• header

WALKSHOW TRAILER

På söndag är det premiär för “Walkshow” på SplayStyle’s youtubekanal. Rami filmar & producerar, Josefine hänger med bloggare och jag gästar första avsnittet! Missa inte det! :)

// It’s the premier of “Walkshow” on Sunday. Rami is behind the camera, Josefine is hanging out with bloggers and I’m the guest of the first episode! I’m sorry but there won’t be any subtitles….

48 Comments

Lina Andersson

Hej, du har en riktigt fin blogg :) om du har lust så hjälp mig gärna med och rösta på en header, jag har gjort olika och har beslutsångest. Men nr 2 i mitt senaste inlägg så hade jag tänkt ha den till vinter, ser ut som en vinter header tycker jag :) hoppas du kan hjälpa mig med det, skicka in en kommentar till det inlägget, och om du vill. :) Följ gärna min blogg om du har lust och vill. :) jag följer din, du har riktigt fin blogg :)

Ha det super bra Kenza.

Reply
Femke

although I dont understand it, i still watch it and listen to it because swedish is such a beautiful language!!

Reply
ssmyyyf

i don’t understand anything, that really strange feeling. i think your language is hard to learn, it sounds like german… ouugghh ;/

Reply
Sofie gustafsson

åhh, kan inte vänta! Älskar din blogg så sjukt mycket Kenza, alla dina outfits är helt underbara och du verkar vara en sån underbar person, och jag skulle så gärna vilja träffa dig! Puss!

Reply
fankenzafrench

Kenza the best <3 please reply me i will be the most happy girl in the world :0

Reply
J

Hej!

Är inne på din blogg via iPhone(som alla andra dagar) men idag är den jätte konstig. Allt är liksom åt vänster och pyttelitet förutom videon du la upp! Tänkte att du ville veta det! :)

Reply
Koocuo

Hej! Jag beundrar verkligen dig och tycker du verkar vara en smart och talangfull person!
Jag har nyss köpt en ljusrosa/beige kort vippig kjol och undrar vad jag kan matcha den med? Eftersom den är ganska “gullig” så skulle jag vilja bryta av med nånting som inte är så gulligt! Har du något tips?
Tycker verkligen om din stil!!
(Har kollat igenom dina gamla outfits men du verkar oftast ha vippiga kjolar med en mörkare färg)
Skulle vara jääääättesnällt!!

Reply
Tom

“Swedish is such a beautiful lanuguage!!”

Haha, det måste vara en holländare som kläcker den kommentaren. Svenska är inte ett snygg språk, och det är dessutom väldigt ologiskt.

Reply
Mireille

Unfortunately I only speak english and dutch so I don’t understand this.. But it still looks great!

xoxo Mireille
dresslikemi.com

Reply
frida

Gud vad kul! Är inte alls aktiv på youtube, så det vore verkligen jättesnällt o så om du kunde länka på bloggen när det kommer ett avsnitt så man iaf blir påmind. Skulle vara superkul att se! Kraam <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*