• header

GÖTGATAN

götgatan-1

götgatan-2

götgatan-3

Bomber jacket HERE

Hej på er! Har ni haft en fin helg? Min har varit mysig. Igårkväll var jag och Shiva på bio och såg filmen 12 years a slave som är baserad på en sann historia. Fyfan vilken hemsk film, riktigt stark. Satt där under hela filmen och skämdes över att vara människa och jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Helt sjukt att det var lagligt förr, och helt sjukt att det finns folk än idag som anser att alla människor INTE är lika värda. För mig är det obegripligt. Se den om ni vill bli arga!

Idag möttes vi upp igen för en lunch på Götgatan. Sprang även in på en butik och shoppade lite, men köpte bara ett plagg till mig själv och flera plagg till Aleks. Tycker om att klä honom, hehe.

Nu ska jag vila lite och sedan på middag hemma hos Dilay! ♥

// Hey guys! Did you have a nice weekend? Mine was cozy. Last night I was at the cinema with Shiva, we saw the movie 12 years a slave which is based on a true story. It was such a strong movie. During the whole movie I felt ashamed of being human and it was so hard not to cry. It’s so sick that it used to be legal, and it’s also sick that some people today still believe that we are NOT all equal. I will never understand that. Watch it if you want to get angry!

Today I met up with Shiva again for a lunch on Götgatan. I also did some shopping but I bought only one thing for myself, and several stuff to Aleks. I like dressing him, hehe. I’m gonna rest a bit now and then go over to Dilay’s place for dinner! ♥

62 Comments

Gianna

höö???? Yesterday you was a lot “whiter” now you are so tanned…did you have a spray tan yesterday or something? looks like you was on a 24h holiday in the sun :D :D :D

also speaking from dilay she and mika didnt celebrate new years with you or?

Have a nice evening :-***

Reply
Dixi Wonderland

Jag vill se den dock inte på bio för jag kommer börja storlipa. Men det är bra att dom gör såna filmer så man påminns om hur det faktiskt var förr. Som du skriver så är alla människor lika. Tänker alltid på Lejonkungen 2 i slutet där dom säger “Vi alla är en” haha ;D

Reply
Kate

Asså älskar din stil så sjukt mycket, och ditt utseende!!…asså Victoria Secret modell. Skulle du kunna ha frågestund snart? Kram!!<3

Reply
hanna

Jäättesnygg är du :) gott nytt år!!! du ä min förebild <33 :D

Läs det här med. OMG!!! VÄRLDENS VACKRASTE KILLE!!!

Dede dissade modellen ”Nath” och ville inte bli tillsammans med henne!!! Sjukt bra gjort! :D

Så himla fint och vackert gjort, tänk om alla killar kunde göra det, och inte bara välja den ”snygga tjejen.”

Han kallas den VACKRASTE KILLEN i bloggvärlden – insida&utsida – o kan inte ens vara offentlig längre – för alla tjejer har blivit galna i honom och kommer till och med på hans fotbollsmatcher! :D

http://dedeprivat.blogg.se
http://dedeprivat.blogg.se
http://dedeprivat.blogg.se

Reply
Carolina

Varför togs min kommentar bort där jag ifrågasatte era storlekar på Ivyrevel? Är det så fult att vara överviktig att ni inte kan sälja storlekar över L, men går så lågt ner som storlek XXS (trots att er modell har S)? Blir faktiskt inte förvånad, för varken jag eller mina vänner trodde att du skulle våga publicera frågan…

Reply
Julia

Hej Kenza!
Jag heter Julia och jag är 13 år. För ungefär 2 år sedan började jag läsa din blogg, och efter bara några dagar var jag fast. Jag älskar hur du varvar “modeinlägg”, med galet snygga outfits, med inlägg som verkligen berör och som verkar komma rakt från ditt hjärta.
Det tycker jag är så otroligt fint.
För jag tror, eller jag VET, att det är väldigt lätt att bakom en datakärm låtsas som att allting är perfekt. Och det är en av anledningarna till att du är min största förebild och inspiration. Du är en som inte minst unga tjejer som jag kan se upp till. Du har mycket drivkraft, positiv energi och respekt. Och det är enligt mig de egenskaper man ska sträva efter att ha. Ingen är perfekt och det får man “lära sig” (haha, du vet vad jag menar) från din blogg.

Egentligen vet jag inte riktigt varför jag skriver allt detta. Men jag hoppas att du ser det här och att det får dig att le! :) För det förtjänar du!

Som sagt är du min största förebild. Jag vet att det är många som skriver så till dig varje dag men det gör folk av en anledning, så lyssna på det!

Fortsatt lycka till med bloggen, och inte minst IvyRevel (som btw har typ de snyggaste kläderna ever…)!

Med vänliga hälsningar,
Julia

Reply
ellen

Hej! Du la ut en bild på ig när du har ett par vita skor på dig, vart är dom ifrån o vad heter modellen? :)

Reply
Ladyj

Gick förbi dig på götgatan, fyfan vad du är vacker, och verkar så himla mysig! Ville säga hej men man vill ju inte störa när du hänger med polare =)

Reply
Elin

Ååå gud vad fina kläder, hela du är fin du är klart min förbeild By far ;) Har också ett stor intressa av mode,outfits och skönhet & smink kolla gärna min blogg, MEN DU ÄR GRYYYYYM! <3

Reply
Katrine

Høres ut som du har hatt en fin helg da! Klarer ikke å se sånne filmer, jeg blir så utrolig sint og lei meg og skjønner godt hvorfor du reagerte som du gjorde! Men håper du har hatt en fin søndag så langt da :-)

Reply
Q

cute outfit… I saw the movie and yes it was very emotional…. and yes there are still some very ignorant people in the world but I think there are more sensible ones too… I like too concentrate on them and try my best too ignore the others. Lovely post!x

http://www.myclayexperience.com

Reply
Girlie Blogger

Have not seen that movie yet, but will absolutely consider. I like how you shared your thoughts – thanks for that. Lovely outfit. You look great in casual.

Reply
Emelie

Om det är en bra gripande film kanske jag ska se den, gillar sådana :) Och speciellt när de är verklighetsbaserade ;)

Reply
Lotta

HEJ! Jag hade älskat om du gjorde ett inlägg med förslag på klänning att ha på bröllop. Som gäst! TACK för en bra blogg =)

Reply
Julia

Usch, den kommer jag inte palla se!

Kan du inte lägga upp lite mer träningsinlägg? Görskoj att läsa om! :)

Reply
Edit

hej, aso kanske lite konstig fråga och du behöver inte svara men jag är väldigt nyfiken på vart i stockholm du bor? Typ på södermalm, kungsholmen, vasastan aa du fattar. Inte liksom adress, haha ! Aja älskar din blogg hoppas du kan svara :)

Reply
Linda

Hej Kenza! Det hade varit jätteroligt att läsa lite om mode för killar på din blogg! Till exempel vad du gillar att köpa till Aleks mm. Du är en stor förebild för mig och jag får så mycket inspiration av dig. Jag försöker att få min icke-modeintresserade pojkvän att klä sig lite bättre och tror du kan ha många bra tips :D Hoppas det är fler som frågar efter detta så att du kanske gör något inlägg om det (såg att du sa att du hade lite bloggtorka) :D Ha det så bra :)

Reply
Emilie

Hej! Jag menade absolut inte att min kommentar som ej godkändes skulle vara “offensive”, ledsen om den kunde tolkas så. Jag är bara intresserad av hur Ivyrevel-kläder produceras? Är säkert fler som också är nyfikna :) Ha en trevlig kväll!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*