• header

THURSDAY

EhMtA9

I think I yawned like 10 times by watching the first picture haha

Hej hopp! Jag sitter på kontoret och jobbar (jag sitter inte och flamsar heeela tiden. lovar!) och ska snart sticka iväg för att möta upp Rami och fota lite. Kallt som attan är det idag, men det är bara att bunkra upp med tre koftor under jackan. :) Efter att vi har fotat så ska jag förbi Marre en sväng för att fräscha upp håret lite. Jag älskar mitt långa hår jag har nu men mina toppar är så sjukt slitna så vi måste klippa lite.

Sedan ska jag tillbaka hit och jobba och sedan har jag ett möte som jag är så PEPPAD PÅ ATT JAG AVLIDER!! AAH! Längtar tills jag får berätta!!

// Hello there! I’m at the office working (I’m not goofing around aaaall the time. promise!) and I’m going to meet up Rami soon to take some photos. It’s so cold today, but you just have to add a couple of cardigans under the jacket. :) When I’m done with Rami, I’m going to Marre’s salon to freshen up my hair. I love my long hair but the ends are a bit broken so I need to cut my hair a little.. After that I’m going back to work and then I’m having a meeting which I’m SO FREAKING EXCITED ABOUT!! AAAH!! Can’t wait to tell you when I’m allowed to!

43 Comments

Anna Helander

Vad har du för läppstift? Så sjukt snyggt!
Du kanske tycker att det är en dum fråga men jag har alltid undrat. Vilken tandborste använder du (namn på märket?) och tandkräm? Du är så fina tänder!
Sedan undrar jag vart den gråa jeanstoppen är köpt som du hade på dig på för någon dag sen?
Och en fråga om Ivyrevel, jag tänkte beställa den svarta spetsklänningen men har ett problem, vad ska man ha för bh under så att det inte syns och vilken storlek har du? Själv ligger jag mellan S-M och är osäker. Hoppas du kan svara. Kram på dig

Reply
Maria

hihi blev också gäspig av bilden..att det kan bli sådär att se bilden av någon gäspar =) Ha en underbar fortsatt dag Vackra Kenza <3 <3 <3 Kraaam =)

Reply
berrin erdem

Hvad farve nummer er dit hår? det så flot, vil også gerne farve det sådan

Reply
Gianna

when its so freaking cold it would be perfect for some acne jacket outfits *.*

Reply
Frida

Hej Kenza!
Jag har skickat ett mejl till dig för ett tag sen angående ett UF företag som jag och två kompisar driver. Skulle vara jätte roligt om du svarade på mejlet eller iallafall kollar in det.
Kram.

Reply
Hello

Eine Frage :) was machst du das du keine haare in der nase hast? Ich frag aber erhlich, möchte das gerne wissen.

Lg

Reply
Agnes

Jag vet inte om du fortfarande kör morccan oil, men jag gjorde iaf det innan och det förstörde mitt hår sjukt mycket. Trodde typ att det skulle läka alla slitna toppar, men istället visar det sig att det gör precis tvärt om i längden. Mitt hår blev supertunnt i topparna och typ 3 nyanser ljusare än resten av håret. Var tvungen att klippa 10 cm för att bli av med det slitna.

Reply
Sanna

vad gör du när du jobbar på kontoret ?
kan du inte göra en “dag på kontoret ” så att man får följa er i ert arbete

Reply
Wilma

Har du läppstift på bilderna för dina läppar har så fin färg!! Så skulle bli jätte glad om du skrev vilket det är! Tack för en bra blogg och bra förebild kram.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*