• header

WALKSHOW

Första avsnittet av Walkshow är ute och jag är första gästen! :)

// The first episode of Walkshow is out and I’m the first guest! You will be able to choose English subtitles in a day or two..

64 Comments

josefin we

hej!

Måste bara säga att jag har varigt skeptisk till modebloggare förut men du har verkligen öppnat mina ögon.
När jag kollar tillbaka i din outfit logg så tycker jag att du alltid legat före i tiden. En riktig trendsättare! tack för en trevlig lässtund på din blogg!

Kenzas svar: Tusen tack!! :)

Reply
Dixi Wonderland

Alltså man vill bara krama dig!
Din personlighet är guld. Naturligtvis är du otroligt vacker och har grym klädstil men jag måste ändå säga att jag älskar när du skriver om något roligt som inträffat som den gången du spottade värsta snorisen på en kille HHAHAHA. Åhh va fin du är! Massa kramar :D

Kenzas svar: HAHA åh nej hade nästan glömt!! Vi pratade faktiskt om det när vi spelade in walkshowen.. Asså det måste ju varit top 3 pinsammaste moments ever… :P

Reply
Zara

Vad fin du är i reportaget Kenza! Det är så härligt och inspirerande att du följer dina drömmar. Go for it :)

Reply
Annika

Herregud vad snygg du var i den där svarta playsuiten! Du har så skön personlighet Kenza och verkar vara en tjej med fötterna på jorden även fast du är så framgångsrik! Go for it! Tycker det är jättemysigt att du vill bilda familj i Stockholm!

Reply
Emmy

Riktigt kul video! Älskar hur jordnära och smart du är, och snygg :D Hoppas du känner att du kan fortsätta blogga länge, skulle va tråkigt om du slutade helt plötsligt, men du ska samtidigt självklart göra det som känns bäst för dig. :) Känner du att du skulle vilja åka till västra Småland nån gång så ska du känna dig otroligt välkommen, för då skulle jag vara först med att stamma fram nånting i stil med “åh eh hej kenza, du är bäst” haha. Kram :)

Reply
My

Åh jag håller med, du verkar som världens gulligaste människa Kenza! Go you! Tyckte dock att reportern var lite .. stel?

Reply
amanda

Så tog hon bebis i slutet som om det verkligen är dags, är det det? :)

Kenzas svar: Nej, om ett par år! :)

Reply
Julia

Väldigt bra. Tycker du kommer fram så mycket bättre i videoformat. Saknar verkligen Kenza & Tyra show :D

Men en sak till Rami och de andra som står bakom det här. Att det filmas skakigt när ni går och så, det är verkligen jätteenarverande att kolla på. Man blir helt dizzy och får svårt att fokusera på vad ni säger. Gillar konceptet med att det ska kännas som två vänner som går och pratar, men det borde i så fall filmas stadigare. Men helheten var annars bra.

Reply
Frida

Hej! Jag kommer ihåg att du för länge sen skrev att du skulle prova Wen till ditt hår, och jag tänkte bara fråga om du tyckte att blev någon skillnad på håret efter? Om det funkade och om det är någonting du skulle rekommendera?
Tack på förhand!!

Reply
E

Hoppas inte du lägger ner bloggen. Speciellt inte om du blir gravid. Man kommer vilja följa dig då! :)

Reply
Felicia

Vad härligt att se dig i en video för omväxlingens skull! Det är så härligt att se din personlighet “direkt”. Det är när jag ser dig i videos/TV/webbshower som jag påminns om vad det är jag tycker om hos dig så mycket, och det är verkligen din personlighet, din humor och hur skön du verkar vara som person.

Tyckte verkligen om videon iallafall, du är så bra! <3

Kenzas svar: Men tack!!! <3

Reply
Aidas MakeUp

Du är fantastisk Kenza, är så glad att en sådan jordnära och härlig tjej som du har blivit så framgångsrik. Önskar dig all lycka! And for you Alex, better step it up & put a ring on that girl!! ;)

Reply
nina

Jättekul att kolla på men en sak förvånade mig verkligen, nämligen den engelska texten. Fruktansvärt många fel, och nu är jag inte petig utan varenda mening innehöll något fel nästan. Vem är det som översatt?

Kenzas svar: Hej! Just nu är det youtube’s egna automatiska översättning (via google translate) som ligger uppe. Rami hälsar att subtitles skriva av dem själva är på g! :)

Reply
Em -+mitt+liv+på+NZ

Åh vad kul att se lite mer av dej och höra dina tankar om ditt klädmärke etc. Du verkar vara en så himla skön tjej, ödmjuk, smart och med båda fötterna på jorden trots all din framgång! Ditt driv inspirerar många tror jag!

Reply
virginia

precioso blog estas vellisima ami me aria muchisima ilusion te pasaras por mi blog aver site gusta besosss.
dolcebyvirginia.blogspot.com.es

Reply
Nanna

Hej har följt din blogg lite till och från genom åren men har börjat kika in lite oftare. Gillar din stil…GRYM!!

Reply
EM

Lite småstelt och obekvämt, speciellt “reportern” som använder najs mer än en gång.. Men jag gillar själva idén och DU är så galet snygg och gullig kvinna :) Kram

Reply
Julia

Hej Kenza!
Brukar inte kommentera men kände att jag måste lämna en liten kommentar efter att ha sett videon.

Jag har följt dig ca 5 år, och många bloggar har kommit och gått för min del men din ha alltid funnitsbokärkt. Du verkar vara en sån himla öppen och skön människa, det är i alla fall det intrycket man får genom dina inlägg. Varje gång jag ser videobloggar hos olika bloggare så förändras min bild ofta av personen, tyvärr ofta till det negativa då många verkar fejk.

Därför blir jag så himla lättad och glad av den här videon. Du är så avslappnad och hur skön som helst, och jag bara gillar dig ännu mer än innan! Du ger samma intryck på video som i text, så det känns som om du verkligen är dig själv.

Dessutom inspirerar du så mycket med din klädstil, skulle vilja hoppa in i din hjärna och sno alla modetankar dirr. :)

Så hoppas att du aldrig slutar blogga, aldrig.

Ha en sjukt bra vecka och massa kramar!
Julia

Reply
Sofia

Du är bäst Kenza. Känner verkligen bara kärlek när jag kollar på dig. Så öppen och charmig.
Tycker inte du ska skämmas för dina gamla klädval. Vi är många som haft våra knasigheter och det känns skönt du varit med på det. Själv lyssnade jag på bla manson och allt från hår, naglar och kläder var svart. Iof hade jag ju ibland något som nu är modernt, doppat hårtopparna i någon häftig färg som knallrött eller lila. Haha! Inget man kan tänka sig nu när nu när man ser denna blonda småbarnsmamma :)

Reply
Gunvor

Asså jag gillar dig bara mer och mer! haha, är ingen som kommenterar egentligen, men vafan – you go girl! :D

Reply
josefine

Verkar som att videon blev lyckat för du fick så många fina komplimanger men tyvärr kunde jag inte hänga med för att textningen fungerade inte. Är döv så därför kunde jag inte förstå vad ni sa men fortsätt med det du gör, du är en underbar tjej med stil som jag får en massa inspiration ifrån! :D

Reply
erika

Jag har alltid tyckt att du varit en av dom bättre modebloggarna, men denna video fick mig att inse att du är mer än den bild jag fått av dig från bloggen. Du är mycket gladare och, hur skall jag säga, trevligare. :) Jätteroligt att få se detta. Keep up your good work! :D

Reply
Anna

Inte för att vara elak eller så, men programledaren låter så fånig när hon pratar!

Reply
Michaela Ebbestrand

Du var fantastisk, reportern var det sämsta jag varit med om på länge. Ta över programmet Kenza!

Reply
Hanna

DU är skitsnygg och jag älskar din stil!
Haha reporten var ju asjobbig med sina kommentarer och inte minst kroppsspråket! Jaja, grym video iallafall och ser fram emot fler!
Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*