snygga kläder!! Som fattig student däremot så har jag inte råd med att pröjsa pengarna på detta om jag vill ha mat i munnen. Kram Ziri

Reply
Elina

Jag kan inte säga varför just jag förtjänar att vinna ett plagg mer än någon annan. Men jag tycker ju att Ivy Revels kläder är SÅÅ snygga och det skulle vara en dröm att få välja ett valfritt plagg att få hem före alla andra! Det skulle göra min dag, lite vardagslyx i den annars så gråa vardagen

Reply
Alice Persson

Hej!
Jag skulle så gärna vilja ha ett nytt ( minst sagt) och fräckt plagg till min garderob. Det är nu på hösten som det börjar om på nytt. Ett sista år kvar i skolan och i min hemmastad sen är allt ett stort jäkla frågetecken. Men nu har skolan dratt igång och det är lätt att hamna i pluggbubblan och att vardagen blir helt enkelt sådär vanlig igen, men ett fint plagg som kan liva upp en utgång eller en vardagsoutfit är så efterlängtat och det skulle göra mig så glad!

Reply
Jenna

Hej! Jag skulle vilja vara den första att äga ett plagg ur ivyrevel AW 13 eftersom jag älskar höst kläder, jag älskar att klä mej i sköna koftor och snygga boots. Har gått och suktat efter ivyrevels kläder enda sedan utsläppet men som en fattig studerande har jag int haft råd. Jag kommer från åbo, Finland och här finns inte särskilt stort urval av klädbutiker vilket ofta resulterar i att alla går runt i likadana kläder… Om jag skulle vinna denna tävling skulle jag inte bara vara den första i världen att äga ett plagg ur AW13 utan dessutom en av de första i Finland att äga ett plagg från ivyRevel. Tack för mej! Ha en bra dag finaste!

Reply
Louwine

I would love to be one of these winners because you live sooo far away from where I live and I want something in my wardrobe that remeinds me of Kenza Zouiten! Love you kisses from Austria xxx

Reply
Moa

Jag skulle vilja vinna ett plagg från er nya kollektion AW 13 då jag tycker ni har galet snygga kläder som man aldrig kan få för mycket av. Jag älskar att sitta och kolla igenom era kläder på hemsidan och beställa för man blir så otroligt spänd glad när de kommer hem och jag ska få prova de! Så jag hoppas verkligen verkligen att jag vinner ett plagg!!

Tycker du har superbra blogg Kenza! Älskar att läsa den!

Reply
Anna Burhöi Bengtsson

Hejsan Kenza och IvyRevel! Jag vill börja med att säga att eran förra kollektion var helt underbar och jag anar att denna kommer vara ännu bättre!
Jag vill vinna för att kunna känna den där känslan att man är skit snygg, få komplimanger och vara sådär bekväm som man egentligen alltid borde vara. Men ibland räcker inte vanliga kläder utan man behöver de där kläderna som lyfter upp en lite extra och era kläder har den gåvan! Det skulle vara en ära att få vinna och jag skulle bli överlycklig och använda plagget väl! ♥♥

Tack för att ni har en sådan här tävling, hoppas ni har en bra dag!
Mvh Anna Burhöi Bengtsson

Reply
Louise

Jag har genomgått en berg-o-dalbana när det kommer till min personliga utveckling det senaste året. Det har gått upp och ner både mentalt och fysiskt.
Nu känner jag mig säkrare i mig själv än vad jag gjort på flera år och i och med detta har även mitt intresse för kläder kommit tillbaka. Därför vore det superkul att “Kickstarta” mitt nya jag och garderob med ett plagg från Ivyrevel!

Reply
Eloise Olsson

Hej! Jag skulle vilja vinna för framförallt, vem vill inte vinna en tävling med sjukt snygga kläder ? Redan innan jag inte ens hafset kläderna vet jag att dom är hur snygga som helst, men tanken på hur förra collectionen såg ut! Sen så vill jag vinna för jag har följt dej så himla länge och du har utvecklats så otroligt mycket ! Så pissitivt utvecklad och stake är du Kenza! Jag visste en dag att du skulle fixa ett egen klädmärke och nu är det hör! Den andra collectionen! Jag skulle då som stolthet verkligen vilja äga en av dina plagg och då skulle det va underbart att vinna ett ! En anledning är också att jag vill ha nya snygga höst kläder, men det är lite taskigt med pengar :/. Så glad för din skull! Tack på förhand! Love xx /Eloise 15 år!

Reply
Eloise Olsson

Hej! Jag skulle vilja vinna för framförallt, vem vill inte vinna en tävling med sjukt snygga kläder ? Redan innan jag inte ens hafset kläderna vet jag att dom är hur snygga som helst, men tanken på hur förra collectionen såg ut! Sen så vill jag vinna för jag har följt dej så himla länge och du har utvecklats så otroligt mycket ! Så pissitivt utvecklad och stake är du Kenza! Jag visste en dag att du skulle fixa ett egen klädmärke och nu är det hör! Den andra collectionen! Jag skulle då som stolthet verkligen vilja äga en av dina plagg och då skulle det va underbart att vinna ett ! En anledning är också att jag vill ha nya snygga höst kläder, men det är lite taskigt med pengar :/. Så glad för din skull! Tack på förhand! Love xx /Eloise 15 år! ! Ps. Har gillar på fb och instagram nä det startade!

Reply
johanna sandqvist

jag vill va först i världen med IvyRevel’s AW13-kollektion för att jag älskar era kläder och skulle tycke det va sjukt kul att få bära ett plagg av er nya kollektion!

Reply
Moa

Jag skulle vilja vinna för att … För det första för att den förra kollektionen var så himla fin! Nästan allt var precis i min stil och jag om jag hade haft råd så hade jag lätt köpt ett av varje plagg!
Men det är tyvärr såhär att jag inte har pengar till att köpa kläder då vi har dåligt med pengar, så när jag väl har pengar så lägger jag det på något annat, något ”viktigare”. Nu låter det bara som att jag vill att ni ska tycka synd om mej så att jag ska vinna, men så är verkligen inte fallet.
Det skulle vara superroligt att vinna den här tävlingen och jag håller alla tummar jag hittar!!
Kram moa

Reply
Caroline

Folk skojar ofta om vad jag har på mig, då de tycker att jag klär mig “tantigt”. Hade jag vunnit så hoppas jag att du kenza kunde välja ett fint plagg åt mig som jag kunde bära med stolthet :)

Reply
Caroline

Hejsan Kenza! Jag skulle verkligen vilja vinna ett plagg från IvyRevels AW13 kollektion åt min lillasyster Ellinor som älskar din blogg och dina kläder, samt ditt märke! Det vore superkul om jag kunde få överraska henne med ett plagg ur den nya kollektionen (för hon vet såklart ingenting) framför allt eftersom jag aldrig gav henne en redig födelsedagspresent.
Kram Caroline!

Reply
Stela

I would love to win something from the new collection, because autumn is coming around and I dont have much clothes for this season. Besides I have been looking at the IvyRevel page for a while but couldnt order anything due to money shortage. So please take me! :)

Reply
Olivia Bjurström

Heej, Jag är en riktig fashon tjej, jag är 13 år gammal och min månadspäng är inte mer än 200kr. Jag bor i att ganska fint område men har aldrig råd att köpa något märkes plagg som alla i min skola! Jag är ganska grym på att hitta märkes grejer billigt på loppis, men loppis känns inte riktigt som det är mitt, inte som att det är jag som slittit på plaggen innan!! Nu skulle jag värkligen vilja ha något märkesplagg som ingen annan har bärt innan som bara är min och kommer att vara mitt framöver!<3

Kram från Olivia<3

Reply
Sophie

jag skulle vilja vinna därför att du är en sån förebild och att få bära ett plagg som du designat skulle vara en dröm, dom är ju också så sjuuukt snygga, (jag kan inte tänka mig något annat) Skulle verkligen blii super glad”

Reply
Sara Naomi Johannessen

Hey Kenza!
Love your blog, leser den hver dag:) Jeg har såå lyst til å vinne plagg fra IvyRevel’s AW13 kolleksjonen fordi jeg enkelt og greit elsker stilen!Jeg er den ganske så selvsikre, lekne byjenta som tør å være meg selv, hihi, perfecto! Håper virkelig på å vinne et nydelig plagg fra dere:D
Har allerede likt Facebook siden deres<3
Love from Norway!

Reply
Pia

Jag vill självklart vara med och tävla! :) Den förra kollektionen var hur grym som helst, så jag är säkert på att AW13-kollektionen är ÄNNU grymmare och jag skulle mer än gärna klä mig i kläder från min favoritbloggerska! Kram

Reply
Elise Skreosen

I really want to win a piece from your new collection because I love you and I love your clothes! You are really a role model for younger girls. Everything you have accomplished in your life so far is really motivating for others! I can’t stop thinking about what more you can accomplish in your life when you I think about all the things you have accomplished! As I said, I love your clothes and your previous collections! I want to have every little piece but I can’t afford any of it :(

[email protected]

Reply
Julia Gannedahl

Hej där Kenza! Jag vill så gärna bli en av de fem första att vinna ett IvyRevel-plagg av en milslång lista av anledningar. Dels är jag helt besatt av din blogg, och får inspiration av i princip alla kläder du tar på dig, så att gå runt med kläder från ditt märke och inspirera andra vore en dröm. Jag vill så gärna kunna uttrycka mig och hur jag mår/känner genom kläder och stil och det känns som att IvyRevel har en sån bred blandning och kan uttrycka så många
olika känslor, också matchat med annat såklart, men därför skulle jag väldigt gärna vilja vara en av de första att välja ett IvyRevel-plagg!

Och något som inte ingår i motiveringen utan mest lite sann pepp: Du är verkligen en stooooor förebild för mig och många många andra, det hoppas jag att du vet!
Kramar!

Reply
Ladan

Hejsan! Jag heter Ladan och varför jag vill vara en av de som vinner är svårt att förklara med ord, but lets do it anyway; jag är en stort fan av din förra collection och vore riktigt ballt som student att ha en snygg plagg, till den mörka hösten :) ♡♥♡

Reply
johanna

Jag har mått dåligt väldigt länge och även om vissa saker löst sig så sover jag inte alltid så bra pga stress, så ett ivy revel plagg skulle ju definitivt göra min dag lite ljusare. Tänk alla dessa mörka morgnar jag har framför mig, jag hoppas verkligen att jag ska ta mig igenom detta också.
Känner man sig lite fin så går dagen ofta enklare. Men som fattig student har jag varken råd eller tid att köpa nya fina kläder.

Reply
Sandra L

Hej!
Önskar att jag skulle vinna ett plagg från Ivy Revel aw13 eftersom jag inte hade möjlighet/råd att köpa ett ända plagg från sommarcollectionen, även fast jag älskade dem alla!

[email protected]

H: Sandra

Reply
Cynthia

Hej Kenza! Jag skulle bli världens lyckligaste tjej om jag fick chansen att äga ett av dina plagg. Dina förra plagg som du gjort med Jofama var ganska dyra, men som tur efter en massa tjat, så fick jag den snygga kenza 9 jackan. Så skulle bli extremt glad av att få bära ett till grymt snyggt plagg designat av dig :D Plus att det vore grymt coolt att vara en av dem första som får bära ett IvyRevel AW13 plagg! :D

Reply
Ebba

Hej Kenza!
Min motivering till varför jag vill bli den lycklige vinnaren och få ett IvyRevel plagg först är dels för att alla plaggen är sååå snygga! Men framför allt vill jag vinna denna tävlingen för att min garderob är tom på de lite mer hårda och mörka kläderna som du beskriver att den nya kollektionen kommer bestå av. Så det skulle passa helt perfekt till min ljusa garderob.

Reply
Paulina

Jag skulle väldigt gärna vara först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg eftersom jag vill utstråla självsäkerhet med min klädstil, och för att om jag känner mig snygg på utsidan kommer jag då kunna känna mig mer säker på mig själv på insidan.
Tyvärr så har inte pengarna räckt till att köpa kläder som passar den stil jag egentligen vill utstråla, därför tycker jag att det skulle vara extremt roligt om jag kunde vinna ett valfritt plagg från IvyRevel AW13! :D
Tack för en inspirerande blogg och för att du fortsätter att peppa dina läsare och dig själv! Du gör ett superbra jobb!
Ha det så bra!
Paulina :)

Reply
Ebba

Hej Kenza! Jag vill bli först i världen med att äga ett ivyrevel plagg för att jag först och främst gillar märket väldigt mycket och jag är säker på att er nästa kollektion kommer bli minst lika snygg som eran första, så skulle vara väldigt kul att få äga ett så fint plagg! Sen så bor jag i Sundsvall, en stad som inte direkt har så fancy klädbutiker, typ bara Gina tricot, H&M och dylikt.. Att ha ett plagg från ivyrevel skulle därför få mig att känna mig lite unik och det är en chans att få ett plagg som man inte kan få tag i här! Kram

Reply
Monique Boland

I would love to win a piece from the new collection, because the description of the collection sounds just like me. and i’m also in dire need of some new clothes :)
Also i would just like to say that you are absolutely stunning and I love the blog! xx

Reply
Meli

That’s so nice from you.

I want to be one of the five lucky winners because I loved the summer collection. I also love your style and I think every piece of the new collection would be as great as the old collection.

<3 Meli
[email protected]

Reply
Lisa Jacobsson

Jag vill vinna för att jag behöver något som lyfter upp den här hösten, oavsett om det är småsaker som gör att man blir glad så behövs det! Jag gillar inte hösten, eller jo höstkläder, men resten av hösten gör mig bara deppig och jag längtar till sol och värme igen! Men att vinna ett plagg från DITT klädmärke vore så himla coolt och dessutom vara först i världen med det, fatta känslan! Att veta att du läst min kommentar och valt ut den skulle jag kunna leva länge på! känns som det är min tur att vinna någon gång! Håller tummarna!
Kram!!

Reply
Emilia

Ohh I’m in! I’d love to win a piece of the new IvyRevel collection because I liked the previous collection a lot, so I’m sure this one will be awesome as well. I can’t come up with a reason why I’d deserve to win this more than anyone else, but nothing ventured is nothing gained (I think that’s the right translation of a Dutch proverb haha).
Hugs!

Reply
emilia

Liksom sommarkollektionen tror jag att höstkollektionen kommer vara full med en massa fina plagg. Att vara den första i världen som bar plagg från IvyRevel’s AW13-kollektion, skulle vara asballt! Att vara först innebär ju att ingen annan har dessa kläder, och det kommer kännas så speciellt om det blir jag som är först med att bära dem. Och om man dessutom är student som jag är det inte fel att vinna ,det finns ju massa andra utgifter som dock står i vägen för att kunna köpa dina ursnygga plagg. Men vem vill inte vinna något av dina plagg och kunna bära det och känna sig så fin, det kan man undra. jo konkurransen om vinsten kommer förmodligen bli stor, men håller tummarna på det bästa.
kramar!:)

Reply
Isabelle

Åh, det hade varit så kul att vinna den här tävlingen. Vet dock inte hur jag ska motivera utan att låta gnällig haha.
Jag ville så gärna haft ett plagg från senaste kollektionen men hade/har inte den fetaste budgeten, och om det då kommer annat samtidigt så kan var det tyvärr lite klädesplagget som fick gå bort. Dessvärre innebär ju den budgeten också att klädinköp begränsas också, tråkigt då jag älskar kläder och allt som hör till. Så lite IvyRevel på galgen i rummet hade inte varit fel :) Kram på dig, och hoppas att allt löser sig med din pappa och så. Kan inte föreställa mig hur det känns, även om jag själv har haft det lite.. komplicerat i familjen. Ha det bra och fortsätt inspirera som du gör!

Reply
Renu Chhina

It would be great if i win a Piece of ivyrevel. it would makes me happy to wear and represent it in VIENNA/AUSTRIA.

i cannot come to sweden to meet you :( but something what you have designed can or has come to vienna. :-D

And i’ll definitely represent it and hopefully your second (after sweden, because Austria is just like Stockholm (big like Stockholm) :P) most buyer/costumer will come then from Austria/ vienna. :-DDDD

and if i really win a Piece omg i dont know, i would be the happiest Girl ever, i know ervy Girl who win a Piece is the happiest Girl. but for me it would be Special because it’s something what YOU have desinged and for sure what YOU would wear. :)

and so so so sorry (big sorry) for my really fucking bad english :D

Reply
Evelien

I will not try to sound sad, just telling my story. I would be so só happy if I could pick and win some of ivyrevel’s outfits. I’ve been battling with an awfull eating disorder half of my life. I was very skinny. Too skinny for size XS. I felt so stupid and kinda agry. Because of this disease I could’nt even wear the clothes I liked.. Had to wear pieces from the child sections or special stores :( but since last year I feel so much better. I’ve been getting help and made good progress and gained weight. Now I fit a size XS! I have to buy a whole new wardrobe now because my old clothes are too small. Sadly, i dont have alot of money to buy a whole new wardrobe. This would be so awesome. It would be a lifesaver! Or wardrobe saver ;-) love, evelien. My email is [email protected]

Reply
Patrycja

I want to be the first one to own an IvyRevel AW13 piece, because I would be the most happier person in the world! If I would be the happier person my whole family will be happy seeing me happy :)) If they will be happy, all closest people to them will be happy too. They all will be spreeding happiness to the world and there will be no more war and violence. So the whole world will benefit if I get the IvyRevelL AW13 piece :))

Reply
Martyna

Hi! I am following your blog for only about one month, but to be honest- you are my favourite blog ever read. You are an honest, true, an a very happy person, so good luck with all your stuff! :)

And now to the competition: Ivy Revel are one of the cutest dresses, shirts and skirts I have ever seen. I cannot imagine not having even only one thing from your Ivy Revel (btw- the name is really good!). I am especially waiting for the white + floral dresses for next Summer :) And I guess I simply want to be the first one to wear your clothes in Warsaw, Poland! :) Cheers!

Reply
isabelle

Jag hade velat vinna ett plagg frå IvyRevel för att den senaste tiden har jag behövt lägga pengar på viktigare saker än kläder men alltid tyckt att ers kläder är så himla fina.. Så nu hade de varit superkul att få unna/vinna ett plagg ur kollektionen! Jag håller tummarna och kommer definitivt skicka bild på en outfit med plagget om jag vinner!

Kram på dig vackra Kenza :)

Reply
Malin

Bästa tävlingen ju!

Jag vet att jag skulle känna mig stolt i ett plagg från er. Att jag skulle kunna bära upp det, känna mig bekväm och kunna exprimentera. Kunna prova nya saker men även bära plagget med gamla godingar.Kunna klä upp plagget till fest eller ner för en mysig höstdag. Kunna använda plagget dag ut och dag in.Kunna känna mig fin. Jag vill så gärna känna mig fin.

[email protected]

Reply
Julia Simon

Hej!
Min bästa vän har haft ett superjobbigt ar. Hennes pappa dog i vintras (pa hennes födelsedag) efter en tid av cancer. Hon försöker nu halla upp hela familjen (tvätta, laga mat, handla). Trots detta ok av sorg och ansvar sa är hon fruktansvärt imponerande. Hon har nyligen tagit körkort Och har börjat plugga lite smatt igen.

Jag önskar att jag ställt upp mer, men eftersom jag bor i Frankrike sedan tva ar tillbaka är det lite svart.

Nya kläder kommer inte ge hennes pappa tillbaka. Men det kan vara den lilla peppen hon behöver just nu för att fortsätta kämpa pa.

Jag kan helt ärligt säga att ingen förtjänar att vinna din fantastiska kollektion mer än hon.

Kram Julia

Reply
Emma

Jag har länge följt din blogg och älskar sättet som du kombinerar olika kläder. En sak som jag tycker är underbart är att du blandar kläder från många olika märken, både dyra och billiga. Din senaste kollektion från Ivyrevel var helt fantastisk och har velat beställa väldigt länge men just nu känner jag att min garderob ropar efter lite nya, härliga höstkläder. Och jag skulle inte bli gladare över något annat plagg än ett plagg från din nya kollektion, det skulle göra mitt ljus i Sveriges grå höstväder. Bara tanken på att vara en av de första som bär ett plagg från din nya kollektion är helt otrolig… Du kanske förstår att jag väldigt, väldigt gärna vill vara en av de 5 som vinner detta! <3

Reply
Emma

Jag tänker inte sitta här och skriva världens längsta meddelande om varför jag vill bli först med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion. Jag har helt enkelt inte den tiden. Mycket av min fritid går åt till träning då jag satsar på min sport och tävlar på elit-nivå. Självklart älskar jag det, men ibland skulle det vara skönt att få ta sig ur den bubblan. Jag hinner inte jobba och det mesta av mina pengar går åt till träningsutrustning som ständigt måste förnyas. De gånger som jag går ut med mina kompisar känner jag ofta att jag inte har något som jag kan ha på mig, och det slutar ofta med att jag lånar något utav dem. Det skulle betyda mycket att få äga ett eget plagg där jag kan tränga bort mitt svettiga jag för en stund och faktiskt känna mig snygg.

Reply
Erica

Hejsan. Vill verkligen vinna då jag jobbar i en skobutik där man självklart måste vara snygg när man jobbar, och det är alltid detta problem med att hitta snygga kläder … (vilket ni har).

Dessutom så håller jag och pojkvännen på och sparar pengar just nu till kontantinsatsen till ett hus då vi vill flytta ihop, så att shoppa nya kläder kommer inte på fråga. Därför vore det jättekul att få vinna ett plagg från IvyRevel. Äger ännu inget plagg från er. :)

Med vänlig hälsning, Erica.

Reply
Lisette

Jag köper inte ofta kläder alls, har inte mycket pengar över till kläder eftersom dum som jag är så röker jag. Ska sluta.. Iallafall jag har följt din blogg i flera år och så fort du släppte vårkollektionen var jag inne och tittade, vill så gärna ha något därifån för allt e så snyggt. Skulle blivit jätte super glad om jag hade fått ett plagg som du designat.

Reply
Frida Persson

Hej Kenza!! Tack för en asbra blogg med snygga bilder!

Jag skulle vilja vara en av de första som äger något från den nya kollektionen för jag älskar att vara unik. Dina kläder sticker ut från mängden och de skulle vara så coolt att ha ett av dina plagg. Älskar att de är stilrena men ändå coola och ungdomliga ( av de i första Ivy Revel Kollektionen)
Så det skulle vara en ära att få vara en av de första med något ur den nya kollektionen!

/ Friday

Reply
Anna

Ja, hur ska man övertyga dig till att jag ska vinna utan att fjäska och utan att det ska bli ett enda stor “pity-party” för mig?
Jag kan väl inget annat än att förklara varför jag vill vinna. Jag har alltid varit intresserad mode och saker och ting som involverar i detta, men jag har alltid fått sätta ihop outfits med enkla, billiga kläder från ex hm, Gina tricot med mera. Säger inte att det är fel isig med jag är väldigt mycket för att ha kläder på mig som ser välgjorda och genomtänkta ut och de kraven uppfyller inte alltid dessa affärer. Så för att göra en outfit komplett så använder jag mig ofta av stapel-pieces såsom en snygg klockan, en väska, kappa/jacka eller bara oerhört snygga naglar, så jag tänkte att genom att vinna denna tävlingen så kan jag också få en tjuvstart med min höst/vinter garderob.

Tack på förhand och lycka till alla andra som också är med att tävlar.

Reply
Malena

Hej! Jag skulle jätte gärna vara först att ha ett Ivyrevel AW13 plagg, jag behöver nya kläder plus att Ivyrevels är så snygga! Det skulle vara roligt att ha ett plagg som står ut. Jag går ofta på det vanliga och billiga. Hoppas :)

Reply
Frida Thelin

Jag skulle vilja bli först för att de är kul att insperera andra, och jag bor i en liten stad så händer ofta att många bär likadana saker och skulle därför vara kul att få vara lite unik för ett tag:)

Reply
Sofia

Jag skulle verkligen behöva nåt snyggt att ha på mig dom nybliven tvåbarnsmamma. Man vill ju att ungarna ska var stolt över en :)

Reply
Sara Olofsson

Hej bästa Kenza! Jag skulle vilja vinna, självklart för att ni gör så snygga kläder som man får cravings av, men också för att jag älskar att vinna! Fortsätt med ditt grymma jobb och vara den bra förebild som du är :) kram Sara

Reply
Fridah

Hej!

jag bor i en liten by i Hälsingland med 5000 invånare, här går många i mjukisbyxor till skolan och bryr sig inte speciellt mycket om sitt utseende, jag skulle vilja vinna detta för att helt enkelt visa att det finns så mycket utanför denna by, så mycket att upptäcka. Snälla, välj mig så jag får visa hur man egentligen går klädd!
Kram

Reply
Katarina M

Förutom att jag skulle blivit världens lyckligaste, så skulle det vara en ära att få kunna ha på mig något från den nya kollektionen. <3

Reply
Emelie

Jag äger inget Ivy Revel plagg idag, och det skulle vara sjukt roligt att få möjlighet att vinna det här! Jag har läst din, Kenzas, blogg så länge jag kan minnas och jag tycker verkligen om klädstilen. Det skulle vara otroligt coolt att ha likadana kläder som du har på dig, haha! Hoppas verkligen att jag vinner, kram! :)

Reply
Fanny

Hej Kenza!
Det skulle vara jätte roligt att vinna ett valfritt plagg från din nya kollektion.Jag älskar kläder och inspireras så otroligt mycket av dig och din personliga stil.Om jag skulle vinna skulle jag bli en av Sveriges lyckligaste tjej,håller tummarna!.

Reply
Cecilie Van

I want to be the first because for me fashion is everything. And to be the 1. one in the world to own a Ivyrevel AW13 piece would be like i dream come true to me.

I really hope i am the lucky one!

Cecilie Van

Reply
Magdalena

Det blir mycket lättare och kortare om ja motiverar mig såhär än att rada upp alla anledningar : varför skulle jag inte vilja vinna och vara först med ett plagg? Kommer inte på någon anledning! :D

Reply
Felicia

Jag vill vinna ett plagg från eran nya kollektion för att ni har alltid så snygga kläder och jag älskar verkligen allt du gör. Det skulle vara jätteroligt att få vara först med att ha ett plagg från nya kollektionen! Jag har inte möjlighet att beställa kläder från nätet och därför skulle jag bli överlycklig om jag fick chansen att faktiskt vinna ett plagg! Kram

Reply
Karolina

Jag vill bli först med att välja ur kollektionen för att jag vill ha ett nytt snyggt höstplagg i garderoben! Som student som bor med sambon och mef fyra bonusbarn är det andra prioriteringar som gäller än att kunna unna sig själv.

Reply
Beatrice

Den här hösten kommer jag att ha ett fullspäckat schema. Det är kul men ibland kan det bli lite mycket. Det skulle vara så kul att ta bära ett riktigt snyggt plagg de dagar då det är tufft att komma upp ur sängen.

Reply
Anne Sulg

Hi, Kenza!
I discovered your blog almost a half year ago and since then it has been my favourite. What I love the most about your blog, is that it reflects your love and passion towards fashion ang towards your loved ones. While reading your blog I feel like you are warm and sweet woman and at the same time very confident. I bet you have had to be strong and consistent to achive what you have achived and you truly motivate me to work hard and to be who I am. I feel that your brand also reflects who you are and ofcourse the clothes are absolutelly amazing. Unfortunately I have to wait until you are able to ship internationally, but it really is worth waiting. I wish I could be one of the 5 girls so after long waiting I could have my very first IvyRevel piece and wear it with proud.
Best wishes, Anne.

PS. Sorry for my bad english :)

Reply
Tilde

Jag vill vinna för att sommarkollektionen var helt undebar och för att jag är säker på att höst/vinterkollektionen kommer bli lika underbar. Jag har typ aldrog vart med om en kollektion där man vill ha varenda plagg. Tyvärr har jag inte råd med att köpa många av plaggen och därför hoppas jag jättemycket att jag vinner! Sedan att få det före alla andra är hur coolt som helst och att få den av KENZA ZOUITEN är ju bara perfekt!
Jag vill vinna för att vara snyggast av alla i höst!
Kram Tilde

Reply
Emma T

Hejsan Svejsan! Kenzas blogg! :) Jag skulle verkligen vilja vinna ett IVYREVEL plagg solklart! Jag behöver inte ens välja ifall jag vinner för att jag är helt säker på att alla plagg kommer att vara skitsnygga!! Sen är de ju bara att hoppas att man passar i det sen!
Din blogg är den enda bloggen jag fortsatt läst sen flera år tillbaka, alltid lika roligt!!
Ha de bäst och jag ser framemot de nya höstkläderna! / Emma

Reply
Victoria

Jag har just flyttat till London för att leva och jobba, och just nu är det väldigt mycket jobba för att leva!
Alla mina slantar går åt till hyran, och när jag var inne på Primark häromdagen för att köpa en ny skjorta till jobbet (lyckades bränna sönder min med strykjärnet…) kunde jag bara se alla mysiga höstkläder, halsdukar och stickade tröjor. Ett nytt plagg i garderoben hade verkligen lyst upp dessa regniga dagar. :) x

Reply
Norah

The description about the fall collection sounds just perfect!! Im excited to see how the collection will look like!
I was supposed to go working abroad as a travel guide and spend my winter in a warm and sunny place but that didn’t work out for me and now it looks like its gonna be a cold and rainy winter for me here in Finland, at least for now… So my plans about not-shopping warm and dark clothes aren’t going to happen! Nothing would make me happier than starting this cold season in IvyRevel pieces<3

Reply
Sofia

Jag vill bli först i världen med att bära ett IvyRevels AW13 eftersom jag har följt din blogg i flera år och alltså också följt ditt jobb med IvyRevel. Mitt intresse inom mode är stort och därför blir det extra speciellt när det är ett märke och en kollektion som kommer från dig. Jag är väldigt kräsen, men när din kollektion kom så älskade jag varenda plagg och jag tvivlar inte en enda sekund på att nästa kollektion kommer vara minst lika fantastisk. Detta skulle verkligen vara något att bära med sig när man i framtiden kanske kommer kunna se ditt märke på MBFW eller liknande :)

Du inspirerar på alla sätt.

Reply
Erica Eriksson

Hej!
Att vinna ett plagg från IvyRevel AW13 hade varit en dröm. En jättestor dröm. och att faktiskt vara först i hela världen gör allt bara bättre. jag har verkligen längtat efter denna höstkollektion. Men jag har inte pengar så att jag kan köpa kläder så. Jag har en väldigt tajt ekonomi vilket gör att sånt kul man verkligen vill köpa inte går för att saker ska gå ihop. Och att få vinna ett plagg skulle vara hur kul som helst! Jag håller tummarna.
Kram

Reply
Frida Wiborgh

Jag skulle gärna vilja vinna et plagg från Ivyrevel för jag tycker du har gjort ett sånt bra jobb med förra kollektionen och denna kommer säkert bli minst lika bra Kenza! Följt din blogg sen 2010 och jag älskar den och dig, sjukt stor förebild.
Ett rim som motivering: “Jag är en tjej från Mora,
som denna tävling absolut inte vill förlora.
Så om jag i år,
Denna vinsten får, blir jag gladare än det ens går.” KRAM PÅ DIG KENZA! PS. Kommer inte från Mora ville bara ha ett bra rim. DS.

Reply
Jennifer

Jag vill supergärna vinna ett plagg från aw13! Jag tycker era kläder är ursnygga, ni är riktigt grymma på det ni gör! Jag har länge velat ha ett plagg från ivyrevel, och så här till hösten behöver man ju alltid lite nytt i garderoben.. ;) Därför verkar den här tävlingen perfekt, håller tummarna! Önska mig lycka till!!

Reply
Isabella

Hej Kenza! Jag tycker att jag borde bli först då jag älskar Ivy revels kläder och skulle gärna köpt allt om jag haft råd. Men just nu pluggar jag utomlands och har väldigt tight ekonomi. Vore därför jättekul att vara den första men framförallt få välja ett plagg. :)

Reply
daniela

jag skulle vilja vinna ett plagg eftersom jag beställde hem terell topen från förra kollektionen och är väldigt nöjd med den! Är helt säker på att jag skulle hitta ett plagg från denna kollektion jag skulle vilja ha lika mycket men som studerande har jag knappast råd att beställa den. Dessutom är du en stor förebild Kenza och det vore så häftigt att få bära fler plagg designade av dig!

Har gillat gruppen på facebook :)

Reply
Ellin

Jag skulle vilja vara en av de första i världen att se AW13 och vinna ett plagg för att jag är precis en sådan tjej spontan, lekfull och självsäker. Tänk att kunna springa runt i min lilla värld med ert plagg från Ivyrevel AW13?! Jesus vad gött ddeet skulle vara ! Dessutom älskar jag bara för mycket kläderna du, Kenza designar de är bara att dö för !
Kram

Reply
Alexandra

Heej! Åh jag tycker verkligen jag Borde vinna den här tävlingen!! JAG ÄLSKAR era kläder och kan inte sluta längta efter den nya kollektionen. Jag har alltid tävlat i dina tävlingar men aldrig vunnit något. Jag har inget jobb just nu för att kunna köpa något utav nya kollektionen. Inte på ett tag iaf. Jag skulle vara världens lyckligaste om jag vann. Min motivering om vrf just jag ska vinna är ju säkert precis lika som alla andras. Men jag hoppas verkligen jag vinner. Har följt din blogg sen du startade och du är min idol. Så snälla snälla välj mig !!!! Kram bästa kenza!

Reply
Ellinor Nilsson

Jag har inte någon större anledning egentligen förutom att jag älskar kläder. Tack för möjligheten till att kanske vinna ett fint plagg<3

Reply
Tvilling

Hej Kenza,

Jag är en fransk tjej som älskar alla era kläder och längtar så mycket på att den nya kollektionen släpps.
Varför ska jag vinna? Jo, för att jag har en tvillingsyster och jag skulle vilja göra en big big present för henne. Hon skulle vara så glad att ha ett Ivyrevel plagg på sig. Vi är i en period där vi inte vill vara så mycket tillsammans längre och att ge henne den här presenten skulle visa hur mycket jag älskar henne! <3

Kram
//Kenza
Jag hoppas du förstår vad det här skulle mena.

Reply
Saga

Det hade vart sjukt coolt att vara en av dom första i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel´s AW13-kollektion. Det pirrar i hela mig när jag skriver om det. Jag älskar verkligen era kläder och om jag blir en av vinnarna kommer jag använda plagget flitigt. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att jag blir en av dom fem super duper lyckliga vinnarna. Kram på dig <3

Reply
Alma Norström+Wiklund

Det skulle vara en ära att få ett sånt plagg. Dessutom ser det lite tomt ut i min garderob just nu, iallafall med höstkläder.Jag skulle bli såå glad!
Tack för den bästa bloggen, med vänliga hälsningar Alma

Reply
Arri

Hej.
Varför just jag ska vinna? Jo, jag skulle blivit jätteglad av att äga ett plagg från just din kollektion. Ni har så fina plagg, alltihop. Mest av allt skulle jag vilja äga allt men man måste tänkta på att leva också. Era plagg är vänligt jag, tycker om att ni gör det sexigt men ändå väldigt elegant. Jag tror att denna kollektionen blir samma, elegant men sexigt. För man vill känna sig sexig och fin i det man har på sig, i alla fall jag.

Reply
Gerda

Arghhhh this would be the greatest thing ever!!! A perfect birthday gift and way to start autumn. I adore your clothing designs and i’m sure the new collection will be brilliant. i care a lot about fashion but unfortunately don’t have a lot of great shops near me so IvyRevel clothes would deffinitely shine in my wardrobe and outfits. i’d loove to win but either way, can’t wait for the collection!! xx

Reply
Medina Bitiqi

Jag tycker att jag borde vara en av vinnarna som vinner tävlingen eftersom jag blev bokstavligen kär så fort märket lanserades. Tyvärr så är jag en student på gymnasiet som inte riktigt har råd, även om det inte är jättedyrt direkt. Med tanke på min ekonomi och mina föräldrars, så måste man anpassa sig och inte riktigt leva “lyxigt”.
Även, tack för en underbar blogg vackraste Kenza! Fler som du borde finnas =)

Reply
Kajsa Ezelius

Att få vara EN av FEM i hela vida världen skulle vara så himla häftigt. Jag menar, HUR coolt skulle det inte vara att kunna säga så? Jag skulle bära plagget med sådan galet stor självkänsla att folk skulle vrida huvudet av sig, för att jag skulle vara utvald! Jag vill ha ett klädesplagg med en berättelse. Med kärlek och tanke bakom skapandet. Jag vet att det inte finns någon bättre eldsjäl än du som har gått in 100% helhjärtat för att få skapa detta. Skulle jag vinna skulle det betyda att jag på ett sätt skulle få presentera dig, vilket skulle vara en stor ära och svårslaget.

PS. Jag gillar facebook-gruppen!

Reply
Kajsa Ezelius

Att få vara EN av FEM i hela vida världen skulle vara så himla häftigt. Jag menar, HUR coolt skulle det inte vara att kunna säga så? Jag skulle bära plagget med sådan galet stor självkänsla att folk skulle vrida huvudet av sig, för att jag skulle vara utvald! Jag vill ha ett klädesplagg med en berättelse. Med kärlek och tanke bakom skapandet. Jag vet att det inte finns någon bättre eldsjäl än du som har gått in 100% helhjärtat för att få skapa detta. Skulle jag vinna skulle det betyda att jag på ett sätt skulle få presentera dig, vilket skulle vara en stor ära och svårslaget.

PS. Jag gillar facebook-gruppen och min mailadress är [email protected]

PUSS för att du är du!

Reply
Rina

Det hände nåt med kommentaren så jag skriver en ny. jag skulle som sagt vilja vinna för att jag skulle vilja ha ett plagg som ens egna förebild designat. jag har heller inte så mycket pengar som skulle behövas för att kunna köpa sånna kläder. Den finns också en likhet mellan oss två, vi har likadana pappor, då menar jag inte sättet eller utseendet utan problemen som de har (du förstår säkert) du kanske vet hur jag känner mig, jag är olycklig och allt det där. Det enda som hade gjort mig glad nu är om jag för en gång skull vann en tävling som gör mig glad! Jag avgudar dig som sagt, din stil, ditt utseende, JA allt har du! ;)

Reply
Sabina

Därför att jag älskar ivyrevel kläderna men har aldrig råd att köpa då min månadspeng ligger på 500 och jag är sämst på att spara så pengarna tar slut för snabbt och det skulle va jättekul att vinna :D <3

Reply
Karolina

Hey!:) I will be pleased to wear something so much special! I really love spring collection! It’s absolutely perfect! Every single piece!<3 I'm reading your blog everyday, you're my inspiration:') O really love your fashion sence especially outfits with Ivy Revel!<3 Sorry for my english:D I hope you will undersand me:D
Thank you for your blog<3
Karolina, Prague, Czech Republic
xx
[email protected]

Reply
Julia

Här sitter jag tjock o höggravid. Om mindre än en vecka är vi förhoppningsvis fyra och inte tre i den här familjen… Men oj vad jag är trött på detta! Nu ser jag fram emot att komma i mina vanliga kläder igen och vad vore då inte bättre än att få förnya den lite med ett härligt plagg från IvyRevel?!

Reply
Sara Jönsson

Hej! Jag skulle väldigt gärna vinna ett plagg från IvyRevels höstkollektion eftersom hösten modemässigt är min favoritårstid. Sommarkollektionen var hur snygg som helst men tyvärr är min budget lite tight… Jag är säker på att höstens kommer bli lika bra, om inte bättre, för jag antar att den kommer inspireras av din stil och dina stickade tröjor som du brukar matcha med fina kjolar eller byxor! Eller om där kanske gömmer sig någon höstkappa, en sådan har jag letat efter länge! Kram

Reply
therese

Alla vill vi vara lika vackra som hösten.
I takt med att löven skiftar färg uppgraderar jag garderoben för den bitande kylan som väntas.
Få stoltsera sig klädd i ditt plagg skulle lindra min inställning till kylans dagg!
Att vara först med en ivyrevel design bära vore en enorm ära!

Reply
Yuri

It would make me very very very HAPPY!! To win this competition, since I love your brand and the clothe that you design! Also, I dont think anyone in Tokyo has clothe from Ivyrevel, so I want to be the first girl who wears it here in Tokyo!! <3

Reply
Linda

Jag skulle jätte gärna vilja få vara en av de första som får tillgång till IvyRevel’s AW kollektion 2013!!! Därför det skulle vara jätte kul att gå runt med sånna snygga kläder utan att någon annan ska kunna köpa det eller ha det samtidigt som mig, de skulle göra en mer unik! Hoppas hoppas du välja mig som en vinnare, skulle verkligen uppskattas!!! :):)

Reply
Deborah

I would love to be one of the first people to wear ivy revel clothing – the clothes are so simple yet unique a chic. It’s exactly what I would fill my autumn wardrobe with. :)

Reply
Isabell

Hej! jag skulle vilja vinna ett Ivyrevel plagg, först för att dem är så otroligt snygga. Älskar din klädstil och dina designade kläder.
Och ett plagg från din nya kollektion skulle inte sitta helt fel :))) Du är grym Kenza! kom alltid ihåg det

Reply
My

Hade gärna velat vinna, har lagt mina pengar på hästarna och har alltså inte råd med de snygga kläder jag vill ha i skolan! Alla går runt i skolan med blandannat din ursnygga jacka. Därför vill jag vinna för att vara fin i skolan med något underbart från ivyrevel.
Min mejl: [email protected]

Reply
Annika Lindström

hej kenza!
antar att du vill veta varför just jag ska få vinna ett plagg från den nya kollektionen. Jo, för
1) era kollektioner är ALLTID så förbaskat snygga.
2) att jag själv inte kan köpa av kollektionerna, är arbetslös och måste verkligen hålla i alla pengar jag har för att gå runt.
3) jag hade säkerligen blivit galet snygg, och peppat upp mitt självförtroende nu i sega,smådeppiga och pengasnåla tider!

Tusen kramar! you go girl!
Annika

Reply
Martin Bäckström

Skulle älska ifall min kära flickvän skulle vinna. Hon läser jämt denna blogg och visar mig varje gång vilka snygga kläder som du visar upp. Hade gärna ställt upp och köpt några plagg till henne men som student som vi båda är, är det lite tufft med ekonomin. Nu när det är tävling finns ju chansen att faktiskt vinna kläder från bloggen, även fast hon inte sett dem än men jag är rätt säker på att hon skulle älska dem. Keep up the good work mee blogg och klädesmärket!

Reply
Elin H

Jag tyckte jättemycket om din förra kollektion med ivyrevel och jag har ingen anledning till varför höstkollektionen skulle vara sämre. Jag vill verkligen vinna ett plagg från ivyrevel. Tror verkligen att det skulle boosta upp min höst med ett fint klädesplagg. Har alltid älskat din blogg och läser den varje dag. Du inspirerar mig sjukt mycket, inte bara genom din jättefina stil utan även med hela din livsstil. Du är bäst Kenza!

Reply
K

Hej,
Jag älskar alla dina plagg Kenza! Jag har problem med pengar och jag skulle vara så glad om jag vann något från AW13-kolleltionen!
Puss från K

Reply
Olivia

Hej fina du! Älskar och avgudar din blogg, älskar din stil och alla dina outfits. Att få vinna ett plagg från IvyRevel, som du har designat, hade varit en ren dröm för mig.. Var först med att kolla när Ivyrevel’s hemsida öppnades, blev kär i alla plagg! kände dock att jag inte hade råd att köpa dina fina kläder så jag fick helt enkelt låta bli… Men nu när jag såg att du hade en tävling kände jag att det är värt ett försök, vill så gärna vinna och med stolthet vara en av dem första som får går runt och visa upp och bära ett IvyRevel plagg ur den nya höstkollektionen. Skulle bli överlycklig om jag vann.
Puss och kram!

Reply
isa

Därför att kläderna är sjukt snygga. Och jag fattar aldrig en trend förrän den är slut. Vore grymt att vara tidig med något för en gångs skull :)

Reply
Anja

Åh, jag tycker alltid det är lika svårt att skriva en motivering till vad som gör just lilla mig så speciell att jag förtjänar att vinna, och nu handlar det inte om vilken vinst som helst heller utan jag har alltså chansen att bli en av världens första ägare till ett plagg ur AW13.. Tur i oturen så har jag ingen “bra” eller egentlig “välförtjänt” anledning som gör att just jag förtjänar att vinna då min familj är frisk, jag mår bra, jag har fantastiska vänner som stöttar i alla lägen och även tak över huvudet. Dock gör inte det vinsten mindre attraktiv, utan att få lägga vantarna på ännu ett underbart plagg från er skulle bli något väldigt speciellt som kan lysa upp den annars ganska tråkiga vardagen och lindra den sedvanliga höstdepression som annars lätt kan infalla så här års. Kram

Reply
Ebba

Jag älskar verkligen din stil och dina ivyrevel kläder! Tyvärr så har jag inte råd själv att köpa dina kläder vilket gör att det här blir en chans för mig att äga ett av dina plagg! Och jag känner även att jag behöver lite nya höst kläder i min garderob! :)

Reply
Isabel

Skulle vara grymt kul att bli ägare av ett IvyRevel plagg före alla andra! Så kan man skryta om det på sin blogg ;) hehe

Reply
Marina

I would like to be the first one because i read your blog every day and i love the fashion from ivyrevel. I live in germany so for me it would be something very special to wear very unique clothes from this collection. Maybe to wear some of your designed clothes gives me a little bit of your wonderful look. I would love to send you some pictures while wearing it. So please choose me!!!! I am so excited!! :)

Reply
Emilia

Hej Kenza!

Är en tjej på 15 år som bor en bit utanför Sockholm med mina 3 syskon och föräldrar. Jag gillar att vara med kompisar och min familj och hoppas kunna resa runt och bo i andra städer runt om i världen.
Jag skulle verkligen vilja ha ett plagg från IvyRevel! Här kommer några anledningar till varför just jag skulle få äran att vinna något

Jag är väldigt intresserad av mode och tycker det är grymt kul att läsa modemagasin, titta på modeshower, gå igenom kataloger med nya trender för säsongen och måla outfits i akvarell! Gillar höstens lite mörkare färger och hårdare look (speciellt mörka boots i alla former).
Tycker verkligen det är häftigt och inspirerande att du har startat ett nytt märke, skulle också vilja starta ett eget företag om några år! Tycker verkligen att ni har fina kläder som passar alla, och det är en av dom starkaste egenskaper något kan ha: att många kan använda och tycka om det.

Något ganska negativt med hösten (tycker jag) är att man kommer in i samma gamla vanor med skolan, äta, träna, plugga, sova och försöken att bara allmänt överleva som tonåring utan att lyckas göra bort sig för mycket. Jag gillar förändringar i vardagen, de behöver inte vara stora förändringar det kan vara att man helt plötsligt åker in till stan (bor 20 min utanför Stockholm) och bara går och fönstershoppar och åker till grönan eller helt plötsligt öppnar en Nutella burk på en onsdag (hehe).

Att få ett IvyRevel plagg skulle betyda mer än vad jag kan beskriva men jag har iallafall försökt att på något sätt tala om varför just jag skulle vilja vinna.

Ps. Tycker om din verkligen om din blogg som är inspirerande och har otroligt fina bilder! Jag blir ofta glad när jag läser den:)

Ser fram emot er höst och vinter kollektion!!

Mvh Emilia

Reply
Lovisa Olsson

Ingen som har kommenterat??? då får jag väl vara först :D

Jag hade gärna velat vinna ett plagg ur din nya kollektion! Tycker om din klädstil väldigt mycket och tycker att det som Ivyrevel har lanserat hittills har varit supersnyggt så ja, jag vill MER än gärna vinna ett plagg!:)

superduper tack på förhand!
Varma kramar ifrån västkusten!

Reply
Sanna

Jag vill vara den första att få ett plagg av ivyrevels AW13 för att jag är en tjeje som aldrig passar i någonting , jag är en klumpig tjej på 18 somrar som desperat försöker hitta kläder som sitter bra på mig , jag köpte ett plagg av ivyrevel för ett tag sedan och det satt som en smäck tror aldrig att jag varit nöjd med något plagg någonsin. Det hade varit grymt att vinna denna tävling då du även är en av mina största förebilder och inspirationer. Kram Sanna

Reply
Evelina Hedberg

Ivyrevel äger några av de vackraste och mest stilfulla kläder jag sett, det skulle därför vara lite av en ära att få vara först i världen med att bära ett plagg från årets höstkollektion. Det vore helgrymt!

Ha det bäst!

Reply
Moira

i would love to win a piece of the new IvyRevel collection cause this brand is so inspiring !!!
i wanted to buy an item from your last collection and when i had saved the money for it, my size wasn’t available anymore :(((

so it would be freaking awesome!!! if i get the chance to own a piece of the new collection !!

fingers crossed!

p.s.: i love your blog !!!!

Reply
Vendela

Hej Kenza, varför just jag ska vinna är för att, hmm för att jag verkligen ska börja våga vara mig själv, jag vill t.ex börja ha klänning i skolan även fast ingen annan har det, jag vill ha coola toppar osv, därför tänkte jag att det säkert kommer komma ut hur snygga kläder som helst :) har alltid otur i tävlingar men inte den här gånger får jag hoppas ;D puss och kram
Ps. Gillar Facebook sidan :)

Reply
Ninni

Jag skulle vilja vara en av vinnarna för att det helt enkelt skulle vara det ballaste i världen att få äga ett av höstens snyggaste plagg som i detta fall råkar vara ett av dina plagg!! Sen också, för att jag aldrig någonsin har vunnit en tävling genom någons blogg och helt ärligt känns det värdelöst att jag ens försöker ännu en gång. Men man vet aldrig, en dag kanske det är jag som är den lycklige!

Reply
Stacey

I actually can’t even buy IvyRevel since I live in the US. I would love to buy the clothes one day when its available. I pretty much love everything that has been shown and would like nothing more to add something new to my wardrobe for autumn :) I live in a cold rainy area and a hint of style adds a bit of brightness to the otherwise gloomy day.

Reply
Sofia

Jag skulle verkligen vilja vara först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg eftersom det är så sjukt speciellt. För det första så älskar jag mode, men har inte råd att uppdatera garderoben så ofta och för det andra så skulle det kännas sjukt speciellt att vara först i världen med något som jag verkligen älskar. Jag vill personligen bli designer som äldre och ser fram emot IvyRevels nya kollektion :D
Kram

Reply
Elin

För att jag älskar mode. Både du och IvyRevel är en inspiration (jag har tyvärr inte facebook)

Reply
Linn Andersson

Du är så otroligt grym Kenza! Jag TOTAL-ÄLSKAR dig och din klädstil :D Åh vad jag vill vinna!

Jag förtjänar att vinna då jag alltid har varit dig en trogen läsare. Och gud vad vacker man skulle känna sig i något som DU har skapat :O Skulle vara så stolt över kläderna! <3
Jag följer dig faktiskt på varje konto du har, hihi. Kan inte få nog av dig och ditt liv ;) I´m obsessed with you!!

Reply
Emelie

Egentligen förstår jag inte varför jag kommenterar och är med i en sådan här tävling, finns garanterat flera tusen som tävlar och jag är bara en av dom. Men kanske man har turen den här gången!
Sedan du släppte den första IvyRevel kollektionen har jag varit som såld på IvyRavel kläderna speciellt jeansjackan!
Jag tänkte för mig själv att jag ska spara ihop pengar och köpa den nu när jag jobbar i sommar. Men när jag får min första lön börjar jag fundera, egentligen behöver jag en ny vinterjacka, ja det kanske var lite tidigt att fundera på vinterjacka mitt i sommaren men vinterjackor kostar samt att jag behöver nya vinter skor. Eftersom min mamma har ensam vårdnad av mig och mina 2 mindre syskon samt så har hon ingen jätte inkomst därför får jag köpa mina kläder själv och inser att jag inte har råd.
Sedan när jag ser på instagram att det är rea på IvyRavel och jag ser att jeansjackan är på rea vill jag självklart slå till men olyckligtvis får jag inte tag på en i rätt storlek för jag kommer inte in på vårt internet och det tjorvar lite med beställningen och allt blir bara fel.
Därför skulle jag bli så otroligt tacksam om jag fick äga ett IvyRavel plagg och speciellt före alla andra!

Reply
sofia

Hej! Jag vill vinna för jag alltid har velat haft kläder ingen annan har, och vad är då inte bättre än att få ett valfritt plagg från ett riktigt märke som inte ens släppts än?! dessutom måste jag fylla på min garderob med mörkare färger och kläder i mindre storlekar, då nästan allt är för stort nu när jag gått ner hela 10 kg!!

puss och kram

Reply
Johanna Wadström

Hej Kenza jag vet inte ens hur jag ska kunna börja en sådan kommentar. Du fick över 1000 kommentarer på ditt inlägg om din pappa och det är galet jag är bara 1 på miljonen känns det som. När jag läste inlägget fick du mig att gråta. Jag är så himla stolt över dig även fast jag inte ens känner dig. Min kille har inte heller någon pappa han lämnade honom när han va liten, vi kommer nog aldrig förstå hur jobbigt det är att inte ha en pappa vid sin sida. Men att se dig kämpa varje dag med ett leende på läpparna med både din blogg och ditt jobb det gör mig uppriktigt glad! Jag ser verkligen upp till dig Kenza. Jag har allting man kan önska sig men jag har ett riktigt dåligt självförtroende. Känner mig alltid ful i mina gamla kläder och önska jag kunde köpa men har inte råd. Att vinna den här tävlingen skulle göra mig otroligt lycklig och det skulle äntligen kännas som jag är en del av något.

Reply
Celine

Åh, så glad jag blir av dessa tävlingar. Att vem som hellst kan få chansen att vinna just ett plagg som du designat, det skulle vara något det. Förra gången jag ville ha ett plagg från ivyrevel, såldes min storlek slut alltför fort. Hann inte riktigt med, lilla jag tänkte ju förståss i förbifarten då jag satt vid datorn och klickade mig runt på ivyrevel att de vita linnet med snygg rygg skulle finnas en vecka till iaf. Men icke sa nicke. Chansen att jag nu skall vinna denna tävling är väldigt liten, men om man tror, tror väldigt hårt, kan det ske. Det har min mor lärt mig. SÅ jag håller tummarna och hoppas på det bästa. Tack fina Kenza för att de finns dessa chanser. kram.

Reply
Jennifer Winston

Åkt på världens dunderförkylning och feber. Har även en en inflammation i ledfästet i ena knät och har inte kunnat träna ordentligt på snart två veckor vilket får mig att må dåligt psykiskt. Jag älskar ju träningen! Pricken över i:et är att det är seminarium, prov och två inlämningar denna vecka i skolan, men jag vet att jag fixar det eftersom jag är så jäkla duktig och driven och aldrig ger upp! Allt går om man vill och tror på sig själv tillräckligt mycket. Istället för att haka upp sig på det negativa så är det bara att acceptera att allting kanske inte är toppen just nu men det kommer bli det tillslut om du vägrar acceptera någonting annat! Jag förtjänar att bli först med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag är så jäkla duktig som fortsätter kämpa och vara positiv no matter what! :) Kram!

Reply
Sara Sundgren

Anledningen till att jag skulle vilja bära ett av IvyRevel’s kollektion beror på dig! Jag känner igen mig i dig så enormt, och när du skrev senaste inlägget så förstod jag att vi är mer lika än vad jag förstod. För tre år sedan sa jag upp kontakten med min mamma, efter att då ha levt i ett rent helvete hela min uppväxt. Första gången min mamma la hand på mig minns jag inte, men sista gången minns jag som att det vore igår. Jag beundrar dig enormt för att du vågar gå ut med det du gjorde, själv skäms jag över min bakgrund och talar helst inte högt om den. Därför vill jag bära dina plagg, just för att bli lika modig.. om så bara för en dag när jag väl bär det plagget.

Reply
Josefine Eckerman

Jag skulle vilja vara först med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13 för att jag aldrig lyckades få ta på ett plagg ur sommarkollektionen, storlekarna var tyvärr slut varenda gång. Så därför skulle det vara extra kul att vara allra först den här gången med att äga ett snyggt plagg från IvyRevel, dessutom skulle en förökning i höstgarderoben inte sitta fel just nu.

Kram!

Reply
Lisa

Your style is ideal for me, and I just leave this comment.Maybe I will be this lucky winner:)Russia love you, Kenza;)

Reply
Sanna Magnusson

det finns väldigt många stjäl till varför just jag vill vara en utav dom som
får välja.
1, jag älskar verkligen hösten, gå i fina höstkläder är ju bara underbart! sen att köpa alla höstkläder är ju en annan sak, det är ju inte så billigt..
2, jag tycker ivyrevel har suuuper fina kläder!
3, där jag bor ( jämtland i Östersund ) är det inte så många som just har något klädesplagg från ivyrevel, skulle vara väldigt coolt att nästan vara den ända som har det!
skulle vara jätte kul om jag fick vara en utav dom!
e-mail: [email protected]

Reply
anna

Efter ha följt dig i några år så gör jag min första kommentar.
(det borde vara en anledning nog ;))

Gilla verkligen förra kollektionen, ännu större förväntningar på denna då höstkläder är allra snyggast och du har en grym stil.
Ännu en anledning, skulle börja på höstgarderoben men alldeles för dålig lön.. skänk lite till en fattig ;)

Reply
Paulina

Dear Kenza,

I think I should be one of the girls who will wear Ivyrevel before everyone else, because I would really honor it and wear it with self-confidence and gratitude and I would represent just exactly the kind of girl who you want to see wearing your collection.I would style this it-piece with so much pleasure and I would feel so special wearing this in my hometown in Germany while everyones asking themselves: what is she wearing and where did she get this gorgeous outfit? :)

Reply
Emelie Bjurström

Hej jag skulle jättejättegärna vilja vinna!! Har läst din blogg i över 2 år, tycker du är en superbra förebild och älskar din klädstil!
Jag skulle vilja vinna eftersom jag tröttnat att ha samma kläder som alla andra. Att ha ett IvyRevel-plagg och dessutom vara bland de första i världen som har det vore supercoolt!

Reply
Malin Kjellin

Varför ska jag få vinna?

Jag har i hela mitt liv varit en “myskläder” tjej som ÄLSKAR att strosa runt i mina mjukisbyxor och tjocktröjor, visst det gick väl i mellanstadiet och i slutet av högstadiet när man var äldst och coolast och inte behövde bry sig. Men första året i gymnasiet kände jag att näe fan nu får de vara slut på det här, hur många killar blir attraherad av en mjukisbyxa liksom? Så jag gick och shoppade några blusar och svarta jeans för att de var ju sååååå fint och såååå mode just då. Jag kämpade på med att fixa mig varje dag och ha fina kläder men jag kände mig aldrig riktigt fin, de kändes inte som mig.

Så jag började sakta men säkert falla tillbaka till den gamla hängiga jag som alltid var ofixad och älskade tjocktröjor. Jag hade dock dumpat mjukisbrallorna i det här stadiet som tur var!

Men så tillslut träffade jag HAN, allt var så bra och jag började åter igen förstå att man faktiskt kände sig lite lyckligare när folk sa att man hade fina kläder och allt sånt. Så tack vare honom kom jag tillbaka till att bli glad rolig fräsh och snygg! MEN nu sista året på gymnasiet har det vänt till det ännu bättre, nu ÄLSKAR jag att vara fin, köpa kläder som är “inne” och har de senaste månaderna lagt en hel del pengar på dyrare märken och jag ÄLSKAR DET!
DÄRFÖR, för att kunna forstsätta att känna mig fin, kunna känna mig snygg och fräsh skulle jag såååå gärna vilja vinna ett plagg från IvyRevel, eftersom era kläder är sååå fina! Det skulle bli ytterligare en push åt rätt håll, en liten spark som säger att jag ska fortsätta.

För även om jag slänger av mig jeansen hemma och kryper ner i mina mjukisbrallor och myströjor så kan jag fortfarande vara snygg utanför mitt hem! ;)

Jag skulle uppskatta om detta inte plublicerades eftersom jag skäms lite över det hehe :)

Reply
Hilal

Hej Kenza!
Jag vill verkligen vinna den här tävlingen för att om jag ska vara ärlig så började jag gilla dig för typ 2 månader sedan. Och hade ingen chans att köpa något från din förra kollektion. Men nu är jag helt och hållet ADDICTED TO YOU! Jag längtar efter den nya höst kollektionen! Håller tummarna upp på att jag blir en av dom 5 vinnarna, jag kan inte ens tänka mig hur härligt det skulle va att vinna den här tävlingen och få en gratis valfri plagg från dig innan alla andra.:)

Reply
Mayah

Livet känns sådär extra jobbigt just nu. Ingenting går som det borde och just nu söker jag bara efter något litet som kunde pigga upp.
Så nu tänkte jag att om jag ska vara deprimerad kan jag väl lika gärna vara det i något som är jävligt snyggt.
stressed, depressed but well dressed. Typ.
Tack!

Reply
Hanna Broomé

Jag vill vinna för att “hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv.” -helt enkelt speglar den jag är, och den jag vill vara.
Detta känns så rätt, så mig, hade blivit så glad!

Min email: [email protected]

Reply
Johanna

“AW13 tar steget åt det hårdare & mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv.”

Redan denna mening får mig att falla för den kommande kollektionen då jag varje dag försöker vara precis det som beskrivs! Som nybliven storstadstjej som älskar att spontant upptäcka Stockholm med mina vänner skulle ett snyggt plagg från IvyRevel peppa mig att alltid tro på mig själv & vara självsäker. Ett plagg som sitter rätt och känns som “en själv” kan göra så himla stor skillnad! Det är därför jag tycker att jag skulle vara rätt person! :)

Reply
Claudia

Hej Kenza!

Jag är heeelt BROKE när det kommer till pengar. Sist jag samlade ihop mina pengar var när jag köpte en fin armbandsur till min mor för några tusenlappar – just för att hon är så fin och alltid finns där för mig. Jag älskar henne så sjukt mycket. Studiebidraget går för dagsläget inte till mig. Vi har så hemskt stora skulder.

En annan sak är att mina vänner ständigt ber mig att följa med de ut och festa eller gå ut på en fika som senare leder till att köpa kläder. Det är så surt att jag alltid måste tacka nej just för att jag inte har pengarna till att betala och jag avskyr att bli bjuden på saker. Jag vill kunna stå på mina egna ben samtidigt som jag med vilja vill ge bort mina pengar till min familj. Som jag tidigare nämnde så skrev jag att mitt studiebidrag inte gick till mig, och mina föräldrar vägrar ta emot de. Däremot köper jag fina gåvor för pengarna med omtanke, respekt och kärlek bakom varenda en. Det är nog svårare att tacka nej till en gåva än till pengar. Mina föräldrar vill jättegärna att jag ska spara mina pengar till när jag blir äldre.

När jag går ut gymnasiet vill jag så gärna bli fysiker, uppfinna något nytt, underlätta för människorna och bevisa att pengar inte alls är allt, utan att det även gäller att vara smart. Ett konkret exempel är just DU, Kenza. När du började hade du det tufft med pengar, men smart som du är har du kommit långt.

Jag tackar dig för att du läste, och ett fint plagg från IvyRevel skulle kunna få mig att se mer anständig och självsäker.

Med vänlig hälsning,
Claudia.

Reply
kapi Sich

I would love to be one of the first to EVER own an ivyrevel piece from the AW2013 collection, because i loved the last collection and i am a major fan of the brand and the amazing Kenza ( i even want to call my future kid kenza …i know i am a freak hahaha..:P ;)) !! I always support you Kenza in whatever you do and when you first said you are planning a clothing line i was moree than thrilled !!you have an amazing style and the good thing is the way your style is fearless and you cant order it in one direction and thats what ivyrevel stands for in my eyes. A girl who is fearless, can put serveral outfits together with one piece of clothing but still make the outfit express something different and still make her feel comfortable. And that one piece is the piece from the ivyrevel AW2013 collection and i want it so badly , just want to be the first to own it !! Because ivyrevel is the SHITTT Man and i know the collection will be amazing!!! and because i live in Germany there is also no way to ever get a picture with you, untill im done with school and i can hunt you :P ( just kidding ;D) Owning an ivyrevel AW2013 piece would be amazing and just make me feel better , honoured and make it up :P
ps. I love you Kenza!!! even when you grow old in 60 years..you will still be an old fashionista haha and i will always be your fan!!

Reply
Agnes

Hej! Jag skulle jätte gärna vinna för jag har dels haft dig som idol ända sen jag satt på samma flygplan som dig till Thailand, så det skulle kännas bra att ha något klädesplagg från din kollektion.
Jag älskar ivyrevels kläder, men jag har inte pengarna för att kunna köpa det. Just det där med att vara först skulle också vara riktigt kul, då kan ingen komma och påstå att man härmar de.. Hoppas verkligen att jag vinner kram :D

Reply
Nathalie

I höst fyller jag 25 år. 25!!! Livet är fantastiskt men en dag kommer det att ta slut och jag vill inte. “I wanna be forever young”. Även om jag inte blir yngre så vore det himlans fint att fira denna beryktade ålder i ett snyggt plagg.

Reply
Stina

Ååh jag skulle verkligen vilja vinna ett av plaggen! Jag har köpt större delen av Ivyrevel kollektionen och det skulle vara så roligt att få vara en av de första att bära något från den nya kollektionen! Jag bara älskar den stilrena looken med de tunna axelbanden på era klänningar och linnen och att få ännu ett plagg från Ivyrevel skulle göra mig så himla glad!!

Reply
Tilde

Hej kenza! :) jag är en tjej från Finland som älskar mode och älskar din stil! Du inspirerar mig något så otroligt mycket! :) jag skulle vilja vinna för att det skulle vara sjukt häftigt att få bära min idols designplagg, och vara en av de första i hela världen! :)

Reply
Samia

Hi,

I would love to win pieces from Ivy Revel before the launching due to my avant-gardist spirit, in fact I live in France and everytime that I put your clothes on I feel so special and unique, and everyone wants to know what I’m wearing, so flattering ! I was pleased by the clothes of the summer collection and I am definitely not worried about not seing the clothes before the launching and entering the giveaway because I feel like you can do no wrong !

Best of luck!

Reply
AvaAya

I LIKED IvyRevel’s page at FB, I’m the no. 3,496th “like”
my email is [email protected]
My motivation:

To be the first to own a piece from Ivyrevel
will take my wardrobe to another level.
I will sashay down in it at Stureplan
and show the world my modern fashion plan
I will wear it in great confidence,
in style and with playful influence.
Ivyrevel, cling to my body
and be my style eye candy
Kenza, I deserve to win
my life needs a fabulous spin!

Reply
Amanda

Jag skulle vilja vinna för att det finns inget bättre än ett nytt snyggt och prisvärt plagg. Jag älskar verkligen alla mina kläder och tar hand om dem med omsorg(haha som mina små bebisar). Har inget plagg från IvyRevel men åhhh vad jag suktade mycket efter mycket av grejerna i er första kollektion. Verkligen jobbigt att se hur snyggt allt var. Så då kommer nog höstkollektionen bli minst lika bra. Höst är min favoritsäsong när det gäller kläder och ggguuuuddd det är så svårt med såna här kommentarer men jag vill verkligen verkligen ha ett tänk vad jag skulle kunna skryta om det sen haha, nämen det skulle vara otroligt kul.
Har redan gillat på fb;)

Reply
Ewelina

Hej!
Jag skulle vilja vinna kläder av ivyrevel aw 13 för att det skulle vara kul med lite nya kläder i garderoben. Jag är bara 13 år så jag har då heller inget sätt att tjäna in egna pengar på

MVH Ewelina

Reply
Ines

Jag vill vinna ett plagg från IvyRevel för att jag vill ändra min klädstil.

Jag har alltid gillat din blogg och din stil, men har aldrig vågat klä mig ”mode-riktigt” och därför vill jag börja våga göra det nu. Att vinna ett plagg från IvyRevel skulle få mig att våga och ge mig en ny fresh start på min nya klädstil! Många kramar från Ines.

PS: jag har gillat IvyRevel’s FB-sida :)

Reply
Josefine

Jag går just nu igenom en stor kroppslig förändring där jag försöker leva sundare och träna. Jag är en stor tjej på 176cm och väger 95kg, men har gått ner från 103kg de senaste 5 veckorna, hurraa! Mycket av mina kläder är redan för stora så skulle bli överlycklig om jag fick ett plagg från IvyRevel, som en liten sporre att kunna komma i plagget så småningom =)

Reply
Blerta

Hejsan Kenza!

Jag har tänkt göra en modetidning eller något liknande sedan många år tillbaka.Men när jag fann din blogg växte intresset ännu mer.Det gjorde så att jag fick många idéer samt inspirationer. Det hade då varit jätte kul ifall jag vann något utav IVYREVEL- plagg och haft detta plagg som huvudämne,ett ämne jag kan utveckla mina tankar kring och samt ett bevis på att drömmar kan uppfyllas. Att just vinna ett plagg från en stark kvinna som dig är redan en dröm.

Reply
Hanna

Hejsan!
Det är inte ofta jag är med i tävlingar som den här så det skulle vart awesome ifall jag blev vald till en av de fem vinnarna. Jag älskar erat märke och kläder, klädstilen är såå snygg så man måste ju bara ha något därifrån. och garderoben behövs också fyllas på ibland med något extra snyggt;) Så det hade varit perfekt!
Att få hemskickat en vara först i världen kan jag inte beskriva, det skulle vara en riktigt härlig känsla tror jag!

Man kan vara omodern på två olika sätt och av olika orsaker. Antingen är man för sent ute eller för tidigt:D

Reply
Angelica Munkvall

Jag skulle hemskt gärna vilja vara först i världen med ett plagg från Ivy Revels höstlektion för att jag älskar era kläder! Alla plagg är så snygga och stilrena. Jag har inget plagg från Ivy Revel än, så det skulle vara jättekul att vinna ett plagg från höstkollektionen! + att det skulle vara coolt för mig att vinna eftersom att jag ser upp till dig så mycket. Så att vinna en tävling på din blogg skulle betyda så himla mycket!
Jag har gillat eran FB sida och följer IvyRevel på Instagram! Ni ska ha så mycket cred för Ivy Revel! Riktigt snygga kläder. Ha det bra! :)

Reply
SARA

Åh det hade vart så kul att vinna!
Har insätt att min höst-gaderob måste fyllas på, alldeles för lite stickade goa varma tröjor, för mycket tunna linnen och shorts.
Det hade vart så fräckt att äga ett plagg innan alla andra :)

Reply
Lisa

HEEEJ KENZA! funderade på ifall jag skulle ta min tid o delta eftersom jag flera ggr misslyckats på alla dina tävlingar haha! men lets give this one a try (IVYREVEL JUUU)! <3

jag vill ba börja med att säga att din blogg äger och jag har följt den sen jag var 13 år gammal! (17 idag) ^^ jag blir otroligt inspirerad av dig och stört ääääälskar din stil!

själv har jag flyttat t finland & går i en finlandssvensk skola, och blir så glad av att höra att mina vänner här även läser din blogg och tkr du e sjukt vacker! men tbka till tävlingen & min motivation :D

jag skulle sååå hemskt gärna vilja vinna denna tävling!! inte bara det men också att bli ärad att få bära första höst kollektionen :D jag själv äger ingen Ivy Revel plagg eftersom jag ännu inte fyllt 18 och inte kan beställa, så jag skulle bli världens gladaste ifall jag vinner ett plagg från din kollektion <3 har även en instagram (lisatranthi) där jag brukar lägga upp outfits, and oh man.. ett plagg fr ivy revel skulle jag bära flitigt! kraaam på dig och håller tummarna

Reply
Vendela Öst

Jag skulle vilja vinna ett plagg av IVYREVELS nya kollektion för att jag skulle vilja ha en ny topp, jag handlar alltid bara svarta tråkiga tröjor och behöver något med stil. KRAM!

Har gillat facebook sidan:)

Reply
Johanna

Hej Kenza! Jag skulle såå gärna vilja vinna ett plagg ur Ivyrevels kollektion säkert tillsammans med 1000 tals andra. Men varför just jag vill göra detta är för att jag för 2 år sedan startade mitt eget företag och fortfarande strular med att cashen ska rulla in som det ska så jag någon gång får sjunga med till Petters refräng och känna “ja för fasen det stämmer ju!” Allt detta tragglande har lett till en otroligt tråkig, sliten och tunn garderob. Så att få vinna ett plagg skulle verkligen lysa upp min dag. Och tänk att sedan, inom förhoppnigsvis inte allt för lång framtid få gå på en nice fest, klädd i något underbart och sjunga högt “pengar rullar in som det ska, det går bra nu!!”

Tills dess, Fake it untill you make it, och varför inte i något snyggt? ;D
Stor kram

Reply
sara

Jag har alltid inspirerats främst av dina höst- och vinteroutfits. Du har liksom visat att trots jävligt kallt väder kan man klä sig snyggt! Därför ser jag ännu mer fram emot denna kollektion – visst, sommarplaggena var snygga, men tror det här blir ännu bättre :) Och ja, helt säkert vill jag äga (minst!) ett plagg!

Reply
Siri Grassi

Jag vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag blir alltid så otroligt inspirerad av dig Kenza, vilket jag vet att jag kommer bli av dina kläder också. Jag fick aldrig chansen att äga ett plagg från din sommar kollektion vilket gjorde mig väldigt ledsen. Jag som aldrig någonsin har tur hoppas jag verkligen innerligt att jag har det just i den här tävlingen.

Reply
B

Jag har alltid velat ha ett plagg från Ivyrevel men har inte kunnat beställa hem något eftersom mina favorit plagg antingen är slut eller att jag faktiskt inte kommer in på hemsidan…
Skulle faktiskt bli jätte glad om jag vann ett plagg därifrån därför att det skulle lysa upp min höst lite, faktiskt så tror jag att det är något som skulle kunna lysa upp vilken höst som helst, men det skulle göra mig till en riktigt lycklig liten tjej!

Reply
Didi

Jag vill vara först i världen med att äga ett plagg från IvyRevel AW13 eftersom att jag tycker höst/vinter kläder är så mysiga men är så tråkig när det gäller mina outfits. Jag kör oftast på stilrena men tråkiga plagg, vilket resulterar i tråkiga outfits och av vad jag sett så har IvyRevel fina och snygga men samtidigt stilrena plagg, så det skulle vara roligt om det plagg som piffar upp och bryter min “vardagliga” stil är från IvyRevel och även vara först med att äga det plagget:)

Reply
ebba

vilken grym tävling! jag vill bli först i världen med att äga ett plagg från IvyRevel AW13 för att kläderna ifrån eran senaste kollektion var verkligen så fina o snygga men jag hade inte riktigt råd med ett plagg just då haha. och jag är säker på att eran andra kollektion lär va minst lika snygg!! o jag menar, hur fränt skulle det inte va att kunna säga “bär IvyRevels plagg, ett av de först i världen” haha ;)
hoppas på det bästa, din blogg är grym!
// ebba :)

Reply
Bettina

Först för att jag never ever vinner nåt, sen tycker jag att min vardag skulle lyxas upp med att få bära nåt så speciellt och säkerligen råsnyggt .

Reply
Ena

I want to be the first one to get a piece of the IvyRevel AW13 collection,because you Kenza are my style inspiration for three years now and I believe that every piece you designed or co-designed must be very trendy and fashionable. I also believe that it will suit my own personal style since you are so fierce and I’ll just have to love it :)

Reply
Sol Höglund

Vem vill inte ha något från en ny, spännande och okänd kollektion? Jag hoppas att jag är en av de som vinner framför allt eftersom du just beskrev mig när du beskrev hur kollektionen var. Jag är den där spontana självsäkra tjejen som gillar när det finns lite tufft och eget i mina kläder med en feminin känsla. Skulle vara jätteroligt att få chansen att prova dessa kläder eftersom att jag är väldigt modeintressead.

Puss och Hej!

Reply
Elin

Min garderob är blek och urtråkig! Det är sällan jag hittar kläder värda att köpa, men så bor jag ju också i en liten stad med typ fem klädaffärer. Den senaste tiden har jag försökt jobba upp självförtroendet delvis genom att klä mig snyggare, kläder jag aldrig trodde jag skulle våga bära och jag försöker att hitta mitt egna uttryck. Förra kollektionen var hur söt som helst och om jag blir utvald så skulle jag bli helt exciterad. Verkligen, det skulle göra min vecka som by the way har varit katastrofal.
Kram på dig!

Reply
Mikaela

Hej!
Vill jäättegärna ha ett av plaggen! :D älskar din stil och kläderna från Ivyrevel är så otroligt fina, låter så klyschigt och så säger väl alla, men what to do! Och att få det innan alla andra vore så jäkla häftigt! :D

Keep up the good work! :D <3

Reply
Lovisa D

Anledningen till att jag bör vinna är såklart enligt mig många. Den främsta är att jag varje dag och varje gång jag går in på din blogg blir inspirerad av deras kläder och hur du matchar dem. Försöker på något vis hitta liknande kläder som ger samma känsla men väldigt billigt, har tyvärr inte så mycket pengar att lägga på kläder just nu då jag är student och inte hittar något fast jobb. Dem pengarna jag har sparar jag till att åka till ett barnhem jag ska arbeta på under 4 månader.

Hoppas att ni tycker att min nominering är värd ett pris!

Massa kramar :D

Reply
Frida Sofia

I really want to win because……….. well I simply love clothes :) I love dressing up for fun and it would be awesome to have more clothes to “play” with (and wear of course)

Love from Denmark

Reply
Lisa

Gaaah! Skulle galet gärna vilja bära klädesplagg från IvyRevel, då förra kollektionen var grym och du vackra människa är ännu grymmare! Gillar att ni denna gången tänkt köra på en lite hårdare känsla också, så här till hösten. Håller tummarna nu och fortsätt med det du gör bäst Kenza -att vara du! Puss och kram /Lisa

Reply
Judith

Jag skulle vilja vara den första i världen att få äga ett IvyRevel AW13 plagg eftersom det skulle vara en riktigt häftig känsla att säga “Jag är den första i världen att få äga ett IvyRevel AW13 plagg” – självkänslan skulle bli ännu större pga den meningen än bara just själva känslan att ens få äga ett av dessa plagg.

Det är nästan samma känsla som att säga “Jag är den rikaste kvinnan i världen och klarar allt bara jag bestämmer mig för det”

Dessutom då om man skulle vara en av de FEM personer som vinner av troligtvis flera tusen som deltar – det skulle vara så himla kul!

Reply
Julia

Dear Kenza! I would love to win a piece of the new collection of Ivyrevel and be the first person who sees and owns it because I already loved your last collection and I’m sure you have put a lot of work in it again :-)P.S. I think you are the most beautiful woman in the whole world! :-*

( [email protected] )

Reply
Linn

Jag skulle vilja vinna ett ivyrevel plagg eftersom jag för det första ser upp till dig väldigt mycket! hur coolt skulle det inte vara att få vara en av dom första att äga ett av dina plagg?! Och sen så har jag alltid suttit och suktat efter alla plaggen på ivyrevel så man vet ju helt klart att dom kommer vara sjukt snygga! Men har aldrig haft chansen att kunna köpa ett plagg eftersom jag är student och lever på mina 1050 kr i månaden…
Jag hoppas verkligen att jag får chansen att få vinna ett plagg!! puss och kram

Reply
Emma Ekvall

Hej Kenza! :)
Först vill jag bara säga att jag är jättetaksam att du ger dina läsare (mig) chansen att vinna plagg från Ivyrevel. Och det är helt skjukt att man får välja vilket plagg man vill!!!
Det är också en jättebonus att jag har chansen att vinna kläder från eran höstkollektion, för att jag ÄLSKAR höstmodet, helt klart det bästa modet på hela året!

Bokstavligt talat skulle jag villja ha allt från Ivyrevel men en tjej på 15 år har inte så mycket pengar, haha! :P Men jag skulle bli super-duper-lycklig om jag vann<3
( tycker det även är coolt att man får se kollektionen innan alla andra! )
Åhhh, jag vill verkligen vinna…aja hoppas på det bästa!
Många kramar Emma! <3 :)

Reply
Dannica

Jag älskar mode och jag tycker jag har bra stil egentligen, det är bara att jag inte alltid har råd att visa upp det. Om jag skulle vinna skulle jag bli både tacksam och mycket glad och antagligen skulle jag bära kläderna tills de blev helt slitna! (även om jag skulle ta hand om dem som älskade små husdjur!)

Reply
Matilda K

Hej Kenza!

Mitt namn är Matilda och jag är 16 år gammal, och är bosatt i en liten stad i Skåne. Jag älskar verkligen mode och förstår varför just du av alla har blivit en så stor mode ikon!

Det är svårt att skriva varför just jag av alla tusen människor där ute ska vinna just din tävling, men jag kan hjälpa dig att förstå hur glad jag skulle bli över att vinna ett plagg från IvyRevel :)

– Jag älskar såklart alla dina kollektioner du gjort, smyckena, dina jackor och självklart ditt senaste projekt, IvyRevel. Dina kollektioner är verkligen allt man kan önska sig från topp till tå.
Din klädes kollektion tycker jag är något vassare och unikare än anda liknande plagg man kan köpa i butikerna och skulle bli världens lyckligaste på denna jord om jag fick chansen att vinna ett plagg ur IvyRevel’s nya kollektionen och få sticka ut i mängden! :D

Kram Matilda

Reply
filippa

Hade så gärna velat vinna! Älskar kläderna och tycker de är sjukt snygga, att även vara först med ett plagg därifrån hade ju varit en dröm. Och med ett barnbidrag som ska räcka till nästan allt förutom mat har man svårt att ha råd med snygga kläder som dessa. Jag älskar din blogg och har följt den så länge jag minns, har gillat fb sidan med. Hade blivit så otroligt glad om jag vann!

Reply
Melina

Jag är en tjej som har stora drömmar, mode är mitt största intresse något som gör dagarna i skolan & fritiden roligt! Min största dröm skulle vara att bli en av världens mest kända mode-designrar, varför jag just skulle vilja vinna ett plagg från ivyrevel är för jag älskar detta märke & alla snygga outfits man kan skapa med bara en sjukt snygg ivyrevel tröja, att bli först i världen med detta skulle betyda mer än vad någon kan ana & du kenza är min stora förebild! Du får så unga tjejer som mig att bli motiverade till mode branschen och kämpa för sina drömmar,du är så motiverande med din styrka! Att vinna ett plagg skulle betyda sjukt mycket för mig efter mycket motgångar år 2013!

Reply
Johanna

Jag skulle vilja vinna därför att det finns så många fina plagg från IVYREVEL som jag vill ha men har inte råd. Detta skulle vara ett ypperligt tillfälle att få ett valfritt plagg som jag kan ge till min underbara syster när hon fyller år, hon skulle bli så himmla glad :)

Gillade IVYREVEL Facebook sida med.
Jag håller tummarna.

Min mejl är: [email protected]

Kramar Johanna

Reply
Evelyn Wendelius

Nu när hösten börjar komma är jag skjukt taggad på att piffa upp min garderob lite granna! Att ha ett IvyRevel plagg hängandes i min garderob skulle vara underbart! Och vara först med att ha det!? Jag skulle gå rak i ryggen på stan och känna mig stolt att visa upp någonting från denna kollektion!
Puss och kram!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*