• header

När vi kom hem från bion så upptäcker Aleks att hans plånbok är borta. Det visar sig att någon tittat över axeln när han skrivit in sin kod för hela kontot är länsat. Fyfan för människor. Fick så ont i magen för det kastade mig tillbaka till den där natten på hotellrummet i Australien då jag upptäckte att det försvunnit 50 000 kronor från mitt sparkonto, 2 dagar innan julafton (God jul liksom!). Jag ringer min bank i ren panik och för att få hjälp, kvinnan i luren låter väldigt orolig för hon ser att det överförts pengar till detta konto regelbundet hela året (sedan visade det sig att det även var 2 år innan det också. summor på 70 000, 50 000, 40 000, 100 000. ibland en gång i månaden, ibland 3.) Va? Jag förstår inte? Hur kan jag inte ha märkt det? Vad är det som händer? Vem? Hur?

“Ja, det är har varit via en dosa kopplat till Hembanken som du hämtade ut 2009.” Hembanken? Vad fan är det? Jag har bara använt Business Online? Jag har inte sett den där jävla Hembanken-dosan?! Hon rabblar upp kontonumret och då brister det för mig. Jag bara skriker och tårarna forsar ner för mitt ansikte. Allt bara rasade samman. Det var som att någon satt på axeln och ba “Ha! Trodde du verkligen att han brydde sig om dig?” För som jag hade intalat mig under alla dessa år. Det är bara alkoholen som talar. Det är bara alkoholen som talar. Det är bara alkoholen som talar. Det är inte han. Min pappa älskar mig och vill mitt bästa. Han skulle aldrig göra mig illa “med flit”.

Dra åt helvete.

261 Comments

Franscesca

Neeej fyfan vad äckliga människor det finns!!! Gud vad ledsen jag blir för Aleks skull :(

Reply
Vilma

Du är så stark och fin Kenza!!! Du har många som står bakom din rygg och faktiskt älskar dig även fast vi inte ens känner dig. Du äger.

Reply
sandy

Kan inte förklara hur orättvist eller ledsen jag är för din skull. Stor stor kram till dig och Aleks.

Reply
MERSA

men gud så hemskt. Hoppas allt ordnar sig för Aleks. Kram på dig Kenza. Vet inte vad det hjälper, men i alla fall.

Reply
Erika

Usch, vad ledsen jag blev av att läsa detta. Fy såna oärliga människor det finns! Hur kan man leva med ett sånt samvete? Skickar en styrkekram till både dig och Aleks ikväll.

Reply
rebecka

Det är synd att aånt händer:/ stora kramar från mig jag hoppas du mår bättre imorgon , kom ihåg att alla dina läsare älskar´dig puss o kram från becka

Reply
NT

Lita aldrig på någon.. alla gör fel, även föräldrar. Fruktansvärt, oavsett summa.

Reply
hanna

Fy fan vad jävligt. Så otroligt jäkla ruttet av människor att göra såhär. I feel you. Ibland är det inte lätt. Skicka cyberkramar till dig & aleks.

Reply
Tova

Åh, går inte att förstå vilken situation du befinner dig i. Jag hoppas verkligen att detta löser sig, så mycket det kan lösa sig i alla fall. Känn inget behov av att “hålla dig stark” just nu, var ledsen ett tag och låt dina nära och kära göra sitt jobb.
Kram på dig Kenza!

Reply
Ellen

Vilket djupt och hemskt inlägg. Din beskrivning om situationen och själva känslan var klockren, den gör att man som utomstående kan sätta sig in och tänka sig in i hur du kände/känner. Du är stark.

Reply
Lina

Fy fan. Din far.. orkar inte. Vilket jävla svin rent ut sagt. Man väljer inte sina föräldrar, kom ihåg det. Någon gång längre fram i sitt liv kommer han ångra sej BIG TIME. Var så säker.

Kärlek till dej, och hoppas Aleks inte hade så mycket pengar på kontot.

Reply
Linnea

Usch fyfan :( vid sådana här tillfällen får man lita på karma!! De kommer slå tillbaka på idiotjävlarna! Kram ❤️

Reply
Hanna

Vet inte riktigt vad man skall säga, är inte en sådan som brukar kommentera utan bara läsa… Ville bara säga någonting. Tack, för att du delar med dig av även de mindre bra delarna och för att du är just du. Älskar både din blogg och IvyRevel (sitter och myser i den marinblåa polotröjan just nu)!

Reply
Frida

MEN FY-FAN! Jag lider med dig/er, går inte att sätta sig in i situation du har varit i! Tänker på dig, massvis med kramar <3

Reply
Gianna

what goes around comes around kenza. if he isnt aying for it in this life he will pay for it when he is roasted in the hell!

Reply
Hanna

Fy i helvete vad hemskt!
Tur att du har andra familjemedlemmar som kan trösta dig när det är som värst.. kram <3

Reply
Victoria

Jag lider med dig verkligen Kenza. Så ledsen för Aleks och även din skull.. Förstår att det där med din pappa och allt han gjort kommer följa dig ändå hela tiden, även om man vill lägga allt bakom sig.
Så ledsamt allt. Klart man blir förbannad. :(

Kramar!

Reply
ellen

oh my god that is absolutely terrible! i feel so bad for your hubby. have you contacted the police/bank and heard anything yet? i really hope you can somehow get it all or atleast partial back.

it’s just impossible to imagine how some people would simply take what they didn’t work for. it’s even worse when they take it from people who worked very hard for it.

god i just can’t imagine what you must be going through sweet Kenza, stay strong! and goodluck to Aleks! :( <3

Reply
Raffaela

Kenza!
I’m sure that I didn’t understand everything, but chin up!
I know it’s hard, but we can’t choose our family. Even if it is hard now, you need to look at the positive things in your life like Aleks, your Family (apart from your father of course), your Friends etc. !!We all just want the best for you!
One of the difficult things in life is, that you need to stay positive even in situations like this. I believe that something like karma exist and you’ll get your compensation!
I want you to know that we (your family, your friends and even your fans) stand behind you, whatever happens!

Love from Germany!

Reply
Emilia

fyfan för människor! låt inte dessa äckliga personer göra er illa på något sätt. Så lågt av dem att ta av andra bara för att de inte har ngt själva. patetiska svartsjuka sjuka människor

Reply
Marielle

Åh gumman, det här gör så ont att läsa. Du är inte ensam. Jag har också blivit spottad på av den som borde älskat mig mest av allt och skyddat mig. Min mamma. På ett sätt så önskar man att man vore den enda eftersom ingen borde behöva utstå det vi fått utstå, men försök finna tröst i att det finns fler och att det går att leva ändå. Det gör så jävla ont ibland men livet är underbart i alla fall.

Kram fina du.

Reply
Frida

Jag brukar sällan kommentera din blogg. Men jag tycker så synd om dig. Att bli sviken av någon så nära är fruktansvärt. Ibland måste man bita i det sura äpplet för att verkligen kunna gå vidare. Du måste anmäla honom! Fast jag hoppas att du redan gjort det. En massa kramar från en trogen läsare som med handen på hjärtat tycker att du förtjänar respekt från alla i din omgivning! Du verkar vara en ordentlig tjej med båda fötterna på jorden. KRAM från Skåne

Reply
Malin - MalinBelle.com

Fan vad jobbigt. Kanske hans bank kan hjälpa till på något sätt om han kontaktar dem?

Ang. din andra upplevelse så kan jag bara säga hur ledsen jag är för din skull att du har fått gå igenom det du gått igenom pga honom. Men jag är väldigt glad över att jag vet att du har andra familjemedlemmar, din pojkvän & vänner som älskar dig & vill ditt bästa & alltid finns där för dig. ♥ Vi bloggläsare som funnits med dig från början vill ju såklart också ditt bästa & finns här för dig, även om det inte är samma sak som personer du känner IRL så är det förhoppningsvis en tröst ändå när du känner dig ensam eller mår dåligt på något sätt. ♥
Jag sänder kärlek & många kramar till dig, från en bloggläsare som funnits med från början. ♥

Reply
N

Styrkekramar till dig tjejen, ingen förtjänar att bli behandlad så. Jag har också ett ansträngt förhållande till min pappa. Han har inte alkoholproblem, men han har alltid varit väldigt aggressiv, kontrollerande, elak och respektlös och är det än idag. Vi bor inte i samma stad så vi träffas kanske någon gång om året men varje gång får han mig att må lika dåligt. Det är sällan jag börjar tänka på det ordentligt men jag gjorde det häromdan när jag skulle somna och jag bara grät i flera timmar.

Man tycker att det borde komma så naturligt att kunna känna sig trygg och älskad av en förälder.. Nu funderar jag på att bryta kontakten, det kommer åtminstone behöva hända för eller senare. En gång när vi tjafsade sa han till mig: “Du är bara arg för att jag alltid tyckt att du är konstig”. Att höra en sån sak från sin pappa är så obeskrivligt sårande och jag förstår inte ens hur det är möjligt att vara så spydig, lika lite som jag förstår hur din pappa beter sig mot dig. Vi måste komma ihåg att det finns andra människor som älskar oss så mycket och som ser hur fina vi faktiskt är, som faktiskt är mer familj än vad våra pappor är. Men det är en sorg som jag tror alltid kommer att finnas kvar och ibland drömmer jag om hur det hade varit att ha en bra och kärleksfull pappa.

Massor med kramar fina Kenza <3

Reply
Nathalie

Syke mennesker som gjør sånt!! Håper han får tilbake pengene???? Syke tullinger!!!

Reply
D

Usch och FYFAN, vill spy när jag läser det här. Hur kan man göra så mot sitt eget barn? Finns förmodligen inget svar på den frågan. Helt ofattbart.
Hoppas det löser sig för Aleks också, så jävla tråkigt med folk som vill ta av andra. Hur är man funtad? Min mamma vart bestulen på sin telefon på tbanan häromdagen. Jag blir så arg, för det känns som om den personen direkt kränkte min älskade mor. Man vill bara skaka om de där idioterna och ba: SKAFFA ER EGNA GREJER OCH EGNA PENGAR ERA JÄVLA AS!

Förlåt, blir så sjukt upprörd.
Kram till dig

Reply
Katrine

Neei, så utrolig kjedelig å høre Kenza.. Håper at alt ordner seg og at Aleks får tilbake pengene sine og at dem eventuelt får sperret kortet hans.. Huff, så vanvittig kjedelig og leit! :(

Reply
mwasshe

det är riktigt tråkigt att något sådant ska behöva hända.var i en liknande situation för några veckor sedan,inte kuuul. Men jag hoppas verkligen att det blir bättre för honom och dig framöver :) <3

Reply
Sandra

Fyfan vad hemskt. Fyfan alltså. Jag har ingen aning om vad du har gått igenom, hur det har känts och hur den där smärtan fortfarande sitter och gnager. Men jag hoppas att du kan växa från det här. Lära dig bli starkare, tro på dig själv. Du kommer växa till en starkare person. Det finns alltid någon att snacka. Kom ihåg att du är älskad av många, familj, vänner och läsare. Det finns alltid någon att vända sig till. <3

Reply
Stina

Alltså.. tack för att du delar. F r u k t a n s v ä r t . Kan och vill inte föreställa mig. Låt nu inte bara reaktionerna du får lägga ved på din glöd. Du är klar, har gått genom. Allt annat är destruktivt. Det vet du ju. Såklart. Du har väl varit i hundra situationer lika denna. Men ändå. Ibland glömmer man.

Kram

Reply
Selma

Om du vill söka tröst här så finner du inte det. Tänker inte trösta dig o säga att han är en idiot. De är väl du som är dum som inte upptäcker att det fattas så mycket pengar från ditt konto om något, kom igen. Är bara ärlig.

Reply
Maria

Åhh kenza :( Det ordnar sig ska du veta. Sådana människor är riktigt hemska. Hoppas allt går bra och att ni får tillbaka varenda krona!

Reply
Sara

Nä fyfan. Hela min mage vred sig när jag läste första meningen. Vissa människor har bara inget hjärta.
Hoppas det löser sig och blir så bra som det kan bli efter något sånt här.
Styrkekramar!!! <3

Reply
Emma

Hej Kenza. Jag kommenterar aldrig din blogg, men detta inlägget känner jag bara att jag vill skriva till dig och säga att fy faan vilken skit han är, din pappa. Sno från sitt eget barn?! Människan som snodde från Aleks är inte mycket bättre. Även om vi bloggläsare vet långtifrån om dig och din pappas relation och allt runtomkring så tycker jag att det verkar som du haft din beskärda del av skit. Faktiskt. Önskar dig all lycka i framtiden och att du slipper utsättas för fler svek av folk som står dig nära. Fridens!

Reply
Heidi

För mig är det rätt omöjligt att förstå hur man inte märker om det försvunnit 100 000 från sitt konto?! Och flera gånger i månaden? Har du ingen koll på dina pengar.

Reply
Anna

Jättehemskt men hur kan man inte märka att så stora summor försvinner? Då har man mer pengar än man behöver… just saying!

Reply
Mikkis

Det finns inget man kan skriva för att det ska kännas bättre för er men vill ändå bara skriva att jag hoppas av hela mitt hjärta att allt löser sig! Vissa människor har verkligen inget medlidande för andra och jag blir så sur på sånt. Fy!

Reply
Elin

Neeeej fy så hemskt!!! Fattar inte hur man kan göra något sådant. Hoppas att inte allt för mycket pengar försvann denna gång. Starkt att skriva allt.

Reply
Sara

OHHHHHHHHH GUD VILKEN FLIPP MAN FÅR!!!!!

Kan inte dom på bio kolla på övervakningskamera om de filmat personen som stulit din pojkväns plånbok?

:(

Reply
Ines

Älskling dåå.. Försök vara stark och skit i sådana människor, oavsett vilka de är, för att kunna gå vidare med ditt liv. Låt de inte påverka dig. Hoppas allt löser sig med Alex! Troligtvis har ni redan gjort men spärra kontot och anmäl så fort som möjligt!

Puss på dig världens finaste!

Reply
Bryr mig om dig

Hej älskling.. Förstår dig men den ända sättet är att skita i honom han är inte din pappa din mamma har varit med dig hela ditt liv inte han så vad är det som gör att du får sånna tankar skit i honom och gör allt för att hålla honom borta ifrån dig och din familj jag tycker om dig och vill ditt bästa ta hand om er <3

Reply
sonya

Ta det lugnt Kenza. Jag fick en klump i magen av att läsa det där, men du är en god människa och det löser sig alltid för dom.
Ta det lugnt, skickar en kram från långa vägar och hoppas på att allt löser sig. Håller mina tummar

Reply
Hannen

Kenza, jag vet att det svider och det kommer det allitd att göra, men du är stark som lever vidare ditt liv, du har vänner och din mamma, syster och bror som älskar dig så strunta i din pappa, han kommer en dag att inse att han gjort något han aldrig kan fixa. Be strong girl!

Du är en söt och fin tjej och förtjänar det bästa. :)
God Jul i förskott!

Reply
H

Nej usch för sånna människor, fy fan va ledsen jag blir ny!! Stackars Aleks å dig nej fan usch hoppas allt löser sig :( och ni får en skön sömn!
Pussar kramar!

Du e stark finaste Kenza!

Reply
Zarah-Lou

Det finns inga ord. Det finns tamejfan inga ord!

Det är bara att fortsätta hålla huvudet högt! I slutändan är det du som vinner, och han som (redan) har förlorat.
En lång, varm cyberkram från Gotland!

Reply
Emelie

Fy. Tänk vad man accepterar bara för att det är ens föräldrar. Hade det varit vilken annan människa som helst hade man ju brutit all kontakt med en gång. Skönt att vi är äldre, nu kan man leva sitt liv på sina egna villkor. Du behöver inte anpassa dig efter hans spel längre. Ingen ska behöva stå ut med vad som helst…
& hoppas det löser sig för Aleks. Fruktansvärt mentalt utmattande. Ta hand om er!

Reply
Sara

Åh kenza stackars dig.Hoppas verkligen allt löser sig.
Puss och kram av en trogen läsare!

Reply
Sandra

Stay strong, you are loved by so many other people that cares about you and wishes nothing but the best for you. Hell I care so much about you and we’ve never even spoken to each other! Stay strong.

Reply
Malin Hedman

Fy än då.. liknande sak hände mig men jag fick det uträtt efter ett tag tack och lov. Hoppas det löser sig, lycka till!

Reply
maria

näääh fyfan vad vidrigt!!!
Det är därför man bara ska ha ett par tusen, typ max 3000 på kontot som är kopplat till kortet. Och sedan fylla på det vartefter man handlar…

Det där med ditt konto och din pappa….har inga ord!!! :(

Reply
Alva

Åh världens finaste Kenza!! Hoppas att allt löser sig och att Aleks får tillbaka sina pengar.. sånt här är verkligen helt sjukt,så äckligt tråkigt :( Ingen av er förtjänar något sånt här. Alla styrkekramar <3

Reply
Elvira

Men Gud Kenza, det måste kännas så jobbigt!
Härom veckan blev jag av med min plånbok på en dansträning. Jag vet att det bara var mitt danslag som vistades i lokalen, vilket betyder att det är någon av mina kompisar som tagit den. Man blir så fruktansvärt förbannad och besviken och känner sig så hjälplös. Nu var det här småpotatis jämfört med ditt, men jag såg att det stod “no comments” under posten och kände – vad fan, ska hon behöva vara ensam i det här, när alla läsare stöttar dig så enormt i normala fall!?
Jag kan inte ens närma mig att förstå hur du känner dig, men vill ändå skicka lite stöd! Du är grym och är en stor förebild!

Reply
Gabrijela Dragic

gud.. man vet verkligen inte vad man ska säga när man läser något sådant här och det dessutom är (var) ens pappa som gjort något sådant! men det är väl som man säger; payback is a bitch och en vacker dag kommer han få ångra bittert för det han har gjort mot sin egna dotter!! hoppas han skäms riktigt mycket nu när han sitter och läser det här…

Reply
elin

hoppas verkligen att han läser detta och att han börjar förstå att han sårar dig!!!

Reply
....

Bra att du gått vidare då och som du lovat engagerat dig för utsatte barn som också har det jobbigt…not.

Reply
Christine

NÄ FYFAN. Så vidrigt :( hoppas han får tillbaka sina pengar och att ni båda får upprättelse! <3

Reply
carolina

palla att du tog en sån fruktansvärd händelse om din pojkvän och gjorde det till en historia om dig själv.

Reply
Therese

Usch vad tråkigt! Hoppas kvällen var fin annars! Du är en förebild för mig o många andra tjejer Kenza <3

Reply
Sofie

Jag känner verkligen med dig Kenza! Jag förstår din ilska, din frustration, men också det svek du känner. Att någon som ska stå en så nära ens kan överväga tanken att svika en på ett sådant sätt är otänkbart för många. Verklighet för andra. Det är inget som någon människa förtjänar, speciellt inte en människa som bara vill tro gott om andra. Tyvärr ger världen oss dagligen bevis för att alla människor på denna jord inte har goda avsikter.

Var stolt över den du är och har blivit. Att du är en bättre människa och att du gör gott här i världen! Att vända dåliga och otrygga förutsättningar till något bra som du har gjort är otroligt svårt och något du ska ha en stor eloge för. Att du har fötterna på jorden och att du skänker så många andra glädje är en fantastik egenskap. Du är ett föredöme för många och du ger unga människor en sund förebild att se upp till!

All kärlek till dig! <3

Reply
Hanna J

Åh fyfan. Fyfan för det som hände Aleks, ännu mer fyfan för det som hände dig. Be strong girl, som din tatuering säger. Och hoppas att polisen (eller försäkringsbolaget) kan hjälpa Aleks. Kram

Reply
elli

Åååhh fan va hemskt…. men det är inte du som förlorat utan han… tänk att ha dig som dotter liksom, världens finaste människa både utseende och personlighet. Din mamma har gjort ett bra jobb Kenza ♥♥♥

Reply
elma

You have been through so much, reading this makes me really sad. You deserve so much better, don’t let him get you down.. eventhough he is your biological father, it doesn’t mean that he is supposed to be part of your life. I know it’s hard, but kick him out of your life forever, he won’t change, sometimes people just don’t change.. I wish you all the best Kenza!

Reply
susanne

Jag vet precis hur det känns.. låter som skit men och får höra det här när man är arg och upprörd och ledsen, men i slutändan så löser allt sig och om det inte gör det så är det inte slut än. Massa kramar!

Reply
Sara

Jag kommenterar inte ofta, men fyfaaaan alltså! Människor kan vara så fruktansvärt elaka och sviniga ibland. Hoppas att allting löser sig för er!
Massa styrke kramar till er!

Reply
Neens

Asså <3<3<3<3<3 Fattar du hur jävla underbar och bra du är? Finns det något jag önskar dig är det att du en dag ska komma över de här jävla skitgrejerna som har gjorts mot dig. Du är så jävla stark <3

Reply
Selma

Det där var väl ungefär ett av det värsta jag läst på länge att någon gjort mot sin dotter. Vad har han gjort med alla pengar? Beklagar verkligen. Kanske är det missbruket som påverkat hans omdöme men oavsett så har lögnen pågått under lång lång tid. Fruktansvärt.

Reply
Natalie

Nä, fy fan för vissa människor alltså!!! Vad arg jag blir när jag läser detta. Jävla svin som inte vet skillnaden på ditt och mitt… Kommer aldrig förstå mig på människor som tar från andra och sen kan leva med det! Vidrigt och äckligt. Usch!!

Sen blir jag så ledsen när du skriver om din pappa. Jag finner knappt några ord och du är så stark Kenza! Kan inte ens föreställa mig hur ont det måste ha gjort att få reda på det… Åh, underbara du jag skickar massa styrkekramar till dig <3

Reply
Josefine

Jag beklagar att du fick dra världens nitlott med din pappa. Grät när jag läste detta.. Min familjemedlem har precis varit om liknande från sin pappa..så jag säger som jag sa till henne; Du förtjänar all kärlek i världen från dina nära och kära!!! Det gör du verkligen och glöm det aldrig!

Reply
nnnnnn

Min farsa är likadan, VET verkligen hur du känner! Ilskan och allt. samtidigt att man inte vill lägga en sekund på en människa som har förstört så mycket! Om du vill prata så maila mig. Puss

Reply
Emma

Usch vad tråkigt för både dig och Alex! Att människor kan vara så själviska det är svårt att förstå (detta inte bara riktat mot din pappa men människor i allmänhet). Vi vet ju att du tog dig ur den här sitsen och kom tillbaka stark men hur har det gått för Alex? Hoppas ni fått hjälp av banken och försäkringsbolag.
Allt gått till er båda <3

Reply
Isidora

Kan ikke engang forestille meg hvor vondt det er for deg å oppleve noe sånt… Fortsett å være den fantastiske sterke personen du er, som har fått til noe veldig få mennesker klarer! Alkohol forandrer en person, til og med i edru tilstand. Jeg håper du fortsatt har noen minner fra faren din før han ble alkoholiker, fordi det er det jeg tenker på når jeg minnes min bestefar. Stå på videre Kenza! <3

Reply
Linn

Helt ärligt så kan han dra åt helvete. Jag själv har haft en missbrukande pappa som satte min mamma i skuld. Dom bryr sig inte om andra. Kenza, jag vill, för din egen skull, att du gör allt du kan för att sätta dit honom. För bedrägeri eller vad det nu kan vara. Byt bank, byt konto, byt allt. Fast du kanske redan har gjort det också. Jag vet att det jag skriver verkar så hjärtlöst, men som en läsare av din blogg, vilket jag har följt sen 2008, så gör det så ont i mig att läsa detta. Och sen vet jag att det inte är det enklaste, vare sig det skulle vara rättsligt eller psykiskt. Men tänk på hur lång du har kommit jämfört med hur det var för några år sedan. Du är otroligt framgångsrik, du har ju såklart ett huvud för buissness, för annars så hade du inte haft en så stor blog eller ett eget klädvarumärke. Du är smart, du kan. Du KAN. Och det är en otrolig viktig egenskap. Det finns inte många som kan bygga upp en sån fantastisk karriär som du har gjort. Du är stark, Kenza. Jag känner dig inte personligen, men jag ser så mycket av mig själv i dig och jag vet att du är stark. För om du inte hade varit det så hade du inte stått på dina två ben och vara allt som du är idag. Du har en jättestor blogg, och du har ett superstort inflytande över mode (kan ju voucha för detta då jag har sett flera internationella modebloggar göra samma sak som t.ex skjortan knuten runt midjan) och du väljer att vara en frisk och förnuftig förebild. Du är god, Kenza. Och hur du nu än kommer att handla i den här situationen så kommer du alltid att vara den bättre människan. Jag kan inte säga vad du ska göra, för det är helt upp till dig, men trots det så vill jag att du ska ta upp detta rättsligt. Du kommer fortfarande vara den bättre och större människan. Sköt om dig

Reply
Eleonore

Fy fan vilken hemska människor det finns! Jag förstår inte hur man kan göra så! Kommer ni få tillbaka pengarna av er bank och göra en polisanmälan? Det tycker jag absolut att ni ska göra!

Va stark Kenza! Du är en underbar person och har så många som stöttar dig och finns för dig. Jag förstår att det gör så jävla ont med din pappa och jag vet precis hur du menar. Min pappa har jag ingen kontakt med sen 8 år tillbaka då han har missbrukat droger och alkohol i hela mitt liv samt begått en rad allvarliga brott mot min mamma och resten av min familj. Lukten av alkohol eller synen av pundare får mig att må illa.

Du är stark, jag vet att du klarar det även om det är tungt att bära! Glöm inte att du är omgiven av så många människor som stöttar dig! Hoppas verkligen att allt löser sig vännen. Din pappa och personen som tog koden igår kommer få det de förtjänar genom karma. Det kan jag garantera.

Kramar!

Reply
L

Asså människor är för fan helt jävla dumma i huvudet, vilken jävla värld man lever i.

Reply
Lisa!

Men näe, fyfan! Förstår mig inte på människor! Vem fan har rätt att ta pengar som NÅGON ANNAN jobbat och kämpat för att få? Mår illa när jag tänker på vart samhället är påväg! Och du är så jävla grym så det är lite synd om mig, som inte är lika grym, haha!

Reply
Emma

Men fyy! Ofattbart hur man kan göra så – både mot Aleks och vad din pappa gjort mot dig. Och det klart du intalade dig att det var alkoholen som talar och att han älskar dig, det är så vi gör när det gäller våra föräldrar. Och nånstans älskar han dig säkert bara att han inte klarar av att visa det…

Stor bamsekram till dig!!

Reply
Jenny

Fy faaaan vad förbannad jag blir när jag läser sånt! Att människor inte kan skilja på mitt och ditt. Lider verkligen med Aleks, hoppas att det löser sig :(

Reply
Viktoria

Vet inte vad jag ska säga, detta är hemskt. Förstår hur familjen kanske kan bedra en, inte på detta sättet dock men jag förstår hur det måste kännas som ett för jävligt knivhugg i ryggen. Man förstår sig verkligen inte på sånt här eller hur någon som har den positionen i ens liv ska kunna göra sånt här, oavsett vad.

Det är inte så mycket nån kan göra, i alla fall dina läsare men du har mitt lilla stöd även om det kanske inte hjälper <3

Kram

Reply
dboom

Kenza, I can’t even imagine what you feel after all this now, but I know, and I have to say that you are a very strong girl. I thank you for that

Reply
Ahline

Fyfan för människor säger jag bara. det handlar dessutom inte om små summor och det stör mig. Jag tror jag och flera hundra tusen människor runtom i landet läser din blogg och känner att dom får ont i hjärtat för din skull. Ingen vet dock hur det är att bära dina skor för en dag, men jag vill iallafall visa min tacksamhet över att du bloggar/delar med dig av såna här saker. kan inte säga att det är roligt att läsa, men det är nyttigt. vissa människor är svin och jag är trött på såna som bara vill förstöra. jag hoppas allt ordnar sig, ni båda är fantastiska människor och så fort jag vaknar på morgonen så slår jag upp datorn och läser din blogg. tusen styrkekramar!

Reply
Marika Lambertsson

Åh Kenza, Jag är jätteledsen för vad som hänt dig!
Något liknande har hänt en bekant till mig, fast det hände när hon var utomlands. Hon betalade med sitt kort på en restaurang och sen några dagar senare så var hennes konto tömt (hon hade ungefär 20 000 kronor där), och hon hade ingen chans att komma hem eller kunna handla något. Så hennes föräldrar fick föra över pengar till henne på ett annat konto så att hon kunde boka flyg hem och sånt. Sen dess handlar hon aldrig med kort utomlands, ibland inte ens i Sverige.
Jag hoppas verkligen att allting fixar sig, eller i alla fall blir lite bättre. Tusen kramar!

Reply
Malin

Hej! Måste bara säga att jag har följt din blogg sedan 2007 och har nog aldrig kommenterat..
Men ville bara skicka in en hälsning o säga att du är oerhört stark!
Många kramar!

Reply
Emma

oh jävlar.. mina föräldrar blev också lurade för typ ett år sen. dom skulle betala över pengar till någon (minns inte vem) och pengarna skulle gå via en person som bor låångt härifrån. gissa vad som händer?! personen som min familj käkat middag med och umgåtts med då och då, tar pengarna och åker till Filippinerna. jaha?! och fan ska man göra nu?

vet hur förjävligt det är, svårt att sova och sånt. men det enda man kan göra (om ingenting annat funkar för att få tillbaks pengarna) är att gå vidare. ba kör, ba gå vidare. du klarar detta Kenza! KRAM

Reply
Karin

Förstår hur du känner. “Min pappa” är inte bra för mig heller, han har inte stulit så stora summor pengar men en gång lurade han mig på över 500kr. Det gör så fruktansvärt ont och det värsta är att “min pappa” inte ens är alkoholist. Han är elak mot mig för att jag har annan tro än honom.
Jag hoppas verkligen att det löser sig så att Aleks får tillbaka sina pengar!

Reply
Sandra

Du är ju sällan privat i bloggen och det förstår man ju varför. Just därför är det så fint när du visar dig så sårbar.

Reply
Hanna

Du är stark!

Fick du tillbaka pengarna? Antar att det blev en utredning om du anmälde det?

Reply
Daniella

Hemskt utav en pappa att göra så! Se det från den här sidan Du slipper ha en sådan människa i ditt liv nu när han har visat sitt rätta jag hur ont det än gör så är det hans förlust att inte få vara delaktig i sin vackra dotters liv!

Reply
Hannah

Fy FAAN för människor! Blir så ledsen och tappar hoppet på mänskligheten gång på gång. Varför gör vi såhär mot varandra? Så vidrigt. Så otroligt tråkigt att er kväll skulle sluta så.
Bra att du verkar ha så mkt varma fina människor i din närhet också. De är dem du får tänka på när alla andra suger!
Kramar till er

Reply
L

ehm…ja, vad hände med Alex sen då? Vill gärna höra resten av historien men den kom aldrig…

Reply
Boel

Ursh jag blir så arg och ledsen för din skulle Kenza!
Jag hoppas verkligen att allt löser sig både för dig och Aleks <3

Reply
Madeleine

Fyfan vad hemskt!
Styrkekramar till dig och Aleks! Hoppas det ordnar sig! <3

Reply
t

ÅH ALEKS! Styrkekramar över webben! Gud det måste vara sjukt vidrigt, men bara anmäl och så till försäkringsbolaget och försök att lägga det bakom er. Tänk på något annat? Lägg inte mer energi på skiten.

Kenza, du fantastiska kvinna, jag blir varm i hjärtat när du har modet att lyfta alkoholism och andra tunga ämnen. Kanske kan det ta bort lite av tabut som finns kring detta. Fler unga kanske vågar tala, vågar prata. Vad jag försöker säga är att mitt i det onda finns det ändå gott. Ta hand om dig, kära du

Reply
Nathalie

<3 <3 <3 Du är fantastik! En fördel när man är vuxen är att man väljer din familj själv, och väljer vilka man klarar sig utan <3

Reply
Zassa

Vet inte riktigt vad jag ska säga i en sådan här situation. Men jag skickar styrkekramar till dig och jag vet att du kommer komma ur det här starkare. Som någon tidigare skrev, att du behöver inte “hålla dig stark”, utan tillåt dig själv att vara ledsen. Det är viktigt.

Massa kärlek! STOR kram!

Reply
Linnea

Usch så hemskt! Kramar till er!
Vill också säga att detta som hände aleks har hänt ett flertal gånger i sthl sista tiden. En kille kollar din kod när du betalar sen snor han plånboken. Detta har varit på efterlyst! Så jag hoppas ni anmält detta så han kan åka fast för han har gjort detta mot ett flertal andra.

Reply
Sofia

Tack Kenza för att du är så öppen med detta. En nära vän till mig har råkat ut för liknande av sin familj och jag uppskattar så mycket att du berättar om detta, för jag tror det hjälper andra därute som är i samma sits.

Tack för att du är ärlig, för att du är du och för att du vågar visa sanningen istället för en falsk yta där allt är perfekt <3

Stor kram och hoppas det löser sig för Aleks!!

Reply
Izza

Fyfan vad hemskt!!! Tycker så synd om dig o vi lider med dig!!! Det är så synd! Varför ska folk göra så egentligen? Stackars dig!!! Tycker så synd om dig!!!!!!!

Reply
Hannah

Har läst din blogg i ca 4-5 år men tror aldrig jag kommenterat, men på nåt underligt vis känns det som om jag känner dig och det gör mig väldigt illa berörd att läsa sånthär. Min pappa är också alkoholist och jag har tänkt precis som du, “det är bara alkoholen som pratar”. Fastän han lurat mig, ljugit för mig och lovat mig guld och gröna skogar som inte finns. Han kanske inte stulit pengar från mig men han har stulit en hel del annat av mig som t.e.x tillit och självkänsla. Jag hoppas allting löser sig kenza, många kramar till både dig och aleks!

Reply
knattefnatte

Du gör dig så himla mänsklig, och du visar att även en person som du kan ha problem i din relation med din pappa. Det känns så himla fint. Du är så himla bra förebild. LOVE YOU.

Reply
Malle

Sometime you just don’t understand hwo people that are supposed to love you unconditionaly can treat you like that – believe me, I know all about it. The worst part is, that you never ever expect anyone to do something like that to you, because it’s sooooo far from what you would ever do yourself and therefore you never believe that anyone would do that to you.
Stay strong – it’s the best weapon!

Reply
PINKPIERCINGS.se ♥

Fy fan för vissa föräldrar alltså, vara så jävla giriga och avundsjuka på folk som har pengar som dom har tjänat ihop helt själva. Jag är jävligt glad att jag litar på min mamma när det gäller att låna och låna ut pengar från och ut till henne, hon är bäst, men det finns vissa föräldrar som inte är det. Men Kenza, kan inte du eller din bank stoppa honom?

Reply
A

Hoppas det löser sig. Förhoppningsvis kan man få fast den som gjort något så dumt, så får han/hon stå för vad hen har gjort. Riktigt läskigt hur människor kan bete sig…

Styrkekram!

Reply
miranda

Har läst din blogg jätte länge, men aldrig kommerant. Men jag vill bara säga: var stark kenza, och det vet jag att du är också! Tusen kramar till dig och Aleks<333333

Reply
Samina

Kenza du e en skit stark tjej! Vet hur det känns, man hoppas alltid…. Det är bättre att hålla avstånd och umgås med människor som vill ditt bästa <3 du e super och en stor förebild! Du och aleks är sånna förebilder! Hoppas allt löser sig! Ni har varandra och ni är fan bäst!!! Stressa inte ihjäl dig med jobbet och försök att inte bli sjuk (hela tiden) haha lycka till med träningen och fokusera på allt bra du har i livet!! Någon dag… Jag lovar, din pappa kommer vakna upp och tänka på varför han har behandlat dig såhär!!!

Massa pussar <3

Reply
M

Därför jag bara har x antal tusen på kontot åt gången sedan för över.. hellre föra över pengar 3-4 ggr i veckan och kanske bara ha 1-3000 åt gången än att nån vidrig människa utan moral ska roffa åt sig….. Hoppas det löser sig för er.

Reply
Emma

Vad fan är det för folk som dömmer dig för att du skriver om denna upplevelsen? Det är DIN blogg och du är fan stark som skriver om hur din pappa utnyttjat dig. Jättetrist om Aleks, har varit med om typ samma sak och vet hur tom man känner sig. Ja du har skrivit om detta innan men det är väl bara bra att du påminner alla om att det finns folk som är glada och starka på utsidan men inombords så mår man dåligt och känner sig ensam. Om folk inte vill läsa om din barndom så behöver dem väl fan inte läsa din blogg då.

Och det här med att märka om pengar försvinner eller inte… Jag har ganska mycket pengar och jag håller tyvärr inte lika mycket koll på det som jsg borde. Plus, detta var ditt sparkonto: ett konto som är ditt egna som du lägger undan pengar till dig själv. Inte fan ska du behövs gå in där och kolla att finns kvar stup i kvarten.

Seriöst, om ni inte har något bra att säga så är det bara att hålla käften. Pinsamt att folk använder yttrandefrihet till att kränka andra. Särskilt Kenza som redan sitter och är ledsen. Skäms på er.

Var stark Kenza. Du har alla oss bak dig, lovar.

Reply
Stina

FAN VA LACK JAG BLIR!!!! Vart fan sitter felet hos människor?? Kenza det svider i hjärtat när du berättar sånt här, vi som är dina läsare tycker så himla mkt om dig!! Att får höra att andra människor beter sig så gör mig kräk färdig..
Du är så jäkla stark!!!!!!!! Varje gång man går in på din blogg blir man glad och inspirerad för du är en GRYM tjej!!!! Grym grym grym!! Hoppas på karma, att de idioterna får tillbaka en vacker dag..
Vi stöttar dig Kenza!!! Alltid ❤❤ usch va arg jag blir…blää!

Reply
tess

Fyfan för vissa människor. Jag kan tala ur egen erfarenhet… Har också blivit bedragen av nära människor. förstår hur jävla svårt det måste vara. men tänk optimistiskt – Du är framgångsrik, känd, jävligt snygg och har en helt underbar sött relation med en lika snygg kille.

What doesent kill you makes you stronger.

Reply
Jessica

Oh, that’s so horrible! I hope you feel better soon. You’re stronger than you think. I don’t know what to write. I wish I could help you somehow.
Big hugs and lots of love from Spain.
<3

Reply
Emma

FYFAN för mänskligheten, jag fattar inte hur man kan göra något sådant. Hoppas det löser sig, kramar

Reply
Bella Sundqvist

Världens bästa Kenza. Du är så stark. Alla borde vara som du, helt seriöst. Det är så tragiskt och hemskt att något sådant kan hända, men det bästa är att tänka positivt och stay strong oavsett vad. Inget & ingen ska få göra någon som du illa! ♥

Reply
mb

Ni som skriver om att hon fick det att handla om henne själv: ja? Såklart. För ni förstår väl att det inte handlar om pengarna egentligen utan om att hennes far behandlat henne otroligt illa. Jag tror inte att pengarna Aleks blev av med gör en jättestor skillnad (klart fet är tråligt) men det som hände här var att Kenza blev påmind om sin situation och det är väl inte så konstigt? Det är sveket, inte pengarna, det handlar om. Hon skriver om detta otroligt sällan och hon har uppenbarligen inte “kommit över” det än (om någonsin) så att ni shamear när det väl händer och hon behöver ventilera är otroligt hjärtlöst. Vi har ingen aning om hur hon kände inför det som hände Aleks. Hennes första tanke kanske var “shit. Har han lyckats ta sig in i hans konto också?”. Oavsett så satte det igång känslor som hon har all rätt att känna. Det här är bara en blogg och nu blev inlägget väldigt personligt, men jag tror knappas att hon går runt hemma och säger “Aleks nu är det faktiskt synd om mig”, men hans pengaförlust kan inte jämföras med hennes förlust. För som hon säger, det blev inte bara tomt på hennes konto utan hela vilden av hennes pappa raserades. Hon kunde inte längre trösta sig själv med att det bara var alkoholen som satte hinder för en bra relation mellan dem. Ha lite medmänsklighet, Kenza är den sista som borde skuldbeläggas här.

Reply
Hawraa

ÅHHH KEENZZAA!!! VAD JAG TYCKER SYND!!! ÖNSKAR ATT JAG KUNDE HJÄPA TILL!!
KRAAAAM <3

Reply
karin

fy fan för människor asså!! hoppas att det inte var allt för mycket pengar på kontot ;/ är alltid extra försiktig när det gäller sånt, för man vet inte vem som kan göra något sådant elakt… fy för den personen!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*