• header

När vi kom hem från bion så upptäcker Aleks att hans plånbok är borta. Det visar sig att någon tittat över axeln när han skrivit in sin kod för hela kontot är länsat. Fyfan för människor. Fick så ont i magen för det kastade mig tillbaka till den där natten på hotellrummet i Australien då jag upptäckte att det försvunnit 50 000 kronor från mitt sparkonto, 2 dagar innan julafton (God jul liksom!). Jag ringer min bank i ren panik och för att få hjälp, kvinnan i luren låter väldigt orolig för hon ser att det överförts pengar till detta konto regelbundet hela året (sedan visade det sig att det även var 2 år innan det också. summor på 70 000, 50 000, 40 000, 100 000. ibland en gång i månaden, ibland 3.) Va? Jag förstår inte? Hur kan jag inte ha märkt det? Vad är det som händer? Vem? Hur?

“Ja, det är har varit via en dosa kopplat till Hembanken som du hämtade ut 2009.” Hembanken? Vad fan är det? Jag har bara använt Business Online? Jag har inte sett den där jävla Hembanken-dosan?! Hon rabblar upp kontonumret och då brister det för mig. Jag bara skriker och tårarna forsar ner för mitt ansikte. Allt bara rasade samman. Det var som att någon satt på axeln och ba “Ha! Trodde du verkligen att han brydde sig om dig?” För som jag hade intalat mig under alla dessa år. Det är bara alkoholen som talar. Det är bara alkoholen som talar. Det är bara alkoholen som talar. Det är inte han. Min pappa älskar mig och vill mitt bästa. Han skulle aldrig göra mig illa “med flit”.

Dra åt helvete.

261 Comments

Jacqi

Förlåt om jag verkar trög men var det din pappa som hade fört över pengar från ditt konto? :/ ooh vad hemskt det där med din pojkvän, hoppas han får tillbaka pengarna! Usch..

Reply
Vendela

Kan inte ens föreställa mig detta! Massa styrkekramar till dig! Du klarar detta <3

Reply
Elin Pettersson

Dom har tagit upp detta på Efterlyst! Dom jagar en man som tittar över folks axel och sedan tar deras kort! Kolla med dom!! Hoppas det löser sig!

Reply
Eva

Fruktansvär pappa, men undrar hur du kan bli av med så mycket pengar utan att märka det ????

Reply
Therese

Du är så otroligt inspirerande, Kenza. Jag hoppas verkligen att allting ordnar sig, för du förtjänar det allra bästa. Jag är så imponerad av hur stark du är och har varit genom allt detta, och jag avundas den styrkan. Den hittar man inte hos många, men du är en av dem som har den otroliga egenskapen. Du verkar så himla fin! Jag förstår verkligen inte hur någon kan behandla dig på det här sättet, speciellt inte en familjemedlem.
Du är en sådan person som jag önskar att jag kände personligen. Det finns ett fåtal här i världen, och du är en av dem. Jag vill bara att du ska veta att du är fantastisk och en underbar förebild, på alla möjliga sätt. Styrkekramar till både dig och Aleks! <3

Reply
Alexandra

Du är så fin och stark Kenza! Min största förebild, älskar din blogg. Din stil, ja allt. Du är så perfekt!! Och du och Aleks är så fina tillsammans. Fortsätt vara stark, fortsätt göra allt du gör för du gör det jävligt bra! Kram

Reply
Vendela

Min pappas konto blev länsat en gång.. Men han blev ersatt med alla pengarna som försvann. Hoppas de ersatte dig också, och din pojkvän nu. Blev så ledsen när jag läste detta. Men kom ihåg att du är en härlig tjej vars blogg alltid piggar upp mig! Fortsätt med det du gör, det är fantastiskt!

Reply
Amanda

Ta kontakt med EFTERLYST så ni kan få fast IDIOTEN som rånade din pojkvän, och så det inte händer någon annan!!

Reply
Alexandra

Fitta vad jobbigt det måste vara.
Jag hoppas att allt löser sig för din pojkvän!

Reply
Mani

Men snälla Kenza, din pappa tog pengarna.. Det är faktisk coolt att du inte söker upp honom och ger honom en näve i ansiktet men är det inte personligt det du berättar? Jag kanske inte borde säga det men borde inte din familj hålla dig för er själva eller vill du bara dela med dig för att du känner för det? Jag skulle jätte gärna vilja veta :)

Reply
Elli

Du är inte din pappa och kommer aldrig att bli.
Och fy fn för stölder, hoppas ni får en massa ersättning och att de behövde pengarna för att överleva (troligen inte men iaf).

Reply
Sigrid

Nej vad hemskt! Känner bara för att ge dig en stor kram när jag läser detta, och en till Aleks också. Fy vad dåligt gjort, ibland förstår man sig inte på människor. Kom ihåg bara hur stark du är, Kenza. Du inspirerar inte bara mig utan så många andra! Kärlek

Reply
A .

Usch vilka fula människor det finns, man förvånas aldrig. Något som däremot kan kasta en till botten är när det handlar om ens föräldrar som stjäl från en. Jag har varit med om samma sak gällande min mamma. Det hela slutade med polisanmälan som inte gick igenom och idag har jag ytterst lite kontakt med henne. Däremot har jag världens bästa pappa som ställer upp när som helst och som jag skulle kunna gå igenom eld för.

Reply
lollo ♥

fyf*n kenza, det är allt jag har att säga. jag kan inte ens förstå hur det måste kännas när ens egen pappa gör så mot en- vill bara att du ska veta hur gryyym och inspirerande tjej du är!! fortsätta kämpa för du är så himla himla bra, se bara på alla fina kommentarer som peppar dig, jag lovar att det finns så många människor som står bakom dig. har läst din blogg sedan jag gick i sjuan (fyra år sedan) och du är min största inspiration. puss och kram!! ♥♥

Reply
DeaB

Fick tårar i ögon… Finns verkligen inget värre än att bli utnjttat av sina föräldrar. Vart blir kärleken av. <3

Du så himla stärk och fin! Glöm inte det! <3

Reply
Jenny

Usch vad hemskt:-(. Jag fick ett samtal från min bank för några år sen..de undrade om jag nyligen försökt föra över alla mina pengar till ett utländskt konto. Svaret var ju självklart nej…det var någon annan som hackat sig in via internetbanken och försökt föra över..som tur är hade de inte lyckats. Jag passade på att fråga vad som hade hänt om de hade lyckats..då svarade dom att dom hade tagit tillbaka transaktionen och jag hade fått tillbaka mina pengar. Dock så hade det tagit ett tag. Hoppas det löser sig för er!

Reply
Elina

Blir helt svag när man läser detta, första gången jag kommenterar ditt inlägg, men vet precis hur du känner, hoppet om en person (sin far, sitt eget kött och blod) försvinner aldrig. Tyvärr. Men fortsätt vara stark..

Reply
Sofia

hej! är från finland och är inte helt säker på ifall ni har likadant system i sverige, men här fungerar det så att man kan få tillbaks sina perngar om någon stjält ditt kort utan att du själv på något sätt varit oacksam osv. så aleks pengar borde nog fixa sig!:)

men usch vad hemskt med din far, kämpa på! du är en fin människa och fleraflera tjejers förbild, kom ihåg det:)

Reply
Nea

Åh, vilka jäkla motgångar ni har! Fyfan vad trist och fyfan för människor som inte kan respektera andra och har nerver att göra sån skit. Det finns inte ord liksom.

Var starka och hoppas allting löser sig <3 Massa kramar <3

Reply
Julia

Fy vad hemskt! att det ska finnas sådana människor :( Hoppas att allt löser sig <3

Reply
Sandra Aigner

Fy det finns folk till allt, man slutar aldrig förvånas!
Blir även ledsen av att läsa kommentarerna. Nästan alla kommentarerna är snälla och stöttande men så finns det dem där elaka kommentarerna som man inte kan undervika. Det är synd att du ska behöva få såna när det redan är ledsamt som det är!
Ta hand om er! <3

Reply
nea

Alltså ni som skriver ”att de handlar inte om dig utan din kille”. Sorry men det är hennes blogg? Nu skrev hon de hon skrev. Acceptera bara. Herregud, hon skrev bara att de fick henne att tänka på just den situationen, och om något gör henne ledsen så får hon väl för fan skriva de eller?!
Styrkekramar till er båda.

Reply
Julia

Fyfan för människor asså. Jag vet exakt hur det känns, har själv råkat illa ut på semestern då mitt bankkort och plånbok blev bestulna. Stay strong Kenza

Reply
Natalie

Märker du inte själv hur egoistisk du låter nu? Det är ALEKS konto som är länsat och du drar världens snyfthistoria om hur din pappa tog pengar av dig. Bara det är underligt, hur kan man missa att någon drar pengar av en hela tiden. Nä fan vad du är egoistisk.

Reply
Gloriya

Människor har ingen moral eller medkänsla mot deras medmänniskor. Hur tänker man egentligen när man gör sådant? svaret är att man överhuvudtaget inte tänker. Det visar brist på en helt jävla massa saker hos en människa om man gör något sådant.
Att göra något så hjärtlöst och fruktansvärt mot sin egna dotter, sitt kött och blod är helt skamlöst. Man förtjänar inte ens att ha “rollen” som en far om man beter sig så sjukt.
Sådana folk bör straffas. De bör inte ens exsistera.
Detta är vad våran värld har kommit till. Jag skäms att vara en människa på denna jord ibland. Helt jävla kaotiskt.

Du är dock stark käraste Kenza. Du är Kenza Zouiten, du klarar av allt.

Reply
Elisabeth

Läst din blogg i flera år och troligtvis första gången jag kommenterar. Vill bara säga fyfan, sådär ska ingen behöva behandlas. Tusen kramar till dig Kenza, du är en bra tjej och hoppas verkligen att allt löser sig!

Reply
jessica

Jag blir galen på sånna människor som inte kan skilja på sitt och mitt.. Du är bäst och grymmast Kramar till dig Kenza <3

Reply
Anonym

Hej Kenza. Först vill jag bara börja med att säga att jag tycker du är väldigt stark! Superwomen ju!
Jag är en tjej på 16 år som växt upp med min pappa som är alkoholist. Jag har det tungt men försöker att kämpa på så gott det går. Skulle du kunna göra ett inlägg om detta, ja det här om hur du ser på alkoholism och så? Det skulle hjälpa mig väldigt mycket och jag tror säkerligen att det är fler än jag som skulle uppskatta de! Kramar! :)

Reply
Rebecka

Det är alltid svårast när det är föräldrar som sviker, tror jag. Hoppas det löser sig med pengarna, men mest hoppas jag att du kämpar vidare och fortsätter vara en förebild för andra som är i samma situation!

Håll huvudet högt och fortsätt vara grym! <3

Reply
Linnea

Har gått igenom liknande med mina föräldrar, mycket svek, tårar och hopp på förbättring. Jag har kommit till den punkten att jag inte orkar längre, jag håller alla mina personliga saker för mig själv och försöker att inte ta så hårt på jobbiga situationer. Låt honom själv komma till den punken att han inser vad han förlorat, och om han då vill ha en andra chans så får han bevisa det. Kom ihåg att du är bäst och att det faktiskt är alkoholen som tar över. Han älskar dig, även om det inte märks <3

Reply
lina

http://www.youtube.com/watch?v=nVumSlKPeJc

tycker du ska lyssna, det är från def jam och det är en kille som pratar om sin far!

jag vet inte om det någonsin läker och det är så frustrerqnde att efter så många år känna sig fläckad i själen när man blivit förådd av någon man älskar och värderar så högt. styrkekramar!!

Reply
Sara

Alltså fyfan, gick det att få tillbaka alla pengar som han hade fört över? Tänker eftersom att det inte var du som hade plockat ut dom :(

Reply
Hanna

Vilken jobbig, frustrerande, upprörande situation. Men du fixar det här Kenza, du kommer ta dig igenom allt, vad som än händer, för så stark är du.

Reply
Johanna

Kom hit så ska du få en kram. Du är stark att du skriver det här. Starkt att du vågar! Kram Kram hoppas allt blir bättre

Reply
Emma

Usch, vad tråkigt. Du är otroligt stark som klarar av allt med bloggen och karriären trots detta som tynger dig, kan inte vara annat än imponerad. Du är så fruktansvärt stark och framgångsrik. Stå på dig, och säg ifrån! Du är bäst! Kram

Reply
Nina

Men herregud. Folk är rent utsagt helt dumma i huvudet. Hoppas verkligen att det löser sig, Kenza!

Åh. :(

Massor av kramisar, fina du!

Reply
Filippa

Fyfan alltså.. hur kan det vara så att den personen man borde kunna lite på mest i hela världen och bli älskad av behandlar en så? Jag vet inte. Men det känns förjävligt. Tack för att du delar med dig

Reply
T

Det är så svårt att föreställa sig hur enormt ont det måste göra att bli sviken av sin egen pappa. Jag beundrar dig så för att du håller huvudet högt, tänker klart och vågar släppa in din mamma igen. Du är en fin person! Jag själv förlorade båda mina föräldrar i tonåren, alldeles för tidigt. Den smärtan och sorgen har varit bitvis outhärdlig. Idag är jag i 25-årsåldern och känner bara en enorm tacksamhet för att de var världens bästa föräldrar. De hann ge mig allt jag behöver för att klara mig i livet, bara på kortare tid. De är mina största förebilder och mina erfarenheter har gett mig en styrka jag inte trodde fanns. Därför skär det i hjärtat när jag läser om vad du har gått igenom, vilket enormt svek. Tur att du har andra människor omkring dig som vill dig väl och unnar dig allt du har åstadkommit hittills! Ta hand om dig och fortsätt lysa med all din kraft. Du inspirerar många!

Reply
Lovisa

Jag vet hur det är. Föräldern blir helt personlighetsförändrad och man känner inte igen människan ens en gång. Det här med alkohol förstör fan allt

Reply
Lovisa

<3 Jag vet hur det är. Föräldern blir helt personlighetsförändrad och man känner knappt igen människan ens en gång. Det här med alkohol förstör fan allt

Reply
johanna

Sitter och gråter. Jag vill bara krama om dig, ingen förtjänar att bli behandlad så. Du är så jävla bra, du är en underbar förebild. Tack för allt du gör.

Reply
Fiona

så stark! riktig förebild, hur mycket respekt som helst till dig!
STOR KRAM <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*