• header

IVYREVEL AW13

AW13 is here! Go to www.ivyrevel.com to check out the collection. Happy shopping! ♥

(PS. Crazy traffic so the site is a bit slow.. Please have patience!)

114 Comments

Andy

OMG SERIOUSLY I LOVE THE COLLECTION!!! The simple knitted sweaters are just perfect for everyday outfits. I’m gonna get the pink one!

Reply
Tanya

Tror tamejfan att jag var först in, uppdaterade i två minuter flera gånger innan 18, men enligt datorn var den 17.59 när de öppna.

Gör som alla killar gör…

FIRST!

Reply
Hanna

Jag är rätt besviken på kollektionen, tyvärr. Jag älskar din stil Kenza, men det här uppfyllde verkligen inte mina förhoppingar på AW-kollektionen. Jag gillade skinnkjolen och en av topparna, men that’s it. När jag ser dina outfits här på bloggen vill jag ha i princip allt.. så det var tråkigt att jag inte gillade denna kollektion så mycket.. Hade sett fram emot den!

Reply
Josefin

Tycker du ska börja skapa något nytt istället för att lägga en ny detalj på ett plagg som funnits på marknaden ett bra tag.. Tråkig kollektion, jag är ledsen..

Reply
M

Varför har ni bara små storlekar i ivyrevel? Är det inte okej att större tjejer har snygga kläder?

Reply
Hilma

Vilken förbättring!!! Hur snygg är inte hemsidan liksom!? Grymt bra gjort. Tycker dessa kläderna ser SÅ mycket mer exklusivare ut än i förra kollektionen så priserna känns mer passande nu. Kan kanske vara liiite mer nyskapande bara, annars ser allt super ut!

Reply
Bunny

Supercoola bilder på kläderna :D de va en fin överraskning när man tittade på dom :) O såklart kläderna är otroligt fina också! Go kenza :)

Reply
Cheyenne

Hi Kenza.
Great collection. I have a question. The 6th and 8th model are wearing a black skirt, is this from IvyRevel, or from another brand? I love it and want to have it. Can u please tell me what brand it is.

Reply
Hanna

Hej! Nya kollektionen är fabulös. Undrar var de lårhöga stövlarna kommer ifrån på ena outfiten (låghöga, svarta)?? Utöver kläderna – dog.

Reply
j

Den här kollektionen är mycket sexigare och tuffare =) Och jag tycker om att prisetinte är för dyrt heller =) Bra jobbat!

Reply
Julia

Snyggt! Snäppet mer nyskapande än förra kollektionen :) En del detaljer som jag inte sett förut.

Men alltså, tampa black.. hahahahaha, pop så kom kenzaface. Haha love it!

Reply
Leila

I fell in love with all the collection! Specially the knits and ofc the Denver short dress! I need them in my wardrobe as soon as possible! I hope you’ll ship to South America, soon! Lots of love!

Reply
Ella

Måste säga att ni fotar på något konstigt sätt som får modellerna att se korta och kompakta ut..

Reply
k

undrar när du ska börja göra nåt nyskapande. liknande plagg har ju gått att hitta lite här och där de senaste säsongerna, för en billigare peng.

Reply
Veronika

in my personal opinion, way much better than the first one! more wearable and affordable pieces. This means that every new collection will be better than the last one. Good job! And this time I will take something for sure :D

Reply
xxx

I don’t understand why you choos this models :(
Brunette have crooced legs, blonde skew face.
You should wear this clothes!

Reply
Elise

Jag tycker den blonda tjejen har en jättekonstig kropp. Kort hals och kort överkropp. Det kanske är min dator det är fel på? För det ser väldigt märkligt ut och man får tyvärr ingen riktigt känsla för dem kläderna som hon bär.

Reply
emma

Jättefina kläder Kenza! Även kul att ni gjorde roliga bilder utav det också :) Bra jobbat!

Reply
V

hej!! Ååh så fina kläder!!
En fråga hur blir man modell för din kollektion? :)

Reply
Sisi

MEEEN! Varför är allting på ivyrevel så himla dyyyrt? Känns verkligen synd att ett ganska basic linne kostar typ 400 spänn, tror ni fått mer kunder ifall ni skulle sänka priserna lite. Men kläderna är SJUKT fina annars och Kenza du är helt underbar.

Reply
Emilia

Älskar alla linjer och skärningar i tröjorna! Så moderiktiga! Hade velat shoppa ett helt gäng tröjor med för dyrt för mig. Har lixom inte råd med tröjor som kostar 600. Var liadant med joafama by kenza jackorna, ca 3000 för dem och det har jag inte råd med. Det är verkligen synd att kläderna är så dyra då vi som inte har likamycket pegar inte kan köpa något. Gillade kollektionen men tyckte det skulle varit lite mer annorlunda plagg, kändes inte så nyskapande, lite höstfärger hade ju varit helt okej också. Varför säljer ni inte skor och smycken?

Reply
esterii

Det ser så kallt ut:) Här behöver tanten vinterkläder..Inte för att ni bryr er men ändå..Jag försökte i allafallen.

Reply
Linda

Måste bara säga att förutom att kläderna ser coola ut så är sidan så sjukt cool. Så ball idé med modellbilderna att de “freakar ut” om man drar musen över. SÅ BALLT!

Reply
Alexandra

Jag gillar verkligen kläderna! Men på både förra kollektionen och den här så ser modellerna så himla konstiga ut i kläderna… Vet inte om det är vinkeln ni fotar dom i eller om dom bara inte passar i kläderna…

Reply
Astrid Bäckström

Älskar dem stickade tröjorna med polokragen men resten var lite.. jaha typ. Men jag gillar att modellerna fick vara oseriösa på en bild.

Reply
Emmy

Så himla avundsjuk på de som vann tävlingen, skulle så gärna vilja ha Dover-klänningen eller Kingston-tröjan, jättesnygga :) Och bilderna är sjukt härliga btw!

Reply
Sofia

Jättefina plagg Kenza!! Måste bara säga att det e asbra att ni skriver typ “stor i storleken, gå ner en storlek” och typ “om du är mellan två storlekar ta den mindre”, verkligen asbra!! :D

Reply
Lise

Verkligen sjukt bra stylad hemsida med modellerna som “ballar ur” när man pekar på de. Och fantastiska kläder! Är till och med så fräck och säger att höstkollektionen är snyggare än sommar!! Tyvärr är jag en fattig student och har ej råd att köpa, men annars hade många plagg fått hänga i garderoben!
Måste bara fråga om kjolen till Kenai Navy och Tisha Grey, är det samma kjol du har i din outfit idag? Helt sjuk snygg!

Reply
-

jag tycker inte att kläderna är så nyskapande. vi kan se denna typen av plagg överallt på stan.

Reply
Dada

Besviken:( på nästan allt. Jag känner inga “värme” i kollektionen och i modellerna. Vet inte hur jag ska förklara.

Reply
Amber

Really like the collection! I would’ve liked to see some more items with long sleeves but I’m in love with the skirt and the white blouse. The gold little necklace is lovely!

Reply
Beata

Helt okej lyft jämfört med föregående kollektionen!

Fortfarande överpris trots lågbudgetmaterial, men det är något man får stå ut med om man vill bära det än så länge lilla märket Ivyrevel på sina kläder. Ni är ett litet märke än och kvalitetsmaterial är inget ni prioriterar just nu, så fair enough. Kul och inspirerande design på plaggen Delrio, Kenai Navy, och Daytona. Den sistnämnda hade jag önskat lite djupare i ringningen. Dock är modellvalen genomgående helt fel, det blir särskilt tydligt på Daytona-klänningen. Tjejen är urvacker men den typen av klänning gör sig bäst fotomässigt på en tjej vars midja-höft-ratio är lite högre, med andra ord smalare midja+bredare höfter hade fått klänningen att se mer sensuell och mer sexig ut. På den nuvarande tjejen ser klänningen väldigt fyrkantig och osexig ut, tyvärr.

Saline är en kjol jag ännu inte sett någonstans vilket är kul, eftersom många av föregående Ivyrevel-plagg kändes rätt gjorda redan. Kul med asymmetrin och quiltningen! Fin design också som jag kan tänka mig klär många tjejer där ute! Kay Pink-tröjan är helt rätt! Tror den chock-rosa färgen avskräcker många men det är helt fel, den är tokrätt just nu. Konceptet med den oversizeade polon överlag är så hett just nu, hoppas fler väljer den rosa modellen och inte fegar ur och väljer den blå, även om den också är jättesnygg verkligen.

Tampa Navy känns även den helrätt, BRA uppryckning från de tidigare lite småtråkigt enkla svarta och vita linnena. Just den blåa färgen är ett stort lyft i sig, roligt att inte allt inför hösten är svart, mörkrött, gult eller brunt.

Denver-klänningarna känns rätt gjorda och rätt passé, ganska 2009 om jag ska vara ärliga Inte mycket till design där men snygga och användbara klänningar även om de är satta till överpris hos er. Finns exakt likadana plagg hos nelly.com och asos. Tracy är vrålsnygg och hittills det enda Ivyrevel-plagg som jag känner att jag själv skulle vilja ha, dock ej i vitt. Men den djupa, skarpa v-ringningen är helrätt och oerhört snyggt draperad.

Saks är katastrof. Bilden på modellen är hiskelig verkligen… Kjolen hade varit het i somras men inte nu inför hösten. Fel timeing helt enkelt och snyggare, billigare svarta ballerinakjolar finns på tex. sheinside för 150 kr. Modellen är vad jag kan se en strl. 34 men på bilden ser hon ut som en strl. 40. Helt fel plagg på helt fel modell, synd för kjolen i sig är nog ganska snygg.

Overall rätt basic, inte mycket till statement men betydligt fler snygga plagg än det fanns i sommarkollektionen, betydligt mer användbara plagg! Ger den den 3a av 5 möjliga. Minus för att det det är rätt “säkra” plagg och inte mycket till överraskning och minus för det relativt höga priset trots att materialen inte är lyx någonstans. Akryl är och förblir plast. Men ett rejält lyft från i somras! Bra jobbat!

Kramar!
//Beata, modell, boende i Paris

Reply
Beata

… Men sen får ni gärna fixa zoom-funktionen också så man kan se plaggen i annat än pytteformat ;)

Reply
Tanya

Jag älskar den nya kollektionen, MEN vart är XL? Jag har lite mer personlighet på kroppen och tycker de är riktigt synd när jag inte kan kunna köpa så snygga kläder och känna mig sjukt sexig.

XL Kenza, XL!

Reply
Evelina

Man ser väldigt tydligt att du inspireras av NASTY GAL med tanke på modellerna och deras “oseriösa” poser. Inte bara modellerna utan kläderna överhuvudtaget. du har ju i princip kopierat.. sedan LAGT TILL egna små detaljer. Sen var det sjukt otroligt nyskapande med stickade tröjor! för 600. Redan slut på idéer eller vad? Jag kan hitta dina plagg typ överallt! Är du nöjd på riktigt?

Reply
Samira

Alltså liknande kläder om inte nästan samma finns redan ute. Vart köper du dessa ifrån egentligen, tvekar starkt att du suttit och ritat eller sytt för den delen för att ha mage att kalla dig för designer. Säker sitter och tittar u utländska kataloger köper in för ett billigt pris sånt som du anser e din stil, sen säljer det här och leker designer.
Seriöst,inget unikt. Detta finns redan ute och till et vettigare pris!

Reply
Katya

Riktigt fin kollektion Kenza! Älskar de stickade polotröjorna och Saks kjolen :D måste ha den!

Reply
Sylwia

Kjolen var finast tycker jag, annars blev jag besviken för plaggen är för dyra. Verkligen för dyra.

Reply
Jennifer

Jättemycket snyggt! Undrar hur modenissarna tänker när de skriver att de är besvikna på kollektionen, brukar de skriva in till hm när de är missnöjda också? Som studerande vet jag dessutom hur mycket saker och ting kostar och det är inte billigt att starta ett företag! Lycka till med din kollektion du är grym! :)

Reply
Nina

Hej Kenza,

Vet inte om jag är dum i huvudet, men jag tycker att Ivy revel’s hemsida är svårnavigerad.
Jag kunde endast se 4 plagg. Men det kanske bara var de som finns kvar?

Reply
Undran

Varför har ni bara vita modeller? Vart är alla snygga rasifierade modeller? Och olika kroppsformer? Tänker du på vad du förmedlar för budskap genom ert val av modeller? Du talar ofta passionerat emot utseendefixering och kroppsfixering, men det reflekteras faktiskt inte i hur du för dig rent professionellt. Glöm inte hur mycket du kan påverka. Representation är viktig. Långt ifrån alla är vita och jättesmala.

Reply
eline

OMG the collection is amazing!
I love the picture’s and the way the site looks!
you guys can be so proud

Reply
Jenna

I think it’s great that you have a bit cheaper prices this time.. Some things are still a bit too expensive for me (I’m a student) but you also have some cheaper stuff like the t shirts so I’m gonna get one of those =)

Reply
Cecilia

Åh vilka snygga kläder! Är helt kääär i Kingston tröjan! :D
Tyvärr är den lite för dyr, men annars skulle jag ha slagit till den på direkten! :)

Reply
Karin

Jag älskar er nya kollektion! Ett rejäl förbättring från förra, även den var fin men kändes lite ung? Jag är bara ett par år äldre än dig, men jag känner ändå att den här kollektionen passar mig mycket bättre. Diggar de stickade tröjorna, även spetsklänningarna är väldigt fina! Jag förstår inte hur folk kan tycka att detta är dyrt, kanske de är väldigt unga och inte har en inkomst. Kort och gott – bra jobbat! Jag ska klicka hem Kay Pink bara för att jag skulle behöva en färgklick i garderoben. :-)

Reply
Linnea

Svar till Nina: Haha! Du måste ju scrolla åt sidan eller dra “plattan” i nederkanten åt höger..:)

Reply
Karin

Så mycket bättre än sommarkollektionen! Äntligen en röd/svart tråd, enhetlighet går hem!

Reply
Rebecca

Det var en jättefin kollektion. Fast kommer nog aldrig beställa då jag inte vågar ta L.. Kan ni inte sälja lite större storlekar också? I alla fall XL.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*