• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Ella

Hej! Nu har jag vart inne och gillat Facebook gruppen:) Har alltid tyckt att IvyRevel har kläder som är väldigt inspererande, och nytänkande. Dem är otroligt fina, och man ser att det ligger mycket tid och tänk bakom plaggen. Förra lanseringen var så fin! Kläderna är speciella, och liknande kläder går inte att hitta (haha tror mig jag har letat). Skulle vara super glad att få bära IvyRevels nya kollektion, och hitta min egen favorit, Som säkert kommer användas mycket i höst. Kram och lycka till i framtiden! :)

Reply
Helena

Jag skulle vilja vinna eftersom jag går igenom en tuff period just nu och vem mår inte bättre av nya kläder :-)

Reply
Sofia Andersson

Jag ska vara ärlig och säga att jag har ingen riktigt “bra” anledning till varför jag ska vinna men fan.. Jag vinner aldrig något! Seriöst det enda jag vunnit i hela mitt liv är typ 25 spänn på en trisslott. Jag försöker väldigt ofta på tävlingar som denna men har ALDRIG VUNNIT. Det hade varit så grymt nice för modetokiga mig att få hem ett exklusivt plagg från AW13, så snälla välj mig!!!! Kram

Sofia, 18 år, Piteå

Reply
Yuliana

Hello, Kenza!
I’m excited to try win pieces from AW13 collection. I’m always reading your blog and see how many energy you put in IVYREVEL. Im sure that it will be amazing. So its no doubt that i want to be a winner. You are inspiration as well as your collection. I want to be a part of this :)

Reply
Vanja

Hej kenza!
Jag har alltid haft kläder som ett stort intresse! Du har exakt den stil som jag har (eller kanske vill ha..) allt du sätter på dig vill jag ha. I februari i år fick jag och min älskade pojkvän veta att vi ska bli föräldrar i oktober. Nu är det tre veckor kvar och jag är så trött på fula, randiga, för korta, för små och opassande gravidkläder! Tänk, jag har inte köpt ett enda snyggt plagg sen i februari.. Så att få ett tillskott i form av Ivyrevel i garderoben skulle göra min höst och vinter som nybliven mamma mycket snyggare!

Reply
amanda

jag skulle vilja vinna ett plagg för att jag har sån klädtorka just nu, det är inget ute i affärerna som jag vill ha och om jag vill ha det räcker inte mina budget ritkigt till. Men IVYREVEL har sååå fina kläder att ni hade räddat många utav mina dagar med ett plagg från ert märke då dom är så snygga!! kram

Reply
Mia

Cause i have been feelin sooo down lately, so it would most definitley cheer me up!! Also it would kinda make me feel “special” being one of few ppl wearing ur design abroad!!! ;))) but no doubts that the collection will be a big WOOOW internationally as well!! Toi toi for the launch of ur collection!!!

Reply
Amanda

Hej! Det skulle vara super häftigt att vinna ett plagg från Ivyrevel! Dels för att jag inte har mycket kläder speciellt brist på höst! Och självklart så tycker jag att era kläder är SJUKT snygga!! Ghaaa! Jag ska snart få ett nytt rum och garderob så jag ska göra en totalränsning och det behövs verkligen några nya plagg som piggar upp lite :) att köpa nya kläder är för mig som när Bamse äter dunder-honung!! Jag blir så glad!

Reply
Ellen

Hej igen :)
Igår skickade jag en kommentar om att jag är med och jag ville bara säga att jag också har gillat Facebook-sidan :D

Kram Ellen ❤

Reply
Jennifer Pettersson

Jag vill vara först med ett ivyrevel plagg för att jag inte har råd att lägga ner lite dyrare pengar på kläder och ni gör verkligen hur fina kläder som helst!! Du är inspo för mig Kenza och jag älskade verkligen vårkollektionen så jag slår vad om att jag kommer älska höstens om inte mer. Jag älskar stilen och åååh kan inte beskriva hur mycket jag vill vinna.

[email protected]

Har gillat på fb också

Reply
Emma Aleniusson

Jag vill vinna ett plagg från ivyrevel AW2013 för jag älskar ditt märke och dig som person du är så inspererande och det vore en ära att få bära dina plagg! Speciellt om man vunnit det, det är ju liksom Kenzas klädmärke vi pratar om!! WOW

Kram på dig!

Reply
Isabella Pearson

Jag vill vill vara först för att typ visa upp både att jag hade något från IvyRevel och att folk ska kunna fråga mig ba var är den tröjan ifrån? Att bara säga IvyRevel är ju underbart. Jag vill känna mig fin i det jag har på mig och det skulle jag lätt göra i IvyRevel❤
Kram Kenza hoppas du får en toppen vecka!

Reply
Hilda

Jag skulle såå gärna vilja vinna ett plagg ur den nya kollektionen! Kollektionen är ju inspirerad av “den självsäkra stadstjejen som alltid vågar vara sig själv”, jag är typ tvärt om. Jag är blyg och vågar inte riktigt sticka ut även fast jag gärna skulle vilja! Jag tycker det är sjukt ballt med personer som verkligen vågar sticka ut och vara sig själv och jag tror att det skulle kunna hjälpa en bit på vägen om jag vann ett plagg från AW13 nya kollektion!

Jag gillar eran sida på facebook! Kram Hilda

Reply
Emma

Hej! Jag vill jätte gärna vinna ett av dina plagg! Jag vill jätte gärna vinna eftersom jag inte har råd med att köpa dina plagg, nästan alla mina pengar som jag får går till olika organisationer som rädda barnen och WWF. Det gör att jag inte har råd att köpa av dina kläder och när jag så hur snygga dina kläder var så riktigt kliade det i händerna på mig!;) det som dy skrev om AW13 känns så mycket som mig så det skulle vara riktigt kul att vinna!:)

Reply
Kathrin

good morning beautyful! to me you are a huge role model and the type clothing as you can live fascinates me. your label ivyrevel can be any girl feel so great and pretty as you are! I have bought the ivyrevel playsuit and the troy top.. With this cloths on my skin, i’m feeling a great and independent woman who is sexy at the same time! I’m 25 and bring IVYREVEL to munich, WANT TO WIN A PIECE!!! Hugs and kisses, kathrin

Reply
Rebecca

Åh herregud vilken tävling! Klart jag är med! Giller redan IvyRevel på fb!
Hur ska man skriva? Jag kan bara säga såhär; jag är sjuukt peppad inför den nya kollektionen, vet med säkerhet att ni/du kommer släppa de tuffaste kläderna ever! När IvyRevel lanserades älskade alla kläderna, även jag! Kan man tänka sig de nya kläderna? De kommer äga♥

Reply
Ilona da Silva

Då jag åker utomlands om ett tag för att studera, så vill man ju gärna imponera på ens nya vänner och finns det något bättre sätt än med en grym outfit?!! ;)

Det hade varit otroligt coolt att vara en av de första som får bära IvyRevels höstkollektion. Jag älskade er första kollektion och då kan jag inte annat än att älska denna också!

Reply
Agnes

Att vinna en sådan här grej är något som bara inte händer mig men okey, jag skriver en kommentar ändå. Det skulle vara sjukt grymt att vinna. Jag har följt din blogg hur många år som helst och alltid beundrat din stil. Som fattig student har jag dock aldrig haft råd att faktiskt köpa de plagg du bär men man kan ju lungt säga att du är den största inspirationskällan när det kommer till min klädsel. Skulle vara grymt att kunna bära ivy revel, har en känsla av att höstkollektionen kommer vara alldeles underbar!

Reply
Felicia Sjögren

Med ett Ivyrevel plagg är jag alltid den chicaste och coolaste vart jag än går. Funkar lika bra på jobbet som på fest eller varför inte en hemmakväll, då jag vill känna mig trendig och fin. Det är bara att slänga på sig och så är man solklart den chicaste på stan, bara att tuta och köra

[email protected]

Reply
Linn

Att få bära höstens trender från Ivyrevel skulle vara en ära och väldigt mysigt!

Reply
Natasha

Jag vill vara en av de första i världen med ett plagg från ivyrevel efter som att jag älskar mode. Jag har två plagg från ivyrevel, och jag använder knappt nåt annat. Seriöst, det är typ den enda sidan med SNYGG stil!
Har redan akrivit min önskelista till jul, och den första punkten är att jag ska få välja något från nätet och beställa hem, och då kommer jag ju såklart att välja något från ivyrevel. Ett plus är ju också att det är du som är “chef” (eller vad man ska säga) för ivyrevel, min FAVORITbloggerska! Ser upp till dig grymt mycket, kollar din blogg säkert varannan minut för att se om du har uppdaterat.
Haha kan nog inte skriva så mycket bättre än så, hoppas jag blir vald!

Reply
Charlotte

För förnyelse, inspiration och glädje. Jag vill bära plagget med stolthet. Ibland kan ett plagg göra så mycket mer än att bara klä dig. Därför anser jag kunna göra plagget rättvisa. Den tidigare kollektionen har verkligen varit så snygg och jag tror och hoppas att den nya kommer att vara av samma klass.

Tack!

Reply
jennifer

jag skulle vilja vinna ett valfritt plagg för att jag verkligen älskade din första kollektion men hade tyvärr inte möjligheten att köpa något där ifrån. Och jag vet att denna kollektion kommer vara lika grym den också, och jag kommer förmodligen inte ha möjligheterna till att äga något utav plaggen den här gången heller , så därför vill jag verkligen vinna denna tävling.

Reply
Mikaels

Hej Kenza.
Jag har följt dig genom bloggen ett antal år, men inlägget igår (mån16/9) ang. din far (om han nu är värdig att kallas för det!) fick mig att inse att jag inte är ensam och att jag, liksom du (!) är stark nog för att klättra ur en svart spiral som dessa män orsakar.
– därför vill jag få chansen att gå klädd i min inspirationskällas fantastiska plagg, känna mig lika stark som dig och förhoppningsvis få min “far” och de som står på hans sida att inse, att mig sätter man sig inte på!
/ Mikaela

Reply
Emmelie Lundin

Jag vill bli först i världen med att bära plaggen, då jag sedan två veckor bor i Kina och vill visa upp Svensk design.

Reply
Josefine

Jeg elsker mode, og din første kollektion var SÅ fed! Jeg har sparet op længe for at købe ivyrevel playsuit, og da jeg endelig fik den gik jeg med den næsten hver dag når solen skinnede. Og alle mine veninder komplimenterede mig og spurgte hvor den var fra. Så jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde noget fra din AW13 kollektion, så jeg kan gøre mine veninder jaloux igen :)

Knus Josefine, fra Danmark

Reply
Emelie cardell

För att jag förtjänar ett plagg som återspeglar den starka och fina människa jag försöker att vara. För att jag är jag och ingen annan. Det är min tur nu!

Reply
Märtha Holmström

Skulle vara jätte häftigt att få vinna ett plagg som du och ditt crew har disignat eftersom du är en stor förebild. Eftersom jag bor i Umeå så fins det inte så mycket klädesbutiker därför kan man ganska ofta se dom i skolan som har tillexempell en likadan tröja som en själv. Därför skulle det vara kul att få komma med något nytt och coolt som ingen annan har!

Reply
Kaisu

I just love your style Kenza! You are a amazing designer and blogger. You seem such a real and nice person!

I would be the happiest girl in the planet if I would win one of your piece :-)

Reply
Jenny Svensson

För att jag älskar svarta snygga höstkläder!!!! Jag kommer bli fierce!! :D :D

Reply
Erika

Åh jag skulle vilja vinna detta till min lillasyster som fyller år snart (8okt) du är hennes största fan och hon skulle bli galet glad om hon fick bära något från ditt klädmärke!! Hon går i gymnasiet och har därför inte jättebra ekonomi som du förstår, så hon har tyvärr inte råd att skicka efter nått. Skulle vara awesome att få ge henne detta! KRAM

Reply
Jennifer.J

Wow, varför vill man inte vinna ett plagg från IvyRevel? Jag har följt din blogg i flera år nu och har alltid sett upp till dig och beundrat din klädstil. Du ser alltid så självsäker ut och vet hur man ska skapa en outfit. Det är något jag aldrig kunnat men sedan jag började följa dig har det alltid varit mitt mål. Så när du lanserade IvyRevel var det ett måste att köpa något, det var ju trots allt den person vars kläder jag beundrat. Dock så insåg jag att det var omöjligt när jag såg priserna. Jag tjänar inte så mycket pengar och om jag skulle lyckats samla ihop till något plagg skulle jag ändå inte fått använda pengarna till något “så dumt som kläder” för mina föräldrar. Så detta vore en sjukt stor möjlighet för mig, att själv få se snygg ut, att själv få känna mig självsäker och för första gången kanske någon annan kommer beundra mig?

Reply
Sandra

Oj vad jag vill vinna. Har precis betalat 1,400:- för en missfärgad slingning till håret (+ första gången) och har nu inte mycket pengar kvar till att köpa kläder från Ivyrevel som jag gärna skulle gjort annars.
Om jag vann skulle jag kunna trösta mig med snygga kläder och inte tänka mer på mitt fula hår! ;)
Jag gillar Ivyrevel på Facebook!
Kram

Reply
Linn Andersson

Åh vilken rolig tävling! Självklart ska jag tävla om era grymma plagg! :D

Jag läser din blogg flera gånger per dag och bokstavligt talat ÄLSKAR din klädstil! Många av mina nyaste kläder är inspirerade från dig :)
Nu har tyvärr vi lite dåligt med pengar hemma och har svårt att köpa fler kläder för tillfället. Och jag älskar ju dig och sina kläder, så den hör tävlingen är perfekt. I början av sommaren satt jag spänt och väntade på att din första kollektion av IvyRevel skulle släppas. Jag hade bestämt mig att vad kläderna än kostade så skulle jag köpa minst ett plagg. Det blev den otroligt söta “Taylor top” och senare även en “Tifton top” som jag absolut älskar! Följer dig på alla dina konton, där även redan på Facebook :)
Önskar dig all lycka till med IvyRevel och jag är dig en evigt trogen läsare!

Reply
Maja Andersson

För att jag nästan aldrig har råd att köpa nya kläder för det lilla studiebidraget man får. Jag ville köpa nåt ivyrevel plagg förra kollektion men hade liksom inte pengarna,så ja thats Why.

Reply
Alice W.

Jag hinner aldrig vara med i tävlingar, de avslutas alltid precis när jag ser dem. Ivy Revel är ett märke som man inte blir besviken på heller, så vilket plagg jag än skulle få så skulle jag vara glad (Även om man får välja nu). Det känns som den perfekta tävlingen att vara med på, och jag vet att chansen är jätteliten, men jag hoppas ändå på att du väljer mig.
Jag har redan gillat facebooksidan för längesen :)
Kram till dig Kenza!

Reply
Cecilia

Det skulle vara kul att ha på sig ett klädesplagg som ingen annan har, och att ha det FÖRST är nästan som att det bara finns ett plagg av just det klädesplagget, i några dagar! Jag vill vara först för det skulle vara grymt häftigt att ha på sig något som ingen annan har sett, då ser man även den unika stilen i klädesplagget!

Reply
lf

Jag presenterar den vuxna delen av dina läsare och jag tycker att dina kläder passar vuxna som tonåringar, i alla fall på bild. Jag är mycket skeptisk av mig när det gäller kvalité och även om det ser fab ut på bilderna så vågar jag inte köpa något förrän jag känt och klämt på varan. Det skulle ju passa perfekt att vinna ett plagg för det är möjligt att jag blir stammis.

Reply
Silvia Johanna Haavel

Hej!

I’m a girl from Estonia, who has taken part in Estonian students fashion competition. I understand very well, how much time launching a collection takes and how much brainwork it demands, because you want your collection to be really good, to later know that you gave everything from yourself for the collection to be the very best. I would love to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection, would be proud to wear such cool clothes.
I would represent a girl, who loves and dares to be different from others, who does feel that either Autumn nor Winter aren’t just seasons , when you have to wear old coat, washed-out jeans or gumboots. Those are seasons to experiment with your looks and show everyone your darker, sexier and feminine side of yourself .

Hejhej! :)

Reply
Nadia Chowdhury

Hej,

Jag skulle vilja vinna ett plagg ur AW13 just för att jag delvis inte hann beställa det jag ville ha ur SS13 kollektionen, för min storlek tog slut :( Sen skulle jag vilja poängtera att det skulle vara en ära att få bära något plagg ur AW13 kollektionen först av alla, då jag egentligen är en stockholms tjej men bor i Örebro nu p g a jobb. I en liten stad som Örebro blir det lätt att alla har likadana kläder på sig, vilket gör att alla nästan ser likadana ut. Jag är van vid storstadslivet och älskar att se hur människor uttycker sig genom mode och kläder, och här är det inte precis på det viset.

Reply
Evakuera

Jag har precis förlorat mitt jobb och gått ner mig i en svacka. Jag är en sådan som drömmer om ett bra jobb och lite snyggare kläder för mitt nya liv. Jag skulle bli superglad om jag kunde haffa något snyggt från Ivy!

Tack för en toppenblogg K! Jag läser dig hela tiden och du är så bra!!

Reply
Lovisa

Åh det här är ju helt otroligt, kläderna är ju to die for! Skulle bli så lycklig om jag vann, äntligen det första ivyrevel plagget i garderoben. Gillar er pckså på facebook, Kram.

Reply
Sofie Andersson

Hej!
Jag skulle verkligen vilja vara den första som äger ett plagg ur er kollektion dels för att jag redan nu vet med mig att alla kläder kommer vara höstens snyggaste och dels för att jag hade sån otur med förra kollektionen, allt som jag ville ha och var redo att beställa var slut varje gång! Verkligen så otur! Så för att vara stensäker på att äntligen få äga ett IvyRevel-plagg så hade det suttit perfekt att bli vinnare i den här tävlingen och få välja ut ett valfritt plagg som jag dessutom kommer vara först i hela världen med att visa upp ute på gatan!:D
Kram Sofie

Reply
Malin Karlsson

Jag skulle så gärna vilja ha ett av dina plagg, dom är ursnygga allihop! Skulle dessutom vara roligt att vinna något för det har jag aldrig gjort :) Älskar din blogg!

Reply
Elvira Nordgren

Hej! I höst ska jag och min bästa vän Elin åka iväg på en weekend till antigen Paris, London eller Berlin. Där blir det väl lite shopping, turistande och party! Därför vill jag vinna 5 plagg från höstkollektionen, tänk att få vara den där självsäkra och spontana stadstjejen mitt i Paris med sin bästa kompis. Det är drömmen.

Stora kramar från Elvira

Reply
Wilma

Hej kenza! Älskar din blogg har läst den varje dag sen år 2008 i november då jag fick min första dator och jag blev inspireras av dig! Det första inlägget jag läste var “Partyfredag!” haha vet att det låter konstigt att jag kommer ihog men hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig!
Anlednigen till att jag vill vinna tävlingen är för att jag vill jätte gärna ha ett plagg från ivyrevel jag har sparat men det skulle vara en dröm att vinna, jag skulle bokstavlingen börja gråta tills det inte gick att gråta längre!Imorse när jag loggade in på instagram så såg jag att ivyrevel hade en tävling och jag loggade in på min dator direkt för att få vara med! Men nu kan jag väl inte säga mer än att jag hoppas att jag vinner!
Ps jag har gillat er facebook sida!
//wilma

Reply
Frida Persson

Just jag vill vinna ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion för att jag suktade så extremt mycket efter förra kollektionen och vet att denna kollektion kommer bli minst lika grym som förra. Kläderna är verkligen så sjukt snygga och passar in mig på pricken. Det hade varit kul att få visa upp sig i de nya kläderna snäppet innan alla och känna sig lite speciell för att just jag vann. Jag hoppas att just jag kan skilja mig i ur mängden när du läser igenom säkert hundratals motiveringar.
Ha en otroligt bra dag Kenza. Massa kramar!

Reply
Malin

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg :) Köpte shortsen från sommaren och älskar dem! Och höstens plagg lär väl vara lika perfekta :D + är i stoooort behov av mer höstklädder pga har knappt hittat några i affärer..

Reply
Annie

Jag vill vinna för jag älskar kläder ditt märke och framför allt har sett fram emot att få se företaget växa och kläderna växa och nästa kollektion jag tycker att ni har lyckats med ert första och ni borde vara mer än stolta hoppa verkligen att jag vinner !

Reply
Martina Hansson

HALLÅ! Hur bra tävling var inte detta :) vore hur grymt som helst att få vinna ett plagg från IvyRevel, då jag precis hann haffa en klänning på er rea från förra kollektionen som jag älskar vet jag att jag kommer älska kommande kollektion också! Fortsätt som ni gör för ni är GRYMMA!

Reply
Emma

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

IvyRevels kläder är så sjukt snygga, era sommarkläder var helt underbara och jag kan inte vänta på nästa kollektion.
Jag skulle vara så stolt över att få vara en av de första som äger ett IvyRevel AW13 plagg <3
Jag hoppas att jag vinner och på dig kram Kenza!
Btw, jag gillade fb gruppen.

Reply
Besa

Jag skulle vilja vinna ett plagg från din nya kollektion för att jag är en väldigt simpel tjej i kläderna och vill så gärna ha lite tuffare kläder och självsäkra så som du säger att dina kommer vara. Jag är mer den tjejen som går runt med jeans, Tshirt och converse. Så en omväxling för en gångs skull skulle vara roligt.

Reply
Martina

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg från ivyrevels nya kollektion, jag skulle bli så himla glad! Jag har inte fått chansen att köpa något från den gamla kollektionen (som jag förövrigt älskade). Det känns som att ivyrevel är ett märke som är perfekt för mig. Sticker ut lite men samtidigt passar in helt och man känner att man skulle kunna passa in vart som hellst med kläderna. Jag tror att även denna kollektion skulle vara perfekt för mig, jag är inte den som gärna sticker ut så mycket men samtidigt gillar jag när jag sticker ut på ett bra sätt-genom ivyrevels kläder! Skulle bli så sjukt glad om jag vann:)

Reply
elina

I maj blev jag dumpad, helt sjukt jävla superdumpad blev jag. Hela min sommar gick åt att försöka få lill hjärtat att på något sätt bli helt igen, medan han spenderade sin sommar med olika tjejor hit och dit, iallafall är det de jag hört. Nu är det september och han har en ny, jag däremot – näe.

Jag vill nog bara känna mig speciell igen, och att få va den första i VÄRLDEN som får välja ut ett ivy revel plagg!?! hellooo.. haha. Sen att den ska innehålla attityd? Jomen visst de är ju fan PERFEKT. Ska bära dedär plagget så sjukt STOLT , gå förbi mitt X och visa what he’s missing.
Jag kan ju iof bara köpa ett själv också, om de skulle vara så att jag inte vinner. Men i sommar tar jag studenten och de är dit alla mina pengar kommer gå åt den här hösten.

Man kanske tror att jag bara vill vinna för jag blivit dumpad, men de handlar bara om att jag vill känna att jag inte alls är så värdelös som han fick mig att känna. Djupt och jobbigt dedär, men det är min anledning och hoppas den räcker!!

Kram<3

Reply
Siri

Det skulle göra min höst om jag skulle vinna ett plagg från höstkolletionen! Har ofta kollat in era plagg men har aldrig riktigt haft råd att unna mig nått fint, skulle därför bli den lyckligaste om jag vann! Vem vill inte äga ett av dom snyggaste plaggen i höst!:D

Reply
Karolina Hanthe

Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna, men det kunde du nästa gissa va? I mode handlar allt om inspiration och attityd. Man ska alltid klä sig så som man vill och kunna vara sig själv. Enligt mig är hösten den tiden på året när kläder blir som roligast. Allt blir lite mörkare, lite edgier. Hösten är den tiden på året när jag experimenterar som mest. Jag blir så inspirerad av allting. I våras älskade jag kollektionen från IvyRevel, och nu inför hösten har jag lika höga förväntningar. Jag är säker på att ni kommer leverera.
Att vara den första att äga någonting är alltid coolt. Man när det gäller kläder handlar det inte bara om att vara först. Det handlar om att vara först med en tanke, en idé, och framförallt handlar det om att inspirera. I år känner jag för att inspirera människor och ett plagg från IvyRevel är jag säker på skulle göra susen.

Reply
tina

Hey kenza… de förra inlägget du skrev om din pappa om att du ville ha det så personligt. Tror jag inte du kan dom har skrivit om det på http://www.posh24.se. lyck till med livet och kämpa för dina mål. Tydligen lyckas du och allt funkar för dig. Stressa inte bara för stress kan ge dig sjukdom
Troo miig

Reply
Tessa Mannninen

I follow your blog every minute. I have got so many inspirations from you and want to work in a fashion busines like you. I don’t have any ivyrevel clothes and it would mean the world to me to win this peace of clothe. xx
frugalandheels.blogspot.fi

Reply
Stina

Hej kenza och alla ivyrevel arbetare!
Kläder är väl bland det roligaste man kan hålla på med. Att andra kan se till ganska stor del vem man är bara genom att tittapå en. Jag älskar att kunna uttrycka mig med kläder, men med 1050 kr kommer man inte så långt. Detta ska då inte heller bara räcka till kläder utan till allt annat också. Att hitta snygga och billiga kläder är nog det jag är sämst på därför har inte min garderob så stort utbud. Jag älskar ivyrevels stil men priserna är inte i min klass. Det är därför jag vill vinna det här. Att få välja ett plagg som du har designat Kenza vore drömmen! Du är min inspiration i kläder och ger mig så mycket nya idéer! Skulle bli överlycklig om du valde mig!
Kram!

Reply
Rebecca G

Hej Kenza!

Det hade varit helt underbart att få vinna ett plagg från höstkollektionen eftersom när man är en liten studerande tjej så kanske inte man kan köpa det man skulle vilja ha eftersom man måste prioritera det man behöver som mest.
Skulle därför vara helt jäkla awesome ifall man kunde få vinna ett plagg från Ivyrevel som jag skulle stolt bära upp i höst!

Må dom bästa tjejerna vinna!
Kram!

Reply
Alexandra

Hejsan Kenza!

Jag vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag älskat din första kollektion och väntat spänt på denna. I det lilla samhället i inre Norrland jag kommer ifrån där är man uttittad om man inte bär mjukisbyxor eller fjällvandringskläder. Så nu när jag äntligen tagit mig till en liiite större stad och börjat bygga upp en garderob så vore det fantastiskt att ha ett plagg som jag dessutom skulle vara först med ifrån din AW13 kollektion.

Många kramar/ Alexandra
[email protected]

Reply
Louise Thelaus

Hej kenza :)
Vill först bara säga vilket otroligt jobb du gör och lägger ner på IvyRevel! Alla kläder från vårkollektionen blev verkligen super bra! Då kan jag bara föreställa mig hur bra höstkollektionen kommer att bli, och vem vill inte äga något därifrån?!? Jag skulle iallafall mer än gärna gå runt med ett plagg från IvyRevel’s höstkollektion! Nu har jag varit med och tävlat i alla tävlingar med IvyRevel och det skulle vara så härligt att äntligen vinna :)

Kram på dig! :)

Reply
ES

Jag älskade din förra kollektion, och hade så gärna velat ha flera av plaggen, helst typ alla! Då jag är student har jag dock varit tvungen att prioritera, och hyran måste ju tyvärr gå före, haha. Nu sitter jag väldigt tight till ekonomiskt i och med problem hemma som inneburit att jag varit tvungen att använda min studieinkomst till att byta ut flera av mina möbler. Att shoppa kläder är helt otänkbart för tillfället. Så ett av era fina plagg för att muntra upp gråa pluggdagar vore verkligen guld!

Reply
Amy Cacatian Thomassen

Det skulle bli huuuur ballt som helst att få vinna ett IvyRevel plagg! Speciellt av den nya kollektionen. Skulle stolt visa upp det i min egna blogg!!! :D Inte bara i bloggen utan i verkligheten också. Wiiie tycker det är så kul med tävlingar! Även fast jag aldrig har vunnit en sån här tävling deltar jag med hoppet om att jag skulle kunna vinna ändå.
Har ävem gillat facebooksidan.

Du är bäst Kenza. Världens bästa blogg. :)<3

Reply
julia

Det är väl dags att försöka tävla då. Jag r en tjej som inte har så tur i lotterier och tävlingar och tror att jag faktiskt ldrig vunnit något. därför brukar jag inte ens bry mig om att delta, men nu såg jag den här tävlingen på din blogg och jag tänkte nä nu måste jag försöka ialla fall! för shiit vad kul det vorde att vinna något ur en IvyRevel kollektion, särskillt att vara först i världen med det! Särkillt eftersom kläderna från tidigare kollektioner är asfina! Och jag älskar mode och shopping men har ingen enomr budjet precis.
jag nu har jag ialla fall försökt och nu är det bara att hålla tummarna.

//julia

Reply
Ewa

Hej kenza!
Jag skulle vilja vinna ett plagg från din kollektion då jag älskar din stil och dina kläder! Då jag är student och knappt får det att gå ihop under en månad har jag inte haft råd att köpa något än, men jag försöker spara och hoppas att jag ska kunna göra det så småningom.
Jag älskar hösten och modet det kommer med, men nu börjar garderoben eka av gamla slitna tröjor och utslitna jeans, så det skulle vara perfekt med något nytt som sken upp där inne.

Många kramar //Ewa

Ps. Styrkekramar till dig och jag hoppas att du kan släppa det där med din pappa, trots att jag faktiskt förstår hur jobbigt det är att ha problem med en förälder. Jag försökte själv säga upp kontakten med min pappa som bara pressade mig, eller snarare tryckte ner mig. Men när jag försökte detta så ändrade han sig faktiskt och förstod att det var jobbigt för mig. Jag beklagar att din pappa inte förstår utan tar på sig offerkoftan. Men det enda du kan göra är att försöka (hur svårt det än är) att ignorera det och låta honom sköta sig liv, medan du sköter ditt. Du är grym och verkar vara en helt underbar tjej!

Ha det bäst!

Reply
Johanna Sjövall

Att bli en av de första i världen att bära IvyRevel vore så häftigt! Älskar alla era kläder, som är såå snygga och coola! När förra kollektionen släpptes ville jag så gärna ha något men blev aldrig färdig till att köpa något… :(
Så det hade varit såå kul att vinna ett plagg ur denna kollektion! (Även för att jag aldrig vinner något)
Puss
Johanna i Skåne!
[email protected]

P.S din blogg är såå bra och fin! Precis som du!

Reply
Hanna

Hejsan! Jag är en tonårig tjej som tycker att hösten är väldigt mysig men har nyss råkat på en förkylning. Jag tycker att IvyRevel´s kläder är extremt fina och passande, dock är de för dyra att bli köpta av mig.. Så därför sitter jag här och tar tillfället i akt och hoppas så attans mycket att jag får en liiten chans att förhoppningsvis få se ett IvyRevel plagg med ögat så att säga. Jag Vet att höstkläderna kommer att vara charmiga och gosiga! Kramkram!

Reply
Johanna Råholm

Sommaren är slut och vi går mot en kall höst. Det skulle inte kunna finnas ett bättre sätt att kickstarta hösten än att vinna ett plagg från Ivyrevel AW13! Att få vara en av de första i världen att bära ett nytt, snyggt och trendigt plagg skulle få mig att känna mig speciell här i Finland!

Reply
Emma

Hade gärna velat vara först då jag just nu inte har pengarna att lägga ut på en ny höstgarderob. Börjat plugga på universitet och pengarna har bara flugit iväg för att fixa en massa skolböcker, busskort, kåravgift etc.
Rätt mycket jobbigt just nu dessutom, bland annat fick jag veta att en i min släkt fick besked om att han har cancer igår (båda lungor och hjärna).. :(

Reply
Johanna Lindegren

Jag skulle gärna vilja vinna, för tycker att eran förra kollektion var så sjukt fin, och jag tror säkerligen inte att denna kommer vara sämre. Det vore verkligen kul att få bära ett ivyrevel plagg!
I somras bestämde jag mig för att spara pengar till en ny kamera, en Canon eos 6d. Så just nu är min budget väldigt begränsad och det kommer inte bli mycket shopping för mig det kommande året. Att då få vinna ett klädesplagg från ivyrevel skulle helt klart stilla mitt shoppingbehov för ett tag!
Kram!

Reply
Agnes

Jag skulle bli otroligt lycklig ifall jag blev en av dessa fem. Inte nog med för att få vara först i världen utan för att jag vet att jag annars aldrig skulle ha råd att köpa något av ivyrevels plagg vilket känns hemskt. Särskilt då de är så fina och verkligen to die for. Så jag skulle vilja vinna detta för att kunna säga att jag är en ivyrevel. Jag är mig själv och ingen ska få trycka ner mig. Kram

Reply
Ivy

Hej Kenza!

Jag heter Ivy och är 17 år.
Att vara unik och ha min egna stil har jag nyligen börjat med, och du har faktiskt inspirerat mig en hel del. Eftersom din klädstil är så vacker så vet jag att IvyRevel AW13 kommer att vara minst lika fin som din första!
Det skulle vara sjukt coolt att bära en av dina plagg nu till höst, eftersom att jag har det så svårt med att släppa sommaren, så letar jag efter lite nya trender osv för att kunna pigga upp hösten + mitt humör så jag skulle jätte gärna vilja inviga denna årstid med IvyRevel.

Älskar din blogg! <3

Puss

Reply
Ebba

FÖR ATT DET SKULLE VA HEELT JÄVLA AWESOME??? Och med tanke på hur snygga kläderna var i förra kollektionen så lär de ju va minst lika snygga nu och skulle säkert använda plagget aa men typ varje dag

Reply
Maja sandgren

Ojoj finns så många anledningar till varför jag vill vinna.. Först av allt skulle det sitta perfekt med ett fräscht höstplagg nu till hösten, Det har jag så extremt dåligt av.. Sen har jag faktiskt ingenting från märket så skulle vara hur kul som helst att testa för en gångs skull:D Har gillat fb-sidan också för den delen :D

Många kramar, Maja

Reply
Sara

Jag vill verkligen vinna för att jag älskar dina kläder, dom är så stilrena och snygga, vinner typ aldrig nånting så skulle bli överlycklig om ja vann nått av dina underbara plagg. Älskar din blogg också! :D <3

Reply
Felicia

Hej!
Åh jag vill vinna ett plagg för att jag vill känna mig snygg i de. Jag har ofta kollat in på hemsidan och drömt om att köpa från IvyRevel. Jag vill känna mig som den där självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen när jag vandrar i stan eller är påväg till skolan. Hoppas att det räcker för att beskriva hur mycket jag vill vinna. Vill vara den självsäkra Felicia!
Kraam!

Reply
Caroline

Jag bor i en liten stad men även i små städer finns det självsäkra, lekfulla & spontana tjejer som älskar mode. Jag är en lärarstudent som sliter med plugg och extrajobb för att slippa ta studielån så modeintresset är för tillfället inte särskilt tillfredställt. Därför skulle det vara riktigt kul att vinna ett plagg från IvyRevel. Kram!

Reply
Astrid

Jag skulle jättegärna vilja vinna, för att jag älskar kläder. Jag tycker din stil är sjuktfin, så jag vet att den ny kollektionen också kommer vara det! Du är en stor förebild för mig, och det skulle betyda sjukt mycket att vinn dethär! Beställde en tröja från Den första kollektionen, men tyvärr passade den inte, och var utomlands när det kom, så hade inte möjlighet att byta den. Jag är 14 år och bor i Stockholm. Skulle somsagt betyda väldigt mycket för mig att vinna, och var en av dom första i världen att ha AW13 plagg! Kram

Reply
Olivia

Hej Bästa Kenza! om jag vinner denna otroligt generösa och peppande hösttävling så skulle det vara huuuur AW13(ESOME) som helst!!!
Jag älskar IVYREVEL och brukar dels vara inne på hemsidan och sukta men även på IVYREVEL instakonto som jag följt sen i våras redan innan första lanseringen!
Det går inte att beskriva med ord hur glad jag skulle bli om jag vann!! Men det skulle vara så jäkla AW13(ESOME) :D
Kram från en gla Oliv(ia)

[email protected]

Reply
Inaa

Hej. jag älskar verkligen era kläder och vet att dem alltid ser fantastiska ut, jag älskar er mode! så skulle hemskt hjärna vilja ha! hade blivit över lycklig om jag fått vinna! älska dig Kenza du är en av förebilderna i livet! <3

Reply
Frida Johannes

När ni släppte er förra kollektion i våras var jag först på sidan och beställde en hel del av era plagg då de alla är sjukt snygga och till ett rätt bra pris. I höst skulle jag vilja göra samma sak men har hittat mitt livs utbildning och börjat plugga på universitetet och flyttat hemifrån, vilket innebär att jag lever på studiebidraget. Alldeles för hög hyra och mat i form av nudlar gör att det börjar bli ganska jobbigt att plugga på grund av dåligt energiintag och motivationen sjunker, det skulle förgylla min höst om jag vann ett av era plagg! Dessutom motivera mig till mina studier så jag i framtiden kan få mitt drömjobb! Jag skulle bli Lunds lyckligaste tjej!

Reply
Tova

Skulle så sjukt gärna vilja vinna det där för jag är en 14-årig tjej som älskar mode och kläder men som inte riktigt har pengarna att köpa massa kläder för. Älskade förra kollektionen och är säker på att jag kommer älska den här med!
[email protected]

Reply
Annirene

Under hela sommaren har jag varit instängd på jobbet och inte haft tid för mig själv eller unnat mig själv något. Sen jag slutade mitt sommarvikariat har jag hunnit flytta till västerås för att fortsätta mina studier på högskolan och haft fullt upp från morgon till kväll. Jag har fortfarande inte hunnit unna mig själv något fint än vilket innebär att jag sett bort från mig själv sen slutet på juni. Därför skulle ett plagg från IvyRevel pigga upp mig så mycket mer än vad jag känner mig just nu !

Reply
Elin

Hej!
Åh det är så att jag flyttar till LONDON i höst i hopp om att få arbeta med mode och det jag älskar, helst på en butik på Oxford street eller någon tidning. HUR coolt skulle det inte vara att springa runt i ett fantastiskt IVY REVEL plagg längs Londons gator? Jag skulle älska det! :D

Reply
Michelle

Hej, jag har aldrig skrivit en kommentar på någons blogg förut. Jag ville endå göra det nu om det finns en chans att jag skulle vinna ett av IVYREVELs fina plagg. Jag har alltid velat ha era kläder men har inte haft råd och tidigare gick det inte velan att få dem till Finland. Kram från Finlandsvensken!

Reply
Johanna

Jag skulle så gärna vilja vinna ett plagg från kollektionen eftersom det skulle vara så sjukt häftigt! Jag älskar kläder men har inte råd att sätta pengar på det som jag vill ha eftersom jag studerar och pengarna går till tråkiga saker som hyran osv. Tänkt då att få bära ett av dina plagg som ser och är lyxiga och som man får känna sig extra fin uti. Hoppas jag får känna detta och blir en av vinnarna! :)

kram!

Reply
Emilia

Varför ska just jag vinna?
Jo, för att jag vill verkligen vinna. Jag brukar aldrig vinna och jag tycker att denna gång är det mina tur att få bli tilldelad ett pris. Och vad vore inte bättre om det priset var ett IVYRYVEL– plagg. Jag skulle bli överväldigad om jag fick vinna. Det skulle vara en stor ära få vara den första som fick chansen att bära det första plagget från IVYRYVELS AW13 kollektion.

E-mail: [email protected]

Reply
Sabah Osman

Kenza! Jag gillar dig, din blogg och även Ivyrevel väldigt mycket! Jag är en enkel tjej på 22 sköna år som driver en blogg för peppa andra till att gilla sig själva lite mer genom att göra små saker för att känna sig vackra.. Kläder är min stora passion. Jag pluggar och suktar efter IVYREVELS kläder dagligen! Tyvärr räcker inte plånkan till och därför tycker jag att jag ska vinna ett plagg. Skulle jag vinna skulle de bevisa att drömmar kan bli verklighet för vem som helst, bara man vågar! Vilken boost! Ha det så bra och fortsätt inspirera! / Sabah

Reply
Amelia S

Jag tycker det hade varit jätteroligt att vinna ett klädesplagg ur din nya kollektion för jag har följt din blogg nästan ända sedan du startade den och har då också följt din klädstil och jag älskar den!

Jag älskar kläder och gillar att leka och mixa lite olika klädesplagg och jag tycker även att din stil är väldigt olik från dag till dag så därför hade det varit jätteroligt att vinna ett klädesplagg som kommer från kenza själv.

Det hade varit en dröm att vinna så jag håller tummarna, men jag brukar dock inte har turen att vinna tävlingar. Mvh Amelia

Reply
Micaela karlberg

Min första skinnjackan hade jag gått och suktat efter i flera månader, men hade aldrig råd att köpa den. Din första skinnjackan som du designade. När jag tillslut hade råd efter flera månader av sparande slog jag till. Jag bodde i den jackan tills jag hade slitit ut den. Sommar som vinter, varje dag. Och varje dag som jag hade den på mig kände jag mig stolt och oövervinnelig. Idag är jag flera år äldre och säker i mig själv och på beskrivninge låter det precis som att du beskriver min klädstil. Jag vill känna mig oövervinnelig varje dag i mitt mansdominerade yrke och det gör jag i dina designade kläder! Därför vill jag vara först med att äga ett plagg ur din nya kollektion :D Tack för en underbar blog och för att du står upp för oss smala tjejer som ofta kallas spinkiga och ohälsosamma <3 Stå på dig mot din pappa! Är oerhört ledsen för din skull! Puss och kram Miccan

Reply
sjuzn

Hi:) well I would like to say I just love your style, the way how you look, and how you like us (readers).It was I think 2 years ago when I found your blog. and I just fell in love:)I love how you combinate the pieces and always you look great:) And thanks to you I found my own style inspired by you:) well maybe this is not motive but I just wanted to let you know how I am greatful:)

Reply
stina r.

Well if i would win, i might be the very first person in Estonia who could have a piece of clothing from ur collection. This would be sooo cool and ofc last collection was damn beautiful!! :)

Reply
Büsra Nergiz

I would really like to be the first one to own a piece of the new collection because I don’t own a item from ivyrevel yet so it would be great to be one of the first girls in the world to be able to wear it and show it off. I’m a huge fan of your brand but I haven’t really purchased anything yet because I didn’t have any money to purchase my favorite dress from the previous collection. The black one that is long in the back and short at the front with some detailing in the back. (:

Reply
Matilda

Hej bästa Kenza! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett plagg från Ivyrevel´s höstkollektion därför att kläderna från vår/sommar kollektionen är grymt snygga. Jag har dock inte köpt något än :( När jag läser din blogg om allt som har hänt i ditt liv och hur du hat tacklat det. Du är en jättefin tjej och om jag skulle vinna ett plagg så skulle jag bära det med stolthet! :D

Reply
Alexia

Vore jättekul att vinna något fint från IvyRevel. Dels för att hösten är förknippat med tråkigt väder men vackra kläder. Puss och kram!

Reply
joanna andersson

Jag vill vinna ett aw13 plagg eftersom det skulle peppa mig enormt. Och vem behöver inte bli lite glad i detta mörka höstväder? Dessutom är det alltid kul att peppa andra med lite snygga kläder, vilket jag är säker att jag kommer göra om jag vinner ett plagg.

Kärlek åt er alla
Puss
Joanna

Reply
sara

åh jag skulle vilja vinna då jag älskade den andra kollektionen men inte hade råd, och tror denna kollektion också kommer bli sjukt fin! Hösten är min favorit årstid med kläder och hur kul skulle det då inte vara med ett nytt super fint plagg från Ivyrevel som du har designat. Det hade jag tyckt var riktigt coolt och super kul.

Reply
lovisa

Det skulle ju bara vara fööör coolt att få vara först med att få bära IvyRevels höstkollektion!! hjälp vad glad jag skulle bli! plus att jag hittar inga snygga höstkläder, och har ingen inspiration.. skulle nog hjälpa lite på traven om jag fick hem ett snyggt plagg jag kunde matcha något till!

Reply
Lisa

Jag vill vinna eftersom jag aldrig har vunnit något förut, förutom 25kr på en trisslott för längesedan. Sedan är ivy revels kläder så sjukt fina, men som fattig stundent får man prioritera annat än kläder, tyvärr!

Reply
Jennie M

Hej!

Jag vill SJUKT gärna vinna, precis som många andra! Anledningen är att jag dels älskar era kläder, jag vet inte hur många gånger jag satt på hemsidan och dreglade. Men tyvärr har jag inte råd, har en lägenhet som skall helrenoveras så kläder är lågt prioriterat, var flera månader sedan jag köpte ett klädesplagg sist. Det skulle dessutom vara grymt att vinna ett osett plagg före alla andra, vilken ren och skär lycka! Den största anledningen till varför jag ska vinna är för att jag förtjänar det! Jag förtjänar att vara den där självsäkra, lekfulla och stilrena stadstjejen med allt slit med lägenhet, träning osv i vardagen!

Jag brukar sällan tävla, har nog aldrig tävlat hos dig trots många fina priser för jag vet att chansen att just lilla JAG ska vinna är minimal. Men när jag såg er bild på Instagram sprang jag snabbt in på toaletten (är på jobbet) för att kunna kommentera från mobilen, jag kände att jag måste vara med denna gång och chansa, denna chans kan jag inte gå miste om!!

Reply
F.G

Hi Kenza! What a funny contest you are making but I usual don’t sign up on things like this because everytime I do it, I don’t win. But I’m like, let’s give it one more time a chance, that’s like what our obligations is to do – give everything another chance even if it makes you sad. You try and try but it won’t get you anywhere, at some point you just quit. Like I did. I like love your clothes but it’s so expensive for a girl like me. I wished I could have something nice too wear and be proud about it so I also could brag about it. – That’s what your clothes would make me do. I would be the happiest girl in the world if I win this. I love all your clothes and I’m for sure that you have done an awesome collection. – Just look at the first one. You have style and you should be proud of it. Not just about that, but also about all the love you get.
Love, F.G (look at my email to see my name)
Obs, jag är svensk men ville skriva på engelska. Kram.

Reply
madde

Jag är en ensamstående mamma till en liten kille på 6 månader. Och ett fint klädesplagg ur din kollektion skulle verkligen få mig att inte vara en zombie hela tiden, ibland behöver man något som piggar upp en (kläder!!).
jag älskar dina kollektioner men har tyvärr inte råd att handla kläder till mig själv, då allting går till min lilla prins. Så skulle bli så glad om jag vann något plagg och dessutom få det först av alla! Det skulle göra en trött mamma väldigt glad! :-D

Reply
Anita

“Beauty is something that comes from inside”, det är vad jag tänker på när jag ser dig och läser ding blogg. Vad som imponerar mig är hur stark och fin du är, inifrån, och att allt det strålar utåt, det är även vad jag ser reflekteras i din kollektion.
Jag skulle vilja vara en av de första i världen att bära ett av dina plagg för att det skulle göra mig så sjukt stolt att få bära något skapat av en sån vacker människa, inifrån och ut.

Reply
Clara

Vad skulle egentligen vara härligare än att få lyfta sin tråkiga gråa höst garderob med ett äkta IvyRevel plagg? Inte mycket!

Reply
Nathalie

Jag vill tävla om ett plagg till min lillasyster, för att hon är en stark 15åring med hud på näsan, en underbar tjej som skulle älska ett plagg ur en lite mörkare höstkollektion, till nitklackarna och den röda skinnjackan som hon redan äger.
Det skulle vara en glädje att ge ett fint plagg till henne, bara som en “vanlig-dag-present”, något extra som piggar upp nu när skolan kommit igång :)

Jag har gillat Ivyrevel på facebook sedan start ;)

Reply
ulrika

Jag skulle jättegärna vilja vinna ett plagg!! Dels så är dina kläder grymma och din stil sjukt snygg. För det andra så älskar jag kläder och mode!! Skulle bli sjukt glad så du anar inte!!!!!!!!!!!!!

Reply
Emina

I really love your clothes. Their are amazing!! your also so beautiful. This is my favorite blog :-) you go girl

Reply
Elin

Jag borde vara en av de 5 som vinner därför att jag har aldrig vunnit någonting innan :( jag är nästan alltid med på dina tävlingar men jag blir aldrig utvald!
Jag älskar dina kläder å skulle mer än gärn fylla min garderob med IvyRevel’s plagg, därför borde jag vinna så jag får en tjuvstart! ;)

Du är en stor inspirations källa till mig Kenza, och jag beundrar ditt jobb och ditt mod! Jag önskar jag skulle våga mer.

Önskar dig all lycka i framtiden å hoppas du förstår vilket bra jobb du gör. Alla som har möjlighet att bära dina plagg känner sig som världsstjärnor!

Reply
Elin

Heeej Kenza!

Känner mig lite dum som gör detta men är man desperat så är man. Din förra kollektion var verkligen grym och det var mycket som jag kände att jag verkligen ville ha men plånboken sa nej då jag tog studenten i samma veva som kollektionen släpptes! Däremot om den hade släppts bara någon vecka tidigare hade jag haft den vita klänningen som min studentklänning menmen, that’s life! För att komma till själva motiveringen så är det så att jag är arbetslös för tillfället och har varit det sen den nionde juli. De pengarna jag fick för mitt två-veckorsjobb håller jag stenhårt i då drömmen är att åka och backpacka i Sydostasien från och med januari och framåt! På grund av att jag håller i pengarna så hårt så ryker mitt stora intresse för mode.. Visst att jag har kläder och så men jag känner just nu att ett enda plagg skulle få mig att känna mig så levande och jag skulle bli så motiverad igen!
Det har inte gått en enda dag sen augusti som jag sökt mindre än 5 jobb/dag. Jag har sökt verkligen allt och jag känner att min glada, spralliga och roliga gnista håller på att försvinna helt och hållet.. Det är sådär faktiskt men måste bara tillägga en sak.. Jag har inte sagt det här till någon eller satt ord på det tidigare och oj vad skönt det var att bara få lätta lite på trycket så att säga!

Det hade verkligen varit grymt och vinna detta, jag hade nog blivit tårögd av att vinna det här då jag skulle se ljuset i de misslyckades tunnel – för det är så jag känner mig.. Men även ifall jag känner mig som ett stort misslyckande så vet jag att folk har det så mycket värre än mig och därför får jag typ dåligt samvete över att klaga.. Bara trött på att inte ha någon slags inkomst, får bara en massa nej, inte ha rätten till några slags bidrag alls så jag känner mig som typ åtta igen som ber mina föräldrar om en godispeng varje vecka vilket känns så dumt då de är helt underbara föräldrar..

Jaja, nu tappade jag bort mig helt och hållet haha men du ska veta att jag tycker att du är helt grym och helt underbart vacker – spelar ingen roll om jag vinner eller inte men Sverige behöver fler tjejer som dig. En vacker personlighet som vågar att sticka ut genom att vara sig själv då det känns som att många andra försöker vara något de inte är för att sticka ut och få uppmärksamhet..

Det är klart tydligt att jag bör kommentera på din blogg oftare så att du slipper en roman varje gång framöver så det får bli minst en gång i månaden istället för var tredje månad!

Ha det bra Kenza och hoppas du är stolt över dig själv och dina framgångar på riktigt!

Reply
Merisa

Hej Kenza!
Jag skulle bli så otroligt lycklig om jag fick bära IVYREVEL’s kollektion, jag skulle verkligen älska plagget som du skulle välja ut.
Jag är verkligen ditt största fan någonsin, DU ÄR EN STJÄRNA, HELT OTROLIGT SNYGG.
EN dag vill jag vara lika vacker som du och ha en egen kollektion som du skulle vara inspirationen till.

DU ANNAR INTE HUR GLAD JAG SKULLE BLI, PÅ DOM HÄR MÖRKA DAGARNA SOM KOMMER SKULLE JAG BÄRA DITT PLAGG OCH LYSA UPP MINA OCH ANDRAS DAGAR.

XOXOXO KENZA

HA EN FORTSATT TREVLIG DAG , HÅLLER TUMMARNA PÅ ATT JAG VINNER!! <33333

Ps: jag har gillat på Facebook, heter Merisahalilovic

Reply
Elsa

Tja! Jag måste ha något snyggt att inviga mitt första åk med när jag tagit mitt körkort! Kämpar för fullt och snart är det uppkörning:) lite extra motivation är alltid kul och era kläder är så sjukt snygga!
Kramar Elsa stolpe

Reply
N.

Jag tänkte inte tävla, men sen läste jag ditt inlägg från igår och blev fruktansktvärt rörd. Att klara sig igenom allt det och sen dessutom bygga upp sig själv och våga drömma ändå och sen NÅ de drömmarna är helt fantastiskt. Och IvyRevel symboliserar den styrkan för mig. För det är DU, från scratch. Och om jag kan sprida det vidare och samtidigt klä mig i ett ursnyggt plagg jag inte har råd med i vanliga fall (student, yey) så vore det skitkul. Jag känner mig stark och inspirerad bara av att läsa din blogg och dina kläder lär göra det samma.

Reply
Julia

Hej!
Jag skulle vilja bli först i världen med att äga ett IvyRevel höstplagg eftersom jag då skulle hinna få det innan jag åker till Paris. Det hade varit jätteroligt att bära det på alla bilder som kommer att tas framför Eiffeltornet.

Jag har gillat på facebook, KRAM Julia.

Reply
Jessica

Det är trots allt kläderna som styr ditt humör, så är det för mig iallafall, och att kunna bära ett plagg från IvyRevel’s AW13-kollektion hade ju dragit mungiporna bak till öronen och självförtroendet för dagen hade varit på topp, hade varit så glad. Och det skulle ju vara ett plus i kanten eftersom jag skulle förnya min nya walk-in-closet!
Kram!

[email protected]

Reply
Elin

Jag skulle vilja bli först i världen med att äga ett plagg från IvyRevels AW13 kollektion för att bli först med att rocka ett coolt, skönt och snyggt höstplagg från den hetaste kollektionen i höst och vinter!

Reply
Sandra

Hej Kenza! <3
Jag skulle vilja vinna detta för min bästa vän och låta henne välja ett plagg, Det är så att hennes pappa just har blivit allvarligt sjuk, och hon är lite nere… Så jag skulle gärna vilja peppa henne lite med detta.
Jag kan inte hennes email i huvudet men ska självklart kolla upp det om det skulle bli något…
Stora bamsekramar Sandra!

Reply
Amanda Hansson

Jag vill bli först i världen att bära ett IvyRevel AW plagg för att jag verkligen älskar IvyRevels kläder, du/ni har gjort ett jättebra jobb med att få fram underbart fina kläder som passar tjejer/kvinnor med stil, precis som du!

Jag verkligen älskar ditt koncept med kläderna; fräsha och stiliga. I butikerna just nu ser man bara kläder som inte har stil, slarviga och jag rent ut sagt fula. Men jag slår vad om att IvyRevels AW kollektion kommer vara sjukt snygg och inte som i alla andra butiker!

Min email: [email protected]

Reply
Evelina

Om jag skulle vara en av de första som fick bära Ivyrevels nya kollektion så skulle jag vara överlycklig! Jag har länge suttit och spanat på den förra kollektionen och varit så avundsjuk på mina vänner som faktiskt har kunnat köpa plagg där ifrån. Nu vill jag vara den som gör alla mina vänner avundsjuka och dessutom alla andra då jag kommer vara en av dem första som bär kollektionen. Det skulle vara guld värt!

Reply
Jessica

Wow vilken dröm!!! Jag har länge velat köpa kläder från er kollektion men som studerande räcker inte pengarna till då jag måste spara så mycket pengar jag bara kan, därför tycker jag att jag förtjänar att vinna denna tävling :) Jag behöver väl knappt skriva att jag tycker era kläder är ursnygga?

Ska snart träffa en kille som jag verkligen skulle vilja vara lite extra fin för så jag hoppas ni väljer mig! “Gilla” knappen är itryckt ;)

Reply
Trina

I would like to be the first to own clothes from ivyrevel’s new collection because I cant afford any of the clothes myself ( student life) and i really loved the previous collection and I think Ivyrevel would be the perfect inspiration for my style! And also I would be one of the few people wearing Ivyrevel’s clothes in my country!

Reply
Rosanda

Hej!
Jag är en tjej på 17 bast som ÄLSKAR kläder. Jag älskar när personer kan vara sig själva när det gäller stil och personlighet. Jag gillar speciellt att du Kenza strävar efter att alla ska kunna va sig själv både in och ut och det känner jag att du lyckas med!
Det skulle vara en ära att bära din kollektion för du är verkligen en förebild för mig och även många andra!
Hoppas verkligen att du läser detta, det skulle betyda mycket för mig om jag vinner 5 plagg av din kollektion!
Tack igen!
Kram

Reply
Nina Andersson

Hej Kenza,
Jag skulle supeduper gärna vilja vinna + vara först att bära nån av plaggen från kommande kollektion :D Jag bor i Spanien sedan 3,5 år tillbaka, men tror jag har följt din blogg sedan 2 år tillbaka? Aaah, what can I say – LOVE YOU BLOG!
Att bära något plagg som inte någon annan har från IVYREVEL i Madrid, hade kännts speciellt! Kram Nina

Reply
Navi Gill

Hej Kenza,

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett plagg ur Ivyrevels höstkollektion då jag med säkerhet kan säga att jag lär bära upp det på ett sätt som inte bara inspirerar mig utan även andra. Jag är oerhört inspirerad av dig och din styrka, vilket motiverar mig till att försöka vara lika stark och en inspirationskälla för andra. Hoppas att du väljer mig!

Massor med kramar
Navi

Reply
Vanja

Hej!
Jag har alltid haft svårt att hitta min stil, mest känt att jag bara kan köra på basplagg även fast jag verkligen älskar mode. Jag har aldrig ens vågat tro att jag kan bära upp något plagg som är tufft eller sticker ut. Men nu har jag bärjat våga, mina baskläder har sakta men säkert åkt ut för jag orkar inte bry mig om andra tycker jag passar i mina kläder eller inte för det är jag själv som ska avgöra- ingen annan. Jag vill bli den lekfulla självsäkra tjejen som aldrig är rädd för att visa upp sin stil, och att få ett plagg från AW13 kollektionen skulle vara ett SÅ ENORMT steg på vägen för mig och jag skulle bära det stolt.

Reply
isabelle bergman

Skulle verkligen vilja vinna ett plagg för att kunna uppdatera min höstgarderob, vilket inte är så lätt när man är nytagen student och arbetsökande.

Reply
Flower

Hi Kenza! I am very glad that you are calling us to a contest, again :) I adore darker clothes and as you wrote that the new collection is inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation, I feel that it’s about me. To be honest, I changed very very much during the last year, in connection with my clothing, my thinking, I feel much better, like nobody can do anything to stop me! Your blog plays a huge role in this change, You are who inspire me the most! I also have my little blog, and I never felt so freaking amazing like now :) Winning a piece of the collection would be one of the best things in my life, unfortunately now I can’t afford to buy anything from Ivyrevel :( So I really hope that You’ll pick me! :)
xoxo,
Flower

Reply
Alicia

Jag vill kort och gott vinna för att jag inte får någon veckopeng/månadspeng/barnbidrag och får/kan då inte köpa så dyra kläder. Det skulle betyda väldigt mycket att vinna för jag vill ha lite finare kläder på mig någon gång. Kram.

Reply
Maja N

Hej Kenza!
Jag bor och pluggar just nu i Australien och springer runt i shorts och klänningar här. Visst, det är superhärligt, men man längtar ju ändå till snygga höst och vinterkläder! Boots, kappor, halsdukar, stickat, den lilla svarta, ja men allt som har med höstmörkret att göra. När jag kommer hem om ett par månader vill jag matcha min bränna med något supersnyggt från din kollektion! Det hade gjort mig självsäker när jag möter mina gamla klasskompisar igen för första gången!

Tack för en bra blogg! Kramar

Reply
November Lindstrand

Jag tycker att kläderna ni hittills har haft is sortimentet varit helt fantastiska och det skulle vara en ära att få vara en utav de första som fick bära något ur den nya kollektionen.
Jag gillar även hur du beskriver den, den känns verkligen som jag och jag kan knappt vänta tills kollektionen släpps.
Kram :)

Reply
Vivien Russo

Fashion is one of the greatest mediums through which we can express ourselves. Our personality shines through the items we wear and I want to be able to radiate through a beautiful piece of the new AW13 collection. You don’t just wear clothes. They become a part of you.

Reply
Jessica

OMG!! Jag vill jättegärna vinna för att jag fyller år snart och det skulle vara VÄRLDENS bästa födelsedagspresent!! Plus att jag inte har någonting att ha på mig på födelsedagsfesten…

Reply
Maria

Hej Kenza och ivyrevel!
Jag hoppas att jag kan vinna eftersom jag så gärna skulle vilja ha ett plagg som piffar upp min annars allt för uttjatade vardagsgarderob.
Som student på universitetet blir det tyvär att man mest får titta på kläder men aldrig köpa pga ekonomin haha.

Hoppas ni får en bra dag!

Reply
Karolina Kjellin

Hej, jag vill gärna vara med i tävlingen! :)
Vem skulle inte vilja ha chansen att kunna vinna ett snyggt plagg från Ivyrevel? Stilen är modern och stilren och jag är säker på att vilket plagg som helst från Ivyrevel kommer vara sjukt snyggt nu till hösten att matcha med antingen ett par rockiga boots och skinnjacka eller lite färggladare converse och en jeansjacka. Jag tror nog att vad man än matchar plagget med så kommer det dra blickarna till sig under hösten. Och det är just därför som jag vill vara med och tävla om ett plagg!
Hälsningar Karolina :)

Reply
lisa lindahl

jag vill vinna för att jag lovar att jag kommer bära upp plagget så jävla bra!!!!! :)

Reply
Emelie

Att ha en förebild som dig, när allt annat känns så hopplöst är det bästa som finns. Att kunna gå in på din blogg och läsa om hur stark du är som klarat dig igenom allt. Det får mig att vilja vara lika stark som du, och hjälper mig igenom det värsta. Att få bära ett IvyRevel-plagg som hela tiden kommer att påminna mig om att vara stark och tro på mig själv skulle vara den bästa känslan i världen.

Reply
irina hägglund

Jag skulle bli världens gladaste dalkulla om jag vann ett plagg ur den nya spännande kollektionen, tycker att beskrivningen på kollektionen låter hur perfekt som helst och behöver ett nytt plagg till min kompis kommande artonårsfest, skulle vara kul att ha något unikt då!Jag skulle bli så glad! Kram Irina.

Reply
Rebecka Andersson

Tja vad kan man säga, eran förra kollektion var en riktig tio poängare och denna blir säkert inte sämre! Att inleda hösten med ett IvyRevel AW13 plagg skulle vara pricken över i:et :)

Reply
Alice Larsdotter

Jag älskar IvyRevels kläder. Allt är så himla snyggt! Skulle så gärna vilja ha ett klädesplagg därifrån! Så om jag skulle vara först i världen med att ha ett plagg från eran nya kollektion IvyRevel AW13 skulle det göra mig så himla glad!

Jag har gillat på facebook!

Reply
Caroline

Hej kära Kenza! Jag är en en norsk tjej (Halvt svensk) som ahr följt dig i flera år. Jag bor i Oslo, och hur grymt skulle det inte va att visa upp dina plagg i Oslo? ;) Tycker IvyRevel har massa fint, och du gör ett otroligt bra jobb Kenza :)

Reply
Frida Sandström

Ja varför ska jag vinna? Jag antar att det inte finns någon rätt eller fel motivering till detta, så jag satsar på att hålla det äkta! Som nybliven 18åring försöker jag balansera skola (går naturvetenskap), jobb, träning, vänner och generellt bara ha balans i livet. Vilket är mycket lättare sagt än gjort i många tillfällen, men det är bara att kämpa eller hur? Så vad har det här att göra med att jag borde vinna? Jo för trots att jag jobbar så går alla mina pengar till spar, just nu till körkort, men även till framtiden. Trots att jag inte har det dåligt ställt hemma så är det jag som står för mina grejer, kläder, smink osv står jag för. Men på senaste tiden har det varit svårt att unna sig, både tidsmässigt och pengamässigt. Och det blir inte heller bättre av att jag älskar kläder hehe. Så vad vore bättre än att få ett av era plagg hemskickade? Just nu, inte så mycket faktiskt. Så nu kan jag inte göra mycket mer än att hålla tummarna!

Reply
Emelie

Hej!
Jag vill bli en av dom första i världen att bära IvyRevels höstkollektion för att det vore en ära att vinna och få visa upp era kläder. Alla borde få en chans att bära något så otroligt vackert.

Kram

Reply
Nona Bamberg

hej, jag älskade verkligen Ivy revels förra kolektion men tyvärr har jag inte råd att beställa något därifrån. Jag älskar verkligen din stil och dina kläder och det skulle vara helt underbart att få äga ett plagg därifrån!

Reply
Emma

Hej! Jag vill så gärna vara först med Ivyrevel plagg, eftersom jag är enormt modeintresserad och jag syr/designar mina egna kläder. Det skulle betyda otroligt mycket om jag skulle vinna så jag kunde matcha ihop plagget från min egna handsydda kläder och sticka ut från alla andra.

Reply
Hanna Bengtsson

Jag är precis den tjejen som Ivy Revel riktar sig till. Jag klär mig efter min personlighet och vågar alltid vara just den jag är. Att äga ett plagg från den nya kollektionen skulle vara fantastiskt, som student är plånboken tyvärr alltid lite för tunn!! Jag håller tummar och tår för en vinst så att min garderob får en tillökning av ett nytt, fräscht plagg som kan matchas oändligt och göra min höst lite bättre :D ps. Jag gillar er facebook-sida

Reply
Lovisa

Hej! Jag skulle bli så underbart glad om jag kunde vinna ett plagg ur den nya höstkollektionen, sommarkläderna var så fina så jag nästan dog så jag tvivlar inte en sekund på att jag kommer älska de nya kläderna också! Däremot ska vi precis köpa lägenhet (vi budar just nu!) så jag har sagt till mig själv att jag

Reply
Lovisa

Åh råkade skicka iväg.. Jag har sagt till mig själv att jag inte får shoppa alls den här hösten, att vinna ett plagg vore därför en dröm! Kram

Reply
IDA 18 år

Hej!
Jag skulle jätte gärna vilja vara först med att använda plaggen eftersom jag älskade förra kollektionen men eftersom jag inte hade några pengar då så kunde jag inte köpa något utav plaggen förens senare… Skulle vart grymt kul att få använda det först denna gången och dessutom helt grattis! :D
Kram på dig Kenza! <3

Reply
Jennifer

Hej!

Vad glad jag blir när du ordnar tävlingar! :) Går in på din blogg varje dag och blir inspirerad av alla möjliga grejer.

Jag skulle tycka det var jättekul att vinna ett plagg från IvyRevel! Jag studerar på universitetet nu men får inget studiebidrag. Pga att jag inte klarade vissa poäng förra gången jag studerade. Måste klara en del först innan jag har rätt till studiemedel. Det är tungt att inte ens ha lite pengar. Finns inte en chans att jag skulle kunna köpa något från IvyRevel i nuläget.
Skulle bli OTROLGT tacksam och jag vann. Jag är säker på att det finns sjukt fina plagg att välja mellan! :D

Jag älskar hur det är “inspirerat av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig”
Det kan inte bli annat än fantastiskt!

Min mail är [email protected]
Och jag gillar facebook sidan :)

TACK

Reply
Jennifer

Hej Kenza!
Jag vill börja med att säga att jag är ett stort fan av dig( åtminstone av det lilla vi fått se av dig på din blogg) trots att jag är två år äldre + två barn.

Jag vill motivera mig själv dels för att jag älskade din vårkollektion som var så stilren och enkel och det får mig att känna att höstens kollektion lär bli minst lika bra om inte bättre.
I och med att jag har två barn och även pluggar på universitet på heltid så har jag inte så mycket pengar att skämma bort mig själv med. En vinst av din höstkollektion skulle muntra upp min hektiska tillvaro då jag får känna mig vacker för en dag:)( btw, vill även noter att du varit en inspirationskälla för mig då du kämpat och blivit framgångsrik trots jobbiga familjesituationer vilket har motiverat mig till att också fortsätta med och kämpa och att man inte är ensam om saker och ting, så TACK)

Reply
Edyta

I’d like to be the first, because IvyRevel’s carries a part of you and your personal style.
I also love your blog and your style. Moreover, the last collektion was wonderful. And you inspire me to get dressed individual and not care what others think of me.

Reply
Hanna

Hej!
Jag har precis börjat gymnasiet och känner hur jag som person håller på att förändras till det bättre men jag har svårt att få min garderob att förändras med mig. Att få in ett splitter nytt plagg som jag hoppas ska ge mig inspiration till att förnya resten av mina kläder skulle vara super. Jag vill komma ut min gamla stil som är präglad av vad andra tyckte var snyggt är jag gick i högstadiet och inte var tillräckligt modig för att ha på mig vad jag ville.
Jag har gillat sidan på facebook också PUSS

Reply
Ebba Andersson

Hej Kenza!
Jag skulle vilja vinna ett plagg från IvyRevel för att ni har sjukt snygga kläder och jag tror inte att höstkollektionen kommer vara ett undantag. Varför just jag ska vinna? Eftersom jag är så kallad fattig student så har jag helt enkelt inte så mycket pengar över till annat. Jag är 185 cm meter lång och smal och har därför lite jobbigt att hitta kläder som sitter snyggt. Sen är det ju också ganska ball och ha ett plagg som du har designat :D

Kram

Reply
Emilia

Jag vill bli den första med ett plagg från Ivyrele för att det skulle vara en sådan stor chans. Jag älskar kläderna i den förra kollektionen men har inte haft pengarna att köpa något av dem på grund av andra utgifter. Det skulle också betyda så otroligt mycket att få bära kläderna. Det skulle vara en möjlighet för mig att vara tjejen i skolan som har det senaste och jag skulle bli så otroligt glad om du valde mig!
Många kramar!!

Reply
Marlene Yanez

Modeintresserad tjej som föll pladask för IVYREVELs vårkollektion tidigare iår. Personligen så klär jag mig mycket i mörkare toner (gärna en del läder också) så din beskrivning av den kommande klädkollektionen gjorde mig överlycklig och så förväntansfull! har dessutom aldrig vunnit ngt in my life så bara det skulle vara sjukt kul! Hade ingen aning om facebookgruppen, måste ha missat det, men det är fixat nu! (alltså ett plus i kanten??)

Reply
Agnesa

Jag skulle vilja vinna ett plag för att jag bara älskar dina kollektioner som du gör. Du har så bra stil och jag bara älskar det!
Jag skulle matcha plagget snyggt med Jofama by Kenza 10 jackan som jag har.

Hoppas att jag vinner :)

Reply
Sigrid

Hi Kenzas! I’ve noticed that you don’t have a lot of Dutch readers commenting on your posts. I know this is my first time, but I check your blog every single day, sometimes more times in a day! I love your style, and your morals! Okay well, I think that if I win this, I could be a good promoter for you! I have friends all over the world and Facebook is an amazing way to promote your blog. (Don’t forget about Twitter, Pinterest and my talking promotion when I travel again!) Have a wonderful day and I can’t wait to see the new collection! :)

Reply
Amanda Karlsson

att få bära ett plagg från din nya kollektion hade betytt så mycket för mig. För tillfället är jag hemma och är arbetslös.. Detta håller på att äta upp mig från insidan, det ända jag gör på dagarna är att sitta och söka jobb! Jag har börjat må sämre och känner mig otillträcklig för min familj och min älskade pojkvän. Tyvärr får dom ta så mycket skit från mig för tillfället! Att ett jobb kan vara så viktigt för att må bra både psykiskt och fysiskt hade jag ingen aning om förrän jag själv hamnade där. Och när man sen kollar på dig Kenza, allt du går igenom.. Då önska jag att jag hade en lika stark själ som dig <3
Att få möjlighet att få bära ett nytt plagg hade verkligen förgyllt min dag.
Tänk att äntligen få kunna känna att man har ett helt nytt plagg, för utan jobb finner jag inte råd att gå och köpa snygga kläder! Vilket tar hårt på mig också, då jag är en väldigt mode intresserad tjej och är mån om mitt utseende!
Jag hoppas att jag kommer få chans att få bära ett plagg från din kollektion och känna mig riktigt snygg för en dag!

Xoxo
Amanda

Reply
Olivia

Hej!
Jag anser att jag är en värdig vinnare för att jag har så gott som hela mitt liv kvävt min stil i det dolda. Jag har aldrig haft det där modet (i dubbel benämning) som vissa tjejer har. Tänk bara så lite som en vanlig dag i skolan att våga ‘visa upp sig’. Men under sommaren insåg jag hur pass tråkigt mitt liv skulle se ut om det aldrig blir nån ändring på detta: jag har ju smak? Plus en hel garderobsdörr full med bilder på outfits. Tumblr, instagram, privat blogg och så vidare. Mode är mitt intresse. Så i sommras beslöt jag mig för att den här hösten, lövfällning 2013, är då förändringen ska ske.
Det ända hindret för mig som fattig student är prislapparna på en diverse plagg. Det sitter en hel del bilder på garderoben från IvyRevel så ett plagg därifrån är lite av en våt modedröm, så att säga. Att VINNA ett plagg därifrån skulle kännas som det gör för min moster när hon vinner potten Bingolotto. Eller som när du vaknar på morgonen och inser att din kära har gjort frukost på sängen. Lite den känslan. Ett plagg från IvyRevel skulle vara det perfekta kickstarten på min och årets modehöst.
Mvh Olivia

Reply
Martina

Jag skulle vilja vinna ett plagg på grund av att jag är säker på att det plagget kommer göra mig mer självsäkrare och modigare. Vilket behövs när jag söker jobb. Kommer köra över min feghet och vara lika cool som dig!

Reply
Shaima

Skulle vara hur kul som helst att vinna ett plagg innan kollektionen har kommit ut!!

Reply
Klara

När jag går runt i min Davis från förra kollektionen känner jag mig som Sveriges snyggaste tjej! Den känslan är grym och jag ser fram emot fler plagg som ger oss tjejer självförtroende :D Så självklart vill jag vinna ett av dessa plagg..!

Reply
Micaela Carhed

Hej Kenza och IvyRevel! Jag är så spänd på den nya kollektionen och jag skulle så gärna vilja vinna ett plagg från den nya kollektionen. Jag åker till Barcelona nu en weekend i oktober och det hade varit det perfekta tillfället att bära något nytt och fint från IvyRevel! Att vandra på Barcelonas gator och känna sig extra exklusiv! ;) Sprida märket till andra länder!

Hoppas hoppas!

Kram från Micaela Carhed

Reply
Sandra Nilsson

Min motivation är såklart att du är super duktig på design och alla vill ju bära dessa plagg och då också jag. Men jag är nu 19 år och har precis börjat plugga på universitet. Att leva studentliv och älska shopping hår inte alltid ihop i ekonomin. Så nu när jag börjat plugga väljer jag att belöna mig själv med vissa plagg efter att jag presterat bra i skolan, nu ser jag också detta som en chans att belönas för det slit jag faktiskt lägger ner i skolan.

Tack återigen för en toppen blogg Kenza, du inspirerar, stöttar så många i livet!

Reply
Emily

Hej fina fina Kenza!!
Jag måste börja med att säga att jag avgudar dig blogg, det går inte en dag utan att jag klickar in mig här! Så glad att du har blivit så framgångsrik med tanke på all din bakgrund!!
Men iallafall.. Jag vill mer än gärna bära AW13, precis som jag bär plagg från din första kollektion.(Som jag ääääälskar!) Eftersom jag ser upp till dig så vet jag utan att sett ett enda plagg så vet jag att dom en dag kommer sitta på min kropp, utan eller med vinnsten! Men att bli först i världen och kunna skryta om det skulle självklart kännas finare i hjärtat. Jag hoppas du hittar din vinnare, gillar även er på facebook och även din egna!
Puss och fortsätt kämpa!

Reply
Lussan

Hej!
Klart jag vill ha chansen att vara först med ett IvyRevel plagg! Du, Kenza, är enligt mig sveriges största modeikon just nu och den tronen har du haft länge.
Din stil och känsla håller i sig och jag har svårt att se hur det skulle kunna ändra sig. När du sedan startade ditt egna märke blev jag så himla glad, och jag blev knappast besviken när första kollektionen kom!
Den minimalistiska stilen axlar du allra bäst tycker jag. Stramt men utan att det någonsin blir tråkigt. Skulle jag då få chansen att ha ett plagg från ditt egna märke hade jag helt klart valt något i ton med just det minimalistiska och coola. Dessutom skulle det passa klockrent då jag snart flyttar till Stockholm som student, då är man ju inte den rikaste men åtminstone skulle jag vara flashig i IvyRevel!

Ha en kanondag!

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Anledningen till att jag verkligen skulle vilja vinna ett plagg från IvyRevel är att jag inte skulle ha råd med ett själv just nu, och plaggen från sommarkollektioner var ju så otroligt snygga så jag kan bara tänka mig hur snygga de från höstkollektionen kommer att vara (höstkläder är ju mysigare än sommarkläder :) )…! Det vore sååå häftigt att kunna ha ett plagg som du varit med och skapat! Du är verkligen en förebild :)
Kram!

Reply
Bianca

För att min stil är väldigt vardaglig och mitt mål är att få den mer cool och lite mer annorlunda och jag tror att jag skulle kunna uppnå det med ivyrevel aw13! Älskar ivyrevel!!

Reply
Linn

Jag vill vinna ett plagg från AW13 för att jag är student och annars aldrig skulle ha råd med ett plagg ifrån er. Och vill verkligen ha minst ett plagg från AW som man kan glida runt i och känna sig fin i..Så jag skulle bli gladast i världen om jag fick den chansen!! Varma kramar från Linn! P.S din blogg är fantastisk och det är du med! <3

Reply
Elin Berglund

Jag skulle vilja vinna ett plagg från IvyRevel’s av13-kollektion eftersom att jag är helt säker på att dom kommer vara lika snygga som din förra kollektion! Hade dock inte råd att köpa något plagg då, så hade varit så jädra nice att vinna ett plagg från Aw13-kollektion! :)

Reply
Iris

Hej!
Jag är en flicka från södra Finland och håller på med modefotografi. Jag blev väldigt inspirerad av IvyRevels kläder på sommaren, men hade inte en chans att beställa dem, hur härliga dom än var, för att jag hade inga övriga pengar.
Mitt garderob börjar vara helt genom fotograferad och jag skulle därför behöva något väldigt stiligt och personligt att fotografera! Mode är mitt stora passion som piggar upp mig varjedag. Orkar inte vänta på att se de lyxiga höstkollektionen av IvyRevel <3

Reply
Sanna

Det låter som den här kollektionen passar mig perfekt. Älskar att bära senaste nytt och att sticka ut. Sen var ju den senaste kollektionen från ivyrevel hur snygg som helst. Hade kunnat köpt alla plagg men tyvärr satte plånboken stopp för det… Hoppas hoppas jag blir en lycklig vinnare.

Reply
Anna

Hej Kenza! Vill vara lite originell så därför ska jag rimmma, only for u!

Jag tror att nyckeln till vinst är att sticka ut, Och hoppas det är mina fyndiga rim som vinner till slut.
Nu till hösten & vinterns kalla dagar, Är det ett ivy revel plagg jag springer och jagar.
Jag hoppas att jag får något i min famn så jag glad kan springa på lamm

Det blev lite kort Men det var svårare än vad jag trodde. Nu är det bara att hålla tummarna!
Kram!

Reply
Michelle Lauritzen

Hejsan!
Jag skulle vilja vinna ett plagg ifrån IvyRevels höst kollektion för att utan att ens ha sett de så vet jag att den kommer att vara grymt snygg och jag kommer stolt att bära upp ett plagg ifrån er!!

Puss på dig finaste Kenza!

Reply
Frida

Vilken rolig tävling!! Jag skulle gärna vilja vinna något som är bara till mig. Då jag har en liten tjej på 2år blir det att hon såklart prioriteras först, så det skulle vara kul att ha något snyggt att ha på sig i höst!:)

Reply
Yamina

Jag skulle vilja vinna eftersom din förra kollektion var GRYM och den här är säkert ännu bättre! Dessutom är du en fantastisk människa så jag kommer med stotlhet bära upp dina plagg och se FABULOUS ut. PUSS KRAM <3

Reply
Lina Ottosson

Hallå :D

Jag vill få ett plagg ur er nya kollektion därför att min sambo tycker att jag har för mycket kläder men det tycker inte jag man kan ha för många av. Dessutom hade ett plagg från Ivyrevel varit ett häftigt tillskott i min garderob.

Vill också passa på att tacka för en bra blogg. Har följt dig i många år och det är ju någonting du gör som får en att komma tillbaka och titta var dag. Jag tycker du verkar vara en stark tjej som är väldigt fin på insidan och utsidan.

Reply
Moona Repo (moonalisa)

Hey!
I love ivyrevel clothes, they are so pretty and looks so awesome. I’m one hundred prosent sure that this collection’s clothes are very pretty too! I don’t own any clothes from ivyrevel yet, but I’m sure that I’ll buy something even though I wouldn’t win this competition.
I would be so so happy if I won, but I know that every other girls are too. My fingers are crossed, I hope that I would be of the lucky ones!
Have a nice week :*

Reply
Mikaela Perspn

Först och främst ÄLSKAR jag ivyrevel kläder. De får en att känna en snygg och då ser man självsäker ut. Jag har tyvärr inga pengar att köpa kläder för, därför skulle det betyda såååå himla mycket att vinna!!

Reply
Rebekah Fitzgerald

I would love to be the first person in the world to have a piece from your amazing new collection because I loved your last one so much but didn’t get the chance to buy any because I don’t have a lot of spare money at the moment. Also not many people in Ireland know about IvyRevel and I would love to wear a piece from a fresh new brand. Thank you for the giveaway <3

Reply
Julia!!

Jag vill bli den första för att jag älskar alla de fina sommar plaggen och jag kan tänka mig att höstplaggen är lika fina och gulliga. Och jag tycker att det skulle vara så coolt att vinna detta och ha ett plagg från Ivyrevel som många andra tjejer. Jag älskar din blogg och det skulle vara så grymt coolt. Jag har deltagit i alla andra tävlingar du har haft nästan alla och detta är nog den bästa för Ivyrevel har så grymt fina kläder.
Hejdå!<3

Reply
Hanna Matslofva

För att jag älskar din stil och din förra kollektion! Är helt säker på att denna kollektionen kommer bli minst lika snygg! xo

Reply
lapeace

Kenza, thank you so much to get this chance!
I am so happy about it :)

Why I should be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece?
Well: I really love your style and the IvyRevel pieces you wear.
That’s why I liked both facebook-pages to get all the news and to see all these beautiful clothes.
If I would win, I would write a wonderful post on my german blog, so that all my followers would see my look!

Please Kenza, I want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece!

lapeace
xo

Reply
Liiss

Jag skulle vilja vinna för att… De här året är de första året som jag känner att jag kan ta på mig sånt som jag faktiskt gillar då jag har varit överviktig innan! O nu har jag gått ner sjukt mycket (15kg) o har bara några kilon kvar jag känner att jag vågar sticka ut nu :D förr så var jag tvungen att ha massa kläder som jag inte gillade men som dolde “mina fel” så att vinna nånting från eran kollektion skulle va helt jävla undebart! Sen har inte jag råd att köpa allt jag gillar heller ja jobbar arslet av mig men har lägenhet hund o allt att ta hand om :/ OCH! De skulle va första gången som jag vinner något har faktiskt aldrig vunnit nånting i hela mitt liv! :D de skulle va kul att få hoppet tillbaka om att jag faktiskt har nån chans att vinna hihihihi

Reply
Elisabeth

Dear Kenza, I would love to pick one piece of your new collection because I loved every piece from your last collection. Unfortunately I could not buy a piece, because at the moment, I cannot afford it. If I could pick just one piece I would wear it all the time with a big smile – I would be soooo happy! I follow your blog throughout many years and just adore you. I never won something, so I just hope I can win one piece from your beautiful new collection and feel like a little Kenza :)

Reply
Susanna Gullberg

Åh vad kul!!!!
Min motivation till att jag vill bli en av de första att bära IvyRevels AW13 plagg är helt enkelt för att Er förra kollektion var helt fantastisk & jag kan bara föreställa mig hur AW13 kommer vara! Hösten är min absoluta favoritårstid och en av de största anledningarna är just höstmodet. Att matcha IvyRevel med skinnjacka, svarta stövlar & massor av snygga accessoarer ser jag fram emot SÅ mycket!
*fingers crossed*
xoxo!

Reply
Mli

Hej bästa Kenza!!

Jag skulle vilja vara först i världen med att bära ett AW13 IvyRevel-plagg för att jag tycker att jag förtjänar det. Japp, du läste rätt! JAG tycker att JAG förtjänar det, efter att i över 5 år ha satt mig själv och mina behov åt sidan för alla andra.
Jag hade en fruktansvärt krävande pojkvän som jag gjorde allt för men aldrig fick något tillbaka från, och nu har jag äntligen lyckats bryta mig loss. Fri efter flera år av att bli helt jävla nerbruten. Har även haft en väldigt jobbig period med jobb och välmående i övrigt, mycket beroende på min expojkvän.

Nu känner jag att hösten 2013 är min nystart i livet. Vad skulle inte passa bättre då med ett vrålsnyggt IvyRevel-plagg att bära upp? Skulle bli helt fantastiskt glad om jag vann, men förstår att det kommer vara en hel drööös med tävlande… :) Har även gillat IvyRevel på fb!

Kram!!

Reply
Amanda Nordgren

Hej! Jag vill vinna ett plagg från denna kollektion för att min bästa vän, som jag har känt i 15 år, fyller år den 25 september.Jag vill ge henne något alldeles eget och speciellt, och vad kan vara bättre än att hon äger ett plagg före någon annan i världen? Hon är verkligen den bästa som finns, så därför förtjänar hon världens bästa present! :D Kramar, Amanda!

Reply
Evelina N

Jag har alltid velat äga ett lite lyxigare plagg och få känna mig lite extra fin i vardagen! Därför skulle jag mer än allt(typ hihi) vinna den här tävlingen! Älskar era kläder något enormt och du är en stor inspirationskälla för mig. Håller tummarna och hoppas på det bästa. Puss och kram :*

Reply
Ebba

Hej!

Mitt mål är att bli starkare, förbättra min självbild och hur kan jag inte må bra i mig själv i ett Ivy Revel-plagg? Du är sjukt stark Kenza och jag tror stenhårt på att det förs över i allt du gör!

Så snälla, välj mig! Jag kommer bli en grymt bra ambassadör för Ivy Revel!

Be strong girl!

/ Ebba

Reply
Elin

Åh det vore ju helt underbart att vinn det här! Är aldrig riktigt först ut med mode grejer även fast det är huuuuur kul som helst. Dessutom äger jag ännu inget IvyRevel plagg även fast jag suktat efter ett länge! Så det här kan verkligen vara min chans haha. Så sjukt snygga kläder!!

Reply
Felicia

I början av sommarn lämnade jag ett långt förhållande och fann mig själv helt vilsen. Trots tre fantastiska sommarmånader så gick jag mest runt planlöst utan någon speciell idé eller vilja att göra något av mitt liv. Men nu, halvvägs genom september så känns allting annorlunda. Jag har fått tillbaka livsgnistan och känner mig redo att ta mig an världen som en tuff och självsäker stadstjej. Och ett plagg ur IvyRevel’s höstkollektion känns som en perfekt start för min nyfunna kärlek till livet! :)

Reply
DIANA

Jag skulle bli super glad om jag vann speciellt om jag bär först av alla nån av dina plagg:) älskar mode o speciellt det du stylar… Hade jag råd skulle jag köpa allt du säljer i ivyrevel:)

Älskar dig Kenza<3

[email protected]

Reply
Stina Andersson

Att få den nya kollektionen skulle vara en dröm!
Man vet ju att du och ni på IvyRevel’s har sjukt bra smak och att få vara först i världen som får ta del av er kollektionen skulle få mig att bli avundsjuk på mig själv!
Skulle vara extremt spännande och verkligen till hjälp i jakten på den konstanta skönheten.
// Bästa hälsningar från er trogne läsare Stina ;)

Reply
Barbora

Cuz condfident, playful and spontaneus girl is exactly a definition of how me and my vicinity perceive me. Your summer collection was so girly and cute, really beautiful but I am more excited about this one, because it seems to be much more my style. I was smiling all the time I have seen ur photos from backstage and thinking – OH, this would be amazing!

Lots of Love from Slovakia. You are my favorite blogger :)

Reply
PoppyBird

I’d like to be one of the first in the world to own a piece of your new collection, because I really love your clothes (and your blog btw – very inspirational!), but I have a small sellery (as I am a photographer and we don’t get paid too well ;)) and live in a small “big town” where fashion comes long after drinking and whining and bitching, so I’d like to change that at least for myself (plus I can make sweet pictures of me wearing it!;). :)

Reply
Bina

Hej! Att bli först med IvyRevels AW13 plagg skulle vara en dröm! Jag har följt Kenza ända sedan hon började med bloggen och att få ha på sig hennes märkesplagg skulle vara väldigt kul och stort för mig. Jag ser henne som en modeikon och har sett den fantastiska utvecklingen hon gjort modemässigt och skulle vara hedrad att få vara först! Att få känna sig vald och unik, det hade varit roligt:) Kramar!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*