• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Dielleza

Hej Kenza!
Jag är en helt normal 19 årig tjej från en liten stad i Blekinge. Varför jag vill vara en av de första i världen är att mitt liv har inte varit en dans på rosor. Allt som jag velat ha har jag fått skaffa på egen hand. Mina föräldrar är skilda och många tror att jag lever världens lyxliv men jag jobbar, och inte bara för min egen skull. Utan för min familjs skull, ibland vill jag hjälpa min mamma betala elräkningarna, eller betala för maten. Att försöka underlätta hennes liv är min största prioritet och det har blivit mer och mer nu när jag har en lillasyster som börjar på sport mm. Då ställer jag upp och betalar för utrustning mm. Det är sällan jag köper mig själv något utan att jag kollar så att allt är betalt. Din första kollektion var så fin, men jag har inte pengarna till att lägga på kläderna. De pengarna kan jag ge till min mamma så hon kan köpa mer nödvändiga saker. Hade varit så skönt att för en gångs skull få något tillbaka, för jag tror på karma. Om den inte kommer nu så kommer den alltid senare. Man får vad man förtjänar. Om du är gullig så håll meddelandet anonymt, vill inte att hela världen ska läsa om mina problem när deras liv är perfekt.
Ha en bra dag underbara du! xo
ps. har gillat ivy revel på fb! :)

Reply
Jenny

För en tjej som jag så är stadslivet nytt. Jag flyttade från förorten till mitt i smeten i Slussen. Så att inte passa in är något jag känner ligger nära, men bet du vad? Det är ju det som är då härligt. Jag klär mig som jag vill, även om det är hip hop ena dagen med en grym graffitikeps eller om det är punkare med rosa hår och stora kängor så känner jag att jag kan vara mig själv. Överallt ser jag södermänniskor som alla ser exakt lika dana ut. Vad är det roliga med det? Med ivyrevels nya höstkollektion i garderoben så kan jag vara mig själv mitt i stan – bara lite snyggare!xoxo

Reply
Ida Sjödin

Jag har helt enkelt tappat inspiration och lust till att springa runt på stan och hitta nya kläder. Jag tycker det mesta ser likadant ut! Men jag litar stenhårt på ivyrevel och speciellt kenzas smak så detta kan inte bli annat än fullpott! Kram
+ har SÅKLART gillar fb-sidan redan!

Reply
Emma

Ja du…
Det hade rakt JÄTTE kul att vinna tävlingen och få ett valfritt plagg från
Ivy Revel. Det hade det verkligen!
Men det är inte lätt att hitta på en riktigt bra motivering till något man verkligen vill vinna och satsa på att åtminstone försöka vinna. Jag vill verkligen vinna för att jag älskar klädstilen och modet i Ivy Revel.
Hade kunnat köpa allt :P

Reply
Hedvig Burman

Hej Kenza! Jag skrev ett mail till dig i somras (tror inte du kommer ihåg men ändå) där jag berättade hur mycket jag älskar dig, din stil och IvyRevel. Skulle bli såsåså glad om jag vann eftersom jag inte haft råd med ett av dina plagg tidigare och jag tycker IR har SÅ fina kläder och kan bara tänka mig hur cool höstkollektionen kommer vara. Och jag är lite feg också, så skulle vara en bra start på att våga sticka ut lite. Skulle inte vara helt fel att få ett av sin idol heller haha. Du är så jävla stark och grym! Puss och kram :)

Reply
Clara

Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann. Jag älskar dig och din stil du är min förebild. Jag har läst din blogg så länge jag kan minnas. Varje kväll innan jag somnar ligger jag i sängen och läser dagens alla inlägg (oavsett hur sent det är) och får inspiration till olika outfits. Att få vinna ett plagg ur kollektionen skulle göra mig grymt glad då beskrivningen av själva kollektionen låter precis som min stil och något jag skulle använda ofta.
Kram Clara

Ps jag gilla sidan på facebook ;)

Reply
rebecca

Hej Kenza. Jag vill verkligen vinna denna tävling då ja tkr att alla dina kläder från din förra kollektion var super snygga och sexiga. Har följt dig under väldigt många år och tycker att du är en grym förebild. Tycker att dina kläder inspererar hur långt i livet man vill komma genom att vara driven och ha huvudet högt, även om man möter på motgångar och bara vill ge upp. Genom att få ett plagg från din nya kollektion som jag vet kommer vara grym (precis som den innan) så får ja oxå visa andra hur grym jag tycker att du verkligen är.
Hoppas verkligen ja får chansen att visa upp dina fina kläder till mina vänner och familj men kanske oxå till mina kunder (jobbar som frisör).
[email protected] är min email. Puss

Reply
Maeva

Why would I want to be the first to own (and wear) a piece of Ivyrevel AW13 collection? Well, this is the first time I have to justify myself on this, but I think it’s worth it. In fact, I follow you on your blog for about a year now and you became very inspiring for me. Very attractive, elegant but also cool and easy to wear looks. You are THE reference for me on the “blogosphere”. When you announced Ivyrevel was going to be lauched I stamped with impatience. Unfortunately, a few months ago there were two things that prevented the purchase of my dreams: my situation and the fact that I gained weight really fast after a treatment.It took away the taste to take care of me and to wear these things that I loved so much before. Recently, I stopped this treatment and I was able to regain confidence in myself and I can finally offer myself all these pieces that will help me to feel better about myself. And it is true that if I could win a Ivyrevel piece, I would consider it as a chance. Then I think I’ve said everything, so I hope to be selected =) Maeva (France, 20yo and still not very good in english ;) Thank you!

Reply
Hanna

Hej Kenza. Ja asså den främsta anledningen till varför jag vill vinna är väl för att jag tycker kläderna du designar är sjukt jävla snygga. Ja, det var väl det. Inte så haj på att motivera varför jag är bäst, osv, så detta får räcka. Puss

Reply
Chanthalangsy lamphone

IvyRevel the DREAM of all girls sorry i write YVYREVEL !!! THANK you guys !!!

Reply
Daniella

Jag skulle vilja vinna av flera olika anledningar, men bland annat för att förra kollektionen var grym, men det här låter mer som något i min stil. Älskar hösten, så att få bära något från Ivyrevel när höstmörkret tränger sig på hade varit drömmen. Du är även någon som alltid har inspirerat mig, både stilmässigt och när det kommer till att man alltid ska stå på sig, skita i vad andra tycker och vara sig själv. Det behövs fler som dig där ute, Kenza. Du är en kick-ass förebild som visar att ingen är perfekt, men att det är helt okej och att man duger precis som man är. Har följt dig ända sedan din TH-period (jag hade förövrigt min samtidigt, hehe) och det är så himla kul att se att du fortfarande verkar vara samma jordnära, sköna tjej som du var då.
Om jag hade vunnit så hade jag burit det plagget med stolthet, för att för mig så hade det stått för samma saker du står för: var dig själv, ta ingen skit. För de som verkligen bryr sig tycker om dig precis som DU är.
I vilket fall som helst ska det bli askul att se hur kollektionen kommer se ut!

Reply
Mathilda

Det vore så jäkla grymt att vara först att få bära ett plagg från kollektionen. Sedan jag blev lämnad av min kille har jag bestämt mig för att leva mitt liv och följa mina drömmar. Sagt och gjort, jag har bokat resa till London och ser fram emot en sommar i Miami med min fina vän som stod vid min sida trots att kärleken gjorde mig blind från resten av världen. Och hur GRYMT vore det inte att strosa runt i London i höst som i ett plagg som symboliserar precis den tjejen som så länge gömt sig men numera vill blomstra ut och bli stakare än någonsin – den självsäkra, spontana och lekfulla stadstjejen som vågar vara sig själv.
Skulle vara så jäkla kul Kenza!
You go girl!

Reply
emma löved

Jag vill vinna denna tävling för att jag är en modeintresserad tjej, eller snarare en tjej som gillar att utrycka den hon är i kläder. Så coolt att endast kläder kan utrycka en personlighet och inspirera människor, precis som konst.Dock räcker inte pengarna till, och att få äran att vara en av de första som bär ett ivyrevel aw13 plagg skulle vara en dröm!

Reply
Katrine

Jeg har likt facebook siden deres nå!

Grunnen til at jeg vil så virkelig vinne dette er fordi jeg virkelig elsker IvyRevel. Dere har så vanvittig mye fint og jeg liker det meste av klærne deres. Problemet mitt er at jeg for tiden sliter med økonomien og har ikke råd til nye høstklær. Så det ville vært supert for meg nå og kunne vunnet dette og ikke minst morsomt! Da får jeg bare et nytt høstplagg og det beste med det er at det er ifra IvyRevel. Dette har jeg så lyst til å vinne! :-)

[email protected]

Reply
Filippa

Vinner aldrig något och hade varit helt Amazing att få vinna något så pass stort som detta är! Älskar verkligen kläderna IvyRevel tagit fram och är så taggad på AW13 kollektionen! Mode inspererad som jag är vill jag verkligen vinna denna tävling, jag känner på mig att kollektionen kommer vara super snygg!

Ska spara pengar till en semester i jul och därför hade jag inte tänkt köpa något i höst, därav hade det varit perfekt om man hade vunnit hem ett nytt plagg i garderoben helt gratis.

Lycka till med kollektionen och allt annat! Kram <3

Reply
Josefin

Hei hei!
Jag skulle så gärna vilja äga ett alldeles eget IvyRevelplagg, en plagg som var bara mitt, som jag kan bära lika snyggt och stilfullt som du bär dom. De skulle vara som en dröm gick i uppfyllelse. Jag tror att det plagget och jag skulle passa lika bra ihop som den perfekta skärpet och väskan matchar varandra och gå ihop lika bra som mode och paris gör. Så snälla Kenza gör så min dröm går uppfyllelse!
Tusen tusen kramar från mig

Reply
Amani

Hej kenza ♥ Jag älskar din blogg och allt du gör. Inte något av dina tidigare plagg har varit “mindre fina” än de andra. Alla har varit så snygga, vart man än vill bära det är det som om de är gjorda för det ögonblicket. Jag litar på dig och vet att även dessa nya plagg kommer vara väldesignade. Jag är 14 år och har därför inte haft råd att köpa/få det jag önskar mig för ofta, men hoppas nu på att jag kan få mig ett ivyrevel plagg. Du är en inspiration. Skulle bli mycket tacksam :)

Kramar
Amani

[email protected]

Reply
Alice Holmstedt

Jag skulle bli överlycklig över att vinna ett plagg från Ivy Revel, och att få vinna hela 5 stycken skulle göra hela min värld! Tycker att kläderna är så snygga och dessutom välgjorda, och beundrar verkligen dig som lyckats komma upp med alla dessa fina designer helt själv. När det är du som står för varumärket vet man även att kläderna är tillverkade på bra villkor. Dvs kan man bära kläderna med stolthet! Jag har självklart gillat facebooksidan för länge sedan :)

Reply
Estelle Olsson

I think that Ivyrevel would be helpful
Making me more playful
Girls like me have their problems
Lack of confidence or all this messed up emotions
One piece from Aw13
Will help me look at myself in a another way
Because in a country full of ideals
Everybody need a compliment for being yourself

Finding yourself, be yourself, wearing the best a woman can wear, Ivyrevel.

Att vinna ett plagg från Ivyrevel skulle få mig att må bra. Varje dag jag skulle använda plagget så skulle jag känna mig så speciell med kunskapen av att jag var en av de tusen tals. Att jag var en på miljonen som fick denna chansen, tog den, och vann.

Reply
Anemone Callman

Hej Kenza! Du ska veta vilken sprallig känsla och panik jag fick i magen när jag läste detta inlägg. Det är klart att man vill vinna en sådan här stor tävling, över hela världen, ganska så jättecoolt skulle jag vilja kalla det.

Jag skulle bli så lycklig, minst sagt, om jag vann denna tävling. Jag är en självsäker tjej på 17år som är bosatt i lilla Dalarna. Jag har min egen stil. Älskar att matcha och rota i våran långskrubb här hemma, där vi har en hel drös med kläder från mammas uppväxt, så coolt att kläs i mammas tonårskläder.

Jag har haft det svårt mellan årkurserna 7-9 då jag inte riktigt visste vem jag var eller ville vara. Men såklart, vi tonårstjejer nojjar så himla mycket och jämför oss med andra tjejer, det vet vi alla att alla gör någon gång i livet. Jag har insett att man måste älska sig själv. Man ska vara nöjd över sig själv och acceptera sitt utseende och framförallt personlighet. Man kan komma så sjukt långt med ett bra förtroende och ett leende på läpparna. Precis som du, Kenza.

Nej, nu ska jag berätta varför jag vill vinna denna tävling. Jag tycker så himla mycket om din blogg Kenza och jag har läst den i hur många år som helst. Kommenterar en hel del, gillar dina bilder och din jätteduktiga fotograf som framför allt är din man. Jätteduktig är han. På tal om ingenting, förut när jag jobbade på dagis så var det en liten tjej som var hur lik dig som helst, jag såg på henne att hon skulle kunna bli en känd bloggare i framtiden.

Och till slut vill jag bara säga att jag är en väldigt flitig bloggläsare hos dig, Kenza. Jag hade gjort så mycket för att kunna träffa dig. Vart så besviken när du åkte till Frankrike, Nice, precis en vecka efter jag hade varit där. Tänk om jag hade mött dig där. Det hade varit helt awesome. Jag hoppas att du mår bra och du ska veta att jag ser upp till dig. Kram på dig, du är som en förebild. Jag driver nämligen också en blogg. XOXO

Reply
jennifer

I know i would love to be one of the winners of this competition because you have such incredible style and i know that this collection would be just as wonderful honestly i am so excited to see the clothes and i really hope it can sale across canada :) love you !

Reply
Terese

Jag skulle vilja vinna ett plagg, både för att jag varit otroligt imponerad av alla dina designer under våren och för att det är ett märke som jag känner att jag kan stå för med tanke på att det är du som är skaparen bakom det. Hade det varit till exempel BB som lottade ut något hade det självklart varit kul att vinna också, alltid kul med priser, men det hade inte varit något som jag stoltserat med då jag och hon (vad hon antyder på bloggen) verkar ha vitt skilda åsikter i mångt och mycket och tycker inte att hon är en bra förebild för de som läser hennes blogg. Att du som stor bloggare, bland mycket annat positivt, kan skriva att det borde vara självklart att en är feminist tycker jag är underbart. Så, det hade varit jätteroligt att vara en av de första att bära ett plagg från IvyRevel’s AW13-kollektion!

Reply
Tuva

Hei Kenza! Jeg vil være først i verden med et IvyRevel AW13 plagg fordi for meg representerer du girlpower på en veldig ny og forfriskende måte, og det syns jeg klærne du designer også utstråler! Og jeg er all about girlpower, så jeg tar gjerne med meg en liten dæsj av den attituden med meg videre på min ferd :D

Reply
isa

Hej Kenza. Jag önskar att jag skulle få vinna ett plagg ur eran nya kollektion från IvyRevel för att jag förtjänar verkligen ett för mig exklusivare plagg eftersom jag ej har råd att köpa sånna, jobbar man som undersköterska inom vården så har man ingen topp lön =) ibland unnar jag mig, men så mycket annat går före.
Så, jag hoppas verkligen att jag kan få vinna detta plagg. Kram på dig.

Reply
Nelly Kvist

Jag vill vara tjejen som är självsäker och spontan,
tjejen som folk kastar ett extra öga efter på stan.
Tjejen som kombinerar tuff och kvinnlig i balans,
tjejen som lever i nuet och ingen annanstans.
Jag vill ha ett plagg som gör mig fin från dag till kväll,
och jag vet, med säkerhet, att detta plagg finns hos IVYREVEL.

Ta hand om din Kenza. Hoppas att allt löser sig med familjen och tänk framåt. Du är stark och en förebild till oss alla.

Kramar,
Nelly Kvist

[email protected]

Reply
Pia

Dear Kenza,
I found your blog 3 years ago when I was a teenager, totally unoriented, in the middle of my self-discovery. Your blog allowed me to get an insight into a great personality, you. You just live your life, do what you want,say what you think and wear clothes you like, you’re not a fellow-runner of fashion , you make fashion !I hoped that someday you will create your own fashion, so everyone could wear a little bit of Kenza’s personality. You are so open-minded,so individual, so unique..SO REAL ! And you don’t give a fuck ’bout what stupid people say and those traits are reflected in your designed clothes. I would be so happy and proud to spread your fashion in Germany and show our girls how to rock and to express themselves.
Sorry for writing a novel, but there were so many thoughts I had to write in words, haha

Thanks for reading and I hope that I convinced you of how great your fashion is !

:-* Kind regards, Pia

Reply
Frida

Jag vill vinna ett plagg från IvyRevel då hösten är modets årstid och en tid till förnyelse. Då jag har sjukt ont om pengar efter ett år på en dyr skola i Danmark, min första lön kommer först i slutet på oktober och dessutom har en pojkvän i Danmark som ska besökas, blir det inte en enda krona över till nöje. Min vardag består just nu av heltidsjobb, helgpendling till Danmark och träning. Min motivation inför hösten skulle höjas ett litet snäpp om jag fick förnya min garderob med ett plagg från IvyRevel!

Reply
Frida

Jag tävlar i en nära väns ära. En tjej på 22 år som blev mamma till en underbar flicka i lördags. Hon har haft en extremt problematisk och psykiskt påfrestande graviditet och pyret såg till att hon gick upp 23 kg. Hon har hela tiden pratat om att beställa fina plagg, men velat vänta tills efter graviditetet då hon innan känns dig stor och ful. Men då tänkte jag nu när pyret är i världen och hon är på gång med sin resa mot mindre kilon så finns de väl ingenting som motiverar så mycket som de där fina plagget hon kan bära och känna sig riktigt fin. Så de skulle värma mycket i mitt lilla hjärta om jag var den som fick ge henne detta! <3

Reply
Julia

Jag skulle älska att vinna ett sånt plagg för att jag verkligen har följt eran utveckling från dag 1. ända sen jag såg Ivyrevel kollektionen blev jag kär. jag ville ha allt. Just nu har jag 3 plagg från er men mer kommer.
Jag skulle se till att ge reklam för eran hemsida till alla mina vänner som också skulle älska kläderna som finns här. dom skulle beställa allt. Kenza du är min förebild, du har hjälpt mig genom mycket med dina ord, du har gett mig en positivare syn på livet att man verkligen kan lyckas bara man kämpar och det är de jag vill visa på andra att jag har förändrats pga dig. du är verkligen underbar och fin. min största dröm är att få träffa dig och prata och berätta allt du har hjälpt mig med.

Reply
Saga

Vilken beskrivning på nya kollektionen för de är exakt så jag känner, att jag måste börja klä mig för de jag gillar och sluta vara så “feg” för vad folk kommer tycka. Skulle köpa en jacka häromdagen som är lite udda men sket i de men nu är det fan skärpning + att jag har börjat hårdtränat, im back! Nu är de dags att bli den självsäkra Saga igen! Därför vill jag vinna ett plagg från Er kollektion! Puss & kram :D

Reply
Michaela Holmgren

Mitt absoluta favoritplagg är min jacka från jofama by kenza nummer 10 och jag är helt övertygad om att vad det än finns för fina plagg i din nya kollektion kommer det bli en ny favorit! Tycker jag är dålig på att prioritera just snygga kläder som jag själv känner mig fin i. Det är lätt att dra på sig en halvful tjocktröja och svarta jeans varje dag även om det inte alltid speglar vad jag känner just den dagen, extra jobbigt när man går i en skola med mest tjejer som alla har snygga märkeskläder haha. Sen är ju såklart sen stor anledning till varför jag just vill VINNA ett plagg för att jag har 1500 kr att röra mig med varje månad då jag fortfarande går på gymnasiet. Jag skulle bli sjukt glad om du valde mig! Puss :)

Reply
Kevi

Hej Kenza<33 Jättesnällt av dig att göra ytterligare en tävling om Ivyrevel. Fast nu den nya höstkollektionen som jag längtar att se, även om jag vet att jag aldrig har råd med något så fint och snyggt :(.
Jag vill vinna en av er Ivyrevel AW13 plagg eftersom jag jättegärna vill ha ett fint plagg till hösten. Jag har sedan evigheter tjatat på mamma om att jag velat ha en Ivyrevel plagg, men tyvärr så har vi inte tillräckligt med pengar så att jag kan köpa något så fint och dyrt.
Men Gud vad jag var kär i er första Ivyrevel kollektion, OMG vad fina plagg ni hade. En dröm är att ha en Ivyrevel plagg i garderoben :), och höstkollektionens Ivyrevel AW13 är mer än bara en dröm… Börjar att dregla av att ens tänka tanken på det, tack snälla du för att vi får chansen för något sånt här. Älskar din blogg och du är en väldigt inspirerande person för mig :*.

Sorry, men jag har ingen Facebook, fast jag har gillat er Facebook-grupp med min brors Facebook som har e-mailen:([email protected])
Åå vad han kommer att bråka med mig efter detta haha men som sagt: You gotta do what you have to ;).
Tack en än gång Kenza för att vi ens får en sån här möjlighet, and just so you know, I love you<33 :* :*

Reply
Matilda

Jag vill vinna främst för att älskar när det dyker upp såna här tävlingar (även om jag aldrig vinner haha). Men självklart även för att jag älskar Ivy Revel och förra kollektionen var så söt. Jag hade blivit så himla positivt övveraskad om jag vann då jag är ganska begränsad ekonomiskt och kan inte gå och köpa saker när jag vill. Så att få vinna hade helt enkelt varit grymt och äran att vara först i världen med att bära plagget hade varit ännu grymmare.

Reply
Cecilia

Att vara lite överviktig är minst sagt ingen lätt match när det kommer till kläder. Att våga chansa med att internetshoppa är tyvärr inget som sker ofta, då det mest känns som bortkastad tid och pengar. (Plus att det ju fan tär på en att varje gång bli besviken). Det hade varit ball att få chansen att prova nåt från din kollektion och kanske få lite självförtroende tillbaka för att våga mig på mer internetshopping i framtiden.

Lycka till med allt i framtiden! HAJ!

Reply
Sabrina

jag skulle verkligen älska att få bära eran nya kollektion först! ni har så sjukt fina kläder och det vore sjukt grymt att få bära något som en super fin tjej har designat! :)

Reply
Sandra

Jag skulle vilja bli först i världen med att äga ett IvyRevel AW13 plagg för att det skulle vara så otoligt coolt och för att jag har aldrig ägt ett IvyRevel plagg någonsin eftersom att jag inte har råd med att beställa kläder som är någorlunda dyra till mig själv för att jag är 17 år och min familj har inte så mycket pengar och så har jag inget eget jobb. Jag har även läst och följt din blogg hur länge som helst och älskar det du gör. Du är en stor förebild för mig och många andra. Och jag skulle bära plagget med stil och jag skulle förmodligen använda plagget hela hösten och vintern :). KRAM

Reply
Emma Öholm

När sånna här tävlingar kommer upp känns det inte sant. Jag är tjej på femton år, och som ni förstår så har jag inte alla pengar i världen. Jag älskade SS13 och hade önskat så att jag hade kunnat beställa hem ett plagg eller två. Och om jag känner er rätt så kommer eran AW13 vara precis lika perfekt och felfri. Ivy Revel har en speciell stil som jag tycker håller på tränder men samtidigt går som egna väg. Jag hoppas verkligen jag är en av de överlyckliga 5 som får nöjet att vinna denna fantastiska tävling! Och bara att få se grejerna före alla andra är ju som ett extra pris! ;)

Reply
Dalija

Förra kollektionen var ju hur grym som helst! Det säger ju sig självt!

Iallafall, det räcker med att säga att man vill se fierce ut i höst och shit vad det skulle pigga upp om man kan få rocka något av dina plagg! Skulle vara så otroligt tacksam om jag skulle vinna.

Puss och kram, keep doin the great work! You go girl!

Reply
Annié

Vill börja med att säga att jag älskar din blogg från topp till tå!
Jag diggar starkt budskapet bakom kollektion. Att våga vara sig själv! Det måste vara en av de finaste egenskaperna att ha och ibland kräver det mod och jag skulle säga att jag absolut alltid är mig själv och jag vill mer än gärna ha kläder som återspeglar det. Jag vill att mina kläder ska visa samma mod som jag har på insidan. Med det sagt hoppas jag verkligen att jag skulle få chansen att få bära dina kläder och jag är otroligt förväntansfull på hur kollektionen kommer att se ut!
Ha det bäst, kram Annié

Reply
Matilda

Jag vill vinna ett valfritt plagg ur Aw13 för att känna känslan. Tänka att vara FÖRST med ett Ivyrevel plagg?! Dröm! Särskillt höstmode är något som jag verkligen älskar, och jag tror inte min höst-garderob kommer bli fullbordat utan ett Ivyrevel där! Puss och kram ha det bra!:))) (dubbelhak-smiley :)))) )

Reply
Frida Andersson

När kvalité och snygg design får råda,
Så väljer jag Kenza och Ivyrevel som står för båda.
Att hitta kläder man vill ha är inte lätt,
Men era plagg känns för mig väldigt rätt.
Därför skulle ni göra mig så himla glad,
Om jag fick ta en outfit från Ivyrevel på promenad.

Reply
Ida

Jag har nyligen lagt om min livsstil och börjat med både träning och bättre kost. Detta har lett till både viktnedgång och fastare kropp = alla kläder är för stora! I höst vill jag kunna gå ut på krogen och ragga med min nya snygga kropp och då med ett plagg som passar mitt nya jag!

Reply
Cajsa

Varför vill jag bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg? Blev sjukt glad och överraskad när första kollektionen släpptes, inte för att jag trodde att ni inte skulle lyckas men det blev ju sååå himla bra! Lyckades skrapa ihop pengar till en top och som fattig student skulle jag bli överlycklig om jag kunde få ett plagg från denna kollektion också, är så taggad! Kram, ni är bäst

Reply
Sanna

Grattis till ännu en kollektion!! :) Jag gillade verkligen din förra kollektion men hann dessvärre inte beställa hem något innan toppen jag ville ha tagit slut. Så är det när man inte får tummen ur röven. Har aldrig vunnit utlottningar, men vad fan.. vi testar. Puss och kram

Reply
Joselle Jensen

Hi, my name is Joselle, live in Sarpsborg, Norway.
You being one of my biggest inspiration at 17years of age, my fashion sense has not always been the same, in fact, its still changing. Hence having a constant change in my wardrobe, my confidence in what I like and what looks good on me is magnificant. Therefore, I would be the perfect person to portray your new collection to both friends and family. With how you described your new collection will be, confident, playful and spontaneus, it couldnt be more like my characteristics and fits really well with how I am in person.

So I hope you do give me a chance to be 1 of 5 lucky winners!!
–btw, if you have time, please take a look at http://www.kinbazar.com, its my friends blog :)
Have a good day,
xoxo, Joselle

Reply
Jenny

Jag vill vinna för att jag verkligen vill ha ett IvyRevel plagg! Skulle känna mig så chic , cool och mode rätt i den. Sticka ut och kunna säga “Det här är ifrån IvyRevels kollektion!”. Brukar alltid kolla hemsidan för att jag så gärna vill ha kläderna, men tyvärr är dom så dyra för mig! Har inte råd med att köpa något :( så enda sättet för mig att faktiskt få något ifrån IvyRevels kollektion är att vinna! Kläder beskriver mycket hur man själv är och ifall jag vinner kommer jag känna mig hetast i stan när jag går runt i plagget. Så skulle det kännas skit coolt att få ett mejl ifrån dig och det står att man vunnit och ska få välja ut ett plagg! Gash blev SÅÅÅ taggad nu att vinna!! Men som sagt: vill verkligen ha ett plagg ifrån nya kollektionen! Sommar kollektionen var skit snygg och då måste ju nya kollektionen bli snyggast i världen!! Vill vinna så jag kan Bli örebros bäst klädda ;)

Reply
Mimmi

Varför man vill det är egentligen en väldigt dum fråga då alla i hela världen skulle vilja va en av de första att ha ett plagg, vare sig man är tjej eller kille! Men min motivering är helt enkelt att med min ekonomi har jag ej råd att köpa någon utav Ivyrevels många fina plagg… Och att jag är lite blyg vad det gäller att uttrycka mig och det känns som en bra start att börja bygga upp det självförtroendet och helt enkelt fylla på min garderob ännu mer!!

Reply
Isabella

Om en månad blir det flytt från Helsingborg till min pojkvän, min engelske pojkvän. I England. Denna stora omställning, som jag självklart inte insett ännu ska ske, känner jag att jag behöver all boost jag kan få! Jag behöver lite skinn på näsan, lite attityd och det där extra som gör att jag ska klara mig an alla utmaningar jag kommer stöta på i té-landet. Vad vore då inte super om jag kunde visa upp mig i snygga IvyRevel AW13 och få känna mig på topp med attityd som jag lär behöva utanför Sverige, som svensk, i Plumouth? ;)
Kram på dig!
Bella

Reply
Jeanett

Jeg vil være først i verden med et IvyRevel AW13 plagg for at jeg har sett den gamle kolleksjonen, og elsket den virkelig, og har derfor stor tro på at høstens kolleksjon er like bra, – om ikke ENDA bedre!
Jeg er også fra Norge og kommer til å tipse alle mine venninner og follk som kommenterer mitt fine plagg fra din kolleksjon om deg, og din kolleksjon. Dette vil kanskje gi deg noen flere norske kjøpere også.
I tilegg, vil jeg bare si at du er en sinnsykt stor inspirasjon Kenza! Utrolig vakker og snygg!! Stå på :) heier på deg!
Nå skal jeg også gå å like deres FB-side! :)

Reply
Allie

If the new collection is like a little part of SS collection, I want it all! And you know the sooner the better!

Kisses from Spain :*

Reply
Sofia E

Jag vill verkligen vinna för jag älskar era kläder och design. Ni har de bästa kläderna någonsin och jag skulle svimma om jag vann, jag tycker du är en jätte bra förebild för alla tjejer världen över . Jag vill köpa varenda plagg kläder som finns på eran hemsida ( men jag har inte nog med pengar, hehe). SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA VÄLJ MIG!!! ❤❤❤❤❤❤

Reply
Morena

Hey Kenza! I’ve been reading your blog for a while now and of course I’m fascinated with your fashion style,your great looks and everything! But to me the most fascinating thing is that you’re only 22 years old and you have acomplished so much in your life already… I’m just a year younger than you but I still have college to finish,then hopefully get a job and start living like you are :) Just don’t let the bad things in your life get you down, you have people that love you and you should be focused on them ;)

And now, I should motivate you to get the first piece of IVYREVEL haha :D Well,the first thing is,I’m from Croatia and that brand is not available here so it would be great to wear something nobody has in my town. And second, I need a piece of chlothing that says that I’m more confident than what I really am…The school is starting very soon and usually it’s hard for me to meet new people so I would like something that will attract people to get to know me :P

Bye,and stay beautifull as usual :)

Reply
Nandie

Helt seriöst så skulle jag bli överlycklig! Älskar din design på kläder!
För de första så är jag impad av hur grym du är, och för det andra så har du verkligen jobbat hårt för ditt nya klädmärket, och verkligen lyckats! Och för det tredje så vore det faktiskt en ära att få bära ett plagg som en förebild designat! Lots of love <3 / Nandie

Reply
Evelina

Jag levde i ett förhållande med en man som misshandlade mig under 3 års tid. Lyckades lämna honom och han har idag besöksförbud.

Står idag med skulder och anmärkningar som jag fick då jag var godtrogen nog till att stå för diverse saker för honom.

Har inte kunnat köpa ett nytt plagg under dom två åren som gått då jag lever på minimum. Jag studerar nu till polis och är färdig nästa år.

Tack / Evelina

Reply
Emma

Ååh!! Min motivation är att kunna föra vidare ditt budskap med att inspirera. Med andra ord, Du inspirerar mig, din klädstil är vacker, jag får vara först med att bära något fint ur din kollektion och därav inspirera vidare till andra! Kram finaste Kenza! <3

Reply
Rose

It’s great to have someone that inspires you.. when i have a clothing crisis, you are my hero: I go to you’re blog for new inspiration. A few months i discovered IVYREVEL. its a great site and i felt in love with some pieces, especially the black leather jacket designed by you! The clothing is Fresh, Young and Fashionable! All the things that i like to wear!

Reply
linda

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna, skulle vara en fin 25-årspresent till mig själv, fyller i oktober :)
Kram

Reply
Ash

Contests are a part of everyday life, whether we wish it or not. Which employee does the boss like the most, who lives in the best neighborhood and how many friends do you have? They’re all contests without a price and for someone to win, someone has to lose. It’s life and every day we both win and lose.

As for contests with a price they’re more often than not based on skill, those that aren’t are based on luck. But that’s not really true is it!?

There will always be the contests where you have to convince others that you deserve to win. These contests are most common when it comes to commercials, motivate why you should win a product and you might get it. I dislike these contests and I’ve never entered one, not because I don’t want the product or disapprove with the company but because I can’t think of a single reason why I deserve to win.

I have no real problems or recent accomplishments and I don’t want the product bad enough to buy it even though I can afford it. These are the three most important things when it comes to how much you deserve to win, at least if we are to believe the companies which make the contests.

If I deserve to win it’s either because my life sucks and the only thing that can save it is this particular product, I studied really hard and just graduated on top of my class and that is why I should be awarded with this product or I really want it but can’t afford it. It’s tricky when none of that applies to you. But do these things mean we deserve to win?

I honestly don’t think so. Because there are no particular skills involved we deserve to win or lose just as much as everyone else. If these companies were to change the question to “why do you want the product?” I’d enter without a hitch, because we all know why we want things.

To summarize we all deserve to win sometimes but don’t make us think about why. It’s too hard to figure out why i want this. maybe, just maybe because i want to be apart of your life. i would be wearing something my idol made. that would make my life.

/Sam.

Reply
Amanda

Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett IvyRevel AW13 plagg eftersom jag inte haft en krona i sommar till att shoppa alls, och nu när jag får bidrag så måste jag köpa nödvändigare saker än kläder. Så det skulle vara riktigt kul att få vinna ett nytt plagg till min garderob som behöver fyllas på!! :)
Jag har gillat facebook sidan, som ett pluss i kanten. Kram!

Reply
Fati

Hej Kenza! Va kul att man får vara me att tävla om något super häftigt! Självklart önska jag mig vinsten :D

Jag tycker att jag ska vinna eftersom jag alltid velat köpa något från ivyreals collection! Och aw13 skulle var jätte kul att få välja ett plagg där! Skulle vara väldigt tacksam om jag var en utav dom lyckliga vinnarna som först ut får plagg därifrån :D

Reply
Lili

the last time I wrote about 20 long comments :(

and I ordered 2 times at ivy !! <3

this time It will be short:

I would make me SO happy!!!

Lili

Reply
Mikaela

Det är genom kläder jag får en chans att uttrycka mig och den jag är, dock så har jag inte riktigt hittat min egna “stil” än, vilket gör mig… Ofullständig, på något sätt, haha. Oftast så kör jag full-on copycat på bloggare som jag ser och tänker “damn, så vill jag också klä mig…”, fast då blir det ju inte riktigt MIN stil, för det är ju bloggarens… Blir det här superkomplicerat nu?Haha, jag har helt enkelt bara svårt för att hitta inspiration och kunna använda det till att skapa något eget och inte nått som någon redan har.
MEN om jag däremot fick chansen att välja något exklusivt, något som ingen i heeela världen har hunnit haft på sig, men som jag ändå vet att freaking Kenza Zouiten (!!!) var med och designat, så får jag ju det bästa från två världar! Det är något skitsnyggt som vilken tjej som helst vill ha, men det är fortfarande något som jag (och bara jag!) plockat ut!

Reply
Sanna

Hej Kenza! Jag skulle vilja bli först i världen med ett plagg från höstkollektionen då jag inte hann köpa något från förra kollektionen innan jag fick pengar till det jag ville ha. Det skulle vara awesome att få bära ett av plaggen som jag tror kommer vara snyggast i höst! Ha det bra, kram!

Reply
Anja

I believe I should win
The clothes noone has yet seen
Because it’s unique and great,
And I would look amazing wearing it on a date!
Shirt, pants, skirts or dress
Doesn’t matter, everything will impress :)

Xoxo from Croatia
[email protected]

Reply
Andrea Munoz Ibanez

I would love to be the first one to own a IvyRevel AW13 piece because I feel that you, Kenza, are such a great role model for all girls and women in the world.
Since I follow your blog you have shown me that you have fantastic human values, being generous and loving with all your fans, sharing with us how you feel everyday, making everybody smile with your attitude to life, which sometimes not treated you as you deserve.
You are so strong Kenza and all this is reflected in your work. I would love to wear one of your pieces to feel like I’m like you, that I can do whatever I set my mind even those days when everything seems so dark.
Never forget that hard work is always rewarded and I’m sure that life has great things prepared for you.
Lots of love from a Spanish reader! <3
Andrea

Reply
Manuela

Hi Kenza!
I’m Manuela from argentina the end of the world, in my country is so difficult to get into fashion and trends because we are always too shie And in the streets they are too much people talking about you And how you dress. I think this is a very good opportunite because i need i want And i live for fashion. Thanks to you because to you and your blog! Wish me luck
Ps: in my coment i didnt talked about ivy but i want this oportunity more than anyone!

Reply
Jasmine

Varför skulle jag vilja bli först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? JO för att IvyRevel kommer bli stort. Detta är bara början! varenda plagg ifrån IvyRevel är unikt, och jag lovar, om några år kommer de berömda Victoria Secret påsarna vara utbytta mot IvyRevel. Jag skulle känna mig hedrad att att få vara en del utav detta! Jag älskar varenda plagg som vi fått se ifrån IvyRevel än sålänge, och jag har inga tvivel på att AW13 kollektionen kommer rocka ännu mer! Jag har länge väntat på något märke i denna stilen, och jag tackar dig Kenza och gänget bakom IvyRevel för era begåvade talanger och utmärkta smak. Det är många tjejers dröm att få bära ett IvyRevel plagg idag, och att få vara en del av denna framgången! All lycka, jag stödjer er till tusen. Kramar!

Reply
Victoria LL

Jag vill vinna ett valfritt plagg från ivyrevel för att jag älskar alla kläder man kan ha på hösten, och det gör så att man slipper tänka på den kommande vintern (som är kall och tråkig). istället tror jag att när man får ha fina kläder på sig så mår man mycket bättre och blir en gladare person :D
Plus att det är alltid är kul att vinna! :)

Hoppas hoppas hoppas! Håller tummarna :) kram

Reply
Ena Spahic

Nu ska jag berätta varför jag borde vinna. Alltså det bästa jag har att komma med är väl att det enda som jag vart först i världen med är väl att födas den 2/2/1990 med mitt namn! Kanske inte ens det egentligen men jag menar det skulle vara fett kul och vara först i världen med något annat förutom det haha! Puss på dig finis <3 och jag hoppas att du mår bättre efter allt med din far! Styrkekramar till dig x100000

Reply
Andrea Beltrán

Hi Kenza! I really want to win one AW13! I’ve been going to IvyRevel site almost every day because I really want to know how will be this AW13 collection. I saw the first collection and I felt in love with every single piece! I love winter fashion and I know that this collection will like me even more. That’s why I WANT TO WIN!!!

Someday, if I see IvyRevel here on MBFW Madrid (I hope so) I will say: I was one of the first girls in the world to wear IvyRevel clothes (If i win, of course) jajajaja.
I WANT TO WIN, KENZA!!!!
Besos y Olé!

Reply
Ella Blomé

Jag skulle vilja vinna ett plagg för att ja
g vill ha något som jag kan vara stolt över och våga visa upp, jag är en ganska blyg tjej som inte vågar ta plats men om jag vinner detta pris så vet jag att du, Kenza Zuiten har sett mig och det skulle göra mig så glad och jag tror det kommer att hjälpa mig att våga ta plats!
Jag har även ett extra konto på instagram (thefitnessfashion) med 21 tusen + följare, det skulle glädja mig att lägga upp en bild på klädesplagget där och visa hur stolt jag är som har vunnit det!

Min mejl är: [email protected]

Stora kramar från Ella!!

Reply
Chanel

Jag skulle vilja vinna ett Ivy Revel-plagg från AW13-kollektionen av den simpla anledningen att ni gjorde ett så jävla snyggt jobb med er SS13-kollektion. Era plagg är stilrena men har samtidigt en sexig nisch vilket jag älskar. Dessutom skulle det vara kul att få komplimanger för ett Ivy Revel-plagg när jag åker tillbaka till Usa (amerikaner är som du kanske vet väldigt sociala och generösa med att ge komplimanger till främlingar). Skulle vara hur ballt som helst att kunna skryta om att det är Sveriges största bloggerska som ligger bakom designen. Håller verkligen tummarna för min egen skull, skulle vara så sjukt kul att vinna!

[email protected]

Reply
Maja Uggla

Åååh! Äntligen lanseras den! Jag tor inte att ni anar hur mycket jag har längtat och hur mycket jag älskar era kläder från den förra kollektionen. Jag skulle bli så otroligt glad och tacksam om ni lät mig vinna. Jag klickar in på din blogg varje dag, följer din & Ivyrelvels instagram, Facebook. Min stora inspirationskälla i allt. Jag håller just nu på med att sy en blus på syslöjden dom är inspirerad av era kläder och som ska få avgöra mitt slutbetyg. Det låter säkert fjantigt i era öron- men om jag skulle vinna det här skulle jag bli så överskrivit lycklig! Dessutom firar jag och min pojkvän 2 månader tillsammans snart. Vi ska gå på våran första rikgtiga date då och det skulle verkligen vara kul att få ha på dig någonting fint. Jag är så kär så jag tror att jag spricker, nämligen :)
Hur som helst, jag skulle bli oändligt tacksam om jag fick vinna.

Ha det bäst, kram Maja!

Reply
Emma

Tänker inte skriva någon lång “välj mig välj mig” motivering, utan jag tänker bara skriva som det är. Älskar mode, det är mitt största intresse och att vinna något sådant här skulle vara guld värt. Tyckte om Ivyrevels förra kollektion väldigt mycket så jag skulle säkert älska denna med. :)

Reply
Elina Nilsson

Jag skulle mer än gärna vinna ett av IvyRevels nya plagg! Motivering till varför just jag ska vinna är helt enkelt att jag saknar just ett sådant plagg i garderoben som nästan magiskt gör att jag känner mig sådär kick ass snygg! Jag är väldigt självsäker i min stil och tycker om att sticka ut lite från mängden och jag är övertygad om att ett plagg från IvyRevels höstkollektion skulle sitta finfint med resten av min garderob!! Snälla välj mig!!!! xx

Reply
anna

Jobb som tvingar på mig piketröjor i skrikiga färger och byxor utan passform , 4-5-6 dagar i veckan. Har gjort att jag tappat bort mig själv lite. Jag är en tjej som ÄLSKAR mode. Får så sällan tillfälle att visa upp vem jag egentligen är. Ett Ivy Revel plagg hade gjort mig så glad, och skänkt mig lyx i min gråa vardag. Kram! Anna. PS: Självklart gillar jag facebook sidan.

Reply
Yasmine Gisslin

Hejsan fina Kenza, jag vill hemskt gärna vara med och tävla i denna hur grymma tävling som helst men först vill jag passa på och tacka dig en gång för alla, för att du är en sån stark person som inspirerar så fruktansvärt många tjejer och kanske även killar där ute ( mig också givetvis ). Jag lägger inte ofta kommenterar men du ska veta att jag flitigt sitter och smyger här på din blogg! Till tävlingen då

Jag skulle fruktansvärt gärna vilja vinna därför att jag avgudar ditt jobb med dina kläder, jag sitter varenda dag och avundas dig för din fruktansvärt fina stil och hur grymt vore det inte att kunna säga ”jag är först i världen med att få hem ett plagg från Kenzas höst kollektion!” Vore ju a dream come true så att säga hihi, satt och kikade ivrigt på din förra kollektion och var sugen på allt som gick att köpa, men var tvungen att hålla hårt i pengarna då jag också vill resa iväg till min pojkvän så ofta jag kan ( han bor i turkiet så vi har ett distans förhållande ) och då kan jag såklart inte lägga lika mycket pengar på kläder eftersom jag givetvis prioriterar min prins främst. Tusen tack för världens absolut bästa blogg och lycka till alla andra som tävlar!

Reply
Sarah Richter

Hej Kenza,
I was already lying in my bed to sleep before a hard workingday tomorrow when i read your latest post. So what can i say to reveal my motivation to win a piece of ivyrevel’s fall collection? I am visiting your blog every day to get some new Inspiration for styles and clothes. I really enjoy looking at your pictures and getting new ideas of how to combine the clothes in my wardrobe (and also getting inspired for food ;-) ) It’s getting cold in Germany and I am curious about the new looks for the fall you’ve created. So yeah, it would be great to be one of the first to own a piece of ivyrevel’s fall collection and to distinguish swedish fashion in germany. Good night, sarah

Reply
Selma

Jag tycker att jag borde få vara först i världen med att få en piece av er kollektion för att jag just flyttat till en ny stad(börjat plugga juridik) och vill verkligen vinna något som skriker jag, som gör mig självsäker bland alla nya människor och som i framtiden kan kallas för mitt statement piece!

Reply
Elin Lundberg

Jag vill vara en av de första att bära ett Ivyrevelplagg från aw13 för att tänk vad coolt det hade varit att bära ett plagg som ens kompisar tycker är ursnyggt, men de kan inte få tag på det för att det inte har kommit ut än. Känslan att vara ensam om att ha ett plagg som ingen annan har. Det hade varit helt otroligt. Kram

Reply
Martyna

I want to be the first to get fresh piece from IvyRevel, cause I wanna be just like your brand, you don’t follow the trends, you make trends follow You, and I want to be followed, badly!

Reply
Patricia Rodríguez Nova

I would like to be the first person to own a Ivyrevel AW13 piece because where I live it’s difficult to get the chance to buy this kind of clothes. I live in Tenerife, an island of Spain. I follow you and your style since the beggining and i am so proud of you, because you have evolved as a person, as a model and as a blogger. And now you are a designer!!!! OMG, how much things have happened here :P

Reply
Saskia

I want to be the first one, because i love the autumn and the clothes we women can wear. Also i loved the Summer Collection from ivyrevel and i am so excited to wear the new stuff of my favorite season!

Love your brand!

[email protected]

Reply
Hanar

Jag vill vinna för att det ni designar beskriver mig mycket väl som person. Kaxig, outstanding men ändå girly med ett starkt självförtroende !!

Reply
Elin Eklund

Jag skulle vilja vinna då jag vill uppdatera och byta stil nu till hösten. Jag vill bli mer självsäker i det jag har på mig och känna att jag bär kläder jag faktiskt tycker om. Kollar jag på kläderna ni har på ivy revel, så är det precis sån stil jag vill gå runt med. Nu har jag ju dock bara sett sommar kollektionen, men vad jag har sett utav den vet jag att höst kollektionen kommer vara hur fin som helst. Och att vara tonåring som mig kan vara jobbigt, speciellt när det kommer till utseendet, så jag vill känna mig självsäker och slippa gå runt och tänka “oj är det här fint” eller “kommer jag få blickar utav folk om jag har på mig det här idag” jag vill bara känna mig säker. Och det tror jag att jag kommer kunna göra i Ivy Revel.

Reply
Mia

Jag tycker jag borde vinna ett plagg från IvyRevel eftersom jag tycker kläderna så här långt har varit riktigt snygga och feminina. Dessutom är jag i stort behov av att uppdatera min garderob men i och med en misslyckad resa ner till cypern där jag egentligen skulle jobbat i några månader är jag nu ganska pank :/ Därför skulle det göra mig superglad att få vinna ett plagg ur den nya kollektionen. :)

Reply
Helin

Hej kenza! Skulle bli jätteglad om jag skulle vinna den här tävlingen! Har sett upp till dig sen dag ett och kollade in din andra kollektion väldigt ofta, men hade aldrig råd :( jag vill verkligen ha ett klädesplagg ifrån dig, har kollar in dina skinnjackor sedan dag ett, men har aldrig haft råd med dem heller :( vill verkligen äga något som är kopplat till dig, men har aldrig haft pengar till det, har ingen inkomst alls. Så snälla kenza välj mig!!! Du är bäst.

Reply
Mija

1. First of all big thank You for this wonderful competition! I love Your clothes and designs :) So why should I win? Well, in last few months I gained some weight, and it is like that with me my whole life – no matter what, I´m loosing and gaining weight all the time. I have most of my clothes in smaller sizes and i really need some clothes in sizes like L, XL. So maybe there appear the question, why don´t I loose the weight again? The answer is simple – There was enough hating my body in my life. Now I´m not gonna do it anymore. Every body is different and every body is unique. No one should punish her or his body because it is not perfect. Because what is perfection? Everyone imagines something little bit different than others. I think we should love our bodies as it naturaly is. Even if we don´t feel perfect. The most precious thing is health. No matter if we are “too skinny” or “too chubby” or whatever. We still should care about our bodies the best way and also clothes it the best way we can. Therefore I would like to get some clothes, which is beautiful and fit to my body.
2. [email protected]
3. Liked as Miluše Jančová

Reply
Merve

Hi Kenza! I follow your blog for years now! Your style is jut amazing, and it always inspires me! I Love how you became so professionel! But I also adored you when you were the Kenza posing with Mani in front of the laptop :D I love your style a lot! And I’m 200% sure this collection will be as perfect as the previous one! Maybe even better, because I like dark colours a lot! I think I’m that city girl who dares to be herself! :D So I would be so happy If I would win a piece :$ I trust in you Kenza! And you are growing to reach so much goals in your life! One of my biggest inspiration! <3 Love from Belgium

xx Merve

Reply
Michelle

Jag vill vinna ett IvyRevel plagg för att förra kollektionen var helt underbar och hade gärna köpt alla plaggen om det inte hade varit så att jag är en fattig student. Så har inga tvivel på att denna kollektionen kommer vara precis lika klockren! Och vem vill inte vara först ut med ett fabulöst plagg haha!

PUSS

Reply
Caroline

Hej!
Skulle verkligen vara underbart att få vinna denna tävlingen. Absolut ÄÄÄÄÄLSKAR dina kläder och har redan en av dina skinnjackor och dina shorts. Hade verkligen vart så underbart om jag vann, älskar mode och älskar dig kläder.
Puss [email protected]

Reply
Matilda Larsson

Jag skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen för att jag verkligen verkligen älskar höstkläder, dom är bara så snygga och bekväma oftast. Men det här året har jag haft det lite svårt att hitta kläder jag verkligen vill ha, men jag tror starkt på din kollektion!!
Jag vill verkligen vara den där tjejen med den snygga stilen som alla vill ha likadant. Men just nu ligger jag ganska långt ifrån den drömmen.
Plus jag skulle tycka det var det typ det häftigaste att få ha ett plagg som är designat av dig!!!
Jag älskar dig, du är en av mina förebilder! Puss och kram❤

Reply
Yasmin

Hej Kenza!
Jag vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag älskar din smak och alla dina kläder, inte minst för att detta skulle innebära en enorm glädje då jag har aldrig i livet vunnit något, dessutom för att jag just nu befinner mig i en ekonomisk svår situation då jag har prioriterat andra saker framför inköp av kläder, och i sin tur har detta lett till att jag inte har kunnat äga en enda IvyRevel plagg. Vet du Kenza det skulle betyda väldigt mycket om jag skulle vinna.
Kram/Yasmin

Reply
trifah muradi

okej nu ska jag gå rakt på sak och vara fullständigt ärlig!
När IvyRevel först startade så vart jag lite kritiskt men även längtansfull, och sedan när sommar kollektionen kom ut så blev jag genast kär i ett x antal plagg! men som den unga tjej jag är, bosatt i göteborg utan jobb osv så hade jag inte råd med något av de. Tänkte spara ihop pengarna så småningom och när jag väl gjorde det så var de flesta plaggen slut sålda! Och att nu får chansen att få vinna något ur den uppkommande kollektionen är helt fantastisk! jag har en stark känsla av att AW13 kommer krylla av snygga “must haves” och jag kommer givetvis att spara pengarna til även det här men om jag skulle bli en av de lyckliga få (ganska liten sannolikhet) så hade det varit hur fantastiskt som helst! så vill främst tacka för chansen och även säga att du är hur underbar som helst som gör detta för dina läsare!

Reply
Denise

Hej Kenza och Ivyrevel !
Det hade varit A dream come true om jag hade fått äga det första klädesplagget i VÄRLDEN (helt sinnes!) från er nya kollektion. Hatar höst och vintervädret men modet är ju to die for. Lite mörkare färger, lager på lager och snygga jackor som man kan ha till ett par fräcka boots eller stövlar.

Hoppas verkligen att ni väljer mig! <3 ! Hade varit helt underbart kul att vinna ett plagg från AW 13 . Älskar din stil och ditt öga för vad som är inne just nu i modevärlden så jag VET att jag måste få tag i minst 1 plagg från din kollektion !

Ha en underbar dag ms Kenza Z!
Hugs&Kisses !

Reply
Arielle

Hey Kenza! I would love to win a piece from the ivy revel collection, because the label embodies exactly my style, and each piece seems so classy and versatile to combinate in so many different ways. I’ve never been an impulse buyer, but when i go on the ivyrevel website, or see the clothes, i always feel like I have to have EVERYTHING :D – there’s just something compelling about the brand!!
much love!! xxx

Reply
Victoria IF

Jeg synes jeg skal vinne fordi det hadde vært en drøm som hadde blitt oppfylt! Har ekstremt lyst på et valgfritt plagg fra denne kolleksjonen, siden jeg vet hvor bra den kommer til å være!
Siden jeg er student (tom planbok med andre ord..) er dette bare en drøm – som kan bli oppfylt om jeg vinner.

PS: ELSKER at du legger ut sånne konkurranser.

Vic, 20år, Oslo.

Reply
Klara

Jag tycker att jag borde vinna för att jag rakt av ÄLSKAR mode. Kläder är en som en hobby för mig, och jag skulle tycka att det var jätte roligt att vara en av dom första i världen som får ha på sig kläder från ivyRevels nya kollektion. Och jag tycker att du har sjukt fin stil och jag tror verkligen att det här kommer bli en super kollektion när jag läser din beskrivning. Massa kramar /Klara

Reply
Sara H

Åh vem vill inte vara först att äga ett IvyRevel AW13 plagg?! Jag är en tjej som vågar vara sig själv och skulle bära plagget med självsäkerhet och stolthet! Jag har väntat och längtat efter den nya kollektionen och att få vinna ett AW13 IvyRevel plagg skulle vara en dröm! Förra kollektionen var helt underbar så den nya kan inte bli annat en fantastisk! Dessutom älskar jag att den nya kollektionen är inspirerad av den spontana och självsäkra stadstjejen som inte är rädd att visa sin egen personlighet eftersom jag tycker detta är en bra beskrivning av mig själv! Jag har också nyligen påbörjat ett sabbatsår efter att ha tagit studenten i juni och försöker använda det här året för att få arbeta och livserfarenhet men också att fukosera på min hälsa och komma igång med träningen! (Med andra ord to get fit!) Att få börja detta år med ett IvyRevel plagg skulle verkligen ge mig motivationen och helt enkelt göra mig riktigt glad! Jag inspireras av din stil och du och din personlighet är något jag ser upp till ..du är alltid så stark även fast du går igenom tuffa perioder, så att få bära något du har designat skulle vara sååå kul! Jag håller tummarna även fast jag vet att du har många andra läsare som förtjänar att vinna och skulle också bära IvyRevel med stolthet och självsäkerhet( och skulle ‘make u proud’;) FOrtsätt att inspirera oss! Lots of lovee! Kram kram PS. Har såklart redan gillat eran fb sida!

Reply
Emelie

Hej fina Kenza!

Älskade din första kollektion men tyvärr hade jag inte råd att kunna köpa ett av dem många plaggen. Blev helt förälskad i många av dem så det var tråkigt att jag inte kunde köpa..
Därför hade det varit helt underbart att vinna denna tävlingen och få hem ett helt awesome plagg från din nya kollektion!! (Är helt säkert på att jag kommer bli förälskad igen ;-)

KRAM EMELIE <3

Reply
Inez

I’d love to own IvyRevel AW13 just because it’s got preety girly stuff. I’ve never had any piece of clothing from IR so it could be the first time.

Reply
Josefine

Åh, satt precis (lovar, det är sant :)) och tänkte på vad jag ska ha på mig till skolan imorgon. Sugen på att ha på mig mina nya skor iaf. Om jag vågar. Brukar vanligtvis ha en typ av kläder, men har länge velat prova på en annan stil, men är liksom fundersam över vad andra kommer tänka då – säkert inget negativt! Men ändå tvekar jag och egentligen ska jag ju kunna ha på mig precis det jag vill, när jag vill :) Ett nytt plagg hade nog boostat mig lite och gett mig modet att våga bära det jag vill :)

Reply
Sofia

skulle så jävla gärna vilja ha ett av plaggen, då jag ÄLSKADE den tidigare kollektionen, men inte hade råd och förmodligen inte kommer ha råd med den nya heller. då jag är nybliven student och arbetssökande så kan jag inte spendera så mycket pengar på kläder! skulle vara apigt asnice att vinna!!

Reply
Linn Emilie+Helljesen

Jeg skulle vært så stolt for å få bære/gå med et IvyRevel plagg og vise det frem i Norge og hvor enn jeg reiser. Jeg ELSKER din kreativitet og dine design, det er så gøy å følge med deg her på bloggen for du er virkelig en RISING super fashionista and STAR!!! Senest når jeg var på London fashion week og så på Bora Aksu, tenkte jeg; snart kommer Kenza til å være her også :-)–< kjemp på, du er grym og BEST. Et fantastisk FORBILDE :-) hilsen Dr.Helljesen, en helt vanlig lege som er interessert i mote ;-)

Reply
Katy

I’m from Chile and its very hard to get this kind of clothes since I’m so far away. I would be very proud and happy to wear a piece from your collection, you have a great taste in fashion that represents tons of young girls like me around the world, including me here in South America. I will be very happy if I’m able to win but if not there will be a very lucky girl somewhere out there in the world looking great on ivy revel… :)

Reply
Agnes

Jag har haft dig som förebild i 3 år nu och skulle bli så himla glad om jag vann ett plagg som du suttit och skissat på och verkligen lagt ner tid på. Jag skulle bli så himla glad om just jag vann ett plagg från IvyRevel som du själv har designat och skulle bära det nästan varje dag som tanke på att jag har en del av det du gjort och skulle bli evigt tacksam! :)

Reply
Aida Js

I don’t know if this contest is open world wide because I live in Canada, but I’m still going to answer at everything :)
I’d like to have an Ivy Revel AW13 piece because first of all, I loved all the clothes I’ve seen in the pictures so far. I’ve been following you Kenza for almost a year now on Instagram and on this blog, and I just love all the Ivy revel clothes you’ve been wearing and posting online, so obviously I’d like to purchase some new clothes from this brand, but I don’t think you guys ship internationally ..

Whoever wins this is very lucky, all I have to say is that I’m a big fan of yours Kenza, I’m half moroccan half french myself (I wrote to you on the other post) and I really can relate to you in so many things (even the family problems trust me). So ye, keep it up, you’re gorgeous on the inside and on the outside as you are and know that you’ve helped me accept myself more than I used to :) so thanks for that !

Aida xx

Reply
Ella Johansen

Jag borde vinna ett plagg då jag tycker att du, Kenza, har fantastiskt stil och självklart kommer även höstkollektionen vara det. Jag älskar att bära kläder som är lite kaxiga, och vem fan vill inte se snygg och självsäker ut till hösten?
Självklart gillar jag er FB-sida.
Puss och Kram, Ella

Reply
Diana Eriander

Helloj kenza ! Jag vill jättegärna vinna ett plagg från din kollection för att du har väldigt snygga plagg och för att jag ska hinna ha det på mitt födelsedagsfirande så jag kan vara finare än alla andra ;-) att få vara först med dina plagg skulle vara ett stort nöje o jag skulle bära de med ett leende på läpparna. Ps har gillat ivyrevel på fb <3

Reply
jenaly

I liked the facebook page and the reason why I want it is because first off I know everything will be amazing and second because I have been having such a hard time with money lately because of personal reasons and I have not been able to afford anything for myself and I have a blog, and I would love to have something beautiful to wear and show on the blog!!!

email: [email protected]
blog: inmydreams.ca

Reply
M

Jag skulle vilja vinna ett plagg från Ivyrevel helt enkelt eftersom jag älskar din stil och dina designade plagg! Har bott i USA det senaste året så missade Ivyrevels senaste kollektion. Åker hem snart och skulle gärna ha ett plagg så att jag kan se snygg ut i höst.
Lycka till med lanseringen av kollektionen!

Reply
sara pehrson

Skulle verkligen vara grymt att vara först med ett klädes plagg! Älskar mode! Blir snart 20 skulle vara väldigt roligt att klä sig i något ingen annan har:)! Skulle va helt sjukt kul att vinna! Då de blir som en present:)
Jag hoppas på tur:)!

Reply
Isilay

Helt enkelt för att era plagg är så GRYMT snygga så att man dör!!!

Har följt din blogg lääänge nu, och jag du är häpnadsväckande duktig på det du gör!(du är ju så ung!!)
Förra kollektionen var otroligt bra, jag tror att denna kommer att vara minst lika bra!
Så att vinna ett AW13 plagg skulle vara typ.. Åh, ja underbaaaart.
Så vi får hoppas, hoppas, hoppas!
Kram <3

Reply
E.dani

FATTIG STUDENT!
All plagg jag äger är från H&M & GINA, snygga men för vanliga.
Ska på dejt snart så varför inte ha på sig IVYREVEL märke?
Kommer att definitivt skryta om att jag är den första som har plagget från den nya kollektionen.
Hade varit otroligt glad och lycklig med tanke på att jag måste spara pengar i flera månader för att köpa snygga och märkes plagg.

Reply
E.dani

FATTIG STUDENT!
All plagg jag äger är från H&M & GINA, snygga men för vanliga.
Ska på dejt snart så varför inte ha på sig IVYREVEL märke?
Kommer att definitivt skryta om att jag är den första som har plagget från den nya kollektionen.
Hade varit otroligt glad och lycklig med tanke på att jag måste spara pengar i flera månader för att köpa snygga och märkes plagg.
Har även gillat på FB! :)

Reply
Sarah

Jag gissar att det finns en kickass klänning någonstans i nya kollektionen, och den eller ja kanske en kjol skulle jag välja!
Min motivering få. Jo, den 30 augusti gifte sig jag och min kille, numera man, i Las Vegas !!! Bara vi två. Just därför skulle jag vilja vinna så jag får välja en superfin klänning (hopps de finns en nu då) till den stora festen som vi snart ska ha för vänner och familj här hemma!

Kram

Reply
Sophie

Since I loved your first collection I would be suuuuper happy to be an owner of one of your pieces!! x

Reply
Jennifer Giel

Dear Kenza,

My name is Jenny iam 24 years old and I live in Frankfurt /Germany.
I am following your blog since one year now and I guess you heard This
a hundred times before but you do inspire me but not only with your style.I really do like the way you treat your fans you always have time to share a picture with them you always tell us what’s on your mind well of course not every detail because some things you should only share With your loved ones .Kenza I want to thank you for being my inspiration that you take some much time to write on your homepage give style tips and so much more .I thank you for giving me the chance of winning a piece from your new collection but even though I won’t win anything you will still be my inspiration

Kisses and Greetings from Germany

Yours Jenny

Reply
Anokina Marcos

Hej:) jag vill vara en av de första i världen med att äga ett IvyRevel plagg för att jag är säker på att plaggen är sjuukt snygga!!! Har alltid älskat din smak och jag älskar dig så sjuuuukt mycket du inspirerar mig!!! Jag är bara en 15 åring som säkert inte kommer att få köpa ett IvyRevel plagg för att de är för dyra:( ville köpa något plagg från förra kollektionen fast de va för dyrt… Så jag skulle bli sååå sjuukt glad om jag skulle vinna och det skulle vara en oförglömlig upplevelse att veta att just Kenza har läst min kommentar omg!! Haha kommer svimma! Vill gärna bära ett plagg som just DU har designat kommer att känna mig såå glad varje gång jag kommer att ta på mig det!!! Ha de såå underbart;**

Reply
Tove

Jag vill vinna ett plagg aw-13 kollektionen därför att jag inte fick chansen/hade inte råd att köpa det ur snygga linnet med flätad rygg som jag så många gånger klickade in på IvyRevel’s hemsida och suktade efter. Drömde mig bort med en massa snygga outfit där just linnet var med dessutom. Det skulle vara så himla roligt att få vinna och sedan välja ett plagg (redan inställd på linnet, hehe!) men man ska naturligtvis inte ha för mycket förväntningar, men hoppas får jag göra i allafall :) KRAM

Reply
Anna Söderbergh

Anledningen till att jag vill bli en av de första med ett IvyRevel AW13 plagg är att jag såg ett av era plagg på backstagebilderna av plåtningen och blev helt kär. Ni vet själva när man får en crush på ett plagg. Den känslan. För mig som är en byxtjej och inte äger varken många kjolar eller klänningar är det ovanligt för mig att gilla ett sådant plagg. Men den quiltade kjolen med dragkedjor fick jag inte ur minnet. Vet minst 10 sätt att matcha den på en gång! Hade glädjt mig något otroligt att få hem den tidigare än alla. Ibland när man haft det tufft ett tag behöver man någon slags ompyssling eller något att se fram emot! Att vinna den hade minst sagt varit upplyftande och otroligt roligt!

Reply
Elin

Hej! Jag hade jättegärna velat vinna eftersom jag nyss flyttat till London. Är fullt upptagen med att leta lägenhet, jobb och plugga. Trodde att det skulle vara varmare här än i sverige, men icke.. det är kallare här! Behöver därför inhandla lite snygga höstkläder men det ekar något i plånboken tyvärr. Dessutom promotar jag dina snygga kläder samtidigt som jag strosar runt med dem i modestaden London!

Reply
Anita Nilsson

1. För det första så har jag aldrig någonsin varit någon som faktiskt haft äran att kunna köpa de jättedyra nya plaggen som kommer ut i butik, då jag varit student med snäv budget.

Sedan så är det såklart en jätteupplevelse i sig! Innan jag är tvungen att inskaffa nya höft/vinterkläder så håller jag tummarna på att jag vinner detta så jag kan lägga undan pengar så jag överlever vintern med kanske fler par skor jag inte fryser ihjäl i, i vinter haha :((

Lycka till med allting! Kram!

Reply
Nicole

I want to be the first to own an IVY REVEL AW13 peace,because I want to show the world my definition of a confident, playful and spontaneus city girl underlining my uniqueness and feminity through a never bevor seen peace!

Reply
Caroline

Tja!

Jag personligen vill inte vara först med att få ett IvyRevel AW13 plagg (eller vill och vill, jag tycker att en annan person i mitt liv förtjänar det bättre).

Personen heter Amanda och är en av mina närmaste vänner. Hon har under de senaste åren gått igenom bland de värsta saker man kan tänka sig. För ca 1,5 år sedan förlorade hon sin mamma i cancer och tog beslutet att flytta hem till sitt barndomshem för att hennes yngre syskon inte skulle bli bostadslösa och att de skulle ha någon som tog hand om dem (deras pappa finns inte riktigt med i bilden).

Tyvärr slutar det inte där utan i fredags var jag och många andra på begravningen för hennes yngsta lillebror som bara hann bli 19 år innan hans hjärta längre inte orkade slå på grund av allvarlig epilepsi.

Trots allting är hon en av de starkaste, gladaste, positivaste och finaste personerna jag känner (som verkligen älskar kläder, mode och allt därtill) och att vinna en sådan här tävling skulle inte radera någonting som redan skett men det skulle åtminstone bli som en liten ljuspunkt i allt det mörka.

Jag håller tummarna.

Vänliga hälsningar,
Caroline

Reply
Steffi

HI! love your blog, i visit it everyday! I want to own an Ivy Revel AW13 piece because I want to be the first one here in Miami to wear it. If the collection is to the standard of what the first collection was, then I know it will all be amazing (and very difficult to just choose one piece at that :P). Anyways, please pick me!!

xx!

Reply
Liyah

Anledningen till att jag vill vinna ett plagg ur din kollektion är framförallt för att du är min förebild och det är min dröm att i framtiden kunna starta ett eget klädesmärke som du har gjort, med snygga och moderna kläder. Andra anledningen är att jag nyligen blev arbetslös och därför inte har råd att göra det jag älskar; shoppa. Detta skulle verkligen vara en pick-me-up.

You go girl! Take the world by storm!

Reply
Sandra

Jag skulle gärna vilja vinna det som en belöning att jag lyckats sluta röka och blivit av med 15 kilos övervikt. Har börjat älska mig själv igen så skulle va roligt att få unna sig med något fint! Kram

Reply
Caroline

Hej! Jag skulle vilja vara en av de första som får bära ett IvyRevel plagg från den nya kollektionen eftersom jag verkligen uppskattar den innovativa men ändå bärbara design ni skapar. IvyRevels plagg är trendiga och i tiden – men också klassiska och eleganta. De passar lika väl på dansgolvet som på arbetsintervjun, och det är därför jag verkligen tycker om vad ni gör. Det skulle vara en ära att få bära en helt ny design från IvyRevel.

Reply
Rox

Varför inte? Det är inte alltid man får chansen och varför ska inte jag få den chansen den här gången? Jag är the chosen one. Simple as that.

Reply
Sofia

Hej Kenza,
Jag är en flitig följare av din blogg. Blir så oerhört inspirerad av din personlighet, drivkraft, style och skönhet. Det är en oerhört resa som du har gjort och att bevittnat den genom denna blogg har som sagt varit riktigt kul! Eftersom jag älskar din stil och smak så hade jag självklart blivit obeskrivligt glad om jag skulle bli en utav vinnarn i din tävling och få bli ägare av ett plagg ur din IvyRevel’s AW13 kollektion:D
Önskar dig all lycka och hälsa:)

Reply
izabella fawaz

wow, kanske man inspireras till att bli först i världen med att åstadkomma mycket i livet om man bara börjar någonstans. Finns det då bättre ställe att börja på än som vinnaren av ett nytt kollektionsplagg från en mode-förebild

Reply
Martina asfar

Jag älskar dig och din blogg otroligt mycket Kenza! Jag älskar dina kläder och du är sååå vacker. Har alltid varit en dröm att någon dag få träffa dig. Jag kommer ihåg på Beyonces konsert när jag försökte leta efter dig i typ en timma bara för att få träffa dig och när jag såg dig på skärmen ba “OMG DET ÄR KENZA!!” och alla bara stirrade hehe. Och om jag vann ett plagg av ditt klädmärke ivyrevel så skulle jag bli sååååå sjukt glad! Jag skulle inte kunna beskriva känslan helt seriöst. Jag brukar aldrig vinna tävlingar och sådant, brukar inte ha så mycket tur med det men nu håller jag tummarna och hoppas på att få vinna! Snälla snälla välj mig!! // Ditt största fan <3 lly:*

min mail är: [email protected]

ps jag har gillar redan ivyrevel på fb jag följer ivyrevel och dig på insta!

Reply
Dani

You are super inspirational and very motivational. I follow a lot of blogs but I have always been dedicated to one and that’s yours. I think your level headedness and your ability to thrive under tough time is just amazing. I think Ivyrevel is not just a clothing line but I think it represents the work and the journey you have been through, whether it be as a model, daughter, blogger or designer. I would love to have any Ivyrevel piece of clothing because I love you as a person and it would be an honor to have an Ivyrevel piece in my closet!

Reply
Sandra

Hej Kenza,

Jag ska nu börja på nytt jobb och pröva mina vingar och behöver lite nytt och fräscht i garderoben till det! Jag älskade förra kollektionen och tror att denna kommer bli minst lika bra, därför skulle det vara en ära att vinna! Jag lovar att promota och använda kläderna på bästa sätt!

Reply
Caroline Andersson

Jag skulle med glädje vara en av de 5 som vinner ett plagg från IVYREVEL för att jag tycker era senaste kläder har varit tok snygga och vackra. Stilrena och egna, jag har inga tvivel om att era höst kläder kommer hålla samma mått. Det skulle ge mig en rolig nyhet och det är aldrig fel. Ha en grym höst.

Reply
Make me shine even more

Att få glänsa runt i Palm beach med ett snyggt plagg från AW13, som ingen annan har, är alltid en extra härlig känsla. :)

Reply
Agnes

Hej!
hoppas allt är bra med dig. Jag skulle vilja bli en av vinnarna för att jag Ä L S K A R snygga kläder och mode och skulle bli så fruktansvärt glad över att få inviga hösten med en godbit ifrån IVYREVEL’S AW 13 collection.
Hoppas du får en fortsatt trevlig dag, och jag måste bara säga att du är en utav dem coolaste tjejena på Stockholms gator. Stor Kram.

Reply
Rebecka

Hejsan!

Jag har alltid kört på den vanliga stilen året om, jeans, tröja och ett par bekväma skor! Jag tycker det skulle vara inspirerande att kunna välja ut ett klädesplagg från din kollektion då jag verkligen är såld på din klädstil men aldrig råd att köpa eller aldrig vågat ta steget!

Därför vill jag gärna vinna då jag tränar, kroppen förändras och då skulle jag verkligen vilja vinna ett nytt, snyggt plagg från din höstkollektion!

Puss&kram
Rebecka

Reply
Hanna

Efter en tuff vår med alltför mycket jobb, dålig ekonomi och ett jobbigt förhållande som tillsammans gjorde totalt slut på mig har jag långsamt under sommaren börjat ta mig tillbaka och börjat slänga ut saker jag inte behöver för att göra plats för sådant som faktiskt betyder något och gör mig glad. Detta har återspeglats i min garderob och jag skulle hemskt gärna vilja ha ett snyggt IvyRevel plagg att lysa upp min höst med och hjälpa mig att hålla hakan uppe! :)

Reply
izabella

Hej, Jag heter Izabella och bor i Zimbabwe, i Sodra Africa. Jag ar halv El Salvadorian och half svenskt; det ar darfor jag kanner att jag forstar dig sa bra, vi blandbarn alltsa! Iallafall sa har jag last din blogg i kanske 4 ar och att ga in pa kenzas.com ar en rutin varje dag jag kommer hem fran skolan. Jag skulle alska att vinna ett plagg fran din nya kollektion for att det skulle kannas som a dream come true! Jag alskar din blogg och din kollektion, eftersom jag inte var i sverige detta aret sa kunde jag inte kopa nagot fran Ivy Revel och det fanns sa vackra plagg!! Sa aven om jag inte vinner, sa hoppas jag i allafall att du tanker pa det!

puss och kram
Izabella <3

Reply
Frida

Jag är definitivt inte först i världen med att ha en backpacker resa planerad till Australialand, jag är inte heller först med att ha absolut noll budget till något annat än livsnödvändigheter som typ choklad, tamponger och mat. Det liv jag lever nu innehåller inga garderobsuppdateringar what so ever och jag kan inte bli en mer opersonlig och tråkig människa. Det här är min lilla motivation till varför jag ska bli först i världen med ett plagg ur er nya kollektion. Det kommer att lysa upp hela mig innifrån och ut och mina dagar skulle kännas mindre trista när jag svassar omkring i mitt fina IvyRevel plagg :D plus att jag skulle bli coolaste bruttan i stan!

Reply
erica

Hittills har Ivy revel varit precis min stil men har som fattig student inte haft pengarna och beställa tidigare. Att vinna detta skulle göra mitt modegalna hjärta extremt glad!

Reply
Carina Lichte

For me it would amazing to wear a piece of Ivy Revel’s AW2013 collection first. I loved the pieces from the summer collection, to be honest I really ADORED them. I got really exciting seeing them worn by you or other bloggers like Victoria on blogs and Instagram. I especially loved the playsuit and the black long dress. Nevertheless those pieces were too expensive for me to buy… I’m seeing Ivy Revel as a must-have and it would perfectly fit into my autumn and winter wardrobe. I would be honored to wear a piece of the AW2013 collection first and present it and the style that comes with Ivy Revel pieces all over Munich where I live.

Love, Cari

[email protected]

Reply
Natalie Brane

Hi Kenzas,

I think I should win because 1. I love you. The reasons being:

a) You are down to earth and genuine, you lack any pretentiousness typical of most fashion bloggers.

b) You post frequently and are honest and open with your fans.

c) You seem to genuinely care and feel gratitude towards your readers.

d) We read the same books.

e) The majority of your wardrobe is affordable high street so we can not only admire your style but also afford the clothes you wear so it doesn’t alienate us…

AND 2. I am poor! Please give me free clothes…

Even if I don’t win, I hope you read this cause I LOVE YA x

Reply
Kamilla

I should be the one because I am a huge fashion lover in a body of short student. Student right now means that I cant afford to really buy anything beautiful no matter how much I would die to get it, and I would die.

Reply
-

Jag skulle verkligen vilja vinna. Då jag är jätte intresserad av mode. Men även för att det hade varit fräckt att ha något som någon annan inte har. Så aa visa upp det plagget, så andra kanske vill köpa det. Jag skulle tyckt det skulle vara så himla kul att vinna någon tävling, men man ska ju inte tro för mycket. Men rolig tävling, så man får hoppas på det bästa! Lycka till alla andra och mig själv! Hihi :)

Reply
DRAMA

Good day, dear Kenza! My name is Anastasia and
I’m a 20-year-old blogger from Russia, Novosibirsk.

First, I want to thank you for this opportunity to win a beautiful (I’m sure it will be absolutely gorgeous) clothes. I also want to say thank you for your sincerity, openness and kindness. I love everything you do, it’s so great! You always inspire me, thank you for this! You’re awesome!

As I said, I live in Russia, and this is probably the only chance to pick up something from IvyRevel now. Russia loves you too and wants to wear your stuff!! And I want to be first and tell everyone who does not know about IvyRevel (although I think a lot of people already know). I want to show that we love you and also want to wear your clothes)
This would be a small but important step in our side)

You have no idea how much I would like to receive such a wonderful and memorable gift from you!!!!) Perhaps it would be my favorite clothes) We have a very, very cold winter, and I am sure that these things are exactly warmed to me so good! ) In the literal and figurative sense =))

And that would be the best gift for Christmas and New Year for me. (If I am lucky enough to win, sending in Russia will go for about a month, I think =)).

I think I’ll scream with joy as crazy and I will tell all my friends and readers about this amazing gift) Something like OOOOOH MY GOOOOD!!!GUYS,I’M FIRST!!!(I can already see it = ) )

So I’m just waiting for the moment when I can open the box with a wonderful Christmas gift from you and be the first!!!!

Good luck to everyone!

Love and kisses,
Drama

Reply
Agnes

Min familj är på andra sidan Atlanten. Jag saknar dom så mycket och skulle verkligen behöva något som muntrar upp mig!

Tack för en svinbra blogg!

Reply
sara

KENZA!!! JAG vill bli först, haha!! Jag älskar din stil på kläder och när jag visste att du skulle starta upp Ivy Revel så började jag på en gång spara undan pengar. Vilket jag ”tyvärr” fick använda upp på mat… Innan sommaren flyttade jag ihop med min pojkvän och jag går i skolan just nu, så alla pengar jag får in försvinner på en gång till ungefär alla möjliga saker förutom kläder då. Jag skulle bli överlycklig och kissa på mig eller nåt om jag fick välja ett plagg från dig!! Fan vilken dröm.

Reply
Jennifer

Hio,

I’d really like to win the ivyrevel pieces because lasts season seemed so unique, and they aren’t like, typical? I don’t really know how to word it, but I guess it’s kind of because they’re international and come from a forgiven country which I know nothing about. I thought I’d like to show of a different style, since I’m always looking for new things to wear. I’m really used to light and pastel things, and apparently this is going to be darker, so it would be cool to experiment with new things! ^.^ anyways, best of luck to whoever wins and thank you for letting me try xx

Reply
Sindi K.

Personally, I would love to win a piece from the A/W 2013 collection because firstly, there is no fashion better than fall fashion! The colours are always so rich, warm and dark with just the right amount of edge, especially if you’d like to incorporate a rocker/punk theme into your look, as I usually do. It’s the only time of year where you can break out all your leather and fur (synthetic, of course)and feel like you’ve just strutted off a catwalk. As much as I love all the flowy, feminine dresses and pretty footwear summer has to offer, there is no feeling quite like looking like the biggest bad-ass in your dark jeans, leather coat, and heavy, studded boots. It’s one of a kind.

Reply
Matilda

Hejsan! Jag är en blyg tjej på 19 år som verkligen älskar din attityd till livet, du är en stor insprationskälla för mig och får mig att vilja vara mig själv och inte bry sig om va andra tycker. Det är självklart svårt men jag jobbar på det, älskar verkligen kläderna från ivyrevel och kan bara tänka mig hur underbar även denna kollektionen kommer att bli!

Varm hälsningar,
Matilda!

Reply
Elin

Jag vill bli bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag har alltid varit lite av en vilsen småstadstjej som alltid har spelat enligt reglerna när det gäller mode och nu känner att jag vill bli som den storstadstjejen som är självsäker, lekfull och spontan när det kommer till vilka kläder jag vill ha på mig. Dels vill jag känna att det spelar ingen roll vad andra säger jag är nöjd ändå, dels vill jag känna att jag har min egna stil och inte en kopia av någon annans. Genom att få förtur på ett plagg av eran kollektion kan jag genom självsäkerhet, lekfullhet och spontanitet skapa min egna stil innan någon annan har hunnit testa plagget i x antal olika outfits. För en gång skull låt mig skapa trenden med hjälp av IvyRevel AW13. Tack för mig! (Jag har även gillat på Facebook :D)

Reply
Amanda Jonsson

Jag vill vinna för jag har alltid velat köpa kläder från ivyrevel och jag är alltid inne där och lägger massa som jag vill ha i kassan. Men sen har jag inte alla pengar i världen..så skulle vara såååå kul om jag vann!❤

Reply
Mikaela

Varför skulle just jag vinna? Vi är många tjejer som just vill ha dina plagg som har dig som inspirationskälla på många olika sätt. Din blogg expanderar otroligt och du får garanterat nya följare varje dag. Jag har läst din blogg i garanterat fem år nu och jag tröttnar aldrig. Du kanske ibte alltid har de roligaste inläggen men man känner mer av din ärlighet som person, en mer mänsklig blogg där man har dagar med mindre inspiration till att skriva, you go girl din blogg är så jäkla vra. Och jag hoppas på att få vara en bland de fem första att bära ett plagg från ivyrevel AW13, det skulle vara grymt kul och garanterat supersnyggt dina designade kläder är riktigt fina/snygga :)!
(Håller tummar och tår).
Kram Mikaela

Reply
Sarah Hallgren

Finns det ett bättre sätt att inleda hösten?! :D
Snygga, bekväma kläder som ger ens självförtroende ett rejält lyft.
Finns inget som slår det!

Aawh, vill vinna!!

Reply
carro

Det hade varit så kul att få äga ett plagg ifrån ivyrevel, du är så himla duktig och gör så fina plagg. Det skulle verkligen ljusa upp min höst ifall jag vann. :D

Reply
Jennifer Hagberg

jag vill hemskt gärna vinna för det skulle vara sjukt coolt och kul, och det var väldigt längesen jag kände mig speciell..

gillar såklart eran facebooksida :)

Reply
Wilma

Jag har följt dig länge och skulle ÄLSKA att äga ett Ivyrevel plagg. Alla plagg från sommarkollektionen var super fina. Du är en verklig förebild för mig eftersom du har gåttnigenom så mycket men ändå ser alltid positiv ut och skriver positivt. Jag har problem med att shoppa för att det är svårt att hitta något som passar min stil. Och jag tror att jag kommer att älska er höstkollektion!! Snälla låt mig vinna!

Tjej från Finland

Reply
felicia öhlund

hej kenza !
jag är en 15 årig tjej som älskar mode men jag har nog aldrig varit den som vågat att ha på sig kläder som sticker ut även fast jag vet att jag vill det, men nu är jag redo att ta det klivet upp på modetrappan! jag slår vad om att jag kommer älska din kollektion. du är min idol kenza, ser upp till dig så sjukt mycket och att få bära dina kläder som du har designat skulle betyda så mycket för mig och att dessutom vara först att bära det, herregud!

Reply
Malin

Hej kenza! Först å främst vill jag säga att jag tycker du är en jättestark och inspirerande person!

Jag tyckte ni hade så mkt fint i eran förra kollektion men som ekonomstudent hade jag verkligen inte råd att inhandla något plagg. Skulle verkligen vilja vara en ägare av ett ivyrevelplagg! Nu måste jag dra upp pojkvännen ur sängen å till jobbet! Kram

Reply
Tova

Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett plagg från din kollektion då du gör såå snygga kläder! Inget jag skulle gå och köpa då jag jobbar på ett lager och samma kläder varje dag, och på helgen i mysbyxor typ. Men skulle gärna vilka klä upp mej lite. :)

Reply
Michaela

Jag vill bli först i världen med ett ivyrevel AW13 plagg , bara för jag vet att jag kommer få ett bättre självförtroende med detta plagg bärande på min kropp. Dels för jag alltid har/kommer att ÄLSKA Ivyrevel. Jag har gillat eran Facebook sida , de kan ni checka på genom att skriva in Michaela Mickiz Elander på Facebook.

Reply
Sofia

Varför jag skulle vilja bli först med att få ett plagg ur den nya kollektionen är helt enkelt för att det skulle vara så grymt! Jag är helt förälskad i alla plagg ifrån Ivi Revel och jag tror att i den nya kollektionen kommer kläderna vara minst lika snygga! Sen behöver min garderob en uppfräschning nu inför hösten så då skulle det passa perfekt! Kramar!

Reply
Emma

Jag behöver matcha mina gummistövlar med något ballt när jag vandrar runt i min lilla fjällby.

Reply
Selma Svensson

Hej Kenza!
Om jag känner dig rätt så kommer det att finnas massor av snygga ivyrevel kläder i den här kollektionen och jag vill så gärna vinna ett plagg! Hösten är min favoritårstid och jag har en tendens att köpa stickade höstiga tröjor året om. Problemet är att jag inte har några fina byxor eller en fin jacka till.

Jag vill så himla gärna ha en ivyrevel-jacka/byxor eller kofta att matcha med mina stickade tröjor! Så ja, det är min anledning. Jag antar att priset skulle gå till någon utan möjlighet till att köpa västländer över huvud taget, men det är ändå värt att delta.

Kram /Selma som självklart följer din facebooksida sedan långt tillbaka! :D

Reply
Cajsa

Hej Kenza ♡
Jag verkligen älskar dina kläder, de är sjuukt fina. Men jag har inte råd med de, så om jag vinner kommer jag vara såååä glaad ♡

OFC så har har jag gillat fb sidan ♡

Reply
Karolina

Har gillat och vill jätte gärna vinna ett plagg från er. Har länge kollat på er förra kollektion men inte haft några pengar över till att köpa något. Nu när hösten kommer vill jag kunna vara en av de som har de snyggaste kläderna. Hade blivit överlycklig om jag hade vunnit. Att du är med och designar och är modell gör att ännu fler (inte bara jag) vill vinna då du är en förebild och en stor trendsättsre för oss i de mindre byarna. Det är svårare att kunna visa sin stil då.

Reply
Maren Markhus

I would like a piece of the new AW13 collection because i LOVE IVy Revel! I loved the spring/summer collection and looked at it on my phone every day to get inspired. Unfortunately, I couln’t afford any of the pieces at the time, and now it’s kind of to late, the cold autumn has aldready come to Norway (where I live)… Anyways, I love Ivy Revel and you really inspire me Kenza! All, your skirts, shoes, shirts etc. Love it! Ecpessially when you wear a shirt/shorts and have a shirt tied around your waste, I really like that classy look mixed with street style!
Xoxo

Reply
Therese K

Hej. Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett plagg. Har sedan januari år gjort en total förändring genom att äta nyttigt och träna regelbundet. Har nu lyckats gått ner 35 kilo och vill belöna mig själv med en ny garderob men det er svårt när man är en fattig student. Jag skulle bli jätte glad över plagget som för första gången på många många år kommer förhoppningsvist passa. En stor anledning till min viktminskning är att jag vill kunna ha snygga kläder och slippa att välja kläder ur det lilla utbudet som finns på plus avdelningar. Så snälla gör en 24-årig fattig student den lyckligaste personen i världen :)

Reply
Lovisa

Jag har precis slutat på min gymnasieskola och börjat på en folkhögskola. På min nya skola känner jag att jag kan vara precis den jag är och därför har jag nu vågat ta ut svängarna lite mer i min klädstil. När jag säger att jag tar ut svängarna menar jag inte kläder ala Lady Gaga utan jag menar att jag vågar klä mig i annat än jeans och t-shirt. Därför skulle jag bli jätteglad om jag fick vinna ett plagg ur Ivy-Revels höstkollektion. Jag tror verkligen att Ivy-Revels kläder skulle passa mitt nya självförtroende perfekt.

Reply
Hannah

Hej!
Min motivering till att få vara en av vinnarna till denna tävling är att jag nu i över 2 år läst dagligen din blogg, inspirerats och sett upp till dig sedan jag började läsa bloggen. Min egentliga motivering är att jag (också) haft en väääldigt tungt 1,5 år tillbaka med en jobbig och mycket tung depression som fått mig in i en ond cirkel av bulimi och åter upplevt ätstörning. Nu går det bättre, men är inte ännu helt frisk och känner mig fortfarande rätt nedstämd.
Men jag har en brinnande passion för mode, följer, läser, inspireras… ja, ÄLSKAR mode! och bara tanken att få vinna ett höstplagg som t.o.m. DU suttit och designat skulle pigga upp mig dessa gråa höstdagar och vara alldeles fantastiskt!
Kämpa på och lycka till, du förtjänar det!
Kram,
Hannah
Finsk läsare

Reply
Marry

Jag villl vinna för jag älskar verkligen kläderna o har inte råd nu i höst me köpa nåt så vill jätte gärna vinna skulle va hur glad som helst!!!

Reply
Sofie Ohlsén

Jag har i snart 20 års tid grubblat över vad “min stil” är, och fortfarande inte kommit fram till vad jag gillar. Jag är inne på din blogg med flera varje dag, endast för att kolla vad ni har på er för att få inspiration. Jag kunde sitta inne på Nelly, Chicy, Bubbleroom, i timmar, inte för att shoppa, utan för att i hopp kanske hitta minst 2 plagg jag tycker om, men det är sällan det händer. Jag är liksom för kräsen för mitt eget bästa, så pass att jag blir tråkig. Kul tjej här! Så i nuläget har jag helt lagt ner kläder, inredning har istället fångat mitt intresse, jag finner det enklare. Kläder för mig är svårt, tshirt & jeans i mängder här, inga roliga plagg alls. Därför vore det såklart jättekul att få vinna ett plagg av din kollektion :-) Hur eller hur så är din känsla för kläder sjukt beundransvärd och bara den förtjänar en kommentar. Ska bli spännande att se nya kollektionen – tippar på att den är minst lika grym som förra. x

Reply
Klara Frank

Jag är med!
Skulle supergärna vilja vinna för att jag är verkligen KÄR i Ivyrevel. Har velat haft något därifrån ända sen dom första plaggen lanserades. Men mina föräldrar har sagt att jag får önska mig i julklapp och jag vill absolut inte tjata på dom då jag är glad att jag får mat på bordet och kläder då och då när jag behöver. Detta skulle göra mig så otroligt glad, eftersom du är en av mina favoriter och ser verkligen upp till dig och älskar det du har på dig. Håller verkligen tummarna, gillar sidan på facebook. Kram!

Reply
Mia

Jag skulle jätte gärna vilja bära ett plagg från höstkollektionen. Att få något nytt i garderoben är alltid så himla uppskattat och det finns ingen bättre känsla än när man hänger in det i sin garderob. Och att sen veta att man är en av de första som hänger in något i sin garderob från denna kollektionen skulle bara vara sjukt! När man sen dessutom får välja vilket plagg man vill oavsett pris är like a dream come true när man sliter för överlevnad och sparande varje dag, och tyvärr väldigt sällan har möjligheten att göra det. Jag skulle bli SÅ glad om jag vann!!! :D

Reply
Nickie

Ett plagg från din kollektion skulle göra mig gla’,
Kanske en fin klänning eller tröja – ja det vill jag så gärna ha.
Känna mig fin, söt och snygg
I ett plagg som gör mig självsäker och trygg
Du kan verkligen det här med mode,
Det är så bra att du gör saker du kan och som du borde!

Reply
Yana Andryevskaia

jag vill ha ivyarevel plagg för att jag tycker dina plaga är väldigt snygga. jag bästeler inga kläder från internet utan jag går till affärer bredvid mig och jag tycket kläderna, affärer är snyggare i andra städer än här i Lessebo. jag bästeler inte kläder på internet för att man måste vänta och det kostar mycket gänfört i affärerna här. dina kläder är jätte fina så jag skulle vilja ha ett plag det skulle ha vari coolt. tack från Yana

Reply
Eva Maria Hoppl

IVYREVEL is a amazing and beautyful brand. I love the clothes and the design. I wish i had a dress or anything of this brand. Kenza, when you wear clothes from IVYREVEL you are the most beautyful girl in the whole world.

I hope i win :)

Reply
Nathalie

Hej Kenza!
Jag skulle vilja vara den första i världen som bär ett IvyRevel plagg för att er vårkollektionvar så fin! Och det kan ju bara bli bättre. Du beskrev höstkollektionen som lite tuffare och hårdare-inspererad av en stadstjej som är sig själv. Det är precis så jag är-en tjej som inte bryr sig om vad andra tycker. En dag vill jag också arbeta inom modebranchen, som designer. Jag har ett mål att sikta på. I era plagg känner jag mig bekväm och självsäker och det kan vara en hjälp på vägen till min dröm. Hade vart grymt kul om du valde mig som vinnare!
Kram på dig

Reply
Julia Holmgren

Jag vill jätte gärna vinna för att jag är ett super stort fan av dig och har alltid varit de. Sen hade jag tänkt att beställa hem ett ivyrevel plagg för bara en vecka sedan men då kunde man inte de. Jag var otroligt besviken hade suktat länge efter de och när jag väl sparat ihop till pengarna gick det inte att beställa!
Jag vet att det kommer garanterat bli mitt favorit plagg i höst

Kram <3

Reply
Hanna.S

Jag vill bli först i världen för att jag aldrig har ägt ett IvyRevel plagg precis som många här säkert har. Det skulle vara otroligt kul och jag skulle vara så tacksam, jag är ofta inne på sidan och tittar på alla dem fina kläderna men jag tycker att priserna är lite för höga för att jag skulle köpa något. Jag brukar nämligen satsa på lite lägre priser då jag bara är 15 och än så länge inte tjänar ihop egna pengar. Tack förresten för all inspiration du ger mig!

Reply
Felicia Andersson

Hejsan Kenza! Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag slår vad om att det finns världens finaste drömplagg på IvyRevel Aw13! När jag tittar på plaggen som du har köpt där ifrån i sommar har jag blivit helt kär! Jag har alltid otur i sånt här men jag tänkte att det är värt ett försök ändå.. :) Jag skulle bli superglad om jag vann och äntligen fått klä mig lika fint som dig! Ha en bra dag! Massor av kramar, love you! :D

Reply
mano

att få bära ett ivyrevel plagg? Jag har alltid varit den som tycker att varför ska jag köpa ett dyrt plagg? Men jag vet inte ibland behöver man göra det för kanske.. tröst shoppa? jag vet inte. Tänk att få bära ett ivyrevel plagg mitt i stan och bara gå stolt och visa att ja den här kommer från ivyrevel. och kunna hänga in plagget i garderoben och flytta på resten av kläderna och låta plagget vara i mitten så att jag kan berundra den varje morgon. sista gången jag checkade in på ivyrevel så var det så sjukt fina kläder. jag ville bara ha allt. jag kan sitta en lördags kväll och bara checka in alla kläder. :)

Reply
Nathalie

Hej kenza! Nu är hösten här och jag känner att det vore otroligt roligt att få inviga den med ett nytt plagg från din kollektion. Det senaste året har varit jobbigt för mig med många bråk och jag har ofta kännt mig ledsen och värdelös. Istället för att gräva ner sig ännu mer vill jag att hösten ska bli som en nystart för mig och jag vill känna mig självsäkrare än någonsin.

Reply
Fanny

Wau! Kan inte vänta tills kollektionen släpps! Jag skulle vilja vinna ett plagg, för att jag älskade sommarkollektionen och jag tror att höstkollektionen inte kan bli sämre! Jag sparar pengar för min studentklänning, så jag kan inte direkt köpa kläder. Jag har också nyligen startat min blogg och det skulle vara underbart att fota bilder med ivyrevel!

Reply
Elin

Det är väldigt kort tid sedan jag absolut INTE var den tjejen du beskriver i din text ovan. Sedan tog jag tag i mig själv och tänkte “Varför ska jag inte kunna klä mig som jag vill? Varför ska jag bara tycka att alla andra är så snyggt klädda men inte jag?”
Så nu försöker jag våga vara den jag vill vara, varje dag! Och om jag ngn dag tvekar tänker jag “Det är inga konstigheter!” Och så går jag ut och känner mig stark, snygg och självsäker! Det tar tid att komm dit och man behöver jobba på det, vilket jag är så tacksam mot mig själv att jag börjat göra!

Reply
Olivia

Hej kenza!:)
Jag vill så jätte gärna vinna ett plagg från Ivyrevel,för att de är så otroligt fina kläder och jag skulle ju ha varit helt ensam om de:) eftersom jag bor i en by i Norrland. Så jag hoppas verkligen att jag vinner för jag har absolut inte råd att köpa de själv.
Kram

Reply
Emelia Landin

Jag skulle jätte gärna vilja vara med att tävla om ett plagg från AW13, han funderat jätte många gånger att vara med i någon av dina tävlingar men ej vågat, så tänkte att jag skulle testa nu. Jag verkligen älskar dina kläder och skulle vara oerhört tacksam om jag fick bära något plagg från finn kollektion. Har tänkt beställa kläder från IvyRevel men har ej haft tid eller råd, funderar på att spara pengar och beställa men skulle bli ännu gladare om jag nu skulle få vinna ett plagg. Så jag hoppas att jag får bli en av de fem vinnarna.
Älskar att läsa din blogg och följa dina bilder Instagram, världens snyggaste tjej som skapats.
Kram Emelia

Reply
Soleil

Hej, jag vill vinna ett gratis plagg för att jag, ända sedan den första lanseringen har varit så otroligt sugen på att klicka hem ett plagg men utan möjligheten då min ekonomi inte skulle hålla. Känns jättesurt då kläderna är så otroligt fina.

Har även aktivt läst din blogg sedan du vart ett litet charmigt tokiohotel-fan och har under hela vägen inspirerats starkt utav din underbara stil och din starka personlighet. För du är inte endast helt otroligt snygg utan verkar även som en väldigt härlig människa att umgås med.
Hoppas på det bästa, många kramar!

Mvh, Soleil

Reply
Alexia Cluzeau

I would be very happy to get the first piece from the amazing brand Ivyrevel, because I wanted for a long time to buy so many things such as the black dress or many other things which I find PERFECT! Ivyrevel is glamour, sexy, unique and that’s what I enjoy the most about this brand, I will the most happiest girl if I can get the chance to win this piece which is even more unique ! I will also make a post about this on my blog for sure, and when everyone will ask me where did I get it, I will automatically give them the website and they will be amazed just like I am. Plus I never won anything on a blog competition, so it could be a first and a great one haha ! Hope I will get the chance to wear a unique style for this autumn with Ivyrevel !
Thanks in advance Kenza, hope you are feeling better !

Alexia

Reply
Carro

Jag tycker de är ganska svårt de här… Men det finns väl ingen speciell anledning till att jag vill vinna just detta. Alla är värda detta, men en anledning är väl att jag en student som har dåligt med pengar.. haha!
Ska egentligen få pengar en gång i månaden av mina föräldrar, men antagligen bryr sig inte dem om de.

Föresten vill jag som alla berömma en grym blogg, och att du verkar vara otroligt stark och omtänksam.

Reply
Sofia

Hej kenza! Det skulle va otroligt roligt att få ett plagg ur den nya höstkollektioen! Jag har alltid älskat din stil, jag har växt upp med din blogg och den har betytt väldigt mycket för mig. Jag vet att det säkert finns hur många snygga plagg som helst där och man skulle ganska lugnt kunna säga att jag behöver lite nya höstkläder.. Går typ fortfarande runt i mina sommartoppar och liknande hehe.. Puss & Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*