• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Michelle

I want a piece from your collection because your style has always inspired my style. You give me confidence and I always feel love from reading your posts. Much love back.

Reply
Elena

I loved your summer collection and can not wait for your autumn collection – I would be really happy to own one of your pieces :)

Reply
Leonie

Jag skulle vilja vara först i världen med ett Ivyrevel AW13 plagg för att jag tycker att kläderna är otroligt snygga och jag skulle helt klart vara snyggast på festerna och i skolan om jag hade ett helt nytt plagg :)

Reply
Amanda Engkvist

Åh jag skulle verkligen vilja vinna detta. För det första så har jag följt Kenza jätte länge och varit med om alla hennes sammarbeten med olika företag. Nu har hon äntligen ett eget märke och det tycker jag är jätte kul! Skulle blivit överlycklig om jag fick välja ett av plaggen och använda nu till hösten när det verkligen gör skillnad med lite härliga nya kläder! Hoppas på att få vinna detta för jag har aldrig vunnit en sådan här tävling tidigare och hur ballt vore det inte att vinna ett plagg från Ivyrevel då? Hoppas verkligen jag blir en av de lyckliga! Många kramar

Reply
Gina

Hej Kenzaaaaaa!!
Jag vill vinna för att jag älskar din kollektion, känner att den är såå jag, men även för att jag normalt sätt inte har riktigt råd med så fina kläder, är det en anledning? i dont know, men jag skulle allt vilja se fläbelouse som dig! Kramisar!

Reply
S

Detta känns verkligen som en kollektion för mig. Jag har ju sett lite sneak peaks på eran instagram och Facebook och jag verkligen ÄLSKAR det. Och det kan ju aldrig gå fel när du är med. Sommar kollektionen var ju helt underbar den med men det blev inget köp för min del eftersom min stil inte riktigt passade in på den. Höstkläder är verkligen min grej och jag skulle mer än gärna bära det året om! Skin, nitar, toner av grått och svart.. SÅNT gillar jag verkligen! Skulle betyda SÅ mycket för mig om jag kunde få äran att säga att jag var en av de första ägarna till ett plagg från IvyRevels AW13 kollektion.

Reply
Fanny Karlsson

Jag är ett riktigt modelejon! Älskar att ha nya fina exklusiva plagg, och att vara först – är att vara inne!

Reply
Andrea

Det skullle vara en dröm som blir uppfyld om jag blir en av dom första i världen som får bära din kollektion. Jag var helt kär i din förra kollektion och kunde inte sluta kolla på den, DEN VAR HELT UNDERBAR!!! älska älska älska dina klädder och sitter häppnad och väntar på nästa. Du gör ett så himla bra jobb och vet precis vad som är inne. Älskar Din stil och hur du klär dig. SÅ JAA det skulle vara helt underbart att vara en av dom första som skulle få bära något plagg ur din kollektion

Reply
Angelica Iverus

Hello! Jag vill så sjukt gärna vinna en liten godbit ur nya kollektionen, dels för att jag aldrig fick chansen ur den förra kollektionen och dels för att jag har en känsla av att nya kollektionen kommer bli grym. Sen, om man har tur att hinna beställa det snyggaste plagget innan det tagit slut, har man ju som fattig studerande inte obegränsat med pengar heller och hur mycket man än vill prioritera ett IvyRevel-plagg framför SL-kort och vinterskor så funkar det ju inte riktigt… Så därför hoppas jag på att få chansen att bli först i världen med ett plagg ur IvyRevels AW13-kollektion! Gillat Facebooksidan har jag också! :*

Reply
Tove

Hej Kenza. HOPPAS DU KOMMER LÄSA DETTA!

Okej, nu måste jag alltså skriva den bästa motiveringen någonsin för detta är förmodligen den enda chansen jag har för att få äga, känna, och bära ett plagg från din kollektion. Synd bara att kreativiteten är som bortblåst… Fantiserar bara om hur kläderna ser ut… Åh. VILL HA! Haha.

Skulle vara så jäkla coolt att ha ett plagg från just DIG, min största inspiration, som DU har designat. Du kan inte ens föreställa dig. Herregud. Brukar checka eran IvyRevel tag på insta och blir så pinsamt avundsjuk på alla som har lagt upp bilder med era kläder… Låter förmodligen som värsta rövslickaren nu men vartenda litet ord är sant. För du slutar aldrig att imponera på mig, och jag hoppas verkligen att jag, en dag, kommer att få träffa dig.

Jag vet att så många andra delar min dröm om att vinna… Men jag går igenom så mycket hemskt just nu och även om ett plagg inte skulle lösa min situation så skulle jag få en chans att vara så jäkla glad. I just want to make the world a prettier place :)Do I need any more reasons?

Hoppas, hoppas, hoooooooooppas att jag är en av de få lyckliga. FY FAN. Dör. Haha. Skriker inombords. Måste sluta skriva innan jag gör bort mig totalt. Haha.

Så ha en trevlig kväll nu, Kenza.

(+ Var inte för ledsen över din pappa bara, han förtjänar inte det för fem jävla ören.)

Reply
Sonia

Jag har varit ute och kollat runt i butiker ute på stan i snart en vecka ( i hopp om att de ska komma nåt nytt lolz) och har inte hittat något och min garderob är TOOOM! Har panik varje dag för ja inte har nåt snyggt att ta på mig!! Jag vill vinna eftersom jag litar på din smak, du har den helt perfekta stilen och skulle va jävligt trevligt att få de hemskickat före alla andra hoho:D lovar kommer skicka en outfit bild till dig fast ja hatar bilder

Reply
Georgia Mallini

Because it would be such a big honor to me and i truly believe that the collection will be awesome!!

Reply
Moa

Jag skulle såsåså gärna vilja vinna då min höstgarderob verkligen behöver uppdateras och förra gången ivy revels SS13 kollektion släpptes hann jag ej få tag på vad jag ville, riktigt tråkigt! :(( Det skulle som sagt göra susen för att lysa upp en av dessa tråkiga dagar som hösten erbjuder :)

Reply
Josse

Hejsan! Jag är en tjej på 17år som varit en trogen läsare till din blogg ett bra tag! Jag tyckte om IvyRevel’s första kollektion men höstens kollektion låter ännu mer lovande. Jag älskar att ha en personlig stil och gärna med nitar och tuffa detaljer som gör en höstoutfit levande. Hösten gör att jag lätt blir deppig och då är kläder botemedlet, jag kan inte vänta tills vi får se höstkollektionen!

Jag önskar ett stort lycka till med framtida kollektioner, som jag längtar efter att få se! Kram

Reply
Marie Lindström

Jag tycker att jag ska få bli först att äga ett IvyRevel AW13 plagg eftersom jag lägger ut hela min lilla inkomst på min älskade hund och min underbara pojkvän som förtjänar allt. Jag har inte råd att köpa så dyra kläder o vanliga fall och jag skulle bli så otroligt glad om jag fick äga ett plagg från IvyRevel som alltid gör så otroligt snygga kläder!

Kram Marie

Reply
Amanda

Hej Kenza! Jag skulle så otroligt gärna vilja bära ett av era ivyrevel plagg. Jag följer en del blogger men din är absolut den bästa. Jag har aldrig vunnit någon sån här tävling så därför skulle det vara en sån ära att just få ett av dina plagg. Jag respekterar dig både som bloggare, människa och designer, därför ger du mig ett leende på läpparna varje dag jag läser din blogg. Har haft det ganska jobbigt på sista tiden genom vänner som sviker och en skada som hindrar mig från att träna det jag älskar, basket! Därför hoppas jag innerligt du kan ge mig en push i ryggen och göra mig glad genom att få vinna din tävling. Massa kramar, Amanda

Reply
Hedvig Kaskal

Hej! Jag skulle tycka att det var underbart att få vara den första i världen att äga ett Ivy-Revel AW13 plagg, för att det säger så mycket om dig. Ivy-Revel är både classy och coolt. Hur du klär dig säger ofta väldigt mycket om vem du är. Om folk såg mig i ett AW13 plagg, så vet jag att jag skulle gilla deras bedömning av mig (åtminstone gällande mode). Kram Hedvig, 16 år

Reply
Jessica

Jag skulle vilja bli en av de första då jag verkligen älskar det du lanserat tidigare och jag tror att detta kommer att vara minst lika bra! jag skulle även vilja vinna då vi har ganska ont om pengar just nu då vi för några veckor sen fick veta att mina pappa har cancer och i förra veckan fick vi reda på att han bara har ett år kvar på denna jord :( så skulle betyda såååå mycket om jag vann :)

Reply
Sofia

Hej Kenza!❤
Anledningen till att jag gärna vill bli en av de första att äga ett plagg från IvyRevels höstkollektion är för att en fantastisk start på hösten skulle sitta fint detta året! Efter en jobbig sensommar hade det varit perfekt! Och vad vore inte bättre än ett plagg från detta underbara märke som alltid levererar kläder som får en att känna sig extra fin? Jag drar på IvyRevels kläder och känner mig som en prinsessa i så väl skolan som på stan, och det finns dessutom något för alla smaker!

Tack för en underbar blogg! Att kika in här är numera en del av min vardag, fortsätt med det du gör, att inspirera människor från olika håll i världen! Du är bäst helt enkelt, puss och kram

Reply
s.k

Du ska välja mig av den enkla anledningen att jag rocka skiten ur plagget!!Jag tvivlar inte en sekund på att ni har skapat flera mode-underverk och det skulle få vara en enorm ära att få lägga vantarna på något alldeles unikt och nytt från IvyRavel!

Reply
Ellen

Hej Kenza! Först vill jag tacka för en fin och mycket inspirerande blogg! Jag skulle så gärna vilja vinna eftersom jag skulle vilja ge ett plagg till min vän som älskar dig, Kenza. Hon skulle bli överlycklig över att få bära något som största idolen designat! Hon har det lite tufft just nu och en sån här sak skulle verkligen pigga upp henne! Kramar Ellen

Reply
jasmin

I have always drool of ivyrevel clothes but I havent got enough money to buy ivyrevel clothes. It would be awesome to finaly have ivyrevel shirt or dress and change my style a lot more like my role model, you.

Reply
Jenny

Jag skulle vilja vinna för att jag så gärna vill uppdatera min garderob, haha!
Jag skulle även vilja vinna för att med den ekonomin jag lever med så finns det inte så mycket utrymme för klädshopping. Min mamma prioriterar mat och räkningar först och det är ju fullt förståeligt. Ett klädesplagg från IvyRevel hade gjort mitt LIV!!
Hoppas du väljer mig! :)

Reply
Matt Warren Wilson

Dear Kenza. This might seem a bit strange, as I’m a guy; but don’t worry, I don’t plan on wearing anything from your collection. ;) However, my girlfriend is in love with you, your blog, your brand, and everything about you. Actually, that’s an understatement. She can’t ever wait for your next blog post to come out. She’s also in love with her Downey dress, which I know she saved up for for a long time, and she definitely doesn’t want that to be her last item from your collection. I also know she’s been following every step for your upcoming collection, and she’s bursting to see it. Most importantly however, she looks amazing in her IvyRevel dress, and I’m sure your AW13 collection would look just as amazing on her, with just as many heads turned and people asking where she got it. I would love to see this dream come true for her. All the best from Great Britain / Austria, Matt.

Reply
Nellie

Då jag jobbar i ett stall hela dagarna skulle ett snyggt plagg till både vilda utekvällar eller till en mysig höst dag bli ett unikt och speciellt tillfälle att få bära IvyRevel!

Från att gå i skolan varje dag och ta på sig snygga vardagskläder till ett liv i ett stall med samma kläder dag in och dag ut. Detta har gjort att varje dag jag får ta på mig något annat än hästkläder blir en spännande och ännu roligare dag!

Om jag skulle vinna att plagg från IvyRevel kommer jag med självklarhet gå runt med ett stort leende på läpparna hela dagen!
Från och med idag håller jag tummarna fram till torsdag kväll och hoppas jag då får svar att jag är en utav de speciellt utvalda att få bära IvyRevel först i världen!
Kram Nellie :D

Reply
Anna

Jag vill så gärna vinna och jag är helt säker på att er nya kollektion är toppen. Jag är mamma till två små och har just lämnat en tre år lång mammaledighet bakom mig och satt mig i skolbänken igen. För att fira detta skulle jag vilja vinna ett nytt fint höstplagg att bära.

Gillar er självklart på FB!!

Reply
Klara

Hej! Jag heter Klara och är en helt vanlig, tråkig svensk, med blont hår och blåa ögon. Jag lever att vanligt Svensson-liv med mina skilda föräldrar och två syskor. Min motivation till varför jag vill ha ett plagg från kollektionen är att jag vill bli något mer. Jag vill bryta mig loss från Svensson-livet och inte vara en i mängden. Jag vill skaffa en stil som visar personlighet och känna mig säker i den. Att äga ett plagg som inte ens finns på marknaden skulle ge mig en start på detta. Ingen skulle kunna vara som jag. Jag skulle vara unik, egen. Ett steg ut mot nya äventyr.
Kramar Klara

Reply
Amanda

Jag vill bli först i världen med ett IvyRevel AW 13 plagg för att jag skulle bära upp plagget på mitt sätt och få en egen touch på det hela. Jag skulle bära upp plagget med stil.

Look like a lady, pary like a pimp!

Reply
Ellen Wiklund

Jag kommer ihåg när ni skulle lansera eran första kollektion, och jag klickade in på sidan en gång i timmen i hopp om att den skulle kommit ut. När det sen knasade till sig med lanseringen började jag gråta, för jag kommer ihåg hur gärna jag ville ha den vita klänningen till skolavslutningen, men jag hann aldrig beställa den. Sen dess har jag varit kär i alla plaggen, och drömt om att få hem ett i brevlådan, men jag har aldrig fått pengar till det. Jag älskar mode, och speciellt kläder jag vet att inte alla kommer ha på sig. Önskar över allt annat att få bära ett plagg från IvyRevel, för att kunna känna sig extra speciell och extra fin. Nu till hösten vore det en dröm att gå runt i ett plagg från IvyRevel, då jag älskar höstmode. Och jag kan tänka mig att höstens kollektion kommer att vara perfekt. Vill så hemskt gärna vinna, för jag älskar vartenda plagg som finns på eran hemsida, och varje dag går jag in och suktar i hopp om att det skulle kunna rassla till på kontot så jag kan få klicka hem några. Jag hoppas att jag vinner, eftersom att mina pengar inte räcker till för att köpa det jag vill. Är 16 år och får inte mitt egna studiebidrag, då min mamma är arbetslös och jag ger pengarna till henne istället så vi har råd med mat etc. Så snälla, snälla, håller alla tummar jag har för att vinna, och för att få en dröm att gå i uppfyllelse. Det skulle betyda så sjukt mycket. Förövrigt är du en stor förebild för mig, Kenza, och jag älskar dina outfits. Hela du är en inspiration. Kram.

[email protected]

Reply
Felicia Hansson

Hej!
Jag vill vinna för jag vill skaffa mig en lite finare stil och börja lägga mer vikt på vad jag har på mig och inte bara sätta på mig något. Att vinna ett nytt plagg ur höstkollektionen skulle vara en superbra början, eftersom jag tror att plaggen kommer vara så snygga ! Jag vill verkligen skaffa en lite finare stil men jag vet inte vart jag ska börja :/ hoppas jag vinner!
/Felicia Hansson

Reply
Maja Gustafsson

Hejsan, jag är en tjej på 15 år som bara ÄLSKAR mode och kläder. Kollar jämt runt på en massa modebloggar och inspokonton på instagram för att få inspiration och idéer till nya fräscha outfits. Jag älskar biker jackor, tighta jeans och dr.martens kängor, och jag tror att ett plagg ifrån er höstkollektion skulle passa perfekt i min lilla garderob ;) Som 15 åring så har du inte så mycket pengar att röra dig på, och det finns inte en chans att jag skulle kunna tjata mig till ett ivyrevel plagg. Därför är detta ett svinbra tillfälle för mig haha! Riktigt kul initiativ med en tävling som denna, det gillas stort! Tack för uppmärksamheten, och lycka till alla som tävlar.
Kramar!

Reply
Filippa T

Hej! Åh jag känner mig obeskrivligt dum nu eftersom jag aldrig är med i såna här tävlingar eller så, jag tänker aldrig att jag aldrig kommer vinna, för dom få gånger jag varit med har jag aldrig vunnit. Men nu vill jag verkligen! Jag älskade vårkollektionen men hade inte råd med plaggen jag ville ha, och jag äääälskar hösten. Älskar höstkläderna, och jag räknar med att ivyrevels höstkläder kommer vara underbara! Jag räknar verkligen inte med att vinna, men det skulle betyda så sjukt mycket för mig! Tack på förhand!

Förresten Kenza, du är vackrast i världen och så sjukt cool, ser verkligen upp till dig! :) <3

Reply
Linn Timmann

Hej! Jag vill gärna vinna denna tävlingen för att jag för det första älskar stilen på IvyRevels kläder. Den är så stilren men ändå detaljerad på något sätt! Väldigt snygg med andra ord! För det andra har jag inte vunnit något sånt här innan. Sen behöver jag verkligen en lyckospark nu till hösten. Har bytt skola och har inte längre mina bästa vänner omkring mej och det har varit lite jobbigt. Men det skulle vara sååå kul och vinna!
Jag älskar din blogg Kenza och jag älskar IvyRevel!

Reply
Sofia Bomar

Ävarför jag vill vinna ett AW13 plagg är för att min höstgarderob ligger helt ur tiden och jag skulle vilja fräscha upp den lite med nya snygga kläder från IVYREVEL, och ett gratis plagg skulle förståss hjälpa mig lite på traven att glänsa och sticka ut lite extra i höstmurret som är påväg!

Love!

Reply
linda

Jag vill vinna för att jag älskade din förra kollektion men hade inte råd att köpa något

Reply
Nathalie

Jag önskar att jag hade fått vinna ett plagg ifrån din egna kollektion, just för du designar så grymt snygga plagg och jag kan bara tänka så snygg höstkollektionen kommer vara!

Reply
Emma

Jag har ett stort intresse för mode och tycker att era plagg är riktigt snygga. Det skulle vara ett stort nöje att få bära ett av era undertbart snygga plagg pch få matcha det med olika kläder och smycken! Därför skulle jag bli oerhört glad och ett stort nöje om jag skulle få vinna detta!

Reply
Esma

Ni har döö snygga kläder och det skulle va så häftigt att kunna skryta om detta för vänner haha

Reply
Emelie

För att jag flyttar till London i höst och skulle vara så otroligt coolt att få strosa omkring på Oxford med svensk design på sig som ingen annan där kommer ha!

Reply
Kristina

Med tanke på din förra kollektion så varför skulle man inte vilja representera dina fantastiska kläder? Tyvärr har jag inte riktigt råd att köpa kläder dyrare än HMs (student och hundägare försvinner pengarna fort till matteböcker och vetrinärbesök till lillen) Vore himla häftigt att vara först med någonting för en gångs skull också!
Du är en sån otroligt stark person och modig som vågar öppna dig för alla oss läsare. Kramar i massor!

Reply
Annie

Åh skulle så gärna vela vinna!
Varför?
Jo, framför allt, jag ÄÄLSKAAAR Ivyrevel!!! Dock är plånkan lite tajt för min del.
Att få vara först i hela världen med att ha ett plagg från Ivyrevel först av alla vore en oerhör ära.
Det du beskrev om kollektionen, beskriver EXAKT hur jag försöker bli. Den där riktigt självsäkra coola tjejen som inte bryr sig om vad alla andra tycker. Kläder är en stor del av en tonårings liv. Man känner sig väldigt osäker med fel kläder.
Detta är varför jag skulle vela vinna! För att känna mig självsäker och speciell :) I WANNA KICK SOME ASS!!
Plus att jag SJÄLVKLART har gillat Ivyrevel på både Facebook och instagram

Reply
Lisa

Skulle vara så himla roligt att vinna så som jag längtat efter hösten och vintern då de är mina absoluta favoritårstider vad de gäller mode! Älskar att kunna klä mig lite mer “lager på lager” me fina höstkappor, stövlar och toppar. Men garderoben måste förnyas efter de tunna sommarplaggen och det skulle den mer än gärna få göras med ett plagg ur ivyrevel AW13!!
KRAMAR

Reply
Ella

Kenza! Min kommentar försvann, så jag skriver en till!Hade blivit så glad över att vinna den här tävlingen. Jag är en fattig student som lever på studiebidraget, det räcker inte långt. Därför är en sådan här uppiffning i garderoben verkligen behövlig. Trots att jag inte vet hur kollektionen ser ut vet jag att jag kommer älska den, ville ha varenda ett av plaggen i vårkollektionen haha. Jag kommer använda plagget i min nya klass och förhoppningsvis på min 18 årsdag. Ha det fin bästa du

Reply
Julia

Sedan din blogg jag börjat läsa
För ett år sen sådär
Upptäckte jag min stil
Och i modet blev jag blixtkär
Att nu först i världen va
Med nåt av DINA kreationer
Vore en enorm ära,
Dra mig till modefolkets zoner
Där jag blir en av de populära

Reply
Malin Jonasson

Hösten i Halmstad är grå och tråkig och skolan är också så grå och tråkig just nu. Därför skulle jag vilja ha ett nytt underbart IvyRevel-plagg att rocka hösten med! Ett IvyRevel-plagg skulle definitivt lysa upp lilla Halmstad och min skola!

I would LOVE it!

Reply
Karen Johanne Østli

I really LOVE Your clothes, and I believe the autimn collection will be just Amazing! I have been waiting for Your autumn collection for quite a while now, and I would just love to win this competition! You are my inspiration when it comes to clothes, so I have no doubt about the collection being amazing!
From a Norwegian girl who reads Your blog everyday.
Ps: wasnt sure if I should write this In Norwegian or english, but i did not know if your Norwegian skills was that strong, so i decided to write In english to be on the safe side!

Reply
Julia Karlsson

Jag skulle vilja vinna något ifrån ivyrevels nya kollektion för att kläderna verkar vara helt galet grymma! Om denna kollektionen är bättre och snyggae än förra, då vet jag inte vad jag ska förvänta mig! Älskade den första kollektionen så detta låter ju lovade! Vore grymt att få vinna och gå runt i dina designade kläder i skolan. Skulle lätt bli uppmärksammad, det är en sak som är säker! Älskar dig kenza! Hoppas jag vinner så att jag får bära något ur din kollektion <3 kram!

Reply
Jonna

Jag skulle så himla gärna vilja ha ett klädesplagg från ditt klädmärke. Jag tycker du har så himla cool stil och du är verkligen en modeikon för mig, så det skulle vara så sjukt grymt att få känna mig lite som min favoritbloggare Kenza när jag går runt i ett klädesplagg gjort av dig liksom!

Reply
Felicia

Åh jag har vart så grymt taggad inför denna lansering! Det vore helt underbart att få vinna ett plagg då jag har helt enkelt aldrig har vunnit i någon tävling hittills och verkligen älskar det lilla man sett på bilderna på er fb sida :D

Reply
Lizette

Jag vill vara först med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag älskar alla era kläder. Dock är min stil lite mer den “tuffare” och höstkollektionen låter verkligen som en perfekt beskrivning på min stil!
Sedan arbetar jag på en industri där man har arbetskläder varje dag så att få äga ett snyggt lite lyxigare plagg att plocka fram till helgerna när man FÅR ha vanliga kläder är vore obeskrivligt!

Reply
Cynthia

Hi Kenza!!
To begin i would Say that i’m very sad and i hope that every thing will be better with your father. Because i knew what is like to be rejected by your own father. Anyway I know that you are a strong person and that all these negatives thoughts will bring you the capacity and the strenght to accomplish a good work!
Secondly I will tell you why i want to win this contest and to have the privilege to choose before others some clothes from your awesome line!
Ivyrevel is like a combination of all styles and perceptions of fashion for every girl, from the youngest teenager to the mature Woman. And that will be a dream come true to be notice by you and to wear these clothes in France! I will be honored to exported your line and to have been a little part of this exportation!! I love you Kenza, I already told you that in a mail and your answer was just the big surprise of my day. Besides I am a big fashion victim and your collection has this freshness and colorful and happiness side that I love about you and also about fashion! :)
I hope that this message had caught your attention!

Love,
Cynthia. M

Reply
mariam

Hej kenza! Jag är en 15 årig tjej som har läst din blogg i två år och sen denna dag blev du min förebild och därför skulle det vara skit coolt att vinna en plagg jusst från din höst kollektion…. Jag vill också vinna för att jag har lite ont om pengar. Jag får väldigt lite i månadspeng och måste köpa massa saker med dom så det räcker inte till kläder. Jag tycker också att ivyrevel har jätte fina kläder och har verkligen velat ha ett plagg därifrån jag har till och med försökt spara pengar till ett plagg men det gick inte så bra… Du skulle verkligen göra min dag om jag vann och jag skulle vara sjukt tacksam<3<3

epost: [email protected]

Reply
brita-helena

I would be Truly proud to own a piece of Ivyrevel in my closet…if the s/s collection is to go anything by, my expectations for fall/winter collection are sky high! I can already imagine the pieces being dark, sleek, clean and very very chic and that is exactly how i like my garments.
Thank you so much for giving your readers this opportunity, Kenza!!!
xxxxx
Brita-Helena
[email protected]

Reply
Maryam

Hej! Mitt svar är- att jag ska vara lycklig och för att kunna bära en grej från den finaste tjejen. Puss&kram

Reply
Julia

Jag skulle vilja vinna därför att jag i år äntligen har hittat den jag är, jag har hittat en stil jag trivs med. Och vad passar inte bättre med ett grymt plagg från IvyRevel?! Ett plagg som visar stil, som jag själv kan kombinera med en egen toch och få en unik look. När jag hör ordet “IvyRevel” skriker det FRAMTIDEN. Jag tror verkligen att jag kommer ta hösten med stormsteg om jag får bära ett av era plagg, jag kommer känna mig lite finare, lite bättre ;) Jag går sista året i stylistlinjen, och vem är jag då om ja inte bär IvyRevel?! haha KRAM! <3

Reply
Emelie

Egentligen hatar jag sånna frågor “varför vill just du vinna?”, egentligen har jag ingen förklaring för det utan jag vill vinna för att jag vill vinna. Antagligen för att din stil är hur snygg som helst, och allt du har på dig ser bra ut. Så precis som din förra kollektion kommer denna också att äga. Det kommer säkert finnas otroligt snygga kläder, så man inte har nån aning om vad man ska välja eller beställa.
Kram

Reply
Linnea

1. Det skulle vara kul att få ett plagg från ivy revel först i världen för att kunna känna sig unik i sitt plagg.. i åtminstone några dagar. När man bor i något som inte är större än Alingsås är de lätt att alla går klädda i samma kläder. Men jag skulle i alla fall göra något extra av plagget om jag skulle vinna, ta fram några ideér från den lilla fashionistan jag har inom mig. haha
(har gillat facebook sidan)
kram på dig!

Reply
Viktoria

Jag skulle jätte gärna vilja vinna den här tävlingen för det första är era plagg så himla fina. Och sen så är det ju som speciellt att ha någonting nytt inför hösten, men det som gör det ännu mer speciellt är om det kommer från ditt märke. Era kläder var ju så snygga i sommar kollektionen Så jag kan bara tänka mig hur snygg höstkollektionen kommer vara. Jag brukar alltid gå in på er sida och det är som att jag drömmer mig bort när jag kollar på alla fina plagg, man börjar ju typ dregla. Haha nejdå men det skulle vara like a dream come true för mig ifall jag skulle få bära ett plagg från ivyrevel /kram vickan

Reply
Hanna

1. Jag är en småstadstjej, bor i en liten by mellan Vänern och Vättern men har aldrig varit så hemma som jag är när jag är i Stockholm. Varje gång jag går gatorna på söder, sitter på Gildas eller håller mig runt pastellhusen i Enskededalen så vill jag aldrig hem. Om 2 månader blir min dröm verklighet. Om 2 månader bor jag i staden jag var menad att bo i och då skulle det vara ljuvligt att tumla runt på Stockholmsgator i plagg från Ivyrevel.

2. [email protected]

Reply
Lidia

I want to be the first in the world to own that because here in Barcelona we are in crisis, we are living like dark days but your clothes are inspiring and can set us free of that monotony and sad thoughts.

So thanks for design us a little sun and light in these dark days!

Lidia.
Barcelona.

Reply
Julia

Hey Kenza,

I’ve been reading your blog every day for about five years now. When I come background from a vacation I can’t wait to spend an afternoon reading your posts. I’m in love with your style. You’re not afraid to try something diferent and I really like that about you. I loved all the previous items from your collection. And I would be the happiest girl to were something you’ve created.

Lots of hugs and kisses (or how you used to say puss :))
Julia (from Holland)

Reply
Isabella

Jag skulle vilja bli först i världen med att bära ett plagg från IvyRevel’s nya höskollektion av den självklara anlendingen att era plagg är så otroligt snygga! VIlken känsla det skulle vara att få strosa ner längs gatorna i höst i ett av de stilrenaste höstplaggen som finns medan alla vänder sig om, en i taget, och spärrar upp ögonen av beundran. Och så skulle jag förstås känna mig extra glad och lycklig! ;)

Reply
Alba Silvestre Millas

I’ve been following you in the shadows for a long long time and I’ve just read the post you published yesterday. This is probably I decided to write my first comment. It’s so hard and though to see how the people you love, can hurt you like there is no tomorrow and like you’re just a puppy they can play with it each time they want. Probably I underestand your feelings cause I’ve had the (bad) chance of living something not similar but as hard as this. I would never ever underestand how people can live their lives hurting the others and feeling great with it. But since I’ve been in the hospital with several injuries because of this kind of people, I’ve learnt something that makes me feel stronger and better each time I think it and that it can help you too: remember every time that if you’re still here it’s because this world needs a PERSON LIKE YOU. That everything in this life it’s about the ride and remember always: “What goes around, comes back around”.
Kenza, the bad epoques will pass and I’m sure you will remain. From Barcelona, here you have a person, a girl who admires you a lot not only as a blogger but as a PERSON. Please, Stay STRONG. Much love from Barcelona.

P.S: Yeah, I was thinking about the oportunity of winning one of the Yvy Rebel clothes but… I feel better now I’ve shared my little vision (and my little opinion) of your last blog post and now I’ve written you something for the first time. Cause I’ve experimented many feelings while reading it. And I trully believe that what doesn’t kill you makes you stronger. And you’re the definition of a really STRONGER GIRL. Love again,

Alba.-

Reply
Johanna

I ca två månader har jag känt mig så vilsen. Verkligen förvirrad. Jag har tvivlat på allting. Mina studier, mitt jobb, mitt förhållande och speciellt mig själv. Efter flera långa veckor har det mesta äntligen fallit på plats och jag kan tillåta mig själv att vara lycklig och inte bry mig. Bara jag mår bra. För att hela pusslet ska bli klart tror jag att ett plagg från er självsäkra kollektion skulle göra susen. Som limmet för att jag inte ska falla isär igen. Känna mig som den vackra, smarta, självsäkra kvinnan jag är. Jag litar på att er design kan bli min stil. Kram!

Reply
Hanna Lindgren

Jag har en lite tråkig stil och skulle verkligen behöva lite nya kläder i min garderob, plus att jag älskar sig och din förra kolektion! :D <3

Reply
Hind

hej!
jag skulle vilja vinna eftersom jag tappat både lust och glädje till att skapa outfits det beror dels på att jag spenderar mina pengar, studiebidrag till böcker, pendelkort m.m och därför inte har så mycket kvar till kläder m.m. Den andra orsaken är att jag gått ner 11kg vilket jag är väldigt glad över men det har blivit svårt att hitta plagg som passar mig eftersom det fortfarande sitter i huvudet att jag är kvar i min gamla kropp då jag endast använde större kläder. Skulle hjälp mig så sjukt mycket om jag vann, en liten början iallafall. Som en liten boots till självförtroendet med ivyrevel plagg. Tack för en amazing blogg, du är en förebild! Kram

Reply
Lisa Lamprecht

Jag är bara en vanlig tjej på 19 år från Skellefteå som brinner för mode. Jag gillar verkligen era kläder galet mycket och det skulle vara grymt häftigt att få vara en av dom 5 som fick bära ett plagg från eran höst kollektion först av alla.

Kram från Lisa

Reply
Molly

Åhh vilken chans!
Nu när jag har börjat i en ny stad, ny skola, nya vänner och allt skulle det inte finnas något bättre än att få välja ett plagg.
Speciellt när de i min nya klass har massa märkeskläder och jag inte har något.
Det skulle varit så underbart att få hem ett IvyRevel plagg och se vad tjejerna sa!
Speciellt när det är från ett märke som man bara älskar!

Reply
Jenny

Hej Kenza!
Jag har nyss flyttat till en ny stad för att studera, och som för många andra studeranden hör shopping inte precis till budgeten… Därför skulle det vara sjukt kul att få välja ett plagg från Ivyrevel så skulle jag ha åtminstone ett snyggt nytt plagg att ha på mig i höst, och så skulle kanske studierna kännas lite roligare också! :)

Reply
Emilia

Jag hade kunnat skriva något om att jag faktiskt är student och inte så rik osv osv, men helt ärligt är det inte därför jag vill vinna.

Jag tror faktiskt att jag hade känt mig riktigt GRYM i era kläder. Jag har precis börjat känna mig fin i fina kläder och era plagg är otroligt snygga. Jag hade känt mig så otrolig häftig och glad och det är av just den enkla anledningen jag vill vinna :D

Kram!

Reply
Hanna

I would love to win because when I wore your black jumpsuit from the summer collection I met my boyfriend. This leads me to the conclusion that wearing Ivy Revel is my lucky charm – and who doesn’t love to have a little bit more luck and look gorgeous at the same time?:)

Keep up the good work! <3

Reply
Lianne Binaco

Jag är en 20årig italiensk tjej som älskar alla plagg från IvyRevel eftersom dom är designande av Kenzas mode-team! Jag har följt er hela vägen enda hittills och skulle så gärna vilja bära ett IvyRevel plagg i Romerska vintern! Jag tycker att man ska alltid skilja sig och det skulle jag absolut göra… Dessutom kommer mina fashion addicted kompisar vara väldigt avundsjuka! :P
Det skulle bli bästa presenten jag någonsin fått!
Puss på Bästa IvyRevel Teamet!

Lianne

Reply
Linn

Efter att ha sett din fantastiska första kollektion kan man inte göra mer än längta till höstkollektionen som du slitit hårt för! Jag äger inget plagg ur din första kollektion pga studentlivet så att ha möjligheten att vinna ett plagg då är ju inte fel :) hoppas på vinst och att även denna kollektion slutar med succe för er, vilket jag inte tvivlar på!

Reply
Johanna

För att jag har så sjukt roliga saker uppbokade hela hösten, ska bland annat till London, lights och nu om tre veckor se macklemore med min bästa vän! Jag jobbade jäkel hela sommarlovet, och pengarna har gått åt till allt roligt jag ska hitta på vilket gör att det fnns inga pengar över till kläder!

Jag behöver dessutom uppdatera min garderob eftersom att jag utvecklats väldigt mycket det senaste året. Skulle var sjukt tacksam om jag vann, har avundats alla som burit ivyrevel sedan det släpptes.

Reply
Desirée

Åhh va svårt att motivera varför just jag ska vinna när det säkert finns sååå många andra som förtjänar det bättre än jag… Men något jag just nu skulle behöva är lite uppmuntran då mycket annat i mitt liv fallit ihop på sistone så skulle det bara vara oerhört roligt om man skulle kunna få vinna detta priset så man får lite glädje! Vinner aldrig någonting heller så det skulle helt enkelt betyda väldigt väldigt mycket för mig! Men självklart förstår jag om det finns andra som förtjänar det mer än mig så det skulle även vara helt okej om jag inte vann för då vet jag att det gick till någon som verkligen behövde det mer än mig.
Tack i vilket fall som helst för att du inspirerar mig varje jag!!
Kram från Desirée

Reply
Ylva Lorentzon

Vrf är svårt är svara på men glädjen skulle vara oerhörd. Känslan att vara först hade varit så underbar för du vet att för en skull är du ensam med en sak och boosten av självförtroende som det ger skulle jag gett till alla tjejer om jag kunde. jag tycker inte jag förtjänar detta mer än någon annan men hoppas verkligen du hittar någon anledning till varför jag ska vara först
Kram.

Reply
Melinda

Hej! Skulle bli jätteglad om jag vann ett plagg från höstkollektionen! Allt är så himla tråkigt i mitt liv just nu så det skulle verkligen pigga upp mig! Och beskrivningen på IvyRevel’s höstkollektion får mej att dregla låter så himla snyggt med lite tuffare och hårdare stil!

Reply
Sara

Jag skulle vilja bli först i världen med ett av dessa fantastiska plagg för att jag förra hösten backpackade runt i Australien och missade därför hela den kalla perioden i Sverige! Har därför inte uppgraderat min garderob med snygga höst/vinter kläder! Känner därför lite press att i år rocka loss och skina i snygga kläder vilket inte blir så svårt i ett ivyrevel-plagg!

Reply
Elita

Åh vad kul med tävlingar, självklart är jag med!
Hade verkligen varit SÅ coolt om jag hade vunnit ett plagg från IvyRevel, som har otroligt snygga kläder som passar till de flesta tillfällen. IvyRevel utstrålar en sådan härlig energi. Tycker kollektionerna förmedlar självsäkerthet, elegans men ändå med en cool ungdomlig twist.

Jag vill verkligen vinna! Hoppas hoppas! Det hade varit så kul. Går inte att beskriva med ord. eller känslor. eller uttryck. eller på bild. Ja du fattar poängen! Du är bäst Kenza, en sådan inspiration. Ser verkligen upp till dig :)

(PS. Har självklart gillat sidan sedan dag 1)

Reply
Johanna

Jag tycker inte om att skriva motiveringar till varför just jag ska vinna och inte någon annan. Vad gör mig mer värdig än någon annan? Än min granne eller kamrat? Egentligen ingenting. Alla brottas vi med något, har en ryggsäck full av hemligheter och ett mål vi försöker nå. Jag skulle kunna dra en snyfthistoria om vilket helvete hela mitt liv har varit, speciellt under barndomen. Om mobbing, våld, depression, operationer, cancer i familjen, och en ständig kamp. Eller om hur mitt liv ser ut nu, som fattig student som tappat bort sig själv på vägen. Men sådant spelar ingen roll. För det är inte mina händelser eller min situation som gör mig värdig att vinna. Utan hur jag är som person. Vad jag ger till andra. Jag ger kärlek, hopp och styrka. En medmänniska som behandlar alla lika och sätter alla framför mig själv, och det gör jag gärna för det är så jag vill att världen ska vara.

Så varför förtjänar jag att vinna?
För att jag är jag,
och jag är tillräcklig.

Reply
Saffa Jeahze

HELLO AGAIN!

Hmm… Alltså din smak är irriterande bra, so I have no doubt that your clothes will look fabulous. En anledning till varför jag vill vinna är för att JAG VILL! Hahah, nee. Ska inte leka att jag är fattig eller något, men imagine saying: “I’m the first person in this world som får ett plagg från AW13 IVYREVEL” WOOOP!

Jag vinner typ aldrig, har seriöst den värsta oturen…EVER! Skulle va skit kul att vinna!

Innan jag avslutar detta vill jag bara än en gång säga att du är suverän! Du har kommit så extremt långt för att endast vara 22 och för att vara svensk…the last one probably makes no sense… haha

Oh well…

PUSS&KRAM

Reply
Kasia

Hej! Jakiś czas temu przez przypadek znalazłam Twojego bloga, zachwyciłam się Tobą oraz tym w jaki sposób prowadzisz blog na tyle, że kilka godzin chyba 10 przeglądałam całe archiwum ;) Od tej pory 2, 3 razy dziennie zaglądam tutaj i podziwiam :) po przeczytaniu tego posta stwierdziłam napiszę, a może akurat się uda i spełnisz moje małe marzenie aby mieć jakąś rzecz z Twojej kolekcji:)

Pozdrawiam i życzę wszystkiego co dobre z Polski :)

Reply
Linette

Jag skulle vilja vinna, jag vinner aldrig när jag är med o tävlar om något. Visst att vädurar har dåligt flyt i spel men detta är sanslöst! Skulle gärna veta hur det känns att vinna en sån här tävling :) du är en idol Kenza, skulle vara så coolt att vinna!

Reply
Lis

I am very excited en curious about the Ivy Revel AW2013 collection. I would love to be one of the first persons in the world to own a piece of the new collection. I have been sexual harassed at my work this last year and despite multiple complaints i still have to go to work and see this man. To conquer this i have to keep my head up high and be a strong confident young woman. To me this is what IvyRevel is all about and i would love to get this feeling together with a piece of the collection!

Reply
Annina

I’m A big fan of yours and You are onse of my style icons. I also adore Ivyrevel clothes and it would be so amazing to be first one who owns A Ivyrevel AW13 piece!:)

Reply
Akvile

Jag har följt dig sen 6 år tillbaka och har alltid sagt att någon gång måste jag in och tävla. Nu är det dags då jag känner att dina kläder är hur snygga som helst. Vore riktigt kul att vinna någongång :) fortsätt med den bästa bloggen i Sverige! Go kenza!

Reply
Felicia Aminoff

Jag tycker att jag skall vinna för att jag är från finland och måste få visa där hur grymma kläder ni har och för att jag verkligen behöver något att stråla med i höst, vilket ni kan ge, och för att jag aldrig vunnit något i hela mitt liv!
:))))

Reply
Ebba

Hej!
Skulle så gärna vilja vinna för att de kläder jag hr sett från ditt märke är så snygga!
Och vem vill inte klä sig som den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen?

Reply
Angelica

Du frågar varför jag vill vinna? Varför skulle jag inte vilja?, frågar jag. Det skulle vara en sån otrolig ära att få bära dina fina, unika och inspirerande kläder i höst. Jag har alltid gått och suktat efter dina kläder i butiker men aldrig haft pengarna att faktiskt köpa dom. Vet inte hur många gånger jag har provat plaggen för att sedan lägga tillbaka dom på hyllan.. Att få vara bland dom första att bära vad jag vet kommer vara din supersnygga höstkollektion vore hur ballt som helst! Jag skulle bära dom med den stolthet, precis som du förtjänar :)

Reply
Jenny

Hej Kenza!
Jag har nyss flyttar till en ny stad för att studera, och som för många andra studeranden hör inte shopping precis till budgeten… Det skulle därför vara sjukt kul att få välja ett plagg från Ivyrevel så skulle jag åtminstone ha ett snyggt nytt plagg att liva upp hösten och studierna med!

Reply
Henriette

I want to wear Ivy Revel because I love the clothes and I always feel good in it. I have bought your clothes earlier and I am always proud when I wear Ivy Revel.

Reply
cecilia c

Jag vill självklart vara med att tävla! Jag skulle vilja vinna ett plagg just för att jag såg hur fin kollektionen innan var och kan inte tro något annat om denna. Sedan även för att jag ser upp väldigt mycket till din stil hur du ena dagen kan bära chic och andra dagen bära street. Du har på dig det du trivs i och har lätt till att även jag vågar nu ha på mig och experimentera med olika stiler. Sedan är det alltid kul med nya kläder och fylla på garderoben med nytt, och speciellt nu med höst/vinter kläder. Kram

Reply
Sara

För att jag är en studerande, fashionista som just nu har enormt tråkig höstgarderob! Och allt som oftast räcker det ju med ett nytt plagg för att hitta nya kombinationer och få massa ny inspiration. Dessutom dröjer det två år tills jag pluggat klart, och den där riktigt första shoppinglönen kommer! ;)

Reply
Ida

Jag vill bli först pga att era kläder är SÅ jäkla stilfulla & underbara, och faller mig i smaken rakt av. Att bara få äran att vinna & till råga på det både också få välja ett plagg OCH hinna slänga på sig det lite innan de flesta andra skulle vara en grym höstpepp för mig. Dessutom har pengarna sprungit iväg på massa tråkiga utgifter och saknas för att fyll upp den där höstgarderoben, självförtroendet och hjärtat med lite fräschet & glädje. Jag skulle verkligen bli SÅ glad (precis som alla andra också skulle bli? He he:)) ) kramar Ida

Reply
Nathalie

Jag tycker att jag ska vinna för att jag missade att beställa från sommarkollektionen på sekunden. Fick mina pengar för att mötas av en “AW13 coming soon”. Och jag hade älskat att mysa ner mig i era kläder nu i höst när det blir allt kallare, då mina egna kläder är allt annat än. Mysiga alltså, och för stora för den delen.

Reply
Pheline Grawden

Hi Kenza!

Why I want to win this celebrating competition… I think probably because I didnt’ have had enough money to buy something from your first collection. I checked the site out every day till the collection was launched and then I realized that I wasn’t able to buy it! So I have been putting money together to buy some clothes from the fall collection, but to pick something unique before anyone else, would simply be amazing. And I know I sound like all the fans and probably have the same reasons as most of your fans, but I hope you pick me! I would really appreciate it:)

Otherwise: keep up the good work! I really admire you and especially your work. You rock, without being arrogant about it. That’s something other people could learn from you!

Good luck with the collection!

Phéline, 20 years (from The Netherlands, so I’m sorry if my English is not perfect haha;)).

Reply
Marie Augustsson

Hej Kenza
Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg från IvyRevel AW13. Min motivering till varför just jag ska få äran att vinna är för att min garderob i dagsläge är alldeles för liten för min kropp. Jag har nämligen precis blivit mamma till en underbar liten son som jag älskar så otroligt mycket. Inte trodde jag att man kunde känna sådan kärlek för en människa tidigare. Det är fantastiskt! Dock har kroppen blivit större, eller är det kanske kläderna som blivit mindre? ;) Att vinna ett plagg från IvyRevel AW13 skulle helt enkelt passa väldigt bra just nu, då jag inte har så många kläder som går på mig. Tusen tack! Kram Marie

Reply
Natalija

I’m only 15, but I adore fashion. This is my second week in high school so I need to look better and better every day. Fashion is kinda my hobby. I love shopping and I think that in some way clothes reflect the person’s personality. Since the fall is coming, it’s time for new stuffes so I would be happy if I have chance to win them. Kisses from Serbia! :*

Reply
Hawazen Al-Talakani

Wow vilken chans! Jag är en galen linköpings tjej med självförtroendet på topp och det är något jag byggt upp! Så som jag hoppas alla unga tjejer ska få chansen att förbättra! I era snygga kläder skulle jag rocka, dog klänningsdöden när jag såg er rosklänning SS13 och hann inte köpa den, så nu har jag lovat mig själv att oavsett om pengarna finns eller inte så ska jag hinna klicka hem något från AW13! Det vore en sån ära att få bära ett plagg från ivyrevel då Kenza är en person jag ser upp till!

Håller tummarna! / [email protected]

Reply
Anna

Jag skulle vilja vara först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg eftersom att jag som alltid varit den där lite blyga tjejen nu efter sommaren vågat stå på mig och jobbar bli den där självsäkra, lekfulla & spontana tjejen, just som du beskrev det.

Din blogg hjälpt mig och inspirerat mig, allt från outfits, till the way of life.

Gillar på FB, håller tummarna nu! ♡ Puss och kram

Reply
Klaudia

I would love to win a piece of IvyRevel’s AW13 collection, because this clothes are so unique. What’s more each of the clothes are personified different girls. I mean that each t-shirt, skirt, dress etc. can definitely express who we really are. You can express all your personality traits, even this which are the most hidden inside us. :) So, it would be great if i would win. Then, i’ll could express myself by one piece of IvyRevel’s, which would express my perosonality, in which i’ll be confident, not afraid of life. I could show that i’m not that shy and not self-confident as most of ppl think, beacuse in appropriate clothes, you can be absolutely another person, stronger than usually and own self assurance. And then you just don’t need anything else to show other ppl, who you really are! :)

Reply
Hanna

Hej fina kenza! Jag skulle vilja vinna för att jag äääääälskar IvyRevel!!! Det är sjukt vad mycket snyggt ni har och jag vet att höst kollektionen kommer vara as ball, min höst garderob blir inte komplett utan ett plagg får IvyRevel och hur coolt hade det inte vart om jag va en av de första som fick bära just din höstkollektion??! Jag vill också vinna eftersom att du är min största idol och förebild, du är så stark i dig själv och jag önskar att jag någon dag blir som du! Det kanske låter klyschigt och det är väl flera än jag som skriver liknande också… Men det är verkligen sant och det skulle vara typ min dröm att vinna haha! Puss & kram, Hanna

Reply
Vera litens

Hej Kenza!
Vill bara först tacka för en fantastisk blogg! Och det finns knappt ord hur fin du är (på både insidan och utsidan)!

Men hursomhelst så skulle jag vilja vara en av dom första som får ett av era första plagg! Ni har en grymt fin sommar kollektion så förväntar mig att höstens kommer vara minst lika bra! Har redan ros klänningen från er och den är så ljuvligt fin! Det skulle vara så himla coolt och även en ära att få vara en världspremiär bärare av era kläder. Xoxo Vera <3

Reply
Ebba

Hej kenza detta är min motivering-

Jag vill känna mig stolt över att jag faktiskt har ett plagg först av mina kompisar, jag vill känna mig fin till hösten. Dessutom skulle det vara en perfekt fördelsedags present, jag skulle känna mig väldig speciel och lycklig.

:*
Ps. Har gillat sidan

Reply
Sam

Hey Kenza!
I’m Sam Jou from Germany.
I’d very like to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece, because I nerver won anything in my whole life. I love Ivyrevel so much. And I also love you very much. Your a very big idol for me. I live in a very smal town in Germay and we even don’t have a H&M in our Town. So I want to win, because I love Ivyrevel and I want to be the first one in my Town who ones a piece of Ivyrevel. This would be so damn good. I’d feel like a Princess or a Queen.
Would be nice if I win!
Love
Sam Jou

[email protected]

Reply
Rebeckaaaaaaaaaaa

Tjena Kenza! Jag skulle vilja vinna denna tävling för att jag älskar, alltså fullkomligt ÄÄÄLSKAR din stil, din förra kollektion och hela dig! Du är en sån trendsättare och inspiration! Har hyfsat stram budget och har oftast inte råd med det jag vill ha så detta skulle va så kul om jag kunde få vinna!

Fortsätt kämpa Kenza, du är bäst och jag tycker du är otroligt stark. You go girl

Reply
Maria Kassabian

Hej Kenza!
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett plagg då jag älskade förra kollektionen nåt så otroligt men bestämde mig rätt sent med vad jag ville beställa då i stort sett allt jag ville ha var slut! Dessutom kan man inte heller beställa hur många plagg som helst då de ändå kostar lite, därför skulle jag bli otroligt tacksam och glad om jag fick äran att vinna! Utifrån förra kollektionen kan man ganska snabbt döma att höstens kollektion kommer bli suuuper och även pigga upp vilken deppig höstdag som helst!

Puss o kram!

Reply
Cassandra

Först och främst: Grym tävling!!!
Er vårkollektion var helt underbar, JÄTTEFIN. Tyvärr kunde jag inte köpa så mycket på grund av pengasparande, men lyckades köpa mig den skitsnygga jeansjackan när det var rea:) jag skulle bli superglad om jag kunde få vara en av de första att få se och bära en del av din nya kollektion<3

Reply
MH

Hej!

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg från IvyRevel. Jag har ingen inspiration i klädväg inför hösten och har varken pengar eller tiden att leta. Jag har alltid tyckt om kläder, läst modebloggar (läst din Kenza sen du i princip börja blogga!) och haft inspiration till tusen. Det är inte förrän på senaste tiden jag verkligen tagit tag i det och börjat bry mig om hur jag klär mig. Därför hade det varit som pricken över i:et att få vinna ett plagg ur er nya kollektion. Jag har inte så många märkeskläder då jag inte har råd men jag har ändå suktat och längtat efter denna kollektionen sen jag dreglat klart över er sommarkollektion. Är så spänd inför lanseringen och om jag inte får turen att vinna, ska jag skramla ihop pengar så jag har råd att köpa något ändå!

Massa kramar! / MH

Reply
Elin

Jag vill vinna AW13-kollektionen för att jag älskar mode och försöker hålla mig så uppdaterad som möjligt genom att titta på massor av olika bloggar. Det skulle vara grymt om jag vinner! Mycket kärlek från mig<3

Reply
Kristina Miller

I was so touched by your post about the thing with your father. I cant say that i know what youre going through and how you feel but i know how it feels to be devastated.
I had a tough year. My camera was stolen , then my ran ban.. and it turned out that a good friend (at least i thought so) of mine was the thief.. i lost my phone, my laptop broke and the worst..my grandpa died. And it came all of a sudden in a small period of time.
i lost my hope. Maybe i was too naive to believe in the good in every person, because everytime i’m the one who has to suffer..
Due to all of this i wasn’t able to spend money for clothes, and im a girl- i love shopping.. but i couldnt and still can’t because i have to pay my bills. So i really need a cheer up and something which makes me feel special. Im following you for a year now and i barely missed a post because you’re such an authentic person. Thats why i wanted to have sth from ivyrevel’s summer collection, but as already mentioned, i had no money . it would make me soo freakin happy if i had a piece from ivyrevel . It would be such a great and unforgettable honor. Thanks, Milla from Frankfurt <3

Reply
Stina Nordgren

Det skulle vara så otroligt kul att vinna något från IvyRevel eftersom att ni säljer sjukt snygga kläder och det är dessutom inte så många som har kläder därifrån där jag bor! Vore kul att få vara lite annorlunda och sticka ut! :)

Reply
Julia

Hej kenza!
Tror det är många där ute som så gärna skulle vilja vinna ett plagg från din kollektion, och jag är ju självklar en av dem!
Jag vill vinna för att det självklart skulle varit sjukt kul att ha ännu ett plagg från er kollektion, och sedan tycker jag själv det är så svårt att hitta något rikigt fint att ha på sig nu på hösten speciellt! Jag har även köpt en ny bästa precis som jag spratat till så länge och det skulle varit så kul att få en bra outfit med min nya väska.
Hoppas verkligen på att jag vinner. Älskade som sagt det du gjorde förra gången!

Reply
Linnéa Dahlgren

Kanske klyschigt att klaga på plånboken. Men jag är som många andra en fattig student och har inte råd med rejäla, snygga och de där plaggen som har det lilla extra. Har inte råd att kosta på mig en bra jacka eller byxa utan får köpa i de billiga kedjorna.

Och jag har just det problemet att jag inte har något riktigt snyggt plagg som är JAG. Ett plagg där jag känner mig riktigt riktigt bekväm och snygg. Det är en dröm! Varesig det är en jacka, klänning eller sko.

Reply
Amina

Varför jag vill vinna ett plagg ifrån ivyrevels AW13 kollektion: Jag skulle vilja vinna eftersom att jag är självsäker och har en unik stil, jag har slöja och jag vill visa att vi även kan bära upp fina designers kläder, sen tycker jag att hösten är super härlig, då man kan bära upp tjocka mysiga koftor. jag kan också bära upp klädesplag på ett fint sätt.

Du är superfin :) puss

Reply
Anna

Jag skulle vilja vinna för att ha något extra snyggt på mig precis nu i starten på första året i gymnasiet! Kram på dig <3

Reply
Emelie Nilsson

Varje år när hösten knackar på dörren försöker jag säga mig själv att jag inte bara ska köpa svarta kläder denna hösten så försöker jag köpa lite mörkröda kläder men det slutar alltid med att jag inte använde de sen. Så nu skulle det vara så kul att få vinna ett palgg från IvyRevel’s a/w kollektion då jag tror att den kommer få mig att hitta ny inspiration till höstens outfits

Reply
Annika

Jag skulle vilja bli först i världen med att bära ett IvyRevel AW13-plagg eftersom jag är säker på att jag skulle känna mig så vacker i det. Det skulle kunna få mig att må lite bättre nu när höstrusket breder ut sig över sverige och livet lätt känns lite grått.

Reply
Emmy

Jag skulle så gärna vilja vinna denna tävlingen det skulle verkligen betyda mycket. Du har så länge varit min inspirations källa och jag har länge följt din blogg och beundrat dig. Skulle betyda egentligen bara betyda mycket för mig att vinna:)

Reply
Trine

Hi! I don`t have any specific motivate for winning this competition.. It is just as simple as that I feel like the clothes from Ivyrevel are designed to me! I love all of the patterns, the cuts and shapes and so on! The clothes are so beautiful and represent passion for fashion, and it seems like it is a lot of hard work put in the clothes!

Reply
Natyra

Hejhej! Varför jag vill vinna ett plagg ifrån er kollektion är för att jag fullkomligt älskar era kläder!!! Som fattig student blir det ofta tomt i plånboken så har inte haft möjligheten att få ha något av era kläder i min garderob än så länge! Men tro mig även fast jag måste prioritera andra saker nu så tycker jag ändå att priserna är fett värda att lägga på era kläder! Jag behöver inte kolla på kläderna då jag vet att om du har något med det att göra kenza kan det bara bli fab!! Håller tummarna!!! Kramar

Reply
Tora Ericsson

Jag är nog inte alltid den tjejen som vågar att sticka ut eller att vara sig själv när det gäller klädstil, som vågar ha på sig något sjukt snyggt, men lite annorlunda. Men jag vill inte att det ska vara så, jag vill utmana mig själv, skapa min egna stil, inte vara som alla andra. Jag skulle vilja vinna ett plagg just för att det vore sjukt spännande att få ha något speciellt, och för att om det är dyrt har jag inte råd med att bara klicka hem en eller gå och köpa bara sådär. Men det är inte bara därför jag tävlar, utan det är just för att det vore kul med något nytt & fräscht. Så det vore sjukt kul och vinna den här tävlingen. Har även likeat Facebook sidan :)

Reply
Anna

Jag skulle vilja vinna för att ha något extra snyggt på mig precis nu i starten på första året i gymnasiet! Kram på dig <3

Reply
madeleine

Jag vill bli en av vinnarna för att jag ÄLSKAR IvyRevel!! Är sååååå nyfiken på nya kollektionen! Skulle vara så roligt och häftigt att få vinna denna tävling. Ps. DU ÄR GRYM!!kram

Reply
Tora Ericsson

Jag är nog inte alltid den tjejen som vågar att sticka ut eller att vara sig själv när det gäller klädstil, som vågar ha på sig något sjukt snyggt, men lite annorlunda. Men jag vill inte att det ska vara så, jag vill utmana mig själv, skapa min egna stil, inte vara som alla andra. Jag skulle vilja vinna ett plagg just för att det vore sjukt spännande att få ha något speciellt, och för att om det är dyrt har jag inte råd med att bara klicka hem en eller gå och köpa bara sådär. Men det är inte bara därför jag tävlar, utan det är just för att det vore kul med något nytt & fräscht. Så det vore sjukt kul och vinna den här tävlingen. Har även likeat Facebook sidan :)

Reply
sofia

Jag skulle jättegärna vilja vara en av vinnarna då jag inte alls har några höstkläder. Eller de jag har köpte jag typ för 4 år sedan. De kläder du har designat är så underbart fina så det skulle vara en ära att bara hålla i dem!

Reply
sofia

Jag skulle jättegärna vilja vara en av vinnarna då jag inte alls har några höstkläder. Eller de jag har köpte jag typ för 4 år sedan. De kläder du har designat är så underbart fina så det skulle vara en ära att bara hålla i dem!

Reply
Lavin Aziz

Jag hoppas inte detta är bortkastad tid, vilket det kommer vara då jag ALDRIG vinner på någon tävling jag är med på. Som sagt har aldrig haft tur i tävlingar vilket gjort att jag tappat hoppet men jag ger väl denna tävlingen en chans iallafall!
Hur coolt hade det inte varit och vinna ett plagg från kenzas kollektion? Speciellt när ekonomin går så dåligt..
Även om jag inte sett kollektionen vet jag att kläderna kommer vara MAGISKA.
Önskar dig all lycka Kenza , YOU GO GIRL !!

Reply
Chantal

I would love to choose one of the pieces! Looking at your other collection, I have no doubt that this collection will be amazing as well! I’m sure heads would turn in the little town I live if I would wear something from IVYREVEL! :)

Reply
Emilia S.

Jag älskar mode, älskar att klä upp mig och sminka mig fint och jag älskar den inspiration som kenza ger mig varje dag både genom Ivyrevel och hennes coola stil i form av kläder, skor, smink, och hår. Men det finns inte tillräckligt med extra pengar till allt det där då man måste prioritera annat i livet, så det är lite svårt att vara stylish fastän man gärna skulle vilja var det. Jag skulle bli så himla lycklig och ärad av att vara en av de 5 som får vara först med ett ivyrevel plagg från AW13. Jag tror här finns många fler som känner lika! Så lycka till allihopa :)!

Reply
Clara

Jag skulle bli så sjukt glad om jag fick vinna därför att era kläder hittills har varit sååå fina plus att det är lite kul att vara först ju! Jag är helt säker på att denna kollektionen kommer att vara grymt snygg så hoppas att jag vinner! Tack och hej :)

Reply
Kajsa

Åh vart ska jag börja, jag verkligen älskar ivyrevels kläder och jag tycker dom är uuur snygga, därför så ser jag verkligen fram emot till den nya kollektionen, och att få ett plagg i förväg skulle vara en dröm, att få bära något som ingen annan har, bara känna sig speciell och allmänt asball. Så får jag bara hoppas jag att de är min lyckodag:) kram

Reply
Linda

Hej!
Jag vill väldigt gärna vinna för att jag ska snart börja mitt drömjobb i Köpenhamn och då vill jag vara kick ass-snygg och ha den där självsäkra stadstjejs vibben kring mig! :*

Reply
D.

I think I should be the first one in the world to own a piece from IvyRevel’s AW13 collection, as I am very loyal to the brand and I absolutely adore it! IvyRevel Guys might remember that soon after launching your website for the first time I sent you an email showing you a grammar mistake you had on the website ;). It’s because I care about IvyRevel so much that I want you guys to be absolutely perfect in every aspect, and I feel like I’ve contributed towards this perfection ;) xoxo

Reply
Nathalie

Jag är 23, ensamstående till två.
Jag kommer inte ihåg när jag köpte något klädesplagg åt mig själv? Det är alltid någonting som barnen behöver och sen finns det inte några pengar kvar till mig, haha. Känner mig lite som fula ankungen bredvid dem. Mina kläder har hål, deras är sprillans. Om jag vann ett plagg skulle jag bli jätteglad. Då kanske jag (för en kvart innan någon spillt eller kladdat ner mig) kunde vara lika fin som de brukar vara… ;-)

Reply
Hannah

Jag vill vinna för du är en grymt inspirerande tjej och för att min garderob skulle verkligen behöva ett tillskott av den energi och glädje man känner varje gång efter att ha tittat in på din blogg.
Kram Hannah

Reply
Monika Pyrka

Hello Kenza <3
Why would I like to be the first one who could wear one piece of AW13 collection of Ivy Revel ?
Because You're inspired me so much. I'm sure this collection will be amazing but not olny for that I want to win
It's a long story , so I'm starting from beginning
I've been reading your blog for more than two years .
Thanks to your blog , mainly thanks to YOU I changed my all life.
I was shy little girl all my life. I was afraid to tell what I thought.
I didn't know who I really am . I was scared all time . I wasn't myself and it was terrible
Evrey night I cried into the pillow accuse of myself that everything is my fault. In addiction my chillhood wasn't happy.. but I'm not going to write about how unhappy but describe the way I changed all my life
When I saw your blog first time I thought : ,, She's perfect!''
I admitted I was a bit jealous watching your photos but I also knew that you worked hard for everything.
I browsed your blog day by day and the more I could saw the more I was impressed .
I don't know swedish but your photos were sufficient.
I stopped crying , complaing and I started just living.
Your photos were a huge motivation .
You showed me how to enjoy the fashion , how to feel good in my own skin and not to be lazy .
Nowadays I'm 18-year-old girl from Poland who regulary reads your blog :D
And what is more.. Clothes .. my wardrobe is full :)
When you started translating your posts I was exhilarated
I haven't earn money yet so almost all my clothes are from second hands but I don't care about it. There is so much fun in searching the clothes and trying on them.
One piece of new collection of ivy revel will be the cherry on the cake in my wardrobe .
I'm not depending on winning . Most of all I just wanted to write you my story and say: NEVER CHANGE YOU'RE THE BEST THE WAY YOU ARE.
Thanks to you I know that only I can be the best version of me .
Kisses :***

Reply
Vilma

Jag skulle vilja vinna eftersom det skulle vara roligt att vinna något från din kollektion, jag tror den kommer vara jättesnygg! Just nu har jag nästan lite höstdepression och därför skulle jag vilja ha något som gör att jag känner mig lite finare. Tycker det är viktigt under hösten, det finns ju så snygga höstkläder!

Jag har gillat Ivyrevel på facebook!

Reply
Sanne

Min motivering är nog rättså lame men enkel. Jag älskar din stil och hur du kombinerar dina plagg, så självklart älskar jag dina egendesignade plagg! Jag kan tänka mig att höstkollektionen blir snäppet vassare än den första, så jag väntar med spänning :) Jag har nog aldrig vunnit något i hela mitt liv, på riktigt. Så det skulle vara guld att vinna något ur din kollektion :) Med vänlig hälsning sanne

Reply
Linn Göransson

För att ivyrevel har bland de snyggaste kläder nånsin och det skulle va en så stor ära att få vara bland de första som får se plagen ock äga något av de.

Reply
Alice

Hej! Det känns svårt att motivera varför just JAG skulle få vinna. Kanske för att jag ägnar nästan all min lediga tid att bläddra i tidningar, på nätet, fönstershoppa och sukta efter alla fantastiska kläder som är så nära men ändå känns så oändligt långt borta? Mina föräldrar kommer aldrig köpa det till mig så mitt ända hopp är att någon av er som läser det här, fastnar för just min text och gör mig till en av det fem lyckliga. Vad mer finns det jag kan skriva för att övertyga dig? Det enda jag kan göra är att hålla tummarna och hoppas, hoppas, hoppas

Reply
Felicia Andersson

Hej!! Jag vill jätte gärna vinna IvyRevel plagg för att jag har sett ett jätte fint plagg där!! Har verkligen otur i allt och skulle bli jätte glad om jag vann! Har gillat facebook sidan också! Ha en jätte bra dag! Love you Kenza! <3<3

Reply
alexa

Hej,
I’d really like to be one of the first worldwide to wear a piece of the autumn collection of IvyRevel.
I really loved the last collection but unfortunately I wasn’t able to get the piece I wanted and thats why I’m super excited for the upcoming collection and maybe this time I finally manage to save some money and get some stuff for the autumn time :).
You created an awesome brand with super nice, fresh and just adorable clothes which manages to bring a lot of the swedish fashion and also lifestyle right into my wardrobe, that’s one of my reasons why I wanna be one of the first to own a piece of the AW13 collection and of course I finally wanna be able to say that I own a piece of IvyRevel :).
Last but not least I would be the happiest person on earth if I would be numbered among the winners :)
Kram alexa

Ps.: Your blog is awesome, keep it up! It’s always really interesting to read and your fashion sense is incredible awesome.
Of course it helps me to improve my swedish knowledge ;) which gets slightly forgotten since I’m not anymore living in sweden ^^

Reply
Julie

I began following you like 2 months ago, and you really inspires me ! And i think your new collection will do that as well! So i would be more than freaking happy to be one of the very first to choose a piece from your collection!

Reply
Fanny

Hej Kenza!

Jag ville älska att bli en av de lyckligt lottade som får ett IvyRevel plagg! Eftersom jag studerar medicin på fulltid och har två jobb vid sidan av för att få det hela att gå upp i en högre enhet, så har jag varken tid eller pengar att unna mig något så lyxigt som ett fantastiskt IvyRevel plagg. Att ha något i garderoben, som får mig att känna mig fantastisk och vacker efter en av de långa dagarna, skulle vara underbart!

Kram, Fanny (från Finland, men bor i Köpenhamn)

Reply
en blogg+om+5+systrar

Jag skulle vilja vinna åt min storasyster Lisa som i somras tog examen efter att studerat 3 år på beteendevetarprogrammet och som även nu till hösten efter många om och men läser ett magister program på ett år vilket innebär en hel del pluggande och motivation. Samtidigt som hon alltid finns där för oss systrar, ger oss kloka råd och sedan en tid tillbaka försöker oss att må bättre genom att lära oss om possitivt tänkande. Hon har vart den som alltid stöttat oss vad de än handlar om och hon kämpar just nu med träning så hon själv kan bli nöjdare med sig själv så det skulle vara perfekt om hon fick vara en av vinnarna i denna tävling och vinna något nytt och snyggt till hösten! :)
[email protected]

Reply
Matilda

Varför jag vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg!?
Enkelt!! Jag har alltid gillat din stil Kenza och när du skrev på bloggen att du skulle lansera ditt eget klädmärke blev jag överlycklig! Väntade nästan ihjäl mig på din första kollektion, och älskar alla kläder du har gjort! Så därför skulle jag bli superglad om just jag en vanlig tjej från norrland skulle få chansen att vara den första som bär ett plagg från din höstkollektion!
Kram

Reply
Carina

I would like to be the first one with a piece from IvyRevel because otherwise i’m gona be totaly loca :-) you know kenza, i don’t know you but you are a little part of my life..i visit your blog without exaggeration 20 times in a day…its so exciting for me to know what you are wearing, doing or feeling! Thousand kilometers away but still thinking of you

Reply
Kajsa

Jag vill vinna detta väldigt gärna.
Skulle det ske är du en grym stjärna.
Kläderna du gör har en cool stil
, vilket nästan skulle få mig att springa en mil.
Att vinna detta vore guldvärt.
Och jag lovar att hålla plagget evigt kärt !

(För övrigt gillar jag självfallet Ivyrevels sida på fb :))

Reply
Anna

Jag är inte säker om jag har råd med kläder men jag är precis en sån tjej som beskrivits där uppe! Och jag är findändare och försöker skriva på ditt modersmål ;)

Reply
Rebecca

So why I should win?! I think a piece of your big dream will motivate me to work for my dreams. You showed me or us that you can do everything what you want if you straight work for it and never give up. So always when I look in my closet and see your shirt (or what I choose) I’ll see big dreams getting real! When I’m down I’ll have my own motivator and that’s why I need a piece of your DREAM!!

Reply
Íris Ragnarsdóttir Pedersen

Hey Kenza, jeg håber på at jeg vinder fordi jeg bor i Island og Ivy Revel Collection sendes ikke til Island. Her har jeg der for en muglighed for at få et stykke Ivy Revel! Du inspirere mig rigti med din blog.

Hilsen fra Island og med håb om at du kan forstå lidt dansk :))

Reply
Hannah Landén

Hej! Jag heter Hannah och jag skulle verkligen vilja vara en av vinnarna i denna tävlingen, Jag fullkomligt älskar mode och dina kläder är ju helt fantastiska! Jag har länge velat köpa något hos er men ej kunnat, så jag ser ju denna tävling som en ypperligt bra tillfälle att kunna få vara först med att få bära era coola kläder ! och mer personligt blir de eftersom de är just den stilen av kläder ( jag tror ) som ni ska släppa! hårt och mörkt, de är min grej! jag har egentligen ingen speciell historia som gör att jag kanske förtjänar att vinna men att få den äran och den lyckan ni kan ge mig betyder ju ändå allt! för vem får inte ett super självförtroende och en styrka som lyser igenom när man bär snygga kläder? ;) Det kan göra en hel dag eller om man mår dåligt en dag kan en ny snygg outfit göra en lycklig, iallafall för mig:) så jag hoppas att jag kanske kan ha en chans ändå, vet ju hur många som säkerligen tävlar! :) ha de super, älskar din blogg!!! kram hannah mejl: [email protected]

Reply
Mai K

Hej Kenza!

Jag skulle vilja vinna ett plagg från IvyRevel är för att jag älskar märket! Så fina kläder, så duktigt du är!

Jag hann inte köpa det jag ville från förra kollektionen innan allt var slutsåld, så jag hoppas verkligen att jag vinner.
Jag älskar kläder, och jag brukar aldrig vinna sådana tävlingar så det vore underbart om jag vann.

Ha en bra kväll! Du är stark! Kramar!

Reply
Rebecka

För att unga människor som verkligen har ett företagar tankesätt inspirerar mig så himla mycket. Du och dina kollegor verkar verkligen brinna för ert jobb vilket är så himla roligt att se! Det hade varit amazing att äga ett av era välarbetade plagg. Kanske jag kan använda det som business kläder när jag själv en dag står där med arbetat jag brinner för och tänka på alla er som ibland har det kämpigt och mycket med jobbet men ändå är så lycklig över att ni får hålla på med det ni älskar. Fortsätt jobba på för ert arbete blir ju obviously fantastiskt!!

Reply
Lisa

Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara så coolt att få visa upp de här kläderna innan många andra har dem. Att få visa hur man kan styla dem och ge inspiration till andra att köpa IvyRevel-kläder. Någon som kanske inte hade tänkt köpa något plagg från höstkollektionen kanske plötsligt ändrar sig för att den ser att någon annan har på sig ett plagg och ser då hur snyggt det är.

Reply
Josefine Lohman

Jag vill vara först i världen med att äga ett plagg från IvyRevel’s AW13-kollektion för att jag bor uppe i norrland närmare sagt Skellefteå och här har vi inte jättemånga klädaffärer att välja på vilket gör att VÄLDIGT många går omkring i likadana kläder vilket jag verkligen inte tycker om. Jag vill sticka ut lite mer och bära kläder som ingen annan har. Kläder som bara är mina och utstrålar vem jag är och inte vem Skellefteå är.

Reply
Emma Schagerström

Jag skulle bli så lycklig om jag skulle få ett plagg frän ivyrevel. Älskade förra kollektionen och kommer förmodligen älska den kommande minst lika mycket. Ett nytt plagg skulle verkligen behövas bland mina tråkiga och gamla kläder. Och att få ta del av kollektionen före alla andra skulle vara hur häftigt som helt!! Kram

[email protected]

Reply
Lovisa Fröblom

Jag skulle vilja vinna ett valfritt plagg från er då jag håller på att hitta min egna stil efter att ha följt min systers stil i många år, då jag får nästan aldrig nya kläder själv utan ärver alltid min systers. Jag har börjat jobba och kan köpa mina egna kläder nu och har under sommaren börjat bygga upp en egen stil, och jag tror att vinna skulle hjälpa mig mycket!
Kram Lovisa!

Reply
Isabelle Augustsson

Hej Kenza!! Jag skulle verkligen jättegärna få välja ett valfritt plagg ur din höstkollektion (har ju inte sett den men vet att den kommer vara grym) !
Jag vill gärna ha lite nya, balla kläder nu till hösten och på beskrivningen ovanför känns de som den här kollektionen kommer passa perfekt!
Jag har läst din blogg så länge jag kan minnas, du är verkligen en bra förebild. De skulle vara så sjukt coolt att få ett plagg från just DIG och jag skulle vara oerhört tacksam!
Kram

Reply
Emma

Just nu skriker min garderob efter höstkläder, det skulle då passa bra med ett nytt skitsnyggt plagg från IvyRevel. Jag känner även att jag har gått från den lite tillbaknadrag tjejen till mer självsäker, det är då alltid bra med ett plagg som visar den inre känslan, SJÄLVSÄKERHET!

Reply
Lucy

Since my mom is a single-mom with three kids, I can’t afford much. I usually have to buy stuff when everyone else already have it- sales etc, but damn that sucks! It would be awesome to be the first one to get it! I have never won anything, but I’m still buying lottery tickets, stupid me..lol. Anyway, don’t pick me if you feel sorry for me, that’s not what I want to accomplish with this comment. That’s just life and I know that everything is gonna get better and good times are yet to come! Pick me if you believe that I’m gonna rock that Ivyrevel peace! And believe I am!! Haha. You are Amazing Kenza, keep your head up! Love from Estonia ♥

Reply
Emma Andersen

Hello Kenza and Ivy revel
I am a 15-year old danish girl who is absolutely in love with Kenza’s awe-inspiring style and the Ivyrevel clothing that she has brought into existence. I wish to be one of the lucky winners because I believe that the design of Ivyrevel is so unique and controversial, that the clothes practicality end up speaking for themselves. I would appreciate being one of the first ones in the world to own a Ivyrevel AW13 piece, because it would be a glorious thing to wear at school or a special occasion, where it would make me stand out from the crowd and feel like a million. A fantastic piece of clothing that makes the day even greater and something that I would definitely consider to be of great value. I hope I win. Thank you!

Reply
Elin Palmér

Hej!
Jag skulle vilja vinna ett plagg som du har designat för att jag har jätte svårt att hitta snygga kläder som passar mig och jag vet att något underbart plagg från din kollektion skulle göra susen! Dina kläder är helt underbara, och bara tanken på att jag skulle få bära något av det gör mig så himla glad!
Det skulle vara så sjukt mäktigt att få chansen att bära dina kläder innan någon annan, du är underbar!!!
Kram Elin

Reply
eleftheria

hi Kenza

I love the clothes for your spring/summer Ivyrevel collection so now i m pretty sure that this collection is going to be divine too!
i see your style everyday and i think it s gorgeous, i imagine myself in your clothes (ok, hope that s not creepy :P ) and i know that s sth i want! I guess that the a/w collection is sth you re going to wear a lot, so i know that i want to win really bably and “make my dream true”

Ok that was a very spontanious comment, so anyway, i hope evetything is going to be well with the collection and your life.

p.s Do not worry about your dad, you have all of us who deeply love you.

Reply
Hannah

Jag är verkligen superdålig på att motivera, men jag ska försöka! Jag vill vinna för att jag älskar verkligen ivyrevel, men kan inte bara klicka hem det jag vill ha, plus att det vore skitcoolt att gå runt i kläder som inte har skäppts! Jag ska inte skriva en livshistoria om varför jag vill vinna, utan det är simpelt! Jag älskar ivyrevel, skulle vara skitcoolt att bära era kläder innan alla andra och jag älskar kläder! Kram!

Reply
Kamilla

Sedan 7 Januari har jag tränat och ätit rätt då jag gått ner 20 kg. (Är 21 år gammal.) Nu när hösten närmar sig inser jag att alla mina kläder i garderoben är förstora. Har precis börjat plugga på distans då mycket av mina pengar går till flygresor, vandrarhem och böcker. Det skulle vara en ära att få bära ett snyggt plagg från Ivyrevel som sitter snyggt på min nya kropp. Samt en bra början till min samling av höstgarderob.

Kram

Reply
Linda

Får jag vara lite kaxig och säga att jag tycker att man borde vinna för man förtjänar det? Från att ta studenten förra året med bra betyg har jag nu varit fast anställd i ett år och flyttat hemifrån. Tyvärr så rullar pengarna snabbt ut efter att kommit in, så att få chansen att få fräscha upp sin garderob med något vill man inte gå miste om :-)

Reply
Josefine

Jag är med (!) och skulle bli jätte glad om jag vann! Ända sedan IvyRevel kom så har jag suktat efter ett klädesplagg därifrån då alla var så snygga! Men det blev tyvärr aldrig av att jag köpte något.
Men jag älskar kläder och mode och vet att hur den nya kollektionen kommer att se ut så kommer den passa perfekt in i min garderob. Det skulle helt enkelt göra min dag om jag vann! Och att få vara först med ett av de nya snygga plaggen är ett stort plus! :D Kram

Reply
Klaudia

Det är så pass liten chans för att ni ska välja mig, att jag nästan känner mig tvungen att testa och få reda på om jag väljs ut som en av de fem lyckliga modeintresserade. Dessutom är det alltid fräckt att få uppleva en symbol för ert hårt jobb, vilken jag antar att lär bli gudomlig.

Reply
Linnea

Varför skulle just jag vara en av dom 5 som skulle vinna ?
Ja asså jag tror nog att vi alla har samma anledning, vi vill ha ett plagg från Ivryrevel. Men här är iallafall min motivering, hur snygga är inte deras kläder ? Typ de snyggaste som jag har sett. Det är helt min stil och kläderna ser ut att sitta så sjukt perfekt. Jag kan inte annat än älska deras kläder. Och skulle vara så otroligt kul att få vara en av de första att bära ett av deras plagg. Det skulle vara en sån magisk känsla och jag skulle använda plagget så mycket som det bara går.
Jag hoppas med hela mitt hjärta och själ att jag blir en av de 5, chansen kanske inte är så stor men man kan alltid hoppas

Reply
Andrea Johansson

Mode är något som har stor del i mitt hjärta, och därför klär jag mig i kläder som speglar det. Kläderna från IvyRevel utstrålar självsäkerhet och “det lilla extra”. Därför vore det en ära för mig, att stolt bära ett IvyRevel AW13 plagg först i världen:)

Reply
V

vill verkligen vinna älskar älskar dina kläder din blogg och hela dig!
rätt häftigt också och vara den första som har ett plagg från DIN kollektion

Reply
Johanna

Jag vill vinna för att jag nyss börjar universitet och flyttat till en helt ny stad, alltså rullar inte pengarna in.. Har alltid velat köpa ett ivy revel plagg men ekonomin har inte tillåtit det! Älskar höst och att kunna klä sig helsvart, kan bara ana hur snygga kläder ni kommer släppa till hösten!

Reply
Ajla

Åh jag vill verkligen vinna ett av era plagg, du kämpar så mycket med allt hela tiden och skulle väldigt gärna vilja vara en som stolt bär ett plagg från din kollektion :) kram på dig

Reply
Frida Lindgärde

Åh gud! Dels skulle jag vilja vinna ett plagg eftersom jag såklart älskar Ivyrevels kläder, men också för att jag verkligen vill liva upp hösten med ett nytt härligt plagg. För mig känns det på nått sätt jobbigt att ge mig ut på en shoppingrunda och orka köpa nya saker nu när det är så dåligt väder. Så att få ett plagg hemskickat skulle ju vara toppen. Skulle vilja ha någon riktigt gosig stickad tröja, som jag kan ha både hemma när jag drogar How I met your mother ( btw det är så bra! Du borde kolla Kenza!) men också när jag vill ha en lite finare höstoutit som ändå värmer. Kraaam

Reply
pernilla

Att vinna ett IvyRevel AW13 plagg skulle vara en obeskrivligt bra känsla! Att bara vinna en tävling är som en chock för mig! Det får en och bli helt uppspelt eftersom man aldrig kunnat tänka sig att just man själv skulle vinna! Jag jobbar själv i en klädesaffär (en liten privat butik) och älskar att ha på sig massor med olika kläder, även få kommentarer från kompisar och andra människor att man använder fina/häftiga kläder. Kläder har blivit ett riktigt stort intresse under senare tid, även jag trodde att jag inte var den tjejen. Butiken har fått mig att våga mer och testa nya saker och ting. ”Därför skulle det vara spännande med ett nytt plagg” När jag ser folk använda olika kläder kan jag bli riktigt inspirerad och därefter leta upp plagget eller liknande så snarast jag kan. Jag kollar även din blogg då jag kan och drömmer mig in i dina kläder! Efter inlägget att det snart ska släpps fick mig att längta. Vad kommer ut för snyggt i IvyRevel AW13 nya kollektion? En 16 årings dröm! Man skulle kunna tro att jag har en proppfull garderob men den är normal stor och hälsar alltid nya plagg med ett varmt välkommande!

Reply
My anh

Cuz the spring/summer collection was amazing and I would like to own one piece too :) And also I want to support you !

Reply
Sushi

Hey Kenza :)
I would LOVE to be one of the 5 winners! I remember when you first launched Ivy Revel and I was so excited and happy for you!! I loved the collection but sadly I wasn’t able to get something from it :/ My favorite was the long black dress you were wearing in one of your blog posts! I saw it on your Instagram and I wanted to have that dress!! I can’t wait for the new collection and I would be more than happy to be one of the first people to see it and get something from it.
Have a nice day :)

xoxo Sushi
PS: I liked your Facebook Page too!! :) ♥

Reply
Olivia D

Först i världen. Sounds tempting doesn’t it? Helt klart kul att vinna något så exklusivt, från en sådan inspirerade person som dig. <3

http://nevermindolivia.tumblr.com/image/61433101067 – eftersom jag har inaktiverat min Facebook delar jag det här inläggets bild på min tumblr istället, hoppas det kanske också kan få räknas som ett plus i kanten! :$

Fortsätt vara stark, Kenza. Vi läsare finns här för dig för att puffa upp dig när du behöver det. Jag önskar att jag hade någon som kunde göra det för mig. <3

Mvh, nevermindolivia.tumblr.com

Reply
Mery

Jag skulle vilja vinna detta för att jag är en fattig bliviande student som precis fick sluta jobbet pga arbetsbrist, inte nog med detta håller jag på med mitt körkort också, så jag har inte kunnat handla kläder på HELAA sommaren! Vilket har gjort väldigt ont i mig hehe så detta skulle betyda väldigt mycket. Dessutom inspereras jag av din stil så jag kan tänka mig att det kommande kollektionen är lika fint om inte bättre än förra! PS. fyller år den 13okt så det skulle inte vara dåligt att få en tidig ivy present hehe ;)

Reply
Vera Oldenburger

I want to to be the first person in ivy revel because my birthday is on new years eve :) so i think i should also be the first person to wear ivy revel :D – of course thats already the best reason haha i’ve got another one: After one year just learning and studying for my exam in law i really do think i need some motivation that luck really does exist. (About 70% pass the exam and if u pass a second time your studies are for nothing because u wont get another try :( ). I learned so hard for it. One year. No holiday, no shopping (omg – cant believe im still alive :D ), less working, no money. My only gleam of hope is november! Yay! :) Everything is over but till then it would feel sooo good to see: luck is on your side vera. And also if u pass the exam, who cares. I was the first person in the world that was dressed in ivy revel and in ivy revel i’ll be the prettiest german law student ever ^^ :) therefore i think should be the first person and to bring some fashion to our ugly University (its really ugly: if u want to google -> Universität Bielefeld.)

(And of course if ivy revel wants to spread and come to germany and you need a lawyer dont hesitate to ask for a favor :P ;) )

Reply
Molly Lehmann

Bara själva grejen att vara först i världen med något är ju så FETT! Jag äger nästan bara sommarkläder (fråga mig inte varför) och använder sommarkläderna på hösten fastän jag fryser och inte trivs bra alls i kläderna som tillhör fel årstid. Men jag är lite utav en höstmänniska eftersom jag är född den 20e september och september är den absolut finaste månaden på hela året enligt mig! Jag önskar att jag kunde ha ett plagg som jag kunde känna mig höstfin i och som jag skulle trivas bra med. Jag älskar varenda plagg i er förra kollektion men på studiebidrag kommer man inte långt så förhoppningsvis kan något från er nya kollektion värma mig i höst istället. Kram!
Molly

Reply
sara

Har väl standardanledningen till varför jag vill vinna haha, men tycker att ivyrevel har så sjukt snygga kläder och kan knappt tänka mig hur snygg denna kollektion kommer vara! Men som fattig student lär jag inte ha råd till att köpa mig något eget plagg, men skulle inte sitta dåligt med ett nytt, fräsht och antagligen hur snyggt som helst plagg i garderoben!

Reply
Alexandra

Jag borde vinna eftersom det är ett steg närmare “Kenza Trend”. Jag har inte din kropp och kan inte bära upp alla de plagg som du har, men du är min ständiga inspiration och har tagit min stil till en helt ny nivå som känns så rätt, och något jag vill spinna vidare på. Genom att vinna är jag ett steg närmare denna utveckling av mig och min stil, hur jag uttrycker mig med typ, material, färger, plagg.

Reply
Sofie Skogström

Jag vill vara en av det första att ha ett IvyRevel plagg från AW13-kollektionen för att IvyRevels kläder alltid är av ren perfektion. Och som en riktigt fashionista som jag är, är perfektion den viktigaste delen när jag letar nya plagg till min garderob, alltifrån byxor till klänningar till jackor och toppar. Därför vill jag bli en av vinnarna i denna tävlingen för att hitta höstens bästa plagg med just den perfektionen som ett plagg kan ha utöver alla andra kläder som kommer inför hösten och vintern.

Reply
Matilda

En fattig student som så gärna skulle vilja ha något sjukt snyggt från er kollektion! :)

Reply
Virginie

There’s nothing bigger and better than life than having a dream and also having the courage to actually make it happend. This is how I live my life and this is how I see “Ivy Revel” the fashion dream of a young, bright and talented young lady.

I came from nothing, living in France in a small town, difficult childhood, difficult teenage life (I’ll skip the details) but I had a dream, living the mess behind, moving to Sweden and being a photographer.

I’m living in Stockholm now, I left the mess behind but still carry and care for my family that I visit as much as possible. I am not a photographer (yet) but I’m trying to be.

What do I miss ? The courage to take this LAST step. Ivy Revel is for me the symbol of that step : The courage it takes to realise your dream, no matter how difficult and how much work that is.

And girl your last collection was stunning, I could not afford a piece unfortunatly. Having a piece from your collection in my closet would be a daily remember of the courage I will have one day, to take this step, I hope, in “Ivy Revel”

The French

V

Reply
Karoline

Heej!! Jag skulle vilja vinna för att jag just är det du beskriver kollektionen är inspirerad av, en lekfull, spontan och självsäker stadstjej. Det är höst och jag har lite beslutsångest om vad jag ska sätta på mig/köpa för plagg. Hade varit grymt kul om jag var en av de 5 vinnarna, kram!!!

Reply
Therese

Hey :)
I would looooove to choose a piece of your IvyRevel collection :) The ss13 collection was absolutely stunning and I guess your aw14 is gorgeous, too! I especially loved the mint green tops and the lace pieces, but everything blew my mind!
The autumn and winter are the “dark” times of the year, but one has so many opportunities to dress oneself in great clothings matching the season.. And I hope to do that in one of your IvyRevel clothes!
Love, Therese

Reply
Patricia Matsson

Varför vill jag vinna? Framförallt vill jag vinna för att det hade varit så jäkla häftigt att vara först med ett plagg, älskade första kollektionen så är riktigt förväntansfull. Jag går sista året på gymnasiet nu och vill gärna ha något fint jag kan använda på alla roliga fester under detta härliga år, eller varför inte i skolan också? Skulle känna mig speciell om jag fick vara först med att bära ett plagg från Ivyrevel AW13.

Älskar din blogg, vaknar jag med dålig inspiration en dag blir jag alltid inspirerad när jag läser något inlägg. Härligt, keep up the good work!

Reply
Anna ohn

awww too bad we dont have ivyrevel here in armenia :( i loved the last collection and im looking forward to the new one as well! it really is a lovely and inspiring brand! i’d love to have it in my closet since im pretty sure i’d be the first one to wear it our city!! :D

Reply
Evin

Första gången jag skriver något liknande här(hoppas jag inte skämmer ut mig). Men jag har under en lång period älskat din kollektion på IVYREl jag tycker den är så klassik, enkel och fin , och det är det bästa egenskaperna man kan leta efter när man kikar efter plagg tycker jag själv. Jag har alltid önskat att beställa dina plagg men jag har aldrig bara haft modet att göra det på grund av att jag tycker att det är så svårt att beställa hem kläder när man har en rätt så kurvig och “kaosig” kropp som jag har. Men nu när man åtminstone får chansen att vinna något plagg så är det väl självklart att jag ska ta vara på det. Hoppas detta räcker för att du ska välja!

Reply
loviza

chansen att just lilla jag vinner är nog ganska liten men let’s give it a try!

jag vill vinna för att… jag är sjukt modeintresserad och vet att om jag bär något från din kollektion så kommer det kännas helt rätt och inne. Hösten är så seg och tråkig och den skulle bli så mycket bättre av detta! Så Kenza.. gör mig till den lyckliga vinnaren så lovar jag att bära upp det bra! ;D
puss & kram

mail: [email protected]

Reply
Evelina Gesar

Hej! Jag vill vara först med ett plagg från AW13 för att ni brukar göra så snygga kläder och jag vill gärna få ett lyft i min garderob. Det skulle vara så jäkla nice att få vara först med något snyggt (och folk tittar på mig med avundsjuka ögon hehe). Har precis blivit barnfadder och sparar pengar till min volontärresa nästa år, så jag har inte heller råd att köpa några kläder.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*