• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Corinne

Jag skulle vilja ha ett AW13 plagg för att jag tycker det är viktigt att man vågar vara sig själv och stå på sig. Jag jobbar med barn på somrarna och jag försöker alltid lära dem att det viktigaste är att man vågar vara just den man är och att ingen får trycka ner någon. AW13 kollektionen är perfekt för mig eftersom kollektionen handlar om just det: att vara sig själv och stå på sig. Jag har, ända sedan ni lanserade de första plaggen, drömt om ett Ivyrevel plagg och jag skulle bli så glad om jag skulle få äga ett :)
Corinne

Reply
Alicia

Hej!
Jag tycker att jag borde vinna ett plagg från ivyrevel för att jag förtjänar det. Inte för att jag har blivit mobbad hela mitt liv eller för att jag har det jobbigt hemma. Jag är en helt vanlig tjej som lägger ner all min tid på att plugga för att kunna lyckas efter skolan och läsa vidare och få ett bar jobb. Jag kommer inte från någon rik familj men inte heller en fattig men jag är inte den som altid har pengar i fickan och kan köpa en väldig massa saker.

Jag får alltid kämpa för att få saker av mina föräldrar och skulle verkligen vilja ha lite fina höstkläder. Jag skulle se en vinst i den här tävlingen lite som en belöning för allt hårt arbete i skolan. Men det finns många som jobbar hårt i skolan så jag kan inte ge dig en speciell anledning varför just jag förtjänar det utan det enda jag kan berätta för sig är hur hårt jag alltid kämpar och hur extremt roligt det hade varit att få något som man inte har behövt kämpa för utan som kommer på posten och ger dig lite lycka i den gråa vardagen! Särskilt nu när det är prov period i skolan!

Hoppas du ser och läser min motivering och tycker att jag förtjänar det lika mycket som jag själv tycker, hehe! Ha det skönt Kenza och jag hoppas allt löser sig med din pappa! mvh. Alicia <333

Reply
Allyne

1. jag vill vinna för att jag tycker du är en sån fantastisk förebild!har följt din blogg i över 1 år och älskar allt du gör och dina kläder är helt fantastiska! har inte råd att köpa kläderna (ganska dyra) men älskar dom sjukt! är verkligen helt kär i dom och jag vet att dom här kommer vara miinst lika fina!

Reply
Emelie Winquist

Hej hej!
Anledningen att jag vill vara först med ett plagg från Ivyrevel´s AW13 kollektion är faktiskt för att jag inte har någon plagg från dom alls. Min ena kompis har en klänning där ifrån och den är ju helt underbar! Men det har helt enkelt inte blivit av att jag har handlat något därifrån, plånboken är inte proppfull nu heller så det lär inte bli av på ett tag så vad passade då bättre än att vara med i denna tävlingen? Detta märke har varit ett märke där något klädesplagg från märket (vad som helst egentligen) har stått högst upp på min önskelista hur länge som helst så jag håller verkligen tummarna nu.
Btw, Kenza jag har läst din blogg dagligen i några år nu. Grym är du!

Reply
Anna Telle

I want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece because I love the idea of getting to own somthing from IvyRevel.

Reply
Malin

Jag skulle verkligen vilja ha ett IvyRevel AW13-plagg att peppa mig själv med att köra sista (femte!) året på högskolan, att kunna göra det med stil, och ha något fint att ha på mig efter att ha gått ner 10 kg!
Kram! Mail: [email protected]

Reply
Erica

Hej!
Blev helt till mig när jag läste det här inlägget, älskar och inspireras mycket av IvyRevel’s kläder och hoppas bara på det bästa nu. Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion eftersom att din beskrivning av kollektionen verkar passa mig, eller jaa, rättare sagt den tjej jag vill vara. Jag har tidigare varit mycket osäker i mig själv, följt normen och därmed härmat omgivningen i både utseénde och beteénde. Nyligen fick jag 3 underbara vänner och på så sätt har mitt självförtroende förbättrats. Tyvärr är min garderob fortfarande fylld med kläder som nog en stor del av Sveriges tonåringar använder. Därför tror jag att ett klädesplagg från eran kollektion skulle inspirera mig till en bättre klädstil och, om jag får hoppas, ett till steg upp, vad det gäller mitt självförtoende.
Kram!

Reply
Henrietta Nordström

Hej Kenza! Jag älskar din blogg och har läst den nästan dagligen i flera år. De stunder då jag saknar fantasi och det känns som att inga kläder passar blir jag alltid inspirerad av dina outfit-bilder och hur du tar trender och anpassar dem till din egen stil. Ett stort intresse hos mig är kläder och mode. Tyvärr så bor jag i en väldigt liten stad och den enda bra klädbutiken som finns här är hm. jag älskar att åka till Stockholm över dagen och springa från affär till affär. Jag brukar sitta som klistrad framför olika modebloggar en vecka innan för att se vilka kommande trender som jag gillar för att veta vad jag ska leta efter i Stockholm, haha. Tåg fram och tillbaka från Stockholm kostar ca 300 kr och på grund av att jag fortfarande går i skolan så har jag inte råd att åka särskilt ofta. Du är verkligen min stilförebild och jag blev överlycklig när du släppte nyheten om IVYREVEL. Att få vara en av de första i världen att bära ett av de nya plaggen skulle var helt underbart. Kram Henrietta

Reply
Nellie w

Åååh du fattar inte hur länge jag har väntat på en tävling för IvyRevel!
Jag är då 13 år med en 13årings normala ekonomi. Jag har följt sin blogg sen jag var 10 år och du fick mig intresserad av mode. Min syster har din Jofama by Kenza 3 jacka och den har jag lånat en hel del kan jag säga.
Jag älskade din senaste kollektion som du släppte i somras, men tyvärr var det mesta för dyrt för mig. Jag antar att du säkert kommer släppa nån jacka, tröja (tjock) och någon nederdel och det är jag veeeeeeerkligen i behov av. IvyRevel är verkligen min smak och om jag skulle vinna något av kollektionen skulle det vara en perfekt doppresent haha (konfirmations-dags och jag är inte döpt än haha)! Annars: fortsätt som du gör med bloggen, puss!!
Ps: din FB sida har jag gillat för lääääänge sen!

Reply
Fanny

Hej Kenza!

Jag fick precis mejlet om höstcollectionens släpp och insåg att det var på min självaste födelsedag (22 sep). Inte vilken födelsedag som helst utan den guldiga siffran 18. Skulle vara den perfekta födelsedagspresenten och outfit för min första (lagliga) partynatt.

Peace

Reply
rebecca

Du är verkligen en stor förebild för mig Kenza, du har fått mig att tro på mig själv och mina drömmar, och att få äga ett av Ivyrevels plagg är för mig, något jag drömt om sen jag hörde att du höll på att jobba på ett eget klädmärke! Själv är jag en tjej som bor i malmö och läser på gymnasiet, och som du säkert vet så har många inte det lätt med ekonomin i denna åldern, jag är en av dem. Därför skulle det vara en OTROLIGT stor ära att få vinna ett plagg från den nya kollektionen, jag hade blivit så fantastiskt glad, och du hade uppfyllt en av mina många drömmar- Att få äga ett riktigt snyggt Ivyrevelplagg… Designat av den fantastiska Kenza! Jag är medveten om att chansen att jag är en av vinnarna är otroligt liten, men om man aldrig försöker så kan man aldrig vinna, eller hur? ;D Tack för att du tog dig tid att läsa detta, ha en underbar dag!:D

Reply
Q.Huang

Hösten är så himla mysig och höstkläder är bara för fina! Stickadetröjor är nog det mysigaste som finns! Det finns inte så mycket att motivera, vem vill inte vinna något från ivy revel? Dessutom är det inte alls lite speciellt att vara en av de första som bär på ivy revels höstkollektion!

Reply
fredrika

Jag vill vinna ett ivyrevel plagg eftersom det helt enkelt vore ascoolt att vinna det tänk att vara först med ett sånt plagg! Hallå hur fränt?
Dessutom gillar jag verkligen ivyrevel

Reply
Klara

Hej, först och främst vilken fantastisk blogg och kvinna du är Kenza! Varför skulle jag då vilja äga ett nytt ivyrevel plagg? Jag vill stolt visa upp dina kläder och sprida kläderna i hela norrbotten. De förtjänas att synas här uppe också. Kläder gör mig glad och behövs varje dag.

Reply
Melika

Heey :) Ja vem skulle inte vilja vinna? Men jag skulle bli väldigt glad eftersom jag nu på senare tid har börjat få ett intresse för mode och kläder, innan så brydde jag mig inte så mycket om sånt. Men jag brukar ha svårt för att hitta saker som jag tycker är fina även i passformen på mig och sedan i ett rimligt pris. Så jag tycker det skulle vara en cool grej att få vinna inte bara ett valfritt plagg men vara först med det! :D (Uppskattar verkligen att du gör de här tävlingarna för dina läsare, super kul)

Reply
Marjolein

Hi Kenza,

First of all i’d like to say that me and my sister really love your blog!! The reason I want to win a piece of ivyrevels new collection is because it´s my sisters birthday soon and she loves ivyrevel. I really want to give her a special gift because I’m studying abroad so I can´t be there on her birthday, getting a first piece of the ivyrevel collection would definitely make up for that. I hope you´ll consider me, or rather my sister as one of your winners.

xx Marjolein

Reply
Denise

Åh vilken grym tävling!! Måste säga att ni har lyckats väldigt bra med IvyRevel, och det kommer säkert vara minst lika snygga kläder denna kollektion som den förra! Men anledningen till att jag vill vinna är nog för att jag älskar mode och kläder och har alltid gjort, jag har bara varit så osäker hela tiden. Du har inspirerat mig så mycket och nu är jag så trött på att bry mig om vad andra tycker. Så från och med den här hösten ska jag bära precis vad jag gillar, och vad passar då inte bättre än ett fint plagg från er? :D

Reply
Agnes

Jag skulle vilja ha ett plagg ut kollektionen som en uppmuntrande höstpepp, för just nu ser det inte så kul ut. Jag har för tillfället ingenstans och har därför fått flytta hem till mina föräldrar utanför stan, det känns lite tungt efter att ha bott själv i flera år. Jag blev lovad en plats som inneboende, men den gav värden bort till någon annan utan att tala om det så jag fick veta det idag när jag skulle åka dit för att skriva kontrakt. Jag är inte så himla nöjd med tillvaron just nu alltså, så en liten uppmuntran skulle vara fint! Ha det bra!

Reply
Anna

Glädje är bara ordet. I en tjejs garderob finns allt mellan himmel och jord men en pank tonårstjej som man är så har det stått stilla nu under en lång period. Jag sparar och sparar och ett ivy revel plagg går bara att drömma om. Snart ska jag dessutom på en gala och hur fräckt vore det inte att få känna sig som prinsessan i lokalen. Denna barndomsdröm känns i nuläget omöjlig men efter idag vet jag att den kanske, äntligen kan få bli sann.

Reply
Sandra

Under min graviditet gick jag upp 23 kg, nu 5 månader senare har jag ned 26 kg med träning, bra mat och motivation. Vill så gärna unna mig en ny garderob men mammapenningen tillåter bara kläder till min lille son. Tro det eller ej, men det är faktiskt roligare att handla till honom:) Ett plagg från din kollektion skulle kännas väldigt lyxigt och upplyftande! Kramar

Reply
Ellen T

Jag vill gärna ha ett plagg från YvyRevel´s AW13-kollektion därför att: Jag trivs bäst i höstkläder, hösten är lätt årets bästa årstid! Då vill jag gärna vara “höstsnygg” i YvyRevel´s nya kollektion!
Sen så bor jag i en hyffsad liten stad och då vill man inte ha samma kläder som alla andra, sticka ut lite kanske. Jag känner på mig att denna nya kollektionen kommer passa mig som handen i handsken “hårdare och mörkare,självsäkra,lekfulla,spontana stadstjejen!”

Reply
Jessika Warvne

Hej IvyRevel gänget!
Jag skulle faktiskt vilja vinna ett plagg till min underbara mamma, eftersom jag sitter på andra sidan jorden just nu och jag saknar henne någon fruktansvärt. Hon ställer alltid upp och peppar mig igenom motgångar och skrattar med mig i mina framgångar. Så, jag tycker helt enkelt att hon är värd ett plagg från IvyRevel. Hoppas ni tycker det med :)

min mejl är: [email protected]

Ha en superfin dag!
Kramar

Reply
Jennie

Wow! Va spännande.
Jag vill vinna för att förbereda mig för hösten. Jag är redo för det mörka färgerna och eftersom första kollektionen var lite för girlie för mig tror jag denna kommer va helt outstanding!

Reply
Winnie

Jag vill bli först i världen med att äga ett plagg från AW13 för min pappa tycker att det är onödigt att lägga så mycket pengar på ett klädesplagg så det skulle vara sjukt kul att vinna något man verkligen vill ha men inte kan köpa (är under 18 så kan inte beställa själv). Sen tycker jag att kläderna i Ivyrevel är så sjukt snygga och stilrena. Har gillat facebook sidan och håller tummarna!
Vill även säga att jag ääälskaaar din stil och blogg, stark är du Kenza! :*

Reply
elina

Tänk att vara först i världen med något. Och tänk att vara först i världen med IvyRevel’s nya kollektion!!! Blir alldeles sprallig bara av att läsa om det. Liksom pirrig i magen, haha! Jag verkligen ÄLSKAR plaggen som jag beställde ur sommarkollektionen, och är så grymt förväntansfull inför höstkollektionen! Är helt övertygad om att jag kommer tycka om dessa kläder precis lika mycket. Kan inte vänta tills jag får se dem! Om jag skulle få chansen att se den nya kollektionen före alla andra, och dessutom vara först av alla att få ett plagg levererat till mig, så skulle jag nog spricka av lycka och glädje. På riktigt. Vilken grej det skulle vara!!! Drömmen! ÅH

Reply
Natalie.N

Hej kenza jag måste börja med att säga att jag älskar din blogg och din stil så det skulle vara så himla roligt att få finna ett plagg från ivyrevel har själv inte råd att köpa därifrån så därför skulle jag jättegärna vinna

Reply
Lydia

Hej Kenza! Jag vill vinna för att jag verkligen gillade Ivyrevels förra kollektion, och därför är jag nyfiken på denna. :) Ett trevligt höstplagg skulle ju inte heller sitta helt fel…

Reply
Emma-Karin Hiller

Hej Kenza :)
Jag skulle verkligen tycka att det var grymt ballt att få vara först av alla att få välja ett plagg! Dels så har jag tyvärr inte haft råd att köpa något ur den fina sommarkollektionen, och ärligt talat, finns det något bättre än höstkläder? Ja, att vara ALLRA först att äga ett IVYREVEL höstplagg! Skulle va så kul att få vara med om detta, kram på dig!
/Emma-Karin
Mail: [email protected]

Reply
Ragad

Jag vill vara fin i den och för att kunna sprida glädje när jag har plagget på mig.

Reply
Michaela

IvyRevel skulle jag bära upp med stolthet och att vara först ut med ett plagg ifrån er kollektion vore en ära! Varför jag skulle vara den som blir utvald till att bli en av de fem första som får bära ett plagg ur er kollektion är för att jag som nybliven student aldrig kommer kunna köpa mig ett plagg därifrån själv men som så gärna önskar det. Det skulle bli ett ljus i den annars väldigt mörka vardagen :)

Självklart följer jag alla uppdateringar på facebook!

Reply
Lucija

I was so excited when I saw, on instagram, that I could win a piece from Ivyrevel cause I’ve been following your work since the launch of the first line. I really fall in love with every piece but unfortunately you don’t ship to my beautiful, but small country Croatia. I’d be so happy to be the first to wear something from your fall collection not only in the world but in Croatia too :)Thank youu!!

Reply
Love

Jag vill bli först i världen med ett Ivyrevel AW13 plagg för att jag aldrig är först med någonting. Alla mina kompisar pratar alltid om ny musik eller nya filmer och jag står där och fattar ingenting om vad de pratar om. Det vore kul att bli först med någonting för en gångs skull. Du är en stor förebild för mig och jag älskar din blogg och alla dina outfits. Du är så otroligt stark och jag tänkte att om jag hade ett Ivyrevel plagg skulle jag bli mer som du.
Och sen att Ivyrevel plagg alltid är asballa är ju såklart ett stort plus.

Reply
Camilla

Jeg vil gjerne være en av de første til å få et plagg fra Ivyrevel sin AW 13 kolleksjon fordi jeg er glad i klær og mote, og tror at et plagg fra Ivyrevel vil være et plagg som passer i min garderobe og kan gjøre ethvert antrekk kult og annerledes.

Reply
Johanna Lindström

Hej! Jag har en underbar dotter på 1 1/2 år som är världens sötaste lilla vilding. Under graviditeten köpte jag inga mammakläder alls. Klarade mig bra, förutom att alla mina byxor tillslut sprack på insida lår. Och de kläder som inte gick sönder kändes inte alls roliga att sätta på sig sen när Stella väl var född. Det har ändå gått ganska lång tid, och jag har fyllt på garderoben litegrann. Men det är ju sååå mycket roligare att köpa kläder till en liten tjej som växer så det knakar. Nu ekar min garderob tom och jag är i desperat behov av kläder. Det skulle vara en ära att få börja fylla garderoben med ett av dina plagg. Vardagslyx så det skriker om det!

Reply
Rebecka

Jag önskar att jag vann för jag är väldigt modeintresserad och älskade kläderna från den tidigare kollektionen! Jag har aldrig vunnit en tävling innan så därför skulle det vara speciellt roligt att vinna just denna tävlingen! Behöver verkligen fylla på garderoben till hösten!
Plus jag gillar er fb sida :D

Reply
Lena

Hej fina Kenza! Tyckte eran senaste kollektion var jättefin, och ser fram emot den nya kollektionen! Jag skulle jättegärna vilja vinna, och för det första skulle jag bli jätteglad för att jag aldrig vunnit en tävling innan, men för det andra så skulle jag bli jätteglad eftersom jag verkligen inte har mycket pengar att röra mig med, och jag älskar snygga kläder. Har studiebidraget, men det är ju inte så mycket att hurra för direkt, och mina föräldrar har inte råd att ge mig massa extra pengar för att köpa kläder. Och skulle både jättegärna vilja ha och behöva ett nytt fint plagg att inviga min favorit årstid hösten med! :) Sen har jag läst din blogg i flera år och alltid inspirerats av dig.
Vet att att det i stort sett är omöjligt att vinna en sånhär tävling med så många som är med, men ett försök är alltid värt!
Kram på dig!

Reply
Amanda Malmborg

Det vore fantastiskt kul att få vinna plaggen eftersom att jag älskar mode men aldrig har haft råd! Kanske låter som en klyschig lögn men i mitt fall har rean alltid varit stället där jag kan passa på annars blir det inget. Hade varit grymt kul att för första gången få bära ett par as grymma kläder och visa upp sig lite för en gångs skull! :)
Gillar självklart på Facebook också.

Reply
Sofie

”*Gulligt svar om varför jag förtjänar priset och en liten snyfthistoria om hur jag är en fattig student*” – Eller så nöjer jag mig med faktumet att IvyRevel har dösnygga kläder som vilken tjej som helst skulle vilja ha.

Reply
Jessica

Hej Kenza!
De flesta jag känner hatar hösten. I alla fall de som bor i Sverige. Mörkret blir tätare, kylan sätter in och det finns ungefär en regnfri dag per månad.
Men jag? Jag älskar den. Inte bara för att jag får en ursäkt att stanna inne med en bok, te och filt. Inte bara för att världen blir mycket vackrare med löv, färger och det speciella solljuset. Utan på grund av att man får börja om. I och med att alla sorts terminer börjar får man lov att vända blad, strukturera om i sin tillvaro och helt enkelt bli den människan man vill. Detta försöker jag uttrycka jag med hjälp av kläder. Varje höst brukar jag bli inspirerad att prova nånting nytt, våga lite mer.
Men årets höstkollektioner i affärerna har gjort mig besviken. De har inte riktigt vad jag letar efter. Därför litar jag på IvyRevel. Jag litar på att ni kan influera mig att uttrycka mig själv, mitt nya jag. Helt och fullt.
Ha en mysig höst! <3

Reply
Maryette Karring

För att du designar så sjukt snygga kläder och jag skulle gärna visa upp dem här i Helsingfors (Finland) så andra får se hur duktiga stylister det finns i Sverige! Du gör ett grymt jobb och jag hoppas du fortsätter lansera kollektioner länge än :)

Reply
Rebecka

Hej Kenza! Jag är riktigt dålig på att motivera till varför jag ska vinna, men I’ll give it a try såklart. Jag ska vara en av vinnarna för att jag stämmer överens med beskrivningen av kollektionen. Jag är en väldigt spontan och glad tjej och har på senaste tiden blivigt mer självsäker och nöjd över den jag är (något jag kämpat hårt med). Men med utåtrikade egenskaper behöver man mysiga och snygga höstkläder från fabulösa Ivyrevel, så att all fokus inte jämt står på en själv. Jag är också säker på att kläderna tvärtom kan lyfta fram mig själv ännu mer. Med snygga kläder får man stärkt självförtroende och känner sig en smula bättre helt enkelt! Det jag hittils sett av Ivyrevel är 100% jag. ÄLSKAR VARTENDA KLÄDESPLAGG! Och jag tycker att min motivation inte blev så illa, därför kan du ta och skicka ett finfint paket på posten till mig :) p.s. jag har såklart gillat facebooksidan

Reply
Sophie

Hej!

Jag skulle vilja vara först i världen med ett Ivy Revel AW-13 plagg därför att jag har haft (och har) det väldigt tufft den senaste tiden. Jobbar tre olika jobb för att skrapa ihop till hyra och mat, samtidigt som jag pluggar distans på KOMVUX (matte, kemi och fysik) och laddar inför högskoleprovet. Allt för att nå drömmen att bli veterinär… Det är tufft att vara fattigare än en student, och jag kämpar stenhårt på min utbildning trots jobb. Tyvärr gör det att jag måste välja bort viss lyx, till exempel shopping… Därför skulle ett plagg från Ivy Revel göra min höst ljusare igen, tänk att kunna klä upp sig och känna sig vacker mitt i all stress? Hade blivit SÅ lycklig!,

Kram!
Sophie

Reply
Elin

Hej!
Jag skulle vilja vinna för att du är en av mina största inspirationer, du är en av de få som tagit sig upp på bloggtoppen utan att provocera och hålla på.
Du har liksom varit dig själv och det är så jag försöker vara också
Dessutom är du sinnessjukt snygg och du får en att vilja klä sig snyggt varje dag och dina plagg är verkligen sjukt grymma!
Jag har tänkt innan på att köpa något från ivyrevel men jag får inte så mycket pengar så jag är lite snål hehe
kram!

Reply
Anita

I think that I should be the first one to own the IvyRevel AW13 piece because I love fashion and I am a fashion blogger, which means that I love to follow new trends. I have also been following for blog for 4 years now and you are my inspiration for my fashion posts, because I love your style and I know that your collection will look amazing!! I hope you choose me or at least visit my blog and comment it :) http://www.lovethisthread.blogspot.com

Reply
Emelie

Hej :) Jag vill vinna ett IvyRevel-plagg för att ni först och främst har så otroligt snygga kläder, det finns något för alla. Jag är 23 år och är student, vilket innebär att jag inte har några pengar över när mat, hyra och räkningar har betalats. Jag behöver verkligen något nytt i garderoben då jag dessutom gått upp lite i vikt och inte har något som passar längre. Jag skulle bli så lycklig om jag vann, så att jag kan få känna mig fin :)

Reply
Paula Marchis

Det skulle vara en STOR ära att få vara med och vinna ett plagg från det chicaste klädmärket någonsin!! Jag bara längtar tills den nya kollektionen släpps ut!
Jag har följt din blogg Kenza i nästan 3 år och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du är en fantastisk kvinna som har det perfekta livet!
“be proud of who you are and for who you have become, people like me can just dream about the life you have in this moment. Forget all the bad memories of the past and focus on the bright future because you have the life worth living for.
//Kramar från Paula :)

Reply
Marta

Hi : )

I’m Marta, coming from Opole – Poland. Actually I’m on Erasmus Program with my boyfriend in Italy. We study in a small city Pavia, 20km near Milano. Many people say, that Italy and exactly the city Milano is one of the most popular place of style and fashion. Sometimes when I see the people who are wearing so sophisticated clothes, I feel like lost ;) Polish fashion has never been ahead…

Why I want to win the competition? I would really like to show that a girl from Poland could find such modern clothes. I’m pretty sure that I could make an impression, about fashion even among Italian.

Greetings from Pavia!

Marta Olszewska
e-mail: [email protected]

Reply
Ida Ohlsson

Jag vill vara först med era kläder då jag precis efter mammaledighet ska börja jobba och ska äntligen klä upp mig till jobbet. då hade det varit perfekt att vinna kläder =)

Reply
Melina

Först i världen vill jag vara,
något man sällan får erfara.
Med AW plagg av högsta kvalité
ska min omgivning allt få se.
Stilig som få, nästan modell
bärandes kläder från IvyRevel.

Reply
Alexandra

Jag skulle vilja vinna för de skulle vara hur coolt som helst att vinna en av de första ivyrel palggen från AW13, särskilt när ens förebild har designat de. Jag har nyligen blivit modell och du är stor insparon till de. Själv tycker jag att min stil är ganska tråkig, använder mest jeans och tshirts. Jag skulle helt klart behöva ett plagg som är lite “ballare” vill ha lite mer stil och självsäkerhet. Vill inte ha kläder som alla andra vill ha en egen stil.
<3

Reply
Elsa Taylor

Jag är en tjej på 17 år som verkligen ÄLSKAR att träna:D Jag går i cheerleading, vilket är mitt stora intresse men jag tränar även mycket utanför det. Mitt andra stora intresse är kläder och mode! Jag älskar att klä upp mig även om jag inte gör det så ofta då jag tränar helg och.. tja, det blir inte av helt enkelt.
Därför skulle jag bli så oerhört glad om jag vann så jag kunde klä mig vardagsfin i något av det fina plaggen från Ivyrevel som dessutom är ett märke jag avgudar!! <3 kramar

[email protected]

Reply
Lovisa Wallström

Hej Kenza!
Jag hade velat vinna dels för att min lilla budget tyvärr knappt räcker till ett plagg och dels för att IvyRevel har så himla fina kläder. Är helt övertygad att kläderna har bra kvalité också vilket är svårt att hitta på tillexempel H&M som har de priserna som passar mig. Jag vinner typ aldrig för jag har värsta oturen haha så jag skulle bli överlycklig om jag vann. Kraaaam!

Reply
Magdalena

Åh vad jag skulle skryta med mitt ivyRevel plagg om jag vann! Herregud vad glad jag skulle bli! Jag vill verkligen vinna eftersom det skulle pigga upp den här tråkiga hösten. Jag har ingenting roligt att se fram emot så om du vill göra mig en tjänst och göra mig till världens lyckligaste så är jag jättetacksam! :)

Du är bäst!

Reply
Monia

Kläder är mitt liv, kläder uttrycker en stil om den jag är och den jag kommer att bli. Fattig eller rik, kläder är starkare än ett våldsamt skrik. Så med ett nytt plagg från IvyRevel vill jag utstråla denna fräcka stil som is yet coming to be in the last of two thousand thirteen. When the cold and drakness comes n’ takes over the light and heat all you need is a piece from IvyRevel Fall13. So no matter if you are swedish or foreign fashion is my and every girls best friend! ❤

Reply
Rebecka

Herre Gud, jag som tycker det är så svårt att motivera! haha
Så jag går väl lite rakt på sak,
Jag tycker att ni på IvyRevel har fixat fram ett grymt märke som har så mycket snygga kläder! Så det skulle minst sagt vara en dröm att få bli en av vinnarna i denna tävling, såhär precis innan hösten :-)

Ha det bäst, kram!

Reply
Monia

Kläder är mitt liv, kläder uttrycker en stil om den jag är och den jag kommer att bli. Fattig eller rik, kläder är starkare än ett våldsamt skrik. Så med ett nytt plagg från IvyRevel vill jag utstråla denna fräcka stil som is yet coming to be in the last of two thousand thirteen. When the cold and drakness comes n’ takes over the light and heat all you need is a piece from IvyRevel AW13. So no matter if you are swedish or foreign fashion is my and every girls best friend! ❤

Reply
Karolina Bergenstråle

Jag skulle bli riktigt glad om jag vann! Jag arbetar som lärare under dagarna och skulle gärna vilja vara en lite extra piffig fröken. Så nu hoppas jag på tur! :) /Karolina

Reply
Klara

Tävling med ivyrevel – kan det bli mycket bättre? :D
Jag är en flitig läsare här på din fina blogg och har följt dig sedan du startade upp hela projekt med din kollektion. Jag älskade er vår/sommar kollektion och det var många plagg i min stil, favoriten var antagligen den vita volangtoppen med turkos krage. Jag väntar spänt på att få se er höstkollektion. Alla klädesplagg måste ju vara hur coola som helst om man tänker på hur fin er första kollektion var ;-) Jag skulle såklart bli väldigt glad om jag fick chansen att välja ut ett av era nya plagg – dessutom före alla andra har sett det. Jag skulle vara SÅ stolt över plagget så det hade definitivt anvädts flitigt. Dessutom behöver garderoben lite påfyllning ;-)

Tack för en fin blogg!
Ps. Gillar eran Facebook grupp :-)

Reply
Kristina Sundin

Hej!

Jag vill jätte gärna vinna, för din klädstil och ivyrevel kollektion är så inspirerande. Jag älskar mode, men är student,gift och jobbar, så har inte så mycket tid att gå och shoppa och fixa mig själv,och att ha på sig ett snyggt plagg ur din fantastiska kollektion och känna sig snygg, ger en/mig så mycket mer självförtroende.

Mvh
Kristina Sundin

Reply
Sandra Granholm

Det skulle vara grymt att få äran att bära ett IvyRevel plagg!
Dina kreationer är så himla fina och jag skulle bli så lycklig om jag vann.
Det skulle vara så kul att få vara supersnygg i ett av dina egendesignade plagg, jag skulle lysa av lycka! Kram.

Reply
Sarah Karlsson

Jag har haft det väldigt tungt och jobbigt den senaste tiden och känner att jag skulle behöva en uppmuntran! Jag ska till frissan imorgon för en ny look och vad hade då passat bättre än ett snyggt plagg från bästa Kenza?! Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann för jag älskar mode och fina kläder! Jag tror att det hade fått mig på banan igen! Med vänlig hälsning, Sarah

Reply
Karolina

Hello Kenza. You have written that AW13 collection is inspired by confident, playful and spontaneus girls. Playful and spontaneus – I think that’s me :) and wearing one of IvyRevel AW13 pieces I would be much much more confident :) I love dark, mysterious but still elegant autumn look. I really can not wait to see your new collection, I believe that with at least one IvyRevel AW13 piece this autumn will be simply cute :-)

Reply
liz

I would really like to be one of the first girls in the world to pick my favorite pieces from IvyRevel because the background of it reflects this moment in my life. I turned 18 last month, moved out into the 2nd biggest city of germany (I only lived in a small village before.. no skyscrapers, no roads with like 6 lanes, haha)and started my new job.

“AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation.”

That describes my new self-confidence that I won through this change in my life. When I was in school I used to be kind of shy, always worring what the other pretty girls would think about me and my style. I tried to be like them and pretended to be someone else sometimes. Which is totally wrong. I know that now. I lost my friends because of this, they told me that I don’t own a personality and that my opinions are copied. At that time, I didn’t understand. But now I do. I learned how to stay strong in every moment of your life. I learned how to be myself. I know who I am and what I want now. That is why it was so much easier for me to get friends now… I am open and actually dare to talk to strangers :) Because of that, also my spontaneity grew. Guess what: I’m going to STOCKHOLM (btw, I hope I’m gonna meet you (: ) in october with my new friend! A year ago, I could’ve never imagined that. This would’ve been out of my comfort zone. But nowadays I am brave enough.
Just like the “confident, playful & spontaneus city girl” who you designed your clothes for!

Love xxx

Reply
Isabell

Hej Kenza! Jadu, varför skulle jag inte vilja bli först med ett plagg ifrån Ivyrevel’s AW13 kollektion? Dum fråga! Men eftersom jag måste svara så beror det nog på att trots att jag inte har sett kollektion (och egentligen inte vet om jag skulle vilja ha ngt) är jag bombsäker på att du och ditt team faktiskt levererar något jag definitivt kommer vilja ha! Så istället för att behöva vänta ännu längre skulle det vara fantastiskt att få hem det tidigare än väntat då jag har en 20 års dag som behöver firas i ngt väldigt snyggt! :)

Kram!

Reply
Alissa Anongdeth

Varför vill just jag vinna? För engångsskull vill jag vara den där tjejen alla kollar på och bara wow, så där vill jag se ut. Ett plagg från Ivyrevel skulle öka mitt självförtroende ♡
[email protected]

Reply
Olivia

Jag har just flyttat hemifrån för första gången, 80 mil från min hemstad dessutom. Har alltid haft det gott ställt när jag jobbat och bott hemma, men nu i min nya stad har jag än bara hunnit få deltid och extra på mitt nya jobb, så efter hyran och mat så är det inte mycket pengar över till annat. Och eftersom den första kollektionen var helt fantastisk och jag hann klicka hem några plagg så vore det så tråkigt att inte kunna köpa ett plagg ur den nya garanterat lika fina kollektion då ekonomin inte tillåter det just nu!

Reply
Matilda kristensen

Hej kenza! Grymt fan av dig! Har haft körtelfeber de senase veckorna och fptt besöka sjukhuset riktigt många gånger nu, så jag hr inte haft tid att förbereda mig inför hösten! otroligt glad nu för jag känner att jag börjar bli friskare nu :) dock så tittade i min garderob och insåg att jag KNAPPT HADE NÅGRA HÖSTKLÄDER! Det känns som jag bara har hela garderoben full med massa tunna sommarlinnen och shorts. Därför blev jag otroligt glad när jag hörde att jag kunde vinna av dig. Skulle verkligen bli superglad om jag vann! :)

Kram // matilda

Reply
Tessa Alexandra

Sweet Kenza,
I wanna be the first in the entire world to walk in IvyRevel because it would make me feel confident, sexy and AWESOME!

I follow your blog for 5 years now, i look everyday, several times a day. You are a big inpsiration and a beautiful woman. I love your style, it is always wearable but so unique in the same time. Then IvyRevel was born :). A change for every girl to feel confident and sexy in stylish clothes. Im so so happy you started this and i will be looking forward to many more IvyRevel collections!

With love,

from Tessa Alexandra

Reply
Sofie

Hej! Jag har blivit så inspirerad av din klädstil och den senaste kollektionen av IVYREVEL. Mitt intresse för mode ökar mer och mer. Så det skulle vara jätte roligt att kunna bära något fin, fint från IVYREVEL. Kram

Reply
Carro

Att få vara en av det fem vinnarna skulle verkligen pigga till och bli motiverad att gå från sommar till höst.
Vad vore inte bättre med ett snygg höst plagg som lyser upp vardagen eller en festlig kall kväll på krogen.
Därför vill jag vara en av det 5 vinnarna.

..plus i kanten är ju att jag får bära ett plagg som du har designat. Hur awesome är inte det? :D

Reply
Claudia D

Seeing what was about the first collection i’m sure i will love this one. The way that IvyRevel works taking care of every detail, making each piece unique and delicate is what makes me really want to choose a piece and make it mine :)

Reply
Elin

Hej!

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett plagg från er kollektion eftersom att jag är helt säker på att flera av plaggen kommer vara hur snygga som helst. Det skulle vara en ära att få bära ett plagg som du har designat först av alla! Om jag vann skulle jag bära plagget och tänka på att aldrig ge upp och kämpa för att nå mitt drömjobb, precis som du har gjort.

Det är svårt att komma på en anledning till varför just jag skulle få äran att vara först, men jag har följt din blogg i 5 år och gillar den mer än alla andra bloggar. Du är en grym designer och vem vill inte bära kanske Sveriges bästa designers plagg?

Kram Elin

Reply
Nathalie

Så rolig tävling, har varit inne och gillat fb sidan nu:)

Jag för det första ÄLSKAR Ivyrevel, så sjukt snygga plagg. Dessvärre har jag inte kunnat handla nåt från er då jag är mammaledig nu och inte riktigt har den ekonomin så jag blev jätte glad när jag såg denna tävling. Tyvärr så är det sån liten chans att vinna men försöka kan man ju alltid göra och hoppas på det bästa. Min garderob skriker verkligen efter nya plagg nu efter graviditeten så skulle bli överlycklig om ett plagg från eran kollektion fick flytta in i min garderob:)

Reply
Loreta

Hej Kenza!!

Why I want to be the one to win a piece of IvyRevel? Hmm, that is a very difficult answer! Haha!
I am writing you from Greece, Athens II really love your style and blog you inspire me so much and I adore all the pieces of your collection! The AW13 collection I am sure that will be awesome as well! I wouldn’t been happier if I had the chance to win one piece of your collection because the truth is that I am not in the economic situation make an order right now..So if I am so lucky to win the first piece in the world it will be soooooo amazing!!
Good luck to all the girls!
Puss xx

Reply
Stella

To be honest, I have already heard of IVYREVEL but never did I actually see any or own any clothing from the brand. However, after reading this post, like all the other readers, I obviously want to be one of the winners but before doing anything, I wanted to know what the brand did. I didn’t want to write a comment about how it would mean the world to me if I won because I love the brand, I didn’t even get a glimpse of it yet! Anyhow, it is how I ended up searching the name, and browsed through the pictures on your blog and instagram. And it is only now that I can say that I love it! I have always wanted to have a classy style but I already own a lot of distressed shorts and all that kind. If I did win, it would be the perfect opportunity to style up my clothes with a hint of chic. I also want to be a blogger and I started a bit and I think this would be the perfect way to start.

PS: If you do read this, how do you do to take such amazing pictures? I love them! They have the perfect amount of light, nature and all that.

xo, Kisses from Canada

Reply
Matilda

Jag skulle så gärna vilja bli först i världen med ett Ivy Revel plagg då jag verkligen fastnade för er första kollektion och vet att höstkollektionen kommer vara minst lika grym! Har själv en dröm om att jobba inom mode/kläder då jag går på textilhögskolan i Borås, och genom att se dig lyckas med att skapa ett eget klädmärke ger en själv motivation! Du är grym Kenza.

Reply
Mina C

Hmm. Well I’ve never won anything from any blog on the internet and I’ve never felt like competing for anything until now.
I love your brand, your fashion sense, and your overall lifestyle. And it would make my year if I can win something from your brand.
I’m not special and I have nothing to add to make me stand out from other people who are competing too other than it would really make me happy.

Have a good day and good luck to everyone!

[email protected]

Reply
Sandra

Jag älskar dina kläder och skulle vilja vinna för att belöna mig själv för att jag har klarad av att gå ner cirka 15 kg i vikt. Det har stärkt mitt självförtroende och självförtroendet skulle bli ännu bättre om jag fick bära ett av dina snygga plagg! :-)

Reply
Amanda

Länge sett fram emot kollektionen i höst,
tänk om man kunde bli allra först!
Jag ska flytta och bli storstadstjej,
IvyRevel är då helt rätt grej!

Reply
Ebba

Hej!

Varför vill just jag vinna? Jo jag var helt besatt i din sommarkollektion och jag verkligen älskade klänningen Dallas, så jag köpte den men det var trasig så vi var tvungna att skicka tillbaka den och sedan så fanns det inga mer i lager och det kom inte in några fler i lager heller så idag står jag här utan ngn klänning och hoppas på att jag kan få något från höstkollektionen är ju så himla kär i dina kläder ;) <3 Puss och kram//Ebba som drömmer om något från Ivyrevel

Reply
Amanda

Jag önskar och hoppas
Att du nu ska lockas
Att du ska välja en glad tjej som mig
Att vinna en sån fin sak som pepresenterar dig
Skulle jag vinna skulle jag hoppa och skrika och bli så glad
För dina kläder är så mycke bättre än choklad

Ha en fantastisk dag, Guds välsignelse!

Reply
Maja

Halli hallå! Min syster fyllde 20 år i våras och jag har fortfarande inte gett henne någon present. Jag kan liksom inte komma på vad jag kan ge henne. Hon råkar dock tycka väldigt mycket om just Ivyrevel och det skulle ju vara så fett om hon kunde få någonting därifrån. Kram och tack för mig!

Reply
Oh

I’d love to show the Dutch people over here how warm, fashionable and beautiful Swedish fashion can be-and is!
And for that real Kenza-feeling!

Reply
Linda

Hejsan underbara Kenza!
Varför just jag borde vara den första i världen med att få bära ett av IvyRevels kläders plagg är för att jag verkligen skulle uppskatta det. Jag bor i en liten stad som ligger i Blekinge och här händer inte så mycket. Och med inte så mycket så menar jag att väldig få vågar sticka ut genom kläderna de bär. Och jag vill vara en av de. Jag vill att folk ska vända sig om och säg: Men gud vad hon är snygg i de kläderna, jag kanske också ska prova någonting annorlunda. Någonting nytt.

Kläder för mig är som får många ett sätt att uttrycka mig på. Att visa vem jag är. Och med ett plagg ifrån Ivyrevel skulle jag komma ett steg närmre modevärlden men också ett steg bort ifrån den stora massan. Jag vill vara som en färgklick på en vit tavla.

Puss och Kram
Linda ifrån Blekinge

Reply
Desirée

I think it could be super cool and this has made me want to renew my wardrobe. I want to be a more stylist person. Wearing an IVYREVEL piece would be a really good start!! :)

Reply
Nita

Fashion has always been my passion. When I was 8 years old I sat in front of the TV and watched Fashion TV alll day long. Now more than 10 years later I can’t say that I’m a fashionista(also i don’t watch fashion tv all day:D) but I still love fashion and I really like pretty and stylish clothes and wearing them makes me extremely confident! I would be so honoured to wear proudly IvyRevels collection! And to be first…wow it would be just awesome. Secondly, it’s also my birthday today, so what better gift could one hope:)?

Long story short, I find IvyRevel pieces very inspiring and I would definitely want to wear something! Even though I haven’t seen the new collection I can bet it is good because the last collection was just soo nice! Haven’t had a chance to buy anything but when I can I will most definitely do it!

Reply
Camilla

I would looove to win a piece from the collection – especially since I just started studying at a university in Denmark and suddenly all my money is gone. When all the bills are paid I have almost nothing left for myself to shop and I really need some new clothes for winter.
I haven’t yet had the time to buy some of the clothes from Ivy Revel even though I loooove it! I go by the website at leaste once a week just to look at the clothes :)

Reply
Anna B

Lekfull och spontan är vad jag är, men självförtroendet är inte riktigt där!
Kanske kan en häftig kjol hjälpa till, för att uttrycka det jag vill.
Ibland är det svårt att hitta mod, men med en vinst är möjligheten god!
Vackra Kenza hjälp mig att mitt shoppingsug lindra, jag vill ju i IvyRevels kläder tindra.

Puss från Anna

Reply
Lisa

Hej!
Vilken härlig tävling! Jag vinner sällan några tävlingar, men försöker man inte har man ju inte gett det en chans :)

Jag är gravid i vecka 40, beräknad födsel nu på lördag 21 September.
Under min förra graviditet gick jag upp 20(!!!) kilo och mådde så jäkla dåligt över min vikt när sonen väl fötts och jag inte förlorade gravidkilona. Jag tyckte varken träning eller ändrad kost hjälpte, troligtvis för att jag bara gjorde det halvdant när det inte visade resultat direkt.
MEN, en dag kom min sambo hem med den allra underbaraste klänning… Men han hade ju köpt en klänning i min gamla storlek, hur fasen hade han tänkt att jag skulle få plats i den med 20 kg extra på kroppen?!!
Hans svar blev “Jag struntar i hur du ser ut, du får väga 50 eller 150 kg för min del, men jag ser på dig att du inte mår bra i dig själv (vilken underbar man jag har!!) så nu använder du den här klänningen som motivation! Ge inte upp, sätt som mål att du SKA komma i den här klänningen!”

Tror du jag klarade det?? ;)

Jag är så rädd att det ska bli samma denna gången, och jag vill ju så gärna ha ett sprillans nytt plagg att använda som motivaton igen (ett nytt är ju alltid lite roligare än ett gammalt eller hur). Men med två barn att mätta och förse med kläder så hamnar man själv sist i kön HELA TIDEN, så att vinna ett plagg från IvyRevel hade varit en helt underbar nybliven-tvåbarnsmamma-present!!

Nu är det väl bara att hålla tummarna :) Puss puss, Lisa
P.S har även Gillat IvyRevel på Facebook

Reply
sabina

Jag har följt dig i många, många år och du har alltid inspirerat mig med din stil. När du startade Ivyrevel blev jag överlycklig för jag kan se mig själv bära varje plagg, det är precis min stil. Ett plagg från den nya kollektionen skulle få mig att känna mig snygg och självsäker på alla trista möten på kontoret.

Reply
Emma

Hej Kenza!
Jag skulle för första gången få vara själv med ett plagg jag har på mig, jag bor i en liten stad (Örnsköldsvik) och därför har de flesta köpt sina kläder från samma butiker :( Jag skulle också bära upp plagget så bra att flera skulle fråga var jag köpt det och det ger reklam för Ivyrevel! :)

Reply
Mehtap

Hej Kenza,

Jo jag vill vara bland de första som får äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion därför att jag har en känsla av att det kommer lanseras väldigt fina och grymma plagg som kommer vara svårt att få tag i. Första kollektionen av IvyRevel hade superfina plagg (speciellt de blommiga klänningarna), så jag tvekar inte på att det kommer vara densamma den här gången också.
Samtidigt så fyller jag år nu under helgen, så detta skulle bli en fin födelsedagspresent för mig :)

Sköt om dig puss <3

Reply
Emelie

Jag skulle bli så glad över ett plagg eftersom jag just flyttat från en liten stad ner till Malmö! Jag känner mig nu som den självsäkra, lekfulla och spontana stadstjejen, alltid på jakt efter nya äventyr ;) Jag har så roligt här och jag upplever så många nya saker, och träffar många nya spännande människor. Ett plagg från IvyRevel tror jag skulle passa perfekt för alla nya saker som händer!

Reply
Elin

Då jag verkligen ÄLSKADE sommarkollektionen, är jag säker på att jag även kommer att älska denna.
Ett välgjort och snyggt plagg är verkligen något jag inte har råd med just nu, men som verkligen skulle öka självkänslan där jag är – ensam i en ny stad. Och så skadar det ju inte att vara snygg när man käkar sina nudlar, haha! =)

// Ännu en nybliven student

Reply
Emmie

Hej!
Jag skulle så sjuuukt gärna vilja vinna ett plagg från ivyrevel.
Den första kollektionen var ju underbar och slår vad om att den här kommer bli ännu grymmare! Beskrivning stämmer rätt bra in på mig typ, haha
Tyvärr har jag inte pengarna för att köpa ett eget plagg, så att vinna ett skulle ju sitta finfint;)
Tack för en grym blogg, man blir inspirerad så fort man klickar sig hit<3
(Har inte facebook så kan inte gilla)

Reply
Anna-Lotta

Hej Kenza!
Jag har länge gått och dräglat över Ivy Revel. Kläder är ett sätt för mig att uttrycka mig själv. Jag är väldigt osäker över mig själv och går runt och grubblar över vem jag egentligen vill vara. Kläderna är därför viktiga för mig. Olika kläder ger mig olika möjligheter att uttrycka mig själva eftersom jag har så många olika “personligheter”. På sätt och vis får jag med hjälp av kläderna söka mig fram till den person jag vill bli. Om jag känner mig osäker över hur jag skall tänka och tycka så hjälper dagens outfit oftast att klarlägga det för mig. Ytligt ger jag oftast en självsäker bild och jag tror att Ivy Revel skulle hjälpa mig att också känna mig självsäker inom mig. En tuff gatutjej stil är just det jag behöver!!!

Reply
Madeléine Sandberg

Jag skulle vilja vinna ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion för att det här året har jag kämpat som tusan för att lyckas med några av mina drömmar. Har lagt få kronor på mig själv och lagt det istället på jobbrelaterade grejer. Det har ju gladeligen resulterat i att nu till jul släpps några av mina egen designade smycken i butiker runt om i landet! OCH på det har jag kämpat för att få ett jobb jag länge velat ha och har nu blivit kallad till intervju! Skulle vara superkul att få en liten present för att jag kämpat hårt och ha något nytt och fint att bära på jobbintervjun. Tack för att du inspirerar till att bli en power-kvinna!

Reply
Linda s

Jag skulle bli överlycklig att vara den första i världen att bära ett plagg från den nya höstkollektionen!! Jag skulle bära den med stolthet och ofta. Jag är studenten och har inte så mycket över i månaden till att köpa så här fina kläder, så att vinna ett plagg från ett sånt bra och fint märke skulle betyda allt! När märket först lanserades blev jag överlycklig över att se alla otroligt fina plagg, och varje månad tänker jag: nu kanske jag kan köpa något från hemsidan.. Men månad ett månad så blir jag lika besviken,nej de finns inga pengar kvar.. Jag hoppas jag får turen att bli er Enormt lyckliga vinnare.. Ha de bäst! Puss och kram Linda

Reply
Nea

Jag är en flitig läsare sedan många år tillbaka och blev redan överlycklig då du berättade att du kommer lansera ditt egna klädmärke! Kikade genast in då kläderna släpptes men de var svårt att hinna beställa det plagget man ville ha, och ännu hinna få ett plagg i sin egna storlek. Tycker du gör ett asbra jobb både för IVYREVEL, bloggen och som förebild. Du är inspirerande, vågar säga ifrån då det gäller orättvisor och har inte tappat humorn fast du har en så stor modeblogg. Stämningen på bloggen är inte stel som på många andra och blir alltid på bättre humör då jag kikar in här. Att få välja ett alldeles eget plagg före alla andra ens sett skymten av dem skulle vara HELT fantastiskt och både plagget och storleken skulle vara rätt. Så håller nu bara tummarna och tårna uppe för att ha en chans att vinna! Kan inte förklara hur glad jag skulle bli! (Jag gillade er också på facebook :P)
Stora kramar från Finländsk läsare!
Ps. Hoppas du kommer hit på läsarträff i något skede!

Nea

Reply
eleonore

Min garderob består av 80 procent stickade tröjor och jag känner att min samling av stickat inte är komplett utan en stickad tröja från Ivyrevel. Problemet är bara att jag tyvärr inte har råd med ytterligare en stickad tröja på ett tag just för att jag för tillfället är en ganska fattig student. Därför skulle jag bli superduper glad om jag fick möjligheten att vara en av dem som fick vinna en härlig stickad tröja eller ett annat höstplagg från Ivyrevel!! :D

Reply
Linnéa Strandell

1: Jag vill vara först i världen med att bära ett plagg från IvyRevel’s AW13-kollektion för att jag för en gångs skulle vill bär något först av alla runt min omgivning. Jag är nästan aldrig först med något, så det skulle vara skönt att få visa vännerna att jag faktiskt vågar prova något nytt, snyggt plagg som man inte sett på någon annan förut.

2: [email protected]

Reply
Sofia

Jag vill vinna eftersom jag behöver och vill ha nya höstkläder :) Hade de varit från Ivy Revel hade det varit ännu bättre!! :D Har även gillat er fb sida :)
Kram!

Reply
Arina Ljung

När höstens kyla smyger sig på,
Vill jag vara snygg från topp till tå,
För att detta ska funka och bli bra,
Vill jag självklart kläder från Ivyrevel ha!

Håller tummarna!

Reply
Linda

Sjukskriven i över ett år nu för utmattningsdepression så pengarna räcker inte till för att shoppa fina plagg som IvyRevel. Därför skulle jag bli jätte glad om jag vann ett plagg! <3

Reply
Emelie C

ÅH HERREGUD! Vem skulle inte vilja ha ett plagg från AW13-kollektionen? Och att dessutom vara först i världen… Det tackar man inte nej till i första taget!

Det skulle verkligen vara en ära att vinna denna tävling och att bära plagget! Jag älskar kläder och att knåpa ihop outfits men det blir liksom aldrig riktigt som jag vill ha det, och vad beror det på? Jag vet inte, kanske att jag inte äger ett endaste klädesplagg från IvyRevel? Så det skulle ju sitta helt fantastiskt fint! :)

STORT tack för denna möjlighet!
P.S. Jag gillar er på facebook!

Reply
Anna González Núñez

This year I am going to chance completely physically. I am working so damn hard to feel good with my body and myself, and I would love to finish the year with new feelings, new clothes, and a new life. Besides, my friend and I are thinking about creating a blog about fashion, make up, citylife, tips for girls, and lots of things, so It would be great to show the Ivyrevel collection there. I dont know, it would mean a lot to me. I didn’t know what fashion meant to me since I discovered your blog, eventhough some days you feel bad I realize that you are just an ordinary and beautiful girl like me. Now I am starting a new life, and I would love Ivyrevel to be part of it. Thank you Kenza, kisses from Spain ^^

[email protected]

Reply
Cassandra

Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg för att jag tycker att din klädstil och din blogg är en grym modeinspiration. Jag är dessutom en fattig sjuksköterskestudent så man har inte direkt mycket pengar att lägga på nya trendiga höstplagg. Ett plus i kanten kanske, jag har följt dig sedan 2008.. ;) Kram

Reply
Maja ♥

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg från IvyRevel för jag har kollat in flera plagg sen ni öppnade och varit riktigt sugen på att klicka hem ett, men jag har inte riktigt råd. Jag tycker att alla kläder där är såå otroligt snygga och du har så himla fin klädstil att det inte kan bli fel. Jag går på samma gymnasie som du gjorde och det skulle inte vara fel med designade kläder från dig :D

Jag gillar IvyRevel på facebook!

Btw så älskar jag din blogg, så inspirerande <3

Reply
Maja ♥

(Den förra kommentaren fick fel url så här kommer samma kommentar igen men med rätt webbadress ;)

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg från IvyRevel för jag har kollat in flera plagg sen ni öppnade och varit riktigt sugen på att klicka hem ett, men jag har inte riktigt råd. Jag tycker att alla kläder där är såå otroligt snygga och du har så himla fin klädstil att det inte kan bli fel. Jag går på samma gymnasie som du gjorde och det skulle inte vara fel med designade kläder från dig :D

Jag gillar IvyRevel på facebook!

Btw så älskar jag din blogg, så inspirerande <3

Reply
Sofie gustafsson

Jag skulle vilja vinna ett plagg från din underbara kollektion för att du är verkligen min största inspiration, Jag läser din blogg flera gånger om dagen och blir alltid glad när du har bloggat, dom dagarna du inte har bloggat blir jag på så dåligt humör för att jag inte kan läsa din underbara blogg. Mina kompisar tycker att jag är verkligen besatt av dig, varje chans jag får så är jag inne på din blogg. Jag har alltid drömt att få träffa dig, det skulle vara helt sjukt att få träffa dig. Just nu drömmer jag verkligen om att få äga ett plagg från Ivyrevel, det skulle vara så sjukt att få ha på sig ett plagg som du har designat. Jag vet redan nu att Ivyrevel höstkollektionen är helt underbart fin och skulle verkligen vilja äga ett eget plagg. Kenza du är den bästa inspirationen man kan ha, du är helt underbar på alla slags sätt. Jag gillar även Ivyrevel på facebook såklart. Puss!

Reply
emma

Hejsan!

Jag följer er på facebook och min mail är [email protected] :)

Jag önskar att jag skulle vinna för att jag tog studenten nu i juni och har ett mellanår före jag ska börja plugga igen. Det är meningen att jag ska jobba och jag har sökt över 15 olika jobb men utan resultat ( här i Finland måste man kunna bra finska för att få ett jobb och jag kan inte det.. ) så detta betyder att jag är arbetslös och kommer inte kunna köpa något från IvyRevel själv.. :( Vilket är synd eftersom IvyRevel är ett av mina favoritmärken och då känns det surt att inte få äga något av de fina plagget!

Ni är grymma på det ni gör! Längtar alltid till varje release av nya kläder :) (dock endast två hittills men tänker framåt också) :) Kramar!

Reply
emma

Jag glömde tillägga att det dessutom är sjukt coolt att få vara först i världen med att äga ett plagg och det här är i princip enda chansen i världen man kommer få till det :)

Reply
Caroline

Jag vill vara först att bära ett Ivyrevel plagg för att min stora passion är kläder och allt som har med mode att göra. IvyRevel är ett kommande företag som växer sig fram i branshen fort och vilka snygga kläder som finns, detta företag kommer bli ett första handsval för tjejer! Och vad skulle inte kännas bättre att faktiskt ha någonting som ingen annan hunnit se?
Jag skulle stolt visa plagget och bära upp det med glädje!

Caroline

Reply
Karin H

Hej Kenza!♥

Jag vet inte hur jag ska motivera att jag är mer värd detta än någon annan. Jag kan helt enkelt bara säga att det skulle betyda helt otroligt mycket för mig! Jag skulle hoppa av glädje :)

Jag var helt förälskad i din första kollektion men hade tyvärr inte råd med något vilket gjorde mig lite ledsen. Att FÅ ett plagg hade därför varit det ultimata för mig som drömmer om att bära något från Ivy Revel, designat av självaste Kenza Zouiten!! Att dessutom vara en av de första i världen… Känslan kan nog inte beskrivas. Du kanske tycker att jag överdriver, men det gör jag verkligen inte. Jag har läst din blogg i drygt 6 år nu och du har varit både en stark stilikon och inspiration men också en inspiratör på det mer personliga planet. Jag beundrar hur du hanterar all press, elaka kommentarer, skvaller och även de stora hinder du stött på i ditt privatliv, bland annat med din pappa. Jag har gått igenom något liknande och ser därför upp till dig som person. I mina ögon är du en riktig power woman.

Stor kram från mig! ♥ Jag håller tummarna.

/Karin

Reply
Amanda

Hej Kenza och IvyRevel.
Anledningen att jag vill vinna är SJÄLVKLART för att er senaste kollektion var grym. Gissar att kommande kommer vara MINST lika bra. :)

Då jag har separerat från min pojkvän och flyttat till en lägenhet med dyr hyra kommer jag absolut inte kunna unna mig sådana här saker på ett bra tag.
Då skulle det göra mig så glad att få vinna detta pris!

Kram Amanda

Reply
emeli

Varför skulle man inte vilja ha ett plagg eller två, eller alla ivyrevel-kläder? De är välgjorda, supersnygga och helt rätt. Och att kunna säga att man var först i världen med ett av Ivyrevels AW13 plagg är sjukt ballt!
Puss&Kram

Reply
kamila

Why I want to win? Cause IvyRevel is awesome!
I think in your clothes I will blossom.
I will wear them proudly on Polish streets,
these clothes is what every young girl needs!
I loved the summer collection but I could not afford,
please do not leave me – I want to be on board.
I want to join IvyRevel team,
for now it is my ultimate dream!
Once upon a time, during summer night,
Kenza Zouiten came into my sight.
I dreamt about her nice smell and beautiful tan,
but it did not surprise me since I’m her big fan!
So wearing her clothes on my Polish skin,
I would be over the moon – that is why I want to win.
I imagine myself wearing IvyRevel clothes
and see being adored by all my bros.
If I win I will advertise it to all my friends,
whom I have in a few world’s ends.
But I know that winning may be a tricky one,
choosing only one piece is no fun,
since all of these clothes will be stunning
and the time will be quickly runnig.
Therefore I will gather my best friends together
to choose one piece I will love forever.
The piece that will always be my pride
and I will always have it by my side.
This will remind me that I should always be me,
though often it is a person whom it is hard to be.
And I will stay strong, confident and postive,
cause I know that such behaviour is very lucrative.
I will feel like I had Kenza’s abate
and like the world opened for me every gate!
Cause about winning what is the best,
is that the winner can never get rest.
He will always strive for more
and this is the thing I really adore.
Since summer is over and autumn came,
I need injection of positive energy into my vein.
And winning this contest will bring it to me,
you cannot imagine how happy I would be!
I strive for luck on my new path,
although at uni I do not study math.
You see, there is this boy I like,
let’s say that his first name is Mike,
and I want him to be thrilled by me,
when after the summer again we will see.
I need your clothes to feel beautiful,
I’m sure they will make our first date joyful.
Next, I will take my outfit’s pic
and write a post which will be quite big.
IvyRevel deserves to be praised on every page,
these clothes are good for women at any age!
So, I made a promise and I made a request,
Kenza do not forget I’m your everyday guest.
And I hope your and IvyRevel team’s dreams come true,
cause you truly deserve it – I’m so proud of you!
Your clothes are one of the bests I’ve ever seen,
to put it short – IvyRevel FOR THE WIN!

Love, Kamila xxx

Reply
Amanda Fält

Jag vill vinna för det först så tycker jag kläderna som har kommit förut var såååå snygga. Och sen för jag känner att jag skulle förtjäna de. de låter kanske själviskt men jag har en sån dålig tid i livet nu :( Min bil har gått sönder min lilla hjärta (min hund) har gjort illa ögat och är jätte ledsen. Mitt jobb drar ner på timmar. Sen så kommer de bara dålig sak efter dålig sak. Så jag känner att vinna skulle peppa mig att få allt vända på allt. Också förstå att försöker man så kan man vinna :).

Reply
Andreina

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg från den nya kollektionen till min bästa vän. Min bästa vän har världens grymmaste stil och borde få en nominering för sveriges coolaste stil! Henne skulle jag skänka ett plagg till för att hetta upp hennes garderob lite extra, för vem vill inte äga ett KENZA plagg?

Puss!

Reply
Carolina

When I first saw you summer collection I thought it was incredible. I follow you from your very beginning and I learned a little bit about your style, so I think that your fashion line perfectly reflects your style and sense of fashion. I’m confident that your winter collection will be greater than the last one! It would be amazing for me being one of the first girls to see the new pieces that will trend for this a/w!

Reply
ElinaV

I would love to win IvyRevel AW13 piece for my friend, who has always supported me. She is the best!

Reply
Ebba

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett plagg från IvyRevel’s AW13 kollektion då jag bara är en fattig student. Jag kollar dagligen modebloggar, tidningar och tumblr’s för att få inspiration, men många outfit’s innehåller fina märkesplagg som gör dem lite mer fabulösa och där kommer mitt problem in.. Jag vill så gärna äga märkesplagg och känna mig glamorös och uppklädd, precis som många fashionistas, men detta är dock ganska svårt med min ekonomi! Hoppas verkligen att jag har turen på min sida nu!

Reply
Amelia

Hej Kenza! Jag har haft dig som förebild seriöst forever, du verkar så down to earth fast det går så himla bra för dig! Och jag tycker det börjar bli tydligt hur mycket du faktiskt jobbar och är värd framgången! Riktigt tråkigt med din pappan men du är riktigt stark som tar dig igenom det och vänder energin till arbetslust!
Hursomhelst skulle jag bli riktigt glad om jag vann (såklart) eftersom jag suktat på dina kläder men tyvärr inte har den budgeten, i sommar har jag jobbat och ska nog köpa mig något ur höstkollektionen om den håller samma standard som din förra (vilket jag är säker på) stora kramar! Jag håller tummarna!

Reply
Ida

Kenza, hej på dig!
Jag tycker du ska skicka ett paket till mig.
För dina kläder är så fina
jag önskar att alla var mina,
för det skulle vara en ära
att Ivyrevel få bära.
Skulle bli så glad
att jag skulle drämma av en ballad.
Du är min stora inspiration
behöver du nu mera information?
Jag har gillat FB-sida
och mitt namn är Ida! :)

Reply
Eleonora

I vintras var jag med om ett hemskt svek av någon som betydde allt för mig. Ett 7-årigt förhållande sprack och jag mådde verkligen dåligt en lång tid efter det. När jag väl var på benen igen så fick jag reda på att jag blivit uppsagd pga arbetsbrist. Jag är fortfarande mycket positiv inför min framtid, “efter regn kommer solsken” :). Min ekonomi är dock inte som förr och därför har jag inte råd att förnya mig genom min garderob på det viset jag gärna skulle vilja göra.

Jag suktar ofta efter de snygga kläderna du lanserat och jag tror mig vara rätt kandidat att äga ett nytt plagg ur kollektionen. Kläder är inte allt men de är en bidragande faktor till att “be the best you can be”

Reply
stina b l

Hej Kenza!
Jag tycker att jag ska bli först i världen med att äga ett Ivy Revel’s AW13 kollektion för att jag har sjukt dåligt självförtroende för att jag alltid varit lite större än alla kompisar och när jag har på mig snygga kläder känner jag mig mycket bekvämare. Och det är ju garanterat att Ivy Revel’s AW13 kollektion kommer vara DUNDER SNYGG med tanke på första kollektionen.
Gillade så klart redan Ivy Revel’s facebook sida och din! :)

Reply
Amanda

Hur häftigt skulle det inte vara att komma klädd i ett Ivy Revel plagg som kanske hjälper en att få ett ragg? Att få vinna en goding från denna kollektion skulle få en att nå perfektion. Om jag skulle vinna kommer jag gå ifrån skolelev till härskarinna. Förresten Kenza, dina inlägg är alltid top nitchiga, de får alltid humöret att stiga! Kram

Reply
Amanda Svensson

Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna ett plagg ur IvyRevele´s AW13-kollektion för att min kompis fyller 18 år i oktober och eftersom att du är hennes största inspirationskälla, vet jag att hon skulle bli så himla lycklig om hon fick en present i form av ett plagg ur din kollektion. Jag vill verkligen göra hennes dag minnesvärd! Stor kram ♥

Reply
Signe

Hej Kenza!
Jag skulle sååå gärna vilja vinna, dels för att jag verkligen tycker om din klädstil och för att jag älskade dom första plaggen från Ivyrevel.
Tyvärr har jag inte tagit tag i det och köpt något än :( men det kommer väl, och det skulle vara så himla häftigt att vinna en tävling på din blogg så jag sitter och håller tummarna!!
Kraam

Reply
Ida Björkman

Hej Kenza! Jag vill vara först i värden att äga ett AW13 IvyRevel plagg för att kollektionen troligen kommer att vara GRYMT VACKER! Ett plagg från din klädkollektion ligger verkligen högt på min önskelista i höst. Hälsningar en flitig läsare från Svenskfinland!

Reply
Ebba

jag vill gärna vinna för att jag älskar kollektionen och jag är väldigt mode intresserad. Jag följer Facebook sidan och jag följer instagram kontot och de är riktigt bra. Jag har aldrig vunnit någonting sådant och det skulle betyda mycket om jag vann. Jag skulle också bli väldigt glad. Jag kommer nog beställa någonting när kollektionen kommer ut men det skulle vara jätte roligt att vinna ett plagg.

ps. Älskar din blogg, den är jätte bra !

Reply
Ellinor

Jag vill bli först med att vinna ett plagg från IvyRevel för att jag VET att jag kommer älska varje del utav din kollektion, precis som jag älskade din senaste.
Hösten är ruggig och lite halvt deprimerande men med vackra och mysiga höst plagg gör det denna mörka säsong så mycket enklare och roligare!

Med vänliga hälsningar
Ellinor

Reply
Emma

Jag vill bli först med ett IvyRevel AW13 plagg för att få känna känsla att vara en av de snyggaste i världen!

Reply
Lina Söderlund

Nybliven student och fashionholic.. Hur låter det? Jag tycker att det låter hur bra som helst, dock fungerar det inte lika bra som det låter, haha! Min förkärlek till kläder har alltid funnits där, och så fort det blivit lite pengar över har det gåt åt till att utöka min kära garderob. Jag vill få äran att bära dina IvyRevelkläder i höst för att du har skapat så sjukt snygga kläder! Och jag vet inte riktigt vad du anser, men jag anser att varje människa har rätt till att känna sig snygg någongång ibland, och det får dina kläder mig att känna mig. Vill du hjälpa till med att förbättra tonåringars självkänsla? Lyft då fram mig som vinnare, så ska jag med stolthet bära dina underbara kläder och känna mig hur snygg som helst :D

Reply
Sandra

SÅ SÅ många gånger jag klickat mig in på IvyRevels hemsida, dock utan att köpa något. Jag är lyckligt nygift (<3), men då båda har studerat gick sparpengarna till bröllopet. Väl spenderat! :) Men då får nöjesshopping väljas bort. Idag sitter jag även hemma, sjuk från jobbet, så att SÅKLART vore en vinst helt finemang!! :D

Reply
Olivia Mira

Hi!

I would really really love to own a Tavares top in black or white. It would be my dreamcometrue since they were sold out so quickly :(
Also I have been following Your blog from the first blogpost. I admire what You’re doing Kenza and best of luck on the new colletion opening.

Love,
Olivia Mira from Estland

Reply
#1 Fan

Hei Kenza! Først av alt vil jeg bare si at jeg beundrer deg og ser virkelig opp til deg. Du er et utrolig bra forbilde for alle jenter der ute, ikke bare fordi du er utrolig vakker og selvsikker, men også fordi du viser alle oss som leser bloggen din at man kan få til hva som helst bare man kjemper for det! Så takk for at du er deg, og takk for at du er så åpen og ærlig og ikke minst ekte.
SÅ! Som en nokså fattig student kan jeg nesten bare drømme om å kjøpe plaggene dine, ikke fordi de er spesielt dyre men fordi man rett og slett må leve på budsjett når man har lite penger og ikke kan forutsi fremtiden! Det ville vært en ære å få bære en av dine plagg. De er så utrolig fine og jeg ville ha kledd meg i dem med stolthet :-) ikke minst kan jeg få inspirasjon for hvordan jeg kan bruke plagget fra deg siden du antakelig kommer til å gå med det en gang, og det er jo utrolig kult!
Masse lykke til videre, og fortsett med å vise verden den sterke og flotte jenta du er! <3

Reply
Fadya

Egentligen behöver jag inte vara först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg, utan jag vill helt enkelt äga minst ett plagg från kollektionen då jag tror på en grymt bra kollektion. Jag gillade första kollektionen som hade många fina och stilsäkra plagg, så jag kan bara tänka mig att denna kollektionen kommer vara minst lika bra och trendig. Att jag gillar höstkläder gör att jag längtar ännu mer att få se kollektionen. Tyvärr har jag ingen facebook så jag hoppas mina chanser inte blir allt för små.

Hälsningar från en tjej som verkligen vill vinna!!!

Reply
Cornelia

Hej fina Kenza!
Först och främst vill jag tacka dig för att du bloggar, du är verkligen en inspirationskälla! Det går inte ens en halv dag innan jag klickar in på din blogg och tro det eller ej men jag blir bara mer och mer häpen över hur snygg stil du har. ALLT du har på dig blir så otroligt snyggt, jag har ingen aaaaning om du bara drar på dig något eller om du planerar en lång tid innan men hur som helst blir det helt magiskt.

Nu till motiveringen, jag har ALDRIG varit först med något. Eller alltså om vi säger att det kommer ut en jacka, den blir populär och SEDAN köper jag den. Jag är liksom alltid steget efter, så det hade varit roligt att någon gång få vara steget FÖRE alla andra. Det hade varit en cool känsla alltså. Sedan är det ju bara ett STOR PLUS att IvyRevel har ett så grymt sortiment, man blir helt kär.

Jag har gillat deras facebooksida också :)
Hoppar verkligen att jag vinner, det hade betytt guld. Kram :) <3

Reply
Kariina

Dear Kenza,

I don’t know if you got my letter eralier, but i will write you again (apologize for that) I’m Kariina from Estonia. I think you know where it’s located (almost beneath the Sweden) :) I have followed your blog about three years now and i can’t help but admit it, that your blog is the best in the world for me. You really inspire and motivate me to dress fab. I think you have the same taste of fashion as me and you really have helped me with quite lot things. Thank you for that Kenza!

The reason why should i get one of your new item from outcoming collection is that i would like to show my girlfriends how amazing you are. Few people know about you in Estonia and i would like to show your fab clothes with them. They will get very jealous ;) I have LOVED your items since they came out. I hope you will visit Estonia some day, because one of my dreams is to just meet you at a street and take a picture with you.

I wish you best luck, love and be strong girl.

Love,
Kariina

XOXO

Reply
Sabina

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg från IvyRevel AW13 för att jag helt enkelt älskar eran design på kläderna! Super vackra rent ut sagt! Kenza, jag har väldigt länge varit en av din läsare, och jag blev väldigt glad när jag fick läsa om IvyRevel! Hoppas dessa fem vinnare blir väldigt nöja och glada, vilket jag helt klart hade blivit! :)

Reply
Sofia Koivunen

Hej, åå vad jag skulle bli glad om jag fick bära ett plagg som du designat. Jag älskar din klädstil och du inspirerar mig mycket i mina egna klädval också. Jag älskar hur du vågar vara dig själv och köra ditt eget race. Jag tycker att man kan uttrycka väldigt mycket med hjälp av en snygg outfit och det lyckas du verkligen med.

Det vore väldigt kul om jag fick vara en av de första i världen att bära ett av dina plagg eftersom att jag inte hade möjligheten att klicka hem ett plagg från din förra kollektion så nu skulle jag mer än gärna göra det!

– En glad läsare från grannlandet Finland! :)

Reply
Lovisa

Hej fina Kenza! Jag vill bli först i världen med ett plagg från Ivy Revels höst kollektion för att jag älskar hösten, det är det absolut snyggaste modet då med alla mörka fina färger och mysiga koftor som man kan matcha med snygga detaljer, därför skulle jag bli gladast i världen om jag fick vara först med att gå runt i något av era plagg i höst, jag är helt säker på att de kommer vara minst lika fin plagg som det var i förra kollektionen :D

Kram Lovisa

Reply
Jenski

Oh this is so exciting competition! I love Ivyrevels clothes and have been waiting this new fall collection and ready to get something nice from there. It would be nice to win of course! :)

Reply
Ilona

I want to be the first one in the world to wear IvyRevel because – I want to care…
1) About myself and my wardrobe – there is something missing in it. And I know what!
2) About latvians who doesn’t know nothing about IvyRevel and amazing Kenza!
3) About street fashion – IvyRevel will improve the wiev. It will be some different kind of darkness what autumn brings to us.
Hope to see something from your collection in Latvia.
LOVE!

Reply
Vera

Jag skulle vilja vinna plagget till min otroligt starka och söta lilla syster, hon har dig som idol hur länge som helst och har ivyrevels hemsida som starsid på datorn, men hon kan inte köpa något själv då vår mamma tycker det är lite dyrt och hon inte har råd för egna pengar..

Hon skulle bli så så glad och just nu skulle hon behöva bli det då en person i vår familj har gått bort och själva jordnedsänkningen (är osäker på vad det heter) är imorgon. Jag hatar att se henne ledsen och att vinna skulle verkligen pigga upp henne enormt även om det såklart inte tar bort allt.

Tack Kenza för en så fin och bra blogg, som båda jag och Tekla (min lillasyster) läser varje dag.

Kram Vera

Reply
Hilda

Jag ÄLSKAR IvyRevel! Det är så fina kläder! Jag skulle så gärna vilja ha något från märket men tyvärr har jag inte råd… Jag älskar kläder och mode är något av det roligaste jag vet! Jag så gärna vilja ha något från IvyRevel.

Reply
Anna

För att jag har svårt med att få vänner jag har en ända vän. Sedan så finns det en tjej som hur jag en försökt alltid varit överlägsen mot mig. Före mig med märkeskläder och allt. Beroende på att hon är det ända barnet med två föräldrar. Medans jag har 4 syskon med en mamma. Så det skulle betyda jätte mycket för mig att bli först med det. För att då skulle det kunna påminna mig varje gång om att jag kämpade på och var stark.

Reply
Jenny Martin

Hello Kenza !

I tried your last competition but I didn’t win sooo let’s go to another one :D

I leave in Switzerland and no one or a few people love fashion in my village ! Sometimes I’m too shy to wear some special or unique piece of clothes but I try to be more self-confident with that ! I follow you since a loooong time ago, maybe 6 years now ??! and I am very happy to see that your professional life is so developed now ! I will be very proud to wear a IvyRevel AW13 piece that be created by your imagination !

Hope to receive an positive answer this time :) thank you for making some competition like that and sorry for my horrible english knowledge haha

Good afternoon and all the best !

[email protected]

Reply
Linda

Hej Kenza! Jag skulle jättw gärna vilja vinna ett plagg från Ivyrevel eftersom först och främst handlar jag inte kläder så oftast eller för den delen lite dyrare kläder för jag går i skolan och har mitt studiebidrag som budget. Jag skulle vilja vinna det för jag vill sticka ut lite mer, i skolan går alla där (tjejerna nu) med likadana kläder och jag känner bara gud vad trist det är! Vill inte vara en i mängden som har samma kläder.
Kram Linda

Reply
SARA J

åh, varför vill jag då vinna? det är en bra fråga som måste ha en bra anledning. kan väl säga såhär, jag älskar din stil, din klädsmak och vilket självförtroende du bär dina kläder med. hur du kan slänga på dig kläder som skulle varit tråkiga men eftersom du har den där lilla glimten och kan fixa till det så bra. men över till varför jag vill vinna… ja jag kan ju inte säga att jag vill vinna för att ”kläderna är sååå snygga” utan jag säger väl att jag tror och hoppas på att det finns något i min smak! JAG VILL VINNA FÖR ATT DET SKULLA VARA MEGA HÄFTIGT ATT VINNA NÅGOT FRÅN ER HÖSTKOLLEKTION!! det blev en invecklad förklaring men du förstår nog vad jag menar. Haha ;)

Reply
Malou

IvyRevel
A brand of high level
That is led by an angel
Kenza, much more than an example
For anyone interested in whats fashionable

A combination that is successful
That makes girls look beautiful
Together you make the impossible
Give a girl like me a sample
Of a collection that will be unforgettable

To win would be unbelievable
In fact anything is possible
For me this is so unusual
So choose me, for example?

Reply
Nathalie B

Varför? Jo för att jag tycker din klädstil är sjukt jävla ball så därför är mina förväntningar på nya kollektionen höga!
Har en liten motivering varför jag vill vinna här:

Jag vill ligga på samma level
som Ivyrevel!

Reply
Josefina Olander

Jag vill vara en utav de 5 första i världen (6 med dig såklart, hihi) att bära ett plagg från IvyRevel:s höstkollektion för att när du beskrev kollektionens inspiration, och att den dels var inspirerad av stadstjejen som vågar vara sig själv så tänkte jag direkt att, det är den tjejen jag vill vara. Både stilmässigt och hur jag vill att andra och jag själv ska se på mig. Som tjejen som vågar vara sig själv. Och vad vore inte ett bättre sätt att starta hösten än med ett nytt häftigt plagg från IvyRevel? egoboost så det slår gnistor om det!

ps, har gillar IvyRevel på Facebook

Reply
Malin

Jag är en tjej på 17 år som inte lever med så stor inkomst, eftersom jag är studerande har jag då bara mitt studiebidrag att spendera på det roligaste jag vet, kläder. Så det skulle vara hur kul som helst att få äran att välja ut ett utav era fantastiska plagg, det skulle verkligen piffa upp min höstgarderob. Nu håller jag bara tummarna att jag blir en av de fem lyckliga! Kram /Malin

Reply
Claudia

För att era kläder ger mig en underbar mäktig känsla. När jag tar på mig ivy revel kläder, finns det inget annat som kan stoppa mig.

Reply
Felicia

Jag har alltid varit något av en “jeans-och-tshirt-tjej”, trots att jag älskar mode, till stor del på grund utav min blyghet och rädsla för att dra till mig uppmärksamhet. Men för ett tag sedan insåg jag att de kläder jag har på mig representerar vem jag är, och därför håller jag nu sakta men säkert på att byta ut min tråkiga garderob mot sådant som jag gillar och som får mig att känna mig vacker.

Jag älskade vartenda plagg ur sommarkollektionen, och det känns verkligen som att ni lägger ner mycket tanke och känsla på era kollektioner, vilket gör att de (i alla fall för mig) står ut bland mängden. Att få ha på mig ett plagg ur AW13-kollektionen och DESSUTOM vara en utav de första i världen som gör det vore fantastiskt!

Kram,
Felicia

(PS. Självklart gillar jag IvyRevel på facebook.)

Reply
Cordelia

Hej Kenza! Jag skulle SJUKT gärna vilja vinna denna tävling eftersom att jag länge har gått runt och tänkt på att skaffa mig ett IvyRevel plagg, men har inte haft tid att beställa hem, plus att jag har tyckt att plaggen kostar rätt mycket och har inte haft råd att köpa något tyvärr.
Det skulle betyda så OTROLIGT mycket om jag vann denna tävling!!! Jag har nämligen aldrig vunnit någon sådan här tävling förut, även fast jag har skickat in en del bidrag till olika tävlingar.
P.s ville också säga att din blogg är sjukt bra och att jag älskar din klädstil!! Du ger mig verkligen mycket inspiration!!!:)
Kram

Reply
Johanna Brämerson

Hej! Åh gud, jag vet inte vart jag ska börja! Varför jag vill vinna? För det första så äääälskar jag IvyRevel, men har aldrig råd med några snygga och lyxiga kläder, accesearer osv. Och mamma och pappa ska ju självklart inte behöva lägga pengar på nya kläder eftersom det finns viktigare saker – tycker jag då. Men det skulle vara sjukt att få ÄGA ett IvyRevelplagg, och inte minst vara först i världen med den här kollektionen. Och nu säger jag inte att jag förtjänar att vinna det här mer än någon annan, jag menar bara att jag skulle bli gladare än någonsin att äntligen få ha något fint och lyxigt garderoben, något som kommer användas flitigt. Och inte minst bli utvald av DIG!! Åh vad töntig jag låter nu, men det är så jag känner haha. Tack för en sådan grym blogg! :) Tusen kramar

Reply
Emma

Hej! jag har väl en passion för mode kan man säga, som så många tonårstjejer har… jag älskade verkligen sommar kollektionen! jag skulle kunna köpt varenda plagg (om jag nu skulle haft råd) som tur är så fick jag den mintblå toppen av min kära mamma i 18-årspresent, och det är det snyggaste plagget jag har, utan tvekan! så jag bara sitter och väntar på att höstkollektionen ska komma, för jag är sååå nyfiken. jag litar på eran känsla för mode, så jag är 100% säker på att jag kommer att älska den också. Det jag gillar med hösten är att få kombinera flera plagg som jeans, boots, jackor och hallsdukar…och det lät väldigt spännande med erat mörka tema, eftersom jag tycker om att vara lite mörk och mystisk ;)jag vill bli först i världen med ett AW13 plagg för att jag försöker hela tiden att hitta nya plagg som ingen annan har, och jag gillar att vara unik…så om jag nu skulle vinna ett plagg så skulle jag göra mitt yttersta till att styla plagget till min alldeles egen stil!

Reply
Jessy

Hej jag skulle vilja vinna för att jag är ett sjukt stort fan till dig och älskar din stil, men har dock inte råd för tillfället(buu). Och för att du designar så snygga kläder så man kan inte säga nej till en sån här chans ,
xoxo

Reply
Elsa Cedervång

Jag har länge drömt om att få äga ett plagg från ivy Revel, och nu när hösten kommer så skulle jag vilja vara en av dom som får chansen att bära ett AW13 plagg. Det skulle vara helt underbart!

[email protected]

Reply
Moa

Jag skulle gärna vilja ha ett ivy revel plagg eftersom att det är svårt att uppdatera garderoben med en studentplånbok och jag har länge velat ha ett plagg som kommer från ivy revel. Skulle bli så glad! Kram

Reply
Sandy :-)

Jag skulle vilja vara först med att äga en Ivy revel AW13 för att jag älskar Kenzas stil, och hennes kollektion på den “gamla” Ivyrevel var jättefint! Men tyvärr så köpte jag inte något, för priset var för hög för min budget, med tanke på att jag bara är 15 år. Jag är säker på att AW13 kollektionen kommer att vara mycket snyggare!! Kenzas stil har verkligen inspirerat mig i snart 2 år. Och jag tror att hennes stil fortfarande kommer att inspirera mig.
Tack för mig:) ha det så fint!! /Sandy

Reply
Hana

Jag köper sällan kläder, främst för att jag inte hittar som jag faktiskt gillar. Bara av de få bilderna på kläderna du visade, fick mig att vilja ha dem direkt. Dina kläder är otroligt vackra och jag skulle känna mig så glad om jag fick äga en av dina plagg.

Reply
Jenny P.

Hej!
Sedan du kom ut med att du skulle designa en klädkollektion har jag så gärna velat ha ett plagg. Dock har jag inte råd att köpa ett, vilket är synd då de är fruktansvärt vackra. Att vara en av de första i världen med ett plagg från din höstkollektion, då, det finns bara inga ord för hur magiskt det skulle vara. En dröm som slår in. Du är en stor förebild och jag skulle stolt bära klädesplagget. Dessutom skulle min garderob behöva ett litet lyft, höstens mode är i allmänhet vackert och man blir inspirerad. Du har en fantastisk stil vilket betyder att höstens kollektion kommer blir bättre än bäst. Jag vet inombords hur jag skulle älska ett plagg från IvyRevel AW13, jag skulle bli lyckligast i världen. Kram

Reply
Liza.H

You brand + me its the best thing.
High heels and a skirt
nothing more would be enough.
Send me a t-shirt and i would be
the happiest girl you had ever seen.
Send me pants with alot of style
and i will have an amazing outfit.

Reply
Frida

Hej!
Varför jag skulle vilja vara först med att bära en vacker skapelse från ivyrevel AW 13 är för att jag vill bli som den personen du beskriver. Den självsäkra, snygga tjejen på stan som alla tar sig en extra sekund att titta på. Med ett snyggt plagg på mig från er skulle få mig att känna mig lite extra vardagsfin istället för att spatsera runt i mina vanliga gråa jeans! Vem skulle tacka nej liksom!?

Jag gillade er facebook sida precis!

Reply
Elin Olsson

Jag vill bli först i världen att äga ett plagg ur Ivyrevel’s AW13-kollektion för att jag alltid drömt om att ha ett designplagg speciellt före alla andra. Att dessutom få bära ett plagg gjort av min favoritbloggare vore så sjukt häftigt! Jag har läst din blogg i flera år och jag fullkomligt älskar den. Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag skulle bli om jag fick vara en av de 5 första. Tänk att få ha ett av Ivyrevel’s plagg, gjort av dig, i min garderob!! Wow säger jag bara. Tusen kramar från din läsare Elin 15 år<3

Reply
Stephanie Suvanavasin

Jag skulle bli väldigt glad om jag var en av de första som vann ett plagg från den nya kollektionen av Ivy Revel, för att jag tycker att kläderna är så fina och det skulle vara väldigt roligt att vinna. Det är inte så ofta som man får chansen att vara med om något sådant. :)

Kram Stephanie

Reply
Marta

Jag skulle vilja vinna ett plagg från höstkollektionen eftersom jag är säker på att kläderna kommer vara lika snygga och trendiga som från den förra. Äger själv ett plagg från den förra kollektionen och jag är så nöjd som man bara kan vara, otroligt snygga kläder i bra kvalité.

Ifall jag vinner kommer plagget att användas flitigt, skulle vara så himla coolt att få vara en av de första som får se och även äga ett av klädesplaggen. Jag skulle bli så himla glad och positivt överraskad ifall jag vann ^^)

Reply
Kajsa

Hej Kenza!
Jag skulle så jäkla gärna vilja vinna för jag bor i Östersund och jag tycker det skulle vara så grymt att vara först av alla i hela världen att ha ett IvyRevel AW13 plagg och bo i Östrsund. För Östersund är väldigt litet, ja du har ju varit här uppe så du kanske vet det ;) men det skulle vara grymt att få gå runt och glänsa med era snygga kläder först av alla i hela världen!!!! Shit vad jag vill vinna, hahah tycker jag ska få göra det :D
Puss och kraaam!
P.s Facebook sidan gillas sedan långt tillbaka ;) D.s.

Reply
Juffe

I think that IvyRevels collections are good because of a couple things: prices are reasonable (even a student could buy them quite easily), clothes are quite simple and classy but still very trendy and there is always a small thing that captures the attention. I did look at the latest collection of IvyRevel on its webpage but didnt order anything yet (I’m not sure if they are sent to Finland as well? :)) Alltså, jag skulle bli så glad om jag vann ett IvyRevel AW13 plagg!! (btw, your blog is a good way to practice min svenska (läsar din blogg alltid på svenska) eftersom jag skulle vilja förbättra den mycket mer!)

Reply
Enelin

I would really love to have one IvyRevel piece in my closet because I love your style and since You design them then I love IvyRevel’s clothes. Moreover, I think these clothes are unique and make me feel unique and by wearing IvyRevel I can introduce this brand also to other people as many people often ask, ‘oh where did you get it?’ .
I am already so waiting for the results, I hope it’s me :)

Reply
Lucile

Hej Kenza!
När jag för första gången hörde att du skulle starta ditt eget klädmärke i våras blev jag och min syster extremt glada, det kändes så bra! Kläderna var så fina, men tyvärr kunde vi inte köpa något plagg. Min syster heter Sofie och har cancer. Hon har bara några månader kvar att leva. Just nu ligger hon på sjukhus i Paris (vi bor i Frankrike). Hon är en av dina största idoler och att vinna den här tävlingen är hennes dröm liksom min!
Vi skulle vilja vinna ett plagg av den nya kollektionen för att vi för det första antar att de kommer att bli supersnygga, och för det andra skulle det betyda mycket för min syster att bära på IvyRevel kläder!
Vi tror på din godhet
#systrardrömmer

Reply
marre

Varför jag ska vinna? För jag har följt dig sen början. Jag älskar dig! Du är så jävla (ursäkta språket) fin och underbar Kenza. Jag älskar din stil och inspireras alltid av dig, du är en bra förebild. Att få välja något valfritt från den nya kollektionen skulle betyda jätte mycket för mig. JAg vet att allt kommer vara hur snyggt som helst, för att du har fin stil.

Reply
Laurence Provost

Hi Kenza!

I love it that we can already win something from your new collection! So exciting :) I’m sure this one will be gorgeous as well, I already liked your previous collection a lot (especially the elegant Detroit dress)! I follow your blog everyday because you have the same style as me, so I’m looking forward to what you have designed for this AW13, my favorite season despite the bad weather. I also prefer online shopping, it’s always nice to check different online stores every day to see what’s new and Ivyrevel already is in my ‘Shopping sites’ folder on my computer! ;)
By the way, thanks to you I won an outfit from the Denim Diaries by Guess! Otherwise I wouldn’t have heard about the competition :) (Unfortunately), I didn’t win your outfit (your first outfit is my favorite, simple yet sexy), but I’m still very very happy, ’cause I never win anything! But Andy’s outfit is very pretty as well! So now I kinda think I’m on a roll, so maybe I’ll win something from Ivyrevel as well ;p Fingers crossed and I’m counting down until sunday 18 pm :)
PS, you have another like on FB ;)
Laurence
([email protected])

Reply
Matilda Caroline

Jag vill vinna för att jag tycker att eran första kollektion var om en dröm! Tycker att alla kläder då var super fina och jag kan inte vänta tills jag får se höstkollektionen! Jag verkligen älskar ivyrevel’s kläder och det skulle vara super nice att få bära det i höst! :D

Reply
hej

det här är första gången jag kommenterar på en av dina tävlingar. jag har många gånger velat gör det men efter att ha läst allas snyft historier om hur de just borde vinna känns det lite onödigt att skriva något för jag är inte sjuk, fattig, deprimerad osv osv :) det jag försöker säga är att man borde vinna fast man mår toppen och allt känns awesome:P och fast man har en ganska kass motivering:)

Reply
Therese

Jag vill vinna denna tävlingen av två anledningar.
1. Jag älskar IvyRevel.
2. Jag är värd det.

Hela detta året har varit väldigt upp och ned men jag har kämpat in i de sista och nu börjar allting äntligen vända.
De har varit en tuff period men igenom att prata och aldrig ge upp så kommer man framåt, även fast det inte alltid känns så.
Jag har lärt mig att säcka ihop en dag är inte att ge upp, det är en ny chans till att resa sig och bli starkare än någonsin!
Nu börjar denna kommentar bli lite som en roman haha, men jag skulle verkligen bli såå glad om jag vann!!

Tack för en grym blogg! <3

Reply
Drivna E

Jag vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg därför att jag är en mode tokig tjej som ispireras så sjukt mycket av dig Kenza. Att få bära något av dina plagg skulle vara en ära. Jag går andra året på gymnasiet och kämpar på med plugget, vi alla vet hur segt det kan vara i skolan. Jag försöker jämt göra mitt bästa och hålla humöret uppe. I framtiden skulle jag själv vilja komma in i den riktiga modevärlden, men tills dess så måste jag kämpa mig igenom skolan och låta drömmen vara. Att få vinna skulle hjälpa mig att hålla motivationen igång, matcha ihop snygga outfits. Vi alla vet hur stort det skulle vara om man har något från sin idol, förebild. Det skulle verkligen vara grymt att vinna, en dröm som går i uppfyllelse! // Drivna E

Reply
Linnea

Jag litar verkligen på att du gjort en helgrym kollektion och det hade varit en dröm att få ett plagg först av alla, det kanske hade gjort min osköna höstdepression lite lättare! kram!

gillade eran facebook-page!

Reply
Sofia

Varför just jag ska vinna? Svåraste frågan xD
Nej men, ivyrevels kläder är ju så förbannat snygga att man bara måste ha dom! Och att då få ett plagg HELT gratis och till och med vara bland dom första i världen som äger ett plagg från nya kollektionen, skulle jag verkligen inte tacka nej till!

Kram på dig!

Reply
Natta

Jag älskar din kollektion. Och det skulle vara dröm att få bära något som du har designat.

Reply
Lex

Hej Kenza!

Blogg är rätt så nytt för mig och din blogg är den fösta jag hade börjat lästa och följa flitig. Jag blev tipsad av en vän för 2 år sen att börja läsa din blogg och sedan dess så kollar jag in här varje veka. Du inspirerar mig och jag ser upp till dig men det gör nog många! Jag beundrar din vilja att lyckas, att bli positivt. Jag är inte mycket för bloggar och sånt men du har lyckats fånga mitt intresse! Därför skulle bli en jätte stor ära för mig att vinna en plagg från Ivyrevel!
Jag är skit glad att jag började läsa din blogg! Och snälla sluta aldrig! Detta ger mig styrka!

Mycket kärlek till dig Kenza! Du är stark!

Reply
Jenny Li

Hejsan Kenza! Jag är en läkarstudent som dagarna i ända går omkring i vita tråkiga sjukhuskläder. Ett plagg från IvyRevel hade verkligen gjort min dag och framförallt peppad att gå ut och dansa loss!

Kramar

Reply
Kajsa

Jag blir så inspirerad av IvyRevel kläderna, dom är verkligen superhäftiga! Skulle därför gärna vilja ha ett plagg från höstkollektionen.

Kram!

Reply
Alexandra Hindle

Hi Kenza!!

I would LOVE to win this Ivy Revel giveaway and be the first in the world to wear the pieces because I LOVE Ivy Revel, I havent yet been able to afford anything but I definitely intend to purchase something!!!

I would really like to win as Im recently finding my feet with fashion and learning to wear things that I like not just what other people like and im finding it quite difficult to have the confidence to wear things that people wouldnt usually where I live! So hopefully winning these clothes will give me the right amount of confidence to wear them with pride and look fabulous!!!!

Love Alexandra!
[email protected]

Reply
Nadja Rådström

Först och främst är det ju sååå coolt att få vinna ett plagg på IvyRevel eftersom du är själva “ledaren” eller vad man ska säga.. haha asså du är en stor förebild så de skulle varit hur grymt som helst att få vinna en tävling som DU har gjort :D Alla kläderna är också super fina därifrån så jag gissar också på att höst-kollektionen kommer se as bra ut också!!

Älskar dig<3 Kramis:D

Reply
sara

Så fort jag läste det här inlägget och om vad du blivit inspirerad av kände jag direkt att för ovanlighetens skull ville jag vara med och tävla om denna GRYMMA vinst! Jag är en tjej på 16 år som precis börjat gymnasiet och jag håller på att “utveckla och hitta” min stil och utan att ha sett den här kollektionen får jag en känsla av att det här är något för mig och att om jag vinner så kan detta plagg hjälpa mig att hitta min stil :) Du är även en så stor inspirations skälla på alla sett och vis och du är en person jag verkligen ser upp till så att få bära ett plagg som är designat av DIG skulle vara helt otroligt och det menar jag verkligen! Sen skulle det även vara en sådan ära att få vara en av de 5 FÖRSTA som får bära ett av ERA alldeles NYA plagg!! Mvh Sara<3

Reply
Ebba Johannesson

Jag skulle vilja bli den första pga att jag aldrig (och då menar jag verkligen ALDRIG) köper några dyrare fina kläder. Butgeten är inte precis som jag vill att den ska vara.
16 årig student som skulle älska att få ha ett nytt snyggt plagg!
Jag har i stort sätt suttit och dregglat över IvyRevels plagg utan pengar att köpa dem för.

Så det skulle betyda guld för mig att vinna ett! Plus att om jag är först i världen med det är det ingen fara att skryta lite extra ;)

Reply
A

I’m in need for new amazing fall clothes so my motivation can rise now when I’m drowned in all the assignments and studies that I need to do! Thank u u’re the best!
PS. Sorry I don’t have facebook, I know it sounds unbelievable but it’s true.

Reply
Emilia

Jag skulle vilja vinna denna tävling för att ni har sjuktsnygga plagg och jag vill jättegärna ha dem!
Det är den enkla motiveringen till varför jag vill ha dem, inget mer. Nu får man hålla tummarna!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*