• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Lisa

1. Jag har aldrig riktigt kännt att jag har en speciell stil eller så jämfört med alla andra, det skulle kunna bli kul att variera från slappa vardagskläder till något lite annorlunda. Jag vill då vinna en av era plagg eftersom jag tyckte att er sommar kollektion var himmelsk fin men jag hade inte ekonomin för det eller min mammas tillåtelse att beställa via nätet. Jag vill kunna utveckla min stil till något annorlunda som jag känner mig bekväm och som är ‘Jag’. Det kanske låter lite självisk när jag skriver det men jag vill kunna känna mig speciell på något sett, inte att jag söker uppmärksamhet men även lite gnutta stolthet och självsäkerhet eftersom det är det jag tror fattas. Jag tror att ett plagg inte bara ger en fin “look” utan även speglar lite av en själv. Ivyrevel visar ett ‘min egen stil’ vilket är det jag letar efter när jag shoppar! Kram

Reply
Jennie

Jag vill bli först i världen för att jag alltid har ärvt kläder, när jag väl har fått pengar har jag hjälpt min mamma som är ensamstående till sex barn och som är sjukskriven med att bidra det jag kan. När mina vänner går och tar en fika eller när någon fyller år får jag alltid skämmas och säga att jag inte kan, helt enkelt hitta på en ursäkt. Jag har aldrig pengar till att köpa kläder och om jag köper kläder så ligger jag minus med mina pengar eller får det väldigt tufft innan jag får chans att få pengar igen. Mitt självförtoende är inte heller det bästa pga att jag inte känner mig så fin som alla andra när de kommer där med sina fina kläder. Jag tycker om mode men har aldrig haft en chans att kunna klä mig efter det och jag avundas de tjejer som kan klä sig fint…

Reply
JB

Tja! Sedan du var 16 år har jag följt dig på bloggen! Du har alltid vart en inspiration för mig! Jag har alltid älskat din klädstil och när jag fick veta att du skulle lansera ett eget klädmärke blev jag absolut den gladaste! Tyvärr har jag inte kunnat köpa hem något från sommar kollektionen på grund av min dåliga ekonomi, men denna gång har jag lovat mig själv att jag måste måste köpa hem ett klädstycke! Och det skulle verkligen verkligen vara en ära att vinna detta! Jag älskar verkligen att du har valt att tuffa till kollektionen med en touch av grunge som är höstens absolut trend. Och jag vet att jag kommer att älska din kollektion och jag kommer bärs plagget med stolthet! Puss

Reply
ellen

jag tycker att jag ska vinna för att jag tror att den här kollektionen kommer falla mig i smaken och jag kommer bära upp plagget riktigt bra! sen missade jag tyvärr din förra kollektion

Reply
Mimmi

Varför jag vill bli först i världen med detta är för att du, du Kenza inspirerar mig så hilmla mycket. Är inne på din blogg flera gånger dagligen. Att få chansen att få detta från dig skulle betyda så himla mycket och jag bara älskaaar din stil.

Ha en fortsatt trevlig kväll. Kram :)

(Gillar på facebook)

Reply
Therese

Jag är en tjej på 21 år som för tillfället bor i Västerås. I början av oktober flyttar jag till Oslo med två vänner för att prova lyckan i Norge. Med tanke på att jag måste spara alla mina pengar jag tjänar just nu skulle det vara perfekt att få ett fräscht plagg från eran höstkollektion och vara snyggast på Oslos gator. Puss

Reply
Ingrid

Hej! Det skulle vara så härligt att äga ett plagg från IvyRevel eftersom att kläderna är så fina!!! Jag gillar hur stilrent varje plagg är och hur de skapar en viss stämmning kring den som bär plagget. Man blir liksom självsäker och vem skulle inte vilja vara det oftare? Jag skulle bli så glad om jag vann denna tävling, jag får inte ofta tillfälle att handla kläder och det skulle vara så kul att äntligen få bära ett IvyRevel plagg :)

Kram!

Reply
Josefine

Åh det skulle vara så himla kul att vinna! Min garderob är för tillfället bara fylld med trista urtvättade tröjor som skulle behöva ersättas med lite fräscha coola kläder – så varför inte delta i denna tävling? Nej men det hade varit grymt kul att vinna något någon gång :)

(har gillat sidan också ^^)

Reply
Vikki

Jag är med! Åh, har längtat som en galning efter din nya kollektion… Skulle grymt gärna vilja vinna, dels för att jag är fattig student(buhuu!) och för att jag håller på att uppgradera min garderob så den ska passa min stil bättre :)

Sen är det ju alltid trevligt att få nya kläder, speciellt nu på hösten då allt ser så tråkigt ut. Då kan det vara mysigt med något fint att ta på sig för att ljusa upp dagen!

Reply
Madde

Hej! Jag skulle jääätte gärna vilja vinna det här. Har aldrig vunnit nånstans men jag vill iallafall försöka. Det skulle betyda sjukt mycket för mig och min syster som såklart skulle få en del av priset. Jag har inspirerats av ivyrevel och tycker märket är en stor inspiration för mig. Har länge försökt hittat en identitet som jag kan känna mig säker med och har testat allt men så såg jag bilderna från ivyrevel på kenza och även hon är min största inspiration i allt jag gör, men dessa bilder på henne inspirerade mig så mycket men jag är en sån som inte våga ha på mig vad som helst till skolan med tanke på vad folk kommer säga och tycka men dessa kläder skulle jag definitivt kunna ha på mig i skolan, vardag, fester ja vart som helst. Min syster älskar att shoppa men shoppar oftast på hm, gina eller nån annan billig affär så det skulle betyda så mycket för mig att kunna dela detta med henne. Jag har deltagit i alla dina tävlingar, gillat alla facebook sidor du rekomenderat, följer både dig och ivyrevel på instagram och är så glad för att jag hade möjligheten att bidra till denna tävling. tack så mycket och sov gott allihopa!❤

Reply
Ebba

För det första tycker jag IvyRevels plagg är supersnygga! Men sedan hade det varit så fantastiskt kul också att vinna ett plagg efter ett år fullt med otur. Ett plagg från kollektionen hade piggat upp mig och hjälpt mig att bli gladare. Även om inte kläder gör en lycklig helt och hållet så tycker jag att ett snyggt plagg som man länge drömt om kan hjälpa en på traven när man vill finna glädje :)

Reply
Johanna Axelsson

Hej! Jag tycker att jag borde få välja ett plagg ur er nya kollektion därför att jag haft sådant oflyt nu den senaste tiden. Saker har gått sönder och blivit trasiga av någon konstig anledning, som tex min mobil, så mina pengar jag gått åt till det. Tråkiga utgifter med andra ord! Med en begränsad ekonomi kommer jag inte att ha råd att köpa något snyggt och ballt plagg ur kollektionen AW13 och därför borde jag vinna :)
Kramar från din trogna läsare (och följare på fb) Johanna ;)

Reply
Anna

Frågar är med varför man inte vill vara först! Jag älskade sommarens kläder från ivyrevel! Och just när du säger att den är lite mer hårdarenoch för stilsäkra tjejer så faller jag pladask redan där:) man taggar till collektionen är ute! Har man följt din blogg länge så vet man att du,klär dig fantastisk, redan då vet man att kläderna komma vara fantastiska! Och vem vill inte gå runt i fantastisk, snygga, stilsäkra kläder? För de vill jag, men att vara först skulle ju slå allt! Kram Anna
Ps. Sorry har inte Facebook så kan tyvärr inte gilla sidan:( men skulle om jag hade haft det!
Pps. Stay strong your beautiful girl!

Reply
Emma

Jag skulle vilja vinna ett plagg ur IvyRevels nya kollektion för jag helt enkelt vill piffa upp min höstgarderob lite. Jag jobbar i en ICA-butik för att tjäna pengar till min backpackingresa jag ska göra med min bästa vän i vinter, så jag får först och främst inte använda så mycket kläder om dagarna då jag har i princip samma varje dag. Det hade varit roligt med något piffigt att ha på sig på helgen!! Dessutom sparar jag vartenda öre just nu så att vinna ett plagg ur er kollektion vore toppen! Ha det bäst!! Mvh Emma

Reply
Victoria

Hur otroligt coolt vore det inte att vinna?! Att få bära ett plagg från ditt märkes första höstkolletion före ALLA andra (förutom de 4 resterande vinnarna då ;) ) !! Jag skulle känna mig som en kung när jag går omkring i dem kläderna (eller borde kanske säga drottning) ! Att gå runt i min lilla (inte super liten) hemstad och veta att ingen här går runt i samma kläder som mig (ända fram tills kollektionen släpps då), gaaah jag finner inga ord!

Förutom att det skulle va väldigt coolt så skulle de va väldigt (läs oerhört) passande också för min höstgarderob behöver verkligen uppgraderas (!). Har rensat en del kläder eftersom vi ska flytta vilket leder till att gammalt åker bort och då kommer nytt in. Men grejen är den att jag kan inte gå och shoppa massa höstkläder nu för jag har flera grejer som jag måste spara till och jag går sista året på grundskolan vilket betyder att jag lägger mycke tid åt plugg (även på helger om de behövs) så shopping får liksom läggas åt sidan just nu. Så att vinna denna tävlingen vore att i alla fall få in något nytt i garderoben för denna hösten. + att få småskryta lite för vännerna om vad det är man har på sig och så ;).

Reply
Vendela

Jag skulle vilja vara en av vinnarna till detta pris och vara först i världen med att äga ett plagg ur er höstkollektion för att eran förra kollektion var grym och denna lär bli minst lika bra. Höstkläder kostar en del och med studiebidrag och ingen tid till att jobba med tanke på alla uppgifter i skolan blir det inte många plagg i månaden. Vet med 100 % att det kommer finnas massa läckra kläder här och att de tar slut snabbt. Så att få välja ut sin favorit och att garanterat få det vore så roligt!

Reply
Eloise

Jag vill bli den allra första att bära ett ivyrevel AW13 plagg i höst för att jag skulle dansat fram. Känslan av total tillfredsställelse när du tittar in i spegeln och ser exakt det du känner, det du är i botten. Från en målad tånagel till leverfläcken bredvid högra ögat. Och för att jag tror på första intryck, jag tror på att en SMASHING utsida ger en starkare insida. Och sist men inte minst för att jag vill att den där pojken i klassen över ska se mig gå genom korridoren och se inte bara en snygg brud, men en självsäker, orginell tjej med ett snäppet över lagom ego.

Reply
Tadjala Ka

Hi kenza! im super excited for you and your success :)
So, i want to win cause i cant afford nice clothes and just for once i want to be the girl that gets asked what she is wearing.I want to look chic but not overdressed, i want to wear something YOU made cause thats just makes it more special but mainly i just want to feel confident and i think i will with your clothes.. plus its my birthday on the 21st of september:)
i have never won anything so i hope this will be my lucky first :)
Bless you and good night!
P.s. I have liked your FB-Page my name is “Weiß nur eine”.

Reply
Rebecca

Jag är arbetslös och går bara hemma på dagarna och drar benen efter mig. Och du vet ju själv hur det blir när man bara går hemma. Antigen går man runt i sina sovkläder eller så tar man på sig mjukisen. Man känner sig liksom skit tråkig och man tappar självkänslan. Man vill inte ens lyfta på röven och gå ut för att hämta posten, för tänk om någon ser mig. MEN jag skulle absolut inte tacka nej till ett plagg ifrån IvyRevel. Om jag blir vinnaren så kan jag med säkerhet LOVA att jag kommer gå runt i dessa kläder dag in och dag ut.

Pssst… håller på att ta körkort också, kan ju behövas en nice outfit för uppkörningen ;-)!

Reply
Rebecka Rosenqvist

Hejsan Kenza, IvyRevel. Jag skulle bli så oerhört lycklig över att äga det första AW13 plagget. Som student har man inte råd att lyxa till det i vardagen och nya kläder är ingen vanlighet. Har kollat in eran hemsida ett x antal gånger för att beställa men som sagt studiebidrag räcker inte långt.. Så därför vore det sjukt galet och coolt att bli den första med ett plagg från eran nya kollektion! Så hjälp en fattig student i linköping att förnya garderoben med ett vackert plagg från IvyRevel <3

Mängder av goa kramar från en dalmas som flytt till Linköping! MvH Rebecka

Reply
Stina

Jag vill bli först i världen med ett plagg från IvyRevel AW13 för att jag älskar era kläder & berskrivningen om er musa för kollektionen passar in så perfekt på mig. Jag älskar dessutom att vara egen & ha något som inte alla andra har & detta är ju ett perfekt tillfälle!

[email protected]
rosenqvist.devote.se
(gillar sidan!)

Reply
Nelly

Jag har aldrig ställt upp i en sån här tävling då jag aldrig vinner något haha men denna gången var jag bara tvungen. Jag har läst din blogg i minst 8 år och jag har alltid använt din stil som inspiration, allt du tar på dig ser verkligen så bra ut!

Det hade varit super kul att vinna denna tävlingen för jag är verkligen ett stort fan av det du gör och alla plagg från ivyrevel har varit dö snygga hittills så jag är säker på att nästa kollektion också är det. Kramar! <3<3

Reply
Kamilla

Hei :)
Mitt navn er Kamilla og jeg er fra Norge.
Jeg har veldig lyst til å vinne et Ivyrevel plagg fra den nye kolleksjonen. For jeg syntes at stilen din er kjempe kul og fin… Og jeg elsket alle klærne som var i Ivyrevel sommer kolleksjonen! Du har en stil som jeg tror at alle kan kjenne seg litt inn i eller like. Så hvis en random person på gata hadde fått se i garderoben din hadde hun definitivt funnet noe. Jeg sier ikke at hvem dom helst kan gå med det du går med, for du har en unik sans får fashion. Men jeg mener at du inspirerer mange mennesker med stilen din. Og jeg vet ikke hvor mange bilder jeg har sett som er et bilde av deg på instagram, som sånn inspirasjons sider og fashion..
Nå ble vist kommentaren min litt lang og du forstår kanskje ikke alt! Men jeg syntes at du skal vite det t hvis jeg skulle vært en kjendis resten av mitt liv så ville det nok ha vært deg! Siden du virker så grei og høffelig, og bare et godt menneske<3

Jeg håper virkelig st jeg vinner et plagg!
Elsker klærne dine

Reply
Klara

Hej!
Jag är en 15 årig tjej som inte har någon större inkomst så ja måste spara till saker för att kunna få dem. Därför hade jag tyvärr inte möjlighet att beställa någon av de superfina plaggan som kom ut i sommras:/ Det gör att så himmlagärna skulle vilja ha ett plagg ur höstkollektion! Och jag känner på mig att det kommer vara sjukt snygga plagg i den!:D

Puss och kram!

Reply
Marta

Hey Kenza ! I hope you are reading thhis, it would be awesome! I have been following you since forever and you really make my day most of the time. I am going trough a really rough time in my life and it would be amazing to have one of the pieces that you designed, I mean… You are just Kenza! And I swear the only celebrity I actually follow and admire, cause you lookmso fierce and confident :) thank you for your posts everyday.
Love you always, Marta.
P.s. Just be strong, you can do it.

Reply
Evylyn

Jag har precis börjat plugga på universitetet vilket innebär att jag ska leva på existensminimum och studielån två år.. Eftersom min utbildning är så pass kort (systemutvecklarprogrammet) så får vi inte faila/kugga i någon kurs för då har vi inte plats på nästa kurs. Har min första tenta om en vecka som jag är så löjligt nervös över men jag ska ge mig fan på att plugga tio timmar om dagen till den nu!! Vore så fantastiskt skönt att få en snygg/rolig belöning när tentahelvetet är avklarat, vare sig jag får G eller inte ;-)

Reply
Joyce kamerbeek

I think i should win a piece of the ivyrevel collection because, after working a year in the red bull wings team, i have to quit because of my health issues. This means i won’t be buying clothes for the next few months :(
A piece of ivyrevel can deffitanaly help me get through this rough period of non shopping

Xoxo

Reply
Emelie Nissfolk

Jag vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg eftersom det skulle betyda så mycket för mig. Innan sommarkollektionen släpptes satt jag som klistrad framför datorn. Vilken besvikelse det var när det blev tekniska problem. Det var snart min födelsedag och det som stod högst upp på listan var ju såklart något från Ivyrevel. Men till slut löstes problemen och jag blev överlycklig av att se alla fantastiska kläder. Jag ville ha ALLT. Men jag fick aldrig några kläder från IvyRevel. Så nu vill jag väldigt gärna ha ett IvyRevel AW13 plagg.

Reply
Ida

Jag har alltid älskat din stil och vill inget mer än gärna ha hela din garderob så att få ett plagg från din kollektion är ett steg på vägen! :D

Reply
Lilli Alagic

åh underbara kenza!! kan tänka mig hur jädra fantastisk din nya kollektion kommer se ut och vara med tanke på din förra kollektion som var grym! Jag vill så gärna vinna ett plagg för jag inte alltid vågar mig på nya ”stilar” vilket detta kan hjälpa mig med och även hjälpa mig att hitta nya stilar och våga. Jag tror nämligen att snygga kläder får upp ens självförtroende rätt mycket.Jag vill också fräscha upp min garderob lite. För hur underbart skulle de inte vara att gå runt med ett IvyRevel AW13 plagg nu till höst? kram!!

Reply
Emelie

Åh kan inte beskriva med ord hur glad jag hade blivit om jag vann. Jag skulle vilja vinna för hur coolt är inte det att vara först med ett plagg i hela världen?! Sedan så hade det varit kul att vinna för att köpa det själv har jag inte råd med.. Men otroligt kul hade det varit och sedan hade man ju skrytit lite för vännerna..:) kram

Reply
Amanda Liljevall

har gillat er fb sida, ni rockar!

jag skulle vilja vara först i världen med att äga ett IvyRevel13 plagg för att det vore det ca. coolaste som någonsin hänt mig i mode-väg. det vore en ÄRA att vara den första som stolt får visa upp era kläder på Göteborgs gator och på min blogg!

Ha en fin vecka, ta hand om dig!
kram

Reply
Jenny

Jag skulle SÅ gärna vilja ha ett plagg från den nya kollektionen! Den tidigare var fantastisk, men min studentplånbok tillåter tyvärr inte shopping just nu. Så tills vidare dammar jag av det som ugglar längst in i garderoben… :)

Reply
Pamela

Jag ville så gärna köpa era plagg förra året , men eftersom jag är en studerande och bor själv så hade jag inte råd med att köpa något från din kollektion. Men denna tävlingen ger mig en bra möjlighet att få faktiskt bära din kollektion. Jag älskade vartenda plagg ni hade, och JAG VET att jag lär älska denna kollektionen också:)

Reply
verro

vill verkligen vinna!
älskar din blogg dig och dina kläder! häftigt och vara den första som har plagg från DIN KOLLEKTION

Reply
IdaMaria

Den här hösten känner jag verkligen för någonting nytt. Att gå i samma gamla tröjor känns lite tröttsamt så därför så känner jag för en nyare och fräschare stil. Jag har aldrig ägt ett plagg från IvyRevel men jag känner redan (trots att jag inte sett kläderna än) att jag skulle kunna få välja ett plagg som jag känner mig snygg i. För det viktigaste med min stil är att få känna mig nöjd med mig själv! Kram

Reply
Anna

2 fysikprov, matteprov, biologiprov, engelskaredovisning, biologiinlämning, biologilabbrapport och svenskainlämning under loppet av lite mer än en vecka. Jag. Behöver. Piggas. Upp. Behöver jag säga mer haha :D kram!

Reply
Hanna

Hej! Det skulle vara en dröm att vinna ett plagg från IVYREVEL. Jag har följt din blogg ända från början och alltid tyckt att du har bra känsla för mode. När du skapade IVYREVEL blev jag jätte glad!
Dock var det väldigt höga priser för mig. Därför vill jag verkligen vinna. Det skulle vara en stor grej! Att få ha ett eget IVYREVEL PLAGG!
Kenza tack för att du har en sån här tävling och jag vill att du ska veta att jag skulle bli ÖVERLYCKLIG om jag vann!

Reply
Alex Stensiö

Jag vill vara först att vinna en Ivyrevel plagg för att jag skulle vara stolt att bära kläder från ett märke som jag känner är stark, positiv och för att jag är en Kenza fan…
Alex

Reply
Sofie

Hej Kenza!! Jag skulle jätte gärna vilja vara en av de första som använder de nya plaggen. Kläderna är så fruktansvärt snygga och tänk att bara gå till skolan tex (är student) och alla tjejer frågar var man kan köpa den och då jag stolt kan säga att den är från ivyrevels nya höstkollektion och att den snart kan köpas av allmänheten. Åh nä nu drömmer jag mig bort! Ha de bäst! :D

Reply
Sanna

Jag har följt din blogg dagligen i många år.. Du inspirerar otroligt i mycket du gör och jag kan inte annat än att beundra din framgång. Jag är galet nyfiken på ivy revels höstkollektion och det skulle vara en ära att få bära ett plagg just därifrån under hösten. Håller tummarna!

Reply
dalia dautovic

Jag vill vara först med att vinna ett IvyRevel AW13 plagg eftersom jag aldrig fick möjligheten till att köpa ett plagg från er första kollektion som jag älskade väldigt mycket(studentlivet you know haha). Jag hade velat vinna ett plagg efter som jag vill uppgradera min garderob med nya fräcka höstplagg. Och vad kan vara bättre än ett fint plagg från IvyRevel AW13 kollektionen?

Reply
Lina

Jag vill vara först med ett plagg från höstkollektionen för att det skulle vara så väldigt gött med ett snyggt plagg som får hösten att kännas lite ljusare. Kanske materiellt sett mörkare, men insidan av mig skulle bli lite ljusare. De fina sommaminnena gör det svårt att blicka framåt nu när mörkret faller tidigt, sommaren bara försvinner längre och längre bort och skolan gör en rivstart som får en att inte riktigt hänga med på noterna. Så ett bokstavligen splitternytt och attitydfullt plagg från coola Ivy Revel skulle göra mig självsäker, chic som få och framför allt GLAD!

Reply
Martina Svensson

Självklart vill jag vinna för att de skulle vara sjukt kul att få äran att va en av de första som får bära ett plagg från höst kollektion, men tycker även att sättet du beskriver kollektion på speglar precis den självsäkra kvinna jag vill vara i höst. Ser fram emot att få se de grymma plaggen, kram från mig :)

Reply
Frida Johansson

Hej!
Jag skulle mest i hela världen vela vinna ett plagg från ivyrevel till min syster. Hon älskar ivyrevel och hon är svårt sjuk just nu, hon har barn reumatism. Jag har inte råd att beställa hem så mycket kläder just nu för jag håller på spara pengar till en resa! Om jag fick chansen att ge henne ett plagg skulle de göra min dag! Även om hon just nu ligger på sjukhus och inte kan ha på sig de kan hon bära de när hon blir frisk igen. Kram på dig Kenza, du är min största förebild! / Frida :)

Reply
Ronja lejerdal

Hej underbara du! Eftersom jag redan är helt galet kär i ivyRevels webbshop och klickar alltid in där och dreglar lite över alla vackra klädesplagg, är faktiskt helt såld om jag ska var ärlig. Jag kan tänka mig att den kommande kollektionen är ännu snyggare ( om det går) och skulle med all ära i världen bära en av dem första klädesplaggen i världen. Kram på dig!
[email protected]

Reply
Elina

Jag skulle sååå gärna vilja bli en av vinnarna för jag tycker alla kläder från LvyRevel är så himla snygga! Och när man ser dig ha på dig alla fina plagg så blir man (jag) så peppad/motiverad att köpa massa fina kläder för att försöka bli lika snygg som dig, och enligt mig har du typ en perfekt kropp som jag gärna också skulle vilja ha! Så du får mig att bli motiverad att träna mer så jag nån gång kan få lika fin kropp som du och kunna nå mitt mål och kunna ha lika fina kläder som du från bl.a. LvyRevel! Kram <3<3

Reply
Emma

Hösten för mig handlar om att inspireras. Alla vackra färger som spricker fram när löven faller, regniga dagar när man sitter inne med tända ljus och myser med någon bra bok eller tidning. Men framförallt alla kläder och stilar som tittar fram på hösten! Det finns ju ingen bättre årstid än hösten när det gäller outfits. Där hade ett plagg fråm Ivyrevels höstkollektion varit det ultimata! Såg skinnkjolen du hade på dig på en bild och blev dödsförälskad! Min höst klarar sig inte utan den!

Reply
Amber

I can’t wait to see the fall collection!! The first collection was great and so versatile (gorgeous elegant long black dress, big denim jacket, girly floral dress…) and I can’t wait to see what you and your team have done for the new collection. I feel like your clothes truly show what your ideas were when making them, that’s what’s so special about them. Would love to be able to be one of the first ones to get something from the new collection and walk around in the Netherlands with that pretty Ivyrevel shopping bag!! X

Reply
Vanessa Bahar

Hej vackra kenza när jag läste ditt förra inlägg om din pappa så var de väldigt starkt skrivet med tanke på hur många läsare du har och vad du har gått igenom, men som du märkte så är du inte ensam och finns människor som stöttar dig och jag hoppas att allt löser sig i sinom tid jag vet de själv för min pappa har suttit inne min mamma fick reda på att hon har fått cancer man att allt kommer bli bra och jag tror din kollektion är så stark som du är!! och som min mamma är ni är väldigt lika med tanke på att du är typ 18 år yngre än henne. Hehe. Men jag skulle vara såå stålet att få bära en av dina plagg först av alla och vissa att jag är stark och klarar av saker exakt som Kenza!! ( nu kanske de blev lite för privat men ville verkligen vissa och förklara hur jag tror din starka kollektion kommer att vara från min syn) <3

Reply
Lovisa Öjerson

Mitt namn är Lovisa Öjerson och jag kommer från den lilla staden Lidköping. Jag kommer från en stor familj på 8 personer, jag har haft en bra uppväxt och är nöjd med livet. Men nu det senaste har allt blivit lite krångligt. Pappa är jobbar numera hos sin bror och mamma är sjukpensionerad, därav är pengasitationen inte så bra som den skulle kunna vara.
Jag tog studenten nu i våras och har inte lyckats få något jobb och kan inte direkt lyxa till med något dyrt då de lilla pengar jag har att leva på ska räcka till både smink, kläder och andra nödvändigheter.
Jag har spenderat många dagar där jag suttit och spanat in massa grejer från Ivyrevel, men jag har aldrig slagit till och köpt något då jag inte vet hur jag ska klara mig resten av månaden om jag köper något. Att vinna ett plagg från er har jag inte ord för just nu när jag skriver detta.
Jag vet att det kommer vara flera tusen människor med i denna tävlingen och att just jag ska vinna är en på miljonen. Men jag ger det ett försök och hoppas på det bästa!
Från en helt vanlig tjej från en småstad som håller tummarna så de knakar. <3

Reply
Kajsa

Jag har länge känt mig vilsen. Vilsen om vem jag är som person och vad jag vill förmedla till andra. Så länge jag kan minnas har jag blivit mobbad pga av att jag har vart större än alla andra. För ca 2 årsen börja jag träna och har gått från 73-60 kg och är mycket mer självsäker om mig men nu när nästan inget passar i garderoben har jag haft det jätte jobbigt att köpa nya kläder. Har inte kunnat hitta min stil i kläder jag tittat på. Men när min kompis tipsa om ditt märke blev jag kär och lycklig. Jag har verkligen hittat min stil i dina kläder och därför tycker jag,att jag förtjänar att bli en av dina vinnare. För jag känner mej som en vinnare i dina kläder!!

Reply
Danielle Horgan

I would love to be one of the first people in the world to own an Ivy Revel aw13 piece as I am such a fan huge of Kenza. I have been following her for two years now, and as well as loving her style (my wardrobe has slowly been morphing into hers, I’d say they are quite identical now!) I find her confidence, work ethic, and the importance she places in friendships inspiring. Sometimes if I’m having a lazy day, and see she has been at the office or gym, it gives me a kick up the ass that I need to get going! She is the perfect role model for a young woman such as myself, and I would proud to wear an item from her collection that represents her attitude to life :-)

Reply
Matilda

Jag skulle verkligen vilja vinna eftersom
att jag älskar ditt märke Ivyrevel!! Kläderna är så jäkla snygga så det finns inte! Dock när du släppte din förra kollektion fick jag inte tag på det jag ville ha eftersom att det tog slut så snabbt.. Så att få vara en av de första i världen att äga ett plagg från din nya kollektion AW13 skulle vara helt galet! Älskar dig och dina kläder! Kram

Reply
Sogand

Hallå där!

Jag heter Sogand och är bosatt i Göteborg. Som alla vanliga tjejer har jag haft mot och medgångar. Under mina ungre skolår dock var jag utsatt för grov mobbning och det tyngde ner mig eftersom jag hade många andra påfrestningar från alla håll. Jag blev deprimerad ett tag redan som 15 åring, men från ingenstans hittade jag en gnista, en passion. Jag lärde mig att hitta styrka och uttrycka mig genom kläder och jag fann så mycket självsäkerhet som jag lyckades bygga upp dag för dag. Idag är jag stark trots alla påfrestningar och det är tack vare den lycka och passion jag fann i kläder. Jag brinner för mode och finner ren lycka i det!

Jag kommer känna lika mycket glädje och styrka i dina plagg och lovar att bära upp plagget like a baws haha. Kram!

Reply
Eli

I loved every single pieces from the previous collection and I think next will be even more sensational. I love to feel myself on the way I’m dressing, so I hope to be the winner of one piece of your amazing AW collection.
With love,
Eleonora, from Italy

Reply
Amel

Hej Kenza! Tack för en underbart bra blogg. När jag först läste att du skulle släppa Ivy Revel var jag helt i extas. Du är liksom kvinnan som klär sig bäst på hela jordklotet! Jag har verkligen velat köpa något av dina plagg för dem är så sjukt jäkla snygga men pengarna har sprungit iväg till andra tråkiga nödvändigheter. Det skulle verkligen vara sjukt häftigt att få bära ett av plaggen som du har designat. Fatta att ha ett av “dina” plagg hängandes i garderoben? Du är liksom queen of fashion!
Jag går direkt nu in och gillar eran facebook sida!
Jag skulle vara evigt tacksam om jag vann tävlingen. Jag brukar aldrig vinna men jag har hopp. Mitt namn Amel betyder dessutom Hopp! :)

Reply
Asian persuasion

Sånna här tävlingar brukar aldrig funka för mig men f**** it skadar inte och testa! Gillar verkligen Ivy Revels kläder och det hade varit en ära ifall jag hade fått vara en av de första som få äga ett plagg från den nya kollektionen. Jag borde vinna för att jag aldrig har vunnit någon tävling likt denna i hela mitt liv! Toodles

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Jag skulle älska att få bära ett plagg ur din nya kollektion. Du är en inspiratör för mig och för många av mina kompisar. Beundrar din styrka och blir inspirerad att vara mig själv! Precis som du, som försöker sluta röka, så har jag satt upp mål för mig själv att leva ett mer hälsosamt liv och börja motionera och på sikt även gå ner i vikt. Tänk att få känna sig nöjd i både kropp och själ och samtidigt få strutta omkring i ett Ivy Revel – plagg! Det skulle vara pricken över I:et! Puss&Kram

Reply
Miranda

Jag vill bli först med att se din kollektion och vinna ett av dina plagg för att jag först och främst älskar dina kläder! Sen har jag själv drömt om att bli designer och du är en stor förebild för mig. Hade en svår period under gymnasiet, vilket ledde till att jag gav upp min dröm. Men nu är det dags att jag tar tag i min dröm igen och den här gången inte ge upp! Ett plus på vägen dit skulle ju vara att vinna ett av dina plagg! Kunna se på det och tänka: Jag ska klara det här! En vacker dag ska Kenza ha på sig ett av mina plagg YEY! :) Kram Miranda!

Reply
Arleta s

Hej Kenza & Ivy Revel. Jag hade velat vinna eftersom att jag ska flytta till Warsaw på torsdag och studera vidare där. Ingen har samma kläder och alla vill visa upp sig i den staden. Jag har alltid varit blyg och inte riktigt vågat ha något annorlunda än alla andra. Jag startar ett helt nytt liv där och jag hade velat börja med just Ivy Revel plagg. Jag är rädd och mitt självförtroende har sänks på sistone.. Jag ska lämna min familj och alla mina vänner här. Det känns hemskt. Och detta hade varit ett höjdpunkt att faktiskt vinna något jag vill ha för en gångs skull.
Jag hoppas allt är bra med dig och att Ivy Revel gör alltid så snygga kläder ! Jag önskar er all lycka. Pussar

Reply
Elin

Jag är en väldigt mode intresserad tjej som hatar hösten ( älskar dock höst modet) men ett plagg från ivyrevel skulle pigga upp inför höstmörkret!

Reply
Fannie

Min bror fyller år och det vore roligt att ha på sig något spännande och intressant som ingen sett förut på släktträffen istället för de vanliga jeansen (som oxå är riktigt snygga dock)! Rolig tävling!

Reply
julia

Jag sparar otroligt mycket pengar just nu för att få ihop ekonomin (då jag är en fattig student haha) vilket givetvis gör att jag inte riktigt kan shoppa loss som jag brukade! Dock kommer jag ändå köpa åtminstone ett plagg från din kollektion, men att få ett plagg skulle ju vara det mest underbara! Känner igen mig i både din stil och personlighet (speciellt i inlägget där under) då det känns som om vi gått igenom en del liknande saker. Iaf så är jag så sjukt taggad på kollektionen och önskar dig all lycka! Tror den kommer bli grym! Kram

Reply
martina

hei kenza!
du sa självsäker, lekfull och spontan. jag jobbar fortfarande med att vara det där. det är otroligt hur mycket man får kämpa med att verkligen vara 100% sig själv. jag har alltid varit självsäker, trodde jag, tills jag insåg (när jag flyttade utomlands för ett halvår) att jag inte alls var så självsäker hemma i finland som jag kunde vara i italien. samma hände nu i höstas när jag flyttade till london för o göra min praktik. det där med att våga vara sig själv är så fast på omgivningen, och utomlands känner jag att det är på något sett mer öppet en hemma i kalla finland. jag vill vara självsäker, lekfull och spontan, våga hoppa in i äventyr utan att behöva tänka rationellt hela tiden, vara glad och energisk och smitta av mig av det på andra. det är skoj o se hur en person utstrålar så mycket självsäkerhet, det gör en människa vacker. så jag ser verkligen fram emot er höstkollektion, ni överraskade mig verkligen med vårkollektionen som var så fräsh och annorlunda än det där vanliga modet som hittas i varje butik. därför hoppas jag kunna vinna ett plagg och kanske vara självsäkrare, spontanare och lekfullare här i londons regniga höstväder!

Reply
Matilda

Jag borde vinna eftersom jag älskar stilrena kläder av hög kvalitet, kläder som de från Ivy Revel alltså ;) Jag har hellre en handfull plagg jag verkligen älskar och som kan att användas om och om igen än en hel garderob med kläder som snart blir noppriga och omoderna.

Reply
Patricia

Hej Kenza! Ävan fast jag vet att du har 1000-tals läsare och vet att det kommer bli stor konkurrans med att vinna dina kläder så tänkte jag “why not?” liksom, I´ll give it a try. Det vore verkligen än ära att äga något utav dina snygga plagg från Ivy Revel. Jag själv är väldigt mode inriktad men har aldrig kunnat gå i såna kläder innan pga min övervikt, jag har därför svårt att hitta kläder. Men i höst ska jag operera magsäcken och ingen hade blivit mer överlycklig än jag om jag hade något av ditt märke i garderoben att se framemot att ta på mig när jag gått ner. Jag får väl helt enkelt hålla tummarna! :)

Reply
Elsa

Kläder och skor har alltid varit en stor del i mitt liv, och mitt enda intresse. Jag har alltid varit väldigt noggrann med vad jag har på mig, inte för att jag är utseendefixerad utan för att jag tycker att det är så sjukt ROLIGT! Älskar att välja ut outfits, det är ju det som ger vardagen det där lilla extra. Det som får skolan att bli lite roligare och lite lättare.

Jag skulle DÖ av lycka om jag fick chansen att vinna ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion. Det skulle göra hela min höst. Och förmodligen hela vintern också haha!

Gillar redan fb-sidan, såklart! ;)

mail: [email protected]

Reply
Natalie

Hej hej!! Mitt namn är Natalie och jag är 23 år och fick för 7 månader sedan världens underbaraste lilla son. Varför jag gärna vill vinna är för att jag känner att jag har tappat min stil helt under graviditeten. Har igen anibg on vad som är “snyggt” och inne löngre eller hur kag ska hitta tillbaka till MIN stil där jag känner mig bekväm i min “nya” kropp. Eftersom du har världens bästa smak och eran tidigare kollektion var helt underbar (men då var jag gravid) så hade det varit helt underbart att få vinna ett plagg ur er nya kollektion som start på min nya stil och nya gaderob i min nya mammakropp som jag ska lära mig att älska :)

Tack för världens bästa blogg också! <3

Reply
Fanny LaBrosse

Varje morgon när jag vaknar tar jag upp mobilen för att kolla kenzas.se. Jag är grymt morgon trött, haha, men de funkar faktiskt att läsa!
Eftersom jag kollar bloggen varje dag har jag självklart haft full koll på ivyrevel;) som fattig student har jag kollat in hela sommaren vad jag ville ha ifrån kollektionen och jumpsuiten blev mon sommarjobbare belöning kan man säga! Hur snygg är den inte?? Önskar jag kunde bära den varje dag! Men där lugna mig lite me de:P
Jag tycker jag borde få bli en av vinnarna eftersom jag är en sån trogen följare av både Kenzas och ivyrevel på webbplats, Facebook och instagram (och lite för att jag är en fattig student som lite olyckligt är intresserad av mode:S)

I vilket fall så vill ja tacka för den grymma inspirationskälla både bloggen och klädmärket är!! Så mycket vackert!!
Lycka till med allt!!

Reply
Julia Christensen

Hej!

Jag skulle vilja vinna för att jag har alltid älskar dina kollektioner men aldrig haft pengarna till att köpa något plagg. Jag har följt din blogg väldigt länge nu och älskar verkligen allt du gör. Du är en förebild för mig, du klär dig så snyggt och man inspireras jättemycket när man ser dig. Det skulle betyda sjukt mycket så nu är det bara att hålla tummarna för sig själv.

Reply
Julia

Älskar dig och din stil , skulle bli överlycklig om jag vann ett av plaggen från din nya kollektion , behöver verkligen förnya min garderob nu till hösten, och eftersom det är du som liger bakom kläderna kan de ju inte bli annat än grymt!

Reply
Katan

Hej fina Kenza!
Jag har alltid varit sån som bryr sig om vad andra tycker och tänker om min klädstil, jag vill inte vara sån nu. Jag vill kunna välja själv vad jag vill ta på mig och helst något jag själv kan välja ut från speciellt din kollektion.
Nu är det höst och jag vill verkligen visa att jag kan ha på mig fina kläder och känna mig bekväm. Att få något ur din kollektion skulle vara ett stort bra steg för mig :)
Tack så mycket

Reply
Milla

Det vore en dröm som slår in att få vara först i världen att få äga ett Ivyrevel plagg AW13! Jag skulle då känna mig som askungen på väg till balen! IN HEAVEN!

MUK MUK

Reply
Clara

jag vill bli först i världen, för att jag pluggar i en smastad i Tyskland och maste visa de hur snart som möjligt, vad självsäkra kvinnor skulla ha pa sig i hösten ;) (har inga svenska tecken här..)

Reply
Josefin

Hej Kenza! Jag blev riktigt glad när jag läste på din instragram att du skulle ha den här tävlingen! Jag vill super gärna äga ett plagg från ivyrevel för dem är så fina och snygga! Jag är en tjej som är intresserad av mode och du är min favorit mode bloggerska och jag får väldigt mycket inspiration från dig. Så vad skulle omöjligt vara bättre än att få gå runt i ett plagg som du designat? Jag kommer inte på något i alla fall. Jag håller tummarna här nere i Småland och hoppas på att jag får ett mail i min inbox snart. Många kramar från en lycklig tjej:)

Reply
annayellowbanana

Jag vill vinna ett plagg ur nya kollektionen eftersom jag VET hur fantastisk man känner sig i IvyRevel. Jag har en klänning som alltid får mig att känna mig vacker och ståtlig och jag vet att den nya kollektionen med all säkerhet kommer att vara GRYM. Skulle inte vara helt fel med ytterligare ett plagg i garderoben som får en att känna sig som en powerkvinna! :D

SJÄLVKLART gillar jag redan på FB!

Reply
Hedda H

Kortfattat & meningsfullt: Jag var inne på Ivyrevels hemsida minuten då sommarkollektionen kom ut och lika snabbt ska jag vara denna gång. Jag älskar inte bara dina kläder, jag älskar att du inspirerar oss unga läsare att vara lika stark som du är. Du är min förebild och jag kommer föralltid se upp till dig!

Reply
Erica

Jag älskar din blogg och har läst den i ungefär 5 år, ända sen jag började läsa din blogg så har du alltid varit den bästa modeinspirationen. Jag älskar mode och kläder! Jobbar ihjäl mig för at kunna köpa mina favorit kläder ;)
Så det skulle vara helt underbart att få vinna en tävling för att få äran att äga ett plagg som du har designat.
Kanske inte den bästa motivationen till varför jag borde vinna, men hoppas verkligen att jag kan få vara bland de lyckligt lottade och få vinna mitt favoritplagg från Ivy Revel!
Tack för en fantastisk blogg och fortsätt som du gör :)
Massor med kramar från Erica Carell
Mail: [email protected]

Reply
Léa

Hej Kenza! Du är min idol och du inspirerar mig så otroligt mycket. Jag har beställt nästan alla plagg från din första kollektion som jag ÄLSKADE! Det skulle vara en dröm för mig att vinna denna tävling med tanke på att det är du som väljer dem 5 bästa… Jag bor i Paris och nästan alla mina vänner i Paris vet vem du är för att jag brukar prata om dig och visa bilder medan jag säger “källa hur snygg hon är” haha … Nej men jag skulle vara så stolt att bära ett utav dina plagg för att jag älskar vad du gör och din stil, den liknar mig och man känner sig så snygg i dina kläder, dem är också jättebekväma och man blir på något sätt säker på sig själv. Jag kan inte beskriva hur mycket jag beundrar dig, du är en bra model för oss tjejer, du är en säker och bra tjej… Jag skulle så gärna vilja träffa dig…
Ha en underbar kväll, puss. ♡ ♡ ♡

Reply
Happie Blomstrand

För att jag vill äga något som hjälper mig att känna mig snygg och självsäker oavsett vad som pågår i mitt liv, problem eller inte. + så var den förra kollektionen utläcker, kan bara ana vad ni kommer ha att erbjuda nu under hösten.
Best wishes/ Happie

Reply
Eli

I loved every single pieces from your previous collection. I think next will be even more sensational. I love to feel myself on the way I’m dressing, so I hope to be the winner of one piece from your amazing AW collection.
with love
Eleonora, from Italy

Reply
feli

hey! ^.^

det skulle vara jättekul att få ett nytt plagg från Ivy Revel, då jag känner att jag vill piffa upp den här hösten med lite roligare kläder och accessoarer. jag vill helt enkelt utveckla min personliga stil. Gillade kläderna i förra kollektionen, och hoppas på ännu snyggare kläder nu! ^_^

jag tror att det skulle passa mig perfekt att få välja ett fint plagg från märket, det skulle bli en rolig grej såhär mitt i veckan! :D

// feli ☮

Reply
Maria Douka

I want to gain an Ivy Revel piece although the campaign has not yet been launched because I’m really into the concept that Ivy Revel is promoting. It’s a brand aiming to fresh, simple, naughty, yet fashionable and stylish girls and I know that you’re all working hard to make it even better. I also love the originality of your previous collection, so I think that this time that you know even more things and that you have worked even harder, the result will be awesome!
Keep up the good job Kenza xoxo

Reply
Hanna Östberg

Hej kenza! Jag skulle vilja vinna det här så himla mycket, Ivy Revels kläder som ni har nu är ju helt underbara, så jag kan tänka mig att AW13-kollektionen är minst lika snygg! Men här kommer min motivering: jag har inget plagg därifrån förut och hur häftigt skulle det inte vara att säga att man vann det på kenzas blogg och dessutom ha det innan någon annan. Att bära ett plagg som faktiskt ingen annan har sett förut, det är en riktig dröm. Men alla kan inte vinna, så låt bästa motivering vinna!! Ha det bra, kram!

Reply
Amanda Maran

Ivy revel har riktigt fina kläder och jag har kollat på vissa saker från sommarkollektionen och den nya kommer säkert vara riktigt fin, jag är lite yngre än vissa och jag tycker det skulle vara kul om jag vann, jag älskar mode och vill verkligen vinna något som jag verkligen vill vinna någon gång! ;)

Reply
Linn

För att jag tycker att jag ska få kunna lysa upp med något på min kropp bland andra höstdeppande människor. Jag tycker att jag har jobbat och slitit länge nu med både kropp, självkänsla och arbete och skulle bli otroligt glad för något sådant här fint. Varför jag ska få vinna detta? För att jag faktiskt tycker att jag förtjänar det! :)

Reply
Julia

Jag är en 16årig tjej som har följt din blogg i vad som känns som evigheter.
Jag älskar ditt märke IvyRevel men har inte haft råd att köpa något så därför vore det så himla kul att kunna få välja ut ett plagg för jag tycker verkligen kläderna är jätte fina! :)

Reply
Gabriella

Hej kenza!
Jag hade tyckt att det hade varit så otroligt roligt att kunna få vinna ett plagg från ivyrevel, det är ju trots allt du som har kämpat och byggt upp denna klädkollektionen. Du brukar skriva hur stressigt och tufft du har det på jobbet. Jag beundrar din styrka med tanke på allt som har hänt med din pappa osv…och egentligen känns det som om vi borde ge något till dig som har kommit så långt.
Men det hade ändå varit en stor ära att få vinna ett plagg av dig! <3

Reply
Claudia

Jag skulle vilja bli först att äga ett plagg ur AW13 därför att jag verkligen älskade eran första kollektion, och jag kommer säkert att älska denna ännu mer. Jag älskar hösten med stora mysiga stickade tröjor och stilrena svarta plagg med attityd. I mina ögon är svart den sexigaste och snyggaste färgen som finns, vilket oftast brukar sluta med att jag går runt i helsvart haha. Dessutom så kommer jag från en liten stad ca 2 timmar bort från Stockholm vilket gör det extra roligt att äga ett utav era plagg därför att sannorlikheten att någon annan har en likadann är väldigt liten. Jag gillar att sticka ut från tråkiga medelsvenssons, och mitt leende är absolut min bästa accessoar. Om jag skulle vinna skulle jag bli så glad att jag skulle bo i plagget i en hel vecka tror jag, eller ha den under kudden :)

Reply
Sofie

Jag älskar hösten och höstmodet! Och IvyRevel´s nya kollektion låter verkligen som något för mig! :)

Reply
Sandra Aigner

Anledningen till att jag vill bli först med att bära ett IvyRevel AW13 plagg eller få tillgång till att bära ett överhuvudtaget är för att utan att ens ha sätt ett endaste plagg ur den nya kollektionen är för att den första var så grym och inspirerande. Jag som alla andra vill bära minst ett av alla era undrbara plagg. (Låt modeguden stå på min sida)

Reply
Cicci

Jag sitter hemma framför datorn o dräglar på dina alla kläder, ditt perfekta utseende och din collection! det är nåt man bara drömmer om!Jag har alltid varit den “lite utanför” när det gäller utseende. Mina kompisar har nästan bara märkeskläder och jag har kläder från h&m. Men jag har inte pengar till annat. :'( Jag skämms inte att vara den jag är o vill absolut inte försöka vara nåt annat! Men. Till denhär hösten skulle det va sjuuukt kul att få glänsa kenza! Glänsa som du för alla andra! Äntligen JAG, lilla jag som har något tiktigt fränt o underbart på mig. Dethär skulle vara en fantastisk möjlighet o jag skulle skina som en sol! Jag tror folk har vissa märkesgrejer för det är märke, men jag tycker att hunidsaken är att trivas i plagget o att de är snyggt! Jag älskar dig kenza, du är så stor förebild. Go girl! Du är världsinsporerande! O tänk att få bära ett så vackert plagg! <3 massor med pussar!

Reply
Alex

Hej Kenza!
Har följt din blogg ett bra tag nu och känner verkligen att jag kan relatera en massa av det du skriver! Det är grymt kul att läsa om alla dina resor och erfarenheter som du får ta del av!
Nu när det är sagt så kommer nu mina motiv till att vinna dessa (förhoppningsvis och troligen) supersnygga plagg! Jag har aldrig tidigare varit med och tävlat så du får väl försöka ta hänsyn till de (;))! Jag har länge kollat in din kollektion och älskar alla outfots, jag har precis (trots att jag är 18) börjat definera mig själv i bland annat mina kläder då jag tidigare definierat mig i människor runt omkring mig. Jag känner mig motiverad och vill ofta försöka att stå ut lite för att folk ska få en positiv uppfattning. Jag skulle bli så överlycklig av dessa plagg, då jag länge känt mig till viss del inspirerad av era kollektioner och känner att jag skulle trivas med ett IvyRebel-plagg!
jag hoppas att det inte blev alltför jobbigt att läsa och önskar dig all lycka med din “pappa” då jag själv har suttit i närliggande sist! Kram, Alex! :)

Reply
Sara

ÅÅH Kenza! Du är beundransvärd! :) mitt upp i allt du har för dig så tar du alltid tid för oss läsare med kärlek från hjärtat!
Tack för denna roliga tävling!!! Jag blev helt kär i Ivyrevel så fort jag såg den första kollektionen men hade aldrig chansen att hinna klicka hem plaggen pga av pengabrist! Jag är så otroligt taggad på att få se de nya vackra plaggen du har skapat och skulle bli världens lyckligaste tjej om just jag fick chansen att välja ut ett av plaggen! :) det hade utan tvekan blivit det plagg jag burit mest!
All kärlek till dej Kenza! Tack för att du är en sån inspiration och alltid förgyller dagen med dina inlägg!
You rock! <3
Kram Sara

Reply
Linnea D

Hej :D Jag är gravid å är beräknad att födda om 12 dagar :) jag längtar tills jag kan börja träna och komma i mina gamla kläder, men man vill ju alltid köpa nya kläder och speciellt efter en graviditet. Så va skulle inte göra min höst garderob komplett om inte ett plag från IvyRevel’s AW13-kollektion :D plus att jag skulle ha ett mål till att komma i det nya plaget ;) massa kärlek Linnea

Reply
Lovisa

Anledningen till att jag hade velat vinna ett plagg är att jag gillade förra kollektionen väldigt mycket. Då jag precis tagit studenten och inte kom in på den linjen jag ville, inget csn-bidrg, eller har lyckats få något jobb, ingen lön, så finns det inte pengar över efter jag betalat mina räkningar och andra nödvändigheter. Hade blivit så otroligt glad om jag hade vunnit då du är en sådan stor insperationskälla och förebild för mig. Att få bli utvald av dig och få bära ett plagg som du designat hade känts som en sådan oerhörd ära som jag bara kan föreställa i min vildast fantasi.

Jag känner igen mig i den faderssituation då jag själv har en fader som svikit mig gång på gång men varje gång jag känner mig nere så räcker det att komma in här för att bli på bättre humör.

Om jag vunnit, vilket jag inte har så stora förhoppningar på, så hade det betytt så oerhört mycket för mig. Men även om jag inte gör det så vill jag bara tacka för att du är en sådan oerhört stor förebild som även i de jobbigaste situationerna får mig att må bra <3

Reply
Jennie Larsson

Hej!
Varför jag vill vinna ett plagg ut den nya kollektionen är för att jag har ALLTID varit ute efter att ha något som inte någon annan har. Jag har aldrig velat vara den tjejen som ser ut precis som alla andra 19 åriga tjejer. Jag känner mig alltid så tråkig och ointressant när jag tex går på stan och ser ut som någon annan. När jag sedan ser någon som har en helt utåtstickande stil tänker jag alltid “om jag ändå kunde få vara sån”. Någon gång vill jag ha ett plagg som inte någon annan har just då och faktiskt känna mig snygg och att andra ska fråga mig “åh vad fin xxxx vart har du köpt den?” Och att jag faktiskt då kan säga “nä tyvärr, kollektionen har inte släppts ännu”. Det är något jag länge velat uppleva!
Kramar Jennie

Reply
fanny

jag vill ha ett plagg som du designat, och jag har inte haft råd att köpa något hittills. visserligen är jag 27 och borde ha råd men det har varit en hel del, flyttat till mitt första eget boende och haft det tufft med ekonomin. skulle vara ett fint välkomnande inför hösten.

Reply
Tova

Hej Kenza! Din blogg är otroligt bra och inspirerande samtidigt som det är bra text i rätt mängder med intressanta texter om både personliga saker, tips på kläder och assecoarer och fina bilder i MÄNGDER!! Du är otroligt bra på att modellera och har ett väldigt bra öga för stil och kläder. Du är nog den vackraste tjejen jag någonsin sätt och verkar ha båda fötterna på jorden samtidigt som du verkar vara väldigt trevlig och väldigt glad!
Jag har aldrig kommenterat på din blogg innan och ville därför först säga allt detta hehe innan jag skriver den egentliga anledningen till min kommentar.
Egentlig anledning: jag vill hur gärna som helst bli den första som får ett av plaggen!!!! Jag har kollat på er hemsida och hittat mycket jag tyckt om men jag har inte haft råd att köpa då min ekonomi inte är strålande (dock inte jätte konstigt eftersom jag bara är 15). Du har otroligt bra smak för kläder (som jag nämde innan) och det kan inte bli fel om man får ett av plaggen haha. Jag hade velat ha din kreativitet och ditt nytänkande som du måste ha för att designa dina kläder men eftersom att jag inte har den förmågan får jag försöka att skina lite i din kreativaförmåga och glans genom att använda dina kläder!

Detta kändes nästan på gränsen till smörigt hehe men det är faktiskt helt sant alltihop. Tack och hej hoppas du får det hur bra som helst med allt och att du fortsätter med din blogg (läser den flera gånger om dagen)
Du är så bra! / Tova

Reply
Jennifer Svensson

Jag flyttar till Austraiien om tre veckor, någonting som jag har sett framemot och längtat efter under mer än ett års tid. Jag gjorde slut med min pojkvän i juni, något som tagit hårt på mig, så att flytta känns lite som min räddning. Ny miljö, nya människor och nya möjligheter :) Det hade varit så roligt att få packa ner ett plagg från Ivy Revels kollektion i resväskan och ha med mig på min resa!! Kramar / Jennifer

Reply
sandra

1. Jag har sätt fram emot höstens kollektion riktigt mycket.
Varför vill jag bli först? Jo, för jag har ett väldigt stort intresse för kläder. Inte bara mode kläder, utan alla sortes kläder. Gillar att trixa och fixa med allt. Så det hade varit kul och mysigt att bli den första som får chansen att göra det med Ivyrevels höst kollektion.
För den delen älskar jag höst kläder guuuuudomligt mycket.

2. skriven reda. :)

3. gillar redan :)

Reply
Anki

Tvättmaskinen i min tvättstuga gick sönder i juli och slet hål i alla mina svarta kläder. I den lååångsamma väntan på ersättningen vore det underbart med något nytt och exklusivt i den halvtomma garderoben!

Reply
Emelie

VEM vill inte bli ägare först i världen till ivyRevel’s nya klädesplagg?? Jag vill verkligen bli först!!

Reply
theres linde

Jag skulle vilja vinna därför att jag länge spanat in Ivyrevel men inte haft pengar att kunna köpa ett. Jag är en tjej som är väldigt ödmjuk och omtänksam mot min omgivning, mina medmänniskor och mina djur, och köper mycket saker till dem men glömmer bort mig själv ibland.. Åh hade blivit så glad om jag vann :)

Reply
lenore berglund

Jag vill vinna ett valfritt plagg från Ivyrevel AW13-kollektionen för att en nära vän till mig är väldigt sjuk och jag vill vinna plagget åt henne. Hon älskar dig och din blogg och hon skulle bli så himla lycklig om hon skulle bli först i världen med ett plagg från den nya kollektionen! Hon är en underbar person som förtjänar det bästa, därför förtjänar hon alltså ett plagg från Ivyrevels nya kollektion. Får hålla tummarna nu! Min vän vet ingenting, och jag vill så gärna överraska henne med något fint! Kram!

Reply
Gianna

i think i should win because not only I looove your clothing line, my sister does so as well, we bought pretty much of your first collection and im sure we will buy a lot of your new collection too but my sisters birthday is on thursday and i want to win it for her! i think if i could tell her on her birthday that i have won that she can pick something from your new clothing line wich is not even lauchned she would be the happiest girl alive and i know that it is the best present i could make her. ofc i would love to win it too but i just love her so much and i just want to make her happy =) my email: [email protected]

Reply
Gemma

I want it because your collection is awesome! All the items are simple but so elegant, and they make feel comfortable every girl who wear them. And of course, I admire you Kenza and your taste of style, and if I won a piece you design, it would be so thankful for me:)

PD. Sorry for my bad English

Kisses from Spain.

Reply
Erika Johannesson

Kenza! Jag är en 20-årig tjej, har precis flyttat till en ny stad och livet bara leker! Något som är bland det viktigaste i livet är att tro på sig själv och vara nöjd med sitt liv. Jag har precis hittat mig själv, vågar ha kul varje dag och slutat vara orolig för det ena och det andra. Att gå in i ett rum med självförtroende syns direkt, och en sådan liten grej som kläder kan fixa det! Utan att ha sett AW13 tvekar jag inte att varenda klädesplagg kommer boosta ens självförtroende och jag skulle bli så glad om jag skulle vinna ett. Hoppas även att jag har genom denna text inspirerat någon att ändra attityd och se världen med ett leende, det hände för mig! PUSS

Reply
Karin Torstensson Palm

För det första, tack för en fantastisk blogg med mycket inspiration. Att få ett valfritt plagg från IvyRevel’s kollektion vore för mig en gnutta solsken såhär i början av hösten. Jag är en tjej som brinner för mode och styling men inte riktigt har ekonomin för att köpa lite dyrare och exklusivare plagg. Du vet ju säkert hur en studentplånbok ser ut, det ekar tomt så att säga. Att få komma till skolan med ett fräckt plagg från IvyRevel och dessutom vara helt ensam om det i början hade varit så coolt. Jag nöjer mig alltid med budgetvarianter och jag är inte olyckligare för det. Men ett plagg som sticker ut lite samt är helt nytt och fräscht vore ett perfekt sätt att kicka igång hösten på. Jag vill ha ett snyggt plagg så jag kan känna mig lite extra fin inför min pojkvän. Och jag vill känna mig tuff och modern inför mina vänner som oftast har det senaste. Jag hoppas på en fin jacka då det är vad som fattas i min höstgarderob. Jag fyller 18 om en månad så nu håller jag tummarna för en tidig födelsedagspresent! Många kramar från Karin 17år.

Reply
Frida

Hej!
Jag är en 15 årig tjej som älskar mode inom kläder!
Jag tycker att jag borde vinna detta för att jag har köpt ganska många av era plagg (dom är verkligen farligt snygga) och jag har precis blivit frisk från mina komplex och ätstörning så jag börjar bli nöjd med mig själv. Då tänkte jag att ett snyggt plagg från världens bästa butik inte kunde vara en bättre egoboost!
Kramisar från mig <3

Reply
Elizaveta Komarova

Hej! Anledningen till att jag skulle vilja vara först att äga ett av AW13 plaggen i Ivyrevels nya kollektion är simpel, och det är att få folk att undra vart jag fått tag på något så snyggt. Dessutom tror jag att det kan finnas något helt nytt gömt i den nya kollektionen, något som inte liknar något annat plagg i världen !

Kram E

Reply
Lina

Hjälp! Hur ska jag nu motivera detta för att vinna? Så fort du har tävlingar brukar flera tusen delta!
1. Höstkläder är grymma! Boots, jacka, halsduk! Bästa!
2. Din stil är GRYM! Så jag tror jag kommer älska din kollektion.
3. Varför skulle man INTE vilja vinna!?

Jag hoppas innerligt att turen är med mej denna gång! PUSS

Reply
Sonia

Ååååååå vilken rolig tävling har varit jättetaggad på att ivyrevels höstkolletion ska släppas så nu blev jag ännu mer taggad på att man kan vinna ett plagg därifrån! Jag vill självklart bli först i världen med ett AW13 ivyrevel plagg eftersom jag äälskade den förra kollektionen men inte hade någon chans eller råd att köpa något därifrån så jag vill nu vara med och ta chansen att tävla om ett plagg från höstkollektionen! Det jag gillar med hösten är just höstmodet så jag skulle bli sååå glad om jag vann! KRAM! :)

Reply
Riim sandra said

Hej Finaste Kenza!!
Jag ser upp till dig och älskar dina kläder, jag älskar klÄder i allmänhet. När jag suktat efter en ny topp jättelänge och sparat ihop till den, och den följer med mig hem blir jag lycklig. Jag har dåligt självförtroende och har inte så mycket att glädjas åt i mitt liv, om jag vann skulle jag försökt att känna mig snygg i din nya kollektion och få lite lycka i vardagen. Jag vill känna mig snygg och kvinnlig vilket jag tycker dina kläder representerar! Detta är nog min enda chans att få bära dessa drömplagg( även om jag inte sett dem än) Jag har också två systrar som skulle njuta lika mycket av kläderna!! Tack för chansen !:D Jag har gillat er sida , jag följer på instagram, allt för att få inspiration !

Reply
Beth

Jag har aldrig varit först med någonting sen jag föddes och den här hösten ska jag ta tag i mitt liv på ett sätt jag aldrig gjort förut. Jag behöver pepp!

Reply
Rebecka

Shit vad coolt det hade varit att vara FÖRST i världen med att äga ett plagg! Det hade varit så sjukt förbannat häftigt, dessutom ett plagg designat av dig Kenza, en av mina största inspirationskällor.
Vem behöver inte uppdatera sin garderob i höst? Ut med det gamla, in med nåt nytt! Din stil är så jäkla snygg och jag har suttit och tittat på IvyRevels webshop mååånga gånger för att sucka lyckligt av förtjusning, haha.
Dock har jag inte råd med saker i din klass, dvs väskor för flera tusen då jag på mitt barnbidrag ska betala mobil, busskort, osv, och bara får ca 200kr över vilket jag sparar till körkort och egen lägenhet!
Hoppas att jag vinner :) Har givetvis gillat på Facebook också ;)

Reply
Marina Gallardo

Hi! I’m Marina from Spain.
I’ve been following you since 2 years ago and because of your wonderful photos and in some way because of you (I have the hope to bump into you one day) I started to be interested in Stockholm and in its culture. Finally I chose it as my city to study during 6 months and it would be awesome to at least meet you one day.
I hope here is enough motivation to win one IvyRevel piece.
Best regards from Bergshamra ;)

Reply
Cassandra

Helt ärligt tycker jag att jag ska bli en av vinnarna för att jag på ren svenska jobbar och sliter för en skitlön och har därför sällan råd att lägga pengar på nya plagg :) sparandet får gå före. Kram!

Reply
Lisa

Varför ja ska få vinna äran att få ett plagg från eran kollektion är för att ja är en street/rock brud som älskar just din stil Kenza! Och jag vet att ja kommer älska höst kollektionen lika mkt som ja älskar de andra kläderna! Jag kommer bära det plagget ja får med Stil och jag bor i en ort där klädernaan har fort sprids och många vill ha likadant ;)
Jag hoppas du väljer mig för jag tycker ja är så jävla ball ;)

Reply
Fanny

Jag skulle så gärna vilja vinna ett av dina plagg. Jag har trånat och fantiserat om IvyRevel sedan du släppte din första kollektion, men inte riktigt tillåtit plånboken att få släppa loss. Det är svårt att få allt att gå ihop som student och då måste man ibland prioritera bort sådana saker. Så nu håller jag tummar och tår att jag får glänsa lite extra i höst i något från IvyRevel AW13.

Jag har också gillat IvyRevel på facebook!

Reply
Maria Ahlin

Jag har gett mig själv köpförbud, då jag och sambon måste spara så mycket vi kan eftersom vi vill bygga hus… Alltså kommer jag inte kunna köpa något plagg från Ivyrevels höstkollektion!! =O TÄNK då om jag kunde VINNA ett plagg! =) Vilken lycka! *keeping my fingers crossed*
XOXO

Reply
iliana fourkioti

kenza u asking why want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece??? but because the previous collection rocked and i want to rock too this winter!!!thank u so much for this chance!!!
[email protected]

Reply
Carin Juborg

Hej Kenza och IvyRevel!

Jag skulle bli väldigt glad att få äga ett av plaggen som just du designat. Din känsla för kläder och mode är grym, men det jag älskar mest är din personliga stil. Du har inspirerat mig till min stil jag har idag och jag kan absolut se att detta speglas av i dina kläddesigns. Jag skulle bära plagget med stolthet och kärlek! Puss och kram från ett troget fan :)

Reply
Hanna

Jag vill bli utvald till att få hemskickat ett snyggt och trendigt höstplagg från IvyRevel’s nya kollektion för att jag totalt älskade er förra kollektion, era kläder matchar mig precis i smaken, och jag tror och hoppas att även höstkollektionen gör detsamma! Tänker mig en mysig stickad tröja eller liknande, och tänk att få det före alla andra, hur nice? :D Dessutom så slipper man fightas precis när kollektionen släpps, vilket alltid är en fördel såklart.. ;) Dock så kommer jag med största sannolikhet beställa hem en del plagg från IvyRevel vare sig jag vinner eller inte, men det är väl alltid värt ett försök? Nu är det bara att hålla hårt i tummarna! Kramiss

Reply
Lilly

Ååh vilken dröm det hade varit att vara ägare av ett av de plaggen! Att dessutom vara först i världen med det skulle vara helt fantastiskt! Jag tror att stilen på kollektionen skulle passa mig som handen i handsken! Nu är det vara att hålla tummarna på att jag snart får gå runt i ett att världens finaste plagg!

Reply
Märtha L Sjöstedt

Älskade eran förra kollektion! Så jag vet att jag kommer älska denna minst lika mycket! Både söta-, snygga- och lätta att bära plagg.
Det skulle vara jätte fräckt att vara en av de första i hela världen att ha något. Speciellt när det kommer till kläder! Älskar att mixa och matcha, så ett IvyRevel plagg skulle vara något riktigt fint att ha. :)

Gillade eran FB sida också! (+ du har en toppen blogg!)

Reply
Vilma

Har gillat på fb! Oj, hade kunnat skriva en hel novell om varför just jag ska få ett plagg. Men för att göra det så kort och bra som möjligt: jag ÄLSKAR precis allt du har gjort hittills (Den röda jofama by Kenza jackan tex, bästa som hänt mig!!) och jag tvivlar på att nästa kollektion kommer bli något sämre än den förra. Som jag väntat, peppat och till och med sparat pengar till detta. Att få ett gratis skulle vara en dröm!

Kram:)

Reply
Felicia

Jag har följt din blogg från att du var en liten tonåring som redan då hade underbar smak och har alltid älskat hur du klätt dej och matchat och grejat under åren som gått, och att du nu släpper dina egna kollektioner är så himla fantastiskt men när man precis gått ur skolan och samlar alla sina pengar till att resa runt i världen vågar man inte riktigt lägga mycket pengar på kläder, därför vore det underbart att vinna och få äga ett plagg designat av KENZA för fan!!!

Reply
Johanna

Hallå Kenza! Jag är en charmig tös på 15 vintrar som läser din blogg flera gånger per dag. Den ger mig motivation och inspiration till att ta mig igenom även de svåraste dagarna. Jag har i tre års tid haft ganska mycket problem i min omkrets och har många gånger kunnat relatera till dig och det du skriver. När det kommer till din klädstil har jag flera gånger övervägt att bryta mig in hos dig och stjäla ett par garderober ;) Nej men kläder ligger mig väldigt varmt om hjärtat och eftersom att jag inte har en direkt stor inkomst prioriteras tyvärr inte supersnygga kläder från IvyRevel…
Jag har börjat på gymnasiet nu i höst och det skulle vara lite coolt om jag kunde få et par killar att svimma av i korridoren när de ser mig i ett av dina egendesignade klädesplagg! Jag tror att jag skulle passa bra som en reklampelare och jag lovar att jag skulle använda plagget flitigt!
Stora kramar till världens bästa bloggare <3

Reply
Zeinab

Jag skulle mer än gärna vilja bära något från ivyrevel, ni har klart de bästa plaggen någonsin.

Har fixat en liten ivyrevel ramsa, hoppas att den är bra.

Jag skulle gärna vilja vinna något från ivyrevel,
För det skulle ta mig till någon högre level,
Ett plagg från Kenza är fantastiskt fin,
För det är hennes fina stil,

Jag skulle gärna vilja ha något från er nya kollektion eftersom jag älskar dina kläder och du har världens finaste stil. Jag skulle mer än gärna vilja likna dig med stilen och allt, och att bära något som du har designat och har ett av är helt fantastiskt!!! Om jag vann skulle jag nog dö av lycka haha.

Har gillat er sida sedan tidigare (zeinab ira)

[email protected]

Håller tummarna nu!!!

Reply
Ditte Friberg

Hello Kenza!
I’m a big fan from Denmark! I have been following your blog for some time now, and I have always find your stile and not least you so inspiring. One of the reasons I started following you was because of your personality and the fact that you follow your dreams and don’t let anything or anyone get in the way for what you want. I admire your for that. No, not because your at famous blogger, put because I think it’s one of the hardest and most admirable thing- just being yourself.
The reason i want to be one of the lucky girls to get a piece of the new collation, is because i would LOVE to own a piece of your new colletion. I have seen some pieces from your older colletion and it’s soooo beautifull and still so simpel – just my stile. You would make me a very happy danish girl!
ps. you are so beautiful and you still seems so kind – that’s awesome. Most beauties is not that kind – haha :D
Keep up the good work Kenza! I will look forward to continuing follow you – and your blogs development :)
love from Ditte, 18, Denmark!

Reply
Mims Söderström

Hejsan! Varför : Enkelt , jag är en fashion freak ut i fingertopparna. Brinner för att våga vara sig själv, från insida till utsida. Att alltid vara sig själv på alla sätt o vis borde vara en självklarhet. Jag hjälper gärna personer i min omgivning med att ALDRIG låta nån annan bestämma eller köra med dom. Jag är helt enkelt en stabil person som pratar via min utsida. Edgy and tuff is my thing. Hoppas på att få bli en av vinnarna. And You guys , KEEP GOING! Berns fashion week 2014 maybe?!? :D all lycka till er! Kram Mims

[email protected]

Reply
Agneta

Det skulle betyda jättemycket för mig om jag blir en av vinnarna eftersom jag alltid har varit fashion freak. Dessutom tycker jag att IVYREVEL är en av världens finaste klädkollektion, det är så min stil, bara att jag är studerande och får inte mycket inkomst så det skulle betyda jättemycket för mig om jag vann!

Reply
Erika

Hej Kenza! Jag älskar verkligen allt från IVYREVEL! Och jag tror att den nya kollektionen kommer att göra stor succé! Jag hoppas verkligen att jag är den som får vara den allra första som får chansen att bära något av de fina plaggen! KRAM

Reply
Zeinab

Glömde skriva varför jag ville veta först i världen.
Jo, jag vill veta först i världen för det skulle vars något coolt, då kanske jag blir känd för namnet: ” Zeinab, som såg ivyrevels höstkollektion först i världen” haha.

Men det skulle vara obeskrivligt om jag vann.

Reply
Laurag

Kenza I adore you and your style and I think you’re doing an amazing jobwith the blog and IvyRevel as well. I’d be over the moon happy to get something from Ivy revel as I’m from Croatia and it’s not really that accessible here. Much love from Croatia:*
Laura

Reply
Emma Svärd

Sedan jag fick se att du skulle lansera en klädkollektion, visste jag direkt att jag skulle bli kär. Då jag fick se alla snygga kläder, föll jag precis som jag trodde men blev ganska snabbt ledsen då jag insåg att jag aldrig skulle kunna äga ett plagg pga min låga budget. Då jag inte lyckats få tag på något jobb, får jag leva på mitt lilla studiebidrag varje månad för att göra nöjen med mina vänner och köpa skolsaker, så jag inte får ett öre över till kläder. Jag har tappat räkningen sedan jag köpte ett plagg senast, och det är så tråkigt då jag verkligen vill vara den där självsäkra, lekfulla och spontana stadstjejen som du pratar om, men jag kan inte leva ut den fantasin pga jag aldrig har möjligheten att köpa kläder på det sättet. Att få vinna ett plagg ur eran kollektion hade varit så himla ballt, att få gå runt med ett Ivy Revel-plagg och bära det stolt. Det hade varit helt underbart och ett steg framåt för att utveckla den stil och person som jag är och vill vara. Kläder gör så himla mycket, oavsett om man tror det eller inte. Att bära plagg som gör så man känner sig snygg, gör mig så mycket gladare under dagen i allmänhet, och det tvekar jag inte på att er AW13-kollektion skulle få 17-åriga mig att känna.

Reply
Emelie

Världens bästa tävling. Vill vinna för att jag aldrig vinner sånna här tävlingar.Precis börjat studera på textilhögskolan i borås och vill verkligen känna mig höstfin! Har tyvärr inte samma budget som förut så att vinna denna tävling skulle vara en fin motivation i höstmörkret. Älskar din första kollektion och kan slå vad om att denna är minst lika grym!
Håller tummarna!

Reply
Gitta

“Fashion is a language that creates itself in clothes to interpret reality.” (K.L.)

And I would interpret my reality as well as my style with your clothes on as…

I ndependent
V ivid
Y oung
R ebellious
E legant
V isible
E dgy
L adylike

:)

Reply
Emma W

Åh, fan vad kul!! Jag skulle vela vinna för att jag avgudar din kollektion men har inte råd själv, då jag är en fattig student som bor med min ensamstående mamma som jobbar röven av sig varje dag. Skulle vara sjukt kul att få äga ett klädesplagg ur din kollektion, för allt är verkligen sååååå snyggt!

Gillade även facebook sidan :)

Reply
Paula Juhlin

Hej Kenza! Älskar dina kläder, skulle vara en ära att få bära dem innan kollektionen ens har släppts!! Hösten är den bästa årstiden att klä sig snyggt på och jag kan inte tänka mig något bättre än att få spendera den ihop med IvyRevel :)

Reply
Clara Edwards

Jag skulle vilja ha ett plagg ur den mycket troligt grymma AW kollektion för att jag vill visa hela världen hur grymt Modesverige är. Jag går på en internationell skola med över 90 länder (!!!) i Norge, och har därför för det första inte möjlighet att shoppa förrän i Jul och cravar just nu lite mode, och även för att något som är designat av en grym svenska är alltid en bra kulturgrej för att visa upp Sverige.

Reply
Mandy

Hi kenza!

After the ss13 ivyrevel collection I have no doubts that the fw collection will be as good (or maybe even better). My expections are just so high because of your great sense of style and eye for simplicity and detail at the same time. As fall is my favourite clothing season (although I miss the sun a lot in cold Holland), I would definitely like, no LOVE to add an Ivyrevel piece to my wardrobe. I cannot wait to see the whole collection! Also, I love a little mystery so I think this is a great way to give some lucky people the opportunity to win something great.

Thanks you!
My email adress: [email protected]

XOXO

Reply
Linn

Varför skulle man inte vilja vara först med att ha ett plagg ur kollektionen?! Tycker kläderna i första kollektionen var helt underbara! Så gissar på att även denna kollektionen blir lika bra. Vem älskar inte att få nya kläder? Skulle hur som helst bli galet glad. Tänker inte dra med någon snyft-historia eller något om att jag inte har råd, vilket man självklart kan göra. Min största anledning till varför jag vill bli först med att äga ett plagg ur kollektionen AW13 är att det skulle göra mig väldigt glad och jag skulle känna mig riktigt snygg.
Kram

Reply
Emelie :)

Hej Kenza! Jag skulle verkligen villa vinna ett av dina plagg eftersom jag kommer från en småstad i Finland och det skulle vara sååå coolt att bära ett av dina plagg :) har inte sett en enda person i Finland bära dina kläder än, men det skulle jag ändra på!

Reply
Felizia Höök

Hej! jag skulle så sjukt gärna vilja vinna ett plagg ur den nya kollektionen för att jag är helt övertygad om att jag kommer älska varenda plagg – beskrivningen låter verkligen som min stil! åh jag kan inte bärga mig :) har gillat på fb såklart ;) håller tummarna nu :) puss på dig Kenza!

Reply
Linnea

Det hade varit en ära att bära IVYREVELS höstkollektion. Jag brinner verkligen för mode och fastnade för eran sommarkollektion. Modets högsäsong är ju helt klart hösten så kan bara tänka mig hur snygg den måste vara.

Jag ska även flytta till Oslo snart och det hade varit roligt att bära dem där. Visa upp det för norrbaggarna lite!

Reply
Julia Tufvesson Holm

Jag vill bli den första för att jag tycker att IvyRevel kläderna är så enormt snygga men har inte råd med något plagg själv och när jag väl har råd så är det alltid slut i XS, min storlek. Jag skulle vilja äga någonting från IvyRevel och inte bara det, vara en av dom första som har någonting från den nya kollektionen :) Mer behöves inte för att en av mina små drömmar ska gå i uppfyllelse. xoxo Julia

Reply
Lisa

Har helt ärligt ingen bra anledning till varför jag ska vinna. Tycker om hösten, älskar hösten och alla kläder som kommer fram då. Om jag vinner blir det nog även mitt första nya höstplagg för i år. Kram

Reply
Vivian

In school there were many people who laughed behind my back about me and the clothes I wore. Just because it’s not “standard”. A good many times I came home crying… but I just said to me “it’s important that I like what I wear and not that they like it”. They only see me some hours a day, I see me all day long and I have to be happy with me and what I wear. Fashion is for me something different, something more than just to be not naked, haha. I love to dress every day something different because you feel every day a little different. Certainly, there are still people who don’t understand this attitude but today I’m a little bit stronger although it still hurts a bit.

I think, IvyRevel express such a placement of being yourself and not have to look like others want. I like this a lot. Btw I love the clothes especially you can wear it for partying with nice heels and a nice styling but its also nice to wear it every day.
I would be so so glad when I get the chance although certainly many of your readers have very good arguments, haha. But anyway please carry on this lovely way, IvyRevel & also you Kenza :)

Reply
Lovisa

Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett plagg ur er höstkollektion. Jag har just blivit av med jobbet, sökte in på en utbildning som jag verkligen ville gå, men tog mig såklart inte in! jag och min sambo har även ett hus tillsammans så behöver jag säga att det är lite snålt om kosing?
Att vinna ett plagg från Ivy Revel skulle verkligen pigga upp denna dystra start på hösten!

MVH Lovisa

Reply
Eda Guler

It would be the coolest! Firstly because you guys don’t send stuff to Turkey on your site unfortunately and secondly, since it’ll be more than a pleasure to wear something, knowing that my favourite blogger had something to do with it. :)

http://www.le-young.com

Reply
AMANDA

Har egentligen ingen bättre förklaring än att det hade varit jäkligt ballt att bli bland de första som får ett plagg!

Reply
Sara

Efter min andra graviditet trivdes jag inte alls i min egen kropp. Hela sommaren har jag gått i mina gamla trasor och gömt mig.. Men nu lagom till hösten då alla fina kläder kommer ut i butikerna, ser jag ut som mig själv igen, och till och med ännu bättre! :) Tråkigt bara att man blir värsta fattig på mammapeng, haha. Det jag önskar mig just nu är ett lite lyxigare plagg som hottar upp min lite småtråkiga garderob.

Reply
Alexandra

Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett IVYREVEL-plagg ifrån höstkollektionen, för att jag gillade förgående kollektion starkt, men fick tyvärr inte tag på något. Det jag specifikt gillade, var att det var så mycket fina “basplagg” som man kunde matcha på så otroligt många olika vis, men ändå kändes så pass unika att det inte var som vilken H&M-tisha som helst, liksom, och det kändes att det var en tanke bakom. Det var mycket snyggt, elegant och sexigt bakom det, vilket verkligen väckte mitt intresse. Det gör mig därför väldigt intresserad och nyfiken på kommande kollektion, också för att höstkläder är det mitt modehjärta brinner för! ♥

Reply
Jenna Laukkarinen

My motivation to win is that I’m a student in university. Student’s life is hard because you have to pay a lot of bills and there’s no money to go shopping with. I love clothes but unfortunately I haven’t been able to buy new ones for a long time because all of the other expenses.. Cood luck for your collections launch! I’m looking forward to see it!

Reply
Carmen

I am motivated to be one of the winners because IvyRevel is a brand that is so similar to my style. I feel that every design it is made for me like it says “CARMEN” in big letters. On the other side it would be such an honour to have a piece of the fall collection which, I bet, it would be incredibly awesome.

Reply
Natalia Jaber

HeJ!
Vill först börja med att du är en av mina störa förebilder! Du inspirerar inte bara mig utan många personer på olika sätt.
Varför vill jag vinna?
Jo, jag hade sett fram emot YVIREVEL riktigt länge, blev hysteriskt glad när det kom ut! Det enda negativa var ju att jag inte har så mkt pengar för att kunna köpa ett plagg därifrån.. Jag vet att denna kollektionen kommer att blir grym, därför vill jag vara en av de lyckliga som får äga ett plagg av kollektionen!
Kramar Natalia x

Reply
Alexandra Sjöström

Hej!
Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg då jag först och främst älskade er första kollektion och har en känsla om att denna kommer va minst lika grym. Jag har haft en jobbig period i livet de senaste och skulle jätte gärna vilja updatera min garderob med någon nytt coolt plagg. De skulle i alla fall få mig på bättre humör och vem mår inte bra av att ta på sig en snygg outfit och känna sig som världens snyggaste :)
Tack för en grymt bra och inspererande blogg!! :)

Reply
Helen

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna gör att jag tycker era kläder är väldigt snygga. Jag jobbar inom bygg, och skulle göra reklam för er inom det yrket också. Jag har varit med och tävlat så många gånger, men vinner aldrig. Ni skulle göra mig väldigt glad om jag vann.
Mvh / Helen

Reply
Martyna

Jag skulle vilja vara den första i världen att äga ett Ivy revel AW13 plagg för att jag tycker att jag förtjänar det.
Jag jobbar hårt för att lyckas med skolan, var iväg på stipendium i somras och jobbar hårt med min blogg. Och samtidigt så inspireras jag så sjukt mycket av dig! Även fastän jag inte kommer att bli modedesigner så inspirerar du mig väldigt mycket med hur du lyckas i livet och din känsla för mode! Jag tycker att IvyRevel kläderna är ursnygga och har väldigt höga förväntningan inför höstkollektionen, då jag litar på att du har tagit fram extremt snygga kläder.

“Jag vill själv utveckla modekänslan min
och det skulle hjälpa med en sak från kollektionen din.

Med ivyRevels kläder
Skulle jag vara snyggast i alla städer

Så låt mig nu få vinna, så att jag kan bära
Snygga kläder, dig till ära!”

Reply
karolina

Kenza,at the first I’m sorry for my english.It is not really good :( but I hope you will understand me ;) Why I want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece? Because I’m usually the last one who get any pieces from any new collections. I buy only on sale bc I can’t really afford to clothes in normal prices. But I love fashion and I love your blog.Your style is something that I can call as “my style” :) And I would be very proud wearing any staff from IvyRevel’s collection! Kisses from Poland!

Reply
Kajsa

Min klädkassa är för tillfället helt tom men inte lika tom som min garderob… Hade varit underbart att få hänga in ett IvyRevel plagg på en utav de tomma galjarna! Kram

Reply
Melli

Jag skulle gärna vara först i världen för att tänk att ha något på sig som man vet att ingen annan har just den stunden bara en själv och kanske dom andra 4 lycklig lottade vinnarna om de väljer samma plagg men även vara den första som har ett plagg från ivyrevels första höstkollektion någonsin, coolaste ever ! Men även för att den här sommaren har inte varit den lättaste för mig så de här kanske skulle muntra upp mig som ett plus på sidan ;) stor gillning för ivyrevel !

Reply
Lucile Ricourt

Hej Kenza!
När jag först hörde om att du skulle starta ett klädmärke blev jag helt upprörd av glädje. Vad skulle kunna vara coolare än att bära på Kenzas märke Ivyrevel? Inget antar jag! Tyvärr hade jag inte råd att köpa något plagg, men Gud vet hur mycket jag har drömt om det!
Jag skulle vilja vinna ett Ivyrevel plagg för att jag för det första antar att de kommer att bly ursnygga, och för det andra är jag fransk och skulle gärna vilja visa upp ditt märke för franska människor, ett land där du inte är extremt känd (tror jag)!
Kram till den bästa,
En drömmande fransk tjej

Reply
Shakira Harris

I would love to receive something from their line because I’ve never had anything glamorous in my life and I think I deserve it after all my hard work at my university. If I could I would love to treat myself but unfortunately I have other priorities. It’s nice to dream lol

Reply
Johanna W

Hej:) Jag vill jätte gärna bli först i världen med Ivy
Revel AW13 plagg. Jag ser framemot att få bära på fina höstkläder. Och älskar märket. Jag inspireras mycket av reklam och mode. Skulle bli överlycklig om jag blev utvald som en utav vinnarna. Kram <3

Reply
Lola

Hej,
Jag tror att det är en stor dröm för varje tjej att få vinna ett plagg från Ivyrevel. Desstom ett plagg från höstkollektionen då modet är som hetast. Hur coolt skulle det inte vara att bära ett plagg från er och säga i skolan jag är den första som bär ett sådant plagg. Mode är allt för mig, och om jag skulle vinna så skulle jag hittat den perfekta kombinationen. Förra kollektionen var så undebar, kan vara tänka mig hur bra denna kommer att vara. Såg kjolen du hade på dig på plåtningen, jag såg bara lite men det jag såg av kjolen var helt amazing. Jag tackar dig och hela din grupp för att vi alla fått en chans att tävla, nu håller jag bara tummarna och hoppas på att denna dröm uppfylls. Många kramar till dig Kenza:)

Reply
hanna

det skulle betyda jätte mycket att få bära någon plagg från ivyrevel, det skulle verkligen vara häftigt. vet att detta inte är någon bra motivering, men jag ger det en chans :)

Reply
Sylvia

Heeej!!
Min motivering är enkelt … Jag vill vara snygg klädd i skolan under hösten ;) och ännu bättre att det är Ivyrevel !!! Älskade din föra kollektion och är säker på att nästa kommer bli lika bra! Dessutom har jag aldrig vunnit något ;) så det skulle vara kul!!!!

Älskar din blogg!!!

Reply
Victoria Berg

Jag vill vinna främst därför att jag tycker att Ivy Revels kollektion är sjukt snygg. Även fast jag inte vet hur kläderna kommer att se ut i den nya kollektionen så vet jag att dom kommer att vara helt amazing. Speciellt med Kenza som är min stora förebild och en grymt duktig designer och fashionista. Jag är också väldigt intresserad av mode och älskar att uttrycka mig i kläder och sticka ut!

Reply
Crista

Hej Kenza!
Mot hösten brukar jag alltid börja klä mig lite mörkare och tyngre för att det passar in med höstkänslorna + att det är skönt efter en lättklädd och blommig sommar. Därför lät din beskrivning på den nya kollektionen mycket intressant! Jag har precis flyttat till Helsingfors. Ny stad, nya möjligheter – så nya kläder skulle inte heller sitta helt fel! Jag gillar de tidigare plaggen från IvyRevel hemskt mycket så därför tvivlar jag inte det minsta på att det här kommer att bli supertufft!
Tack tack!

Reply
Ida

Att vara en av de första att bära plaggen skulle vara så osannolikt grymt. Sedan starten för IvyRevel så har jag varit ett stort fan, följde instagram så fort det skapades och älskar kläderna. Sjukt taggad på höstkollektionen, oavsett om jag vinner eller ej så kommer jag bära era plagg i höst. Så att få vinna denna tävling skulle verkligen få mig att le!!

Reply
Fabiana

Hi Kenza :)
I want to be the first one who will get the chance to wear something from IvyRevel AW collection because I am a huge fan of yours for over 3 years now and I admire your personality, hard work and style so I believe that all of that reflects on your clothing line and makes it look so beautiful.
Lots of love,
Fabiana.
[email protected]

Reply
Annika

I really want to win one of the pieces of IvyRevel since I believe your brand is unique and shows your amazing taste in fashion. And since I’m from germany, I’d probably be one of not so many people that already know the amazingness of this brand and I would be happy enough to show it off to my country :)

Reply
Lovisa

Jag är egentligen en tjej med fötterna på jorden, jag trivs med mitt liv och det går bra för mig i skolan. Men att bo i Stockholm som ungdom idag innebär mycket press – på många olika sätt! Ett av dom är ditt utseende. Att se dina vänner gå i nya dyra märkeskläder, sitta och höra dom prata om att de ska köpa primeboots osv när man själv inte har dom pengarna, det tär på en på något sätt. Jag vet att man inte ska bry sig, för det är insidan som räknas. Men det är ändå en öm punkt. Att aldrig själv kunna köpa det där som folk säger “gud va fint” till. Så att få komma till skolan med ett snyggt plagg från IvyRevel i höst, hur bra skulle inte det få kännas? Att för en gångs skull stolt kunna visa upp sina kläder. Det skulle betyda såå mycket om jag blev en av dina vinnare. Självklart gillar jag facebook-sidan också, kläderna är ju riktigt ögongodis!

Reply
Clara

Jag skulle vilja vara den som vann ett klädesplagg från ivyrevel och få det hemskickat innan alla andra för att det skulle få mig att känna mig speciell. En känsla jag inte ofta upplevt eller upplever. Speciellt utvald och unik, sådär som jag egentligen vill känna mig hela tiden innerst inne men inte vågar stå ut och stå för det. Jag vill kunna sätta på mig den där tröjan, klänningen eller linnet och känna mig snygg. Självsäker och som om inget kunde stoppa mig, vilket jag tror är känslorna jag kommer känna. Ett klädesplagg som min största inspirationskälla har skapat, det kan ingen tacka nej till <3

Reply
H

ÅÅÅÅ VA KUL!!
JAG HAR VART MED TÄVLAT MÅNGA GÅNGER MEN HAR INTE SÅ TUR. JAG ÄLSKAR HÖSTEN Å HÖSTMODET ÄR DET BÄSTA! JAG VILÖ SÅ GÄRNA VINNA ETT PLAGG HADE KÄNT MIG SÅ COOL Å JAG BARA VET ATT JAG KOMMER ÄLSKA HÖSTKOLLEKTIONEN VA DET ÄN BLIR ATT VINNA SÅ KOMMER DET VARA DET BÄSTA. JAG VET DU HAR FLERA TUSENTALS ÄLSKARE!!
JAG HÅLLER VERKLIGEN ALLA TUMMAR Å HOPPAS VERKLIGEN JAG FÅR EN PLATS! HADE BETYTT SÅ MYCKET

Hade vart himmel å vinna ett plagg från IvyRevel

PS DU ÄR BÄST PÅ ALLA SÄTT KENZA ZOUITEN <33

Reply
Marloes H

Dear Kenza,

I would love to win a piece from Ivy Revel, because I am totally in love with your style. Every day I’m looking forward to new blog posts and when I get home from university, the first thing I do is allowing myself half an hour of reading my fav blogs. You have been my favorite for such a long time and I looove the fact that you were whatever you want to whenever you want to, which is very rare in my country (the netherlands). I would love to own an Ivy Revel piece, not only because I’m sure it will all be beautyful but also because I feel like I know the person behind the brand is a beautiful person inside and outside.

Love from the netherlands! xoxo

Reply
HannaK

Hej! Jag skulle vilja vinna ett plagg från IvyRevel, på grund av att jag tog ditt råd att – de svarta stövlarna från H&Ms Paris show collection är ett måste i höst! Och nu när jag köpt dem ( dubbelt så dyrt som i butik ), har jag inte råd med att köpa något fint att matcha dem med (

Reply
Maria

Med tanke på hur snygg den förra kollektionen var kan jag inte tänka mig hur grym denna kollektionen kommer bli. Inget kommer göra mig gladare än ett fint plagg från Ivyrevel i höstens regn och mörker. Förväntansfull tjej :)

Reply
Caroline

Dear Kenza,

I absolutely want to win an IvyRevel AW13 Piece, because
– I was totally in love with the last collection
– and didn’t had the opportunity to buy a piece of it…
– my wardrobe is screaming for a new beautiful item
– my boyfriend really would like to take me to dinner in an IvyRevel piece ;)
– I had no time and no money to buy new clothes in the last 5 months
– I have never ever won anything in my life
– the last weeks have been so exhausting that I could need looking forward for something enjoyable again
– I follow your blog each day and definitely appreciate your way of writing, dressing and living
– I REALLY would be the happiest person in the whole wide world!!!

Best wishes,
Caroline

Reply
Marta

Hey, Kenza. I would like to be one of the first ones because I think that Ivy Revel represents your style and personality, strong, confident woman who doesn’t let anything get to her, and that’s why this collection attracts me. Unfortunately, Ivy Revel doesn’t ship to my country, but I want to express my style, a mix of black&white, through your beautiful clothes. Only if I’m lucky haha :)

Reply
Kickan

Hej Kenza! Jag vill verkligen vinna ett plagg från eran nya kollektion för att ja, jag älskar dig, din stil och era kläder! Jag har inget plagg från ivyrevel, det är liiiite dyrt för mig och just nu har jag inte pengar till att köpa mig något fint från er (måste spara pengar nu). Jag älskar skor, kläder och mode och du är verkligen en insperationskälla för mig, jag liksom dyrkar dig (fråga min kille han blir galen på mig ibland av avundsjuka) så att vinna ett plagg ur eran nya spännande kollektion skulle vara så jäkla häftigt och underbart! Jag vet att detta inte är något speciellt, det finns säkert många fler som har det svårare eller skulle kunna förtjäna detta mer, men jag lovar dig, att jag med hela mitt hjärta, verkligen verkligen vill vinna och kommer i så fall bära erat plagg med stolthet och kärlek. Puss på dig vackra Kenza och hoppas du får en härlig dag! I love U // kickan

Reply
Kerttu

I would like to fit one of those 5 lucky ones in the world to own IvyRevel AW13 piece because I am not confident at all… but maybe there would be chance that your collection piece could bring out that confident, playful and spontaneous side of me because I know it’s hiding itself somewhere inside me. Right now I am that crazy age where you starting to figure life out, figure myself out and it is really cool to try different styles.

Reply
J

Min sambo skulle bli överlycklig om hon fick välja ett plagg ur höstkollektionen då hon är sjukt svag för dina outfits och modetips, make her day!

Reply
Abbe

Jag vill verkligen äga ett plagg från IvyRevel o visa omvärlden att jag kan stå upp o va stark o snygg i snyggaste plaggen som för tillfället existerar efter ett helvete till sommar med dåliga nyheter. Håller tummarna såklart så jag åtminstone kan få höra något bra men de som vinner är såklart värdiiga vinnare. Ta hand om dig kram

Reply
Chanthalangsy lamphone

Hello guys , i really Want and win this competition. I Love the new and fresh collection you created . When i see yoû´re outfit . I think damn i just Want to wear it . Yoû´re clothes girly and fresh make me feel unique and pretty. All clothes by YVYREVEL make someone so wonderful and i Want
To be a sparkle . This fashion , sober and i think all woman un the world CAN be this sparkle With this outfits . I Know That what i write is annoying, but i really Want like all the girls win. I love the name of the brand . The world REVE on the brand in french it means “DREAM” and that´s YVYREVEL give to me . The DREAM of fashion . Thank you to make this game . And congratulations before to the winners . Love you guys and big love for YVYREVEL THANK YOU SO MUCH .

Reply
Misery Melanie

Am from Sweden btw. Why I should win? Well it’s because I should, I gotta win, only this time and of course coz I wanna look super duper cool for once.

Good nite

Reply
Giorgia

Hi, Kenza! I’m nervous! I really loved your first collection, they were all beautiful and creative pieces and I think wearing the right pieces and being confident and comfortable in every situation it’s important and good for your person, especially because you choose those pieces and you decided to express yourself wearing them in a way that you prefer or you like the most. That’s why that would be amazing for me to have one of your pieces of the new collection in my closet. I’m more a winter person and I fall in love with winter collections every time they came out but having one piece of yours would make me happy and make me feel good because I know that piece is designed by a woman that loves her job and she’s confident with herself so she just want to make us feel the same way with what she created.
This sounds like a kind of a wish but that would mean a lot to me.. Kisses <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*