• header

THANK YOU

v2_slowfox-2

v2_slowfox-1

v2_slowfox-4

v2_slowfox-3

v2_slowfox-5

v2_slowfox-6

v2_slowfox-7

(the judges points from week 1+2)

v2_slowfox-8

v2_slowfox-9

Alla bilder är lånade från aftonbladet.se

Ok, då ska jag berätta lite om gårdagen! Jag och Calle hade verkligen tränat STENHÅRT på vår slowfox. Så mycket att jag nästan blev arg på Calle varje gång han ba “ner på golvet igen så kör vi igen” om och om och om igen, haha. När vi väl satte den så gjorde vi den så sjukt bra så därför hade vi väldigt höga mål inför kvällen. Vår dans börjar med att jag sitter ner på golvet, där är jag så nervös att jag inte vet hur mina ben ska få mig att komma upp. Jag är inte van vid att dansa eller stå på scen överhuvudtaget så jag kommer nog alltid vara lite nervös. Får lära mig att dölja det och köra på ändå.

Iallafall, jag kommer in i känslan och när vi ska ta de första stegen tillsammans så vrider jag inte kroppen tillräckligt så istället för att gå på utsidan av Calle så går jag rakt på honom. Jag körde såklart på ändå och vi fick bra poäng, men under hela dansen kunde jag bara tänka fan fan fan och det visades i min hållning och uttryck. Både jag och Calle vet att jag kan så jäkla mycket bättre och därför vart jag lite nere efteråt. Men sedan tänkte jag… Äh, det var ANDRA programmet. Nu har jag snubblat, det värsta har hänt och jag överlevde. NI tog oss vidare till ännu en vecka så det är bara att ladda om och försöka igen!

// Ok, I’m gonna tell you about yesterday! Calle and I had been working REALLY HARD with our slowfox. So hard that I almost got mad at him everytime he said “down on the floor, let’s do it again” over and over again, haha. When we did it correct, we did it so freaking good so that’s why we had pretty high goals for the evening. Our dance starts with me being on the floor, I’m so nervous at that point that I don’t know how my legs are supposed to get me up. I’m not used to dancing or be on stage at all so I think I’ll always be a bit nervous. I have to learn how to hide it and just go on.

Anyways, I get into the feeling and when we’re taking our first steps together I don’t twist my body enough, so instead of going on the outside of Calle I go straight on him. Of course I went on anyway and we got good points, but during the whole dance all I could think was fuck fuck fuck and that shows in my posture and expression. Both Calle and I know I can do so much better so I was a bit sad after. But then I thought…. What the heck, this was the SECOND show. Now I have stumbled, the worst thing happend and I survived. YOU took us through to another week so we just have to reload and try again!

88 Comments

Zeenat

Alltså Kenza, du är skitgrym. Tro på dig själv så dansar du hem segern. Om inte är du lätt den vackraste kvinnan på denna jord!

Du har passar verkligen i allt men jag undrar, jag har kollat runt på asos överallt efter smycket. Skulle inte du kunna länka så man kan beställa hem det? Är totalt förälskad i den och desperat haha, den fick dig att se ut som en drottning. Det skulle verkligen göra min dag! kram <3

Reply
Sofie

Hej Kenza! Kan du inte posta videon där ni dansar? Jag missade gårdagens program och vill så gärna se eran slow fox! Kram! :D

Reply
Paulina

Kollade två gånger och såg det inte ens! Tänk inte på det, det var jättefin dans igår! :)

Reply
Dixi Wonderland

Jag kan inte alls hålla med dig i texten Kenza. När du/ni snubblade till så log du och sen fortsatte du som att ingenting hade hänt. Jag tycker inte alls att det syntes i resten av dansen! Jag hade nog börjat gråta och sprungit av dansgolvet haha. Du klarade det så himla fint! Va inte så hård mot dig själv och din räddning var att du log/skrattade bort det och fortsatte som vanligt. Man gör misstag men som du skriver detta var bara andra dansen! Tro på dig själv för du är amazing :D

Reply
Sara

Asså… tyckte jag kollade noga på eran dans, såg inte att du snubblade. Haha! Bra jobbat!

Reply
Julia

Tycker du gjorde jättebra ifrån dig och du fortsatte bra efter du snubblat vilket ju är avgörande vid en sådan händelse. Personligen tycker jag slow fox är lite gäsp haha, så tycker det är skönt att ni avklarat den och att det kanske blir lite fartfylldare danser framöver :D

Reply
Cecilia

Du behövde då verkligen inte oroa dig att du snubblade lite. Du var ju favoriten av tjejerna och du såg väldigt självsäker ut på golvet sedan så :)

Reply
Sandra

Ärligt talat Kenza, jag såg inte ens att du snubbla trots att jag såg varenda steg. Haha, är jag blind eller vad? :p NE, DU VA Å GRYM OCH ÄGDE GOLVET! Många kramar

Reply
Julia

Alltså, om inte du hade sagt att du snubblat så hade jag inte ens vetat om att du inte dansat “felfritt”. Och när jag ser tillbaka på klippet nu, så ser jag visserligen att du ser ut att komma av dig en halv millisekund i något steg i början, men inte mer än så. Så vad är det för snubbling du pratar om egentligen?! Haha, du är ju grym, hoppas att du är kvar länge i programmet!

Reply
artemilia

jag funderar lite:
om helheten och uttrycket i är äkta och levs ut, blir “misstagen” inte viktiga, jag som åskådare lever med i känslan. För mig var snubblandet en struntsak, för hela framträdandet var vackert, känslan var vacker och då hör, allting som blir, till. Om du hade ramlat ner på marken helt och sen rest dig och fortsatt dansen i samma fina känsla som ni har, hade jag köpt det också direkt. Det var underbart att se er dansa, alla paren! Hoppas att du har riktigt kul och njuter! men det tror jag att du gör :) Allt gott!

Reply
REBECCAJOHNNYSDOTTER

Kenza, det märkes inte alls!! Du var ju så strålande glad och vacker och duktig så vem i hela friden skulle lagt märke till det?! DU ÄGER!!!<3

ps. tycker till om feminism på bloggen, dagen till ära!

Reply
Terese

Kenza du är så fantastiskt vacker och duktig på dansgolvet. Och det är så himla kul att se dig utanför bloggen. Man får en helt annan och bättre bild av dig. Du kommer gå långt i let’s dance!!

Reply
anna

Tänkte ja inte alls på:o blev väldigt förvånad när du sa att du snubblade, inget jag alls tänkte på gick ju toppenbra för dig!:)

Reply
Camilla

Alltså, om det fanns ett pris för gladaste och stoltaste pojkvännen i världen så vinner Aleks. Jag blev så himla glad av att se honom, haha! Underbart!

Reply
Anna

Snubblade? Öh,det syntes inte alls.:-) så det måste ni räddat riktigt snyggt.tycker ni förtjänar fler poäng!

Reply
Q

mistakes will happen, but its how you deal with them is what counts!…. every week you will gain more confidence!… if something happens, smile your way through it and let your sunny personality pull you past it!… good luck next week… although you wont need it as you will be GREAT!!x

http://www.myclayexperience.com

Reply
Ana

Har kollat på den 5 gånger nu och ser verkligen inte när du snubblar… Tyckte du var superduktigt, grymt jobbat!!

Reply
Emilia

Märktes inte ett dugg! Hade nog aldrig vetat det om du inte hade nämnt det nu.

Reply
Ida

Kan meddela att det inte syntes i tv! Därför jag inte fattade vad du snackade om när du efteråt sa att du hade snubblat. Så det var nog bara ni själva som tänkte på det ! :)

Reply
Ida

Du kommer säkert vinna :D. Du är jätte duktig ju :D!!!!!! Sen har du mkt fans som kommer rösta ;).

Reply
Ajlin

Jag tyckte att du var helt fantastisk! Du är så otroligt vacker och du är verkligen jätteduktig på att dansa. Och så Alex! Alltså, jag började grina för man ser hur glad och stolt och kär han är. Det är så otroligt fint att se! Jag hoppas att du får vara kvar i Lets dance länge. Jag hejar på dig!

Reply
Jennifer

Jag märkte inte ens att det var något fel eller att du snubblade! Du är GRYM Kenza!! Kör ba!
Så jävla snögg är du! Kram på dig <3

Reply
Hanna.

Tro på dig själv Kenza!
Kan du inte lägga upp klippet när ni dansar??
Många kramar!

Reply
Carro

va fan, jag såg det inte ens. Blev förvånad när du sa det när ni pratade med juryn.

Reply
Rebecca

jag har kollat klippet flera gånger och jag fattar inte ens var det är du snubblar! :)

Reply
Catja

Vi här hemma såg det inte ens, så det var nog bara du som tänkte på det! Jätte duktiga är ni, och jag är helt säker på att du är en i finalen.

Puss på dig :D

Reply
Isabelle

Bättre att snubbla andra programmet än i finalen, för till final kommer du att komma! HEJA HEJA HEJA!

Reply
Monika

You looked amazing! Fantastic photos! :)
Love your dress, hairstyle and make-up <3
Don't be sad. Next time will be much better!
Good luck! :)

Reply
Jalpari88

Hej Kenza!

Skulle verkligen uppskatta om du kunde berätta och länka till huvudmycket du hade på din senaste dans? Jag har letat ÖVERALLT efter just den där indiska stilen på smycket! :(

Tack snälla på förhand!

Mvh//Sony

Reply
Sun

just enjoy the dance, forget about the people around you. is only you and calle on the dance floor ;)

Reply
Laurie K.

Don’t worry as the saying goes : “shit happens !” It’s such a shame that I can’t see you dance, I’m sure you looked great !! ;-)

Good luck for what’s coming up next !

-Laurie

Reply
M

Sjukt fin var du, var kan man köpa hårsmycket??? Har varit på jakt efter typ exakt ett sådant jätteläge nu å vill så gärna ha det på ett stundande bröllop! Är verkligen supertacksam för svar!! Kram och lycka till nästa vecka!

Reply
Paula

I watch your performances on youtube, and I have to say, Kenza, you´re freaking good! Fingers crossed! :)

Reply
Katrine

Så utrolig fin du var, Kenza! Gleder meg til å se video av dansen!! Selvom du gjorde en liten feil syns jeg du er kjempe flink uansett og det er kjempe bra dere kom videre :-D

Reply
Linnea Ahti

Jag märkte inte ens av felet du gjorde i dansen? När du skrev det så la jag märke till det men inte ens domarna såg det? Alla gör fel! Gå vidare och lär av ditt misstag, alla måste göra fel för att finna sina rätt. :)

Reply
Jennifer

Kenza, du är jätte duktig! Du var så mycket bättre denna gången för som
De sa, Man såg ingen scen skräck! Men ett tips till dig är att ALLTID, under hela dansen, känna glädjen och LE stort!!! Du har jätte
Fina läppar men visa dina fina tänder också! Tricket med att alltid le under hela koreografin är att det är svårare för folk att se att du gjort fel. (Om/när du nu gör fel då, för när man gör ett fel så gör man oftast en besviken min efteråt) le – det ser bättre ut för publiken och domarna och det kommer att kännas så mycket bättre för dig!!! Lycka till!!! ❤❤❤

Reply
Hulda

Är det vara jag eller hamnar inläggen kostigt? Kollar denna blogg varje dag.
Och idag kom detta inlägg upp, och jag menar.. Det var ju inte igår hon dansade eller? Konstigt!
Kenza, du är bäst i LD!!

Reply
Jessi

I´m from Germany, so I can´t watch you at Let´s Dance :(( but I always wait for the video clips here. Höper team Callenza will ein :)

<3 J

Reply
Mirta

What’s up, after reading this awesome paragraph
i am too happy to share my experience here with colleagues.

Reply
Best washer and dryer 2015

Hey there! This post couldn’t be written any better!
Reading through this post reminds me of my good old room
mate! He always kept talking about this. I will forward this page
to him. Fairly certain he will have a good read.
Thanks for sharing!

Reply
Lenore

I’m very pleased to find this page. I wanted to thank you for ones time
for this fantastic read!! I definitely savored every bit of it and I have you book marked
to see new things in your blog.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*