• header

BOMBER JACKET

bomberjacka-2

bomberjacka-1

Original MA1 flying jacket

Jag har en ny varm bomberjacka! Den är stor som fan och jag känner mig nästan som en amerikansk fotbollsspelare i den, men ball är den såklart! Ni hittar den här. Jag har storlek S.

// I have a new warm bomber jacket! It’s huge and I almost feel like an American football player in it, but it’s cool! Find it here. I have size S.

36 Comments

Maria

“VIKTIG” fråga!! på dom där backstage spegelbilderna från din photoshoot, vet du kanske vad läppstiftet heter som du har på (om du ens har något hehe)? det ser ut att vara en perfekt nude nyans som jag letat efter i ett tag :)

Reply
Lorin

Hej
Jag undrats vart man kan köpa som dina Air Max 90 dom rosa och vita ? Jag har letat jätte mycket och hittar dom inte .
❤️❤️❤️

Reply
Hanna

En sak har jag tänkt på, hur gör du när ni fotar och du står på ett tågspår? För du står väl inte på ett spår som används av tåg?

Reply
Melissa

Du måste komma ut med en kollektion på Ivyrevel innan skolavslutningen i Juni!! Jag går ur 9an och vill verkligen hitta “den perfekta klänningen”.. du vet vad jag menar! Så det vore jätte kul om det kom ut några fina vita klänningar på Ivyrevel! Du hade så fina vita/blommiga klänningar förra året och jag kan inte vänta till årets vårkollektion! kram

Reply
chey

Idag beställde jag NäStAn en bomber, men bestämde att prioritera kosten den hät månaden istället ASSÅHA.. HA…. !!!!!>>>>HAAAAAAA!

Reply
Emelie

Hej!
Jag undrar bara om du har tröttnat på din fantastiskt fina flying jacket från Asos.. Den finns endast i L och XL på Asos, och jag skulle passa utmärkt i den nu till våren och skulle bli en himla lycklig människa och du får mer plats i garderoben för nåt nytt 8) Win win!

Em

Reply
Isabelle

Hej jag undrar om du säljer din bomberjacka :). Den är extremt snygg och jag har sökt efter den i ungefär 1 år men hittar den inte någonstans. Du ha säker fått massor med frågor om du säljer den men är extremt tacksam för svar om du har tid. :)
Mhv Isabelle

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*