• header

FEELING HOT

freak-2

freak-1

Alltså helt seriöst, ni måste ju erkänna att jag är typ Photo Booth-proffs? Haha. Jag och Rami roade oss med att maila sånna här bilder till varandra imorse. Men han skulle väl döda mig om jag la upp hans bilder. ;P

Jag kom precis hem från dansen och ska nu äta mat och titta på Ravenswood. Har ni sett det? Det är en spin-off till PLL som jag börjat roa mig med medan jag väntar på nya PLL-avsnitt. Har bara sett två avsnitt så jag vet inte vad jag tycker än, men Caleb är ju go att titta på.

// Seriously, you have to admit that I’m like a Photo Booth pro? Haha. Rami and I sent these kind of photos to each other this morning. But I think he would kill me if I posted his pics. ;P I just got home from dance practice and I’m gonna grab some food and watch Ravenswood. Have you seen it? It’s a spin-off to PLL, I’m watching it while waiting for new PLL episodes. I’ve only seen two episodes so far so I’m not sure what I think yet, but Caleb is nice to look at.

59 Comments

Hej

Snälla kan du inte hjälpa Sverige och ge läsare som påverkats av blondinbellas inlägg en chans att se det från en annan synvinkel

Reply
Nathalie

Alla PLL & Rawenswood avsnitt finns på Swefilmers hemsida. Super bra serie! :)

Reply
Arw

Har sett alla avsnitt av Ravenswood :D och PLL för den delen men sistnämnda serien är helt klart bäst!

Reply
Sandra Lundgren

Alltså snälla Kenza jag ber dig att svara på denna fråga; Vart finns det att se säsong 5 av PLL? Har sett alla 4 säsonger och måste bara se 5:e nu men hittar det ingenstans att se eller ladda ner? Blir galen måste se nuuu!!

Reply
Nora

Kollade också på det först! Men sen blev det bara sämre och sämre tycker jag.. Den blev lite B på något sätt enligt mig haha:/

Reply
Mikkis

Båda dem serierna är så braaa! Älskar verkligen Ravenswood och det är perfekt när man saknar PLL alldeles för mycket!

Reply
a

okej det här kanske en konstig kommentar men det känns som du aldrig fyller år haha

Reply
Julia

Hej Kenza!

Läste Isabella Löwengrips inlägg “Gör det tydligt” som bland annat handlar om feminism, och tycker att det skulle vara spännande att höra din åsikt och ståndpunkt i ämnet. Vad anser du är feminism? Är du feminist? Kram

Reply
jessica

Den är så dålig haha. Älskar PLL och började kolla just för att Caleb är med men alltså nej. Den är bara genom-kass. Det går faktiskt inte att ens slö-titta på!

Reply
Emiliaunique

En annan bra serie är Twisted som finns på Swefilmer, har endast gått 11 avsnitt.. så sevärd! ;P

Reply
Sandra

Ja jag har tittat, men nja, tycker inte det riktigt håller måttet. Fast jag har fortsatt titta så svindålig är den ju uppenbarligen inte.
Jag gillar vampire diaries och har även börjat kolla på deras spin-off, the originals, det känns som en serie som har potential att utvecklas till något bra! Homeland är en serie jag är helt inne i nu annars!

Reply
Matilda

Så söt! ;)
Jag har tittat på alla Ravenswoodavsnitt som har kommit än så länge och det blir bara bättre och bättre så fortsätt kolla!
Kram!

Reply
Christie

Looooool. You look like the crazy squirrel in the Ice Age movies in the first pic.

Reply
Moa

wow vilken pudding! ;) jag gillar inte alls ravenswood :( men känner mig tvungen att kolla för att caleb är med haha!

Reply
Nina

Watching PLLL right now, but can’t get my mind to watch Ravenswood. In PLLL I think that town is so scary haha

Reply
Sarah Moberg

Jag har också börjat titta på Ravenswood med tyckte inte alls det kändes intressant efter första avsnittet. Men fortsatte och titta ändå och efter avsnitt tre fasta jag totalt och strecktitta allt som fanns ^^,

Reply
Johanna

Vägrar att se den hehe, dom avsluta haleb så dåligt tack vare ravenswood. Vill att den ska avslutas, caleb måste in i pll igen!

Reply
Antonia

Hahahaha, alltså jag på riktigt DÖR! tänkte just skriva och berätta om att jag har gjort ett inlägg om bland annat din blogg på min blogg och det är precis sånna här bilder jag menar, du är så jäkla skön! Go girl!

Reply
Janne

Haha those pics are always the best :D i wanted to ask how tall are you? You´re very pretty! :)

Reply
Alexandra

Hej! Jag är en tjej på 16 år och jag har precis skapat en nagelblogg där jag bloggar om allt från tips till olika designer.
Det skulle vara super kul om ni ville kika in och kanske lämna en kommentar.

Reply
Sussi

Alltså helt seriöst jag höll på att skita ner mig när den första bilden laddades.

Reply
Elina

De första avsnitten gjorde mig tveksam på serien – men jag lovar att det blir bättre!

Reply
Valle

What a slump, kollade klart på alla Ravenswood avsnitt idag….lite töntig serie sådär men det är bra tidsfördriv. En annan serie du MÅSTE kolla på är Twisted! Rekommenderar starkt!!

Reply
Jasmina

Älskar Ravenswood. Vågar dock inte kolla ensam då jag tycker det är för läskigt, hahah! :)<3

Reply
Maja

om du inte tycker on Ravenswood ska du börja kolla på Teen Wolf, asså omg bäst är det och det är snygga killar med och det kan man ju inte tacka nej till ;)

Reply
Steph

Den är bra!! :D Fortsätt titta!

Dock är den ju åt sci-fy hållet, så är ändå inte som PLL.

Ikväll är det specialavsnitt av PPL, ska bli spännande imorrn! :)

Reply
S&B - CrayLifes

Hej, vi på vår blogg har just nu en kärleks vecka igång, vi sprider så mycket kärlek och vänlighet som vi kan, så som på stan och på nätet.

Vi hade blivit riktigt glada om du hade kunnat länka oss på din blogg och inför dina läsare, då vi just nu kämpar för att nå ut till så många som möjligt och sprida kärleken. Men vilket är ganska svårt med tanke på att vår blogg är ganska nyuppstartad.

Du hittar vårt intro inlägg här : http://craylifes.blogg.se/2014/february/love-week-cray-lifes.html#post-comments

Vi har stora planer inför fredagen och vill att så många som möjligt ska delta, genom en länk på din blogg hade det öppnat upp ögon för alla att sprida kärlek och att göra något för att förändra inte är så svårt, alla kan göra skillnad!

Vet att detta är ditt varumärke för dina inlägg, men hade varit glad om du i alla fall övervägade att länka.

XOXO – S&B

Reply
Julia

Också följt ravenswood (nu är det dock vinteruppehåll). Handlingen blir bara bättre och bättre så tror det kommer bli en toppenserie. Tycker även jag att Caleb är rätt go att kolla på ;) här är han ju dessutom huvudrollen, score!

Vad menar du i väntan på nya pll avsnitt förresten? Det går ju just nu? kommer nytt imorgon :D

Reply
Malin Jonsson

Har inte riktigt fastnat för rawenswood, fast har bara sett 3 avsnitt kanske. Men som sagt, Caleb är ju inte jobbig att kolla på ;D Borde ge det en ny chans!

Reply
Anya

När min telefon ringde i morse så var jag mitt i en dröm där jag var så förälskad i en kille. Jag var nog bara 15 år i drömmen och han kanske ca 30 år. Jag var sådär dunderförälskad och jag var tvungen att vinka hejdå till honom. Jag var alldeles för ung för honom men han lämnade sitt nummer och jag studsade upp i hans famn och vi kramades som om det inte fanns någon morgondag. När mobilen ringde så var det precis när jag skrek hans namn: CALEB.

Då jag vaknade så abrupt så minns jag allt så väl och hans namn är helt etsad på min näthinna! Jag har aldrig hört detta namn innan NÅGONSIN! Och så skriver du om någon serie där en Hottie heter CALEB också, mitt hjärta krossades nästan. Var tvungen å googla honom och dom är så lika.

Vill bara gråta haha :P :P :( :)

Reply
Dina

I really like ravenswood! The new episodes are really good, and yess I love caleb!

Reply
Natalia

I’ve watched every episode of Ravenswood and I’m also watching PLL. But my favourite serials are The Vampire Diaries and The Originals, have you seen anyone of them?
Kisses from Poland! :*

Reply
Erika

hahahaha jag dööör! :’D
jag drömmer ofta om dig – dirrrrrrti – nejrå, men att vi är kompisar. Så det känns som att jag känner dig haha. Sist drömde jag att du hälsade på mig i Uppsala och så skulle vi gå ut och jag skulle låna ut en klänning till dig. Men du hade ingenstans att byta om (?) så då sa jag att du fick byta om på gatan utanför haha. Drömde också en gång att jag gick hem till dig och badade i ditt badkar varpå din kille kommer hem och ba: “äääälsking” och då började jag gråta i ditt badkar. Så kom du hem och då blev jag ännu mer ledsen för jag trodde du skulle vara arg över att jag badade och Alex ropade “älsking”, men du visste att inget hade hänt så då badade du med mig istället. haha. SÅ mycket konstigt, SÅ kul! Dom här bilderna gjorde f.ö. min dag. Skrattar så jag spottar på skärmen!

Reply
Hedwig

Åh Ravenswood är sååå bra men även ganska läskig faktiskt… :3 men det kommer att bli bättre ju fler avsnitt du ser! Kram!

Reply
Tiffany

Haha! Visste inte att du kollar på PLL och Ravenswood!? Kollar då oxå på Vampire diaries?? Kan du skriva lite om vad du tycker om serierna??.
Annars så är du bäst!! <3 XO

Reply
Linnea Ahti

Vad handlar PLL om? Har aldrig sett någon serie på det sättet innan så är ny i dom flesta serierna nu, berätta vad PLL handlar om?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*