• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Ida

Hej Kenza, jag skulle vilja äga ett IvyRevel plagg för att det skulle vara as häftigt, eftersom du är en stor förebild! Och att få bära ett av plaggen skulle göra mig så lycklig och självsäkare! Du är bäst!

Reply
V

Min motivation går att sammanfatta i få ord. Självsäkerhet, stil och attityd. Mitt första intryck av ivyrevel var att kläderna såg extremt exklusiva och trendiga ut och utstrålade enkel elegans. Min första tanke var “vilka snygga kläder, men dem kan ju inte jag ha..” Det är där självsäkerheten kommer in, självsäkerheten jag inte har. För att få den självsäkerheten måste man lämna sin bekvämhetszon, även om det bara gäller ett litet klädesplagg. Jag inspireras av dig och dina kläder varje dag, och jag önskade verkligen att jag hade din självsäkerhet, känsla för stil och lite attityd. Kanske kan något av plaggen hjälpa mig på traven mot en egen personlig stil och självsäkerhet. Tack på förhand Kenza och fortsätt vara den du är, du inspirerar så många bara genom att vara dig själv. Kram

Reply
Mini

Jag skulle vilja vara en av de fem första som får ett IvyRevel plagg bara för att det skulle vara så grymt coolt. Det är ju trots allt ifrån världens bästa bloggare och då känner man sig lite extra speciell om man vinner för det är trots allt Kenza som väljer vem ska få ett.

Kram Mini

Reply
Noémi

I don’t really have a reason why i should get it before anybody else, but i just wanted to tell that i would be reallyreally happy to win(: i haven’t won ever in anything like this..I love ivyrevel clothes so much<3

Reply
elin

Hej!

Hur coolt vore det inte att vinna ett plagg från nya höstkollektionen?!
Jag skulle vilja vinna för att i somras började jag med träningen på riktigt och har sedan dess gått ner ett par kilon. dvs finns det inte så mycket höstkläder som passar vid tillfället och det skulle vara riktigt roligt att kunna bära ett plagg från ivyrevel och känna sig stolt över det man presterat än så länge! :)

Reply
Linnéa T

Jag vill vinna det första ivyrevelplagget för att det är lite knapert i ekonomin för tillfälligt och jag skulle vilja ha det där fina unika plagget som just ni har. Kläderna kostar ju ändå lite så för mig går det bara att drömma om era plagg och se andra fina tjejer bära dom. Jag skulle vilja va en av dom :) kram

Reply
Oona

Hi Kenza!

I hope you know you are an truly inspiration for thousands of girls all over the world, including me. Not only because of your beautiful photos and inspiring outfits, but also because you are such a good person. I think this world would be a better place if there were more people like you.
I adore you Kenza, and that’s why it would be such an honour to have one of your collections pieces before everyone else does. Have a nice fall and please, don’t ever change it who you are :) – a girl from Finland

Reply
Maria Morelló Miravet

Egentligen spelar det ingen roll för mig om jag är just först i världen med att ha ett visst plagg av höstkollektionen, visst kan det väl tyckas vara lite coolt men det är inget jag skulle tänka så mycket på eller egentligen tycka var speciellt. Det som jag däremot tycker är speciellt och gillar starkt är faktiskt många av IvyRevel´s designer. Stilrena, enkla och framför allt snygga. Många av dem är framför allt jag, som gärna följer less-is-more tanken (vilket jag tycker att det strålar om många av dina designer). Jag vill helt enkelt ha en chans att vinna ett plagg från IvyRevel just för att jag tycker om modellerna och inte kan missa möjligheten (hur liten den än är) att kunna få ett riktigt fint plagg från märket! (Det är faktiskt inte alltid som den egna budgeten kan ligga på IvyRevels priser). Jag tror att jag har förklarat mig tillräckligt :) Mina anledningar är simpla, men de tycker jag också är okej. Gillar er redan på facebook, hejhej :)

Reply
Maria

Hej Kenza!

Låt mig först bara säga att det du skrev ut om din pappa var så strongt av dig, verkligen. Jag vet hur det är att komma från en familj som har stora problem med sina fäder och att du vågar skriva ut det så öppet här, och att du står upp för dig själv är verkligen inspirerande.

Att du samtidigt driver ett företag är så otroligt grymt, som dessutom har så sjukt fina produkter är fantastiskt! Man önskar att man hade råd med alltsammans, men som en ganska pank student går ju inte det. ;) därför skulle det vara helt underbart att få ett plagg från Ivyrevel som motivation att återkomma för flera plagg! Måste bara spara ihop till det först, men vet att jag följer er utveckling blint! Ser fram emot er nya kollektion!! :D

FORTSÄTT VARA DU, för du äger!

Reply
Elin

Hej Kenza!

Jag är en tjej på 18 år som alltid har haft problem med min vikt för jag har varit matberoende under en längre period utan att inse mitt problem men när jag väl gjorde det så kände jag först hur starkt mitt matberoende var men nu har jag kommit en stor bit på vägen och jag skulle älska att få hem ett plagg från ditt underbara märke och ha det som ännu en motivation om att det jag gör är bra och att varje dag komma närmare till att kunna använda det skulle vara en underbar morot!

Bästa bloggen och bloggaren! Du är så stark! :) kramar!!

Reply
Anna

Tjabba! Jo jag vill vinna detta plagg eftersom jag inte fick något plagg från er förra kollektion pga att kläderna jag ville ha redan tagit slut! :/ Men även om jag redan haft ett plagg så kan jag aldrig få för många, jag menar, jag hade kunnat beställa hem alla era plagg.

Så, nu håller jag tummarna!

Reply
My

shitshitshit!!! fick hög puls när jag läste detta hahah!
ifall jag vann detta plagg så skulle jag må så himla bra när jag har på mig det, skulle aldrig vilja ha på mig nåt annat hahah. Skulle känna mig helt FAB!!! har dock inte råd att köpa det heller, så får hålla tummarna!

Reply
Towe

Jag har bott i Kanada sen tva ar tillbaka.. och vad ar battre an att promota Ivy Revel pa andra sidan Atlanten? Om jag vinner ett plagg kommer stolt bara upp det pa Vancouvers gator!

Reply
Aneta

I dont know English as well as you know it, but I really want to win it. I always dream about your life and now when you tell us aobut your daady’s problem I can see that you are a real human ( because you was always so perfect) :) Even if i dont win I hope you start to feel better and you will get everything you deserve for :)

Reply
Rebecca

Hejsan! :) Okej, såhär är läget. Jag typ dreglade över IvyRevels första kollektion men hade då inte råd att köpa några av plaggen. Kenzas stil är så obeskrivligt snygg och jag behöver verkligen lite uppdatering i höstgarderoben. Mörka plagg, bruna plagg, mörka jeans, skinn jackor, kängor och en sjal i höstregnet, hur snyggt? :-)

Reply
Maya

Vilken FAB ideé!
JAG HETER DÅ MAYA, TÄNKTE BARA SÄGA ATT JAG ÄR DEN DÄR SJÄLVSÄKRA, LEKFULLA STADSBRUDEN SOM KOMMER ATT ROCKA ERA UNDERBART FINA KLÄDER DEN HÄR STOCKHOLMS-HÖSTEN! Tack, puss hej
(FALL SEVEN TIMES, STAND UP EIGHT, Kenza, du är så jävla stark)

Reply
Paulina

Hej Kenza!
Jag älskar ivy revel, Mode är min passion, jag blir innerligt lycklig av att matcha och styla! För mig är det ett sätt att uttrycka min personlighet. Har jag en dålig dag så tar jag på mig en riktigt snygg outfit och plötsligt känns allt lite bättre! Skulle verkligen behöva något som lyser upp mitt liv just nu. Inget jag vill gå in på öppet på Internet men, I need this. Skickar en kram till dig Kenza, förstår hur tärande det här med din pappa måste kännas, jag tycker du är otroligt stark. Stand tall & kom alltid i håg att du är värdefull. Kram

Reply
Maja Kas

Because I simply love your designs! Your previous collection was so beautiful, but not really my style, because I’m more of a blackster kind of girl. That’s why this collection would be perfect for me – I think ;)
And besides that I could really need some more clothes – but which girl couldn’t?

[email protected]

Reply
Michaela

Hej! Jag är en 16 årig tjej som läst din blogg i 4år. Du har varit min inspiration ALLA DAGAR sen första gången jag såg dej!! Jag älskar hela dig! Du är hjälpt mej genom mycket mer än du tror. Jag har varit med om iprincip samma sak som du med din pappa, och jag vill säga TACK till dej Kenza!

Jag skulle bli mer än överlycklig om jag blev först på ett IvyRevel AW13 plagg!! Jag har följt dig och IvyRevel hela vägen och ÄLSKAR allt! Ingen skulle bli gladare än jag! Tusen kramar från mej!! Hoppas Hoppas Hoppas! <3

Reply
Amanda

ett nytt tillskott i garderoben nu inför hösten skulle inte skada. hade varit kul att äga ett av dina plagg. tycker att du tänker väldigt minimalistiskt, skapar plagg som passar många, gör det lätt för en att blanda in plagget i sin egna stil.

Reply
Sofia

Jag älskar din klädstil och din förra kollektion. Det är bara det att jag nästan aldrig handlar på nätet för att jag mamma eller pappa måste betala. Men det vill inte jag att dom ska göra… Des utom skulle jag jätte gärna vilja vinna för att jag ska få lite mer mode känsla. Vill vinna jätte gärna!!

Reply
Julia Dragsten

Jag skulle vilja vara en av dom första som äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion för att varje morgon har jag verkligen PANIK för att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Till slut blir det någon vanlig som jag har haft på mig vänligt många gånger. Så det skulle vara väldigt kul att vinna ett plagg och kunna gå genom korridoren i skolan och bara “Jag är snyggas här och jag äger denna skola TYP. :)

Reply
Enissa

Hej Kenza & Ivy revel gänget!
Främst av allt skulle det vara så jäkla häftigt att än gång få vinna något någonsin! Haha har alltid otur. Men tyck inte synd om mig.. är ju bara 14
Skulle gå runt och skryta haaa har fått ivyrevel plagget 5 av första av alla er!! nanana haha nää vad omoget.
Men skulle vara så häftigt att bära ett sånt plagg, frågar jag mamma kan vi inte köpa det blir det för dyrt för henne plånbok tyvärr..
Skulle rocka era plagg som in i den haah!

Jaja hoppas ni väljer mig och 4 andra lyckoostar!
Kram på er vetja!!!

Reply
Linnea

Okej, varför ska jag bli först med ett IvyRevel AW13 plagg? Jo, för att även fast jag inte vet hur något av plaggen ser ut så är jag säker på att de är jättesnygga och exklusiva och det är det jag gillar. Jag vill kunna sticka ut ur mängden lite med min klädstil och inte se ut som alla andra tonårstjejer med dr. denim jeans, converse och skinnjacka (inte för att det är något fel med det) och jag tror att det kan jag göra med ett plagg från IvyRevel. Eftersom det är en aningens exklusivare än h&m, Gina tricot och de vanliga affärerna, och då är de inte alla som har ett plagg därifrån. Men det är här mitt problem kommer in och det är att jag inte har budgeten att köpa något exklusivare än h&m och Gina… tyvärr. Men nu när jag har chansen att vinna ett plagg från IvyRevel så måste jag ju bara ta chansen! Jag skulle älska att ha på mig ett exklusivt plagg från IvyRevel som jag kan känna mig lite extra snygg i och dessutom inte se likadan ut som alla andra. Och att vara först i världen med att bära plagget låter ju också ganska lockande… ;)

Håller tummarna!! Puss Kenza

Reply
Lisa

Min lilla dikt blir min motivering. ;)

Hejsan Kenza hur mår du
jag hoppas du har det bra ännu
denna tävling är så rolig
men det är inte så väldigt troligt,
att lilla jag skulle vinna,
för jag är ju bara en ung kvinna.
Att vinna ett plagg från denna kollektion skulle vara värt en miljon.
Ivy Revels kläder är så eleganta
och jag tycker de är väldigt briljanta
Om jag vann skulle jag känna mig utvald och speciell
och jag skulle bära plagget utan gnäll.
Kenza you go girl, du är bäst
Du är den bloggerskan jag gillar mest.
Jag är kanske inte bäst på att rimma,
men jag är väldigt bra på att simma.

Kram Lisa :)

Reply
Sandra Svensson

Hej Kenza!
Jag verkligen ÄLSKAR IvyRevel och skulle därför tycka att det var dö-coolt att få vara den allra första personen i världen som får ett plagg från den kollektionen. Du är även en stor förebild och det är ju också ett skäl till varför jag vill vinna, din kollektion, först, jag dör genom att bara tänka på det. Jag gillar din facebooksida och verkligen älskar din blogg! Hoppas att du har det bra, kram!

Reply
Ebba

Åhh skulle så gärna vilja vinna! Älskar IvyRevels kläder och hur coolt skulle det inte vara att få vara först med ett plagg från AW13-kollektionen?

Det skulle pigga upp mig såååå mycket nu när det är mörkt, kallt och superstressigt i skolan. Tack för fina kläder och en superbra blogg Kenza!
Hoppas på det bästa! Kram

Reply
Emma Johansson

För att ett hett plagg från Ivy-Revel
Skulle ta mig till en helt ny level

Trots snön och kylan som gör mig kall
Skulle jag va så jäkla ball

Jag tycker alla prickar runt om i världen
Borde få hänga med i AW13-färden

Så det skulle göra min dag och mer
Om jag mitt namn på vinnarlistan ser

Skulle verkligen va kalas
att få känna sig fin, och skör som glas

För att ett hett plagg från Ivy-Revel
Skulle ta mig till en helt ny level

Reply
Angelique Grenemark

Hej Kenza!! Jag brukar inte vanligtvis göra detta. Men jag har sett t.ex. den supersnygga kjolen från den nya kollektionen och jag känner att detta blir ännu bättre än den förra kollektionen! Super fina kläder som jag verkligen skulle vilja bära en dag i skolan! Mer motivering till varför just jag ska ha ett plagg har jag inte. Jag får helt enkelt hålla tummarna och hoppas!! Puss

Reply
Elsa

Hej! Jag är 15 år och bara älskar dig, din blgg, din coola och snygga stil och allra mest IvyRevel!! Kollar din blogg minst 5 gånger om dagen’! Love it! Dock så har jag inte värsta budgeten för kläder vilket e väldigt tråkigt då jag gärna hade klickat hem hela din kollektion om jag kunnat! Vår kollektionen var ju ba too die for, Så det skulle verkligen betyda så mycket att få ett plagg från IvyRevel! Jag hade blivigt så sjukt glad!!! Kram ifrån mig Btw så har jag gillat Facebook sidan! :))

Reply
Josefine

Åh vad roligt!
Jag skulle bli så superduperglad om jag var en av dem som får chansen att välja ett valfritt plagg!
Tyvärr så har jag inte budgeten till att köpa plagg själv från Ivyrevel, så det här är en jättebra möjlighet.

Har givetvis gillat er på facebook också :)

/ Josefine

Reply
Natalie.N

Jag skulle vilja vinna för att era kläder är så himla fina och jag har så svårt med att hitta kläder som är i min stil och ivyrevel har precis det som jag tycker om och bara älskar jag vet att jag säkert inte kommer att vinna men det skulle va så himla fantastiskt att få vinna ett plagg av er!! ❤

Reply
Caroline

Hej fina Kenza! Vill passa på att ge dig stora avståndskramar, starkt av dig att öppna dig så som du gjorde i tidigare inlägget för så många läsare. Sedan då IvyRevel… Vad säger man? Jag ÄLSKADE din första sommarkollektion men jag hade som mamma och student inte råd att köpa just då! Jag skulle bli överlycklig över att få vinna ett plagg från din höstkollektion, jag skulle verkligen bli överlycklig! Jag skulle verkligen bära plagget med stolthet! Det skulle betyda mycket att få ett så fint och välgjort plagg i min garderob… Kram på dig fina du!

Reply
A

Jag borde få vinna ett plagg därför att jag precis har gått ner 7 kilo och är så nöjd över min nya kropp! Dessutom är jag nybliven singel och vad passar inte bättre än att jag får gå runt i ett nytt plagg från IvyRevel och bara äga världen! Har haft en jobbig sommar med uppbrott och allt men ibland kan småsaker som kläder förgylla ens vardag!

Reply
PR

Aaa this is soo excited! I think I am the one because I admire you work Kenza and read your blog for several years. My sister too, we are the same size so we could share :D Your clothes is wonderful and I love every single outfit and piece from IvyRevel! it is such a beautiful and youthful collection, I am in love with it *_*
Greeting from Croatia <3

Reply
Alice

Jag skulle så sjukt gärna vinna någonting från eran höstkollektion eftersom (jag kan inte säga att det är jättefina kläder och sånt eftersom att vi har inte fått se de än) men efter eran första kollektion så tror jag att höstkollektionen kommer att bli MINST lika bra! Jag skulle dock aldrig ha råd att köpa ett plagg om jag inte vann på lotto eller nåt haha. Det skulle verkligen betyda jättemycket för mig om jag vann, dels såklart för att jag får bära runt på ett plagg som Kenza (!!!!) har designat men också för att jag tycker det är så snällt av dig att göra sånna här grejer. ♥♥♥

Reply
Elin

Något jag kämpar väldigt mycket med är mitt självförtroende, jag blev väldigt mobbad när jag var yngre för mitt utseende och jag har aldrig haft råd att köpa dyra och fina kläder som mina vänner haft. Men trots det har jag alltid kämpat vidare. En dröm som jag har (kanske en ganska ytlig dröm) men ändå, är att äga fina märkeskläder, minst en designväska och minst en designklocka.

Därför skulle jag kunna bocka av en sak om jag vann och fick välja ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion.

Reply
Petra

Du är faktiskt den som ger mig mest motivation att sluta röka. Det kanske verkar lite underligt då du själv röker (verkar ju dock gå bra att sluta nu, grattis till det), så hur hänger det ihop..?
Svar: Jag vill ha dina kläder! Typ hela din garderob. Som student är ju detta ganska omöjligt, med eller utan cigarettkostnader. Men bland det snyggaste i din garderob brukar ju vara det du designat själv, och att vinna ett enda litet plagg skulle lysa upp min vardag något enormt! :D

Reply
Sophia

Jag har alltid varit tjejen med den “färgglada personligheten”, men som alltid bär svart. Missförstå mig rätt, jag älskar färger, men mörka nyanser och framförallt svart (med inblandning av vit eller grå) är helt fantastiskt. Tycker jag. Det är självsäkert, sexigt, men också diskret i sen egenhet.
Att få vara den första med IvyRevel AW13 hade varit helt fantastiskt.

“If there was a colour darker than black, I’d wear it”.

Reply
nora

Jag måste ju börja med att säga att jag älskar din blogg, läser den dagligen och du är en så stor inspiration för oss alla. Du visar att det faktiskt går att lyckas med det man älskar att göra och det är så många som ser upp till dig. Dom här kläderna vet jag redan nu att dom kommer vara så sjukt snygga så är ju inte jättekonstigt då att jag är med i tävlingen. Känner bara att det skulle vara en sån ära att bära dina kläder jag skulle göra det med stolthet

Reply
Sofie Andersson

Jag borde bli en av de första med att få bära kläder från IveRevel´s AW13 kollektion, eftersom jag är en fattig student som skulle behöva någon slags motivation här i livet haha… Ne men en tjej som jag har inte alltid råd med så fina kläder och därför skulle det betyda jättemycket om jag vann :)
Mvh, Sofie Andersson

Reply
Jana

Hejsan Kenza!

Anledningen till att jag vill vinna är för att jag tycker att du skapar as snygga kläder! Kläder som representerar mig. Jag behöver boost i min höstgarderob och jag vet att IVYREVEL har något för mig. Jag skulle bli såååååå mega lycklig!

Reply
Saša

Wuhuuuu I was so excited when I saw this giveaway on facebook! I would really like to win, because I am 100% sure that A/W collection will be even more amazing than a previous one ( even thoug it was awesome, so girly and pretty!!). It would mean the world to me if I could show off with Ivy Revel piece on my blog! Stay awesome! Kisses

http://www.whatsashawears.com
[email protected]

Reply
Louise

Jag vill vinna eftersom jag absolut älskade IVYREVELs tidigare kollektion och har varit supertaggad på höstkollektionen. Har följt bloggen och läst alla uppdateringar om den nya kollektionen. Har länge varit ett fan av Kenza och hennes stil. Jag har inspirerats otroligt mycket av Kenza både som affärskvinna och stilikon.

På hösten när allt annat är så grått och trist så är det ännu roligare att kunna ta på sig något riktigt snyggt och jag är helt säker på att de rätta höst plaggen kommer finnas hos IVYREVEL!

Reply
Mahtab

Hej Kenza!

Jag är en tjej på snart 19 år, den 1 oktober fyller jag 19.
Jag har läst din blogg i många år och blir så inspirerad utav dom stil!

Anledningen till varför jag skulle få en chans att vinna denna underbara tävlingen är följande.
Jag har gått igenom en väldigt tuff period i mitt liv, fått reda på en massa hemska saker, jag fick för ett par månader sen reda på att en utav mina förälder är drog missbrukare, detta har varit väldigt tufft för mig att hantera, sedan blev min andra förälder sjuk så jag var tvungen att ta den vuxna rollen och ta hand om hen.

Om inte det skulle vara nog så fick jag reda på att min bästa vän också går igenom en tuff period så jag tog på mig ansvaret och var en klippa för henne med!

Så till anledningen, jag fyller år om drygt 2 veckor, har aldrig vunnit något i mitt liv och jag ser detta som något positivt och väldigt lyxigt. Jag menar vem vill inte ha ett plagg från din kläd kollektion. Som sagt så älskar jag din stil och dina kläder är to die for!

Jag skulle uppskatta ifall du inte la ut detta på din blogg och om du accepterar kommentarer att inte acceptera denna men att kolla!
Förstår att det är mycket begärt, hoppas värdiga personer vinner!

Ha en bra dag och styrke kramar till dig, förstår hur jobbigt det är!

Reply
Sofia

Varför jag ska vinna?

Jo, för att jag älskar verkligen kläder och det vore ju då min dröm att ha kläder från IvyRevel eftersom de har så fruktansvärt snygga kläder!!
Kenza är även min förebild så det är ett +

Hoppas jag verkligen vinner, ni skulle göra min dag!

Reply
Alice

Jag skulle supergärna vilja vinna för jag är så himla taggad på höstkläder men har inte så många..Jag har precis flyttat till Paris för att jobba som au pair och hade inte möjlighet att ta med mig så mycket kläder..Så skulle verkligen behöva lite kläder till hösten. Jag gillade verkligen vårkollektionen som Ivyrevel hade så jag antar att det kommer vara lika mycket snyggt nu till hösten :)

Reply
S

Hej Kenza! Jag skulle jättegärna vilja vinna mest för att jag nyligen insett att det är bra att vara sig själv, att jag får klä mig exakt hur jag vill. Jag tycker kollektionen låter otroligt spännande.

Reply
Filippa

Jag skulle bara kunna drömma om att jag var en av de första i världen som ägde ett IVYREVEL plagg från kollektionen som inte ännu kommit. Jag vill vara en av dom så att jag dels kan visa mina bloggläsare ett av ivyrevel plaggen och få de att bli inspirerade.

Reply
shosho

Jag vill bli först i världen med att äga ett IvyRevel plagg ur AW13-kollektionen. Det gör mig automatiskt till en av stockholms bäst höstklädda 97:or. Det är vad det skulle kännas som iallafall :) Tänk att bli en av vinnarna och därmed känna blickar i nacken(på ett bra sätt) på sig när man går till skolan i en supersprillans ny byxa, kjol, tröja eller klänning från IvyRevel, det skulle kännas så jävla bra och roligt!

Reply
Linnea

Jag skulle sååå gärna vela vinna ett plagg :)

Jag rådiggar IvyRevel men har (tyvärr) inte haft pengar till att köpa något :)

Kram!

Reply
Jasmine

En tjej på 15 år som har en vanlig stil, jag ser mycket yngre ut än vad jag är vilket får mig att tänka på att jag vill ändra min stil. Jag försöker men lyckas aldrig, åker tillbaka i samma mönster och de kläder jag brukar använda. Vid ett liknande tillfälle som denna vill jag därför börja att ändra min stil på allvar och det första plagget tänkte jag mig kan vara från ivyrevel. Jag har aldrig satsat på ett liknande tävling för att jag aldrig tänkt mig själv att vinna någonting men jag tänkte nu ta chansen och undra varför inte, vad skadar det om jag satsar på att vinna? Om jag vinner kan man säga att det är ödet som bestämmer att jag borde ändra stilen till gymnasiet som jag snart ska börja om inte då håller jag väl kvar i mitt gamla mönster, inte mer med det. Ett plagg kan man tänka inte vara så mycket men det är i allafall börja till någonting och självklart skulle jag vara jätteglad över att få vinna ett plagg från speciellt ditt klädbolag!

Reply
Fatimah Al-Zergani

Because I am a city girl and I wanna look fabulous! (Copenhagen).
Who else can make you look fabulous than Kenza Zouiten herself? I want to wear clothes that give me confidence, to show that I am strong, independent and AWESOME.
I think that clothes are a reflection of your personality so I want clothes that symbolize how I want to be. I think that Kenza’s designs really show a woman from her best sides!

Reply
Jennifer

Hej skulle bli super glad om jag vann, brukar aldrig vinna sånna här tävlingar men anledningen till att jag ändå är med och tävlar på denna är för att jag verkligen vill ha ett plagg från er höst kollektion. Ni har så otroligt fina kläder men dock så finns det nästan aldrig storlekar. Så om man nu har chansen att få ett plagg innan det ens lanserat så är det jätte bra för då har ni storlekar på exakt allt :)

Reply
Andrea Welin

Jag vill vara med och tävla om ett plagg! Varför jag skulle vilja vinna är för att jag är säker på att kläderna kommer vara ursnygga, och jag skulle verkligen vilja ha ett plagg som du varit med och tillverkat! Du har så himla ball stil, och är en inspiration när det gäller kläder.
Man vill inte se ut som alla andra när det gäller kläder och stil, det blir ju tråkigt till slut. Men det känns ändå lite tveksamt om man vågar ta på sig nåt annorlunda som kommer dra ett par extra ögon på sig, även om man skulle vilja! Så att få välja ett plagg från ivyrevel skulle vara hur kul som helst, eftersom att det förmodligen inte är alla som går runt i det!

Hoppas det räcker till en bra motivering, kram!!

Reply
Evelina

Hej kenza!

Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg ur din AW13-kollektion därför att:

Jag har inte haft pengarna att bekosta mig några av dina sommarplagg, men jag har trånat efter så många, och jag vet att din AW-kollektion verkligen kommer att leverera! Jag älskar mode och tycker om att sticka ut, vilka din kollektion kommer att kunna hjälpa mig med! Jag är student som pluggar på högskolan och pengarna räcker inte till så jättemycket när alla räkningar är betalda, och skulle jag vinna ett plagg så kommer både hösten och vintern kännas lite ljusare! Jag är verkligen sjukt peppad inför din AW-kollektion och det skulle vara enormt kul att få bli bland dem första i världen som både får se och välja ut ett plagg! Längtar verkligen till lanseringen! Håller tummarna nu och hoppas på en vinst, som kommer att förgylla hela hösten och vintern!

Kram och tack för en så grym blogg!

Reply
Monica L.

I absolutely loved your previous collection, and would really want to own every piece if i had the money. The style is so simple but yet so unique, AND SO ME! I would love to own a piece from the new collection, because IvyRevel really express my style so well. And a piece of clothes tells more about you than you think :)

Reply
Nemii

I motiveringen av själva kollektionen nämns orden inspirerande och självsäker det är just det jag vill utstråla. I början av bästa år börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Jag ska börja plugga media på en högskola. Jag vill att mitt första intryck ska utstråla självsäkerhet och inspiration. En chans för mig att visa vem jag verkligen är och Ivyrevel vet jag kommer få mig att utstråla jag detta! :)

Reply
Malin

Efter en jobbig tid med mycket på Universitetet där jag pluggar 100% samt så mycket jobb jag bara orkar och hinner för att slippa ta studielån så är jag dödstrött även fast skolan bara precis hunnit starta i höst. Efter 9 månader av oro och stress så har jag insett att killen jag var med var ett as och det är dags att glömma och gå vidare. Jag vet att jag tar mig igenom det för jag är en stark person, men jag skulle verkligen behöva uppmuntras lite nu när det är som jobbigast och därför vill jag så gärna få vinna! Att få bära ett IvyRevel plagg från AW13-kollektion vore en ära och så otroligt roligt att få göra det först av alla!

Reply
olivia

Hej, jag skulle vilja vinna ett plagg då jag skulle få äran att vara först med det! Så häftig känsla. Sedan även för jag skämmer bort mig själv alldeles för sällan med nya kläder då jag tänker på de i min omgivning mer. Jag skulle också vilja bli tänkt på någon gång :)

Reply
Josefin

Jag har följt din blogg så länge nu att jag inte minns när jag började. Att ha fått chansen att följa din resa med IvyRevel från första början har varit sjukt häftigt. Om jag skulle få möjligheten att välja ett plagg från något jag observerat på avstånd på så länge skulle det kännas som att jag själv fick resa med er. Och en resa med coola Kenza och ett så coolt klädmärke, vem skulle inte bli avundsjuk för det liksom! Dubbelt upp i coolhet, inget slår det.

Reply
Sanna Olausson

1. För att jag är grymmaste 25 åringen som finns och jag behöver något nytt å grymt på min grymma kropp!
[email protected]
3.Har gillat! Sanna Olausson från Uddevalla

Reply
Hanna

Jag har alltid varit den här “tråkiga” tjejen, jag är tjejen som alltid bär jeans och någon slapp tröja/linne till. Jag vill inte vara den tjejen längre, jag vill ändra min stil. Men det är inte så lätt. Jag bryr mig för mycket om vad andra tycker om mig, jag vet att jag inte borde det men det är svårt.
Det här skulle vara en stor hjälp med det, då skulle jag kunna visa att jag inte är den tråkiga tjejen utan att jag är den självsäkra och glada tjejen som jag kan igentligen är.

Reply
Josefine

Hej grymma ni!
Anledningen till att jag vill äga ett superplagg från Ivy Revel är för att det är en dröm för mig. Jag är inte superrik och har helt enkelt alltid velat ha ett sådant plagg. Jag älskar kläder, skönhet, skor och modevärlden. Kläder är det bästa jag vet och det lyser i ansiktet på mig när jag kommer ut med en påse från affären. Heja IvyRevel, älskar era kollektioner. Kärlek till er!!

Reply
linnea törnebrink

jag skulle nästan dö för ett av ivyrevel’s plagg!! jag älskade kläderna ur förra kollektionen och hade köpt alla om jag kunnat. men jag har inte direkt råd att köpa finare och lite dyrare kläder som era. jag bor i en liten håla som heter örnsköldsvik, i norrland och fann för ett år sedan min stora kärlek i stockholm. han är det som snurrar min jord, får mig att älska livet och stärker mig när jag är svag! dock är det vårt avstånd på 50 mil som är problemet, varje helg lägger vi ut hundratals, ibland över tusen kronor bara för att få träffas och det är väl boven i min ekonomi skulle man kunna säga! jag har inte mycket pengar över till annat, så som till exempel nya finare kläder, utan det är nått som jag just nu bara kan drömma om.. jag skulle vara så oerhört tacksam om just jag fick bli en av vinnarna och jag lovar att jag skulle vara så stolt om jag fick bära ett av era plagg! kram :)

Reply
Alva

Motivering: Jag går in på ivrevel’s hemsida nästan varje dag och drömer om den dag då jag har råd att köpa ett av era FANTASTISKA plagg. Och nu har jag chansen! Så jag tar den och hoppas att jag har mer tur än pengar!

Reply
gwen

jag vill bli först i världen med att ha ett ivy revel plagg från den nya kollektionen eftersom jag behöver lite pepp och uppmuntran nu när det är mörkt på morgonen och man måste kravla sig upp ur sängen. Då blir ju allt mycket bättre när man har något snyggt att sätta på sig och så kan man se bra ut fast man är dödstrött, hihi!

Reply
Minnie Lind

Avgudar verkligen dig och din stil. Läser din blogg varje dag och inspireras alltid! Jag avgudar även IVYREVEL!! Så sjukt snygga kläder, men har tyvärr inte råd.. :/

Kramar
// En fruktansvärt modeintresserad tonårstjej :)

Reply
Ebba J

Hejsan! Jag har egentligen ingen superduper bra motivering, förutom att jag så gärna skulle vilja vinna! Jag älskade din förra kollektion nåt grymt mycket! Älskar den mixade, härliga stilen som funkar både till vardags och fest! Jag ser fram emot släppet av höstkollektionen så mycket! Det ska bli så spännande att få se allt, och jag tvivlar inte en sekund på att det kommer vara något annat än grymt snygga klädesplagg! Skulle jag bli en av de lyckliga vinnarna, så skulle det bli ett härligt tillskott i höstgarderoben, som jag säkert skulle använda flitigt! Från ett av mina favoritmärken också!❤

Reply
Emelie

Jag skulle så gäääääärna vilja vinna för att jag har läst Kenzas blogg sedan många år tillbaka och har alltid blivit inspirerad av dig (Kenza) och jag skulle bli så glad om jag vann ett plagg som kommer från Ivy Revel, just för att det är Kenzas klädlinje!

Reply
Liza

Jag har redan två plagg från IvyRevel samt din Kenza 9-jacka och jag stortrivs i dom. Finns ju inget bättre än ett nytt plagg som man känner sig skitsnygg i, och att veta att man är först med det gör det ännu bättre. Jag älskar mode och allt som har med det att göra, främst hur det gör mig självsäker och glad.

Lycka till (även om det inte behövs) med AW13! :*

Reply
Therese

Åh vilken rolig tävling! Jag vill vinna för att jag älskade er förra kollektion och köpte både klänningen med rosor och jumpsuiten som jag bott i i sommar båda två. Men nu när jag blivit student och flyttat hemifrån så är det mindre pengar till att köpa annat än kurslitteratur och mat. Därför skulle jag bli överlycklig för ett plagg ur er kollektion som jag kan ha när höstmörkret faller på och pluggmotivationen tryter!

Kramar Therese

Reply
Elsa Nilsson

WOW vilken möjlighet
Chansen som nu ges är het
Att lyckas vinna ett valfritt plagg
Ur IVYREVELS nya kollektion
Skulle inte få mig att hysa agg
Allt skulle kännas som perfektion

Kram!

Reply
Hanna

Hi Kenza,

it would mean sooooo much to me to be the first one in the world to own an IvyRevel AW13 piece. I would be so happy to win, because I love the clothes from the previous collection and I know that the new collection will be beautiful. You are my biggest Inspiration <3

Kisses from Germany :-*

Reply
Veronica Timsbro

Inget piggar upp en tråkig höstdag som ett riktigt snyggt plagg! Är så sjukt nöjd med min Downey dress jag köpte i somras och vet att jag skulle bli minst lika nöjd med ett plagg från höstkollektionen! Älskar att uppdatera min garderob till hösten och vill absolut göra det med plagg från IvyRevel i höst! :)

Reply
Elise Nordström

Tjosan trosan, Kenza!

Här är min motivation till varför jag vill vinna ett plagg ifrån er höstkollektion;

Jag är en person som alltid varit tillbakadragen och inte riktigt vågat visa “vem jag är”, men för några år sedan så fick jag självförtroendet tillbaka då det började gå bra för mig i skolan och med vänner. Dock har jag aldrig riktigt haft råd att köpa många av dom plagg som jag vill ha för att uttrycka vem jag är. Jag (enligt mig själv haha) har en grymt nice klädstil som jag vill visa för alla, för jag bryr mig inte längre om folk “trycker ner mig” eller säger att jag har “konstig stil” för den är smokey. Så när jag läste på detta inlägg att höstkollektionen kommer bli hårdare och mörkare så kände jag direkt att det tilltalade mig. För jag älskar kläder som sticker ut och som folk blir helt “wow, vart har du köpt den?”-känslan.
Förlåt, nu blev jag grymt långrandig, men min point är att jag aldrig kommer ha råd med ett plagg ifrån er kollektion, pga min nuvarande jobbsökar-situation, så därför vill jag vinna ett plagg.

Kram, Elise.

Reply
Emilia

Hej Kenza och alla ni som jobbar med Ivy Revel! Här kommer min lilla motivering till varför just jag vill få ett Ivy Revel plagg innan någon annan:
Jag är en tjej på 15 år som går i 9 och känner mig lite allmänt osäker på hur jag ska se ut och klä mig. I somras hade jag typ bestäm mig för att inte bry mig om vad andra tyckte om mitt utseende men självklart (när skolan väl började) blev jag influerad och inspirerad av alla de människor som är runt omkring mig. I detta inlägg säger du att Ivy Revels nya AW13 kollektion är lite mer inspirerad av den “självsäkra, lekfulla och spontana stads tjejen”. Det är en perfekt beskrivning av hur jag skulle vilja vara och därför skulle jag bli SÅ glad om jag fick välja ett plagg och känna mig lite närmare mitt “mål” och bara ännu mer självsäker! Tack för att du har en sådan otroligt bra och inspirerande blogg och visar att allt är fint beroende på hur man ser det. Kram :)

Reply
Svensson

Jag skulle vilja vinna för att…. Det finns ingen orsak ienkligen, man vill ju bara vinna för att man vill ha en klädesplagg från ivyrevel! Liksom hur coolt skulle det inte vara att vinna! Jag har ingenting att skriva… Men kan ju iallafall skriva att jag vill vinna och det skulle vara jätte kul om det hände!

Reply
Elin Nilsson

Äntligen en tävling med ett riktigt grymt pris! Tänk att få ett plagg innan alla andra! Min motivering till varför just jag ska vinna är för att jag älskade förra kollektionen men hade dock ingen möjlighet att köpa ett enda plagg, pengarna behövde jag lägga på annat precis då… Eftersom jag är otroligt modeinriktad och älskar Kenzas stil skulle jag, mer än någon annan, uppskatta ett plagg från ivyrevel. Gaaaaaahhh bara tanken på att jag kanske kanske kanske kan vinna ett plagg gör att jag får fjärilar i magen!

Kram så länge!

Reply
Alicia

Hej! Varför vill jag vinna? Jo för att min garderob är tragisk och fylld av deprimerande kläder. En annan anledning är även att i den lilla staden Borås som jag är bosatt i så är märkeskläder=status samt köper någon ett snyggt plagg så har alla ett likadant dagen efter. Att vara först med ett sprillans, svin fräscht, nytt plagg i en sådan dyster stad skulle vara fantastiskt (samt att sommaren antagligen tog lite väl hårt på plånkan..)

Grym blogg!
Mvh Alicia :)

Reply
Sanna

Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett plagg från Ivyrevels aw13 kollektion. Det skulle betyda så himla mycket för mig eftersom att jag har suktat efter iprincip alla plaggen från den första kollektionen. Jag har inte köpt något från Ivyrevel tidigare eftersom att jag inte riktigt har haft pengarna till det. Jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann. Och jag är nästan säker på att jag kommer gilla plaggen eftersom att jag älskar din stil och kläderna du designar Kenza! Kram

Reply
emelie

Hejj, jag är en tjej på 17 år och går gymnasiet. Det betyder en ekonomi som är på noll. Jag är kläd intresserad men knappt några pengar mina föräldrar lever på bidrag som räcker till mat. Tack för en peppande blogg

Reply
Therese

Jag vill vinna ett plagg ifrån höstkollektionen därför att bara beskrivningen av kollektionen gör mig superstissig. Jag är alltid taggad över att köpa en massa höstkläder inför den nya årstiden, typ tjocka stickade tröjor (som du tidigare har skrivit ska finnas i kollektionen???), jackor, brallor osv. Dock så ska jag i februari backpacka i sydamerika i tre månader, vi ska till Chile, Bolivia, Peru, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras och Mexiko! Sjukt spännande, mitt livs resa typ men det innebär ju även att jag behöver spara varenda slant jag tjänar hela hösten, inte speciellt mycket shopping för mig.

Att få vinna ett plagg ur Ivy Revels AW13 skulle därför göra mig så himla glad då jag dessvärre inte kommer att köpa speciellt många plagg i höst. På grund av det kommer ju plagget därför stolt att bäras titt som tätt hela hösten, vilket ju även bidrar till marknadsföring för er!! :))

Vet inte riktigt hur ni ser om man har gillat FB-sidan men det har jag gjort. Kram!!

Reply
Elin

Jag vill bli först i världen att få äga ett plagg från
IvyRevel´s AW13-kollektion för att jag vill få känna mig lite speciellt i min vardag. Jag är femton år och bor i stockholm och ÄLSKAR mode. Det är min största hobby men jag har inte riktigt haft möjligheten att börja med den fantastiska garderob jag vill ha, haha! Jag äskar IvyRevel och tror att det skulle bli en perfekt start till mitt nya liv och min nya garderob! Äslar din blogg förresten! :)

Reply
LindaE

Hej Kenza! Kul med en härlig tävling tycker jag. Er senaste sommarkollektion var underbar på alla sätt och vis, men beskrivningen av stadstjejen som faktiskt vågar vara sig själv är nog mer jag. Så mycket tråkigheter har jag varit med om i mitt 18åriga liv gällande familjen, men vet du vad. Allt blir vad man gör det till. Oavsett hur tungt, sorgligt och svårt någonting är. Jag har levt så länge jag kan minnas på de orden. Dina plagg är fantastiska, och att vinna ett vore nästan en ära. Som student är ekonomin inte heller alltid den härligaste.
Ta hand om dig, och stay strong. Allt blir vad du gör det till!

Reply
Alicia

Era kläder är to die for. Har verkligen suttit och dreglat och suktat när jag sett på IvyRevel’s kläder, lyckan skulle vara total att få vara först med ett av era plagg!
Jag håller alla mina tummar att få vara en av de fem lycklig!! Tänk att kunna säga till sina vänner och familj att jag var en av de först som hade ett plagg från IvyRevel’s höstkollektion ;)

Reply
Sofia

Hej Kenza! Det finns egentligen bara en enda anledning till varför jag verkligen skulle vilja vinna ett plagg! Kläderna är verkligen to die for, riktigt snygga!! Keep up the good work :) (Både i yrkes- och privatlivet) Kram

Reply
Malin L

Jag skulle jätte gärna vilja vinna, eftersom min jag saknar kläder efter min inspiration! Jag älskade verkligen allt ni hade i eran sommar kollektion och jag tror höstens kommer rocka! Tyvärr har jag inte råd just nu så detta är min enda chans! Hoppas du läser min kommentar! Kramar <3

Reply
Nelly

För att jag älskar din kollektion men tyvärr så är den lite dyr, jag förstår varför men jag skulle verkligen älska att få ett plagg ur din kollektion :)

Älskar din blogg och din stil!:)

Reply
Kat

Jag önskar och hoppas innerligt att jag får bli en av dina fem utvalda fans! Jag älskar din stil och just hur du ser på mode. Jag själv tycker mode är oerhört kul att hålla på med. IVYREVEL kläderna är så otroligt snygga att jag bara kan drömma om att få hålla ett plagg i famnen! Jag drömmer om att få ett sådant elegant, stilrent och super coolt plagg!! Kenza, jag vill bli en av dina fem fans som får chansen att visa upp den nya kollektionen ute på stan i Eskilstuna. Jag vet inte riktigt hur jag ska motivera min vilja och varför just jag ska vara en av dom fem men jag kan säga om och om igen att jag ÄLSKAR kläderna du skapat och framställt. Jag HOPPAS jag får ett glädjande besked som skulle göra allt! Jag skulle bli sååååååååå glad Kenza!
Hoppas, hoppas, hoppas!
Crossing my fingers..

Reply
Niya

I want to be the first one to own/choose a AW13 piece from Ivy Revel because I really love the brand and because I think it would be a great way for Ivy Revel to get some publicity in Holland, where I’m from! I think the pieces (of last season) are unique (and sexy) but still wearable and I think they would suit me really well, and maybe Ivy Revel will gain more popularity in Holland!

Reply
Mikaela

Hej bästa Kenza!
Jag är 22 år gammal och för 6 månader sedan
Så fick jag en liten dotter, det bästa som hänt i mitt liv. Nackdelen var
Att jag gick upp super mycket i vikt. Men nu på 6 månader samtidigt
Som jag pluggar och jobbat varannan helg så har jag tränat arslet av
Mig så har jag gått ner alla kilon! och det skulle kännas som en så himla bra belöning av allt hårt slit att Få klä sin nya kropp i dina snygga kläder!
Du är grym! Med vänlig hälsning, Mikaela!

Reply
Stéphanie

I am not going to write a lot because i think it is not useful but i will sum up my answer in one simple sentence: by wearing your IvyRevel AW13 collection, i will show people that even in the dark and cold days, people can be sunny and how amazing your style, your collection, your inspiration are and of course you!!! :)

[email protected]

Reply
Carla A.

Hey Kenza you still remember me?
I’m the girl from Spain, Barcelona who wanted to meet you, but we couldn’t…

In his moment I said to you that I loved the first collection, but it was something expensive for my pocket. So… I want to win this contest because I love you style, your work and the beautiful clothes. <3 You are an inspiration *-*

And I like FB of course, great FB page :3

So, I hope win, and see you soon.

Hugs from Barcelona <3

Reply
Moa Gunnarsson

Jag skulle vilja bli först i världen med ett IvyRevel plagg, eftersom att jag älskar IvyRevel och tycker din förra kollektion är alldeles underbar! Dessutom så älskar jag mode men har aldrig råd med det, och mina föräldrar tycker jag är fånig och matrealistisk som älskar kläder så mycket. Det förstår inte att det är ett sätt att uttrycka sig själv och sina känslor, och jag skulle verkligen vilja visa vad jag går för, både för dem och alla andra människor. Jag skulle hemskt gärna början den resan i ett riktigt kick ass snyggt IvyRevel plagg! Hoppashoppashoppas
Puss på dig ändå Kenza, även om jag inte vinner så vill jag att du ska veta att du är så duktig & en så stor förebild! Kramar !

Reply
Emmy Mattsson

Jag skulle göra vad som helst för att få bära ett IvyRevel plagg, jag har aldrig vunnit något på internet i någon tävling fast jag har deltagit i hur många som helst.
Du är en stor förebild för mig och måånga andra, jag älskar din blogg och stil! Dina outfits är perfekta och jag skulle bli så otroligt glad om jag skulle vinna ett plagg från IvyRevel, dessutom först i världen!
Hur coolt skulle det inte vara att bära ett plagg som självaste Kenza Zouiten säljer från sitt egna märke? Jag skulle bära det plagget så att outfiten skulle bli så bra som möjligt!
En bättre höstpresent finns inte :)

Jag gillar facebooksidan också! Kram

Reply
Matilda

Jag hade jättegärna velat vinna för att gå omkring och känna mig fin och självsäker i skolan (för en gångs skull). Detta året ska bli mitt år!! Jag känner det på mig, det kommer bli bra. Men för att få igång det så hade det inte suttit fel med ett nytt snyggt plagg som får mig att känna mig… bra. Kram

Reply
femochtvå

Jag vill vinna ett plagg ur AW13-kollektionen för att det känns som att detta är min höst. Jag har gått ner ett par kilon och står framför spegeln varje morgon och tänker att jag börjar tycka om mig själv nu. Sådär efter 24 år. Att få fira och peppa detta med ett plagg från IvyRevel vore inte helt fel.

Reply
Mathilde

Hi !
I’m from France and I follow your blog for a long time now ! I like the brand that you created because the clothes are chic, classy and very fashionabable. I would really like to see the new collection because I loved the spring/summer one and I think I’m going to love the Autumn/Winter and in France it’s very cold in the winter time and it last forever (So lucky i know ahaa!). It would be very cool to have beautiful clothes to make me forget about the bad weather. So even if I do not win, I’m looking forward your new collection and excited to see your work.
I wish you the best in life ! Thank you for sharing your life with us, it means a lot to me !
Xoxo (from a little city in France !)

Reply
Mathilda G

Hej Kenza!
VIlken otroligt überball tävling! wiho! Jag vill vinna! Fast det vill ju alla såklart…
Men, jag tänkte göra ett försök…
Jag flyttade från mitt trygga Göteborg till det läskiga Uppsala för mindre än 3 veckor sedan. 7 timmar tog det att köra upp, och nu sitter jag här, inneboende och lite ensam, 7 timmar från min familj och alla vänner. Men det är jättekul att ha börjat plugga här, hur mycket ungdomar som hälst, massa roliga nolle-event och sånt kul…men… Jag skulle ljuga om allt bara var asbalt… Det är läskigt att flytta och inte känna nån, det är läskigt att gå fram till människor och ba ‘hej, jag heter Mathilda, ska vi hänga…’, och det är läskigt att var helt ny. Därför hade det varit skitkul att vinna ett ivy revel plagg och bara kunna säga ‘hej, jag heter Mathilda, och jag är ascool’!!

Haha! Tack för en grym blogg! Du är en förebild och fortsätt vara så ball!

Kram Mathilda

Reply
Hanna

Hej !
Jag vill jättegärna vinna då jag älskar era kläder men kan tyvärr inte beställa av olika skäl. Det skulle betyda så mycket för mig om jag fick chansen att vinna ett plagg av er. Jag har vart totalt kär i eran förra kollektion och jag förväntar mig inget mindre av den nya nu. Hoppas jag får vinna för en gångs skull !

Reply
Erika

Jag skulle vilja villa ett plagg från IvyRevel AW13 för att ända sedan du skrev om att du skulle släppa en klädkollektion har jag frömt om att äga något av de fantastiska plaggen. Problemet var att jag inte hade råd med något när förra kollektionen släpptes. Jag blev så himla ledsen! Så nu när du ger mig chansen att vinna ett plagg så kommer jag minsann passa på att vara med. Jag älskar din klädstil och skulle typ skrika av glädje om jag skulle vinna ett plagg. Såklart gillar jag IvyRevel på facebook! :D Fingers crossed!

Reply
Rebecka

Åååhhh så kul tävling!! :D Jag borde vinna eftersom jag älskar IvyRevels kläder och jag skulle bli så glad i höstdeppet. Just nu har många viktiga personer försvunnit från min vardag. Jag känner mig ensam och ledssen och skulle bli så glad att vinna ett plagg från världens snyggaste märke! Dessutom skulle jag boosta mig själv och min omgivning lite om jag gick runt och glänste i ett plagg från IvyRevel. Er fb-sida har jag såklart redan gillat sen innan, I´m a big fan ;D
puss <3

Reply
Lovisa Mäepea Nilsson

Det skulle vara en ära att vara den första i världen med att äga ett IvyRevel AW13 plagg eftersom jag vet att du har arbetat så hårt med kollektionen. Jag skulle bära plagget med så mycket stolthet!

Reply
Malin R

Hej,

Jag skulle vilja vara först med ett plagg ur IvyRevel’s kollektion eftersom jag tror att det kommer att vara vrålsnyggt! :) Det plagget skulle definitivt pigga upp en sjuksköterskestudents garderob och förhoppningsvis pusha det svajiga självförtroendet lite åt rätt håll. Vi vet ju alla att kläder faktiskt gör skillnad för hur bekväm och säker man känner sig. Och du designar fantastiska kläder. :)

Kram, hoppas livet ordnar upp sig!

Reply
Sara

Att vinna ett plagg från IvyRevel skulle vara en dröm som blir sann. Förra kollektionen var underbar och eftersom jag verkligen älskar höstkläder kan jag bara tänka mig hur fin er höstkollektion kommer vara. Jag älskar den lite mer vågade stilen i IvyRevel och jag känner att jag är en som skulle kunna bära upp dessa kläder.
Facebook-gruppen gillar jag redan och jag tycker om att man får uppdateringar där.
Kram, Sara

Reply
Veronica Rask

Om kollektionen är lika snygg och välgjord som vår/sommar-kollektionen var kommer jag få oerhört svårt att välja ett plagg. Fantastiskt fina kläder med fina snitt!

Reply
Malin

För det första så har jag aldrig vunnit någon sån här tävling förut så det skulle vara extremt roligt! Och att få ett utav dina plagg, först av alla dessutom skulle vara grymt! Jag beundrar dig och din stil, och ÄLSKAR dina kläder, SÅ snygga och stilrena!
Jag hann tidigare inte beställa plagget/plaggen jag ville ha ifrån din sommarkollektion innan de tog slut i storlekar så ja, skulle inte va helt fel att vinna den här tävlingen!
Som sagt, beundrar dig och dina kläder enormt mycket och det är kul och se hur långt du har kommit, fortsätt så ! Och hoppas att du fortsätter med kläder, för du kan din grej! :) Du inspirerar tusentals människor varje dag, och jag är en utav dem!
Kram!

Reply
Lisa

Anledningen till varför jag vill få äran till denna möjlighet är för att jag känner att jag hittar mig själv och min personliga stil i dina kläder. Du ger mig så mycket inspiration till att utveckla min stil. Jag vill märkas, göra ett intryck genom mina kläder. Och vad jag tror, kan din höstkollektion hjälpa mig med det. Jag älskade varenda litet klädesplagg i din förra kollektion och hade budgeten räckt hade jag köpt varenda en. Sen är det så att jag ÄLSKAR höstkläder. Mysigt men snyggt, det bästa av två världar helt enkelt. Jag skulle vara så oerhört tacksam om jag blev vald. Puss och kram

Reply
Sofia Stefanovic

Nämen åh!

Efter att ha kommit hem från några månader i Asien där pengarna gick åt öl, dykning och bikinisar så var inte första tanken att gå och skaffa sig en ny garderob med en tom plånka när jag kom hem! Levde igenom sommaren i saronger och ett par samma jeansshorts typ, men nu när hösten är här och ännu en långresa till Australien är planerad, så måste man hålla i pengarna igen, vilket förstås är HUR kul som helst men det skulle vara jättekul att vinna något spännande plagg från Ivy Revel så man kan få liiite nytt i garderoben i alla fall! Något man kan reppa Sweden med i Australien, haha! Och något man kan ha på sig fram tills att jag åker i December så att man slipper gå runt i samma deppiga svarta stickade tröja ett år till..

Reply
Adelina

hej!
jag skulle jääätttegärna vilja vinna ett plagg dels för att jag inte alls kunde köpa ett plagg från din förra kollektion och att jag älskar dina kläder. Jag har heller aldrig vunnit på någon sorts bloggtävling så det skulle varit jättekul att göra det minst en gång. Jag tror inte att du kommer se denna kommentaren nu eftersom du får massvis med kommentarer men jag hoppas verkligen att du ser detta och att jag blir en av vinnarna. Jag klickade alltid in på ivyrevel sidan men kunde aldrig klicka hem ett plagg, jag tror inte jag kan det denna gången därför hade jag verkligen velat bli en av dessa 5 lyckligt lottade vinnarna:)

Reply
Mareike Rudolph

I want to win this contest because I love fashion so much! As one of four children in my family I never really had the opportunity to spent so much money on fashion so I couldn’t really make my dreams real. This is the only way for me to have the possibility to dress like I want for the first time!

Reply
Thanh Thien Le

Hej Kenza!

Anledningen till varför jag själv tycker att jag ska vinna är för att jag vill vinna denna tävlingen för båda mig själv och min syster som är två år yngre än. Jag vet inte hur stor chansen är eftersom jag är väldigt medveten om att du kommer att få in över flera hundra kommentarer som skulle dö för att då äga ett valfritt plagg från Ivy Revel.

Jag älskar märket, IvyRevel. Jag tycker det är chic, stilrent och väldigt fresht. Min syster och jag satt och kollade på kläderna på hemsidan tillsammans då hon så jättegärna ville äga en klänning (som du bar på midsommar) men hade inte pengar för det.

Jag jobbar väldigt hårt för att kunna en dag köpa något dyrt och fint till henne för jag tycker att hon förtjänar det mer än någon annan på denna jorden. Hon är min bästavän och har gjort så mycket för mig och det skulle vara en underbar känsla att vinna denna tävlingen. Jag vinner på att få göra henne glad och hon vinner av gåva hon lär älska och bära.

Jag har även gillat er sida på FB som ett plus och jag hoppas att mitt svar kommer att ta mig till det vinnande priset. Underbart jobbat med IvyRevel, du är en framgångsrik men främst väldigt god hjärtad kvinna, Kenza!

Reply
Amanda

Jag vill lätt vinna denna tävlingen! Varför? Jo för kan bara tänka så jäkla snygga de här kläderna kommer vara. Varför vet jag det? Jo för du har sån bra smak på kläder! Skulle vara så grymt att få kolla och välja ett plagg först av alla. Hoppas motivationen räcker till att vara en av vinnarna. Kram!:)

Reply
Nilla

Köpte den mintgröna toppen som har varit ett säkert kort de senaste utekvällarna, men nu känner jag att det är dags att variera lite! Ett nytt IvyRevel-plagg skulle sitta som handen i handsken!

En liten parantes, första kvällen jag använde linnet träffade jag en sjukt söt kille som jag fick kyssa för första gången igår, hehe.

Reply
Cecilie

I love Ivyrevel. I really want to have a piece from you in my closet! But you aren’t shipping to Denmark yet, so I think this is my only chance. And you Kenza is the most inspirational woman i’ve ever read about, it’s so nice to read a little piece of your life! I hope one day i’ll be as strong as you are.
I can’t see how i should deserve it, more than everyone else but i will have my fingers crossed!

Love Cecilie from Denmark

Reply
Rebecka Alvarez

Jag skulle vilja vinna denna tävling för att jag har följt din blogg sen dag 1! Jag tycker att du har lyckats jätte bra med ditt liv! När jag först följde din blogg trodde jag aldrig att du skulle lyckas med allt du lyckats med nu! Jag tycker att du är en jätte stark tjej, jag skulle bli världens lyckligaste person om jag vann ett plagg från ditt klädmärke!!! Jag älska din första kollektion men kunde tyvärr inte köpa något pga. priset :( Jag är en fattig student som har ont om pengar haha. Men fick den turkosa toppen i födelsedags present av mig pojkvän för han vet hur mycket jag ser upp till dig och hur mycket jag gillar dina kläder!! Du är en av dom få personerna som jag verkligen kan se upp till!! Du är en riktig förebild Kenza och jag ääälskar ditt klädmärke!!

Reply
Mimmi

Åh vad underbart det hade varit att vinna! Jag älskar kläder, och alla IvyRevel kläder är så vackra, men tyvärr har jag inte råd att köpa några kläder alls till mig själv då jag ska flytta hemifrån nästa månad och måste lägga alla pengar på möbler + nytt kök! Och om jag hade vunnit så hade jag i alla fall haft möjlighet att ha ett nytt fint helt fantastiskt klädesplagg på mig på min födelsedags/inflyttningsfest! :)
Du är en så stor inspiration och du är en oerhört stark människa Kenza <3

Reply
Cornelia

Jag skulle verkligen bli glad om jag vann. Tog studenten i juni och är nu arbetslös så kan inte köpa några snygga kläder och tycker verkligen att dina kläder från ivyrevel är så j*vla fin och skulle bli helt överlycklig om jag vann!
Kram

Reply
Tina

Kenza!!! <3

I totally adore you and your clothes. And since you design your own pices with ivyrevel or also jofama, anybody has the chance to buy all this buitiful clothes, which are all unique and made with love <3 I'm sure I will buy something from the fall and winter ollection anyways, but of course it would be great if I am the first who receive her order, the first who wears it and the first one who smiles when receiving the package… :)

I also wanted to say thank you to you and your team that you ship to so many countries and also to Germany because otherwise all those countries would probably very sad … Haha :p

Ok I don't want to butter you up, but I am simply in love with ivyrevel and so I would be really thankful if I could be one of the five lucky winners! Hope so!

Greetings from Germany, Tina

Reply
Josefine

För att jag nu efter att min bästa vän åkt iväg och inte kommer hem på ett år, behöver bli lite mer peppad på svensk höst. Och vad är då bättre att göra detta med än snygga kläder?!

Reply
Arta

Kenza tvåbarnmamma som BEHÖVER inspiration. Ivy Revyl är exakt hur jag klädde mig förut och ser mig i. Är ändå bara 30. Visst kan jag klä mig i Ivy Revel;) kram

Reply
Ella Åkesson

Kenza! Hade blivit överlycklig om du valde mig som en av de 5. Jag är en fattig student som försöker klarar alla omkostnader på studiebidraget, minst sagt knapert. Hade älskat att piffa upp min höstgarderob med en av dina designer, och hade speciellt gillat att visa upp den i min nya klass framförallt på min 18 årsdag! Trots att jag inte sett kollektionen vet jag att jag komme älska den, ville ha varenda ett av plaggen från vårkollektionen haha.Ta hand om dig

Reply
Sabina

Älskade din första kollektion som du hade..Den var söt men ändå lite attityd i den:D Och skulle vara super kul att vara en utav vinnarna för din nästa höst kollektion vilket jag kan knappt bärga mig tills den kommer ut. <3 Håller alla fingrar och tår! Och tycker du är GRYM :)
p.s har även gillat på face :)

Reply
Sofia

Jag skulle (SÅ SJUKT GÄRNA) vilja vara först i värden med ett Ivyrevel AW13 plagg för att det är så roligt med kläder och mixtra och matcha. Jag är rätt otaggad till hösten med allt regn och rusk men med lite snygga kläder ska jag nog klara mig igenom det ;) Det jag sett av ivyrevel är toppen och har varit nära på att klicka hem flera saker, men med en tight student budget måste man lära sig att trycka på stäng fliken knappen :(
Hoppashoppashoppas. Har gillat på Facebook :)

Reply
josephine

jag vill vara en av dom första med de nya kläderna för att: det vore heelt jävla asum o bah skryta såhär till ens kompisar”amg vet ni?! jag är en av dom första som bär de här kläderna ;)” huuuur cooolt?! :D sen vore ju de helt sjukt o vinna för att ni har så sjuuukt fina kläder! :)
älskar din blogg kenza <3

Reply
anna

hej!!

jag vill SÅ gärna vinna ett plagg just för att det skulle vara väldigt kul och UNIKT att ha ett plagg från er höstkollektion, det är ju som det låter coolt och riktigt roligt att vara först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg!!
skulle betyda massor om jag vann :D

har gillat er fb sida oxå :)

kraaaaam :) :)

Reply
narmin

Åh jag skulle så gärna vinna. Varför? Jo, det är så att jag här faktiskt aldrig vunnit något. Nej, jag skojjar inte. Så många gånger som jag har varit med och tävlat hos olika bloggare så här jag aldrig haft turen och vinna. Så jag skulle bli jätte glad av att känna den där känslan att man här vunnit något.
Men det är inte bara det utan jag behöver uppdatera garderoben lite under hösten eller mycket faktiskt. Allt jag här är från förra hösten och inget nytt.
Och du vet man är ju student och så därför kan man inte shoppa så mycket med studiebidraget som man egentligen vill når det finns så sjukt mycket man vill handla.
Sen så fyller jag år på torsdag också och att veta att man här vunnit vore en dröm och bästa födelsedagspresenten ever.. :D
Tycker att IVY REVELS kläder är sjukt snygga också så klart :)
Puss och kram <3

Reply
Elin

Jag vill vinna plagget därför att er vår/sommar kollektion var exakt i min smak för sommaren. Men jag gillar det ”mörkare” modet för höst och vinter och skulle älska att ännu en gång få ett plagg hemskickat från er. :D Ska bli riktigt kul att se hur kollektionen ser ut!! tack så mycket

Reply
Ebba

Hej Kenza
Jag tycker era kläder är helt fantastiska och jag har alltid tyckt om din stil. Så det skulle vara jätte roligt om jag skulle få vara en av de första som fick bära ett av era plagg :)

Reply
Pola

I would love to win one of the IVYREVEL outfits because the clothes are so stylish! They have an air and since I am now living in Stockholm I find them kind of representative of the city and the city girl concept.

Reply
Emma Lindgren

För att du är en av mina största förebilder när det kommer till kläder och stil. Jag älskade förra kollektionen och är säker på att den här kommer bli SÅ GRYM!! Det vore en ära att bli den första att bära ett av plaggen. Är taggad på kollektionen oavsett, keep up the good work!

Reply
Helaine

Kenza! Today i won two Tickets for a Premiere of a Movie and i had To Turn Them Down because i have To work that exact Date … I was very sad :( so i Hope This Time i am more Lucky and i can wear the New piece of *ivy Revel* next Time i go To the Cinema ! Spread<3

Reply
Minna Werner

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg.
Jag vet att denna kollektion kommer bli helt grym och det skulle ju inte göra saken värre att bli en av de första att få se den och även få ett plagg hem till sej! + gillar eran hemsida på facebook

Reply
Jenny

Hej kenza! Du har så himla bra stil och jag önskar jag hade lika bra! Jag känner att jag precis har hittat min egen stil och därför vore de jätte roligt att vinna denna tävling för att kunna utveckla den, jag är nämligen fattig student och har i princip inga pengar alls över till kläder. Jag skulle bli super glad om jag vann denna tävling då min garderob längtar efter något nytt inspirerande plagg, och eftersom du har så fin och stilren stil är jag säker på att kollektionen kommer vara fantastisk!

Mvh Jenny

Reply
Ida

Hej Kenza!
Måste verkligen säga att AW13 kollektionen verkar hur grym som helst! Gillar verkligen hela idén med den lite tuffare och självsäkra stilen. IvyRevels kläder är galet fina och det skulle betyda så mycket för mig om jag fick vinna ett plagg från den nya kollektionen. Har varit med i en annan tävlingen du hade som också var att vinna ett plagg därifrån, men då skulle man beskriva hela outfiten. Vann inte då och äger inget IvyRevel plagg än så länge. Hoppas verkligen det går bättre den här gången :)

Reply
Varissa

Jag verkligen ääääälskar era kläder! Det går inte att förklara hur sjukt fina dem är! Skulle jätta gärna vilja vinna ett plagg mer än allt för jag tror att jag inte kommer att ha råd att köpa något :( Skulle verkligen vara jättekul att vinna något för en gångs skull, fanns inget plagg jag inte tyckte om i vår/sommar-kollektionen!

Reply
Emelie Olsson

Hej Kenza!

Jag är en fattig student som mer än gärna skulle vilja vinna ett plagg ur Ivyrevel’s nya och än så länge hemliga höstkollektion!! Jag är helt säker på att ni har designat något riktigt skönt, snyggt och värmande höstplagg som skulle trivas bra hemma hos mig. Som student så är shopping oftast sista prioritet vilket suger för en shoppinggalen som mig så därför hade jag blivit så glad ifall jag skulle vinna den här tävlingen och få lite härligt höstmode alldeles gratis! Tack för en härlig blogg! Kram / Emelie

Kram / Emelie

Reply
Lisa

Först måste jag säga att jag älskar ivyrevel. Det beskriver den morderna klädstilen som vi har.Som jag älskar. Med ett plagg från Ivyrevel, så kan jag klä mig både fint och tufft, med mycket självkänsla på det. Även om jag inte har sett några utav plaggen så antar jag att de blir lika snygga som de andra (om inte snyggare;)). Jag brukar inte vara med i tävlingar, på bloggar framförallt, men blev ju jäkligt taggad här haha. Ha det bra! :)

Gillade din facebook sida btw!:*

Reply
Kristina

I want to be the first one to own a piece from Ivyrevel Fall collection, because I´ve never been first in anything and I´ve tried so many times to be the best. Having a option to choose something from your collection would make me one of the happiest people in the world. Me and my sisters love your brand, and we all have the same size, so it wouldn´t be a win just for me.
Good luck to you, you´re the best!
Kisses from Slovakia

Reply
Aleks

varför jag borde vinna, joo nu är det så att hösten och vintern är på väg, och jag skulle verkligen behöva något nytt, frächt och något som får mig att känna mig snygg, cool och flikig samtidigt. Jag har nu inte spanat in den nya kollektionen, men den förra var exakt så , flikig, cool , snygg och fräch!! jag skulle bli världens lyckligaste tjej om jag fick äga ett av dina plagg de är såååå otroligt snygga !! Jag måste också säga att du är världens underbaraste och bästa bloggerska! puss & kram från lilla mig :D

Reply
U

Jag skulle vilja vinna för att det din beskrivning av dessa plagg låter precis som den jag vill vara i höst (och även efter det – såklart!). Jag har så länge varit den blyga, osäkra tjejen med en intetsägande klädstil och min vision i höst är att jag ska vara den självsäkra tjejen som inte bryr sig så jäkla mycket om prestation och vad andra tycker om en. Jag VILL inte vara den gråa personen i ledet längre. Och jag tror att kläder från Ivy revels nya kollektion verkligen kan hjälpa mig ett steg på vägen.

Kram!

Reply
Rivan Hannika

Hey Kenza! I would love to win a piece for my sister! She really reallyw anted a piece from ivyrevel but every time she tried to order something it was already sold out! I would really make her sooooo happy! + we’re suck big fans of you! We love ur blog and we almost check it out every single day! Good luck to the winners! (Hope I win tho) xx KISSES FROM HOLLAND ❤❤

Reply
Emma

jag skulle väldigt väldigt VÄLDIGT gärna vinna denna tävlingen. Men varför då? Jag tror jag inte har någon riktigt bra motivering varför jag skulle vilja vara först i världen med att bära plagget. Visst skulle det vara uberhäftigt men det coolaste skulle ändå vara att bara få äga ett sånt fint plagg som ivyrevels. Det jag tycker är så bra med just ivyrevel är att ni verkligen får fram erat syfte i era kläder, jag såg liksom direkt syftet du ville få fram och det är stora stora plus ska du veta! MEN min motivering är inte något speciellt, jag har ingen mil lång motivering varför och jag kommer säkert inte vinna heller haha. Men ni designar riktigt fina och enkelt burda kläder som jag mer än gärna skulle vilja gå runt i och SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄR spänd är jag för kommande kollektion så hoppas hoppas hoppas jag vinner med min lilla motivering haha! Kram på dig och teamet ni gör ett grymt jobb, lycka till! :)

Reply
Sara Emily

Jag borde vinna för min klädstil passar precis in på beskrivningen av er höstkollektion! Jag läser olika modebloggar och tidningar och får inspiratition men i slutändan klär jag mig som jag själv tycker känns bra och snyggt! Ofta tror inte folk på mig när jag “slänger ihop” en outfit men det blir ju snyggast så tycker jag och det blir ändå MIG och inte kopia av skyltfönstrens dolls. Det är också därför jag älskar ivyrevel. Kläderna känns selekterade, på riktigt.

Reply
Amanda

Jag vill vinna för jag kommer troligtvis aldrig få chansen att vara först i världen med något annat. Jag skulle tycka att det vore så roligt att kunna bära ett plagg från Ivyrevel och bära det enligt min stil!

Reply
Margit

I need to win a piece from IvyRevel AW13 because I’m in my best years and I need to celebrate it!

Reply
Azra Heldic

Jag har följt dig i några år nu och när jag fick reda på att du skulle släppa Ivyrevel blev jag helt knäckt! Men jag har inte riktigt haft dem pengarna till dina plagg, dem är inte hemska men tillräckligt så att man tänker: “-Det kanske inte är värt dem pengarna..”
Men jag skulle göra allt för att vinna ett plagg! Nu önskar jag mig själv lycka till och jag håller tummarna!
Du är bäst Kenza och att du är så himla stark! Helt sjukt <3

Reply
Sara Fashionlover W

Hej underbara du!
Jag är sköterskestudent, bor hemma och får endast tillräckligt med pengar för att kunna betala skolmaterial, räkningar och pengar till mamma ch pappa. Vissa månader har jag tur och kan unna mig nåt till mig själv, oftast då ett klädesplagg då jag är en riktig fashionnörd! Skulle väldigt gärna klicka hem alla tidigare IvyRevel plagg, men det har inte riktigt legat i min prisklass…
Nu har dock min pappa gått ich blivit av med sitt jobb, som han haft i nästan 30 år, då företaget gick i konkurs. Med tanke på pappas ålder och att han tyvärr inte gått någon utbildning mer än grundskolan, ser chanserna för honom att få ett nytt jobb inte så stora ut. Detta betyder att jag nu inte vill något annat än att hjälpa mina föräldrar med mer pengar, vilket då leder till att jag inte längre kommer unna mig själv något som jag brinner för.
Men nu när jag såg att det fanns en chans att få välja kläder ur er höstkollektion blev jag heeeelt till mig! (Höstmodet är mitt ABSOLUTA favoritmode under året!) att få chansen att få nåt som jag verkligen vill ha till mig själv, som en liten uppmuntran, samtidigt som jag hjälper mamma och pappa med mina egna pengar, vore ju helt fantastiskt!

Puss och Kram, din stora beundrare! Och lycka till med släpper av kollektionen, är 110% säker på att det kommer bli en dunderhit! <3

Reply
Emelie gunnarsson

Jag skulle superdupergärna vilja vinna ett klädesplagg ur din höstkollektion. Jag ska nämligen åka på semester till Abu Dhabi i november och har noll koll på vad man ska ha på sig när man ska ut och festa där nere. Vore jätteroligt att få ha på sig något från din kollektion och rocka loss på en ball nattklubb. Kommer ju från Östersund och här har vi ju inte många nattklubbar att hänga i julgranen!

Ha det bäst och fortsätt vara du!
Kram Emelie.

Reply
Emmie

Hej! Jag vill gärna vara med och tävla! Jag älskade eran förra kollektion men fattig student som jag är hade jag inte råd att köpa något…Jag hoppas och tror att denna kollektion är minst lika snygg som den förra och jag skulle mer än gärna vilja bära något av era plagg! Jag vill så himla gärna vinna för jag är övertygad om att jag kommer hitta något jag gillar, nu håller jag tummarna!
Ha det bra!

Reply
ELin Nilsson

För det första älskar jag dina kläder ! Älskar alla detaljer du har med fina kläder! Jag själv äger inget plagg för har inte riktigt pengar o mina föreldrar tycker det är rätt dyrt oså. Men jag skulle verkligen vilja vinna för ja älskar dina kläder och vet inte vad mer jag ska säga! Skulle verkligen bli supertalang och bära plagget stolt!!:) förövningar vill jag bara säga kenza att du är så himla fin , en sjukt stor förebild för mig och jag hoppas du mår bättre snart!! familjegrejer är aldrig lätt men man får helt enkelt försöka bearbeta o gå vidare! Skickar styrkekramat till dig!! Har gillat sidan nu:)

Reply
Anni Marie

Dear kenza,
When i wake up in the Morning, the first thing I do is to check your blog and the ivy revel pictures on Instagram! I love the style of ivy revel and your style an I also love fall fashion. Moreover I think ivy revel in fall collection would be perfect, so I will be so excited, happy and the luckiest girl in the whole world with the first pice of ivy revel fall collection in the whole world!
I’m looking forward to an email of you!
Kisses, Anni!!
Email: [email protected]

Reply
Sandra

Har gillat på fb :)
Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag för det första älskar kläder och mode ;)
Tror denna kollektion kommer passa mig perfekt! En stadstjej boende på landet. Lite eget? Ja, men älskar att kunna köra på kombinationen att ha snygga kläder och sedan dra på sig ridkläder och ta en ridtur på grusvägarna. 50% stadstjej 50% “bonne” ;)

Reply
Felicia

Kort sagt vill jag mer än gärna vinna ett plagg från höstkollektionen för att för en gångs skull kunna gå in i en årstid och ha ett plagg i garderoben som får mig att känna mig som en rockstar. Jag tror att IVYREVELs höstkollektion skulle få mig att känna så!

Reply
Rebecca

Jag vill vara först med ett av era plagg för att visa att man faktiskt kan känna sig som allra lyckligast i bara mörka kläder :)

Reply
S

Åh hade så gärna vunnit ett plagg :) Har vart sjukskriven pga allvarlig sjukdom i familjen så jag mår väldigt dåligt. Känns som ett snyggt höstplagg hade fått mej att le en stund i alla fall :)

Reply
Sanna

Hej! När ni släppte första kollektionen så hann jag inte få ett enda plagg i min storlek tyvärr. Gillade många av plaggen skarpt men hade som sagt otur när det kom till storlekar då det tog slut väldigt snabbt. Skulle bli oerhört glad om jag skulle få chansen nu istället att få något i min storlek innan alla andra! Puss och kram, Sanna.

Reply
Moa Björklund

Hej Kenza!
Din första ivyrevel-kollektion var helt A-M-A-Z-I-N-G. Jag äger inget ifrån ivyrevel, men eftersom jag mer gillar höstkläder känner jag att det här skulle vara perfekt, ett plagg ifrån ivyrevels-höstkollektion skulle vara som pricken över i:et i min garderob och jag skulle matcha det på många olika sätt.

Du är grym, och du vet att vi läsare alltid står vid din sida.
Kram!

Reply
Yasmin Ben Maaouia

Jag kan börja med att säga att du är min förebild och inspirationskälla! Jag har följt din blogg enda sen jag var 10 år, alltså sen 2008. Du har växt så mycket för varje år enligt mig! Känns lite som att jag känner dig, för jag är verkligen stolt över dig!

Till kollektionen! Jag är även ett fan av ivy revel. Jag har varit sugen på “Dallas” klänningen bland annat men ännu inte köpt något plagg. Jag är så taggad för denna kommande kollektionen! Ni är så duktiga och höst modet är faktiskt min favorit! :D Det skulle vara fantastiskt att vinna något, jag skulle verkligen uppskatta det! Men iallfall, du är grym och fortsätt vara den du är! Kram Yasmin ❤

Reply
Josefin

Varför vill jag vara först? Jag vill vara först dels för att jag älskade din första kollektion och tror att de nu kommer vara ännu bättre! Säger bara höst kläder, så snyggt och mysigt.
Sen har jag precis börjat studera på Örebro Universitet och behöver något snyggt att ha till skolan nu i höst, tänk att gå i korridoren med ivyrevel kläder, de skulle vara häftigt.
Nu håller jag tummarna för att jag blir en lycklig vinnare, att de blir jag som får glänsa med snygga kläder i höst.
Kramar från Josefin ❤

Reply
Lisa Rubèr

Hej Kenza!
Jag tycker att jag borde få chansen att välja ett plagg på grund av att jag under förra kollektionen nästan satt och dregla över de fantastiska plaggen som jag inte hade råd att köpa. Du är min största inspirationskälla och försöker hitta billigare alternativ för att kunna snappa upp din stil. Men det skulle vara helt fantastiskt att få äga ett plagg av ditt egna märke!
Kram,
En trogen läsare.

Reply
Hannah

Jag älskar Ivyrevels kläder och skulle vara så glad att få chansen att vinna plagg då jag precis kommit ur en mildare depression och äntligen känner att livet leker igen. :D
Att få chansen att vinna detta hade gett mig en extra knuff ut bland folk för att visa att jag är fabulous :D

Reply
Alma Swärdh

Jag skulle DÖ för att vara först i världen med ett plagg från ivyrevel!! Jag älskar ert sätt att designa enkla och otroligt snygga kläder. Dessutom tycker jag att det är grymt att tanken med kläderna är en självsäker stadstjej, jag i ett nötskal!
Nu är det bara att hoppas, pussar och kramar!

Reply
Elsa

Jag vill så gärna vinna för kläderna är Så himla snygga men jag känner att jag inte riktigt har råd för att lägga pengarna på det, plus att jag alltid känner mig osäker på att beställa online pga storlekar.. Känner mig så himla osäker just nu och vill ha ett plagg som jag verkligen känner mig snygg i, vilket självklart skulle kunna vara ett av dessa plagg. Jag har även gillat sidan! Kramkram

Reply
Sandra

Hej fina Kenza! hade vart kul att känna sig coolast i världen några dagar o vara ensam med ett plagg för en gångs skull

Reply
Linnea

Jag skulle kunna göra vad som helst för att få välja ett plagg från eran nya kollektion, har precis blivit lämnad av pojkvännen efter 4 år tillsammans, så ett nytt plagg att bära på dansgolvet i höst kanske gör att jag finner kärleken igen, om inte så bli det iaf något som får mig att bli glad igen! Ha det bäst kram ❤

Reply
Hanna Åsedal

Hej, jag heter Hanna och är 14 år gammal.
Jag är väääldigt mode och kläd klädintresserad. Jag älskar därför att shoppa mycket. Ett litet hinder där är mina pengar. Jag har inte riktigt råd.. Eftersom jag bara är 14 år får jag bara mitt barnbidrag på 1050 kr varje månad och bara 400 utav dom går till shopping..

Jag följer din blogg flitigt och älskar den, dessutom hade det varit jävligt coolt att vinna och vara de första som fick ett plagg ut kollektionen. Förra kollektionen älskade jag verkligen!

Kram

[email protected]

Reply
Fanny

Jag skulle gärna vilja ha ett plagg eftersom att jag ÄLSKAR erat märke! Jag älskar mode överlag. Men, jag är ju en student utan allt för mycket pengar att lägga på kläder jag såå suktar efter! Så att få bära ett plagg från eran höst kollektion skulle göra mig så galt glad! Skulle vara en ära.

Min mail: [email protected]

Kramar

Reply
Emelie

Har tillsammans med en coach gjort upp ett träningsschema inför vasaloppet, dag 1 passerar. Vaknar upp på dag 2 och är DYNGFÖRKYLD – stort bakslag. Skulle därför vara otroligt roligt att få vinna ett plagg för att göra den här dagen till en betydligt bättre dag än vad den varit när jag legat däckad i soffan.

Reply
Agnes

Hej Kenza! :)
Jag har precis ( två dagar sedan!) tagit mitt pick och pack och flyttat till den helt underbara staden London. Jag har flyttat helt själv och är här för uppleva storstadslivet, lära känna nya spännande människor, njuta av all shopping och lära mig språket. Men jag är också här för att jobba. Eftersom boende i London är väldigt dyrt, klarar jag mig inte länge på mina ihopsparade pengar. Konkurrensen om jobb är tuff här i London, och för att lyckas få jobb behövs bla självförtroende. Och inget kan ge så bra självförtroende som när man känner sig riktigt snygg. Så där snygg som man kan känna sig i nyinköpta kläder. Att jag skulle vara helt ensam med dessa kläder skulle inte göra det hela sämre…
Så snälla Kenza låt mig “kick ass” i dina snygga kläder från IVYREVEL på min nästa arbetsintervju!

Reply
Emmy

Så spännande!

Jag vill vara den första med ett ivy revel aw13 plagg eftersom att jag vill kunna inspirera tjejer o kvinnor med ert plagg. Jag vill också vara den första yngsta som får en ivy revel aw13 plagg. Jag vill samt bara ha något nytt o skönt i garderoben . :)

Detta är inte logiskt tänkande , men det är svaret till varför jag vill ha ett plagg från ivy revel.

Reply
Julia Sjökvist

Jag skulle så himla gärna vilja ha ett ivyrevel plagg! Älskade förra kollektionen men hade inte precis någon ekonomi för att köpa ett plagg just då. Jag tycker att du verkar vara en sådan otroligt stark och självsäker person Kenza, och därför skulle jag med stolthet bära upp kläder som representerar dig! Jag antar att jag låter som alla andra tjejer som ser upp till dig och vill bära din kollektion, men det skulle betyda så mycket! Kramar till dig!

Reply
Jacki

Älskar hösten, älskar att köpa ett par lite finare nyckelplagg man kan kombinera på massa olika sett hela hösten och vintern… Har en känsla av att ivyrevels AW13 kollektion kommer bestå av många sådana plagg i härliga höstfärger. Skulle älska att vara först med ett snyggt plagg, speciellt då hösten är min favorit årstid!

Reply
Maja

Har väl absolut ingen chans att vinna detta men jag försöker väl. Du inspirerar mig så himla mycket Kenza och verkar vara en sådan otrolig människa. Det hade betytt otroligt mycket att vinna detta. Kram på dig!

Reply
Sanna T

Jag jobbar till vardags i uniform och det är inte så kul för man känner sig ganska ful, därför är det av stor vikt att jag till vardags är en snygg prick och vad vore bättre än det mesta från det bästa? Jag önskar vinna för att till vardags och fest få look the best!!

Har gillat facebooksidan :)
Kram

Reply
Hanna

Hej hej på dig fina tjej!

Jag vill vara med och tävla!!! Så välj mig!

För att…. Hmm, hur motiverar man sig till vinnare?
Ja jag tycker först och främst dina kläder är helt galet snygga, dom ser lyxiga ut och jag vill se snygg och lyxig ut! :D

Puss!

Reply
Felicia

De senaste veckorna har jag undvikt att gå in i butikerna på väg hem från skolan (vilket varit jobbigt då jag passerar åtminstone tre köpcenter på en gata..!!) Jag blir så arg och ledsen då jag går in på t.ex. Zara, H&M eller Gina och ser en massa fint som jag vet att jag aldrig kommer ha råd med…
Därför har jag har sparat mina sista sommarjobbs pengar i väntan på lanseringen av IvyRevels AW13 kollektion för JAG VET att den kommer vara grym. Kläderna kommer rocka, vara stilrena och få mig att le… Jaaa allt! kan.inte.vänta.längre.
Jag har följt dig och din blogg sedan flera, flera år tillbaka och jag kan inte annat påstå än att du är den bästa inspirationskällan någonsin. Jag vet att höst kollektionen kommer leverera. STORT. Jag vet också att jag skulle bli den gladaste studenten i hela Finland om jag fick denna möjlighet.
Kramar <3

Reply
Moa

Först och främst älskar jag kläderna! Och till varför jag gärna vill vinna: jag befinner mig just nu i Norge och bor själv med 4 killar.. (vilket har både fördelar och nackdelar) och alla vi Västervikare som är här är här för samma sak, jobb. Dessvärre har vi inte fått något jobb än och det är bara utgifter och ingen inkomst. Så jag och mina tjejkompisar som också är här går runt i gallerian och suktar efter fina höstkläder. Så det skulle vara såå kul att vinna och få unna mig något nu när jag faktiskt tagit mig till Norge (tog studenten i somras), flyttat hemifrån till ett annat land och står helt på egna ben. Det skulle vara som en härlig present till mig själv att jag faktiskt har lyckats att ta mig hit! Kramiiisar :)

Reply
Evelina

Hej! Vet att det är tusen kanske miljontals andra tjejer som kommenterar just nu. För vem vill inte vinna kläder utav kanske ett av världens hetaste varumärke just nu?

Men egentligen är de inte bara dina fina kläder som gör att jag kommenterar, nej det är vad du står för. Inre styrka.
Har följt dig sen du va runt 17 år och kan säga att jag känner igen mig så nedrans mycket i ditt liv! (även om jag inte “känner” dig).

Och som yngre kunde du och Tyra göra min vecka efter att ha sett ett avsnitt av eran Show.

Jag har själv inte världens bästa självförtroende pga tidigare saker som hänt i mitt liv. Men när jag gått in på din blogg, sett hur du vågar ta steget att peppa, motivera helt okända människor, de e då jag förstår hur viktigt det är att faktiskt tänka på sin omgivning ännu mer. Göra SIN grej, uppfylla SIN dröm, det är ett alternativ till det.
För hur många tjejer är det inte som drömmer om att ge sitt namn en betydelse i den här världen som andra ska må bra av att tänka på och minnas?

Och det är vad du lyckats med under alla dessa år som modebloggare, för allt handlar inte om kläder, det handlar om drömmar och att våga ta steget.

Som du ser har jag kanske en hel del att säga och egentligen mycket mer (hehe).

Vill dock inte verka som nån konstig typ på 20 bast och vill inte heller verka överdrivet “ute efter dina kläder”. Men du ska veta, att det vore en ära att få bära upp något plagg utav er, Ivyrevel, och jag kommer kunna gå med huvudet ännu högre för den tjej som gjort just de plagget har sagt: Be Strong Girl <3

Jag önskar med hela mitt hjärta att du inte lägger ner din blogg eller Ivyrevel eller din karriär som modell utan att du kör på, för vi behöver en människa, individ som dig på nätet som sprider kärlek!

Många styrke kramar till lilla Mani från ett av dina fans! och till dig med :)
/ Evelina Xiarchou

Reply
Miriam Berger

Dear Kenza, you are truly my idol!!! I look forward to your next post every second of the day. I’ve been following every step of development for your new collection and just can’t wait to see it! You made me fall in love with IvyRevel, and I definitely don’t want my amazing Downey dress to be the only IvyRevel item I have. I’m also in love with your blog and have been waiting for this next collection ever since. Most importantly, I still feel connected to your beautiful lifestyle and brand despite living so far away! I really hope that you will choose me..AAAH i’am so excited!!!! ❤Lots of love

Reply
Elin

Jag vill vinna för att få känna mig lite speciell! Jag bor i en liten håla där alla nästan har likadana kläder, finns ju inte så mycket affärer.. Att vinna ett plagg från IVYREVEL skulle vara sjukt kul!

Gillar såklart på Facebook också!
Kram!!

Reply
Claire

Har aldrig varit med i en sån här tävling och är väl inte världsbäst på att skriva en bra motivering men jag kör ändå! :) Jag har läst din blogg så sjuuukt länge. Du är en sån bra förebild med världens drömutseénde! Låter lite cheesy men du har verkligen varit min förebild väldigt länge. Började läsa din blogg när jag tröttnat på de flesta andra bloggare då jag inte riktigt tyckte att de hade min ‘klädstil’ osv, men sen blev jag tipsad av en kompis om ‘en tjej med riktigt snygg stil som inte är lik dem andra bloggarna’. Kollade din blogg direkt och hon hade verkligen rätt! Har länge dreglat över kläderna från Ivy Revel men då jag sparar till min resa till NY så har jag snålat mycket när det gäller klädköp hehe.. Men att få välja ett valfritt plagg från just DITT märke hade varit helt amaaazing! Hade blivit så frukstansvärt glad ifall jag skulle bli en av vinnarna i denna ‘tävling’! Kram ♡

Reply
Lovely S.

I’m pretty sure most ladies can relate to this. Ever since IvyRevel came out I wanted to have everything in the collection, but unfortunately, my size ran out. I would constantly check out the site if there’s anything I could get but the ones that I want are always out of stock.. :(

I want to be the first one to own an IvyRevel AW13 piece bec based from the previous collection, I’m certain that the pieces are going to be fab, classy, sexy without being slutty.

PS. Kenza, I love you!! (no homo.. :D)

Please pick me! :)

<3, Lovely

Reply
michelle

Jag vill verkligen vinna eftersom jag bara älskar dig och din stil mest av alla i hela universum, därför borde jag (såklart?) vinna… hehe+ så är höst min favorit årstid när det gäller fashion !

Reply
Isamar

Jag är en sådan person som alltid har fokuserat på mitt inre än mitt yttre. Jag vill inte falla under samhällets normer och fällor. Jag vill vara min egna person och visa världen att det inte skadar att gå sin egna väg. Och får jag bära och äga ett IVYREVEL AW13 plagg vet jag att jag kan få fram mitt budskap. Jag vill utstråla en självsäkerhet och vänlighet men samtidigt en edginess. Jag vill äga ett Ivyrevel AW13 plagg och vara den första som bär den på grund av att jag tror att jag kan sända ut det rätta budskapet för din kollektion och för att jag just kan spegla mitt inre på mitt yttre. Får jag bära ett IVYREVEL plagg kan du lita på att outfiten kommer berätta en historia, historian om flickan som bar IVYREVEL och inte historian om kläderna som bar flickan. Samtidigt som kläderna får den uppmärksamhet som de förtjänar så får även jag det, vilket är viktigt. Jag får äntligen chansen att utstråla den självsäkerhet och edginess som jag vill tack vare dig Kenza!

Reply
Julia

Att äga ett IvyRevel plagg skulle vara hur coolt som helst.Kläderna från din första kollektion var grymt snygga och det tror ja dom kommer vara i höstkollektionen också!
Kram från Finland.

Reply
Tova

Varför jag ska bli först är för att jag skulle känna mig som höstens drottning! ;) Vem vill liksom inte rocka ett plagg från ivyrevel nu i höst? Vill så gärna ha ett plagg från din kollektion, då jag tycker du har så oerhört fin stil och denna kollektion kommer säkert vara topnotch!

Min mejl: [email protected]
Jag har även gillat på fb

Reply
Malla

Jag skulle vilja vinna för att jag de senaste månaderna börjat bära kläder för att jag tycker dom är fina & för min egen skull & verkligen skulle bära plagget med stolthet <3 allt blir mycke roligare om man vågar! Att vara först med ett Ivyrevel plagg skulle förutom att göra mig väldigt glad & fin också leda till att dom som känner sig ha rätten att kommentera skulle bli väldigt tysta <3

Reply
Klaudia

I would love to win a piece of IvyRevel’s AW13 collection, because this clothes are so unique. What’s more, each of the clothes are personified different girls. I mean, that each t-shirt, skirt, dress etc. can definitely express who we really are. You can express all your personality traits, even these which are the most hidden inside us. :) So, it would be great if i would win. Then, i’ll could express myself by one piece of IvyRevel’s, which would express my personality, in which i’ll be confident, not afraid of life. I could show that i’m not that shy and not self-confident as most of ppl think, because in appropriate clothes, you can be absolutely another person, stronger than usually and own self assurance. And then you just don’t need anything else to show other ppl, who you really are!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*