• header

RED LIPS

20140206-101617.jpg

20140206-101549.jpg

Make up by Maria Mroxx

Jag är tillbaka på kontoret efter några jobbdagar i Spanien. Även om dagarna där var stressiga så var det skönt med lite omväxling! Aleks hämtade mig på flygplatsen igårkväll och när vi kom hem käkade vi middag och åt godis framför PH-finalen. Inga ord behövs väl, men vinnaren…. Herregud vilken elak och hemsk människa. Förstår inte ens varför jag kollade på det där programmet, tappar bara hoppet om mänskligheten haha.

Nu ska jag springa iväg och köpa lunch. Förutom jobb idag så har jag även läkartid & tre timmars dansträning. SOM JAG ÄR ASPEPP PÅ!! :)

// I’m back at the office after a couple of work days in Spain. Even though the days were pretty stressful it was so nice to get away! Aleks picked me up at the airport last night and when we got home we had dinner and sweets infront of the PH final. No words needed, but the winner…. Oh my god what a cruel and horrible person. I don’t even understand why I watched that show, it makes me lose hope in humanity haha. Now I’m gonna go and buy some lunch. Except for work today I also have an appointment at the doctor’s, and three hours of dance practice. SO EXCITED ABOUT THAT!! :)

73 Comments

Dixi Wonderland

Du skrev för ett tag sen att du skulle lägga upp en tutorial på hur du sminkar ögonbrynen. Hade uppskattat den, speciellt när du lägger upp såna här bilder :D

Reply
Selma

Inte alls, han spelade ett spel rakt igenom och det var det hela paradise gick ut på. Han tog pengarna, vilket jag också hade gjort. Han har känt personerna där inne i nån vecka, varför bry sig om dem ens. Han är väldigt smart!

Reply
Johanna

Hej,
Bytte du möjligtvis plan pa CDG i Paris igar ondsdag em? Tror att jag sag dig men ville inte störa.
Kram Jo.

Reply
Micaela

Gymmar du någonting med din PT samtidigt som du håller på att träna inför lets dance eller är det bara dans på schemat just nu?

Kram

Reply
tove

läste bara snabbt nu (inte sett mer än typ tre avsnitt) men tydligen hade han blåst Aina på alla pengarna. Hon fick inte ett ruttet öre. Så fruktansvärt illa gjort. USCH! :(

Reply
ida

Älskar bilderna så jäkla fina! ögonen och läpparna är jätte fint sminkade :D!! din kompis är duktig hon!!

Reply
Alexandra

Hej! Jag är en tjej på 16 år och jag har precis skapat en nagelblogg där jag bloggar om allt från tips till olika designer.
Det skulle vara super kul om ni ville kika in och kanske lämna en kommentar.

Reply
Mia Elisa

Otroligt fin sminkning! Dina läppar är ju bara för perfekta. :) Jag har inte sett ett enda avsnitt av det programmet, och jag verkar vara den enda i min ålder som inte har gjort det, haha. Mår bara dåligt av att se hur de förstör sina liv och skämmer ut sig i tv… Skämskudde fram!

Reply
Carolin

Jag blev arg när jag såg artikeln i tidningen om vem som vann men när jag sen såg finalen.. Så måste jag ändå tycka att det är svinkul och att det är bra tv… Han har ju verkligen gått in i den rollen :P

Jag hade hellre sett någon annan vinnare men samtidigt så tycker min skadeglada sida att det var roligt och bra tv… :)

Reply
Camilla Lövgren

Har aldrig kollat på PH innan, men eftersom Paow var med i år så blev jag intresserad av att få reda på lite om hur hon var mer som människa än bloggerska, trots att jag inte läser hennes blogg vanligtvis.. Men jag hade fått uppfattningen om att hon hade lite balls och var en självständig tuff brud, däremot pallar jag inte läsa en blogg som består av fest 24/7 så jag har inte fastnat för hennes blogg men hoppades på att fastna för hennes personlighet som man läst ska vara lite “skinn-på-näsan-tjejen”.. men FUDGE vad jag blev besviken.
Dels vill jag inte se på PH för jag, precis som du, tappar tron på mänskligheten. Man har ju hört vad det går ut på liksom och vad som sker.. Men nu när jag följt det en säsong så blev man väldigt fäst vid det TYVÄRR. Däremot i efterhand så kan jag säga att jag aldrig kommer titta på det igen. Jag blev spyfärdig typ, jävla svin. Och jjag blev tyvärr inte impad av paow heller, hon hade inte det där “girlpower”grejen jag hade letat efter, även om hon sa “jag är en slampa och jag får vara det utan att folk ska trycka ner mig”.. det var väl det enda girlpower-iga .. Men annars, not so much.
Och Aina då?! verkar ju som en asgullig tjej. Fattar inte hur man kan göra så.
Även om det “bara är ett spel” och han “bara spelade spelet” så kan man fan spela det betydligt snällare. Hon spelade shysst hela tiden och hon vann, wtf.
Nä. Min tro på mänskligheten blev bortblåst denna veckan..
Förövrigt har jag ingen att diskutera PH med eftersom ingen jag känner följer det, så sorry för wall of text haha!

Reply
Linnea Ahti

Hej hjärtat! :D
Tyvärr är det ju så, dem snällaste är dem som alltid förlorar.
Men dem som år mest falska, elaka och äckliga vinner alltid.
Jag avskyr Jeppe.. :/
Paulina förtjänade att vinna hela alltet. Tycker inte du?

Reply
Cornelia

Jag kände lite samma sak. Jag tyckte att det var kul att se fram tills slutet, men efter finalen ångrade jag nästan att jag sett på det

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*