• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Jasmin

I would love to be one of the first to own a Ivy Revel AW13 piece, because I’m a huge fan of Ivy Revel, by what I’ve seen so far – and I would definitely need that extra piece of style in my collection!

I would be really grateful.

Jasmin :)
[email protected]

Reply
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Det är alltid svårt att komma med en motivering som överträffar alla andras men jag skulle bli helt överlycklig om jag vann. Du förstår säkert vid denna stund hur mycket jag beundrar dig för ditt mod, drivkraft och för att du verkar vara en otroligt jordnära och gullig tjej. Din klädstil har inspirerat mig på så många sätt och din personlighet har fått mig att orka ta mig igenom jobbiga stunder. Kan Kenza så kan jag, brukar jag tänka haha. Även om jag inte vinner så kommer jag säkert köpa något av plaggen då jag älskade allt från sommarkollektionen! Lycka till med lanseringen, kramar :D

[email protected]

Reply
Julia Eklund

Jag skulle gärna vilja vara först med att få ett IvyRevel-plagg för att jag studerar på gymnasiet och studiebidraget räcker inte riktigt till till att köpa era underbara plagg. Speciellt med alla andra utgifter som ska tas hand om… Livet som lite halvfattig gymnasieelev är inte lätt och jag skulle bli väldigt glad över att få vinna ett plagg från den nya kollektionen :) !

Reply
Rebecca

Jag skulle så himla jätte gärna vilja vinna för att dels att du är min inspirationskälla gånger en miljon och din blogg är den som gör mig glad när jag har en dålig dag! Kläderna i Ivyrevel är så sjukt snygga och jag skulle såå gärna ha allt i min garderob om jag bara hade pengarna. Jag har velat ha nåt klädesplagg därifrån så på grund av allt detta skulle jag bli lyckligast i världen om jag vann!! ❤❤

Reply
merita

Jag skulle bli så JÄVLA GLAD ifall jag gick runt med ett plagg från IvyRevel’s AW13-kollektion, att bära på något som min inspiration designad eller varit med och designad. Jävligt coolt… Har ldrig vunnit något, hade verkligen varit en dröm för mig!

Massor med pussar och kramar söta Kenza ♥♥

Reply
Hanna

Jag tycker att jag förtjänar att bli en av de första i världen att bära IvyRevel
AW13 för som den fattiga dansstudent som jag är så är snygga kläder de sista jag kan lägga pengar på just nu. Men efter veckor med svettiga balettrikåer och tråkiga mysbyxor som den ständiga dagens outfit, vill jag bara få klä upp mig, känna mig snygg och ut och dansa hela natten i ett plagg från er kollektion nu nu nu!
Kram
Ps. Tack för att du är en stor förebild till att att jag vågar följa mina drömmar!

Reply
Line Jensen

Uuuh!!! I really want to win this! I loved the summer collection and I am SO excited to see all the new stuff!! :D Pick meeee!! Line from Denmark :)

Reply
towe mickelsson

Hej Kenza!
Jag skulle vilja vinna detta dels för att jag aldrig vinner nått sånt här (tro mig jag försöker jämt! haha) och det andra skälet är att jag vill ge bort plagget till min syster i födelsedagspresent, vore inte det häftigt?! -ÖH jo!!! hon kommer ju älska mig för evigt (haha rolig jag är.) Hon fyller 18 så det vore kul att få ge henne något “speciellt” :)
om jag inte vinner så är du bäst i alla fall. KRAM! Towe

Reply
nor ibrahim

Hej Kenza!

här har du ett stort fan av både dig, din blogg och IvyRevel!
din kollektion är GRYM, och jag vet att din nästa kommer att bli grymmare. Jag tror att om jag blir en av de lyckliga 5 som vinner, kommer jag nog att vara den lyckligaste haha! :)
Jag har aldrig vunnit en sånhär tävling förut och kan tänka mig att det är jätte kul!! Jag hoppas att jag vinner eftersom att jag är ett stort fan av IvyRevel och om jag skulle vinna skulle jag nog kunna tänka mig köpa en hel del andra plagg till! (kommer nog göra det även om jag inte vinner)
Jag hoppas att du väljer mig för att jag ÄLSKAR kläderna!!

//
Nor Ibrahim

Reply
Beatrice

Åh vilken rolig tävling! Har själv blogg och skulle vara så kul att matcha sitt nya Ivyrevel-plagg och visa på bloggen före alla andra! Är säker på att det skulle bli grymt snygga bilder!
[email protected]

Reply
Wintana

Hej Kenza! Jag vill bli först i världen med ett plagg ur IvyRevel AW13-kollektionen, eftersom att jag älskar IvyRevel och det skulle betyda otroligt mycket. Ni har otroligt fina plagg och man tror att det är ett världskänt företag som funnits extremt länge! Det skulle vara en ära att få vara först i världen till att bära ett plagg ur ett av de bästa klädföretagen! Jag längtar tills IvyRevel butiker öppnas! Dessutom så älskar jag din stil och look Kenza! Och med dig som äger detta företag så vet jag att alla kläder är ursnygga! Kram på dig fina Kenza! :)

Reply
Stella

Hej Kenza! Jag skulle sjukt gärna vilja vilja vara en fem vinnarna! Jag tyckte allting i sommarkollektionen var underbart fint så är övertygad om att kommande kollektionen kommer vara minst lika slående! Tyvärr lyckades jag aldrig köpa några av sommarplaggen då min storlek jämt tog slut så fort jag fick min lön och väl bestämt mig för att beställa!
Det vore så härligt att vinna detta, jag fyller snart år dessutom så ifall jag vann så skulle födelsedags outfiten vara säkrad! ;)
Ett plus skulle ju också vara att få se kläderna före alla andra så att jag kan vara beredd med pengar när kollektionen lanseras och se till att hinna köpa alla plagg jag vill ha!

Hoppas det löser sig med din pappa och att han kan lämna dig och din mamma ifred nu!
Kram Stella

Reply
Josefin

Varför jag vill bli först med ett plagg ifrån IvyRevel’s AW13-kollektion: Vem vill inte vara den som är först för omväxlingens skull?!
Jag skulle älska att få äga något plagg ifrån din nya kollektion nu när höstmörkret smyger sig på och få känna sig extra snygg och speciell, något som vi alla förtjänar att göra.

Reply
Malin

Andledningen till att jag ska vinna ett plagg från ivyrevel är för att jag älskar mönstrat och gillar när de är tufft & naturellt på en och samma gång! :)

Reply
Kristiana

I want to be the first one to own a piece because I already know the whole collection will be amazing. I never got to buy your designed jackets/jewelry as I don’t live in Sweden but it would be so cool to own an item from your own brand :)

Reply
Rebecca

Hej!
Det skulle vara helt sjukt grymt att bli först i världen att ha ett plagg från den nya höstkollektionen. Varför? Ja först och främst för att jag älskar kläder, vem vill inte ha gratis tillskott i garderoben liksom? Och alla säger väl så men jag har faktiskt aldrig vunnit nån sån här tävling. Nån gång borde det vara min tur haha. Sen är din/kenzas blogg utan tvekan min största inspiration inom mode. När jag inte vet vad jag ska ha på mig är det första jag gör att klicka in här. Och trots att ivyrevel inte är jättedyrt så är det inte lätt att fylla på garderoben när man går i gymnasiet och inte har världens bästa ekonomi, så det hade varit underbart om jag vann! Hade blivit överlycklig!
Kramar Rebecca!!

Reply
Ebbs

För att det vore awesome! Dessutom var plaggen ur förra kollektionen både ur snygga och såg bekväma ut! Spänd på hur denna kommer se ut och det vore jätte roligt att få äga ett plagg från ivyrevel!

Puss och kram Kenza
//en go och glad tonåring med värdens mensvärk!

Reply
Annie

Hej min motivering till att vinna ett plagg, kommer nog inte överglänsa eller sticka ut direkt men jag hade verkligen blivit jätteglad om jag hade fått ett plagg från Ivy revel för i vardagliga livet hade det nog inte blivit av att jag köpt något pga att jag inte skulle lägga så mycket pengar på ett plagg. Inte för att jag inte har råd för får endå mitt barnbidrag varje månad utan för att min mamma inte har så gott om pengar och hon har i flera år nu kämpat för att jag och min lillasyster ska få det bättre men ekonomin har alltid strulat. Så hon har alltid uppfostrat mig att tänka ekonomiskt eftersom vi inte har kunnat ha vardagen överflödig med lyx osv. Skulle få dåligt samvete om jag la så mycket pengar på ett klädesplagg eftersom jag vet att min mamma inte kan köpa alla kläder hon vill för att hon ser efter familjen i första hand. Nu låter det som om vi har det jättedåligt och det har vi verkligen inte för jag älskar min familj och man ska ju vara glad för det man har men ja, som sagt jag hade blivit jätteglad om jag vann! :)

Reply
Astrid

Hej Kenza!

Ändå sen du visade de allra allra första plagget så visste jag att ditt klädmärke skulle bli en succé. Jag föll för jeansskjortan, high low klänningen, linnet med spagetti straps, blommiga klänningen och inte minst BODYN. Bodyn var min favvo. Jag älskar även väl sydda kläder och bra kvalité. Jag har hört att dina plagg är just det.

Som en studerande invånare i Uppsala hade jag tyvärr inte råd med att köpa någon av dessa plagg. När det blev rea på dessa kläder blev jag helt förvånad, så glad! Men där hade jag även inte lyckan på min sida. Det tog slut innan jag ens hade tid att sätta mig ner och kolla på vilka kläder som fanns kvar.

Jag hoppas verkligen du skulle tänka dig att jag vann. Skulle bli ÖVERLYCKLIG. Jag skulle bli överlycklig om jag ens fick bära ett av dina plagg från IVY REVEL.

/Astrid

Reply
ina

Hej vackra du.. varför jag vill vinna något är inte för att det är just dina kläder utan de är för den personen du är ! .. du inspirera mig du har gett mig så mycket styrka i mig själv pga av allt det som hänt me din pappa och så mycket som du kämpat för allt detta du uppnått .. jag följt dig länge kenza och du är en person jag ser upp till inte bara för att du har allt alla önskar sig utan för just sdu är en sån stark tjej .. som sa ja för mig spelar de ingen roll om kag vinner eller inte men atr äga något från dig akulle bara betyda lite extra för mig för du är min idol för just den du är !

PS: hälsa aleks att de är snart dags för han att börja leta efter något slags smycke som man har på fingret .. haha :) ♡

Reply
Charlotte

Jag skulle bli jätteglad om jag blev en av dom första i världen med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag älskar era kläder. Jag bor utomlands i ett land där det inte finns en endaste kläd affär som säljer kläder som följer modet. Ni i Sverige har ju Gina Tricot, Bik Bok, Zara osv. I skolan är alla klädda jättesnyggt, och jag skulle för en gångs skull vilja sticka ut med vad jag har på mig, och kunna visa upp min modemedvetna sida som ingen har fått se än. Speciellt nu till hösten. Det skulle det vara jättekul att ha ett plagg som man kan bo i, och mixa och matcha hur man vill. Jag har drömt om att få ha på mig IvyRevel efter att ha sett er sommarkollektion, men jag har inte haft råd att köpa något av det. MEN jag sparar! Att vinna den här tävlingen skulle betyda supermycket för mig, och att få äga ett designer plagg skulla vara obeskrivligt. Du är en huge stilinspiration för mig, och jag har följt dig jättelänge. Det har varit jätte coolt att se dig följa dina drömmar och skapa ett eget klädmärke vilket jag också skulle vilja göra en dag.

Reply
Mia Kostoska

Jag vill vinna ett plagg för att jag är HELT säker på att plaggen är fantastiskt snygga! Älskar din klädstil så det kan inte bli annat än bra. Samtidigt vill jag bära upp plagget så som ni tänkt det, självsäkert och lekfullt. Hade känt mig såå snygg! :)

Reply
Mika

Hej Kenza!
Åhh vad roligt med en till IVYREVEL tävling!

Jag älskade eran förra kollektion i somras, och jag kan bara inte tänka på hur bra den troligen kommer att vara nu. Jag gillade era blommiga klänningar och tjänade ihop så mycket pengar som jag kunde för att kunna köpa någon utav dessa klänningarna, men de tog tyvärr slut nästan första dagen…

Jag har inte tillräckligt med pengar för att kunna köpa dessa plaggen, och eftersom att de är så exklusiva så kostar de så klart mycket pengar. Och ifall jag skulle spara min månadspeng så skulle det ta lång tid innan jag skulle kunna köpa mitt drömplagg från IVYREVEL och då kanske de tar slut IGEN.

Vi får hoppas på att jag kanske vinner denna gången!
Kram Mika

Reply
Felicia

Jag skulle jättegärna vilja vinna för mitt självförtroende sjunker för varje dag som går, och idag hände en grej så nu är det verkligen lågt. Nu skriver jag bara som att jag vill att alla ska tycka synd om mig men jag vill verkligen vinna för att då skulle jag må bättre. + alla dina kläder är så sjukt snygga och verkligen älskar allt fu har på dig och lanserar i dina kollektioner! (Skriver man så?) aja hoppas verkligen jag vinner ett plagg av dig skulle betyda så sjukt mycket :)

Kram fina du!

Reply
Emilia Johansson

Jag vill bli en av de första i världen med att vinna ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion för du min största fashion role model. Jag har följt din blogg i år och samtidigt som jag ser dig utvecklas så har även jag gjort detsamma. Min intresse för mode har växt otroligt mycket och det är tack vare dig. Du fick upp min syn på modevärlden och nu är jag helt fast. Och fast vill jag vara. Jag vill tacka dig för det, och jag kan garantera dig att det är fler där ute som vill göra desamma. Att få välja ett plagg från din höstkolletion skulle betyda så mycket! Kram

Reply
Isabelle

Hej! Jag har alltid tyckt att ivyrevel har superfina kläder men har inte råd att köpa kläder därifrån vilket verkligen är supertrist! Det här är väl inte världens bästa motivering, men det är sanningen och jag tycker att alla ska få en chans att uttrycka sig på det sättet de vill, inkludive jag. Därför vill jag vinna det här! :)

Reply
Ebba

Hej Kenza!
Jag vill vinna är att jag älskar mode. Och kläder då över huvudtaget. Jag tycker inte alltid att det allra senaste behöver vara snyggast, jag kör på det jag tycker snyggt och som jag ser bra ut i. Och dessutom, tänk känslan att glida in i skolan och kompisarna säger, “snyggt plagg! Vart kommer den ifrån?” Så svart man lite nice “ne men jag har först i hela världen att ha detta plagg från IvyRevels AW’13 kollektion…” SÅ BALLT!

Jag tycker du har lyckats perfekt med tidigare kollektion på IvyRevel, och varför skulle du inte lyckas nu? Även om jag inte vinner, så ser jag ändå såklart fram imot den nya kollektionen!!

Reply
Eleni

I would like to win because here in Greece everyone thinks that fashion just not worth it… It is very disappointing….
I would really like to win and try to make everyone see what I see in fashion!!!
[email protected]
Eleni

Reply
Samantha

Åh den känslan av exklusivitet att äga ett plagg från IvyRevel, FÖRE alla andra! Även om de kommer att sälja slut ut, så kommer jag kunna säga att jag ägde den FÖRST. Första exemplaret. Slå det typ, haha :D

Reply
Anna

Förutom att jag skulle bli sprudlande lycklig av att få ett plagg från IvyRevel AW13 så skulle jag stolt bära upp det för jag tycker att arbetet bakom din höstkollektion är värd att uppmärksamma. Jag älskar IvyRevels stil – rent modemässigt men också för att det känns personligt och självförtroendepeppande. Åh, jag gillade allt med förra kollektionen och jag skulle bli gladare än gladast om jag vann! KRAM!

Reply
Monika

hi! I’m Monika and I’m from Poland. I looove the way you dress so I believe that the fall collection will be also awesome :)I need one piece of your style in my wardrobe, really!

Reply
Line

Åh, hur ska jag kunna förklara det!?
När ni lanserade er första kollektion så fungerade ju inte hemsidan riktigt som den skulle. Jag satt och klickade på ”uppdatera” knappen konstant i en halvtimme tills jag lyckades komma in och beställa. IvyRevel är verkligen mitt nya favoritmärke och det skulle göra mig så otroligt lycklig om jag kunde vinna detta!

Reply
Petra (ung ensamstående mamma till finaste Nelly)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva som är en tillräckligt bra motivering varför just jag ska få vinna ett av Ivyrevels plagg..
Det är så otroligt många tjejer som säkerligen förtjänar det. Men idag så tycker jag att en mamma förtjänar det också (om jag starkt ska säga det själv!) Jag tror jag helt enkelt bara skulle uppskatta det så OTROLIGT mycket idag, då jag alltid har satt dottern i första hand sedan jag fick veta att jag var gravid.

Är 22 år, bor hemma med 2,5 åriga dottern hemma hos min mamma och vikarierar bara, tar hand om henne själv då pappan till barnet inte vill ha något med henne att göra.. Vilket innebär att göra någonting för mig själv alltid har legat på 0 på en skala 1-100.

MEN detta är det bästa jag har gjort och skulle sätta henne framför allt annat i hela världen, till och med framför ett plagg ;) Men det skulle vara roligt att få känna sig fin någon dag, och faktiskt någon gång få vinna något åt sig själv. Det skulle nog verkligen göra mitt liv lite extra just nu!

Kram Petra & dottern Nelly :)

Reply
Johanna

Jag vill vinna för att jag gillade din första kollektion jättemycket.
Men är man 15 år och endast har sin 300 kronors månadspeng att leva på varje månad så har jag inte kunnat köpa något dyrare plagg.
Så det skulle vara jättekul att vinna. Speciellt nu när du säger att den här kollektionen är lite mer hårdare och mörkare (vilket jag älskar). Och att vara en av 5 personer i världen att bli först att bära ett av dina plagg, skulle vara rätt coolt! (:

Min mail: [email protected]
Ps. Har också gillat eran facebook grupp!

Reply
Alice

Jag vill verkligen vinna detta pris! Skulle bli såså glad! Jag drömmer själv om att bli designer och skådespelerska och dina kläder har varit en stor förebild för mig. Inte för att jag ska sno dina idéer eller så utan för att du har gjort plaggen till något eget men som även passar alla andra. Kläderna är liksom du och alla andra och det är det jag med suktar i inom design. Att jag ska göra något som är mig men som ändå passar alla andra. Du har lyckats stort och jag bara älskade din sommarkollektion och jag kan inte vänta förens jag får se höstkollektionen. Kramar från mig. <3

Reply
Stajna

Det vore grymt att få vara först av ALLA att bära ett plagg från IVYREVEL, en ära helt enkelt. Helst i den härliga färgsprudlande hösten här uppe i norr :)

/Puss

Reply
Elionia

Jag skulle vilja vinna så jag kan ge min kära syster ett plagg från eran nya kollektion. Hon har haft det mycket tuffare i livet än mig och har liksom dig kämpat för att hela tiden hålla andan uppe och se det fina här i livet. Därför tror jag att hon skulle bli väldigt glad över just en present som denna.

MVH Elin Engström
[email protected]

Reply
sofie

[email protected]

Jeg har veldig lyst til å vinne et plagg fra Ivyrevel, fordi jeg først og fremst digger klærne, man kan se at det er samme kolleksjon, men samtidig så kan plaggene brukes så vidt! Og når i tillegg klærne er designet av en så moteinspirerende fashion blogger som deg er plaggene bare til å dø for!
Også hadde det jo vært veldig kult om jeg kunne vunnet noe for en gangs skyld!

Reply
Olivia Engdahl

att få vinna denna tävlingen vore helt fantastiskt! att läsa din blogg varje dag kenza inspirerar mig så otroligt mycket. jag ser verkligen upp till dig och allting som du står för. att få äga ett av dina plagg vore jätte kul, och inspirerande. hoppas att du väljer mig! kram

Reply
Jasmin

Åh, DET skulle jag så gärna gärna vilja! :D
Och varför?

Jo, för att jag för det första tycker att du har en grym klädstil och jag inspireras mycket av dig (både av din klädstil MEN också av dig som person, så stark (!) – och du lever verkligen upp till din tatuering på armen, urhärlig person verkar du också vara som kan bjuda på dig själv ibland!)

Så vad vore bättre än att få vinna ett valfritt plagg som DU designat. Jag vet inte hur plaggen ser ut men de kan ju inte vara annat än vääääääldigt snygga. För jag vet att du har känsla för mode och kläder. Så det hade verkligen varit galet kul att få välja ett valfritt plagg och få känna sig lite fin i den nu under hösten. ♥

Massor med kramar till dig vackra människa! ♥

Reply
Sarah

Har gillat på Facebook!
Jag vill vinna för att jag skulle aldrig unna mig något sådant här annars. Jag är student, pluggar till sjuksköterska, och jag har helt enkelt inte råd att köpa den typen av kläder. Mode är inte så mycket att satsa på utan jag får köpa saker som jag vet funkar flera säsonger.
Men detta ska icke framstå som en “åååå välj mig!! Det är sååå synd om mig”-motivering.
Därför avslutar jag även med att nämna att jag följer din blogg på bloglovin och där flippar man förbi oändligt mycket bilder på dig. Och inte en enda gång har du något fult på dig? Hur lyckas man? För mig är det obegripligt då jag var och varannan dag drar på mig det som ligger överst i högen – typ!

Reply
Tova

Hej Kenza rolig tävling du kör igång här!

Innan min mormor dog för ett par månader sedan, när hon la på sjukhus gav hon mig femtusen kronor att göra vad jag vill för. Hon tyckte att jag kunde handla kläder för dem, en jofama by kenza jacka som “jag tjatat så mycket om”, men det känns uselt att handla för de pengarna nu när hon inte kan vara med och se när jag köper det..
Därför skulle det vara helgrymt att vinna den här tävlingen för jag vet att mormor hade tyckt det var en bra idé. Och såklart ställer jag upp för att dina kläder är helsnygga!♥

Reply
Sophie

Hi Kenza! I got so excited about this contest that I literally screamed! Seriously, my mom had to come upstairs to check if everything was okay. Anyway, here is my motivation and information just in case you pick me as the luckiest winner EVER!

1. I wil try to keep my motivation short, but I’m really excited and when I’m really excited I tend to talk alot. Like ALOT. First of all I absolutely loved the Spring/Summer collection and I dreamed about all the pieces. Unfortunatelly I’m an unpaid intern at the moment so I have very little money to shop for nice pieces. Nevertheless I always make sure I look stylish and well taken care of, because it makes me feel pretty! I can only dream of being the first one to show off a brand new Ivy Revel piece and I think it would make me the happiest girl in the world! I know that I’m allready a pretty lucky girl because I have a nice home, loving family and good education, and I know that some people have it way worse and deserve this way more than me, but all I can say is that I will cherish and love this piece of clothing forever and wear it with pride! Thank you for this amazing oppertunity Kenza! You are a true rolmodel, and one of the few people I truely admire (for real, not sucking up haha).

2. My e-mailadress is: [email protected] I live in Holland, I hope that’s not a problem for this competition!

3. I allready beat you to it ;)

Lots of love, Sophie ♥

Reply
Vilma

Jag skulle så sjukt gärna vilja få ett IvyRevel AW13 plagg eftersom jag avgudar era kläder något enormt och jag skulle bli sjukt lycklig om jag fick den turen att vinna. Era kläder utstrålar enormt mycket självförtroende som har fått mig och förmodligen många andra tjejer att våga stå för vem dom är och för sin stil.
Är själv ett stort fan av fina detaljer och häftiga toppar/klänningar så samma sekund jag kom in på er hemsida så kände jag att jag var tvungen att köpa upp typ hela kollektionen, haha.
Men som sagt det skulle betyda jättemycket för mig om jag skulle kunna få chansen att visa upp min klädstil för andra och visa den personen jag är med mina kläder, även fast jag kanske inte har råd till allt som jag igentligen vill, haha

Reply
Terese

Jag har aldrig tyckt om hösten eller vintern och blir alltid mer eller mindre deprimerad av allt mörker och kyla. Snygga kläder har dock alltid gjort det kalla halvåret mer genomlidligt för mig och att då chansen att vinna ett plagg från IvyRevels AW13 kollektion skulle definitivt lysa upp min själ här i höstmörkret. Jag skulle blivit hur glad som helst och är riktigt förväntansfull över vad som kommer att finnas i kollektionen!

Reply
Ellen

Jag skulle vilja vinna för att jag annars inte skulle kunna köpa ett plagg från Ivy Revel då det är så dyrt!
Men skulle jag vinna så kanske jag tycker om det, och då blir jag sugen på att köpa mer plagg från Ivy Revel.
Dessutom har jag deltagit i hundratusen tävlingar men lyckas ALDRIG vinna då jag inte är en lyckosmänniska!

Reply
Sara

Som student så har man inte så mycket pengar, och vill man då ha råd med snygga kläder som till exempel förra kollektionen av ivy revel så får man spara och inte lägga pengar på något annat. Därför skulle jag vilka vinna ett plagg, för att visa att jag kan stå ut i mängden, med ett häftigt plagg från den nya kollektionen!
Gillade även Facebook sidan! :)

Reply
Josephine

Hey Kenza! I’m Josephine (17) from Munich, Germany

I absolutely love reading your blog every day since many years. Your Style inspires me so much really!
I’ve been so excited when Ivy Revels first collection startet launching and loved every piece especially the travares top and wanted to buy some of the clothes, but it was to expencive to Germany. This time I really want some things of the collection, the leather skirt and the black travares top you posted wearing from the collection are exactly what I will want to buy!! so nice
Would be soo happy If I’d win :)

Kisses from Josie xxxx

Reply
Raquel

I would like to be one of the first to have a piece from Ivyrevel for 3 reasons: I loved the previous collection and I´ll be delighted to be one of the first girls who wear it!, I love dark clothes inspired in punk and grunge but both sexy and chic, and (of course)If I win I´ll publish the look in my blog.
Thanks Kenza and Ivyrevel for this amazing contest!

Reply
Erika Myrsell

Under hösten hamnar jag alltid i fällan med bara tråkiga kläder, bara en t-shirt och ett par jeans är vardag för mig. Jag vill ha hjälp att få ett plagg som står ut ur mängden och se dösnygg ut i skolan! Därför vill jag vinna den här tävlingen.
[email protected]

Reply
Alexandra

åhh de skulle va helt grymt att vinna! dock kanske inte för mig men min syster fyller snart år och det skulle bli den PERFEKTA pressenten till henne eller va säger du?

Reply
jenny

Med tanke på hur snygga kläder det fanns i den tidigare kollektionen kan jag knappt bärga mig till nästa släpps. Det vore en riktig ära att få vara först och välja bland de nya.

Reply
Ellen

Hej! :D
Jag vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg för jag redan nu vet att jag kommer älska alla plagg i kollektionen! Jag verkligen Ä L S K A D E alla plagg i den förra kollektionen! :D
Jag älskar att matcha olika plagg som jag har i garderoben och ta fram nya outfits, och om jag har ett plagg från Ivyrevel’s AW13-kollektion kommer jag kunna matcha mååånga nya outfits som jag kan använda i höst och vinter.
Jag är säker på att om jag vinner kommer plagget användas väääldigt mycket och inte bara ligga inne i min garderob :)

Nu håller jag tummarna för att jag vinner ;) :)

Kram Ellen <3

Reply
Stella

Jag älskar Ivyrevel så mycket, och dig med. jag har följt med din blogg i ca. ett år nu och dina outfits lyckas alltid inspirera mig (och orsaka svartsjuka)!

Ivyrevel-linjen är som en koncentration av dina finaste plaggoch fina dig! av vårkollektionen att döma så lyckas du alltid mitt i prick. Jag väntar på din höstkollektion såå mycket, men jag vet att jag inte troligen kommer att köpa något för att min budget inte räcker. Därför tycket just jag att det vore bra om jag skulle vinna det här! ;)

Kenza you rock, and I would love to be as amazing nd awesome as you, in Ivyrevel clothes.

xoxo

Reply
camilla

i sure hope this is not a dream, ’cause it is too good to be true! not only do i adore the previous ivyrevel-collection and have been drooling over it ever since the release, but reading that this season’s collection will be darker and inspired the city girl i can hardly wait – i love keeping it simply but fashionable with nice details and this is exactly what i expect from the upcoming collection now. whoever wins (sure would be PSYCHED if it was me, hehe) will be lucky, ’cause ivyrevel is without a doubt the nicest new label in scandinavia! can’t wait to see the collections to come! <3 love from denmark

PS: of course i have already liked the fb-page

Reply
Clara

Jag skulle vilja vinna ett AW13 plagg för att det skulle göra mig så otroligt jäkla disneyland-lycklig.
Snacka om att lilla JAG skulle få ett plagg från en sådan kollektion som DENNA. Har aldrig någonsin fått något hämtat från posten så det vore allt något. Kramkramkram

Reply
Rebecka

Det skulle vara helt fantastiskt att vara den första i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Dels för jag aldrig är först med någonting nästan, haha. Men också för att om man ska döma av den tidigare kollektionen så kommer ju den här kollektionen vara fantastisk! Det skulle vara en sådan höjdpunkt i en övrigt tråkig höst. Jag håller alla tummar och tår!

Reply
Nesma

From the first moment I discovered you as a fashion blogger, I have followed your progress and used you as a HUGE inspiration for my own style. Ever since I started following you, people started complimenting me for my clothing style, saying that it was awful before and that I have made a big change! It is all because of you, you are my number one inspiration and I love everything you do, not to mention your own clothing line! The only issue is that I don’t have that much money to spent on clothes, which is sad because yours is amazing! I have complete trust in your new collection and I know it will be amazing, so owning a piece of your garment would mean the world to me, it would be the missing peice in my closset!

Reply
Kate

If I won a piece of your collection I would wear it like a queen wears her crown. I would be so proud and delighted that I would probably wear it all the time. Maybe take it off for a wash :) If you have in your new collection beautiful dresses like in the previous one I would definetely wear one of it on my wedding day next year. I want simple nice dress like you had in the first collection. I would be so extremely happy that I could go crazy. Maybe I shouldn’t win it? For my mental health it could be dangerous :) Too much happiness.

Reply
Julia Persson

jag skulle vilja bli först i världen med ett ivyrevel AW13 plagg för att jag behöver ett nytt & lite “classy” i min garderob inför hösten. Jag har suktat efter flera av plaggen från Ivyrevel ända sedan de kom vilket gör att jag definitivt tror att jag kommer känna likadant för höstkollektionen! självklart gillar jag även Ivyrevel på Facebook!

Reply
Hanna

Skulle vara så kul att vinna ett plagg från er! Skulle känna mig som en äkta modedrottning i vilket som helst av era plagg. Just nu finns det ingenting jag behöver mer än ett litet höst tillskott till garderoben. Men har tyvärr inga pengar för att inhandla något själv, därför skulle det här passa perfekt.

Reply
Malva

Som en lillasyster till en annan kan jag bara vädja… Min storasyster har visserligen bra smak, men jag har aldrig fått vara först med det senaste utan alltid bara senast med det första. :)

Reply
ann-sofie

Det känns som om jag är efter precis hela tiden, ingenting verkar riktigt gå som jag vill, vilket det går åt en massa onödig energi till att grubbla över. Kläderna känns tråkiga och livlösa, och jag borde verkligen ge mig en ordentlig spark i baken. Denna tävling var precis det jag behövde se, den blev en morot, att inte veta vad som finns på andra sidan. Precis som det fungerar i verkliga livet, man vet aldrig vad som ska komma härnäst. Därför vill jag delta i din mycket uppskattade tävling. För att få en start, inte ha en aning om hur det går, utsätta mig för det okända. Jag räknar inte med att vinna, för jag vet hur många andra det finns därute som också suktar efter ett plagg ur din underbara kollektion ( för det kan jag med gott samvete säga, för jag har sett din kreativitet och jag vet att det du presenterar, det gör du med bravur)Jag är riktig glad av att bara delta, men OM jag skulle vinna, då skulle inte ens gravitationskraften kunna hålla mig nere på jorden. Då hade jag svävat fram av lycka :)

kram fina fina Kenza, tack för att du delar med dig av din vardag och dina fantastiska outfits. Det är alltid en fröjd att kunna kika in här :)

Reply
Daniella Halling

Jag skulle önska att få vinna för jag tycker du har en sån härlig stil och antar med tanke på din senaste kollektion att den här kommer bli minst lika bra. Man fick ju se en liten smakbit på hur höst kollektionen skulle se ut och jag älskar’t :D Hoppas jag vinner för skulle verkligen behöva något maffigt stads plagg inför hösten :)

Reply
Maya

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar era kläder jag älskar dig och jag har dessutom inte några ivyrevel kläder, och jag älskar ivyrevel kläderna, dem är så underbart fina. Du är min största förebild och jag älskar de du gör och hur du gör de, jag har aldrig vunnit något sån här skulle bli sjukt glad om jag kunnde vinna, kommer dock inte ha någon chans eftersom de är runt 3000 personer som kommentarer. Tack :* (skulle bli jätteglad om jag vann)

Reply
Lara

Tja kenza !!
Jag är en tjej som är 18 år och jag vill verkligen vinna!!
Jag kommer inte på Den bästa motiveringen men jag vill vinna, vill så gärna vinna!!
Vill ha på mig dina plagg!! Vill känna mig lika bekväm med stort självförtroende som du har och visar.
Jag har som många tjejer inte råd och det hade varit en dröm som blir sann om jag hade fått vinna.
Nu håller jag tummarna, det kanske ger mig tur ;)
Har gillat din fb sida för länge sen…kanske 100 år sen? Haha
Ha en awesome dag!
Krammiiiis <3
/// Lara :D

Reply
Stephanie

Jag vill vinna tävlingen för att ända sen din första kollektion släppts suttit och dreglat över den. Det är otroligt fina kläder men pga dålig skola med dåliga scheman går en stor del av mitt studiebidrag till bensin. När jag väl börjat spara för att kunna köpa något har livet skrattat åt mig och gjort så det dykt upp oplanerade utgifter. Så mina sparpengar har tyvärr fått gå till annat. Men nu har jag min chans, därför hoppas jag på att få vinna här och sen stolt kunna gå runt med ett plagg från freaking Kenza’s egna kollektion!!

Puss och kram Stephanie!

Reply
Rebecca

Hej! Jag skulle gärna vara en av de första i världen att få denna chansen. Det skulle betyda sjukt mycket för mig men jag brukar inte köpa märkeskläder och kollade på IvyRevels första kollektion men hade inte råd. Just nu sparar jag till en resa och kommer inte ha råd med något på ett tag igen. Men redan i IvyRevels första kollektion blev jag kär i flera plagg, många var så sommriga! Därför tror jag även denna kommer vara sjukt snygg, och Kenzas stil är ju så snygg!

Reply
amanda fägnell

HejHej! Varför jag vill vinna detta, hmm… det första jag kan komma att tänka på är väl för att jag aldrig någonsin har vunnit någonting liknade förr, det är också inte så ofta jag är med och tävlar i tävlingar som dessa eftersom jag oftast har i åtanke att jag aldrig skulle ha chansen att vinna ändå, tur är inte något som händer mig speciellt ofta så vad är det mödan värt liksom?

Men nu känner jag, varför inte? Och det skulle verkligen vara sjukt om man skulle vinna detta, att vara FÖRST i hela världen med att äga ett plagg från Ivyrevel? Nu kanske man inte ska drömma bort sig allt för mycket, men drömmen är fin, mycket fin..

Reply
Alice

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg från IvyRyvel, först för att jag älskar kläderna och för att du har gjort ett sånt bra jobb. Det hade vart så himla coolt att vinna och du är verkligen en stor förebild <3

Reply
Lise

Ååh, vad jag skulle göra för att vinna ett plagg! Jag har nu gått runt i butiker för att hitta årets perfekta höstplagg, men har än inte hittat “the one”. Är överlag ganska svår med vad som kommer till att förstå sig på mode och kläder, men Ivyrevel kan man alltid lita på. Er förra kollekton var som en dröm och är så säker att jag hittar ett perfekt plagg från höstens också! Ha en super höst, du är bäst! <3

Reply
Sanna Sonander

Tja Kenza!
Har läst din blogg i flera år och tyckter de är såå kul att du har ditt helt egna märke nu! Jag är knappast stadstjej men tror ändå jag skulle trivas SÅ bra i ett plagg från IvyRevel.
Håller tummarna för detta.
Stor kram

Reply
Liza.H

Jag blir så sjukt imponerad av dig. Du har verkligen ett öga för mode. Du kan alltid något knep till att göra dem mest tråkiga kläder till en fantastisk outfit!
Du har en sån inspirerande klädstil, söt men ändå stilren och jag kikar in här varje dag för att få kolla på snygga outfits och bli inspirerad. Jag längtar tills den nya kollektionen och den kommer nog bli lika bra som den innan, om inte mycket bättre. Jag hoppas verkligen jag vinner för jag älskar allt som du gör och du har verkligen en bra klädstil och du är grymt cool och omg vad jag skulle vilja vinna. En dröm som går i uppfyllelse.

Reply
Angelina

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett plagg från ivyrevels höstkollektion då jag älskade eran första kollektion men hade tyvärr inte råd att köpa något.. Vilket kommer bli lika när höstkollektionen släpps.. Då jag har flyttat till en helt ny stad själv för att plugga.. Då regnar det inte pengar haha så det skulle vara kul med ett nytt plagg i garderoben till hösten :)
Är vääääldigt sugen på att få se kollektionen :)
Hoppas allt har gått bra, kram :)

Reply
Viktoria

I 1,5 år hade jag och min sambo sparat ihop pengar för att göra våran drömresa, backpacka i Sydamerika i 12 månader.
Idag den 16:e skulle vi åka men på grund av att hans pappa blev sjuk var vi tvungna att avboka och kommer inte kunna åka iväg.
Så jag tänkte, vad skulle inte vara bättre plåster på såren än att få vinna ett utav dina suuuper fina plagg och få bära i höst? :D

Kram på dig:)

Reply
Anna

Mitt namn är Anna Asplund och jag är en glad samt social tjej på 18 år som älskar mina vänner, kläder och party! Som student så har jag ingen stabil inkomst och det närmsta jag kommit alla olika märkeskläder är att ständigt dregla efter dem online eller i butik. Jag har en bild i huvudet om hur mina outfits ska se ut och fixar och trixar så att det blir så eget samt modeinriktat som möjligt. Det skulle vara en sagolik dröm för mig att vinna denna tävling och få chansen att välja ut ett valfritt plagg från denna nya kollektion, för som de flesta tjejer där ute så är kläder topp 2 på listan över saker som jag bryr mig om samt älskar.

Håller tummarna, kram

Reply
Jenny Persson

Jag har inget plagg från ivyrevel än eftersom jag inte riktigt har pengarna till nya kläder. Men allt är så ruskigt snyggt.
Men nu efter att jag gått igenom flera månader av tuff tid med dumma personer som sårat och förstör för mig vill jag känna mig höst fin. Jag jobbar och jobbar, men H&M är den enda butiken jag har råd med just nu.
Jag har slitit och ändrat mycket i mitt liv och vill ha ett plagg dom kan föreviga detta med mig. Ivyrevel är precis min stil, och därför vill jag verkligen vinna!

Jag har gillat er Facebook.

Reply
Linnéa Johansson

Åh! Skulle vilja vinna för att det är den drööööm att sätta på sig ett plagg som en av ens största förebilder har designat. Är verkligen nyfiken på höstkollektionen och det kommer ju kännas lite extra spännande när man får en “förhandsbokning” av det! Kram på dig!

Reply
Julia

Jag vill vinna eftersom att jag finner varenda plagg ur IvyRevel’s kollektion som ytterligare lite inspiration! Det är otroligt bra att ni levererar stilfulla och classy kläder samtidigt som ni gör en twist på det hela med t.ex rosiga mönster. Man kan verkligen inte bli besviken när det gäller dig, Kenza! Annars har jag en liten dikt/rim här:

Kenzas vackra kläder, passar i alla väder
Därför vill jag vinna ett stycke
ifrån IvyRevel, som jag kan fatta tycke
Lekful, stillfull och full av passion,
det beskriver Kenzas nya kollektion!

Reply
Lina

Hej!
Jag vill bli först i världen att äga ett sånt plagg för att jag älskar stilen och ni gör ju så fina kläder! Skulle gärna beställa ett plagg men har inte råd med så dyra kläder:( det skulle också vara roligt att vinna eftersom att jag är från Finland. Har också gillat facebook sidan!

Reply
Matilda Persson

Åh jaa vad kul! Jag vill jätte gärna vinna för jag är verkligen så inspirerad av IvyRevel’s kläder och eran kollektion, kan inte vänta tills ni släpper höst kollektionen! Jag älskar kläderna och skulle bli så överlycklig om jag vann! Jag kan knappt förstå hur mycket ni måste ha kämpat för det här kollektionen och nu kommer resultatet när det går så bra! Skulle vara en dröm att få bära ett av IvyRevel’s höstplagg denna höst! Skulle vara så kul.
Kram

Reply
Madeleine

Jag skulle vilja vinna denna tävling för att jag ÄLSKAR din förra kollektion och vet att denna kommer bli lika toppen, jag ÄLSKAR dig för att du är så jordnära, peppande och står för så jäkla bra saker och det skulle vara en sån himla ära att få vinna något av dina plagg, eller att ens bära det. Jag har ännu inte haft möjlighet att köpa något av dina plagg då jag tog studenten i somras och sen dess har sökt jobb som en galning men utan framgång, och på så sätt inte haft råd att shoppa något. Och det vore även himla roligt att vinna just för att jag aldrig vunnit något nån gång :) <3

Reply
Karolina Gaik

Why would I want a piece from the AW2013 collection? Because it would mean a world to me! Only by thinking about it I get chills all over my body! It’s a dream! The most precious, original and beautiful piece of clothing I would own. But what’s the most important: it would be personal. It would remind me that if you go after your dreams, you can succeed, because every time I look at it, I will see you, Kenza, who is such an inspirational person. You make me believe that with the right attitude and support I can do anything I want! I can ban the rules and be the person I really am inside! That’s what fashion is like for me, that’s what your blog is like for me, that’s what IvyRevel is like for me. This gift is my hidden dream. Please, make it reality. I always support you! Best of luck for you and everything you do! Love, Karolina

Reply
Ida

Jag vill vara först för att få en chans att vara den alla frågar vart jag köpt mina snygga kläder och vara unik med de nya klädesplaggen!

Reply
Johanna

Jag vill vinna detta då jag framförallt älskar dig och din stil men också IvyRevels kläder som du designat. Jag är helt nerkärad i dina plagg men också i dig som förebild. Det finns ingen annan som får mig att läsa så mycket som du (haha ingen bok fantast med andra ord bara kenza-blogg-fantast).

Ett plagg från IvyRevel skulle lätta min ständiga skolångest, såhär sista året på gymnasiet. Ett plagg skulle göra mig så himla glad speciellt då dem kommer från dig.

Puss fina Kenza, tack för världens bästa blogg!!

Reply
siet-ling law

Jag tycker att era kläder känns så mig. De där enkla men samtidigt att man sticker ut. Känns som om det är precis hur jag är som person och jag skulle bli Så otroligt tacksam om jag vann ett plagg från er. Kram Siet-ling law

Reply
Emmiy

I would definitely looovveee to win a piece from your new collection. I’ve really liked the Ivyrevel clothes so far, so I’m sure the fall collection is also amazing. Since I just broke up with my boyfriend and have to move to live by myself I’m gonna have hard time with money, the rent is gonna be crazy etc.:( So it would REALLY cheer me up to get a one piece of your beautiful clothes :))

Reply
Emelie

Bästa Kenza!

Har nog följt dim blogg sen du starta den. Sett
Hur du vuxit , din blogg vuxit. Du är OTROLIG, förstår du vad du åstadkommit? Å du är inte ens 25 år! Amazing :)

Jag är en sliten mamma, som sällan köper något till mig. Allt går till mitt älskade barn. Jag är lite för snål för lägga pengar på mig. Det vore ju extremt coolt och roligt att få vinna något ens inspiration gjort! Du är min inspiration. Tackvare dig har jag vågs gjort en del saker i mitt liv. Låter knäppt men så äre. Att få äga och ha något på sig som du har att göra med vore… Otroligt knäppt och overkligt! Så jag håller min timme och gillar ju givetvis redan dig å IR :)

All kärlek och respekt till dig!

Reply
Kim

Jag vill vara först i världen att äga ett Ivy Revel plagg ur den nya kollektionen för att det hade varit en ära att få göra det samt att som en fattig student så kommer man inte så långt när det gäller att handla kläder då det finns andra utgifter. Hoppas verkligen på att jag blir en av de fem du väljer ut! Kram

Reply
Ida.A

Min motivation lyder:

När plånboken är slank då är man ju helt pank,
står där och fantiserar om hur livet kunde vara,
bara bara om jag kunde spara,
men nej det kan jag ej,
studier och annat går först för mig,
om denna saga ska ha ett lyckligt slut,
behövs ett plagg från ivyrevel skickas ut!
Till mig :)

Reply
Rebecca

Hej Kenza!

Jag pluggar just nu till civilingenjör och är inne på mitt tredje år av fem. På fritiden pendlar jag för att vara gymnastiktränare för ett lag med jätteduktiga tjejer! Har inte så mycket tid att lyxa till det så det här skulle verkligen liva upp vardagen lite! Tack för en inspirerande blogg! :)

Reply
Jessica

Jag vill vinna för att jag kommer känna så grymt snygg i något av era plagg som jag tror passar både till fest och vardag! Sen är det väl ett extra plus i kanten när man jobbar på praktiken (JC på Erikslund i Västerås) och massa tjejer går förbi och trånar efter just det plagget jag har på mig ;)

Reply
Sofie Rehnström

Som en tuff brud i lyxförpackning vill jag inta hösten och på vilket bättre sätt kan man göra det än i just ett stilrent, chict och höstfärgat plagg från Ivyrevel! Jag vill välkomna hösten med stil!

Reply
vendela

Jag verkligen älskar kläder och om studentplånboken tillät så hade jag haft lägenheten full med snygga kläder, men så är inte fallet och jag lever i tröjor och kläder som jag har tröttnat på och får mig att känna mig så grå.
IvyRevels första kollektion fick mig att dreggla men jag hade inte råd att köpa ett platt så satt mest och dagdrömde på sidan.

Reply
johanna

jag vill vinna för jag har aldrig vunnit något sådant här förut och det hade vart så sjukt roligt att få ett ivyrevel plagg. Jag tycker alla kläder är så otroligt fina och eleganta. hade vart nice att äga ett eget plagg, och jag hade blivit så underbart glad!

Reply
Mikaela

Hej Kenza!
Jag gissar att du kommer ha tusentals, eller iallafall hundratals kommentarer så att berätta om sig själv kanske är lite onödigt ;)
Jag vill jättegärna vinna ett plagg ur er nya (antagligen helt otroligt underbara) kollektion. Jag flyttar till USA i november och ska plugga där i 4 år, så att komma till skolan första dagen helt nervös, men iklädd ett nytt plagg från en fantastisk kollektion av er vore ju helt awesome :D
Kram från Mikaela.

Reply
Alexandra

Hallå! Varför vill jag bli bland de första som äger ett ivy revel plagg ur höst kollektionen AW13. Jag är inte den där storstads tjejen, jag bor i en lagom stor by i norra Norrland, eller som det heter, Tornedalen. Men jag är den spontana, självsäkra och framförallt glada tjejen. Jag skrattar gärna glatt och om jag vinner ett av era unika plagg så kan nog ett stort leende spricka upp och plaggen passar nog alldeles utmärkt till våran fina miljö. Det skulle vara så roligt att få mixtra lite! Era plagg känns verkligen som mig, det gjorde iallafall eran första kollektion(speciellt de blommiga plaggen) så jag känner ingen tvivel över denna kollektion.

Reply
Frida

Självklart vill jag vinna ett plagg från Ivy revel’s nya höstkollektion och att vara först i världen hade varit riktigt coolt! Jag skulle gärna vilja vinna och jag tycker att du är en sjukt grym inspiration för mig! Jag beställde tyvärr aldrig något från din sommar kollektion. jag går sista året på gymnasiet så man har ju inte så jätte mycket pengar. Så jag skulle bli super glad över att vinna ett plagg från dig!
Jag har också gillat sidan på facebook!
Jag håller tummarna nu om att få vinna ett grymt nytt höst plagg!
Kram :)

Reply
Angelina

Jag glömde skriva att jag har gillat sidan också! :) kraaam! Hoppas allt går bra till kollektion släppet, bra jobbat!

Reply
Emma

Jag skulle vilja vinna för jag har i princip en 100%ig sommargarderob som jag inte alls har användning för nu när hösten kommer, vore spännande med en världsny look från ivy revel att bära hela underbara hösten! :)

Reply
sabina

Jag tycker och har alltid tyckt att din klädstil är unik och du är medveten och engagerad i det du klär dig i. Du har kläder man trivs i och känns fin i. Jag har och kommer aldrig ha råd att köpa saker från din kollektion, dock tycker jag att du har skapat och säljer mycket fina kläder hos Ivy Revel. Och jag skulle bli så himla glad om jag skulle få bära ett av dina plagg från Ivy Revel!

Reply
Malin

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar verkligen ivyrevel och det hade varit så sjuk coolt att vara en av de fem första som får ett plagg från kollektionen!! :)

Reply
Clara

Hej Kenza! Som du beskriver att er nya kollektion är inspirerad av “den självsäkra, lekfulla och spontana stadstjejen” kände jag bara “That’s me!” haha nä men känne rpå mig att om nu din kollektion är inspirerad av denna tjejen lär de vara kläder och kreationer helt i min smak! Jag älskar att testa nya saker inom mode, dra ut svängarna och bära kläder som är edgy. Därför skulle det vara sjukt najs att få vara en av de första att bära era nya kläder.

Pusshej och hoppas allt löser sig så småningom angående inlägget om din far. I varje mörker som känns som ett helt jävla klister av negativa sporrar som alltid kommer tillbaka så finns endå ett litet ljus. Och det är det där lilla (eller stora) ljuset man får leva för!

[email protected]

Reply
Janita

1.
Fordi jeg ELSKER måten du og ditt team kombinerer det feminine og det tøffe, det myke og det harde. Jeg blir helt mør av de dype ryggene som har vært signaturen til plaggene, og jeg vil bare VELDIGVELDIG ha et plagg fra IvyRevel AW13!!

Reply
Caroline

Jag skulle tycka att det var hur coolt som helst att vara bland de första i världen som äger ett designerplagg. Tänker inte sitta och hitta på någon anledning till varför jag ska vinna, tycker bara att hösten behöver förgyllas av snygga kläder!

Reply
Carolin

Bästa tävlingen! Skulle så gärna vinna ett plagg eftersom jag just nu i mitt liv kämpar för att vara den självsäkra, spontana storstadstjejen. Har precis flyttat till en mycket mer central lägenhet från att hela mitt liv bott i förorten så storstadstjej har jag väl i princip avklarat. Bara attityden som behöver lite jobb och faaan vilken attityd jag skulle ha i ett helt krispigt färskt plagg från eran höstkollektion!!!

Reply
Embla

För att jag är så galet pepp på dem nya kollektionen och så himla nyfiken på vad den kommer att innehålla! Och självklart skulle det förgylla min modehöst lite extra om jag fick välja ett favoritplagg och få hem det innan det blir slutsålt :)

Reply
Sara Barwary

Jag älskar Ivy Revel och era kläder är verkligen underbara! Det skulle vara en ära att få bära era kläder före någon annan! Dom är verkligen helt min stil och det skulle vara det bästa tilläget i garberoben då jag inte ofta får möjligheten att beställa saker online! Har alltid önskat mig en Ivy Revel butik i stan eller liknande!

Men tack så jättemycket för att jag fick vara med!

Reply
Guilia

I HAVE to win because last time I already losed haha! Besides that, I would love to have a IvyRevel piece, so you might notice me on Instagram :-))

Reply
Merri Sejfic

Åh! Wow, vilken grym tävling!!! Det skulle självklart vara så häftigt att vara en av de första som får bära ett av dina plagg! Vem vill inte göra det? Jag skulle vilja vinna ett av dina plagg för att få känna känslan att man är “ensam” om plagget och att man med väldigt liten sannolikhet kommer se någon annan bära samma plagg som en själv. Skulle vara kul att uppleva det någon gång! : ) Har även gillat er på facebook! ;D

Reply
Victoria

Jag vill vinna bara för att jag har inte kunnat shoppa sen i augusti förra året då jag har sparar ihop pengar för att kunna förverkliga min dröm, starta min egna frisörsalong. Frisörsalongen rullar på men ingen lön som räcker till mer än det nödvändigaste räcker till. Så därför hoppas jag nu innerligt att jag med kan få vara med och känna mig trendig för första gången på lååång tid ;)

Reply
Wilma

Jag hade velat vinna för att jag tycker du gör så otroligt fina kläder Kenza! Jag blir alltid så extremt deppig på hösten och självförtoentet hamnar på 0 då jag mer eller mindre pluggar ihjäl mig i skolan, och samtidigt försöker träna så ofta jag kan och vara en bra kompis/familjemedlem och allt annat som ska göras. Men jag tror att med ett fint plagg från din nya kollektion skulle de åtminstone få mig att känna mig snygg, vilket jag har extremt svårt att känna. Och känner man sig snygg brukar åtminstone jag bli både lugnare och gladare.

Du är en enormt bra förebild vill jag bara säga! Tack!

Reply
Lovisa

Att vinna och framförallt BÄRA ett IvyRevel AW13 plagg innan kollektionen ens släppts skulle vara helt fantastiskt. Dig har jag haft som förebild i flera år och inspireras dagligen av det du skriver och framförallt av alla dina otroligt fina foton från bloggen. Tänker inte sitta och skriva någon uppsats om varför just jag ska vinna utan vill bara avslutningsvis säga att jag totalt älskar IvyRevels första kollektion och tror att denna kommer bli minst lika grym! Kram

Reply
Rebecka

Jag vinna ett snyggt plagg från IvyRevel’s AW13 just för att jag vill vara den där självsäkra, lekfulla och spontana storstadstjejen från Göteborg. Och hur självsäker, lekfull och spontan blir man inte om man är först i hela Göteborg att bära ett plagg från IvyRevel? Kanske för mycket? Men den risken är jag villig att ta!

Reply
LINA

ÄLSKAR första kollektionen och är bombsäker på att den som lanseras i höst kommer vara skit snygg.
Har flera nätter drömt om att jag ägde nåt från ivyrevel och fan den känslan när man vaknar ahh inte kul. Vore ju bokstavligen Dream come true då :)
[email protected]
Puss o kram finis

Reply
Emma

Sånt här är svårt, att komma med en bra motivering till en sån grym tävling eftersom det är så många som deltar. Ärligt: Du designar hela STÖRT snygga kläder, och även just du är min inspirationskälla. Att du kan blanda det stilrena med det mer utstickande plaggen och göra det till en bra kombo. Och det visar du även med dina kläder du designar, dom är speciella och det är just det jag vill ha och utöka min garderob med! Jag skulle gärna vilja ha hela din garderob som min, men eftersom det är ganska så omöjligt tänkte jag, varför inte vara med i denna tävling? Och kanske vinna, en fint unikt plagg som du designat! Det skulle vara drömmen, jag skulle känna mig så jäkla snygg och bra varje gång jag bar ett plagg som du skapat fram!

Kom ihåg att du är grym och är världens största inspirationskälla för mig, och inte bara när det gäller att du inspirerar mig med din stil. <3

Reply
Mikaela

Jag är en ung tjej som verkligen ÄLSKAR mode!Jag älskar att ha nya snygga outfits varje dag!Jag gillar att experimentera med kläder och jag vill verkligen klä mig lika snyggt som du gör!Blir verkligen avundsjuk varje dag på dina galet snygga outfits!Så då kommer dessa Ivyrevel kläderna vara sjukt snygga såklart, precis som förra kollektionen!:)

Reply
Malin Forsberg

Jag skulle vilja vinna ett plagg från AW13 eftersom jag, sen jag började gymnasiet, har vågat mig på mer när det gäller min stil. Jag vågar ha saker som just JAG tycker är snyggt och bryr mig inte lika mycket om vad andra tycker. I beskrivningen av kollektionen så kände jag bara “wow det är precis så jag vill vara”.

Reply
student

Skulle mer än gärna kick it with you och göra Linköpings universitet lite mer fashion med Ivyrevels snygga, stilrena plagg bland alla studentoveraller.

Reply
Johanna

Om jag skulle bli en av de lyckliga vinnarna skulle jag bli jätteglad. I ett plagg från IVYREVEL AW13 kanske mina klasskompisar skulle se mig och inte bara gå förbi utan att titta. Som det känns idag smälter jag bara in i omgivningen men med något ur IVYREVELs kollektion på mig skulle jag sticka ut och vara speciell. Det skulle vara en fantastisk känsla om någon såg mig som individ och inte som en i gruppen.

Tack för en underbar blogg Kenza!

Reply
Vicky

I would love to win a piece from your collection because I trust you to have designed a collection that will blow our minds!
And I am pretty sad that I can’t order to Switzerland at the moment so I would love to get a piece anyways trough this competition since I don’t have another chance of buying it in your onlineshop. And I make sure to rock this piece in Switzerland so as soon as you’ll launch shipping to our country everyone will buy shitloads of your collections!

xx

Reply
Saša

I want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece, because..
I want to have a piece of clothing that will make me feel confident. The girl, that is inspiration for your collection, is some kind of a role model to me. I admire the fact, that she can be herself in every situation. I want to be myself in every situation, but I think it’s hard.. I have to stop looking after what others will think and start doing what I want for me.
And in that process, getting more confident and stop struggling about my apperance, I want to wear comfortable and beautiful clothes. :)

Kenza, greetings from Slovenia! :) You should come visit sometime ;)

and my e mail : [email protected]

Reply
Emma

För att kunna gå omkring i skolan utan att ge ett skit om vad alla andra tycker och tänker. För att kunna få känna sig stark och modig. För att det hade varit jävligt coolt att för en gångs skull kunna få känna sig som en självsäker, lekfull och spontan tjej.

Reply
Jennifer

Åh vilken kul tävling! Jag skulle mer än gärna vilja lägga beslag på ett plagg från ivy revels höstkollektion. Detta eftersom att jag sedan ni lanserade er första kollektion har gått och suktat efter ett flertal plagg så den nya kollektionen lär knappast vara en besvikelse. Tyvärr så klickade jag aldrig hem något plagg då jag är studerande och lever på studiebidraget. Pengarna måste läggas på kursmaterial och därför skulle jag bli otroligt glad om jag istället kunde vinna ett plagg! Ha det bra, kram :)

Reply
Jessica

Åh jag skulle jättegärna vilja vinna, jag älskade verkligen den första kollektionen. Jag blev klar med min universitetsutbildning i somras och söker nu jobb, vilket verkligen inte hjälper ens självförtroende. Ett nytt höstplagg hade verkligen piggat upp mig varesig jag fortfarande är arbetssökande eller har ett nytt jobb där jag kan rocka ett IvyRevel plagg.

Reply
Azra

Varför jag skulle vilja vinna plagget är för att jag älskar din stil och smak i kläder och därför tror jag även att kollektionen helt kommer att passa mig i smaken. Så att vara den första med ett plagg från IvyRevel hade därför inte varit helt fel!

Reply
Cornelia

Att vinna den här tävlingen skulle verkligen vara jättekul! Jag älskade din förra kollektion (speciellt Detroit Dress!). Jag har länge sett fram emot Ivy Revel AW13, och nu äntligen är den här! Höstkläder är det bästa jag vet så jag hoppas verkligen att det är jättesnygga kläder. Det vet jag redan iochförsig att det är!
Kram

Reply
Alma Bengtsson

Hej Kenza!
Jag skulle vilja vinna ett plagg ur AW13 för att jag älskar hösten och skulle behöva lite nytt i garderoben, men jag har för tillfället inte tillräckligt med pengar för att kunna lägga det på snygga höstkläder.
Jag håller nu tummarna för att vinna skulle vara AW(13)ESOME!

Reply
Kaisa

Jag är en fattig student som inte har råd med så fina kläder så om jag skulle vinna ett plagg så skulle jag bli så otroligt glad! Det bästa som finns är ju kläder och skor men svårt att köpa när man inte har några pengar :)

P.S. jag läser din blogg varje dag och blir så otroligt inspirerad utav dig!

Reply
Liat

Ska hålla mig kort: skulle vilja vinna för att jag vinner aldrig något och jag älskar verkligen Ivyrevels kläder så det skulle vara så kul att få vinna för en gångs skull och speciellt när det är ett sånt bra pris :D har redan likeat på facebook och följer på instagram :)

Reply
∞NORA∞

Åh vad coolt! :) Har aldrig riktigt gillar hösten, men med ett snyggt och chict (stavning?) klädesplagg från Ivyrevel skulle inte sitta fel! :) Har varit med i alla dina tävlingar men har aldrig vunnit. Skulle vara en ära att få bära någor så fint!<3

Puss&Kram Nora
Ps. Gillar eran facebook sida!

Reply
Patricia

Hej! Jag skulle väldigt gärna vinna ett plagg från IvyRevel’s AW-13 kollektion eftersom jag är en nybliven fattig student som älskar mode. Det är så roligt att shoppa höstkläder men plånboken tillåter inte det denna höst. Så jag skulle bli såååååå glad om ett nytt klädesplagg från IvyRevel fick flytta in i min garderob i höst.

Puss&Kram

Reply
Alissa

Dear Kenza,

i’m a loyal follower of you since 4 years now…
sorry if my english is not so good..but for me it would be the greatest happening of my past life to win something from you and your team best brand ever!
IvyRevel is your “Baby”…i think…and i would be so proud of support you and your “Baby” :-)
So please Kenza make my wish come true to feel a little bit more beautiful with wearing your amazing clothes…
a lots of kisses and hugz Alissa from Germany :-* [email protected]

Reply
Desirée

1. För att jag vill känna mig lika häftig & självsäker som du är i alla dina coola kläder (i andra klädmärken också) du ser så jävla självsäker och inspirerar mig som sjutton. Jag vill känna mig som en drottning och det skulle jag göra om jag fick vara en bland dom fem första som får äga ett IvyRevel AW13 plagg i hela världen. Fatta vad coolt det skulle kännas att gå runt i stan med det plagget!! <3

Reply
Linda Söderberg

Jag skulle så himla gärna vilja vinna ett plagg från Ivyrevel. Jag köpte två otroligt fina men lite dyrare plagg än vad jag brukar att köpa från er tidigare kollektion (gick ju inte att motstå de snygga denim plaggen) så jag kommer nog inte ha pengar till ett Ivy revel plagg i höst, men om jag skulle vinna så blir min höst helt komplett och jag skulle bli helt överlycklig och överraskad!!

Reply
Lina Börjesson

Hej fina Kenza!

Satt och tänkte hur jag skulle kunna skriva på ett bra sätt varför just JAG ska vinna, men jag tänker bara skriva att jag tycker att Ivyrevel’s kläder är jäkligt snygga och att jag sååå gärna hade velat ha ett! Studentplånboken räcker inte riktigt till att köpa kläder i den klassen men det skulle vara så kul att äga ett plagg från din egna kollektion, när jag följt dig i flera flera år! Gillar såklart er sida på Facebook!

Good work, stor kram från Lina! <3

Reply
Gandra Gustafsson

Jag vill bli först med att bära ett plagg ur IvyRevel’s AW13 kollektion därför att jag blir så inspirerad av era kläderoch erat mode. Jag tycker det är underbara plagg som man kan uttrycka sina känslor genom. :-)

Reply
Sandra Svensson

Åh. Första kollektionen var så fin, och trånade verkligen efter några av plaggen. Dock var det under en tuff period, startade företag för lite över ett år sedan direkt efter att jag gick ur gymnasiet. Och som alla företagare vet kan det vara tufft i början, och att det tar sin lilla tid innan man byggt upp något som man kan leva på. Så här är jag nu, ett år senare – kämpar på som tusan, driver företaget som mitt heltidsjobb och märker att det växer och växer för varje månad.
Dock kommer det ta ett tag innan jag kommer känna att jag kan unna mig en sådan sak som tex. Ett ivyrevel plagg. Så det skulle vara en sån himla belöning för mitt hårda arbete och sporre på vägen att kämpa vidare att få vara en av världens första att få bära ett plagg ifrån den nya kollektionen. Och jag skulle bära den med stolthet för alla unga entreprenörer runt om i Sverige! Vi är ALLA grymma! :-)

Reply
Vilma

Nu när hösten börjar komma med en väldig fart, vore det helt galet underbart att få bära ett plagg som ingen annan kan. Chansen är väldigt liten jag vet men vilken känsla att kunna känna sig snygg när kylan börjar krypa upp på min rygg. Ivyrevel som är så välgjort och bra, känns lite tungt när man ingen inkomst har. Tack för all inspiration ni ger och bästa bloggen jag läst kram Vilma <3

Reply
Sara Laassiri Nielsen

Jag vill verkligen vinna kläder från IvyRevel. Kläder är underbara och jag hoppas att beställa något från den nya kollektionen när den kommer ut! IvyRevel har bara älskar kläder, men lite för dyrt för att köpa massor därifrån. Det hade varit en dröm för mig att vinna kläder därifrån! Kram ♥

Reply
Linnea uddin

Varför just jag ska vinna? Ja det kan man ju undra. Jag har aldrig varit den där populära tjejen som har alla de nya kläderna eller det nya sminket/smyckena, jag har alltid varit den där tjejen som har söta men absolut inte nya kläder och i min familj så brukar vi ganska ofta handla begagnat på t.ex röda korset. Detta kunde jag ofta skämmas för när jag var mindre, om tjejkompisarna frågade var jag hade köpt min tröja så brukade jag ljuga för jag visste att om jag sa var den verkligen kom från så skulle de skratta och tycka att det var lite äckligt. Det jag vill komma fram till är att jag nu de senaste åren har börjat försöka hänga med lite bättre i modet och försöker se så bra ut JAG kan. Men jag är en väldigt sportig tjej vilket gör att jag har väldigt lite tid till att välja ut kläder och har inte alltid tid till att “fixa” mig klokt heller ( jag spelar innebandy både på skoltid och fritid).
Jag tycker verkligen om dina kläder Kenza, tycker det är snygga och söta på samma gång! Jag har som sagt nästan aldrig köpt märkes kläder och det är för att jag tycker att det är för dyrt, så om jag skulle få äga en av dina egen designade toppar skulle jag blir överlycklig sen skulle jag även bli överlycklig om jag bara vann. För det är ju alltid häftigt att vinna något sådant här, speciellt från dig! Tycker du är super snygg och avundas på ditt fina hår och dina ögon! Så egentligen så har jag inget speciellt skäl till varför just jag ska vinna men jag skulle tycka att det var super häftig och jag skulle bli så glad om jag fick bära ett av dina plagg. För att vinna en tävling genom att jag vann ditt intresse och för att du tyckte att just det jag skrev var speciellt skulle att jag faktiskt kände mig speciell för en omväxling!
Hoppas du har mig i åtanke när du ska välja :’)
Puss och kram

Reply
Amanda

ÅH! Vad glad jag blev när jag läste detta inlägg. Längtar så tills kollektionen släpps!!

Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion. Älskar den förra kollektionen och tippar på att jag kommer älska denna lika mycket. Och HUR coolt kommer det inte vara att vara en utav de första som får äga ett plagg från den?

Jag skulle iallafall bli jätte glad ifall jag vann. Skulle se det som en jätte fin “tidig(?” födelsedagspresent då jag fyller år 10okt. Är SÅ dålig på att skriva och motivera, men jag håller mina tummar och hoppas på det bästa!

Vill bara sluta med att säga att Du är en sån stor inspirationskälla på många sätt. Så så stark och verkar vara en sån himla godhjärtad kvinna. Kram :)

Reply
Frida

Åh jag skulle så gärna vinna, har aldrig vunnit något i hela mitt liv! Jag bor i hallstavik, en mil ifrån herräng, där din familj hade landställe :) skulle va kul att gå runt i ett supersnyggt plagg från dig i lilla hallsta! :) puss på dig!

Reply
Alma

Jag vill jättegärna vinna, helt enkelt. Jag följer din blogg och blir avundsjuk på varje outfitbild du lägger ut och har även sett dig på stan, fashionweek och på din Bloppis och du är verkligen lika snygg i verkligheten som på bild, om inte snyggare.

Reply
Ninnie

Hej Kenza! Vill bara börja med att säga att du är grym och en grym inspiration för alla unga tjejer( och killar) där ute. Men även dina underbara kläder från IvyRevel är inspirerande, snygga och kan lätt piffa upp en vardagslook. Skulle betyda otroligt mycket att få vara en av de första som bär ett av plaggen från den nya kollektionen!
Kram Ninnie

Reply
Ebba

För det första, så älskade jag er första kollektion, men tyvärr var det alldeles för dyrt så jag kunde tyvärr inte köpa något plagg. P.g.a det förstnämnda så tvekar jag inte en sekund på att den kommande kollektionen blir storslagen då jag älskar beskrivningen och jag älskar höstmodet.
Jag skulle så gärna vilja vinna för att få en liten uppmuntran då jag nyss börjat 1an på gymnasiet. Och med en sjukdom där lederna ständigt värker och gör att man blir trött så är det väldigt jobbigt i långa perioder. Har man ständig värk och är trött ständigt trött vill man så gärna klä sig i något fint, för att för en gångs skull faktiskt känna sig fin. Detta vore en perfekt uppmuntran. Att vara bland de fem första i världen att (via en uppmuntran) bära ett av era kommande plagg vore så speciellt!

Gillar facebook-sidan!
Mejl; [email protected] .

Reply
Ana

I loveed the last collection, unfortunately you don’t ship to Croatia, so I see this as a opportunity to get my hands on one of the beautiful pieces that will be featured in this collection! good luck to me! this would also be a HUGE present for my birthday which is coming up! ;)

Reply
Sofie Nilsson

Hej Kenza!
Satt precis och tänkte “varför ska man ens försöka motivera ihop någonting, finns knappt någon chans att hon skulle välja just mig..”
Men just idag tänker jag skippa det tänket och ge det ett försök för första kollektionen var så sjukt fin och man ville klicka hem varenda plagg, fast det tillät inte plånboken riktigt. Sååå varför förtjänar just jag vara en utav dem som skulle vara först i världen med ett plagg från Ivyrevel? När jag först fick höra att du skulle skapa en linje blev jag nästan hysterikst gladm, för det finns ingen bättre stil-ikon som Kenza Zouiten, som jag sa innan förra kollektionen var helt fantastisk och jag hade kunnat kasta ut alla mina andra kläder i garderoben och endast bära Ivyrevels vår kollektion (förutsatt att det hade varit varmt året om) Och jag har absolut inga som helst tvivel över att nästa kollektion kommer vara ännu bättre (som om det skulle vara möjligt) Du är så sjukt grym på vad du gör och sluta aldrig, all lycka till! Kram Sofie.

Reply
Wilma

Jag vill vinna ett valfritt plagg från Ivyrel höstkolletion för jag är helt sensäker på att jag kommer älska alla plagg, har alltid gillat höstmodet och det känns som om det kommer finnas många fina plagg i höstkollektionen. Tyvärr har man ju inte alltid råd med det så det skulle vart hur kul som helst att vara FÖRST i världen med ett snyggt plagg från Ivyrel! :)

Reply
Py Berglund

När jag fick syn på den här tävlingen pirrade det i magen, och det är därför jag vill vinna ett utav era snygga plagg – för att känna pirret i magen varje gång jag har på mig plagget eller ser det i min garderob.
Du är en stor förebild för mig, och hur coolt vore det inte att ha på sig ett plagg som du har designat och framställt? Och dessutom vara först i världen med det?? Kan inte ens beskriva känslan som jag har i mig nu, eller hur mycket jag vill vinna. Det är inte bara en dröm, det är min dröm.

Tack för världens bästa blogg! <3

Reply
Rima

Jag vill vinna för att jag reser snart till Libanon och vill vara fin på semestern!! Jag vill kunna gå runt och visa vilka kläder de finns i svergie och hur coolt skulle de inte vara om jag var en utav dem första i världen som får bära plagget!!!

Reply
hanna

Det skulle vara en sån himla ära att få bära nått ur din och dina duktiga medarbetares plagg ur den nya kollektion. “IvyRevel’s” förra kollektion var nytänkande, speciellt & detaljrik. Även väldigt passande för många. Känns inte som ni kommer göra någon av oss besviken på “IvyRewel’s, AW13 kollektion” , så att få den äran att vara en av dem första är väldigt stort. Vilket ni ska vara otroligt stolta över!

Reply
Sunita

I would love to have a piece from the new IvyRevel collection. I am a city girl who enjoys looking and feeling the part and something from your collection would be amazing!!!!
XO

Reply
Sofia

För att jag har inget plagg från ivy revel och det skulle vara en dröm!!!!! Så finna kläder så det går inte att beskriva och det skulle betyda sjukt mycket för mig om jag vinner !!! Älskar dem kläderna!!

Du är så sjukt fin skulle kunna göra vad som helst för att vara du älskar ditt utseende och det hade varit roligt om du visade hur du “fixar dig på morgnarna”

Reply
Hilma

Halloj!
Jag skulle gärna vilja vinna därför att jag älskar kläder. Och den förra kollektionen var hur fin som helst men tyvärr lite för dyr för min plånbok därför skulle jag såå himla gärna vilka vinna ett plagg ur din nya ap snygga kollektion:) kram!

[email protected]

Reply
Theresa von Urff

‘Cause I am the FIRST GIRL who comments. Ivyrevel is adorable as you. Classicly beautiful, casual and hot.

Reply
Marica

Åh gud vilken rolig tävling! Jag har aldrig varit bra på det här med att motivera varför just jag ska vinna. Det är ju inte så att jag är någon supermänniska som förtjänar det mest i hela världen. Jag har alltid gillat kläder och mode och det skulle vara jätteroligt att äga ett av era plagg, före alla andra dessutom är rena drömmen. Fattig tonåring som jag är så blev det inte så att jag köpte något från den förra kollektionen, trots att jag älskade alla plagg! Därför skulle det vara kul att få något till hösten istället. Om jag vann skulle jag bli så glad att jag skulle sväva på moln i flera veckor tror jag, haha.
Ja, du ser ju att denna motivering inte blev världsbäst men men värt ett försök i alla fall! Kram på dig!

Ps. Jag har gillat er Facebook-sida. :)

Reply
Caroline

Skulle bli överlycklig över att få ett vackert och lyxigt plagg från IvyRevel som jag och mina vänner kan dela och njuta av när tiden som fattiga studenter inte tillåter en full garderob med massor av underbara kläder :D
Kram

Reply
petra

Hello Kenza! I would love to win some ivyrevel clothes. I totally loved/love your clothes, but i did not have enough money to buy anything… This would be like winning the lottery. (sorry, my english suck…)

I am from Finland :)

Reply
Kimberly Isaksson

Jag vill vara först i hela världen med att äga ett plagg i den nya kollektionen för att jag inte äger ett enda plagg från IvyRevel än! Jag vet inte hur många gånger jag var inne på IvyRevel i somras & dreglade & längtade efter att kunna beställa plaggen. Hade inget sommarjobb i somras så kunde aldrig beställa hem något, & när ni hade REA så var plaggen jag ville ha slut i min storlek.. Skulle gå runt i plagget i dagar om jag vann!! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!!!!

Reply
Moa

Att skriva om sig själv varför just jag bör vinna är väldigt svår då jag troligen är precis som alla andra modeintresserande tjejer där ute. Men jag skulle gärna vilja vinna denna tävlingen då jag anser att du Kenza är en extremt bra trendsättare då du blandar inte bara plagg som är dyra och billiga utan även att du blandar stilar och vågar att sticka ut från mängden vilket ger mig ett nytt perspektiv på vad man kan matcha ihop. Så det skulle inte bara vara sjukt kul att vinna denna tävlingen utan även lite som en ära att ha ett plagg som du designat från scratch. Med detta tackar jag från mig. Ha en underbar kväll! xx :):)

Reply
Kira

Jag vill vinna eftersom din klädstil inspirerar mig i mina dagliga outfitval så mycket. Jag är en fattig studerande så jag ids inte lägga ut en massa pengar på märkeskläder även om jag vill :(

Reply
Anna Nilsson

Hej kenza! Läser din blogg varje dag! Super bra! Alla (dom flesta iallafall) tävlingar du har haft har jag varit med och försökt kommentera men aldrig vunnit och jag vet att det är jätte många som kommenterar, men jag har aldrig tur i tävlingar och du får säkert så många så du kanske inte ens läser detta men det är ändå värt ett försök. Så jag skulle SÅ gärna villa ha ett plagg tycker dom är så otroligt fina! (Har ju inte sett höstplaggen men sommarkläderna var jätte fina!) min mailadress är:
[email protected]
Kram!

Reply
Ami

Jag ÄLSKAR din blogg och läser den slaviskt varje dag och det skulle betyda sjukt mycket att vinna ett plagg från den nya kollektionen då jag tyvärr inte har råd att köpa något. Din stil inspirerar mig enormt och jag hoppas att jag en dag kan känna mig lika säker i mig själv och med min stil.
Tack Kenza
xx

Reply
Hanna

Jag har länge haft en garderob bestående av typ… pastelliga cardigans och randiga t-shirts. Nu är jag verkligen sugen på stickade mysiga tröjor som både värmer och är snygga till hösten, eller en riktig snygg höstjacka. Dock så tillåter inte plånboken detta just nu eftersom jag har många nära och kära som fyller år och det ska köpas presenter :)
Jag hoppas att jag med denna motivering kammar hem detta! :D

Reply
Malin

Att äga ett plagg ur din kollektion hade varit grymt. Ett klädesplagg som visar självsäkerhet är något du med säkerhet kommer att leverera. Att också få bära detta innan alla andra innebär bara mer självsäkerhet!

Reply
Lenka

so, i would like to be one of girls who win because i want and i need it. I love ivyrevels design and i don’t have any possibility to buy something from ivyrevel, thats why i need win. I know imagine how hard work it was for all of you. I want because i would like to see your work on me, i wanna hear ‘ ooo, how nice jacket/t-shirt/… do you have!’ from all of my friends, i wanna be awarded and i wanna appreciate your work, thats why i want. Thank for reading and sorry for my english.

Reply
Desirée

Om drygt en månad ska jag ut på mitt livs äventyr, resa till Australien och bosätta mig där i minst ett år. Bekymret är att jag inte kan ta med mig hela min garderob eftersom jag bara har en ryggsäck att få med mig allt i. Därför har jag nu en stor utmaning att finna PANG kläder som jag kommer älska att vara i och som passar i många sammanhang. IvyRevel är ett så inspirerande märke och jag vet att jag skulle hitta kläder som jag skulle känna mig som mitt vackraste jag i!

Reply
Laura

I would LOVE to be one of the first to own a piece from the AW13 Ivy Revel collection. Autumn Winter is my favourite season for fashion. I dress to inspire myself… to feel more confident and empowered, I walk taller stand up straighter and smile more when I have clothes on I love. I know a piece from this collection would create this inspiration I take from clothing as it was created by you Kenzas my favourite style icon. I would love to win this competition the piece would be the star of my AW13 wardrobe :)

Reply
Josefine

En glad tjej är precis vad som behövs, nu i höstens rusk.
Inget smink man behöva bära, om man ändå såg ut som en pärla.
I lilla Ö-vik inget händer, kanske jag den “trenden” vänder?
Snygga kläder alltid en tjej piggar upp, som klockan 7 på morgonen med en tupp.
Jag skulle vinna om jag fick rösta, kanske blir jag den första?
Kenza har en väldig fantasi, det måste vara magi!
Det vore en ära, att Ivy Revel’s plagg få bära.
Så här vackra kläder aldrig gjorts förr, kanske står ett plagg snart utanför min dörr?
Ivy Revel bäst är, jag tror jag är kär!<3

Mail: [email protected]

Reply
Nicole

Jag skulle aldrig säga att jag förtjänar att vinna mer än någon annan, men det skulle vara helt underbart att gå omkring med ett IvyRevel plagg. Jag har följt din blogg i några år och du inspirerar mig så mycket! Så det skulle vara så coolt att ha ett plagg som du designat!

Reply
angie

Hello:)
Jag vill såååå gärna vinna ett plagg eftersom jag har inte haft möjligheten att köpa något pga jag har lite kris när jag betalar universitetet själv och måste sparar in pengar såklart och jag värkligen älskar plaggen jag sett hittills, min stil helt klart och skulle vara riktigt kul o spännande och vara en av dom fem som har ett sånt speciellt plagg som iiingen annan har i hela världen!! Det skulle vara så så kul!!!! :D
Så snäälla snälla snälla tänk på mig när du väljer ;P hihi är så peppad!!!(håller tummarna ;) ) Kraam!!

Reply
Cornelia

Jag skulle vilja överraska min syster med ett fint höstplagg! Det var länge sedan hon hade råd att unna sig något och nu när hon just börjat gymnasiet vet jag hur tråkigt hon tycker det är med de gamla, utslitna plaggen. Genom kläderna vill jag ge henne en kick-start och en självförtroende-boost. Hon har hjälpt mig på så många sätt och om ett litet klädesplagg kan få henne att skina upp, då tävlar jag mer än gärna!

All kärlek!

Reply
Sara Gustavsson

Hej Kenza!
Varför just jag ska vinna denna tävlingen och bli först att bära IvyRevel AW 13, är för att jag ville så gärna ha ett plagg från förra kollektionen, men jag hann inte få den i min storlek innan den tog slut. Det är inte lätt att vara en arbetslös 19 årig tjej som precis tagit studenten och söker jobb för fullt. Då är de inte så lätt att köpa kläder utan pengar. Jag har läst din blogg i många år och skulle vara kul att ha ett plagg som du designat.
Ps. gillar sidan på Facebook :*
Puss och kram

Reply
Chayma

I would be so happy if i get the chance to win a piece from IvyRevel’s new collection for many reasons: first i loved the first collection you can rock many styles with wich each pieces. By the way my mom got me the black dress and i recieved SO many compliments, second my friends in france would be so jel haha because we all love reading your blog in maths (haha i know we souldn’t but how can we resist?) funny story : my teacher once caugh me took my phone look at the pictures , said that you were beautiful and then showed the pictures in front of all the class haha ! awkward.
Anyway if you read this i just want to say that i read your blog since janurary 2012 and you became my fashion icon since. love <3 xx

Reply
Sophia

Jag har aldrig har haft någonting enkelt i livet, eftersom jag är född med språkstörning vilket innebär att de sista 13 åren i skolan som jag precis klarat av i våras när jag tog studenten! Torts alla mina fina arbeten så är jag fortfarande rädd att folk ska se ner på mig på grund av min osynliga handikapp. Det finns vissa område som jag kan känna mig normalt är mode en av de.

Det skulle kännas underbart att få vinna från IvyRevel höstkollektion för att det skulle visa att ha lyckan finns fortfarande på min sida :)

Reply
Filippa

Jag vill vara med i tävlingen! Jag har ingen lång historia som jag hoppas ska få mig att vinna. Jag har bara mig. En sjuttonårig liten tjej från Dalarna. En sjuttonårig tjej med massor av drömmar. Att mixtra och trixa med min stil är något jag älskar. Något jag kommer göra hela livet. Jag vill hålla på med mode, jobb eller fritid, på något sätt ska jag göra det. Att vinna det här plagget, först av alla, vore otroligt. En liten dröm faktiskt

Reply
Anna

Jag borde vinna för att jag lever på CSN, men tar examen i januari så jag borde ju verkligen ha på mig Ivy Revel på min examensfest kan jag tycka! :) #snyggastpåexamensfesten

Reply
frida

Oj jag skulle kunna skriva tusen anledningar till varför jag skulle vilja vinna men det jag kan säga är att jag skulle bli så himla glad om jag vann! Inte för att spela offer men som för tillfället arbetslös har man inte alltid råd att skämma bort sig med snygga kläder så att vinna ett plagg från eran (garanterat helt underbara!!) kollektion skulle göra mig till en mycket glad tjej! :-) kram

Reply
Jen

I’d LOVE to be one of the lucky winners! Why? That’s very easy to explain: I read your blog for almost 5 years and support you so much! I ordered the cute playsuite of ivyrevels ss collection and I am soooo satisfied with it. I’d love to order more pieces but the shipping to Germany is so expensive that I can’t afford it all-in-one.

So please choose me as a winner – you’d make me happy :-)

LOVE U!!

Reply
Antonia Kubeneck

I want to win one of the first pieces of the new collection because I think IvyRevel is the perfect label and I love all of the clothes! I can totally identify myself and my style with the ivyrevel style and I love all the looks you are posting (also the ones not in IvyRevel clothes)! I also have a sister in Sweden and always feel reminded of her whenever I read your blog, and I love how that kind of keeps us together, to read your blog and talk about it!
So I really hope that I will win one of the pieces, that would be the greatest thing and absolutely would make this rainy fall a huuuuge bit better! (I don’t know how it’s in Sweden but here in Berlin it’s freaking cold and rains all day long)

Wish you all the best with your dad, I hope it’s going to be fine and you get support from your loved ones
here comes some from Germany!
Love, Toni

Reply
Chloé Bouchard

Hey girl! I’d love to win one of your ivy revel pieces.. You’re such an inspiration to me, both fashion wise (too gorgeous!) but you’re also so strong you should be proud of yourself, I know I am! ( not taking advantage of the contest, true words !)
I absolutely love your fashion line and would crave one of your pieces! I feel that getting a piece this way is more special than buying it like the others :)
Thank you !!
– chloe, Barcelona

Reply
Elin

Oj oj oj vilken tävling! Först och främst, du och din stil har inspirerat mig jättemycket! Dina inlägg från girlpower till tips och outfits har hjälpt mig mycket i vardagen. Att tro på mig skälv och vara stolt över mig skälv. Att gå i skolans korridorer och veta att jag ser bra ut har höjt min självkänsla så mycket på så kort tid. Det som däremot stoppat mig litegrann från att ha den stil jag vill ha är ekonomin. Jag får är snål och sitter alltid och ruvar på mina pengar för länge eftersom att jag vill spara. Dina plagg som du säljer har jag kollat och suktat efter så många gånger men aldrig känt att jag kan unna mig en utav dina plagg för att jag är så snål. Men att få vinna denna tävling skulle vara guld värt! Och jag bara vet att kag kommer älska eran höst kollektion eftersom att det är DU som har skapat dem! Jag vill verkligen inte låta som en skörare men du har fått upp mitt självförtroende och det tackar kag dig för! Därför skulle det vara oerhört kul att vinna rengör tävlingen! Ha det bra! / Elin

Reply
Julia Borg

Hej! :) jag tycker att det skulle vara superhäftigt att få äran att bära ett kenza märke, en tjejs högsta dröm! och dessutom först i världen eftersom man skulle känna sig väldigt väldigt unik för det första. Och det skulle vara en stor grej för mig som inte är så märkesinriktad och vågad att äntligen få ha ett plagg som verkligen sticker ut! Nu till hösten så skulle jag verkligen vilja ha ett unikt och snyggt plagg som ingen annan har, det är alltid någon som har köpt samma tröja som en själv. Men med ivyrevel så får man garanterat det där lilla extra! Vilket alla tjejer drömmer om och även en småstadstjej som lilla jag <3 //Julia

Reply
Ella

1. Självklart för att du gör så coola kläder, så jag vet att jag inte kommer att bli besviken på denna kollektionen. (Blev inte det på förra heller) :) Och i höst behöver jag något som sticker ut och är mig, och med nåt av dina plagg tror jag att jag kommer våga!
2. Gjort
3. Gillat (Y)

Reply
Martine

I would like to be the first to recieve one of the pieces of the AW13 collection because I really want people to know about IvyRevel! I am from The Netherlands and I would love to promote the brand by wearing it. I am also very curious about the new collection, can not wait to see it!!

Reply
aase

Jag skulle verkligen behöva uppdatera min garderob inför hösten då jag börjar mitt nya jobb (en fast anställning!) wiiiho.

Reply
Cornelia

Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg ifrån ivyrevel då jag tycker att det är sjukt fina kläder och att ni/du är grymma!
De är så simpla kläder egentligen men med någon detalj som får det dö snyggt. Jag tänkte själv köpa peplum tröjan ifrån förra kollektionen men kände att jag inte har den ekonomin. Om jag skulle vinna ett valfritt plagg skulle jag bli sååå glad. Kram <3

Jag har gillat fb-pagen också.

Reply
Maja Edelswärd Sneitz

Hej!
Min anledning till varför jag just vill ha ett plagg ifrån eran AW13-kollektion är för att jag är sugen på att köpa plagg över huvudtaget från Ivyrevel men jag har aldrig riktigt haft ekonomin till det och att önska sig det i födelsedagspresent (jag fyller förövrigt år den 21 oktober) från sina föräldrar som är totalt otekniska och kan ingenting om den stilen jag ÄLSKAR så känns det ganska onödigt. Min stil kan jag väl beskriva som oftast en retrostil och som du beskriver spontan, lekfull och självsäker! Älskar att gå i 2hand affärer som till exempel beyond retro bland annat, så passar på när jag väl är i huvudstaden! Men tillbaks till stilen, Vill jag ha på mig riktigt mönstrade byxor, ett par dr martens en enfärgad tröja och en skinnjacka har jag det, eller vill jag ha en beanie, oversize-jeansjacka, gammal modell på ryggsäck (äger en sandqvist! Underbar) och ett par svarta jeans med dr martens, stövletter eller converse har jag det!

Mitt mål i livet är att jag vill ha en unik stil, att jag bär det just jag vill. Mycket utav min inspiration kommer oftast från diverse streetstyle, men med en egen touch av det! Jag skulle faktiskt beskriva mig själv dessutom som den där tjejen du skrev i ditt inlägg. Jag är väldigt spontan av mig, vill jag åka ner till stan och kolla nattbio 20 minuter innan kan jag göra det, vill jag åka iväg till en annan stad så gör jag det! Haha. Jag är alltid dessutom glad och försöker att se till istället så att alla andra är glada framför mig, sen får min älskade pojkvän ta hand om mig om det är något.. Jag siktar på när jag gått ut gymnasiet att försöka packa ihop mina saker och flytta upp till huvudstaden! Älskar rusherna som blir, älskar bara hela staden, människorna, framförallt, STILEN! Går med hakan ner till backen i princip varje gång jag är i stockholm haha…

Tack o bock, hoppas på det bästa! :)

Reply
Rebecka

Jag vill vinna ett plagg ur din nya kollektion därför att jag älskar din stil och är säker på att du kommer leverera ännu ett grymt gäng med kläder OCH jag vill gärna kompletera min höstgarderob med något häftigt plagg! (Älskar den sista skinnjackan du gjorde för jofama, bär den dagligen! :D) KRAM

Reply
Maria starke

Under de senaste åren under min tonår har jag gått igenom en “resa” i min självkänsla. Från att vara blyg och rädd till att stå för mig själv och våga vara mig själv. Detta bl.a. genom att uttrycka mig med mina kläder och min stil. Kläder & mode har blivit mitt sätt att sticka ut. Och så som du beskriver höstkollektionen så stämmer det med hur min stil är idag, hur jag vill att andra ska ska mig. Som en cool tjej som kan stå för sig själv. Därför skulle jag vilja vara en av de lyckliga vinnarna!

Reply
Emma Andersson

Åh överlycklig tjej, så glad att du har en sån här tävling. Jag skulle så gärna vilja vinna ett plagg från din kollektion. Tyckte din första kollektion var grym och skulle så gärna vilja köpa ett plagg men har tyvärr inte råd. Så nu skulle jag bli överlycklig av att få vinna ett plagg, är säker på att denna kollektionen kommer va lika grym om inte grymmare. Skulle bli världens lyckligaste. Hoppas allt är bra med dig kenza och tack för du inspirerar mig varje dag. Ha det bäst puss och kram

Reply
Anne

I loved the first collection from Ivyrevel, and would have loved to own the cowboy jacket and the black cammi top… but as a poor student, my vallet wouldn’t allow me to by those pieces. My favorite fashion time of year is fall. I love layering pieces, and wear big coats with beautiful scarfs, and top it of with a nice pair of boots. I’am therefor not in doubt that your fall collection will be absolutely beautiful, and it would be awesome to be one of the first to own something exqusite from your line.

Reply
Julia

Jag skulle vilja att min underbara lillasyster Fanny skulle vara den första som fick bära de första plagget! Hon finns alltid där för mig och det finns ingenting i världens som är fint nog för henne!
Hon är helt enkelt bäst och vill alla väl, därför vill jag ge henne ett av dessa unika plagg!

Hoppas allt är bra med dig, du är otroligt vacker och verkar vara en underbar person!
Mvh Julia

Reply
Louise

Hej Kenza!

Jag vill bli en utav de 5 första i världen med ett ivyrevel plagg så jag kan ha med mig det till new york. Då kan jag stolt strosa runt med plagget på de vimliga gatorna och jag kan till och med höra mig säga ” it’s IvyRevel!”

Ha det bra!

Reply
Julia

Jag älskar hela din stil och kollar din blogg flera gånger om dagen! Avgudar dina klädkombinationer och IvyRevel är PRECIS de kläder som jag vill klä mig i, jag önskar att jag var rik så jag kunde köpa allt, haha! (P.S. sluta aldrig att designa kläder, du kommer att bli lika stor som Stella McCartney en dag!!)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*