• header

WATCH THIS

73 Comments

Anonym

Det är så bra att du postar detta Kenza! För x antal år sedan kom min lillebror ut med att han var homosexuell, vilket var så himla bra för då han kunde känna att han var sig själv till 100%. Det var inte enkelt att komma ut, hur skulle människor reagera?

Min största rädsla är att det ska hända honom något just på grund av hans läggning. Är inte det stört att man ska oroa sig för det? Att min finaste bror ska råka illa ut för att han attraheras av samma kön.

Kärlek som kärlek!

Reply
Emma

Såg på den för några dagar sen, blir så tårögd av deras inställning. Det finns hopp för framtida generationer!

Reply
Madeleine

Jeesus! Jag sitter och gråter, men det är så fint :)Jag älskar gaycouples och herregud vad söta ungar.
Kommer alltid stödja gay förhållande, alla ska få älska vem man vill <3

Reply
olivia

“Human beings are human beings, abd they should all be treated the same way.” End of story.

Reply
Rebecka

Ja, vad ska man säga. F*** religion! Ni i Sverige har iaf kommit längre än här i Finland….suck säger jag bara!
Jag har växt upp i en liten by i Österbotten, Finland där de flesta är väldigt religiösa och trångsynta.
Jag gillar att diskutera detta ämne då de religiösa alltid kommer med motargumentet “i bibeln står det”….

Bra att du tar upp detta ämne, Kenza! :)

Reply
Emma

Love this!
I get the feeling though that the little latino boy feels that he’s against it because of his parents.
It’s not uncommon that latinos are against homosexuality cause of religion and culture, and we all know that kids take after what their parents say and do.
I hope that when he grows up he’ll change his mind.

Reply
Elsa

Åh vad fint! Känns som att det har hänt mycket bara jämfört med hur det pratades om homosexualitet när man själv var i deras ålder. Go världen!

Reply
Sara

Om alla hade tänkt som de där barnen hade ju inte samkönat äktenskap varit ett problem ens! ÄLSKAR den här videon och dess budskap! :D

Reply
Emma

Fan vad glad jag blir att du postar sånt här, särskilt som så många läser sin blogg och du har så mycket inflytande. Hoppas alla dina läsare tar sig tiden och kollar på denna video för den är helt underbar och viktig! Ha det kul i Amsterdam!

Reply
Linnea

Så sjuukt härligt att höra att till och med barn såpass unga till och med accepterar det och tycket att hat mot gay är helt fel! Men blir ju helt varm i hjärtat!

Reply
linh

thanks for showing this video. i cried while watching. it really made me happy, but also sad at the same time. it is wonderful how kids think like this and are so tolerant. but one kid really upsets me, the boy with the weird eyebrow. i kow it is not his fault that he thinks like that, but people who raised him and educate him, made him think that being gay is weird and not right. i really want to punch the people in the face when they think like that. i’m not gay but i think being gay is “normal” . i don’t understand who decides what is “normal” or “unnormal”. i thought we lived in a tolerant and educated world, but thats not true. we are not tolerant and educated. jews were discriminate, black peole were discriminate. we changed that, we said and the law says that EVERYBODY is EQUAL. but why do people and the government still discriminate people. and don’t let them be free and live their life how they want it. it seriously makes me so mad and sad. let the people love who they want, let them be them.

we all should support gays! and people who think being gay is not right: FUCK YOU, YOU SUCK!!!!!

<3 <3 <3 <3 <3

Reply
Klara

otroligt hur smarta barn egentligen är! Väldigt viktigt ämne, bra att du belyser det!

Reply
Timi

oh, it is sweet… It is good that world is changing and still more and more people except these things

Reply
Sara

fan blir alldeles tårögd. barn är så makalöst smarta, man borde prata med och lyssna på barn så himla mycket mer. många vuxna hade minsann lärt sig ett och annat.. underbar film, tack för att du publicerade den. fler behöver se.

Reply
Emmy

Åh, älskar kids react! Men vad är det för fel på den där lilla ungjäveln med ögonbrynen som tycker det var någonting dåligt?! Knäppt ju

Reply
Emilia

Helt underbart! Det finns hopp för världen och för vår generation! Tack Kenza för att du delade detta! #EqualityMatters #LoveIsLouder

Reply
rebecca

such a good video! i wish every person could watch it and then realize how cruel their decisions and judgements are! everyone’s the same, no matter your sexual orientation.

åhh vilken bra video! önskar verkligen alla kunde se den och inse hur fel dom är.

Reply
Linnéa

Finner inga ord för denna videon. Så. jäkla. bra. Kan vara den bästa jag någonsin sett.

Reply
Valle

Åh, jag blir såååååå glad av att se detta! Jag har en stark känsla av att världen gör ett stort framsteg. Hoppas klippet når ut till så många som möjligt!

Reply
Josefine

THANK YOU Kenza for bringing this up, especially since you have such a huge influence on your readers. It’s crazy that people judge, discriminate and hate people they’ve never even met, people they’ve never even talked to and they probably never will. It’s crazy…

Reply
Anna Pesic

Hej Kenza!

Tack för att du delade med dig av den här videon. Jag hoppas att du inte har något emot att jag lånat den och även delat den på min blogg, jag nämnde givetvist att jag sett den först hos dig,
Jag hoppas att många ser den och lär sig av de otroligt smarta och fördomslösa. (Finns det ordet? ) barnen.

Önskar dig en trevlig helg!

Med vänlig hälsning,
Anna

Reply
bajs

blir så glad i hjärtat att alla dom ungarna är så himla smarta, helt sjukt! heja dom. jag är inte gay men tycker fan det ska vara rätt att få gifta sig med vem man vill!

Reply
v

Det sjuka är att många röstar på Sd SOM ÄR EMOT SÅNT. hur kan man rösta på ett parti som ska ta ifrån folks rättigheter och frihet. Man bkir verkligen äcklad.

Reply
Julia

Vad härligt att du sprider något såhär viktigt. Barn är klokare än så många vuxna människor där ute!

Reply
GAY RIGHTS- vad tycker Kenza?

En liten fråga bara. Skulle vara kul om du svarade. Nu vet vi ju att du inte är emot homosexuella men jag tror många undrar hur just du som offentlig person ställer dig vad som sker i Ryssland med alla deras anti gaylagar? Vi förstår att du tycker det är jättefel! Men däremot ska du åka dit på jobb? Känner du som offentlig person att du kanske borde ta en ställning och bojkotta allt med Ryssland tills det ändras (även om alla i Ryssland inte tycker likadant)? Hur ska man som en offentlig person visa sin ståndpunkt? Springa med en stor gayflagga, göra en Emma eller bara bojkotta allt? Kul att höra hur du tänker om det :)!

Reply
Felicia

Det var en härlig video till stor del, men det vänder sig ju lite i magen när man hör den lilla, otroligt söta killen prata.
Problemet är att den spontana reaktionen alla människor får är att bli arga på honom, och det är klart man reagerar så. Det blev jag med i början.

Men titta på honom, en liten oskyldig, helt bedårande kille, han föddes ju inte med de åsikterna, eller hur?
Jag blir inte arg på honom, jag blir förbannad på hur hans föräldrar (antagligen) fört deras homofobiska åsikter vidare till honom och lärt honom att samkönat är onaturligt och fel. För det är ju antagligen så det har gått till, eller att han lärt sig av andra vuxna, jag vet inte.

DET är vad som får mig att tappa hoppet en gnutta. Att barn i en så ung, oskyldig ålder matas med information om att kärlek är fel mellan samkönat. Åh, det känns så hopplöst.

MEN det var en härlig video annars, många av barnen i videon är mycket klokare än vad mina klasskompisar var i högstadiet när det gäller åsikter om homosexualitet.

Reply
Stina

Fantastiskt K. Förstår att du inte vill debattera och då var detta ett ypperligt sätt att visa en ståndpunkt ändå. Tack för att du gör det, och också för att du är en ung, stark, snygg kvinna. Du gör mycket för många genom att bara vara den du är, eller sett till att bli. All kärlek.

Reply
Moa

Bra där Kenza!!
Kolla gärna in min blogg. Skriver om min vardag, mode, tips, recept, träning och massa outfits! Puss!

Reply
Dolly

Jag satt och diskuterade just denna video med några kompisar för ett par dagar sen. Och som alltid när man diskuterar den här typen av frågor blir man både arg och ledsen på samhället och funderar ut sätt man kan påverka och förändra.

Vi kom fram till en viktig del i att skapa en förändring är att människor med makt och stort inflytande måste sätta sig in i frågor som denna.

Och då kom ditt namn upp. Vi tyckte att om någon som når ut till så otroligt många och har så stort inflytande som du har uppmuntrar till diskussion så skulle det vara underbart! Och det gör du, och det älskar jag dig nästan lite för!

Reply
Alexandra

Det är sorgligt och uppenbart hur den lilla latinopojken har tagit efter sina föräldras åsikter rakt av för när han får frågan varför han tycker det är fel så kan han inte svara, just för att han inte vet varför det är fel… vilket säger väldigt mycket, vad är det som är fel?

Jag har ju inget emot homosexuella, eller rättare sagt bryr jag mig inte… jag har bara svårt och kanske blir lite äcklad av åsynen men jag kan ju inte rå för att jag känner så MEN det är absolut inget fel och de borde ha samma rättigheter som vem som helst…

Reply
Linnea

jag blir så arg. att vi lever i en sådan värld. Och att USA har en sån jävla makt här i världen. Varför dissar vi inte bara dem totalt?! det är lagligt att ha sex med djur i fler stater än sam-könat äktenskap.

Reply
ajša

im not against it but i just don’t care what other people like and do…. i mean sometimes i forget that gay marrige is illegal and then i’m like that’s so stupid though.

Reply
Katrine

Så utrolig herlig at du legger dette ut på bloggen din! Har aldri skjønt meg på personer som er imot de som liker samme kjønn. Skjønner ikke hvorfor noen gidder å bruke tiden sin eller energi på det, la folk få like hvem dem vil mener nå jeg da :-)

Reply
Emma

Älska din nästa som dig själv.
Den av er som är syndfri får kasta första stenen.
– Två bibelord jag tycker ALLA kan leva efter, oberoende av religionstillhörighet.

Är neutralt inställd till frågan. Tänkte jag skulle få andra att tänka.

Reply
Hanna

Jag blir så himla glad över att du använder makten du har till så vettiga saker. Hade inte läst din blogg på 3-4 år och kikade in nu, blev helt fast, du har verkligen växt som människa sen jag läste den sist! Fantastiska du.
Och kidsen, vad ska man säga, jag älskar dem. <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*