• header

MY BABIES

air max-2

air max-1

Nike Air Max

Min lilla Air Max-kollektion! 3 par 90’s (tycker den modellen är mycket snyggare) och ett par 1’s. Fleeeer ska det bli haha! Jag har köpt alla i butiker utomlands, paret på andra bilden kommer härifrån. Vilka tycker ni är snyggast?! :)

// My little Air Max collection! 3 pair of 90’s (my fav model) and one par of 1’s. And mooooore shall it be haha! I bought all of them in stores in other countries, you can find the ones in the second picture here. Which pair do you like the most?!

97 Comments

Maria

Would you make the same post with the jeans? And of course demonstrate them on yourself :) It would be great!

Reply
paulina

förstår VEEEEEEEEEERKLIGEN varför det är babies. NIKE är ju helt klart bäst och snyggast! vill också ha dessa!!

//paulinasuonvieri.blogg.se

Reply
Sanna

Åhh har tänkt om jag ska köpa ett par men undrar vilken färg haha! :D Dem är sååå fina! Alla är såå fina, har ingen favorit alla är så 2die4 ♥

Reply
V

Hej! Varför designar du inga egna på nikes hemsida? Då får du dem precis som du vill och kan även göra dem mer personliga med att sätta något ord på dem.

Det har jag gjort med mina airs iaf :D

Reply
Josefine

Om man rangordnar dem i “snygghetsskala” så tycker jag:
1. det fjärde paret (paret längst ner till höger på bilden)
2. 2
3. 1
4. 3
Vilka tycker DU? :D

Btw, skulle vara jätteroligt med några tävlingar på bloggen! Kram! :)<3

Reply
t

barnarbete. nike är ökända för sitt barnarbete. fresh att gynna dem och blogga om märket :(((

Reply
vera

SÅ snygga!

Vill du ha tips på julgodis så kika in på min blogg, den kommer nu att fyllas av smarriga tips!

Reply
Anna

I adore the 1st one! Tried to find them in outlets in Moscow, but they don’t have this pair:( have you seen the silver and gold ones? Like it?

Reply
Julia

Åh så läckra allihopa! Har själv suktat efter ett par, men väntar med att köpa tills jag är utomlands någon gång. Går att hitta så mycket roligare färger till bättre pris utomlands. Sett många som köper från typ brandisfashion eller vad det heter. Förstår inte att folk inte fattar att det är fejk och olagligt :p

Reply
Celine

Jag är lite kär i dom längst ned till vänster. Tycker dom är så himla fina! Vet du om dom går att få tag på i Stockholm eller någonstans på internet?
Kram på dig :)

Reply
Cecilia -+Träning,+foto+&+vardag

De högst upp till vänster eller de längst ner till vänster. :) Ett tips på julklapp till sig själv eller till någon kompis är ju förresten ett par egendesignade nikeskor från nikeid! Tänk typ att göra ett par likadana till sig själv och sin kompis typ, så mycket tuffare än ett best-friend armband!

Reply
Magdalena

I don’t have any Nike Air Max :( In my country it cost 100 € (865 SEK) and it is too much for me.. But I would like to have a pastel pink/purple and white number 1 of the first picture!
Kisses from Poland :*

Reply
Moa

Haha syns att du gillar rosa.. ;) alla är iallafall skit snygga men måste säga att de med svart är snyggast! ;D

Reply
Laura

Hej! Jag är en 14 årig tjej från Stockholm som bloggar om mode, skönhet och mina upp och ned gångar i livet. Kika gärna in. Kram.

Reply
fanny

Hej! Varför är inte du med i elite models längre? Har dy bytt till någon annan agentur och isf vilken?

Reply
Linnea

Dom vita med rosa och gröna detaljer tycker jag är snyggast! Men alla fyra är jättefina :) Kram

Reply
D

Inte alls avis ;)

Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

Reply
Sofia

Paret längst ned till vänster, var kan man hitta dem? Har letat som en galning i butiker och på nätet i månader.. Vet du någon säker och eventuellt billig sida man kan köpa Nike air Max 90’s på? :) skulle va jättesnällt om du skrev ett inlägg eller svarade i en kommentar i min blogg. Kollar nämligen inte tillbaka här då du får så mycket kommentarer! :) älskar din blogg förresten!! :D

Reply
Ania

I really need your help !!
Where I can find air max number 3 (pink-white). I really need it in size 41. can you help me? im waiting for your answer

Reply
cecilia

är det där mer springskor eller mer gymmskor skulle bli tacksam för svar eftersom jag funderar på att köpa dom för jag är ute efter springskor!! kram

Reply
Sina

Hej Kenza!
Jag vet att det här är ‘lite’ omöjligt, men det skadar inte att försöka, right?
Det är nämligen så att jag och några kompisar åker upp till gamla stan (Stockholm) imorgon och vi vill så HIMLA GÄRNA få träffa dig! Det är en av våra drömmar, så att få träffa dig skulle vara så sjukt kul! Vi älskar din blogg och har läst den i evigheter, min storasyster har t.o.m läst den sen början! Tack vare henne upptäckte jag din blogg, och det är en av det bästa sakerna som hänt mig i mitt liv! Och då är jag seriös! Du anar inte hur mycket inspo man får av att bara läsa dina inlägg! Om inte det vore för din blogg skulle jag sett ut som ett monster, haha (; Du är verkligen en förebild! För även om man har det dåligt så kan man. Man kan ta sig förbi det och fram till sina drömmar! Du är en stor förebild för mig, och säkert många fler!

Vi kommer iaf att befinna oss i gamla stan ca. 11-13. Nu säger jag det från hela mitt hjärta, det skulle vara en av det bästa händelserna i mitt liv om jag får träffa dig, eller bara få se dig! Jag vet att jag är ute sent, men vi fick reda på det sent. Och jag vet att det är omöjligt, but hey, jag försöker! :D

Reply
Emilia

jag har ett par rosa, lila, vit och gråa jätetfina älskar dem!:) de svarta var snyggast tkr jag

Reply
Elin

Såå grymt snygga allihopa! Men favoriterna är nog de med svart och grått tillsammans med det rosa :)

Reply
Amanda

Hej! Jag har en fråga som jag hoppas att jag kan få svar på, kanske på en kommande frågestund eller om du bara vill ge en kort text om hur du ser på saken.

Hur ser du på överkonsumsion? Alltså att många handlar alldeles för mycket saker som man egentligen inte behöver. Är det etiskt försvarbart att ha fyra likadana skor för att de är snygga? Räcker det liksom inte med ett par? Menar inte detta som något attackinlägg utan undrar mest eftersom att allt tyder på (bevisat) att vi lever över naturens tillgångar.

Jag förstår att du har ett stort intresse för kläder och arbetar inom en sådan branch, men jag vet inte om det är försvarbart. Du tillhör en priviligerad grupp (tänker ekonomiskt) och har liksom alla möjligheter att göra något annat.

Tacksam för svar! /Amanda :)

Reply
Ruda

U have ur own small collection . : )Great . ! What do u think about nike air force one . ?

ruuudda.blogspot.com/

Reply
Angelica

Så snygga skoooooor!!! Är de mer walkingskor man har till vardags eller är de även sköna att träna/löpa i? :)

Reply
Linnea

Jag är nog ensam med att tycka att de är fett fula? ;p känns som att det är “för tidigt” för 90-tals flugor att återvända

Reply
Zoe Backhouse

Hi Kenza !
The first pair in the top left corner is definitely my fave ! You have an awesome Nike collection girl !
I really enjoy reading your blog !
Lots of Love from South Africa :)

xoxo

Reply
Amani

Hej Kenza. Jag har letat efter de till vänster högst upp på första bilden. Nike air max 1 essential <3 Men hittar de inte på många ställen, var det någon speciell butik du köpte dem i och var det billigt? Hur mycket kostade dem?

Tacksam för svar :)

Reply
Kajsa

Hittade faktiskt ett par Air max som var sjuuukt snygga på Brandos tror jag att det var. Fick också typ 10% rabatt och 5% cashback på dom via Prisfall.se, galet najs sida!

Reply
ShowQueen

Hi! !

Härliga färger och mycket snygga “pjux”! Har även jag träningsskor med färg, men av märket Reebok East Tony.
Extremt sköna och sjukt snygga…..lika fancy som dina!!
Härlig blogg!
Take Care/ShowQueen

Reply
Josse

Hej!
Jag undrade bara om du kunde säga om de är små eller stora i storleken? Kan man gå upp en storlek, eller ska man gå ner en? Vad gör du? :)

Reply
George

Sjukt snygga skor. Air Max 90 är mina favoritskor. Bästa av allt: man kan ha dem när som, inte bara när man joggar utan även på krogen eller när man känner för det. :)

Reply
amelia Bengtsson

Så jävla snygga kan du säga märket? Är tyvärr ingen märkesmänniska

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*