• header

SOME GIVENCHY LOVIN’

givenchy-1

God jul Kenza, önskar Kenza. Det förtjänar du efter detta året. Vilken av dessa tröjor det blev får ni se så fort jag har fått hem den!

// Merry Christmas Kenza, from Kenza. You deserve it after this year. I will show you which one of these sweaters I got as soon as I receive it!

72 Comments

karolin

Var kan man beställa dem?

Kenzas svar: Givenchy säljs på lite olika shoppar (t.ex. net-a-porter) men jag köpte denna från amerikanska forwardforward.com för min storlek var slut på alla europeiska shoppar. Så åker på en fet jävla tull också tyvärr… xP

Reply
Penny

Jovisst det förtjänar du ju. Men förstår faktiskt inte grejen med att lägga så mycket på en tröja. Såååå snygga är de ju inte. Finns ju liknande för 500 istället.

Reply
Kinga

Hi Kenza :* can you help me, please, please ;)) I saw on your old pictures, with your upper eyelid was drooping and now not. how did you do it?

Reply
liz

Du säger att du inte vill ha något med din pappa att göra och att han förstörde mycket för dig, så varför har du kvar HANS efternamn. Påminns du inte av honom varje gång du kollar på din blogg. Jag vill inte att du skall känna dig förolämpad på något sätt. Men eftersom du är en förebild för många, inklusive mig. Så skulle jag vilja veta varför du har kvar något negativt i ditt liv, när du säger att man skall fokusera på det positiva. Ha en underbar dag ooo älskar din blogg :)

Reply
Linnea

Om du vill, kolla in på min blogg. Skriver öppet om min ätstörning, mina diagnoser, mitt kaosliv. Men det är ingen dans på rosor. Jag väger 35 kilo och är nog ganska mer död än levande. Så, ganska tung läsning kanske. Men ändå, värt att tänka på. Skulle mer än gärna bytta liv med dig! Kram

Reply
anonym

Tycker du att det är fint att vara cirka 182 cm? Är det och tycker det är jätte jobbigt att vara så lång :(

Reply
Emma

Åh!!!! De är sjukt fina. Jag har suktat efter den med bambi sedan den första gången jag såg den, love at first sight!

Reply
Lena

Jättefina!!!

Men alltså 9000 för en tröja, jag kan verkligen inte förstå hur man kan tycka det är värt det. En sak med en klassisk väska som man kan ha år efter år och matcha till nästan alla outfits. Men en tröja med tryck?

Jaja, alla har vi våra prioriteringar ;)

Reply
Olivia

Kan inte du göra ett litet resumé om hur ditt år har varit? Typ månad för månad eller kanske skriva om några höjdpunkter? Kram på dig snygga du! :)

Reply
Lisa

Åhhhhh, att äga ett Givenchy-plagg är min största kläd-relaterade-dröm. Hah. Fan. AVUNDSJUK

Reply
Johanna

Hej, nu har jag äntligen startat en blogg om alkoholism och min uppväxt. Vad jag har varit med om och hur det har upplevts.

Kika gärna in och lägg en kommentar då blir jag glad =)

Mvh Johanna

Reply
michelle

Hej Kenza! Oavsett hur mycket pengar du än har så undrar jag hur du kan tycka att en tröja är värd 17 000 kronor… Snygga var dem ju iaf! :) Kram

Reply
T

Vilken bra uppdatering. Verkligen. Förstår inte hur vände din personliga men även mode aktiga blogg till en blogg där all fokus läggs på ivyrevel och kalla outfit bilder. Jag menar inte att du ska lägga ut information om ditt liv och när du går på toa, utan mer känslor man får handskas med i vardagen, skönhetstips osv. Men sure- det är din inkomstkälla men glöm inte bort vart du vore utan oss läsare som började läsa i första hand. Att kika in hit blir bara tråkigare för varje vecka tyvärr. Jag försöker inte låta dryg eller något, utan bara yttra min ynka åsikt som förhoppningsvis får dig att förstå att jag, mina vänner och förmodligen massa fler tycker att det är jätte Sorligt. Du har potiential att göra vad du vill, men om det är detta du vill driva så fortsätt så. Men en gnutta lite mer “du” vore inte helt fel.

// en ledsen och då trogen läsare från jönköping.

Reply
Fellu

Hej !

Jag heter Fellu, jag är 13 år och gravid. I min blogg kommer jag skriva om hur det känns att vara ung och gravid och allt om skola/familj/pojkvännen.

Reply
Ruta

Sjukt snygga allesammans! Själv skulle jag vilja ha 2:an och 3:an, men tror att du valde nummer 3, inte sant?

Reply
Anonym

Vet du någon bra sida för kläder som man kan ha på nyår för en 15årig tjej?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*