• header

WIN PIECES FROM IVYREVEL AW13

Snart släpper vi vår grymma höstkollektion! AW13 har tagit steget åt det hårdare och mörkare, inspirerad av den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen som alltid vågar vara sig själv. Jag är väldigt peppad över denna kollektion och för att fira släppet drar jag nu igång en tävling för alla våra fans.

5 lyckliga vinnare får ett valfritt plagg ur den nya kollektionen och får det dessutom levererat före alla andra. Det som är spännande är att ingen sett kollektionen innan den lanseras. “Hur ska vi då kunna välja vilket plagg vi vill ha?” tänker ni. Jo, när tävlingen avslutas på torsdag (kl 21.00) så kontaktar jag vinnarna, och vid lanseringen är dessa fem vinnare de första som får välja ett plagg och få det hemskickat på en gång.

Vill du vara först i världen med att äga ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion? Då ska du:

1. Motivera varför du vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg. Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg.

2. Glöm inte att fylla i din mail-adress så vi kan kontakta dig när du vunnit.

3. Ett plus i kanten om du gillar vår Facebook-grupp HÄR. :*

Lycka till! ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort.

// We’re launching our fall collection soon! AW13 is darker than previous season, inspired by the confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation. I’m super excited about this collection and to celebrate the launching I’m now starting a competition for all our fans.

5 lucky winners get to choose a piece from the new collection and will get it delivered before everyone else. The exciting part is that nobody have seen the collection before it’s launched. “So how are we gonna choose what piece we want?”…well, on Thursday (at 9pm) I will choose and contact the winners, and at the launching these 5 winners will be the first to pick their favorite piece.

Do you want to be the first one with a piece from IvyRevel’s AW13 collection? Then follow these steps:

1. Motivate why you want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece. Write a comment to this post.

2. Don’t forget to fill in your e-mail address.

3. I would also be happy if you liked our FB page HERE. :*

Good luck! ♥

THE COMPETITION IS OVER! The winners will be announced shortly.

3,041 Comments

Paulina

Jag skulle verkligen vilja ha ett plagg från eran kollektion! Själv har jag tyvärr inte råd så får hoppas på att för en gångs skull kanske vinna haha! Älskar eran stil! Kramkram

Reply
Natalie

Heej underbara du!! om jag vinner och skulle få äga/bära ett plagg från IvyRevel först i VÄRLDEN så skulle jag känna mig så cool och speciell :D Kram

Reply
Emilie Ejersted Larsen

I don’t know if I would identify myself as the right winner more than others. Im from Denmark and have been in touch with Ivyrevel from the first release and I’m looking forward to your new fall collection. And if I should describe myself in 3 words, it would be; raw, beautiful and adventurous. I think it’s a cool competition and why not have winners from different countries?? Good luck to everybody, hopin’ 2 win.

My mail: [email protected]
Keep up the good work, Ivyrevel!

Reply
Victoria

Hej Kenza!
Min motivering till att jag skulle få äran att vinna ett utav IvyRevels coola plagg är för att jag är trött på att inte sticka ut ur mängden.. Jag ÄLSKAR din stil och ditt sätt att kombinera kläder och ett plagg från ditt märke skulle väll vara den perfekta starten på att våga leva ut min stil i kläder mer? Jag går nu första året på gymnasiet och varje morgon dras jag med en klädkris och att köpa en helt ny garderob är ganska dyrt så därför hoppas jag på att få vara en av de lyckliga som du väljer till vinnare då jag tror att ett IvyRevel plagg kan göra underverk för garderoben. :) IvyRevel gillar jag sedan tidigare på Facebook!

Reply
Jessie

Detta är lätt värt ett försök, trots att det kommer vara fler tusen tjejer som vill det här lika mycket som jag och som kommer delta!
Det skulle vara så otroligt kul att få vara en av de första i världen att få visa upp ett plagg ur din höstkollektion, man blir ju trots allt som en liten marknadsförare åt dig och företaget då, och hur häftigt vore inte det? Jag är en trogen läsare hos dig sen många år tillbaka och det vore otroligt kul att få vara en av de första att få bära ett plagg ur din höstkollektion och få visa det för alla andra!

Reply
Tim Linnea Margareta Callenholm

Hej,

Jag heter Tim och jag ar en tjej, dock sa bara for att jag heter Tim sa tror alla att jag ar en pojk. Jag ska borja ett nytt jobb I oktober och alla kommer tro att jag ar en liten pojk utom min chef. Jag vill jobba min forsta dag med en image om att jag inte ar en pojk utan en tjej med stil och att alla kan heta Tim. Jag menar vad ar det for skillnad Mellan mitt namn och Kim, Robin, Alex etc? Iaf att ha pa mig nagot som ingen Annan har pa sig an skulle ge mig en riktig boost och sjalvfortroende. att kanna mig som en tjej med ett namn alla kommer att komma ihag att det ar tjejen med stil och confidence!

Tack for din tid.

Vanliga halsningar
Tim

Reply
Jane V

“I love new clothes. If everyone could just wear new clothes everyday, I reckon depression wouldn’t exist anymore.” I <3 IVYREVEL.

Jane V

Reply
Lisette

Jag skulle bli otroligt glad OM jag hade fått välja ett plagg från aw13! älskar din förra kollektion och ser inte någon anledning att jag inte kommer älska den här också!jag skulle som sagt bli väldigt lycklig och antagligen använda plagget så ofta jag kan till det är i bitar! xD
(liked fb gruppen)

pls let me win!

XO Lisette! :)

Reply
Sofia Mattsson

Jag vill gärna vinna för jag vill helt enkelt utan tvekan vara ballast på stan i höst! Inga “tycka-synd-om-mig-för-jag-är-fattig-motiveringar” här inte. Jag vill bara var riktigt snygg i ett plagg som har lagts ned mycket tid på och som är av allra högsta kvalité, oavsett om jag befinner mig i skolan, hos min mormor och morfar eller på Brooklyns gator – jag vill bara känna mig extra fin och stolt att bära ett grymt välgjort plagg!

Reply
jessi

jag tycker att jag borde få ett ivy revel plagg, eftersom jag just börjat komma ut ur min sk. “comfort zone” då de gäller kläder. Jag har börjat hitta min egen stil och tycker att ett spontant och lekfullt plagg skulle kompletera min garderob perfekt. Har heller inte så stor inkomst, så ett gratis plagg skulle vara perfekt!! :D

Reply
Pauline

Efter ett år av arbetslöshet och efter en dålig breakup så känner jag mig nu lycklig i ett förhållande och går regelbundet på intervjuer och provjobb. Jag får höra konstant att jag ser friskare ut, gladare. Så jag förtjänar att känna mig helt jäkla splendid i kläder från IvyRevel!<3

Reply
Johanna

Hej fina Kenza!
Gillade verkligen den förra kollektionen. Jag har gått ner väldigt mycket i vikt, och det skulle vara så himla härligt att fylla garderoben med lite nya kläder till mitt nya jag :)

Reply
Linda

Wow, how cool is that!

I loved the last collection but I have a feeling this one might top it, autumn is my favorite fashion season – make me warm and snug but yet stylish please.

Looking forward seeing the new collection and hopefully be one of the first to show it off on the UK streets. ;)

Reply
ragna jonasdotter

Nu till hösten är det börjar de mörkare färgerna att komma in. Jag bor i en väldigt liten stad i skåne och ALLA har lika dana kläder, därför gillar jag och komma med något nytt som ingen har! Dessutom något som är tytänkade och höstfresht! Kramar :D

Reply
Jessica

Hello Kenzas =)
first (sorry for my bad english, i’m french girl). I read your post on your blog everydays since 2 years ago. Thanks to Google traduction ;) lol
I would like to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece because firstly I am also passionate about fashion. I have several times tried to order on the site items (like the white dress with flowers) but they were never available :(
I love the ivyrevel’s style and I think the clothes are innovative, class, and easy to wear. Moreover, it is very feminine =)
If I can know ivyrevel in France wearing these clothes would be pleased. it would be nice if ivyrevel grew internationally.
I follow you on instagram and also fb and I’ll go liker ivyrevel the page immediately.
my e-mail adress is [email protected]
thanks for all Kenza. Love you <3

Reply
Linn

Hej, jag skulle jättegärna vilja vara en utav de första i världen med att vinna ett plagg från ivyRevel´s AW13-kollektion för att jag älskar hösten och alla dess mysiga färger. Eftersom att jag älskar IvyRevels kläder så hoppas jag på att få kunna bli en utav de första till att bära den nya kollektionen. Jag är säker på att AW13 kommer att bli extremt bra!!

[email protected]

Reply
Jessica könig

Jag vill vinna ett plagg ur Ivyrevels höstkollektion för att jag tycker att beskrivningen av kollektionen stämmer in bra på mig som person. Jag gör det jag själv vill, och lever för min egen skull, ingen annans. Att bära kläder som speglar min personlighet känns så självklart!

Jag har gillat Facebook sidan!

/ jessica könig

Reply
Benedicte Balslev

Jag vill vinna för att jag älskar bara din klädstil och din sommarkollektion var helt underbar och att få bära ett av dina plagg vore en stor ära och nu när jag har börjat gymnasiet så vill jag ha super snygga kläder varje dag men eftersom jag inte har så mycket pengar att röra mig med så blir det lite svårt men om man har ett plagg från Ivyrevel. Då kan man ju ha plagget i hur många olika outfits som helst. Btw jag har gillat Ivyrevels facebook sida och så följer jag de på instagram. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att det är just jag som vinner ett av dina helt fantastiska plagg.

Reply
Linnea

Att vinna ett plagg ur IvyRevel´s höstkollektion och få bära det före alla andra, skulle för mig bli en rolig överraskning i brevlådan, och jag skulle öppna min garderob oftare än vanligt, om så ett fint IvyRevel plagg hängde där.

Reply
Alice Lindkvist

1. För att eran vårkollektion var en riktig succe så det går inte att tro att hösten kommer bli annorlunda! Jag längtar efter att få ha en fin stickad tröja, eller ett fint festlinne, och jag tror att jag kommer kunna hitta det hos IVY-revel!

Reply
Johanna

Att vinna ett plagg innan någon ens sett kollektionen skulle vara något stort. När det dessutom handlar om plagg från Ivy Revel vore det ännu tuffare eftersom att jag ÄLSKADE förra kollektionen. Jag brinner för kläder och mode, och har även utvidgat min stil väldigt mycket. Att vara först att få äga ett plagg innan hela världen får ens upptäcka det vore nog det coolaste jag någonsin skulle vara med om, i ren Ivy Revel-anda.

Reply
Paulina

I volunteer!!
I’m as motivated as harsh the weather during the wintertime can be! Heard that there will be some thick, warm sweaters? Well, winter is approaching, so I’d embrace IR sweater:D
Besides, one of the models is called Paulina, a coincidence? don’t think so:D

Reply
Sylwia

I think I could win a piece of IvyRevel, because those clothes are for confident girls who love fashion and I’m one of these girls! :) I want to bought something from last colletion but I just only poor student so I don’t have enough money :( please pick me I will wear this piece with pride and tell everyone where this beautiful clothes they can buy. :D
Anyway, Kenza You are the best, I wish You the best! :*

PS (Sorry for my English, I’m from Poland. :))

Reply
Amanda

Hej Ivy Revel. Hösten är min favoritårstid. Då kan jag börja om med allt. Och försöka bli bättre som person. Till detta kommer ju såklart den nya stilen. Nystart i garderoben är lite klurigt när man som jag pluggar heltid med endast csn som inkomst. Jag skulle ändå gärna bära Ivy Revel om jag kunde. Mvh Amanda

Reply
Jenny

Hej!
Anledningen till att jag vill vinna ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion är helt enkelt för att IvyRevel gör grymt snygga kläder och jag skulle mer än gärna förgylla min höst med ett plagg ur kollektionen. Att bli först i världen med det är inte dumt det heller ;)

Reply
Alice Staaf

Varför borde jag vinna? Jag absolut älskar IvyRevels senaste kollektion. Min favorit var den blommiga kjolen! Jag har tyvärr inte haft möjlighet att köpa något plagg då jag sparar pengar till min Parisresa. Men ett plagg från din kollektion skulle betyda jättemycket och jag skulle glatt visa upp den när jag strosar längs gatorna i Paris i höst.
Tack för dina peppade träningsinlägg i sommar med! Jag blir alltid så glad när jag läser din blogg. Du är stark Kenza glöm inte det! :)

Reply
Linnea

Jag skulle vilja vinna ett av de första plaggen någonsin från IvyRevel för att jag tycker du är grym Kenza och har följt dig sedan jag fick veta vad bloggande är. Det vore så fantastiskt att få äran att äga ett av plaggen och av det jag sett så är det PRECIS min stil!

Reply
Frida Persson

Hej!!
Jag har gillat sidan! Jag skulle bli så sjukt glad om jag vann ett plagg från ivyrevel då ni har så sjukt snygga kläder men jag tror att AW13 är lite mer min stil än det ni hade innan, dels så skulle det vara kul att vinna då ja i stort sätt aldrig gör det :( och skulle behöva lite nytt och snyggt i garderoben nu till hösten!

Tack för en bra blogg att läsa dagligen!

Kram! :)

Reply
Izabelle

Som en nybliven universitetsstudent i en stad där jag inte känner någon sen innan så känner jag att jag skulle behöva lite extra mod så att jag klarar av vara just mig själv och lära känna människor genom att visa dom min sanna sida. Därför skulle det vara underbart om jag vann, så att jag kunde ta på mig mitt nya ivyrevel plagg och bara känna mig vrålsnygg och modig.

Reply
Anja

Jag är arbetslös och har inte längre råd med nya kläder. Jag älskar mode och inspireras mycket av det men jag har precis gått ut gymnasiet och har inte mycket pengar över till nöjen såsom ett nytt klädesplagg då och då! Jag skulle bli överlycklig om jag vann ett plagg och det skulle nog ge mig en liten kick i livet så jag verkligen börjar fundera på riktigt vad det är jag vill göra i livet. När man precis gått ut gymnasiet är en väldigt förvirrad period i ens liv, antingen så kör man på and shoot for the stars you allways wanted eller så blir man left behind.

Reply
Lisa

Hey Kenza,

actually I didn’t know IVYREVEL since last month.
When I dicovered your blog I totally fell in LOVE with your style and when I saw that all the pieces I liked most are from IVYREVEL I started going crazy for it!
I’d love to be the first one with a piece of the AW Collection!
Now I visit your Blog all day and can’t get enough of your stylish and funny posts.

<3 Lisa

Reply
SARA P

Jag skulle använda plagget flitigt och visa upp det med stolthet (säkert som många andra tjejer) men jag kommer va stoltast.

Längtar förövrigt sjukt mycket till lanseringen.

Kram!

Reply
Maria Sutej

Varför jag skulle vilja vinna ett plagg just från din kollektion!
Jo såhär ligger det till! Har aldrig tid i världen och få shoppa på nätet och speciellt inte från din så grymt snygga kläder du designar! Har inte råd och köpa dyra kläder för jag jobbar bara halvtid har en son på 16 månader och väntar mitt andra barn! Ekonomin är tuff, räkningar ska betalas, det ska hela tiden köpas nya kläder till sonen samt skor för han växer så det knakar så för mig själv finns det aldrig tid att handla lite fina kläder! I min garderob hänger tråkiga kläder och gör att jag inte knappt vill gå ut så tråkig som jag känner mig! Skulle bli så himla jädrans tacksam om just jag får vara en av dem som vinner! Och vi ska inte snacka om hur bra och inspirerande blogg du har är inne 3 gånger om dagen minst för att läsa den! Hinla go är du!!! ♥♥♥♥♥

Mail: [email protected]

Reply
Bella

Hej Kenza,
Jag tycker att du är en stark person som uttrycker självförtroende genom dina kläder. Din egna kollektion var galet snygg och genom att bära dina plagg så kände jagsom en självsäker stark tjej.
Jag skulle verkligen vilja vinna tävlingen då jag älskar din stil och dina kläder. Längtar tills kollektionen släpps för jag vet att den kommer vara grym. Synd att man är student och inte kan shoppa så mkt dock.
Ha det bäst.
/Bella

Reply
Linnea Lindgren

Älskar mode, och speciellt dina designer. Men jag har knappt något studiebidrag eftersom jag bara är 16 år. och har inte mycket möjlighet att bära dom kläder jag vill. Skulle bli så underbart glad om jag vann! Min dröm är att bli modell så jag får bära alla snygga kläder som jobb haha!
Ps. Älskar din blogg, du är så fruktansvärt vacker!

Reply
Vicky

Hade supergärna köpt något från Ivyrevels tidigare kollektion, speciellt Dallas klänningen hade uppskattats i min garderob, men hade inte råd.. Tar för givet att denna kollektion kommer vara lika awesome och skulle verkligen uppskatta ett plagg från den!

Reply
Ivana

Jag skulle blivit super-lycklig över att vinna ett plagg från ivyrevel eftersom ja aldrig har haft något från er för det kostat mycket så att vinna något skulle varit underbart!

Reply
elsa

vad hände med nelly-tävlingen du hade för typ två månader sen nu? den bara försvann sen eller vadå? där man också skulle motivera och länka en önskeoutfit från nelly. (besviken)

Reply
VictoriaK

Jag är en rysk tjej som bor i Sverige och bryr sig om mode. Jag har min egen blogg där jag skriver om vad jag älskar. ;) Snart kommer jag att flytta till Frankrike och allt det skulle attrahera nya kunder till ditt företag om jag blir först i världen som äger ett plagg ur IvyRevel’s AW13-kollektion!!

Det blir spännande! :)

Kram, Victoria som älskar IvyRevel

Reply
N

Jag vill ha eller äga en IvyRevel AW13 klädesplagg, för att jag har gått ner över 20 kilo. Varför vill jag ha det då? Jo för att nu känner jag mig självsäkrare nu. Förut gick jag runt i mjukisbyxor för att jag inte trivdes i jeans, jag gick runt i huvtröjor för jag tyckte jag hade “feta” armar och allting. Nu idag så är jag lycklig som en go & gla kexchoklad! Tänk liksom, att få komma till skolan. Att få gå där och visa upp ett nytt fint plagg man vunnit ifrån dig eller ja IvyRevel, ett första plagg från IvyRevel. Jag håller själv på sparar pengar så jag kan inte köpa någonting. Att vinna ett plagg hade ju varit grymt, tack för mig! :)

Reply
Jenny

Jag skulle gärna vilja vinna då det inte är ofta jag köper vardagskläder till mig själv. Att ha en egen häst tar både mycket tid och pengar. Mycket pengar varje månad går till utrustning till antingen hästen eller mig (ridkläder). De pengar som blir kvar av studiebidraget får jag hålla tajt om och försöka spara månaden ut. Jag skulle bli oerhört glad om jag vann, vet inte ens hur jag ska förklara de i ord och meningar! :D

Reply
Jessica

Jag vill jätte gärna vinna ett höstplagg från IvyRevel eftersom jag precis har kommit tillbaka på jobbet efter 1,5 år som mammaledig, min garderob behöver sig en riktig uppdatering då det har varit roligare att köpa kläder till min son än mig själv.. Nu är jag tillbaka till min tidigare form igen men stilen har inte riktigt hängt med, så jag vill jätte gärna vinna ett plagg för att få lite insperstion och att hitta min stil igen!

Reply
Elli

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar mode men har inte råd att handla så mycket kläder även fast jag jobbar som en dåre, därför skulle det vara så fruktansvärt roligt att få vinna kläder plus att vara först i världen med att ha på mig det, snacka om stilikon! Jag gillar er på både fb och insta och blir så glad varje gång ni lägger upp något!

Reply
Sara Karlsson

Hej Kenza!
Jag brukar aldrig delta i sådana här tävlingar, men nu var det otroligt svårt att låta bli haha!
Jag har ganska precis börjat andra året på gymnasiet, och nu var det ett år sedan jag flyttade hemifrån för att kunna gå på skolan som för mig kändes helt “rätt”, om man kan säga så.(:
Jag gick och suktade efter Ivy Revels sommarkollektion, men pengarna gick som vanligt för mig åt till annat än kläder, tyvärr. Hösten är ju egentligen lika mörk och tråkig för alla, men det skulle göra min så mycket bättre om jag hade vunnit den här tävlingen! Vet inte ens hur kläderna ser ut, men är de hälften så fina som sommarkollektionen så kommer de vara väldigt uppskattade i min garderob haha! :D
I vilket fall så hoppas jag du har det bra, och att resten av ditt år blir så bra det någonsin kan bli! :)
Mvh, Sara ^^

Reply
Clara Arvidsson

Hej Kenza! Jag brukar inte kommentera på din blogg men nu kände jag att det var dags (plus att tävlingen är så himla spännande att jag bara MÅSTE delta). Jag måste säga att du inspirerar mig jätte mycket när det gäller mode men också när det gäller att stå upp för sig själv och att man är bäst som man är. Plus att du är så J*VLA snygg så dras jag till din blogg flera gånger om dagen!
Kram på dig och jag är väääldigt gärna med i tävlingen :)

Reply
Marie

Hey :)) i want to be one of the firts Girls who are wearing your new Collection ! I am from Germany so i want to bring your style ti Germany with your lovely and stylish cloths ! Greetings from Germany

Reply
Emma

Jag bara älskade IvyRevel förra kollektion och känner på mig att denna kollektionen bara kommer bli ännu grymmare och att man då får välja ut ett plagg först av den nya kollektionen skulle bara vara så roligt!:)

Reply
Agnes Olsson

Hej! Jag har alltid varit ett stort fan av dig o du har varit min förebild enda sedan jag började läsa din blogg, för ungefär 4 år sedan, så har jag varit fast.
Jag älskade din förra kollektion och jag kan inte ens föreställa mig hur snygga och perfekta kläderna i höstkollektionen kommer va! Om jag skulle bli utvald som en av vinnarna så skulle jag bli otroligt glad! Det är min högsta önskan :)
Love U big time bästa Kenza!

Reply
Lojen

Hej mitt namn är Lojen och är 20 år gammal som bor i Malmö.

Varför jag sååå gärna vill vara en av de 5 vinnarna är för att jag alltid har oturen vid min sida och aldrig fått vinna någonting överhuvudtaget :(

Jag älskar verkligen din kollektion och dina fantastiska kläder och det skulle vara en sann dröm att få vinna ett plagg av Ivyrevel.
Ivyrevel har kommit ut som en stor succé och det skulle vara det bästa om jag fick chansen till att äga en av kläderna.
Och så är jag en av de största fansen vilket ger ett plus :) jag följer Kenza dagligen och älskar henne så mycket!
Jag skrev detta bottom av mitt hjärta.

(Jag har ingen Facebook så jag kan inte gå in och gilla sidan)

Reply
ivana

i would be a very proud owner of one of ur pieces also coz i would be the first one in south korea,where i currently live :))

Reply
ZANDRA

Jag har egentligen igen bra förklaring till varför jag ska vinna. Min är lik de andras, jag har inte råd. Vid förra lanseringen av Ivyrevel blev jag så förälskad i kollektionen att jag så gärna ville ha en utav plaggen att jag kunde göra vad som helst, nu vid Ivyrevel andras släpp så hoppas jag verkligen på att få en chans att få ett utav era sjukt fina plagg! Som jag sa, jag har ingen vidare bra förklaring men hoppas att detta ska räcka för att få min shoppingdröm att gå i uppfyllelse! Kramar Zandra ❤

Reply
Erika Sipilä

Hey Kenza!

When I first saw this competition I was so excited!! I have followed your blog for so many years and I really love your style! You give me so much inspiration :) Tack så mycket för det!
After you announced that you were going to launch your own line, it blew me away! You are such a multitalent! After seeing your style from the blog, I knew that the collections would be awesome, and I was so right! I loved the summer collection, but I couldn’t afford it since I have just moved out of my parents’ house and am a student :(
I think that I really would be a perfect winner for your competition, since almost all of the ivyrevel stuff is so my style! I am also quite interested in fashion, and would feel very special and lucky to be one of the first to have something from the AW Collection! It would be a very big honor :)

We need some of your awesome Ivyrevel clothes here in Helsinki!

Love,

Erika

Reply
Ida

Vem skulle inte vilja vinna ett klädesplagg som är designat av dig?! :) följt din blogg sedan du började och ÄLSKAR din stil. Du har ett öga för stil och de vore as grymt att därför få ett plagg. Vet ju att jag redan kommer älska kollektionen ;) kommer behandla de som att de vore mitt egna barn (haha okej nä, men nästan)

PUSS du är grym!

Reply
Hanna Nordqvist

Jag skulle vilja bli först i världen med ett plagg från Ivy Revels höstkollektion för att kläderna lär vara kick-ass-snygga, precis som de förra var och jag kan komma till skolan i snygga kläder. Sedan känner jag mig även i behov av lite nya kläder då jag för tillfället sparar alla mina pengar till mitt utbytesår i England (som förhoppningsvis blir av, måste verkligen SPARA SPARA SPARA!). Så, att vinna ett Ivy Revel plagg skulle vara kung!

Reply
Agnes Törnvall

Jag skulle vilja vara en av de som blir först i världen att äga ett ivyrevel AW13 plagg eftersom att vårkollektionen var så snygg att det enda som kan hända med höstkollektionen är att den blir snyggare! Och eftersom att jag är en fattig student så skulle det uppskattas ännu mer;)

Reply
Farhad

Hej Kenza.
Min fru fyller år på fredag och jag vill verkligen vinna det här plagget åt henne. Vi har en son tillsammans som är snart ett år och hon har inte haft lika mycket tid för sig själv som förut och hon kämpar varje dag med sina studier och med vår lilla son och så vill hon såklart alltid se bra ut och hon beundrar dig som person och tittar i din blogg varje dag och får mycket ideer från dig.
Hoppas hon vinner.
Tack / Farhad

Reply
Malin

Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna ett nytt höstplagg från IvyRevel. Har precis börjat plugga på Göteborgs univsersitet. Själv kommer man från en småstad i Bohuslän. Känner att jag behöver uppdatera min garderob för att passa in i storstan. Vad vore inte bättre då än att få ett plagg från Ivyrevels nya höstkollektion för att göra mig till den där coola och självsäkra stadstjejen som ni snackar om! ;) Stor kram!

Reply
Ellinor

Hej Kenza! Jag skulle vilja vinna av olika anledningar, den första är för att jag älskar din blogg och din stil. Kan knappt minnas att jag inte läst din blogg. Du har inspirerat mig så otroligt mycket genom åren! Men den största anledningen till varför jag vill vinna är för att jag nyss flyttat till Manchester, England och letar efter jobb här. Jag vill så gärna kunna ringa hem och säga till min familj när hemma att jag fått ett jobb. Om jag vinner ett plagg från IvyRevel tror jag att det skulle passa perfekt att bära till en arbetsintervju. Med plagget skulle jag känna mig vacker, snygg och proffsig vilket skulle ge mig ett skinande självförtroende. Och alla vet att med ett skinande självförtroende kanske jag lyckas få ett jobb!

Hoppas att du kan hjälpa mig! Kramar Ellinor

Ps, gillade eran FB sida också :)

Reply
Ella

Åh va kul! Skulle va jätteballt att vara först med ivyrevel-plagg! Tänkte beställa hem något i sommras men tänkte vänta tills nu i höst. Men skulle va så ballt att vinna ett plagg!! Kramkram

[email protected]

Reply
Emily!

Jag skulle bli så lycklig om jag vann! Jag älskade er förra kollektion och köpte plagg därifrån! Kenza är min inspiration och att få bara plagg som hon har vart med och designat skulle vara underbart!
Plus att jag skulle behöva några snygga kläder att ha i höst.

Jag har “gillat” sidan på Facebook!

Kram :)

Reply
Emma

Åh vill verkligen haaaa! Dock så är jag dålig på att förklara varför just JAG vill vinna. Men kan väl börja med att det jag alltid velat ha något från IVYREVEL, men liksom aldrig haft pengar eller så ha det jag vill ha vart slut… Det skulle va jätte kul att vinna och få välja ett valfritt plagg från den nya kollektionen. Vet inte riktigt mer vad jag ska säga men skulle va super att va en av dom vinnarna.
Håller tummarna!

Reply
Josephine Gustafsson

Hej! Jag vill bli först i världen med ett plagg från Ivy Revels höstkollektion för att jag är så galet förälskad i Ivy Revel och jag har varit det enda sedan du lanserade märket från början! Proeblemet är att jag har köpstopp nu, jag sparar ALLA mina pengar jag får in till en utbildning jag vill gå. Så därför har jag inte shoppat kläder på superlänge och jag skulle behöva något nytt och höstigt till min garderob!! Kläder och mode är min passion, och jag önskar att jag kunde få ett fint plagg från din kollektion, för du är en sån stor förebild för mig och det skulle vara en sån stor ära att få vara först ut med något som DU designat!

Kram på dig Kenza

Reply
Rina

I am a Danish girl living and working in Sweden. As much as I love Danish design in fashion and home items, I have really fallen for your line of clothing. I would love to strut my stuff with IVYREVEL in my Swedish AND Danish hometown :D

Thanks!

Reply
Matilda

Jag bör bli en av vinnarna för jag älskar verkligen mode och kläder. Jag klär mig i det jag tycker är skönt men det måste också vara snyggt. Hösten är min favorit månad för då börjar den “tuffare” perioden, ett par snygga skinn-stövlar, lite extra smink på, någon cool college-tröja och stuprörsbyxor. Jag älskar hösten med alla dess nyanser, halsdukar och min stora kärlek skinnjackan. Jag bör vinna så jag kan få ett nytt favorit plagg i garderoben till den här hösten.

Reply
Hanna

Du, Kenza, är en stor förebild för mig och jag blir så glad av att se dig lyckas i livet och att du gör det du gillar. Jag skulle gärna vilja bära DITT märke i höst, jag skulle vara stolt att visa upp dina kläder. IVREVEL is IT

Reply
Sofi

Alla kläder ni har haft inne tidigare hade alltid någonting jag älskade med det, tyvär tog just de plagget jag ville ha som mest borta nästan direkt!
Känslan av helt nya fina kläder är riktigt roligt och skulle kännas så sjukt att få vinna ett plagg när dom dessutom är sprillans nya, och även få skryta om det lite! Haha;)
Jag gillar att testa nya saker och det verkar bli en awsome kollektion om man kollar tillbaka på den gamla som var i sommar. Skulle vara sjukt riktigt roligt att få den chansen att bli en av dom första och få känns sin fin, lekfull, spontan och allt man kan känna sig och skapa nya minnen i just det klädesplagget! :)
Jag har gillat hemsidan sedan ett tag tillbaka:)

Reply
Josefin

Har precis fått mitt drömjobb, 19 år gammal så har jag fått jobb i en stor butik mitt i Göteborg. Efter sjukt mycket slit och hård konkurrens så fick jag jobbet så just nu känner jag mig bara så jävla awesome och lycklig. Varför jag vill ha ett av de första plaggen ur IVYREVELS höstkollektion är för att det underbara märket representerar precis det som jag känner mig nu, störst, bäst och vackrast! Skulle rocka så hååårt med ett IVYREVEL plagg när jag står där, kanske en helt vanlig måndag, på mitt drömjobb..!

Reply
Simone

Hej!
Jag skulle bli överlycklig om jag fick chansen att välja ett plagg hos er.
Precis separerat från min sambo, bor hos mina föräldrar och min ekonomi just nu är inte den bästa och känner att jag inte kan prioritera kläder när jag strax flyttar in i min egen lägenhet, så detta skulle bli ett liiiiiiitet lyft i höstmörkret trots allt som hänt den senaste tiden.

Reply
Ida

Jag skulle vilja vara den första som äger någonting från IvyRevels höstkollektion, för att jag inte hade chansen att köpa någonting från den förra kollektionen när en studerandes budget inte tillåter allt shoppande. Jag älskar IvyRevels kläder och jag skulle jätte gärna vilja äga någonting från IvyRevel. Jag tycker era kläder är fantastiska.

Reply
Lucy

Jag vill bli först med att äga ett plagg ifrån er höstkollektion eftersom du inspirerar mig till mina klädval och att du dessutom designar dem är ett plus i kanten. Jag ser mig gärna som den självsäkra, lekfulla och spontana stadstjejen på Malmös gator i höst! Dessutom blev jag så förälskad i plaggen ifrån er sommarkollektion att jag knappt kan vänta på er nya release och det vore en ära att vinna.

Reply
Linnea

Hösten är min absoluta favorit modeårstid, det hade varit så coolt att inleda den med ett plagg designat av min favoritbloggare och få presentera mode för alla norrläningar!

Reply
Emma Nesterud

Vad vore hösten i all sin glans, om inte IVYREVEL fanns?

Jag älskar hösten, om man har snygga höst kläder det vill säga. IvyRevel har väldigt väldigt fina kläder tycker jag, men jag har inte beställt hem något plagg ännu, vilket är lite synd, men helt ärligt så är jag för lat.. Så jag hoppas på en chans att vinna här!

Jag skulle vilja vinna denna tävling för att jag aldrig brukar ha någon vidare tur i just tävlingar, lottningar osv. Sedan skulle det vara ett privelegium att få gå runt i det första plagget från IvyRevels höstkollektion!

Vill även tillägga att jag har gillat IvyRevel på Facebook

Kram!

Reply
Alisa

Jag vill vinna eftersom jag älskade din förra kollektion. Men nu är hösten här och alla vet ju att det är modets bästa årstid. Jag tänker mig att det kommer bli riktigt snygga plagg!
I höst fyller jag år och det hade känts dom r. Liten tidig present. Jag brukar vara dålig på att skämma bort mig själv men nu ska det bli ändring.

Jag har gillat er på Facebook.

Reply
Malin

Hej Kenza! Först skulle jag bara vilja hylla dig för vilken fantastisk kvinna DU är! Att du lyckas varje gång är inte konstigt och det märks att du brinner för det du gör. (Ta cred för det!) Inte minst märktes det i IVYREVEL’s vårkollektion. Där bar varje plagg med sig något alldeles originellt och unikt. Det jag älskade mest med dem var att de var så ungdomliga och samtidigt så otroligt chica.
Därför skulle det vara en otroligt stor ära för mig att bli en av dessa fem.
Jag älskar höstmode något så otroligt mycket men tyvärr har jag aldrig plånboken för att uppfylla de outfits jag önskar. Det här skulle vara som en liten dröm som går i uppfyllelse.

Tack på förhand och lycka till med allt du gör! Glöm inte att vara stark, och alltid – stå upp för dig själv!

Reply
Victor

Om jag vann skulle jag köpa något riktigt fint till min älskade flickvän som är världens bästa tjej och ett fint plagg skulle verkligen pigga upp hennes jobbiga vardag som består av både jobb, studier och en sjuk pappa att ta hand om. Hon skulle verkligen vara värd ett fint klädesplagg =)

/ Victor

Reply
astrid

Jag skulle bli överlycklig över ett valfritt plagg från ivy revel. Jag älskade den tidigare kollektionen men som nybliven student har jag tyvärr inte råd att köpa så mycket kläder nu. Så därför skulle det vara prefekt ifall jag vann ett plagg ur den, vilket jag vet att den kommer vara, dundersnygga nya kollektionen.

Reply
Olivia

Jag vill vara den första med ivyrevel eftersom det är ett grymt märke och den förra kollektionen var riktigt snygg.
Ser fram emot att de den nya kollektionen och se hur denna kollektionen är upplagd, och hoppas den är lika bra som den förra!
Ser verkligen fram emot att själv äga ett ivyrevel plagg :)

Reply
Flora

Hellu, äntlingen ! jag tycker jag borde få vinna för att jag köpte varje plagg från IvyRevel med hela sommar pengen ja fick ihop, så som bonus för att jag handlade och är en trogen kund :) förtjänar jag ett plagg som present från er för att ja älskar er :*
*håller Tummarna *

Reply
Caroline

Hej kenza! Jag önskar mig ett av ivyrevels plagg för att jag älskar kläder och mode! Jag har fastnat för din andra kollektion men har inte haft möjlighet att beställa hem något av plaggen. Därför hade det varit lite extra roligt att få ett av dom helt nysläppta plaggen!
Jag kommer sitta som ett plåster på mailen efter tävlingen och hoppas att ja har vunnit! ;)
Kram från Carro

Reply
Milja Nieminen

I’m simply in love with IvyRevel. The clothes are so unique and innovative. I feel like AW13- piece would complete my style and my collection of beautifully designed clothes.

Reply
Saga

hej!
jag skulle jättegärna bli ägare av ett plagg från ivyrevel eftersom att jag tycker att du är en så sjukt cool person och skulle gärna bära något som du står för! tyvärr så är inte börsen tjock nog för att jag själv skulle har råd att köpa ett plagg. tycker att ni gör ett sjukt bra jobb med ivyrevel!

Reply
Jessi

I love the stuff from IVYREVAL, they correspond exactly to my style.
Whenever I have read your Posts in which you have carried new parts from the collection, I also want to have all of them. :)
It would be an honor for me to walk trough Berlin, well dressed in IVYREVAL!

greets, Jessi
([email protected])

Reply
Kristina

Hej! Sitter just nu i sandlådan med min 10 mån gamla dotter och i magen väntar en till busunge (mkt oplanerat..). Visst är det härligt att va gravid men när jag ser din design så längtar jag grymt mycket efter att kunna sätta på mig något riktigt snyggt, tight och girlpoweraktigt från ivyrevel! Något som inte bara skriker ut att jag är mamma (klädd för alla väder) utan oxå en vacker, sexig och självsäker kvinna!

Reply
Emma Klofsten

Jag älskar hur du klär dig och kan tänka mig att denna kollektion är helt i min smak. Jag såg din quiltade kjol och tyckte att den var fantastiskt fin och skulle lätt vilja ha en sån! Höstmodet när det är som bäst!

Reply
Nadja Jokiniemi

Jag bor i en liten stad som heter Fagersta som verkligen har noll butiker så det är väldigt svårt att vara först med det senaste här! Ska vi shoppa så får vi åka till Sthlm eller Västerås och det är en bra bit. Att nu få chansen att vara en av dom första i världen att ha ett ivyrevel plagg skulle betyda enormt mycket och jag skulle bli så jävla glad rent ut sagt eftersom jag älskar ivyrevel kläderna! Har 4 plagg från förra kollektionen och jag bara älskar dom! Har dom så ofta jag kan! :)

Reply
Daniela

Jag tycker jag borde vinna för att jag älskar dig, du är en sån otrolig inspiration och jag skulle bära upp plaget med stolthet. Hade jag haft råd hade jag utan tvekan köpt massa grejer från din tidigare kollektion. Men eftersom att min ekonomi inte är den största så hade det varit en ära att få äga ett plagg i alla fall. Du är grym kenza, massa kärlek och styrke kramar till dig!

Reply
Pauline G

Hi Kenza! How are you? I’m glad you’ve made this post because I was thinking about ordering soon at IVYREVEL and I think this could be a perfect opportunity! I love the style of clothing that the brand offers simple but both original! It would be great to have the chance to wear one of these creations and I hope to be among the winners :)
I also take this moment I commented one of your post to tell you how much I admire you! I am the same age as you and it’s amazing what you’ve already done .. you are a beautiful and brilliant young woman and continues because you’re great at what you do! Bye Kenza and kisses from France !!!!!

Reply
Frida

Min motivering är ganska enkel, du är min förebild i både stil och personlighet. Din berättelse om din pappa visar hur stark du är som person och hur mycket självrespekt du har. Det är något värt att se upp till vilket jag gör. Din stil är helt underbar och du har inspirerat mig oerhört mycket, öppnat eget företag och ett eget märke.

Det skulle vara väldigt coolt att få välja ett plagg ur din höstkollektion och göra det plagget till favoriten i höst.

Ha det bra! Kram

Reply
Sara

Jag är en tjej som snart fyller 19 år och jag har ett distansförhållande. I november har jag och min kille varit tillsammans i 2 år, de senaste året har vi haft distans mellan oss. Han har bott i Karlskrona och Stockholm och jag själv uppe i norr, i Örnsköldsvik, så de senaste året har jag bara prioriterat kärleken kan man säga, resorna från och till honom. Jag älskar verkligen era kläder och alltid velat köpt kläder från er, men jag har aldrig kunnat eftersom jag prioriterat kärleken. Så, det skulle vara såå roligt att vara en av vinnarna och jag älskaaar era kläder.

Med vänliga hälsningar Sara

Reply
Linnéa Johansson

Tänk att ha någonting som ingen annan har, att känna sig speciell! Därför vill jag vinna, och för att känna mig fin, förstås.

Kram!

Reply
Rebecca Englund

Jag älskar mode och brukar sy mina egna kläder. Så min dröm är att skapa ett klädmärke precis som du gjort med ivyrevel. Grejjen är dock den att det hela blir lite svårare för mig då jag varken har någon stor blogg eller mycket pengar. Men inget är omöjligt eller hur kenza? Det har du lärt mig, jag läste ditt inlägg om din pappa vilket hjälpte mig så otroligt: Min pappa lämnade mig och min mamma ensamma när jag var yngre. vilket gjort till att vi inte ens hade pengar till mat vissa dagar. Men nog om det histroian är för lång.
Att få vinna ett plagg från ivyrevel skulle betyda såå mycket, jag skulle bära det med heder inprincip varje dag.
Jag älskar dig Kenza och du har verkligen gett mig styrka att klara hinder här i världen. Och du har en grym känsla för mode.

Reply
bitte

Jag älskar din design och tyckte din förra kollektion var superdupersnygg.
Men tyvärr jobbar jag bara som inringning och har tyvärr inte råd att unna mig något fint.
Skulle känna mig jättefin i något av din snygga kläder.

Självklart gillar jag på fb.
[email protected]

Reply
Olivia

Hej kenza!
Jag skulle bli överlycklig över att vinna ett plagg! Älskar alla plagg du gjort hittills men har tyvärr inte kunnat köpa några! När man pluggar till sjuksköterska är man ganska pank och får prioritera andra saker, skulle därför vara toppen att vinna något av alla kommande plagg som säkert är lika snygga som de tidigare, tanken av att vara först och få bära dem är ju fantastisk :) då har du även en sjuksköterska som du ligger bra till hos haha!

Kram på dig och lycka till med allt!!

Reply
Pauline

Hej Kenza!

Jag skulle gàrna vilja bli en vinnare i denna tàvling dàrfòr att jag behòver verkligen nya plagg i min garderob.
Jag ser detta som min chans dà jag helt enkelt inte har ràd att unna mig nàgra klàder.
Allt fàr gà till min son.
Jag vill ocksà se fràck ut i hòst med nàgot ur den nya kollektion.

Reply
Céline

I would love to win a piece because I absolutely adore the IvyRevel style, it’s just everything I love! And I’m going to move to Paris this week-end so I definitly need some new fashionable pieces because next week is Fashion week. :)

Reply
Jonna Bengtsson

Älskade IvyRevels förra kollektion men fick inte en chans att få någon av de fina kläderna. Så vore otroligt att få något ur denna kollektionen. Känns som kläderna kommer passa min stil bra också, har precis börja klä mig i min egen stil och lämna jeans, t-shirt och converse bakom mig. Utan nu har på mig hattar och kappor och såna kläder jag alltid tyckt vara snygga men inte vågat bära. Så vore ett IvyRevel plagg vore utmärkt!

Reply
Felicia Löfstedt

Åh vad roligt med tävling!
Jag har följt din blogg sedan Tokio Hotel tiden, var då även jag ett fan och det var egentligen första anledningen till varför jag började läsa din blogg. Jag blir alltid lika inspirerad av din stil, men har alltid gillat din höststil lite extra och längtar därför ihjäl mig inför lanseringen!
Jag äger en av dina jackor, den röda som fortfarande är DÖDSSNYGG men nu när jag börjat studera, har man inte längre de pengar man önskar att man hade. Det blir att jag därför försöker fynda på rea och liknande, och självklart går det hitta riktigt fina godbitar där också.. men jag saknar att kunna unna mig själv något extra!

Tack Kenza för att du ger mig inspiration varje dag, Kram!

Reply
natasja

Vem vill inte vara först med att få grymt snygga kläder från er andra kollektion. Jag älskar blandningen mellan det lite hårdare och mörkare kombinerad med något sött, stilfullt. Kontraster skall det vara.

Reply
Johanna Blomqvist

1. Att få vara den första, skulle vara helt underbart. Har aldrig haft turen att få köpa ett sådant plagg. Att få bära ett sånt fint plagg, som ingen annan har. Skulle fp mitt självförtroende att höjas. Det skulle göra allt ett snäpp bättre! Kram

Reply
Felicia

Att vinna överhuvudtaget vore en stor ära och inte från vilket märke som helst utan från ditt super märke! Är verkligen taggad för höstkollektion, jag är säker på att du levererar på den!!! Är ute efter en ny höstjacka så detta skulle passa perfekt för mig och vinna! :D

Jag hoppas jag hoppas men jag har aldrig vunnit något i hela mitt Liv haha.. Så man ska inte ha för höga förväntningar!;)

Kram Felicia
<3

Reply
Anna-Kajsa

Hej, Jag, en byfåne från en prick högst upp i Sverige. Jag som lever i skogen och aldrig sett varken bil eller stad behöver något fint att ha på kroppen ibland. När jag ska till staden och ro alla killar iland…

Kram!

Reply
Sandra S

Hej Kenza!
Jag älskar IvyRevel kläder, skulle kunna bära vartenda plagg för det är helt min stil. Det är sådana plagg som man har tittat på och sedan inte kunnat släppa i tanken för man så gärna velat ha de.
Nu när hösten kommer så skulle det vara så roligt att kunna bära ett av IvyRevels höstplagg före alla andra!

Reply
Hannah

Hej! Jag vill vinna ett plagg från AW13 för att jag skulle tycka det va kul att vinna. Även fast jag inte vet hur klädesplaggen ser ut är jag säker på att dem kommer vara jätte snygga eftersom det är du som har varit med och tagit fram denna höstkollektion och jag tycker att du har jätte snygga kläder. Det är också alltid kul att få nya plagg i garderoben framför allt när det är kläder man gillar. Jag blir också inspirerad av nya kläder och av dig!:) Det skulle också vara kul att vinna eftersom jag inte har några kläder av dig och då uppleva något nytt. Jag är intresserad av mode, för jag gillar att sätta på mig extra snygga eller coola kläder någon dag i skolan. Dina kläder är också ganska dyra och därför har jag inte köpt några (men vill jätte gärna ha)och nu när det finns en möjlighet att vinna plagg av dig skulle det vara jätte roligt!:)
Kramar från mig♥

Reply
Linn Sjöberg

Jag skulle vilja vara först i världen med att bära ett ivyrevel aw13 plagg för att jag är redan helt kär i den första kollektionen och står inte ut med att vänta längre på den andra! Jag är seriöst klädtokig xd Jag är säker på att den här kollektionen är minst lika grym, jag älskar din stil och inspireras av dig och kan då vara säker på att denna kollektion kommer falla mig i smaken eftersom att du och dina kollegor gör ett grymt jobb!

Tack för chansen att vinna en outfit från ivyrevel, kraaam Linn
([email protected])

Reply
Kia R

Jag vill vara bland dem första med ett IVYREVEL AW13 plagg, eftersom alla kläder har varit bland dem snyggaste jag sätt. Kläderna är av bra material och sitter väldigt bra. :) Fortsätt likadant and you will be on top!

Reply
Dzeny

I think confident girls are the prettiest ones and this colection would complete me in being that! I love Ivyrevel and I’d be thrilled to own a brand new masterpiece!
[email protected]

Reply
Stephanie G.

sooo, why should i win? I AM ABSOLUTELY IN LOVE WITH YOUR CLOTHING LINE! in fact, i can wear something you designed is very nice and would be awesome. fall is also my favourite fashion time, you can get dressed very nice with cute dresses and also tough bikers boots!
i love the way you’re wearing your clothes and i’m always looking forward for new blogposts to get inspired.
you are one of my biggest inspirations not only in style also in ‘personality’. i like that your not telling a lot of your private life, because that’s only for you and your family, friends.. but sometimes there’s the little private kenza and im allways interested to read about.

i’d love to win a piece of your collection because i like the cut of the last collection and now i’m waiting for the next one! i allready have a top of the spring collection and it’s one of my FAVOURITES!!!! the fit is perfect and i got a lot of comments – so i want more of them!!!! :D
your clothing line’s (ok, not only ivyrevel :P..)a bit like an extension of my personality and what kind of mood I’m in!and at least to say: i feel really pretty in your gorgeous top!

i hope you’ll gonna choose me to be one of the 5 lucky winners and i’ll be a happy girl!

Reply
Emma Ross

Jag skulle vilja vinna för att jag tycker att kläderna på sommar kollektionen var riktigt snygga och jag tror nog att höstkollektionen är minst lika snygg.
Kenza är även en riktigt fin person så hur fantastiskt coolt hade det inte vart att få bära ett av dina plagg? :D

Reply
Mel

loved the first collection and can’t wait for the AW collection :-) hello from Germany, Mel

Reply
Johanna

För att jag vill känna mig precis som den tjejen du beskrev ovan, spontan, självsäker och lekfull. Med Ivyrevel till min hjälp kommer jag bli den chic småstadstjejen. Den känslan vill jag gärna uppleva så därför vill jag vinna kram :)

Reply
Linnea Johansson

Att motivera varför jag vill vinna ett plagg från ivyrevel’s kommande höstkollektion borde inte vara så svårt, tänkte jag när jag bestämde mig för att gå med i tävlingen.. Jag menar.. Senaste kollektionen var ju DÖSNYGG och man ville helst av allt ha alltihop i sin hand att kunna känna och klämma på, så varför skulle inte den här också vara det? Liksom!
Men sanningen är att motivera varför JUST JAG utav alla dina läsare vill vinna ett ivyrevel plagg är ju.. Jaa.. SJUKT JÄKLA SVÅRT! Haha! Men om jag ska försöka samla ihop mina tankar nu och ge dig en vettig motivering så vill jag nog helst av allt vinna ett plagg eftersom att jag håller på att kämpa att bli lite mer hälsosam och droppa några kilon (och faktiskt lyckats vilket gjort mig såååå glad). Dessutom så ska jag studera i Sydkorea nästa termin och jag känner bara att shit.. Från att vara någon jag inte velat vara till att bli någon som följer och tar tag i sina drömmar känns så jävla underbart och vad vore inte bättre än att fira det med ett plagg från dig kenza? Det skulle ungefär vara som att toppa glassen med världens godaste strössel – UNDERBART!

Reply
Donya

Hej Kenza!
Att få vinna ett plagg från IVYREVEL(!!!!) skulle ha betytt massor, det gäller självklart inte bara mig, utan alla andra! Och nu när hösten snart är här så är det garderoben som måste fyllas på! Ett plagg från ert nya kollektion skulle nog lysa upp mitt garderob. Eller nej, den skulle inte ens ha hamnat i mitt garderob utan den skulle ha hängt exakt framför min dörr:p. Andra anledningen är att jag vill gå ut och känna mig bekväm och fin på samma gång! Dessutom har jag alltid velat ha något som påminner mig om dig (Kenza), ex. Autograf, plagg från din kollektion m.m. Du har alltid varit min inspirationskälla och min förebild!
Jag hoppas härmed att jag har tur denna gången med att vinna något under dina tävlingar (har alltid haft OTUR!)..
Som sagt, det skulle ha betytt massor!!!!!

Reply
Dasha Baliar

Well, first of all I want to thank you Kenza, I think you’re doin a wonderful job, you inspire me a lot and have to say you helped me to form my own style. I’ve been following you ever since you opened your blog. We’re basically the same age and for me and my sister (she’s 13 and adores you :)) you are a great fashion idol. I love Sweden and the way you represent your country. You made me learn Swedish since at the very beginning you weren’t translating your posts into English. :) What else can I say? I would love to be the first one! And if I was the first one, it would be the first competition I’ve ever won.

I wish you the best Kenza, keep doing what you’re doing!

Greetings from Slovakia

Reply
Saga

Hej bästa Kenza! Först och främst måste jag säga att både du och din blogg är helt underbara, på alla sätt! Haha du hör säkert det flera tusen gånger per dag men det är sant så ta åt dig :)
Sedan eran kollektion släpptes har jag drömt om ett IvyRevel-plagg, de är ju så otroligt fina! Jag har tyvärr inte haft råd och därför fått nöja mig med kläder jag redan har. Tråkigt tycker jag, för de är verkligen urtrista..
Nu när du beskriver kollektionen som självsäker, lekfull och spontan kan det bara inte bli bättre. Jag är nämligen inget av det, framför allt inte självsäker. Men jag skulle göra nästan vad som helst för att bli det, och jag har kommit en bit på vägen. Dock gör kläder så himla mycket för hur man känner sig så ett snyggt IvyRevel-plagg skulle göra susen nu till hösten!
Tack på förhand :)
KRAM <3

Reply
Claire

Hej, jag heter Claire och bor I Shanghai, Kina.
Jag läser din blogg varje dag, och hittar ständigt inspiration i dina kläder, vilket motiverar när ajg väljer kläder och försöker komma på något snyggt, originellt och stilrent.
Jag går på en internationell amerikansk skola där vi har uniformer och det är väldigt tråkigt och ibland känner jag mig nertryckt eller instängd, att aldrig få visa vem jag är genom mina kläder. Under hela veckan längtar jag till helgen då jag kan ta på mig precis vad jag vill! Jag hämtar mycket inspiration från dina kläder och ibland försöker jag att få till liknande outfits men det är lite svårt ibland då väldigt lite av dina kläder finns här i Kina, särskilt Ivy Revel… Här i Shanghai är hösten ganska lång och det regnar mycket så jag kan bara tänka mig fina tröjor eller kappor med ett par höga boots och det vore så kul att få in något nytt i höstgarderoben, speciellt om det vore från Ivy Revel.

Reply
Erika

Jag skulle vilja vinna för jag är helt förälskad i din stil! Den lekfulla stadstjejen – Det är 100% jag! Jag gillar inte hösten och vintern egentligen för att den är så kall och tråkig, men med en snygg outfit så känner man sig genast lite piggare! Jag tycker nästan att modet är viktigast på hösten, för det är då både livet och omgivningen behöver piggas upp lite grann, och vad är då bättre än nya kläder?

(Har självklart gillat er facebook-sida!)
Kram! :)

Reply
Emma Hidling

Jag hade velat äga ett Ivy Revel plagg då jag tycker hela den förra kollektionen var grymt snygg och jag kan inte tänka mig något annat att aw13 kommer vara det heller. Där jag bor så äger inte heller så många plagg från Ivy Revel så därför hade man verkligen fått känna sig speciell om man vann.

Jag har gillat er FB också så nu håller jag tummarna.

[email protected]

Reply
Sara

Jag skulle verkligen vilja vinna ett av IvyRevels plagg då jag framförallt har följt din blogg i flera år och tycker att du har gjort ett otroligt bra jobb med kläderna och all annan framgång. Jag älskar din klädstil och detta speglas ju i dina kollektioner, så att få vinna ett plagg skulle vara ofattbart roligt! Att dessutom vara först med ett sådant klädesplagg skulle få mig på riktigt bra och uppiggande humör nu i höst när det är mycket i skolan och årstiden ändras. Håller mina tummar tusen gånger om!!

(Mejlen står i fältet ovanför)

Reply
Magdalena

Förutom att göra världen till en vackrare plats genom att bära kläder från IVYREVEL hade det varit ganska skönt att för en gångs skull även få göra min värld till en stiligare plats genom att få känna mig vacker i Era kläder.
Man skulle kunna kalla min klädstil vanlig. För det är den, och det har jag hört av andra många gånger förut. Men jag kämpar ständigt med att göra den till något mer speciellt. Och det tror jag att jag hade kunnat få fram om jag hade vunnit ett plagg från IVYREVEL.
Dessutom hade det ju varit ganska ballt att få vara en av de första i världen att bära ett plagg från er nya höstkollektion.. Just sayin’!!! :)

Reply
Idunn Jonasardottir

I want to be the first one to wear the new aw13 Ivyrevel collection becaus last collection I was unable to buy from for i was in the wrong country(but now in sweeden). I love the fashion from Ivyrevel and if I would win it will make my day (days for the rest off the year)

Reply
Emma Xu

This is so INCREDIBLE. I feel like you are talking to me. I have always been a fashion LOVER, and it also means that sometimes, I don’t dress like the other girls in my school.. I am known as the poor girl who “creates her own clothes” or who has the “same pants as their grandmother” Just because I like to create my own clothes because it’s cheaper than buying new clothes , or wear disco pants.. I have my own style, and sometimes it is not easy, a lot of people don’t respect that, and criticize me.. But I feel GOOD in my skin, and I wouldn’t change my style for anything in the world. Although I haven’t seen this season line, I feel like I would really like it, because I really connect with this theme “confident, playful & spontaneus city girl who dares to be herself in every situation.” This are EXACTLY the words that describe me. Thank you so much for reading this, it already means a lot to me!
(I also forgot to say that I am a huge fan of your blog, I like how committed you are to your blog, and thanks for being REAL, and down to earth. You are an inspiration for me)

Reply
Yasmina

Hi!
I would like to win one piece of your new collection so i’m here to try ;)
I saw some of your pieces (not the new collection of course)in in the website of your brand and I really like them so I’m telling to myself that the next collection will be awesome. Furthermore, I appreciate your style even if I’m more urban(I have a blog, if you have the time to check it one day, it’s about urban culture: music, fashion, events… ;) ==> ThaYoungsterz.blogspot.com)
VOILA ! I wish good luck to everyone
Peace!

Reply
Hanna Nilsson

Hej!
Jag tog studenten i våras och flyttade äntligen från min lilla hemstad till storstaden OSLO! Det var ett stort steg i mitt liv och ärligt talat var det ganska läskigt. Men nu efter några veckor har mycket fallit på plats med jobb och nya vänner. Jag känner mig dock fortfarande lite osäker i Oslo, då jag inte är van vid storstäder. Att få bära ett plagg ur din kollektion skulle verkligen vara en riktigt pepp, och skulle höjt mitt självförtroende rejält!

Hälsningar Hanna, numera Oslobo

Reply
Emma

Jag håller på att både pluggar och jobbar just nu och skulle behöva bli lite motiverad i vardagen, och vilken ära att få välja ett av dina plagg. Studentbudgeten hoppas på vinst ;)

Reply
Sandra Svensson

Har varit gravid lite mer än 8 månader, så väldigt snart är det dags att träffa det lilla livet som bor i magen. Älskar att köpa kläder till mig själv annars men har inte haft samma intresse under graviditeten då man inte känner sig lika attraktiv, tyvärr. Men har nu börjat få upp ögonen för shopping till mig själv igen då jag snart hoppas på att gå ner graviditetskilona så snart han är kläckt :) Av den anledningen skulle det vara hur kul som helst att vinna ett plagg från kollektionen som kommer stå för en ny start och för ett nytt liv med min lilla familj.

*håller tummarna*

Hälsning /Sandra och lille Milian i magen

Reply
Mirja Winberg

Hej! Alltså jag bara älskar din stil, och är säker att höst-kollektionen kommer att vara grym. Att den kommer att vara tuff stadstjej känsla är exakt det jag letar efter i min stil. Jag gillar allt från läder jacka till stora stickade tröjor. Att jag dessutom bor i Spanien, och vill ha lite andra plagg än Bershka och Zara att variera med skulle vara så kul! Hoppas jag blir nominerad, skulle göra min dag!
Kram från Spanien!

Reply
Michelle

Åh, jag älskar kläderna på IvyRevel! Tänk att ha samma plagg som dig! Det skulle ändå vara lite coolt ;)
Nä, men jag skulle vilja vinna för att jag älskar IvyRevel kläderna, de är så fina. Skulle behöva uppdatera min garderob också för de enda jag tycker om att använda är typ mina kostymbyxor och skjortor… Skulle verkligen behöva uppdatera den lite samtidigt som jag försöker spara pengar!

Kramkram!
Vill bara poängtera att du är så sjukt vacker.

Reply
Sara

Det hade verkligen varit awesome att få vinna ett plagg ur din höstkollektion! Jag bara älskade sommarkollektionen och kan knappt vänta på att få se din nya lansering! Super spännande!! :D Jag skulle bli sjukt glad om jag vann, då jag jätte gärna hade velat ha något plagg från din höstkollektion att samla på mig tillsammans med några plagg som jag inhandlat från din sommarkollektion!

Puss Sara

Mejl adress; [email protected]

Reply
Nat

Hi Kenza!

I am your reader for years and I am super excited that you launched your own fashion collection.
You are my inspiration in the matter of fashion but also attitude – you are ambitious, talented, brave, you are making your dreams come true. I would be honored to have piece of that in my closet. It would be best way to start grey, polish autumn with big smile!

Kisses,
Nat

Reply
Lina Jonsson

Hej!

Jag skulle vilja bli en av dom första i världen med ett AW13 plagg från IvyRevel för att som kollektionen beskrivs (självsäker, lekfull & spontan) är tre av dom saker som jag kämpar mycket med i dagsläget just att bli. Jag vill verkligen börja visa min personlighet i mina kläder och känna att jag kan våga vara mig själv även om jag bor i en så pass liten stad där det känns som om alla känner alla och det kan vara jobbigt att sticka ut från mängden. Utifrån er sommarkollektion tycker jag nästan om alltihop och det känns som att plaggen skulle passa mig.

Har även gillat eran Ivyrevel sida på Facebook och håller nu tummarna! :)

Reply
Kadri

Walking down the street. Everywhere people doing their thing, bright autumn leaves flying around and first crispy cold biting my nose. It’s autumn.

But I don’t mind. Because this autumn I will wear something very special. Something that will make me stand out from all those busy people on the street, that makes me even more beautiful than those bright autumn leaves and keep me cosy but chick while fighting that crispy cold.

And that is why I want to be the first one in the world to own a IvyRevel AW13 piece! :)

Lovely autumn to everyone! :)

Kadri

Reply
Julia

Hej kenza :) Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom jag tycker alla kläder från ivyrevel är så sjukt fina, nackdelen är bara att dom är lite för dyra för mig att köpa. Och det är just därför jag gärna vill vinna eftersom jag annars inte har möjlighet att köpa era fina kläder. Skulle uppskatta det jätte mycket och vore väldigt kul om jag vann. Ta hand om dig, kram :)

Reply
ansku

I’d like to be the first one in the world to own Ivyrevel AW13 piece, because i find Ivyrevel’s previous clothes very beautiful but too expensive for my budget right now. I’d be SO happy to have the opportunity to own one of the awesome pieces!

Reply
Mikaela

Jag känner att jag alltid är lite efter med allt; teknikprylar, trender, att se nya filmer osv osv. Så det skulle vara jäkla kul att vara först med det senaste för en gångs skull! :)

Reply
Linnéa

Jag är en tjej som handlar de mesta av mina kläder på affärer som hm, Gina, bikbok och Zara, vilket gör att jag alltid är långt ifrån ensam om att äga ett plagg. Tvärtom ser jag var och varannan tjej med likadana klädesplagg. Självklart något man får räkna med.. Om jag skulle vinna ett plagg från Ivyrevel AW13 och möjligvis få vara helt ensam med det, om än i bara några dagar, skulle det få mig att känna mig väldigt speciell. Det skulle betyda väldigt mycket att för en gångs inte ha likadana kläder som många andra. Kramar!

Reply
Elin

Hej hopp! Jag följer redan ivy revel på Facebook och läser din blogg varje dag. Du är en sån inspirationskälla till så mycket! Mode, träning, sluta röka att man ska våga vara sig själv mm. Jag ser upp till dig och tycker du är helt fantastisk. Jag skulle bli överlycklig om jag vann ett plagg ur er nya kollektion! <3
Ha en fantastisk dag.
Många kramar Elin!

Reply
Luka

Hi Kenza!

My name is Luka and I’m all the way from South Africa.I’m a fashion journalist and I happened to accidentally stumble upon your blog and fall totally in love! I’m also 22, and your blog inspires me to get out there and live a little while looking fabulous doing it, no matter your age or your limitations. I love Ivyrevel, I’d also like to start a fashion project like yours. Thank you for the inspiration <3

Reply
Kelin

Jag tycker verkligen om designen, och när jag skulle köpa ett av plaggen så var de slut så jag kunde inte köpa. Om jag skulle få chansen att välja först då skulle de inte hända och jag skulle få dina fina kläder.

Reply
ANNAWII ♥

Jag vill vinna efterosm jag gillade vårkollektionen och tror att jag skulle kunna hitta på riktigt roliga kombinationer med ett IvyRevel-plagg då de är lite enklare än min bohemstil. Det skulle även vara häftigt att få vara den första att publicera en outfit på lookbook.nu med Ivyrevels höstkollektion. Tror mina 20 000 fans skulle gilla det!

Min mail: [email protected]

Reply
Hanna

åh vilken rolig tävling! jag ser otroligt mycket fram emot lanseringen.

Jag har som så många andra på högstadiet haft svårt att hitta mig själv och min stil. Jag vill kunna känna mig bekväm i ett plagg och även stå för det även ifall jag blir ifrågasatt av andra. Jag har provat olika stilar men ingen har känts riktigt rätt, det har helt enkelt inte varit jag. Även när jag provat stilarna så har det inte bara väckt viss uppmärksamhet, jag har också kännt mig obekväm och vilsen.
När jag såg er förra kollektion blev jag kär. Den stilen förmedlade exakt det jag ville och den var helt enkelt jag. Jag såg att jag skulle känna mig bekväm i plaggen.
Jag hade tyvärr ingen möjlighet att köpa nåt av plaggen innan de sålde slut.
Jag skulle därför bli otroligt glad ifall jag kunde få välja ut ett plagg ur denna kollektion, få bära det och få känna mig stolt. Jag vill få känna mig stolt över min stil nu när jag har hittat den.

Ni gör ett fantasktisk jobb! Kramar!

mejl: [email protected]

Reply
Micaela

Jag skulle vilja vinna för att du är en stor inspiration för mig och jag är helt spänd på att få se din nya kollektion. Och att vara en av dom första att få ett plagg av den skulle varit det bästa någonsin.
Jag är verkligen sämst på att skriva en motivering, men det skulle betytt jätte mycket och hoppas att jag är en av dom fem som vinner!

Reply
Anna-Karin Pettersson

Jag skulle vilja vara först med ett IvyRevel AW13 plagg för att jag inte kommer vara först med något plagg alls denna höst. För att jag är fantastiskt arbetslös och inte riktigt har råd med kläder. Som tur var har jag så att det räcker, men det hade varit otroligt roligt att ha någonting nytt i garderoben att vara glad och stolt över. Någonting speciellt, som jag förhoppningsvis kan använda på en arbetsintervju i framtiden. Jag vill vinna för att jag älskar din stil, men är en fattig student och inte har råd med samma.

Reply
Emma

Hej,

Jag gillar dig supermycket Kenza och har läst din blogg i många år. Du är en stor inspiration för mig och en riktig modeikon. Att få bära ett plagg som du har varit med och tagit fram och dessutom vara en utav de första i världen skulle göra mig så lycklig. Jag har nyligen avslutat en utbildning och precis flyttat upp till Stockholm och väntar nu på att börja jobba. Därför är det lite knakigt med ekonomin just nu och tyvärr blir kläder inte det jag kan prioritera nu. Så att få chansen att vinna ett skitsnyggt IvyRevel AW13 plagg är en riktigt dröm för mig just nu, och jag skulle så gärna vilja gå på stan med stil :)
Kram på dig!

Reply
My Stålhammar

Hej!
Min motivering: För det första, du är en fantastisk inspiration!
Anledningen till att jag skulle vilja vinna, är för att jag jobbar en hel del och vi måste ha arbetskläder. De flesta av mina kollegor kommer och går till jobbet i sina arbetskläder, men jag föredrar att byta om.
Många har fråga mig varför och mitt svar till dem är: Jag vill känna mig snygg när jag kommer och går från arbetet. Lämna jobbet, på jobbet liksom.
Så när jag är ledig vill jag ha fina kläder, och ett plagg från IvyRevel skulle vara pricken över i:et :)

Reply
Karolina

Hej!

Åh, låter som att den nya kollektionen kommer passa mig perfekt!
Lite hårdare, lite mörkare. Det jag älskar mest i klädväg är skinn, nitar och svart! Skulle bli toppenglad över en sån här möjlighet!
Kan tyvärr inte gilla er på Facebook då jag inte har någon… (Det är faktiskt sant) :-)

Kram karolina

Reply
joan

I would LOVE to be a winner in this contest cause I’ve seen the previous collection of Ivyrevel and it’s really great!!!So far, I loved all the clothes Ivyrevel launched!
Thanks for the chance!And good luck with your new collection!!!!

Reply
Linnea

Hej!!!

Åh jag skulle verkligen vilja ha ett plagg! Jag skulle vilja ha ett plagg för att jag är inne i en sån här period som alla har lite då och då. Ful-perioden. Känner mig allmänt ful och som att inget jag har i garderoben passar. Orken till att ta tag i utseendet och att uppdatera min höstgarderob finns inte heller då jag är överreumlad av sista året på gymnasiet, inne i körkortshysterin med bara en vecka kvar till uppkörning och på allt det så jobbar jag. Kanske skulle ett plagg från ditt fina märke kunna pigga upp mig till att ta tag i min höstgarderob och min stil igen, om inte så har jag iallafall ett nytt plagg i garderoben denna höst haha!!! KRAAAAM

Reply
nat

jag har varit sjukskriven sen ett år tillbaka och har därför inga pengar alls till att shoppa. (har cirka 6000 att klara mig på i månaden, innan några räkningar etc är betalt). nu ska jag börja plugga igen och skulle så gärna vilja vara fin i skolan!

Reply
Saga

Hej bästa Kenza! Först och främst vill jag säga att du och din blogg är helt underbara! Haha du hör säkert det flera tusen gånger per dag men det är sant så ta åt dig :)
Sedan kollektionen släpptes har jag drömt om ett plagg från Ivy Revel, de är ju så otroligt fina!! Jag har dock inte haft råd då jag varken har kunnat sommarjobba eller fått studiebidrag så jag har fått nöja mig med mina vanliga, trista kläder..
Men största anledningen till att just jag skulle vilja vinna är för att du beskriver kollektionen som den “självsäkra, spontana, lekfulla stadstjejen som alltid vågar vara sig själv”. Något som jag skulle göra mycket för att bli, och jag är en liten bit på väg men inte riktigt där än. Kläder är dock något som är a och o för hur jag känner mig och min utstålning så ett snyggt IvyRevel-plagg skulle absolut göra susen!
Tack på förhand :)
KRAM <3

Reply
Malin

Jag skulle verkligen vilja vinna för att jag verkligen, verkligen behöver nya, snygga kläder! Har nyss börjat på gymnasiet och jag känner att jag behöver snygga kläder till fester osv som kommer ploppa upp framöver!
Sen är det även så att jag ÄLSKAR IvyRevel! Och beskrivningen av kollektionen låter verkligen som om detta är kläder för mig! :D

Reply
Anna

Jag skulle vilja vinna för att min sambo har bestämt att det är KÖPSTOPP i min garderob. Vinner jag ett plagg så har jag ju faktiskt inte köpt något nytt! ;-) Så så skulle han allt bli snopen, & jag skulle bli fruktansvärt lycklig!

Reply
Maria

Efter flera av boende utomlands är det äntligen dax för mig att ta och flytta tillbaka till Sverige. Efter att ha levt på guidelön i flera år så är det inte mycket pengar över till att shoppa nya höstkläder, så detta hade verkligen piggat upp och peppat mig för att få en dunderstart på hösten och mitt nya liv i Sverige.

Reply
Linnéa

Jag vill vinna för att det skulle vara typ det enda bra som hänt mig de senaste tre månaderna. Jag har pluggat fram till nu och då läst ett yrke som jag har drömt att jobba inom hur länge som helst men nu har jag fått inse att det inte kommer bli så av olika anledningar. Jag söker därför jobb som en galning och jag och sambon lever på existensminimum för att klara hyra och räkningar utan att behöva be våra föräldrar om pengar. Att få något fint från Ivyrevel kommer inte göra min vardag enklare, men den kommer iaf göra den lite finare och bara de skulle göra mig lite lyckligare.

Kram!

Reply
Johanna

Kenza, du är min Idol!
Bara det jag är så sjukt snål :/
Vem vill inte ha ett plagg från IvyRivel
Hade jag vunnit hade rösten blivit hög och gäll
Så snälla välj denna fattiga stackare
Så jag till hösten kan få vara en snygg rackare!

MVH
Din trogna läsare sen 5 år tillbaka
Johanna
[email protected]

Reply
Dina

Jag brukar vanligtvis inte gå med i sådana tävlingar, men enda sedan Ivy Revel lanserades så har jag ALLTID velat ha kläder ifrån kollektionen. Det enda problemet har varit att jag inte haft råd med kläderna. Jag hade lätt kunnat köpt samma plagg billigare någon annanstans, men det valde jag att inte göra för att kunna köpa Ivy Revels kollektion, därför att jag vet att de är gjorda av hög kvalité.

Idag har jag fortfarande inte råd med något (studentlivet you know.. it sucks), men har därför nu istället chansen att vinna något, och då också ifrån den NYA kollektionen!

Reply
Pernilla Fjärrstrand

Hej Kenza!

Jag har gått från att ha varit en tjej som älskar att träna och vara aktiv och som känt sig snygg i sina kläder och i sig själv, till att vara en tjej som inte längre kan träna pga av att jag fått Kompartmentsyndrom i mina vader och därför känner att min kropp förfällit.
Jag har gått från att vara stark i kroppen, ha fina kurvig och vara nöjd med min spegelbild och min självkänsla till att inte alls längre vilja titta på min egen spegelbild i underkläder. Musklerna har försvunnit och ersatts av fett.

Därför har jag gjort en pakt med mig själv från och med för 2 veckor sen, jag ska ta mig tillbaka till den tjejen som jag vet fortfarande finns på insidan, hon som hade en stark kropp och hon som va nöjd med sig själv.
Min belöning när jag har nått mitt mål har jag lovat mig själv ska bli en “ny garderob”, jag ska ge bort mina kläder som jag egentligen nu inte trivs i och istället köpa kläder som utstrålar “mig “där jag kan visa att “Det här är Jag”.

Av den här anledningen vill jag vinna den här tävlingen, jag fullkomligt älskar den första kollektionen och precis som du är jag mer en höstmänniska när det kommer till klädval och därför tror jag att er höstkollektion kommer vara något utöver det vanliga.
Att få vinna ett valfritt plagg ifrån IvyRevel kommer vara början på min väg tillbaka till “mig själv”.
Jag vill tillbaka till den Pernilla som alltid vågade vara sig själv, som kände sig snygg oavsett om hon hade smink eller inte.
Jag vill kunna uttrycka mig själv genom mina kläder igen utan att behöva oroa mig om att lite hud syns här eller där.
IvyRevel är för mig ett märke som utstrålar stilrenhet och självkänsla och att få bära ett utav era plagg genom min resa tillbaka till ett starkare jag skulle vara en vinst bara i sig.

Tack för att du tog dig tid att läsa igenom denna “novell”.

Ha det bäst!
Många kramar Pernilla

Reply
Anna

Jag vill vara först i världen med att använda ett plagg från ivyRevels höstkollektion för att jag är en självsäker brud som vågar vara mig själv. Hösten är min favorit tid när det kommer till kläder. Man kan mixa coola nitar och läder till mera mjuka söta stickatröjor, kjolar och halsdukar.
Jag är en värdig vinnare och skulle bära upp kläderna med stil!
Mvh. Anna
Epost: [email protected]

Reply
Jennifer

Hej fina Kenza! Jag skulle såå himla gärna vilja vinna ett plagg från denna kollektionen eftersom jag helt enkelt ÄLSKAR den tidigare och vill pigga upp den här hösten och vintern med ett riktigt snyggt plagg från en av världens mest beundransvärda person som designer.

Reply
Pernilla Viklund

Jag vill jättegärna vinna ett plagg från ivyrevel för att ni gör så himla snygga kläder helt enkelt! Finns inget likadant plagg i världen och de är förstås kul att vara ute först med nått som ingen har sett förut :) har inte handlat något från IR för att ja inte haft pengar till det . Gillat fb sidan ! Kram Pernilla

Reply
Alice

Jag ställer upp i tävlingen i hopp om en liten uppdatering i form av något av dina underbara plagg i höstgarderoben. Blev så inspirerad av förra kollektionen och håller tummar och tår för att jag får vara först ut att bära något av de nya. Fortsätt kämpa, du är grym!

Reply
Cau Jarufe

I would love to win because IvyRevel cloth is gorgeous and I’m sure the new collection would suit my style! I’m from Lima Peru and t’s always really hard to get stuff from this unique brands, I would really love to have the opportunity to have a piece of your collection.
Thanks for considering it.
Kisses
Cau

Reply
Emma

Jag skulle så gärna vilja vinna ett plagg ur kollektionen! Jag skulle verkligen behöva uppdatera min garderob eftersom det var ett halvår sen sist:)
Gillar er Facebook sida också, kramar!

Reply
Nikki Flink

jag vill vinna det för att jag aldrig tycker att jag har råd att köpa märkeskläder! skulle vara grymt om jag vann ett plagg :) skitsnygga kläder har ni iallafall!

Reply
Madelene Forsberg

Nu när det går mot höst måste jag piggas upp! Jag har inspirerats av dig i flera år och älskar kläderna och stilen hos ivyrevel. Lite mera edge och det skulle passa mig, hade blivit så glad om jag vann!!

Med vänlig hälsning,

Madde!

Reply
Sanna

Jag skulle så galet gärna vilja ha ett plagg från kollektionen! Har följt din blogg i flera år och blir så glad av att läsa hur det går med ivyrevel och jag får riktigt inspiration till att starta mitt eget i framtiden! Så ett riktigt fint höstplagg från just DIN kollektion skulle vara en dröm!

Reply
Sofie

Min bästa kompis gifter sig i Las Vegas i början av Oktober och jag kan bara inte hitta något att ha på mig. Panik! Hade jag vunnit hade jag valt ett plagg som jag helt enkelt kan bära på på bröllopet. Har letat som en dåre efter något nytt att ha på mig men kan inte hitta något alls. Håller tummar & tår att jag får vinna något ur IvyRevel’s nya kollektion att bära på deras stora dag!
Kram

Reply
Valdrina

Eftersom det hade varit underbaraste höjdpunkten till mitt liv just nu efter allt i skolan och en dålig kassa jobb som håller på att ta kål på mig.. Vet inte ens varför jag försöker skriva o tävla haha.. Har värsta oturen med sånt här men aja önskar dig lycka med allt i ditt klädmärke Kenza, du är en förebild!

Reply
Sophie

Hej! Jag skulle vilja äga ett plagg ur den nya kollektionen för att jag blev provocerad av din beskrivning på den. Provocerad på ett bra sätt bör tilläggas! Du skrev att den är till för “den självsäkra, lekfulla & spontana stadstjejen” och jag vill bevisa att även vi tjejer som bor utanför Stockholm, eller till och med mitt i skogen, kan ha dessa karaktärsdrag. Man kan gilla kläder och att klä upp sig även om man inte bor i modehuvudstaden. Man kan skapa sin egen stil även med ett väldigt begränsat utbud av klädaffärer. Jag har börjat tröttna lite på att Stockholm ska verka som världens mittpunkt i alla modebloggar – kläder är kul, och kul kan man väl ha överallt i landet eller världen?. Därför vill jag försöka stå upp för fashion-flickorna på landsbygden, och hur kul vore det inte att börja med ett nytt, snyggt plagg från IvyRevel?

Reply
Emelie

Hej Kenza!
När jag var 10 år, lärde jag mig som många andra tio åringar att sy på symaskin helt själv. De första jag “designa” var en väska, jag gjorde den av ett par försmå jeans och pärlor från ett halsband. De var egentligen ingen förutom jag som tyckte den var fin och trotts massor av kommentarer använde jag väskan flitigt. Onödigt kanske, men det är iallafall precis sånn jag alltid varit, och såhär 7 år senare kan jag fortfarande sätta mig in i envisheten. Jag har alltid bärt mina kläder med stolthet, och det är just därför jag så gärna skulle vilja bli först i världen med ett plagg från Ivyrevels AW13 kollektion, för vem skulle inte med rätta få vara stolt då?

Tusen tack för den här chansen! ♥

Reply
Alicia Lindblom

Varför jag Alicia 18år skulle vilja vara först i världens med att bära ett plagg från fantastiska IVYREVEL´s AW13-kollektion. Jo, för att det skulle vara så otroligt stort för mig, mode är så mycket mer än bara kläder för mig. Känslan att få äran att bära ett plagg från denna kollektionen hade var något helt fantastiskt för mig, dessutom designad av min stora förebild, Du Kenza! Kram Alicia

Reply
Julia

Åh va roligt med en tävling!

Jag skulle vilja vinna plagg från din kollektion för att..
Hmm… alltid svårt att motivera för jag tycker alla är värdiga att vinna och ingens motivering är bättre än någon annan. Alla är värda att bära ett Ivy Revel plagg oavsett om man “inte har råd”, “gått ner i vikt”, “någon närstående som har råkat illa ut” eller vad det nu kan vara.

Tror jag varit med och tävlat i alla dina tävlingar de senaste åren men aldrig vunnit tyvärr. Därför vore det helt fab att vinna ett sånt här fett pris.

Har gillat på FB!

KRAM <3

Reply
Sara

För att jag behöver en nystart i höst och vad vore inte bättre än ett helt fantastiskt plagg från IvyRevel som symboliserar det nya och härliga livet!

Reply
Moa Okada

Hej!
Jag skulle så himla gärna vilja vinna ett plagg. Det skulle bli mitt allra första från IvyRevel och då skulle det kännas extra speciellt, som du beskrev så är jag en vanlig spontan stadstjej men jag älskar att våga vara mig själv. Detta skulle passa mig perfekt! Kram Moa.

mail: [email protected]

Reply
Jessica

Har gillat FB sidan c:

Men till VARFÖR jag vill vinna. Helt enkelt för att det skulle vara så oerhört ROLIGT att någon gång få KÄNNA SIG FIN i lite dyrare finare kläder!!! Jag äger inget sånt. Har tillgång till att köpa 1-2 H&M tröjor per månad ungefär. Köpte tre vardagliga hösttröjor i helgen så är tvungen att spara in på annat nu en tid. Haha! (Fattig studerande från Finland)

Det vore bara så oerhört roligt att kunna HA NÅGOT EXTRA FINT på sig när man t.ex. ska på fest eller annat fint. Istället för dedär vardagliga tröjorna och jeansen :(

! <3

Reply
Martina

Wow, detta är en alldeles för bra tävling för att bara scrolla förbi och intala sig själv att man ändå aldrig vinner!

Jag skulle vilja vinna ett plagg ur IvyRevel AW13 just för att er förra kollektion var… så fantastiskt vacker men aningens för feminin för min egen smak. Och SOM man längtat efter ännu en kollektion, för även om den förra inte var hundra procent martina så när du beskriver den som en aningens mörkare men fortfarande lekfull så vill jag utan tvekan försöka vinna och få äga ett fint piece av IvyRevel! :)

[email protected]

Reply
Vanja

Jag vill bli först i världen med ett IvyRevel AW13 plagg så att jag kan inleda denna hösten med den tuffa och självsäkra attityd plagget kommer återspegla. Jag tänker GIRLPOWER och ett kvinnligt attraktivt självförtroende! Vem f*n vill inte ha det! :D

Reply
Emma K

När ni släppte er kollektion i våras blev jag förälskad i den men tyvärr kunde jag inte få något av plaggen då priset tyvärr va lite för dyrt för mig, tror att jag kommer bli lika förälskad i höstkollektionen så vore otroligt roligt om jag fick vinna ett valfritt plagg. Har inte möjligheten att lägga ut så mycket pengar på kläder eller annat överhuvudtaget då jag har tänkt att resa runt i Asien samt till Australien, Nya zeeland och fiji med min pojkvän efter jul och nyår så lär ju behövas en hel del pengar. Därför prioriterar jag annat nu är saker till mig själv, vilket alltid är kul att kunna få eller ja införskaffa. Hoppas att jag blir en av de lyckliga fem.

Mvh
Emma K

Reply
Johanna

Jag har aldrig varit särskilt modeintresserad, därför att jag aldrig trivts i min kropp. men för ett par år sedan bestämde jag mig för att göra en förändring, nörja träna och må bättre. nu har jag gått ner 47 kilo. 3 kilo kvar till min målvikt. men jag är så jävla stolt och glad ändå.
Nu har jag fått ett helt nytt intresse för mode och nu skulle jag tycka att det vore så jävla asballt att överhuvudtaget äga ett IVYREVEL plagg, men att vara en av de första vore toppen.

snääääällaaaaa

Reply
Ida

Jag vill så gärna vara först med IvyRevel för jag tycker dystra höst-Finland behöver få lite apsnygga kläder och lysa upp mörkret med! Så vill verkligen vara en stilikon här hemma för alla i något snyggt och chict från IvyRevel.

Reply
evelina

jag vill vinna ett plagg från ivyrevel för att de är så grymt fina plagg och jag skulle verkligen vilja ha in lite nytt in i garderoben nu till höst mörkret.något som piggar upp en och gör en lite gladare nu då mörkret och regnet faller. och vad är bättre än något supersnyggt klädesplagg? inte mycket.

Reply
Helen

Jag vill helt enkelt vara först med att få ett plagg för att det skulle göra mig glad! Inte svårare än så. Vill inte utveckla till ngn snyft-och sympatihistoria men vi (make och jag) har inte råd att lägga pengar på kläder och då skulle jag bli så själaglad över att vinna ngt tjusigt att ha på mig i höst (som inte är avlagda kläder från syrran från 90-talet, inte för att inte det är uppskattat men ni förstår…). Jag gillade verkligen er sommarkollektion och tror därför att denna kommer att vara ännu bättre. Ett plagg därifrån lockar därför vääääldigt mycket!

Allt gott! / Helen

Reply
Hannah Goulden

I’m so in love with Swedish street style and designers and I have been admiring IVYREVEL all summer long & I have been waiting for the A/W collection! So to be the first to choose would be awesome! Also I am visiting Stockholm next week so it would be great to wear your brand there and I also start my new job in London this Winter so I need a great killer first day outfit! Thank you Xoxo

Reply
Matilda

Varför jag skulle vilja bära ett plagg från Ivyrevel AW 2013 är för att jag sällan vågar vara mig själv i min stil. Så om jag får möjligheten att välja ett plagg från er kollektion som bygger på just den självsäkra tjejen som vågar ha sin egen stil så kanske det kan hjälpa mig att våga ha på mig de jag tycker är snyggt! Kram!

Reply
Josefine

Jag skulle vilja vinna då jag är arbetslös och har inte haft råd att köpa nya kläder på säkert 1 1/2 år. Mina kläder är urtvättade och jag skulle vilja ha något nytt och lyxigt att visa upp för min pojkvän. Kan inte vara kul att se sin tjej i samma gamla kläder hela tiden.

Reply
Emelie

Jag vill vinna någonting ur er nya kollektion eftersom beskrivningen verkligen är JAG. Jag har inte sett kollektionen, men den får mig att tänka på London, känna mig som en rockstar princess som hänger i Camden och som alla vill vara för hon ser så jävla snygg och häftig ut men ändå har den där uppenheten “come on, lets party, run away and have fun!” kollektionens beskrivning låter som Avril Lavigne’s Here’s to never growing up och jag älskar det.
Åh känner att jag inte alls lyckas övertyga dig men, jag älskade er förra kollektion, älskar dig och din stil, du är underbar, IvyRevel är helt underbart. Jag älskar kläder, dig och IvyRevel. Och min psykolog hälsar att du bör välja mig, eftersom det skulle göra mig lycklig ;) hon sa faktiskt det på riktigt…

Reply
Essi

1. Jag får inte bäställa nåt från Ivyrevel för det är så dyrt(för oss) och vi är inte hemskt rika.. och jag älskar plagen! jag var helt förälskad och var inne på Ivyrevels sidor varje dag efter lansseringen och tittade på plaggen :) de är så vackra <3 och jag bor i Finland och inte så många har av era kläder så jag skulle ha nåt som ingen annan har, för en gångs skull :)

2. [email protected]

jag har tyckt om facebook sidan :) hoppas det inte gör något att jag bor i Finland :/ till mei gör det inget fast jag inte får plaget först :D

Reply
Andrea

Hey Kenza! First of all I wanted to say that you are KRALJICA (in bosnian it means you are super cool :P).. You have no idea how much I like to read your posts,you always cheer me up.. but anyway I really want to win something from new IvyRevel collection because this fall I’m moving to a big city to go on a college. New home,new friends,new environment are not easy to deal with so I wanna at least look good! I wanna be noticed and I know that a new piece of clothing will help me :)
Sending you xoxo from Bosnia! :)

Reply
Lena

I would love to be THE FIRST ONE in the world to own a piece because…

… I’ve never been the first at anything actually. As long as I can remember, I’ve always been second. I have two older siblings, so I used to get all their old clothing and furniture. I do a lot of sports competition and never won first place – always second. I’ve been second best in my class in school, but never first.

It seems like I’m always second. I don’t really mind, because I do what I love and I do it as good as I can, but it would be amazing to be THE FIRST for a change :)

Reply
Paulina N

Jag jobbar i en bransch dominerad av män och vill/ behöver därför få känna mig extra kvinnlig om dagarna. De plagg som jag har från Ivy Revel ger mig just den känslan. Jag känner mig elegant, kvinnlig, vacker och stark. Nu när den kalla och gråa hösten närmar sig vore det så underbart att få fortsätta behålla de känslor som jag får när jag bär Ivy Revel. Ett plagg från Ivy Revels höstkollektion skulle lysa upp min vardag och ge mig den energi jag behöver för att fortsätta våga ta plats och vara fabulous.

Reply
Malin

Jag har aldrig någonsin vunnit en tävling, vilket hade varit jätteskoj :) Och ingen tjej tackar väl nej till att vinna ett supersnyggt kladesplagg? ;) Inte jag iallafall :D

Reply
jojo

Hej Kenza!
jag skulle jätte gärna vilja vinna denna tävlingen. Egentligen så chansar jag bara för jag brukar inte ha den turen..
Jag verkligen ÄLSKAR din klädstil och ditt grymma märke! du är verkligen tjejen jag ser upp till. Om jag skulle vinna skulle jag vara den lyckligaste tjejen, för hur ofta brukar man vinna IVYREVEL!!??
Jag vill önska dig lycka till och fortsätt med det du gör för du gör det BÄST!!

Puss & kram jojo wahab!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*