• header

DINNER

ninomanani-1

Gotta love these crappy photobooth pics ♥

Jag var tvungen att dra till kontoret och jobba lite efter plåtningen, men nu är jag äntligen hemma efter en lång dag och har placerat röven i soffan med den här lille killen. Här tänker jag stanna hela kvällen! Aleks håller på och gör middag (indiskt!) och sedan ska vi titta på film. :) Vad gör ni ikväll?

// I had to go to work after the photoshoot, but now I’m finally home after a long day and I’ve placed my ass in the couch with this little guy. I’m gonna stay here all night! Aleks is making dinner now (Indian!) and then we’re gonna watch a movie. What are you up to tonight?

40 Comments

Matilda

Jag gråter en skvätt över att inte ha klarat min senaste tenta… Haha närå life goes on så pluggar ikväll varvat med Sons of Anarchy avsnitt ;)

Reply
Therese

Åh vad gott med indisk mat!
Jag sitter på jobbet, min piss-dåliga-tiders vecka, 17 – 02:30. Inga roliga arbetstider haha
Hoppas ni får en mysig kväll :)

Reply
Felicia

Sitter och skiter just nu och lyssnar på Justin Bieber. Sen ska jag umgås med min pojkvän och äta lussebullar :)

Reply
Zarah-Lou

Ja, vad gör jag ikväll?
En ny bloggdesign för jag är inte utomlands längBUUUUHUHUHUHUUHUUUUUUU

Och ja, webcambilder är ju DIN blogg på något sätt, keep em coming! ;)

Reply
Anna Helander

Hej finaste Kenza!
Undrar om du skulle kunna länka tightsen från Gina tricots hemsida? Är de bara helsvarta eller finns det något mönster? Vore jättesnällt då dom har jättefina.
Sedan såg jag att det var oerhört många som undrade vart halsduken kommer ifrån som du hade på dig igår? Du skrev bara Reverse men vad är det? Har googlat men hittar inget, är det en butik/hemsida? Kan du länka den med?

…Och juste! På tal om påfyllning (Ivyrevel) får ni in den svarta spetsklänningen i S? Snälla svara på det här, för jag vill verkligen ha den till på nyår. Du är min förebild <3 Kramar

Har kommenterat ett flertal gånger tidigare men inte fått något svar.

Reply
SANDRA

Alltså, jag och min kille hamnar alltid i samma dilemma när det kommer till kombinationen av film´+mat, haha. Antingen så e maten färdig utan att någon hittat en bra film, så då blir det mat framför nyheterna istället. Eller, så blir det mat till en film som inte visar sig vara sådär jättebra och man kommer inte in i den så som man vill eller så är det dålig ljudkvalité. Jag vet att ni använder er ab imbd. Förresten tittade jag på trailern till Fifty Shades Of Grey (SOM KOMMER UT FEBRUARI 2015…..) Dock tror jag de bytt ut skådespelarna där, men åh. Film film film… vad man ska laga för mat verkar enklare. Idéerna liksom kommer självmant i köket. Oj vad intressant! Mina vänner har tröttnat på mitt babbel så du är min nya vän!:)

Reply
Nina

Jag och min sambo har tittat på en större bil (vuxenpoäng? ;) ) och umgåtts med våra två kaniner ikväll (lite mindre vuxenpoäng? :P Men dom är så underbara!)

Reply
Catarina

Hej! Du älskar väll djur eller hur? Enligt vad vi läst ur din blogg är du också en väldigt sympatisk person som gärna hjälper andra som är i nöd. Om det är någon som behöver hjälp är det djuren, och vi gör vårt bästa för att skydda dem men vi behöver mer support. Vi skulle vara oändligt tacksamma ifall du kollade dokumentären Earthlings (finns på youtube) och tog en liten funderare, delade med dig dina tankar på bloggen osv. Vi tror att dina åsikter kan ha en enorm inverkan eftersom det finns så många som beundrar och ser upp till dig! Vi vet att dokumentären är tung att se och varje friska människa gråter då man ser den, men det är värt det. Då man vet vad som händer runt omkring en kan man verkligen medverka i att få en förändring att ske! Vi och djuren kommer att tacka dig oändligt många gånger om du medverkar i vår mission att förbättra olyckliga djurens liv!
Kram

Reply
irmaas

Hej KEnza,

Följer din hund med dig på jobbet , eller hur löser du det?
/Irma

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*