• header

BEST INTERNATIONAL BLOG

Proud doggie! ♥

Igår var det dags för VR Blog Awards! Jag var nominerad i kategorin “årets internationella blogg” och…..jag vann! Eller VI vann! Hur grymma är ni inte?! Jag tror det här är det 11e priset vi har kammat hem ihop, sedan jag var 17 år gammal. Det är fan inte illa! Att ni fortfarande står bakom mig efter alla dessa år känns så jäkla fint att jag inte vet vart jag ska ta vägen. TACK för att fortfarande stöttar och peppar mig varje dag. TACK för att ni hjälper mig kämpa och övervinna allt det jobbiga och vara så bra jag bara kan. VI ÄR BÄST! ♥

// Yesterday it was time for VR Blog Awards! I was nominated in the category “this years international blog” and….I won! No, WE won! You are so freaking awesome! I think this is the 11th award we’ve won together, since I was 17 years old. That’s not bad! I think it’s so beautiful that you’re still standing behind me after all these years. THANK YOU for still supporting me and cheering me up every day. THANK YOU for helping me struggle with all the tough things in my life, and for helping me be the best I can be. WE ARE THE BEST! ♥

81 Comments

Emily

Grattis! Det borde räcka nu, det finns faktiskt andra bloggar som uppdaterar lika ofta och ger mer inspiration. Jag tycker att du ska avgå nästa år o låt va andra vinna istället!

Reply
Dboom

Congratulations Kenza! You deserve it, so many people visit your blog every day, we are very, very proud of you:)

Reply
H

YEEEEEEYY GRATTIS!! VART SKA PRISET ANNARS OM INTE TILL DIG!!
Du förtjänar det. Grattis till oss wihooo

❤❤❤

Reply
Fanny

Grattis Kenza! Du förtjänar verkligen all framgång! Jag älskar din blogg! Du verkar vara en GRYMT härlig och trevlig tjej :D Kram!

Reply
Lauran

Du är så bäst och förtjänar verkligen vartenda pris du vunnit!! :D Sådan inspiration!! <3

Reply
Fia

Fast, Emily, om Kenza måste ‘avgå’ för att låta andra vinna så vinner de ju ändå inte av rätt orsaker. Läsarna tycker ju uppenbarligen att det är Kenza som är bäst, och det visar sig i dessa utmärkelser. Med ditt resonemang, menar du då att till exempel även Usain Bolt ska stiga åt sidan för att låta andra vinna för att de kanske tränar mer, eller offrar mer för att tävla?

Reply
Klara

Jag blev så glad för din skull när jag läste detta! Gud vad du förtjänar det! Varenda en av priserna.

Reply
Samira

Förlåt nu kommer jag låta som en hatare, kan dock inte låta bli att säga detta.
Jag fattar inte varför du vinner, varför din blogg är så känd och hela grejen med den. Du bloggar absolut inte om nått som berör eller inspirerar.
Din blogg är som många andras, du bloggar om vad du gjort, lägger upp fixade bilder och sen reklam på kläder som du vill man ska handla.

Vad är det som är så unikt med detta?

Finns bloggar som inspirerar till att man ska vara en bättre människa, göra bra saker mm. Dessa bloggar från hjärtat och är äkta. Sånt är inspirerande och borde uppmärksammas.

Visst ha din blogg som mode, du bloggar ju om sånt typiskt.
Men att fan vara så stor som du är kommer jag aldrig att fatta. Seriöst, jag är helt förvirrad att människor nöjer sig med sånt tråkigt och värdelös när det finns så mycket mer där ute! :S

Reply
diana

Grattis! Skulle du inte kunna lägga upp alla nomineringar du fått? SkulLe va kul o se ! :)

Reply
FemteDecember

Grattis Kenza, det förtjänar du! :D
Du har den bästa bloggen och även om du inte bloggar lika mycket nu som du gjorde förut så är det okej eftersom du arbetar med din dröm och Ivyrevel är verkligen något du ska vara stolt över. :)
Jag kommer läsa din blogg för alltid. Haha. :) Skulle vara jättekul om du tittade in på min blogg och lämnade en kommentar. :)

Reply
Lola Reggy

You are so sweet and kind!!! Thanks for blogging all these years and stay true to us as well!!

All<3Lola

Reply
Amanda

Grattis till oss, men först och främst till dig själv! Ha en härlig fredag, kram från Dalarna :)

Reply
Jenny

Men du Samira, jag tror inte att du har följt Kenzas blogg/liv speciellt länge då hon har skrivit & gjort otroligt mycket som inspirerar!
Så som att ge pengar till välgörenhet, peppat sina läsare att älska sig själv osv osv..
Jag tycker iallafall att Kenza förtjänar de priser hon får. För att Kenza är Kenza och hon äger precis som resten av alla människor! :D

Reply
Lisa

Grattis. Kan du inte ta bort dom jäkla bananerna, dom är irriterande. Inom parentes kan jag säga att jag röstade på dig.

Reply
Adorate

You hands down deserve all your awards, Kenza. It goes to show how far your influence and inspiration reaches!! xxx

Reply
Beccis

Du förtjänar verkligen inte priset, finns andra bloggar som är 100 ggr bättre! Men tur för dig att du har en massa galna fjortisfans som röstar på dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*